Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint"

Transkript

1 Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen.

2

3 Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er rigtig godt, og det hele begynder nu lige så stille at trække i retning af julemånedens komme. Vi har da også været i gang med at runde efteråret af, og har blandt andet forberedt sansehaven på de kølige vintermåneder. Det gjorde vi sammen med nogle friske og ihærdige familiemedlemmer, som hjalp med beskæring og andet godt i starten af måneden. Det er dejligt vi fik klaret det, og efterfølgende har de kølige nætter og lidt susen derude også været en del af hverdagen. Inden vi for alvor starter med indendørs hygge, har vi netop holdt halloween med venskabsklassen. Halloween er jo netop forbundet med u- hygge, og det var også tydeligt at se, at mange af børnene var klædt i uhyggelige hekse- og djævlekostumer. Vi fik sammen skåret en masse halloweengræskar, og der var bestemt også en del grumme ansigter iblandt de fantasifulde hoveder. Dog var det hygge, der var på programmet imens børnene var her, og jeg må sige, at vi alle var gode til det uden at prale Hygge var der bestemt også da Venneforeningen havde inviteret til spisning her i oktober. Der var store smil fremme, da jeg efterfølgende spurgte til aftenen. Maden havde bare været fantastisk, og der er jo ingen som Thopper, der kan få festsalen til at gynge. -Det er tydeligt, at det har været godt, når der er mange, som sover længe næste morgen, og det var der flere der gjorde den følgende dag. Venneforeningen er igen vært ved spisning her i november, hvor de den 12. har inviteret på gule ærter til middag, og mon ikke det også kan vække jubel hos de fleste. Inden jeg runder af, vil jeg sende en stor tak til Niels Kristians bror Jens, der også var her til havedagen. Jens har været så flink, at grave alle kartoflerne op af urtehaven, så vi kan få glæde af dem. Vi har derfor inviteret ham til spisning Mortensaften, hvor vi vil servere kartoflerne sammen med lækker and. Tusind tak Jens vi glæder os til du kommer. Mange hilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Læreren: Ole hvis du har 10 appelsiner i den ene hånd, og 10 appelsiner i den anden hånd hvad har du så? Ole: Ja så har jeg da meget store hænder! En vinduespudser kommer gående med det ene ben i gips, da han møder en af sine venner. -Hvad er der dog sket? -Jo, jeg stod på en stige og pudsede et vindue, da der pludselig trådte en smuk pige hen foran mig. Hun begyndte langsomt at klæde sig af, men lige da det blev mest spændende knækkede stigen. -Det var da også ærgerligt, at den lige skulle knække dér! -Tja, men der er vel heller ikke mange stiger, der kan holde til ti mands vægt -Tak Peter, for en dejlig historie fra dig! Hanne. Skotten: En skotte sad med sin whisky i baren og faldt pludselig ned fra barstolen, hvorefter han blev liggende ubevægelig. Forskrækkede medgæster stimlede chokeret sammen om ham. Tag jer ikke af ham, sagde bartenderen. -Sådan gør han altid, når det er hans tur til at gi en omgang! En mand sad i en bar og pralede af, at man kunne fylde hans glas med hvad det skulle være. Han ville altid kunne gætte det. Det ville bartenderen godt tage et væddemål på, at han ikke kunne. Væddemålet gik i gang, og efter de første otte genstande, havde pralhalsen gættet rigtigt hver gang. Den niende gangspyttede han dog glassets indhold ud med alle tegn på væmmelse. -Føj, råbte han. Det er jo benzin! -Jaah, svarede bartenderen, men er det almindelig eller blyfri? Mellem venner: -Der var så fugtigt i min gamle lejlighed, så der var gået en aborre i musefælden Hos politiet: Du kan lige så godt indrømme det, for vi har fundet dine fingeraftryk. -Det har I ikk nej, for jeg havde handsker på.

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 29. november Tillykke til oktober måneds vinder: Niels Andersen - Rosen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 12. november: Kjeld Madsen (1935) Syrenen 22. november: Gerner Jensen (1931) Rosen VELKOMMEN TIL: -Nye beboere i midlertidige boliger. BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Arvid Andersen - Rosen. Kaj Knud Greve Sørensen Søren Rosen.

7 GUDSTJENESTER I NOVEMBER: Onsdag den 7. november kl i Udsigten. Onsdag den 21. november kl i Udsigten. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 6. november. Tirsdag den 20. november. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: Velkommen til: Helle, SSH-aften, som er startet hos Violen. Tak for denne gang til: Cecilie, fast afløser, som har fået andet job. Katja, fast afløser, som også har fået andet job. Luz, SSH-aften hos Violen, som har søgt og fået andet job. Signe, SSH-dag hos Syrenen, som har søgt og fået andet job.

8 Formand: Lone Steensgaard Margrethevej Fjenneslev bailey_sofus@godmail.dk Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Niels Andersen Byvangen Slagelse Tlf.: Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. René Steensgaard Ny slotsvej 26A 4220 Korsør renelone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Velkommen til endnu et bestyrelsesmedlem i Venneforeningen: Annette Larsen Nordkrogvej Jerslev Tlf.: Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen hmols@slagelse.dk tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 MEST STIGEGOLF Mandage kl Alt efter vind, vejr og lyst, tager vi en dyst hvor to hold kæmper om æren. Nogle dage har vi mest lyst til boccia, og andre dage spiller vi stigegolf Kom og få en hyggelig time. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: Annie og Elin byder velkommen til Sjov Motion mandag eftermiddag. - Vel mødt kl i Udsigten.

10 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 9. oktober 2018 kl i festsalen. Ordstyrer: Keld Referent: Hanne. Vi synger nr. 90 Nyt fra Keld: -Keld vil kontakte Leif fra Ældrerådet, for at spørge til ham. -Keld har været til møde, hvor borgmesteren og kommunaldirektøren fortalte om budget For os er der ingen ændringer i økonomien for det kommende år. -For at minimere oplevelsen af forskellige og nye vikarer, er der nu ansat nogle faste afløsere. Stephanie og Annika fortsætter, og Katja er ansat som fast afløser på samme måde som Kirsten. -Der opleves mangelfuld rengøring på gulvene hos Syrenen. Keld snakker med Ninni, som er ansvarlig for rengøringsservice. -Vedr. mødet med Madservice, har Keld fået en ny mødedato, som han giver til Rosa og Orla, der skal deltage i mødet. Luz er stoppet og har fået arbejde på Antvorskov. Flere beboere giver udtryk for, at de kommer til at savne hende. Helle, der kommer fra Boeslunde, og har været her en del som vikar, er ansat i stedet for. Evaluering af havedagen, og evt. aftale om ny forårshavedag: -Det var en god havedag. Mange ting blev ordnet, og vi fik dejligt smørrebrød. Vi snakker om kartoffelbedet, som stadig har en del kartofler i. Hanne vil spørge Niels Kristians bror, om han vil hjælpe med at grave dem op. Herefter nedlægger vi kartoffelbedet/urtehaven, da ingen har energi til at passe det mere. Bjergbyparkens stand ved julemarkedet kl Hvem vil hjælpe med salget? Ingen melder sig, men vi vil spørge Nørkle Lone om hjælp. Rosa og Hanne vil sammen kigge på garnlageret. Gruppe til planlægning af julefrokost for beboere og medarbejdere: -Rosa og Irma vil gerne hjælpe, og vi spørger også dem der lige nu er til stigegolfmesterskaber. Slutteligt er der fortsat ønsker om en ny vicevært a la René. En som kan hjælpe med fx at skifte pærer og lignende.

11 Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Intet nyt. Vi synger nr. 233 Kommende Cafémøder: Tirsdag den 6. november 2018, kl Tirsdag den 4. december 2018, kl EFTERLYSNING: Venneforeningen modtager gerne gode loppeeffekter! De skal sælges på en Loppestand ved Julemarkedet søndag den 18. november i Bjergbyparken. Ring til Venneforeningens formand Lone Steensgaard for at aftale nærmere: Venneforeningens formand Lone Steensgaard.

12 Efterårets Havedag den 8. oktober: Mandag d. 8. oktober havde Levehjemmet atter kaldt til oprydning i vores hyggelige Sansehave. Den skulle nemlig gøres klar til vinteren. Venneforeningen, Niels Christians bror Jens, Hanne og Charlotte var mødt op, og var iført havetøjet samt klar til at bekæmpe ukrudtet. Vi fik skåret i hængepilen, så man nu kan gå inde under den uden at få grene i hovedet. Elefantgræsset blev skåret ned, så det kan samle kræfter til at vokse op til foråret. Fliserne på de små gange blev luget fri for ukrudt. Buske blev trimmet og en masse ukrudt fjernet, og som Birgit efterfølgende sagde, kunne hun atter se og mærke solen ind af hendes vinduer.

13 Bagefter var hele Levehjemmet inviteret til smørrebrød i Festsalen med en øl eller vand efter endt havearbejde. Den del af arrangementet blev også til en herlig hyggestund for os allesammen. Tusind tak for det gode arbejde I alle gør for og med Levehjemmet. Stor havehilsen - Charlotte

14 Kommunemesterskab i stigegolf Tirsdag den 9. oktober. Så kom dagen hvor vi var inviteret til dette fantastisk mesterskab. Det skulle afholdes i Kongehave Centeret. Dagen startede smukt med sol og blå himmel, og masser af efterårs varme. Edith, Anna, Gregers Orla, Charlotte og Heidi G. skulle afsted. Vi nød rester fra mandagens havedag, så smørrebrød blev spist inden afgang. Så måtte vi ombord i bussen, det tog lidt tid at få alle spændt og klargjort, og bussen var fyldt til randen med kørestole og stigegolf. Stemningen var høj og forventningerne i top. Vi ankom og blev taget godt imod af Bente Nørregaard, der stod for arrangementet. Vi mødtes i salen og fik regler og pointtavler. Så var det i gang. Både TV øst og ældrerådets egne folk stod klar og filmede, dog var de mest interesseret i dem i den anden ende. Vi fandt hurtigt ud af vi var de eneste med kørestole, det gør det jo lidt sværere, så vi måtte snyde og trække stigen tættere på. Det betød dog at vi blev diskvalificeret. Det gjorde ikke så meget, for vi havde en fest alligevel.

15 Pludselig gik det op for os, at vi stod ved siden af Ediths lillesøster Rita. Sikken et gensyn, kram og grin og snak blev det til, så de søde damer glemte helt at spille. 90 år og 97år, det er flot med så friske sind. Heidi måtte lige høre om det var Rita der var i barnevognen, da Edith slap den ned af Herlufs Trollesvej for mange år siden. Den var god nok, så fik vi det på plads. Efter spillet, blev der kåret dagens vindere, og den ene var alders præsident 101 år det må siges at være flot, og så tilmed dagens bedste herre. Så var det tid til kaffe og kage, vi blev budt indenfor og der var dækket op, med frisk bagt gulerodskage. I den ene ende var en mand ved at dele sang hæfter ud, for der skulle synges lidt. Han havde taget sin harmonika med og snart var vi i gang med de gode gamle sange. En skøn eftermiddag, og vi nød det fra start til slut. Da vi kom hjem blev vi mødt af flag udenfor, Hanne havde lavet en fin allé vi kunne gå ind af. Så medaljer eller ej, vi var glade og havde haft en fantastisk dag. Heidi G.

16 Ét Levehjem tre besøgshunde: I Bjergbyparken har vi meget stor glæde af Trygfondens besøgshunde. Vi har i en rum tid, haft fornøjelsen af Josephine, der kommer mandag eftermiddag med sin dejlige golde retriver Marley og af Hanne, som kommer om onsdagen med sin mindst lige så dejlige Australske hyrdehund Gotte. Josephine med sin far og Marley, kommer på besøg om mandagen. -Her i hyggeligt samvær med Anna. Den australske hyrdehund Gotte er her på et dejligt besøg hos Tulle. Nu har vi været så heldige, at vi blev kontaktet af Ida som rigtig gerne vil komme fredag formiddag i lige uger. Ida har en herlig blanding af Dansk-svensk gårdhund og springer spaniel som hedder Masha. Masha og Ida har været her et par gange nu. Ida og Masha hygger sig sammen med Krista. Hanne.

17 Middag med Venneforeningen! Mandag den 22. oktober 2018 kl holdt Venneforeningen Madparty. Der var ca. 60 personer til flæskesteg og hindbær is. Folk var sultne, så der blev næsten udsolgt af flæskesteg, men det var jo det, der var meningen. Vi havde lejet Thopper til at underholde os i tre timer, og det var noget beboerne kunne lide. De kender jo Thoppers musik,

18 og han kender beboernes smag, så der blev lyttet og sunget med dejligt, for både Thopper og os i Venneforeningen. Der var heldigvis mange, som holdt ud lige til sidst. Tak for opbakning til vores arrangement. Vi ses til GULE ÆRTER mandag den 12. november kl På gensyn VENNEFORENINGEN.

19 Pædagogernes alsidige arbejdsopgaver: Vi pædagoger har mange hatte på i løbet af dagen og ugen, og måske er det ikke altid til at se hvad vi også laver. I går stod den på indkøb af 20 styks græskar, for på tirsdag får vi besøg af venskabsklassen. Man må sige vi fik indlagt gode øvelser ind i arbejdsdagen, så armene var lange, og jo jo det er skam sundt og vi takker for at blive holdt ved lige. Det er jo en kendt sag at man skal holde sig i gang Efter lidt besvær og trillen rundt i bussen, kom vi endelig hjem med vores indkøb, vi fik lagt dem nok så fint i trillebøren og Charlotte poserede så smukt. Det skulle dog ikke være helt gnidningsfrit for minsandten om ikke trillebøren ikke ville samme vej som Charlotte. Vupti 20 græskar kan trille langt. Alt endte dog godt og de er i god behold og venter spændt på tirsdagens besøg. Vi runder i disse dage 2 år her i huset begge to, sikken med dejlig oplevelser det er blevet til, vi nyder hver og en og hver dag. Tak for tilkendegivelser også af jer søde familie medlemmer, det luner altid. Keld lovede glimt i øjet og smil på læben, det har holdt stik. Hilsen Heidi G

20 Halloween med Venskabsklassen: Sidst i oktober fik vi endnu et herligt besøg af Venskabsklassen, som jo er 2.klasse på Hashøjskolen. Denne gang kom 20 dejlige og friske børn sammen med Jytte og én af hendes kollegaer. Vi havde gjort klar, og snart var børn og beboere i gang med udgravningen. Det var skønt at følge det gode samarbejde fra sidelinjen, og hele rummet emmede af energi og glæde imens det ene hoved efter det andet blev færdigt.

21 Jytte og jeg stod og snakkede om, at det er ved at være tid for os, at planlægge vores fælles 10 års jubilæum med vores gode og meget givende samarbejde. Jytte havde endnu engang forberedt nogle dejlige sange på guitaren, og børnene sang så kønt for os, så vi bare ikke har lyst til at slutte den hyggelige stund. Inden vi gik ombord i Susannes lækkerier fra køkkenet, fik vi dog også en af de gode gamle sanglege som børnene viste os. Det er en rigtig skøn glæde, der breder sig i kroppen, når de glade børn går vinkende og syngende herfra igen. Hyggelig hilsen fra Hanne.

22 Musik & Bevægelse. - Livet er skønt!

23 Fredags bar. Fredag den 27 september holdt vi fredags bar. Lajla og Heidi Gran stod i bar og uddelte drinks efter ønske. Der var musik ned af gangene, nogen sad klar inden vi åbnede og andre blev interesseret i musikken og stemningen. Der blev lavet både alkoholfrie drinks og de lidt stærkere. Stemningen var god og der blev helt tilfældigt en herre og dame afdeling, så næste gang må vi blande lidt. Vi blev alle enige om det ikke var sidste gang, så her i november tager vi næste omgang. Familie og venner er også velkommen til en fyraftens drink fredag mellem næste gang fredag den 23. november. Heidi G.

24 Krondiamantbryllup. Torsdag den 18. oktober var det 65 år siden at Kjeld og Ragnhild blev gift. De kunne derfor fejre krondiamantbryllup, hvilket foregik ganske stille og helt efter ønske. Arkivbillede

25 En tiltrængt make-over Det er jo ved at være et par dage siden, at Levehjemmet havde indvielse af Smilehullets billard. Bordet vi købte, var allerede dengang godt men brugt. Det har dog været til stor fornøjelse for beboere og gæster igennem lang tid, og en nyopstået plet fik os gjort opmærksom på, at det nu var tid til ekstra pleje og vedligeholdelse. Det færdige resultat er fuldstændig flot, og det ville være helt oplagt, at sætte et dugfriskt billede ind her: - men jeg synes faktisk hellere, at I selv skal komme og kigge Hilsen Hanne.

26 Nørklecafé med besøg af 103 årige Kirstine. Tirsdag d. 2. oktober fik Levehjemmet et fornemt besøg af Kirstine på 103 år. Hun blev fulgt herop af sit barnebarn fra Århus, som var på besøg i dagens anledning. Kirstine bor i egen bolig lige ovre på den anden side af hækken. Hun er godt kendt med huset her, og følger flittigt med i Bjergbyposten og alle Bjergbyparkens arrangementer. Lone tog fint i mod og det blev en meget hyggelig eftermiddag, som altid til Nørklecafé med Lone og Pia. Til cafeen blev der strikket flotte karklude til vores julemarked den 18. november, som holdes her på stedet. Alle er velkommen i Nørklecafeen hver tirsdag fra klokken uanset om man nørkler med noget, eller bare er glad for en hyggesnak. På vegne af Nørklecafeen Charlotte - Her et billede fra dagen.

27 ERINDRINGSBAL PÅ MINDERNES ALLÉ -Musholm feriecenter, Korsør. Torsdag den 1. november kl Vil du med til dette fantastiske tilbagevendende erindringsbal på Musholm, hvor gulvet er fyldt med danseglade mennesker med og uden kørestol? Vi bliver hentet, og kørt hjem igen, af Arnes busser. Vi skal være klar til afgang kl. 13 herfra. Vi får serveret kaffe og kage. Tilbage igen her til aftensmadstid kl. 18 ca. Dansehilsner fra Charlotte.

28 Gule ærter den 12. november kl. 12 Denne dag vil Venneforeningen på opfordring af Levehjemmet lave gule ærter med sprængt nakke, medister, rugbrød, sennep og rødbeder til hele huset. Til dessert vil der være en pandekage. Dertil vil der være, øl, sodavand og snaps For pårørende med medlemskab 50 kr. For ikke medlemmer 75 kr. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 7. november Gode Efterårs hilsner fra Venneforeningen.

29 Julemarked i Levehjemmet - Husk at det gør en forskel, hvis du også kommer! Søndag den 18. nov. kl Brugskunst og håndværk. Gode julegaveideer. Blomster og dekorationer. Trædrejer. Nisser, julepynt og meget andet. Venneforeningen sælger gløgg, æbleskiver og andet godt til ganen. TAG GERNE NABOEN MED! - DER ER FRI ENTRÉ OG MASSER AF FLOTTE GEVINSTER I VENNEFORENINGENS STORE LOTTERI. Vi ses i Levehjemmet Bjergbyparken Hashøjvej 7, Slots Bjergby 4200 Slagelse

30 DEN 27/11-18 KL GLÆDER JEG MIG TIL AT KOMME MED HERRE- OG DAMETØJ SAMT SMYKKER TIL JER. GOD KVALITET OG RIGTIG GODE PRISER, SÅ ALLE KAN VÆRE MED. DER KAN BETALES MED VISA DANKORT, KONTANT, OVERFØRSEL ELLER MOBILPAY HÅBER AT SE JER!!!

31 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

32 Det sker i november 2018: Torsdag 1. nov. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Købmanden holder åbent Erindringsdans på Musholm Vi køres af Arnes Busser Åbent Hus: Bankospil i festsalen Fredag 2. nov. Formiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Mandag 5. nov. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 6. nov. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Cafémøde i Festsalen Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 7. nov. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Sang med Mai hos Violen Hanne kommer med besøgshunden Gotte.

33 Torsdag 8. nov. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Dans på programmet Fredag 9. nov. Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvognen. Mandag 12. nov. Formiddag: Stigegolf Middag: Venneforeningen serverer Gule ærter og pandekager i Festsalen Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 13. nov. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 14. nov. Formiddag: Musik & Bevægelse ved Udsigten Mai holder fri i dag. Hanne kommer med besøgshunden Gotte. Torsdag 15. nov. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Heidi holder åbent i Købmanden Åbent Hus: Bankospil

34 Fredag 16. nov. Formiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Søndag 18. nov. Julemarked Mandag 19. nov. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 20. nov. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 21. nov. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Sang med Mai hos Violen Hanne kommer med besøgshunden Gotte. Torsdag 22. nov. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset Åbent Hus: Fredag 23. nov. Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med

35 købmandsvognen. Fredagsbar i Smilehullet Mandag 26. nov. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 27. nov. Formiddag: Tøjstativet har salg i Udsigten Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 28. nov. Formiddag: Musik & Bevægelse ved Udsigten Mai synger hos Violen Hanne kommer med besøgshunden Gotte. Torsdag 29. nov. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Købmanden holder åbent Åbent Hus: Julebanko med sidegevinster Fredag 30. nov. Formiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvognen.

36 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Centersygeplejerske, Lajla : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør.

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Ingrid og Irma betragter julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Nu er det jo efterhånden et par gange, at vi alle har oplevet, at året går på hæld. Alligevel

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne.

Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne. Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne. Afsked med busbørnehaven efter et dejligt julevisit. Kære læsere. Dette nummer af Bjergby Posten hører jo til januar måned, og derfor vil

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot.

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. En munter flok på tur i Odense ZOO. Kære læsere. Her forleden dag var jeg ude og gå en tur med Ragnhild på de nærved liggende veje og stier. Da Ragnhild ikke har noget

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Venneforeningen gav højt belagt smørrebrød. Kære læsere. Solskin kan man altid finde Solskin om bord Sol, sol kom igen, ja er det da ikke ganske utroligt

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Anna uden Anders af Charlotte Krainert

Anna uden Anders af Charlotte Krainert Anna uden Anders af Charlotte Krainert Indhold Den syge chauffør... 4 Annas plads... 5 Annas udsigt... 6 Stoppestedet... 6 Et ønske... 9 Larm i bussen... 10 En skoleklassse... 11 Hjemme hos Anna... 12

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Stenstrup Plejecenter

Stenstrup Plejecenter Stenstrup Plejecenter Juli / August 2016 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i januar:

Oversigt over aktiviteter i januar: Januar 2017 Nr. 1. Oversigt over aktiviteter i januar: Tirsdag d. 3.1 kl. 10.15 Torsdag d. 5.1 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.1 kl. 10.15 Torsdag d. 12.1 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.1 kl. 10.15 Torsdag d. 19.1 kl.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ragnhild og Lotte nyder turen i hestevognen og Hashøjfesten. Kære læsere. Så viser kalenderen årets første efterårsmåned, som jo også er årets

Læs mere

Påske-blomster: Maj - Juni 2015

Påske-blomster: Maj - Juni 2015 Maj - Juni 2015 Påske-blomster: I en del år har Lyngparkens Venner uddelt en påskeblomst til hver beboer, og i år er ingen undtagelse. Dog er der en lille ændring, idet vi i år har fået en donation fra

Læs mere