Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp."

Transkript

1 Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus!

2

3 Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller ikke engang hvert år! Men i år sker det, og det er endda i denne måned, hvor Hans Kristian fra Violen kan fejre sin runde dag. Se omtale i bladet. Vi kan også fejre, at vi ved hovedindgangen, har fået en flot malet sten, som byder os alle velkommen. På den er flaget sendt til tops så det bestemt en fin og smuk velkomst vi alle bliver mødt af, når vi kommer her. April måned står bl.a. i påskens tegn, og vi håber da, at mange har lyst til at deltage både når venskabsklassen kommer på besøg til påskehygge, og når Venneforeningen gentager succesen fra sidste år, og holder påskebrunch for alle, der har tilmeldt sig. Vi håber også I vil tilmelde jer til erindringsteatret Viceværten, som vises her den 10. april. Det er en forestilling med flere af de kendte Poul Reichardt sange. Så er der flere, som har efterlyst en tur ud og spise, og det er nu muligt at tage med ud til brunkål med flæsk og pølse. Heidi Gran er chauffør på dagen, og da der er begrænset antal pladser, er det først til mølle med tilmelding. Der bliver helt sikkert flere ture henover foråret og sommeren, der byder på frisk luft og dejlige oplevelser, så det er bare med at få skrevet sig på hen ad vejen. Dejlige oplevelser har der bestemt også været i marts måned. Bl.a. kan nævnes de jævnlige besøg af hunde fra Trygfondens korps, som altid vækker smil, snak og glæde, og det er uden tvivl gode stunder, hvor dét sammen med kram og nærvær, er eneste væsentlige omdrejningspunkt. Endelig lykkedes det også at finde en dato for den kommende have- og grill dag. Det bliver mandag den 6. maj, hvor Charlotte og Heidi G. har lovet at være dem som har det store overblik på dagen. Se opslag i bladet og i huset. Mange forårshilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Sønnen: Far, kan jeg lige få et glas vand mere? Faren: Jamen det er dit ottende. Sønnen: Ja, men mit værelse brænder! Mænd imellem: Når min kone er på shopping i storcenteret, bevæger hun sig typisk med en fart af ca kr. i timen. De biler, de biler Konen: Der er et problem med bilen. Den har vand i karburatoren. Manden: Vand i karburatoren? Det lyder jo komplet latterligt! Konen: Det har den altså. Manden: Du ved jo ikke engang, hvad en karburator er. Jeg skal nok få kigget på den. Hvor står den? Konen: På bunden af svimmingpoolen. Blondinen: En blondine går op til lægen, for at søge hjælp til at tabe sig. Lægen siger: Hvis du vil tabe dig, skal du løbe fem kilometer om dagen. Blondinen siger: Tak doktor, det vil jeg gøre! Et halvt år senere ringer telefonen i konsultationen. Det er blondinen igen. Blondinen siger: Du kan tro jeg har tabt mig doktor, men nu er der også over 900 kilometer hjem igen Ud & Se med DSB: 19-årige Jens viser sin billet til konduktøren. Jamen det er jo en børnebillet, siger konduktøren. Ja, så kan du så se, hvor meget toget er forsinket, svarer Jens.

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 28. april Tillykke til marts måneds vinder: Orla Jensen - Rosen. -Der er en pose bolsjer på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 3. april: Hans Kr. Andersen (1919) Violen 26. april: Ingrid Nielsen (1932) - Syrenen 29. april: Poul Jensen (1934) - Violen VELKOMMEN TIL: Ruth Filtenborg Hansen Violen. -og nye beboere i midlertidige boliger. BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Anna Christiansen Syrenen. Krista Schiøtt Hansen - Violen

7 GUDSTJENESTER I APRIL: Onsdag den 10. april kl i Udsigten. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. Påskegudstjeneste: 2.påskedag, mandag den 22. april kl i Udsigten. Vi skåler God påske efter gudstjenesten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 2. april. Tirsdag den 16. april. Tirsdag den 30. april. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: Velkommen til: Heba, som er SSA elev hos Violen frem til september. Karina, som er fast afløser. Nanna, som er SSA hos Liljen. Kamille, som er SSA om aftenen i hele huset. Tak for denne gang til: Kirsten, fast afløser, som nu har fået fast job andet sted.

8 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Formand: Lone Steensgaard Margrethevej Fjenneslev bailey_sofus@godmail.dk Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Annette Larsen Nordkrogvej Jerslev Tlf.: René Steensgaard Margrethevej Fjenneslev renelone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Medarbejderrepræsentant: Helle Nielsen helpn@slagelse.dk Tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 STIGEGOLF Mandage kl Vi dyster om æren, når vi mødes med Charlotte og spiller stigegolf i Smilehullet Kom og få en hyggelig time. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: Annie og Elin byder velkommen til Sjov Motion mandag eftermiddag. - Vel mødt kl i Udsigten.

10 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 19. marts 2019 kl i festsalen. Ordstyrer: Hanne Referent: Hanne. 1. Kommende aktiviteter: Hanne informerer om de kommende arrangementer: o Påskearr. med venskabsklassen den 2. april: Heidi og Charlotte planlægger dagen, og vi håber på god deltagelse og opbakning. o Erindringsteater den 10. april: Der er hængt opslag rundt omkring, og familiemedlemmer opfordres til at deltage sammen med beboere, da der efterfølgende er lagt op til en erindringssnak. o Påskebrunch med Venneforeningen fredag den 19. april: Venneforeningen glæder sig, og håber på lige så god succes som sidste år. o Havedag mandag den 6. maj: Planlægningen er i gang, og der kommer mere om dagen i Bjergby Posten Husk at tilmelde. Jo flere, jo bedre. o Spille-hygge dag: Charlotte og Heidi planlægger en fredag i nær fremtid. Se efter nyt i Bjergby Posten. o Forslag til Hashøjfest/arbejdsgruppe: Fremmødte beboere ønsker ikke helstegt pattegris på menuen. Gerne noget hamburgerryg, frikadeller el. lign. Hanne efterlyser forslag til dagens indhold, og vi snakker om fx linedance, underholdning af Arena samt evt ældre biler man kunne gå og kigge lidt på og snakke om. Aase og Egon vil sammen med Hanne og en beboer fra Rosen sætte sig og planlægge nærmere.

11 2. Status på Bruger-/pårørende Råd (BPR): o Konstituerende møde. -Afholdes på mandag, og Leif fra Ældrerådet deltager som observatør. o Rådets opgaver. BPR arbejder med retningslinjer for dagligdagens indhold som fx aktiviteter, måltider og lignende. o Samspil BPR og cafémøder: Hanne ligger op til, at vi fremover afholder måske to cafémøder imellem de 4 årlige BPR møder. Alle er enige i, at der bliver færre og færre deltagere ved møderne, og da Leif også deltager i BPR, giver det rigtig god mening. De to cafémøder vil så blive afholdt med henblik på at komme med input til BPR. Der indkaldes til Cafémøde i Bjergby Posten. 3. Evt. - Et familiemedlem ønsker, at vi snart igen skal se billeder ved Åbent Hus, da det er meget længe siden sidst. - Referenten har lovet at citere, hvad en beboer sagde ved mødet: Det her er et godt sted at bo. (men vi fik ingen kaffe ). Sansehaven en tidlig og smuk morgen i frostvejr.

12 Bruger- pårørende råds møde: Konstituerende møde i Bruger-pårørende rådet mandag den 25. marts 2019 kl i Bjergbyparken: Deltagere: Bettina Berg, Dorthe, Bettina Bredal, Jens, Charlotte, Edith, Helle, Åse, Leif og Hanne. -Vi starter mødet med en kort præsentationsrunde, og Leif Jensen fra ældrerådet fortæller om sin rolle som observatør, og om hvordan vi som bruger- pårørende Råd kan bruge ældrerådet. 1. Bestyrelsen konstituerer sig med formand og sekretær: Formand er Bettina Bredal. Sekretær er Hanne. Ordstyrer er Bettina Berg. 2. Møderække for 2019 med forslag om: Mandag den 29. april. Mandag den 19. august. Mandag den 11. november. Datoer valgt ud fra MED udvalgsmøder, lokale og centrale: Der gives accept til mødedatoerne med mødetid kl , dog med et afbud til den 29. april. 3. Drøftelse af faste punkter til dagsorden: Som fast punkter ønskes - Siden sidst. - Kommende begivenheder. Derud over er der følgende punkter til et idékatalog: - De basale behov. - Kommunikation pårørende/medarbejdere. - Kontaktperson. - Ønske om opfølgende samtale med beboer, pårørende og kontaktperson.

13 4. Information om ufravigelige punkter fx tilsyn, aktivitetsplaner m.v.: Bettina informerer om de årlige tilsyn fra henholdsvis embedslægen og det kommunale tilsyn, som tager udgangspunkt i, at der er fokus på patientsikkerheden og at kvalitetsstandarderne efterleves. -På samme måde får vi tilsyn fra levnedsmiddelstyrelsen, som varetager fødevarekontrollen. Bettina uddeler aktivitetsplanen for 2019, som er udarbejdet med udgangspunkt i beboernes ønsker. Der er ingen spørgsmål eller bemærkninger til planen. - Leif fra ældrerådet får et fast punkt, som afpasses de øvrige punkter på dagsordenen. - Punkt/information om økonomi. - Punkt om evt. kommunale tiltag. Fx har der det seneste år været fokus på ernæring og demens, som fortsætter resten af dette år. Bettina opfordrer til, at løfte drøftelser op i helikopterperspektiv, da rådet ikke må drøfte individuelle sager. 5. Drøftelse af suppleantens virke og opgaver. Vi snakker om forskellige muligheder/modeller. Da Rita er trådt ud af BPR, accepterer Helle at træde ind som medlem i stedet for at være suppleant. Punktet er dermed ikke relevant pt. 6. Gensidig aftale i forhold til mødestruktur. Vi aftaler at referaterne deles ud til beboerne i deres postkasser, og de sættes i Bjergby Posten, som også kan ses via hjemmesiden. Formand og ordstyrer udarbejder dagsorden, og sekretæren sender ud via mail to uger før mødet. Evt. rapporter/bilag sendes ud sammen med dagsordenen. 7. Evt.: Bettina Berg informerer om, at det går rigtig godt med at nedbringe sygefraværet. I februar lå Bjergbyparkens fravær på 5%.

14 I marts 2019 ligger vi på 2,5%. Samme måned sidste år viste 18%. I januar har der været ekstra øjne på patientsikkerheden og sygeplejerskeopgaver. I forhold til psykofarmaka har der været set på fire forskellige kategorier. I alle fire ligger vi under gennemsnittet, og det er inklusiv de midlertidige boliger. Indberetning af utilsigtede hændelser (UTH) er også faldet markant, og ligger nu på niveau med kommunens andre plejehjem. Bjergbyparken havde fået et påbud fra Styrelsen for patientsikkerhed, men med den målrettede indsats, er vi bestemt godt på vej i den rigtige retning. Bettina fortæller om UTH, som udelukkende bruges til læring, og derfor ikke umiddelbart er tilgængelig for pårørende. Der er ønske om bedre solafskærmning hos Rosen, hvor varmen er generende hen på dagen - forår og sommer. Beboerrepræsentanten fortæller, at Bjergbyparken er det bedste plejehjem i byen, med de sødeste medarbejdere. - Vi kunne ikke få det bedre, siger hun. Der er forslag om whiteboardtavler i alle boliger til opslag om arrangementer og aktiviteter. Dagsorden til næste møde den 29. april udsendes som aftalt. Tak til Stephanie for en meget flot velkomst sten.

15 NYT FRA VENNEFORENINGEN: Vigtig meddelelse fra venneforeningen. Vi er blevet enige om på generalforsamling den 21/2-2019, at vores kontingent år vil fremover være fra den 1/1 til den 31/12, så det følger kalenderåret. Samtidig har vi ændret lidt på prisen: For 1 person koster det 100 kr. pr år, og for 2 personer med samme adresse koster det 150 kr. pr år. Hilsen Venneforeningen på Levehjemmet. Josephine og besøgshunden Marley får en snak med Niels.

16 Stigegolf med stor succes Så blev det atter mandag og tid til at mødes over en omgang hyggelig stigegolf. Som så ofte før, var der stor interesse for at deltage i stigegolf denne mandag formiddag, som jo spilles hver mandag nede foran udsigten ved violgangen. I dag var vi 8 beboere, der enten så på eller spillede stigegolf, hvilket må siges at være et højt antal spillere. Som jeg har fortalt til alle de aktive stigegolf-spillende beboere her i huset, er alle meget velkomne, hvad enten de spiller eller blot ønsker at se på. Vi er alle sammen om et hyggeligt slag stigegolf. Mange emner bliver drøftet sådan en mandag, som i dag til stigegolf. Flere af beboerne kommer til stigegolf, for at få et godt grin sammen med de andre beboere og en snak om det manglende vintervejr el. lign. Jeg fornemmer, at samværet ved stigegolf er et frirum fra den til tider grå hverdag. Og det er fantastisk at være tilskuer til, hvad et slag stigegolf kan bringe med sig. Der bliver nøje ført regnskab over de enkelte spilleres pointscore efter hver gang. Efter hver afslutning, bliver de enkelte pointscore læst højt og hyllet. Hvilket er til stor glæde. På snarligt gensyn på mandag kl Med stor stigegolfhilsen Charlotte.

17 100 års fødselsdag den 3. april Tillykke Tillykke til Hans Kristian Andersen, Violen. Hans Kristian fylder et hundrede år den 3. april, hvor vi vil hylde ham. Hans Kristian har boet her i Levehjemmet - Bjergbyparken siden 1. 0kt Hans Kristian er født den 3. april Han var hurtig til at tale fortæller han mig, da jeg interviewer ham inde på hans stue. Dengang gik man jo tidligt i skole, som han sagde. Det var dog lidt svært for Hans Kristian, at få lært at stave og regne, til hans fars store irritation. I hans voksenliv købte han og konen Camilla, Hans Kristians fædrene bondegård, som lå oppe på en bakketop i Venslev. Her var der plads til både en præmiehest, 19 malkekøer og de 60 svin. Dertil var der 9 tønder land, hvoraf de 2 tønder land var sået til med sukkerroer til foder til køerne. Hans Kristian var en ung driftig landmand, der passede sit landsted med konen Camilla og deres 2 børn (en dreng og en pige). Hans Kristian fortæller om, at han altid har haft let ved at blive genert og deraf rød i hovedet. Dette kan stadig forekomme, fortæller Hans Kristian til mig i hans hyggelige og lune lejlighed her i Levehjemmet - Bjergbyparken. Nu var vi nået til et punkt i Hans Kristians fortælling af hans livshistorie, hvor han blev synlig træt og må hen og hvile. Hvilket jo er helt naturligt efter, at han har fortalt mig om hans mangfoldige liv indtil nu.

18 Han fortæller sin livshistorie med stor iver, så stor, at jeg ind i mellem ikke helt kan følge med. Min pen er nærmest rødglødende. Vi aftaler, at vi slutter historien af her, da jeg har fået de væsentligste detaljer med om hans levede liv indtil nu. Mange tak for den oplevelse - ja det er jo ikke hver dag at man får lov til at få et indblik i et 100 årigt levet liv. Endnu engang stort tillykke med de 100 år Hans Kristian fra alle os her i Levehjemmet. Stor hilsen fra Charlotte (ca. 65 år yngre). Med hilsen fra haven

19 Musik & Bevægelse: Ja med sådan en bette fis på skødet, er det svært at være engageret i andre ting også. -Vi talte lidt om, at hvis kiloprisen havde været den samme på svineopdræt, som den nu er på hunden, ja så havde Torben tjent noget mere på landbruget Hanne.

20 Gode besøg i marts: Inga må helt ned og hilse på Birgittes hundehvalp Mikki. -Mikki er/bliver en stor New Foundlænder. Ida og besøgshunden Masha vækker også altid begejstring. -Denne gang også med et barnebarn. Tøjstativet kunne godt lokke et par damer på indkøb.

21 Så er det tid til en tur i det blå. Tirsdag den 2 april kl. 12 kører bussen. Brunkål med flæsk og pølse På Cafe Liv i Høng. Lille portion 60 kr. Mellem portion 70 kr. Stor portion 85 kr. Øl, vand, vin og snaps kan købes. Der er begrænset pladser i bussen, så det er først til mølle. Max 2 kørestole. Tilmelding og betaling til Heidi Gran

22

23 Påskehygge langfredag den 19/4 kl I april bliver det tid til påske brunch på Levehjemmet i festsalen, Langfredag Kl Med hjemmebagt brød, pålæg, ost, røræg med pølser og bacon. Kom og vær med til en hyggelig formiddag. Sidste års påskebrunch med Venneforeningen. For alle beboere i Levehjemmet, er det naturligvis gratis. For medlemmer af venneforeningen koster det 50 kr. For ikke medlemmer koster det 75 kr. Tilmelding er senest 15/ 4. på mobil bedst efter kl. 15. Betaling sker på selve dagen. Venlig Påske Hilsen fra os i Venneforeningen

24 Have- og grilldag i Levehjemmet mandag den 6. maj kl Vi har brug for hjælp til at få luget sansehaven for ukrudt, så det hele er fremkommeligt og pænt at kigge på. Vi vil derfor gerne samle beboere, familiemedlemmer og venner til en dag, hvor vi hjælpes ad i et par timer til omkring kl , før vi hygger os med grillmad - forhåbentligt i det grønne. Vi har brug for nogen til både at hjælpe i haven og i køkkenet, så skriv endelig på hvor mange I kommer. Det vil også være en stor hjælp, hvis nogen kan medbringe hakkejern/lugeredskaber, river o. Lign. - Et par havehandsker er også en rigtig god idé. Vi håber vi ses til en hyggelig eftermiddag Tilmeldingen afleveres senest fredag den 26. april 2019: Navn: Telefonnummer Jeg/Vi kommer (skriv antal) Vil helst hjælpe med mad/borddækning Vil helst hjælpe i haven : : : :

25 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

26 Det sker i april 2019: Mandag 1. april. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 2. april. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Påskehygge med venskabsklassen Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 3. april. Formiddag: Musik & Bevægelse v. Udsigten Ingen sang med Mai i dag. Torsdag 4. april. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Bankospil Købmandsvognen kører rundt Fredag 5. april. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Mandag 8. april. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten

27 Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 9. april. Formiddag/eftermiddag: Ernæringsteamet er på besøg hos Rosen Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 10. april. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Formiddag/eftermiddag: Ernæringsteamet er på besøg hos Syrenen Erindringsteater v/udsigten Torsdag 11. april. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Formiddag/eftermiddag: Ernæringsteamet er på besøg hos Violen. Åbent Hus: Det Hvide Kor synger Købmandsvognen kører rundt Fredag 12. april. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Mandag 15. april. Formiddag: Stigegolf holder påskeferie. Billard i Smilehullet Sjov motion holder påskeferie.

28 Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 16. april. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 17. april. Sang med Mai Torsdag 18. april. SKÆRTORSDAG Fredag 19. april. LANGFREDAG: Påskebrunch med Venneforeningen Mandag 22. april. 2. PÅSKEDAG: Påskegudstjeneste i Udsigten Tirsdag 23. april. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 24. april. Sang med Mai Torsdag 25. april. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Bankospil Købmandsvognen kører rundt Fredag 26. april. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet

29 Mandag 29. april. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 30. april. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Nørklecafé med Lone i Udsigten Sang med Mai og Kurt er for mange en hyggelig begivenhed.

30 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Bettina Berg, Virksomhedsleder : Centersygeplejerske, Lajla : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk Boligadministrationen : /

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot.

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. En munter flok på tur i Odense ZOO. Kære læsere. Her forleden dag var jeg ude og gå en tur med Ragnhild på de nærved liggende veje og stier. Da Ragnhild ikke har noget

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør.

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Ingrid og Irma betragter julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Nu er det jo efterhånden et par gange, at vi alle har oplevet, at året går på hæld. Alligevel

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne.

Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne. Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne. Afsked med busbørnehaven efter et dejligt julevisit. Kære læsere. Dette nummer af Bjergby Posten hører jo til januar måned, og derfor vil

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bøgen. Nr. 25 Marts Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 25 Marts Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 25 Marts 2018. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-14 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle Brændstrup Side 15 Arrangementer i

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

ARENDSE NYT Maj 2017

ARENDSE NYT Maj 2017 ARENDSE NYT Maj 2017 Indholdsfortegnelse Maj 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Invitation til Pårørendemøde Fødselsdage Referat af Beboermøde Brev fra Nina Thomsen Klippekort Påskefrokost Konkurrence

Læs mere

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00 Festsalen Nimbusparken Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Ruth Nielsen, Ritta Jensen, Inger Birgit Søltoft, Yvette

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2018

ARENDSE NYT Marts 2018 ARENDSE NYT Marts 2018 Indholdsfortegnelse Marts 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Korsang Fastelavn Foddamen

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård April nr. 4. Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 4.4 kl. 10.15 Torsdag d. 6.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 11.4 kl. 10.15 Torsdag d. 13.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 18.4 kl. 10.15 Torsdag d. 20.4 kl. 10.15

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2017

ARENDSE NYT Juni 2017 ARENDSE NYT Juni 2017 Indholdsfortegnelse Juni 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Fødselsdage Jazz på 3. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur til Flyver Grillen Anna

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

April Besøgshunden Canis og Ulrikke

April Besøgshunden Canis og Ulrikke April 2018 Besøgshunden Canis og Ulrikke Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 3.4 kl. 10.15 Torsdag d. 5.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.4 kl. 10.15 Torsdag d. 12.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.4 kl. 10.15

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Af naturvejleder Villy K. Hansen, Naturstyrelsen Vendsyssel Da det kan være alt for sjældent at handicappede kommer ud i naturen, har Naturstyrelsen Vendsyssel

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tivoli Tur Fødselsdage

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2014

ARENDSE NYT Marts 2014 ARENDSE NYT Marts 2014 Indholdsfortegnelse Marts 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nyt personale Pårørendeaften 2014 Fødselsdage i Marts Byggeriet i Albertslund Referat af beboermøde

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere