Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru"

Transkript

1 Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru Jan Lama Tvernø og Happy Lama Travel indbyder dig til at deltage i en fascinerende, kombineret natur- og kulturrejse i et af verdens smukkeste bjergområder - Cordillera Blanca i Det Nordlige Peru. Her er vi omgivet af høje gletsjerklædte bjerge, azurblå bjergsøer, rivende vandløb og et farverigt dyre- og planteliv. Rejsen er en kombineret trekking- og bjergbestigningstur på et niveau, hvor de fleste kan være med. Der er tale om en oplevelse for livet og en helt unik mulighed for dig, som ønsker at bestige et gletsjerklædt bjerg for første gang. Erfaring med crampons, økse og reb er ikke nødvendig, da bjerget Pisco (5.752 moh.) er et såkaldt begynderbjerg som kan bestiges uden erfaring. Det er en helt oplagt mulighed for dig, som vil have en enestående oplevelse i noget af verdens smukkeste natur. Vi har områdets mest rutinerede bjergguider med, og jeg har selv vandret og klatret i området seks gange tidligere. Bl.a. har jeg besteget Pisco (5.752 moh.) og Perus højeste bjerg, Huascaran (6.768 moh.) Turen kræver grundlæggende en fornuftig basisform og en stærk vilje. Bjergbestigning handler mere om vilje og højdetilvænning end ekstrem kondi. Vi går os i form under akklimatiseringen - et trek der strækker sig over otte dage til Pisco High Camp som er udgangspunktet for topbestigningen. Vi udfordres på krop og sjæl i det gamle inkarige med dets myter, ritualer og mystik. Der er udsigt til en rejse som sætter tilværelsen, som vi kender den, i perspektiv langt væk fra internet, smartphones og Facebook. Vel Mødt Jan Lama Tvernø Happy Lama Travel Pisco moh. med Huascaran moh. i baggrunden

2 1. august 2015: Afrejse København / Ankomst Lima Ved ankomsten til Lima bliver vi mødt af vores lokale team og kørt til vores hotel i bydelen Miraflores, hvor vi tørner ind efter en lang flyvetur. ***La Castellana -/-/-/ Vores flyplan er følgende: København-London Heathrow: BA811 07:30-08:30 London Heathrow-Miami: BA207 10:40-14:55 Miami-Lima: AA917 17:00-21:49 2. august 2015: Lima - Huaraz Vi skal med bussen fra Lima ved middagstid, hvorfra der venter os ca. otte timer på legendariske Panamericana Highway, som løber hele vejen fra Patagonien i Det Sydlige Chile til Colombias hovedstad Bogota. Den første del af turen foregår i kystørkenen langs den rå Stillehavskyst, mens den sidste del af turen bringer os ind i Perus bjergrige indre. Vi får vores første oplevelse af Andesbjergene og et meget autentisk Peru, når vi ankommer til Huaraz i Cordillera Blanca. Her skal vi bo på et lille hyggeligt hotel langt fra trafikstøj. Huaraz ligger i moh. ***San Sebastian M/-/- 3. august 2015: Huaraz - Dagtrek til Willcawain Vi har en hel dag i Huaraz for at komme os lidt over en lang transport og for at vænne os lidt til den tynde luft, inden vi for alvor skal væk fra civilisationen og op i bjergene. Efter morgenmaden tager vi på en lille opvarmningsvandretur i omegnen af Huaraz. Vi besøger de precolombianske ruiner Willcawain, som ligger moh. i udkanten af Huaraz. Om eftermiddagen skal vi tjekke det lejede udstyr, som vi skal bruge senere på bjergbestigningen. ***San Sebastian M/F/- - LOGISTIK PÅ TREK - Trekket foregår på den måde, at vi hver især kun bærer vores medbragte dagrygsæk med det, som vi mener at kunne få brug for i løbet af dagen. Hovedbagagen bæres af æsler og heste i udleverede duffelbags, så det er meget begrænset, hvad du selv skal bære. Lejren bliver sat op og pillet ned af vores dedikerede hjælpere, og der serveres tre gode måltider dagligt af vores erfarne kokketeam. Vi får desuden udleveret snacks til vandreturen. Vi skal med andre ord blot nyde turen. Når vi bliver vækket om morgenen, får vi lejlighed til at vaske os i varmt vand. Ønskes regulært bad foregår det i et af de små, kolde vandløb langs ruten. Ruten er vejledende, da vores lokale guide hele tiden vurderer, hvad der er den optimale logistik for de pågældende deltagere, og der kan derfor justeres undervejs.

3 4. august 2015: TREK Huaraz - Cashapampa - Llamacorral Vi forlader Huaraz tidligt om morgenen og kører langs Rio Santa til den lille landsby Cashapampa, hvorfra vi starter vores vandretur. På vejen til Cashapampa passerer vi nogle af de majestætiske sneklædte bjerge, som Cordillera Blanca (De hvide bjerge) er opkaldt efter. Vi passerer bla. gigantiske Huascaran på moh., som er Perus og Det Tropiske Bæltes højeste bjerg. I Cashapampa møder vi vores erfarne æseldrivere og kokketeam, som vil tage sig rigtig godt af os i bjergene. Man overraskes konstant over, hvad de kan formå at trylle frem fra et gasblus og to trækasser med proviant. Fra Cashapampa vandrer vi stille og roligt op gennem en smal slugt, indtil vi kommer til Llamacorral, som ligger i moh. Undervejs oplever vi et væld af forskellig flora i takt med, at vi kommer op i højden. 5. august 2015: TREK Llamacorral-Alpamayo-Taullipampa Allerede på denne dag oplever vi et af turens smukke højdepunkter. Efter at have vandret op gennem Santa Cruz dalen fra Llamacorral, kommer vi forbi to smukke søer, som typisk har en bestand af Andesgæs. Derfra tager vi en lille detour til Alpamayo Base Camp og videre op til den turkisblå gletsjersø Arhuaycocha. Herfra kan vi se Alpamayo, som er et meget teknisk bjerg på moh. Dets karakteristiske profil er kendt som et af verdens smukkeste bjerge. Vi slår lejr i Taullipampa moh. for foden af passet Punta Union, som vi skal over den kommende dag. 6. august 2015: TREK Taullipampa-Paria Fra Taullipampa vandrer vi op imod passet Punta Union i moh. Vi vandrer ad en gammel precolombiansk handelsrute fra Amazonas og østsiden af Andesbjergene til hoveddalen Callejon de Huaylas, hvori Huaraz ligger. Vi passerer flere små og meget smukt beliggende smeltevandssøer undervejs. I Punta Union står vi med en fantastisk udsigt mod Taullipampa til den ene side, bjerget Taulliraju lige foran os og Tuctupampa til den anden side. Herfra er der udsigt til mange af områdets smukke bjerge heriblandt karakteristiske Artesonraju, som er bedre kendt som Paramount Pictures berømte logo. Vi fortsætter ned mod Tuctupampa og videre gennem en frodig dal til Paria, hvor vi slår lejr i moh.

4 7. august 2015: TREK Paria-Huaripampa-Vaqueria-Pacsapata Denne dag adskiller sig lidt fra de foregående, da vi passerer gennem de to små landsbyer Huaripampa og Vaqueria. Her får vi et meget autentisk indblik i, hvordan det er muligt at leve i disse smukke men også barske omgivelser. Husene er typisk rustikt bygget i uklinet ler, hvor hele familien ofte bor sammen med deres husdyr. De lokale er yderst imødekommende, og børnene især er meget nysgerrige på vores tilstedeværelse. Efter at vi har forladt denne flig af civilisation, går vi op mod vores lejr i Pacsapata i moh. 8. august 2015: TREK Pacsapata-Cebollapampa Endnu et højdepunkt venter os, når vi fra vores lejr vandrer op til Llanganucopasset moh., hvorfra vi for første gang ser Pisco, som vi skal bestige senere på turen. Llanganucopasset ligger i bunden af den hesteskoform, som de smukke gletsjerklædte bjerge udgør. Det er absolut det smukkeste område af Cordillera Blanca. Vi kan herfra se bla. Pisco, Chacraraju, firetoppede Huyandoy, Chopicalqui og gigantiske dobbelte Huascaran. Fra Llanganucopasset fortsætter vi ned til vores lejr i Cebollapampa moh., hvor vi skal overnatte i to nætter, før vi endegyldigt går i gang med bestigningen af Pisco. 9. august 2015: HVILEDAG Cebollapampa Vi har en velfortjent hviledag i smukke omgivelser, hvor vi genoplader de fysiske batterier og forbereder os mentalt på vores kommende bestigning af Pisco moh. - LOGISTIK PÅ BJERGBESTIGNING - Dag 10 og 11 foregår på samme måde som på trekket, hvor vi kun bærer vores personlige bagage, mens det tungere udstyr bæres af æsler på dag 10 og bærere på dag 11. Dag 10 og 11 foregår på stier og klipper, mens dag 12 foregår på klipper og til slut selve gletsjeren. Det er således kun på dag 12, at vi skal bruge det tunge bjergbestigningsudstyr som alpinstøvler, cramp-ons, økser osv.

5 10. august 2015: Cebollapampa-Laguna 69-Pisco Base Camp Fra Cebollapampa lægger vi blødt ud mod den yderst smukt beliggende Laguna 69, som med sin helt specielle turkise farve er en af de absolut smukkeste gletsjersøer i Cordillera Blanca med en fantastisk udsigt til bjerget Chacraraju. Vi fortsætter til Pisco Base camp i moh. 11. august 2015: Pisco Base Camp-Pisco High Camp Normalt bestiger man Pisco fra Base Camp, men vi har valgt at indlægge en ekstra lejr før topbestigningen, da den såkaldte moræne, som er de store klippestykker der engang har været dækket af gletsjer, er ret krævende at passere på Pisco. Efter morgenmaden bevæger vi os derfor til Pisco High Camp i ca moh., som ligger lige nedenfor smukke stejle Huandoy og relativt tæt på gletsjerkanten i ca moh. I High Camp gælder det om at få så meget hvile som muligt og gøre udstyret klart, da vi starter opstigningen til toppen af Pisco vejledende klokken 02:00 for at få optimale snebetingelser. 12. august 2015: Pisco High Camp-Pisco Summit moh.-pisco Base Camp Vi starter meget tidligt om morgenen fra High Camp, og bevæger os det sidste stykke gennem morænen til gletsjerkanten, hvor vi tager det sidste bjergbestigningsudstyr på for endelig at entrere gletsjeren. Bestigningen af Pisco er ikke teknisk, og på trods af den tynde luft vinder vi hurtigt terræn. Der er enkelte passager, som kan virke udfordrende, men vores professionelle guider har styr på situationen hele vejen til toppen. Efterhånden som vi vinder terræn, bryder solen frem og et smukt sneklædt sceneri åbenbarer sig for os i takt med, at vi kommer tættere på toppen i moh. Toppen er et lille plateau med rigelig plads til begejstring, og er vejret optimalt kan vi nyde den ultimative udsigt og sejrens sødme et godt stykke tid. Det er ofte et meget emotionelt øjeblik at bestige et bjerg især første gang. Vi står midt i blandt nogle af Cordillera Blancas mest ikoniske bjerge og har Huascaran moh. som en meget dramatisk baggrund. Efter at have nydt udsigten bevæger vi os tilbage til Pisco Base Camp og velfortjent hvile.

6 13. august 2015: Pisco Base Camp-Monterey-Huaraz Efter en hurtig vandring tilbage til Cebollapampa returnerer vi mod civilisationen og Huaraz. Vi gør et velfortjent og sikkert meget populært stop ved de varme kilder i Monterey lidt udenfor Huaraz, hvor vi også spiser frokost. Senere på aftenen spiser vi en god afskedsmiddag på en restaurant i Huaraz. ***San Sebastian M/F/A 14. august 2015: Huaraz-Lima Lidt op ad formiddagen tager vi bussen tilbage til Lima, hvortil vi ankommer ca. 19:00. ***La Castellana M/-/-/ 15./16. august 2015: Afrejse fra Lima/Hjemkomst til København Vi skal til lufthavnen meget tidligt, da vi skal flyve klokken 08:00. M/-/-/ Vores flyplan er følgende: Lima-Miami: AA :00-14:54 Miami-London Heathrow: BA206 17:05-06:40 (+1) London Heathrow-København: BA814 09:55-12:50 Peru - Det gamle Inkarige! Med sin helt unikke geografi og beliggenhed på Stillehavskysten af Sydamerika er Peru et af jordens mest alsidige og mangfoldige lande med knastørre ørkener, gigantiske sneklædte bjerge, charmerende byer - små som store - uigennemtrængelig jungle, vidtstrakte sletter, rige kulturminder og en fantastisk fusionsgastronomi. Alt sammen krydret med et farverigt dyreliv, en dramatisk historie samt en venlig, stolt og hjælpsom befolkning, som gør at du altid føler dig meget velkommen og sikker. Læs mere om Peru i Happy Lama Travels online inspirationskatalog på

7 Cordillera Blanca og Huaraz Vores rejse foregår i Cordillera Blanca - De hvide bjerge - med udgangspunkt i den meget traditionelle andiske by Huaraz, der ofte benævnes Andesbjergenes Kathmandu. Det er nemlig her man kan komme på de smukkeste vandreture og de mest fantastiske bjergbestigninger i Andesbjergene. Cordillera Blanca domineres af Perus og Det Tropiske Bæltes højeste bjerg, kæmpemæssige Nevado Huascaran på hele moh. Cordillera Blanca er et helt optimalt sted at prøve en bjergbestigning for første gang, da der er adskillige bjerge på moh., som ikke kræver anden erfaring end den introduktion, som vores professionelle og erfarne guider giver os. Santa Cruz trek og Nevado Pisco moh. Vi har valgt at den indledende højdetilvænning foregår på Santa Cruz-trekket. Vi har modificeret ruten for at få den største oplevelse og den mest optimale højdetilvænning, så vi er klar til bestigningen af Nevado Pisco moh. som ligger fantastisk smukt midt i en hestesko af de højeste af Cordillera Blancas højeste sneklædte tinder. Trekket foregår i et behageligt tempo, og vi har æsler med til at bære bagagen, ligesom der bliver sørget for lejropsætning og fuld forplejning undervejs af en dygtig cuscinero og hans dedikerede hjælpere. Nevado Pisco er kategoriseret som et begynderbjerg, hvilket betyder at det ikke er specielt stejlt at bestige (ca. 45 grader) samtidig med, at der ikke er nogen voldsomt tekniske erfaringskrævende udfordringer. Vores erfarne guider har styr på sikkerheden undervejs og selve gletsjervandringen er kun den sidste dag til toppen. Jan "Lama" Tvernø og Happy Lama Travel Jan er iværksætter og eventyrer, Han startede rejsebureauet Happy Lama Travel efter en rundrejse i Peru i 2007 med det udgangspunkt at arrangere skræddersyede rejser til enkelte udvalgte lande i fortrinsvis Sydamerika, hvor Peru, Bolivia, Ecuador og Galapagos er de absolutte specialer efter mange rejser i området. Jans favoritområde i Sydamerika er netop Cordillera Blanca, hvor idéen til Happy Lama Travel opstod i Jan har siden vandret bjergområdet tyndt og besteget fire af områdets bjerge deriblandt Nevado Pisco moh. samt Perus og Det Tropiske Bæltes højeste bjerg Nevado Huascaran på moh. Næste skridt opad bliver Peak Lenin moh. i Kirgisien i 2016.

8 Priser, betingelser og vilkår for rejsen Pris og betaling: Pris pr. person ved minimum 10 deltagere incl. rejseleder Jan Tvernø: DKK Næsten alt incl. Er der færre end ti personer tilmeldt rejsen 1. maj 2015 revurderes prisen på baggrund af antal tilmeldte, da ti personer er en betingelse for at overholde flykontrakten. - Depositum DKK faktureres ved tilmelding. Evt. afbestillingsforsikring faktureres samtidig - Restbeløb faktureres til betaling den 1. maj Evt. rejseforsikring faktureres ved bestilling Tilmelding og spørgsmål: Happy Lama Travel v/jan Tvernø happylama@happylamatravel.com senest 1. maj 2015 og helst tidligere. Prisen inkluderer: - Fly CPH-LIM-CPH incl. skatter, brændstofsafgifter og lufthavnsskat i Lima* 1 - Transfers i Lima jf. program - Transfers i Huaraz jf. program - Bustransport Lima-Huaraz-Lima jf. program - Alle overnatninger jf. program i delt dobbelt/tripleværelse (Hoteller kan ændres til tilsvarende) - Måltider jf. program (M=Morgenmad, F=Frokost, kan være boxlunch, A=Aftensmad) - Trekking jf. program - Bjergbestigning jf. program - Entré til Huascarán NP - Alt nødvendigt lejrudstyr (Telte, Køkkentelt, Spisetelt, Toilettelt, Køkkenudstyr osv.) - Oppusteligt liggeunderlag* 2 - Erfarne specialuddannede engelsksprogede guider - Dansk rejseleder (Jan Tvernø) - Fornødne bærere, kokke, assistenter og pakdyr - Basis førstehjælpsudstyr - Lokal operatør med 25 års erfaring og social bevidsthed i forhold til ansatte og lokalområde Prisen inkluderer ikke: - Anbefalet afbestillingsforsikring (Kontakt Happy Lama Travel for tilbud) - Obligatorisk rejseforsikring som dækker "farlig sport" (Kontakt Happy Lama Travel for tilbud) - Alle personlige fornødenheder og udstyr - Eventuelle vaccinationer - Provinstilslutning og evt. individuelle forlængelser - Evt. leje af udstyr * 3 - Evt. udflugter på hviledag i Huaraz - Drikkepenge * 4 - ESTA tilladelse til indrejse i USA * 5 * 1 Flybilletter kan være genstand for stigninger i brændstofafgifter og lufthavnsskatter fra flyselskabets tilbudsgivning til udstedelse. Hvis dette er tilfældet bliver afgifter og skatter efterfaktureret ved billetudstedelse jf. Lov om pakkerejser. Den inkluderede lufthavnsskat i Lima har en værdi af ca. USD 35 pr. person. * 2 Kan være af svingende kvalitet, medbring evt. dit eget liggeunderlag. * 3 Det er muligt at leje udstyr i Huaraz - Du kan leje alt fra solbriller til alpinstøvler, soveposer og dunjakker, men Happy Lama Travel anbefaler at du medbringer dit eget udstyr, så vidt det er muligt. Leje af udstyr betales lokalt. * 4 Det er kotyme at give drikkepenge i Peru. Happy Lama Travel udregner et beløb pr. deltager, når deltagerantallet er kendt. Jan Tvernø indsamler beløbet fra deltagerne i Huaraz og uddeler drikkepenge på vegne af gruppen. * 5 Electronic System for Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk ved indrejse i USA for danske statsborgere. Det koster USD 14 og skal ansøges via U.S. Customs and Border Protections hjemmeside Ønsker du at Happy Lama Travel sørger for din ESTA-godkendelse koster det DKK 150

9 Pas og visum: - Dit pas skal være gyldigt minimum seks måneder efter hjemrejsedatoen - Ved tilmelding skal Happy Lama Travel have et scan/foto af dit pas for korrekt navneangivelse på billetter - Danske statsborgere skal under normale omstændigheder ikke have visum til Peru - Danske statsborgere skal anmode om ESTA godkendelse til indrejse i USA Særlige betingelser - Forudsætninger, fysik og forberedelse: Fysisk aktivitet i tynd luft er anstrengende for os som lever i havsniveau og kræver god forberedelse, fysisk såvel som mentalt. Programmet er tilrettelagt så alle kan være med og bliver akklimatiseret korrekt under forudsætning af en seriøs indstilling til forberedelse og træning. Pisco er et begynderbjerg men selv begynderbjerge er hårde i moh. Særlige betingelser - Det rejsetekniske: Du skal være fyldt 18 år for at deltage i turen Du skal have tegnet rejseforsikring som dækker farlig sport. Kontakt Happy Lama Travel. Du skal have underskrevet Happy Lama Travels blanket vedr. ansvarsfraskrivelse i forbindelse med farlig sport Forbehold for fejl og forudsætningsændringer.

Wonders of the Peruvian Andes 2008 Specialprogram i samarbejde med Happy Lama Travel Danmarks Peruspecialist

Wonders of the Peruvian Andes 2008 Specialprogram i samarbejde med Happy Lama Travel Danmarks Peruspecialist (22. februar 2008 ret til ændringer forbeholdes) Denne fantastiske specialtur i et af verdens mest alsidige lande kombinerer trekking i det vilde og uberørte Cordillera Huayhuash med bestigning af Perus

Læs mere

Wonders of The Peruvian Andes 2 - En udfordring på sjæl og krop -

Wonders of The Peruvian Andes 2 - En udfordring på sjæl og krop - Wonders of The Peruvian Andes 2 - En udfordring på sjæl og krop - FDF leder Jannik Toft Andersen og Jan Tvernø, indehaver af Happy Lama Travel præsenterer en fascinerende aktiv kombineret natur og kulturrejse

Læs mere

Los Cedros-Alpamayo-Llanganuco 2008

Los Cedros-Alpamayo-Llanganuco 2008 Los Cedros-Alpamayo-Llanganuco April Oktober 3.150 moh. 4.860 moh. 5 7 timers trekking dagligt 3 dages akklimatiseringstreks Sammenhængende 9-dages trek = 82 km. Moderat sværhedsgrad 15 dage/14 nætter

Læs mere

Los Cedros-Alpamayo-Ulta 2008

Los Cedros-Alpamayo-Ulta 2008 Los Cedros-Alpamayo-Ulta April Oktober 3.150 moh. 4.900 moh. 5 8 timers trekking dagligt 3 dages akklimatiseringstreks Sammenhængende 11-dages trek = 105 km. Moderat sværhedsgrad 17 dage/16 nætter Dag

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Udsigt med indsigt - Vandring og bjergbestigning i Cordillera Blanca Særrejse i Peru 10. juli juli 2019

Udsigt med indsigt - Vandring og bjergbestigning i Cordillera Blanca Særrejse i Peru 10. juli juli 2019 Udsigt med indsigt - Vandring og bjergbestigning i Cordillera Blanca Særrejse i Peru 10. juli 2019-31. juli 2019 Nevado Pisco i Perus majestætiske hvide bjerge - Cordillera Blanca Happy Lama Travel indbyder

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016 Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle Februar 2016 Dette er den absolut optimale Kilimanjaro tur, hvor vi vandrer ad den smukke Lemosho rute. Vi begynder turen

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machameruten

Bestig Kilimanjaro via Machameruten Bestig Kilimanjaro via Machameruten - individuel Denne version af Kilimanjaro - Machame-ruten er en individuel tur, hvor I selv vælger datoen. En rejse til Kilimanjaro er en spændende og udfordrende oplevelse,

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun

Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun 1. september 2018-8. september 2018 Bulgarien er et af de få europæiske lande,

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Udsigt med indsigt - Kulturel vandring i Cordillera Blanca Særrejse i Peru 5. juni juni 2019

Udsigt med indsigt - Kulturel vandring i Cordillera Blanca Særrejse i Peru 5. juni juni 2019 Udsigt med indsigt - Kulturel vandring i Cordillera Blanca Særrejse i Peru 5. juni 2019-18. juni 2019 Nevado Taulliraju i Perus majestætiske hvide bjerge Cordillera Blanca Happy Lama Travel og rejseleder

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

Los Cedros - Alpamayo - Llanganuco - Chopicallqui

Los Cedros - Alpamayo - Llanganuco - Chopicallqui Los Cedros - Alpamayo - Llanganuco - Chopicallqui Jubilæumsrejse i Cordillera Blanca med erfaren dansk rejseleder 11. juni 2017-2. juli 2017 (garanteret afrejse) Pisco 5.752 moh. med Chopicallqui 6.354

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro

Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro Machame ruten Generelt om bestigningen af Kilimanjaro Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg, 5.895 meter over havet. Samtidig er det verdens højeste

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august august 2018

Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august august 2018 Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august 2018-22. august 2018 Bulgarien ligger smukt og meget lidt besøgt i Europas oversete hjørne - Det Sydøstlige

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Vandring ad Kungsleden

Vandring ad Kungsleden Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen omgivet

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

3 dages togtur i det vestlige Canada

3 dages togtur i det vestlige Canada Rockies Express 3 dages togtur i det vestlige Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 British Colombia Vancouver CANADA Kamloops Alberta Banff Calgary Med tog Med

Læs mere

Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september oktober 2018

Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september oktober 2018 Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september 2018-4. oktober 2018 Koruldisøerne i Svaneti, Kaukasus, Georgien På kanten af Europa, ligger smukke Georgien og de

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Kilimanjaro via Marangu-ruten

Kilimanjaro via Marangu-ruten Kilimanjaro via Marangu-ruten Marangu-ruten på Kilimanjaro er den mest populære rute op ad bjerget - også kendt som Coca-Cola ruten. Stierne er veldefinerede og anlagt med henblik på at overkomme de værste

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

populære rute på Kilimanjaro, bl.a. fordi det er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne.

populære rute på Kilimanjaro, bl.a. fordi det er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne. MARANGURUTEN COCA-COLA RUTEN Kilimanjaro-bestigning 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Pris per person v/2 personer fra kr. 19.000,Marangu-ruten også kaldet for Coca Cola-ruten - har igennem mange

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne Program til: Destination: Ecuador & Galapagos Varighed: 25 dage Program start: Den. 5. marts, 2016 Program slut: Den. 29. marts, 2016 Dag 1 (5. marts) Afgang fra DK og ankomst til Guayaquil, Ecuador. I

Læs mere