Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne."

Transkript

1 Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne. Afsked med busbørnehaven efter et dejligt julevisit.

2

3 Kære læsere. Dette nummer af Bjergby Posten hører jo til januar måned, og derfor vil jeg naturligvis starte med, at håbe, at I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år. Det er jo ofte sådan, at man lader tankerne flyve lidt tilbage ved sådan et årsskifte, og sådan skete det da også her ved mit skrivebord. Tankerne tog så virkelig på tur, og jeg blev klar over, at jeg her i januar har været en del af Bjergbyparken i 10 år. Det betyder så også, at det er 10. gang, jeg byder et nyt år velkomment med Bjergby Posten. Hmmm, så måtte jeg hen og kigge lidt i arkivet, og finde den første Bjergby Posten frem. Den første kom i januar 2010, og var en ny udgave af den tidligere Hus Avis, og jeg vil her gengive lidt af indledningen for jer: Juletræet står stadig med al sin pynt, og bliver mange steder først fjernet efter Hellig 3 konger. I gamle dage blev julen officielt afsluttet aftenen før Hellig 3 konger, ved at der blev tændt et tre-armet kongelys. Det var til stor glæde og fornøjelse for børnene, for dér hvor de tre arme mødtes, kunne der være indstøbt lidt krudt, og når vægerne så brændte ned til stammen, lød der et knald, som pustede lyset og dermed også julen ud. Hellig 3 konger blev fejret som helligdag indtil 1770, hvor den blev afskaffet af J.F. Struense. Det var morsomt at se de gamle blade, som dengang vel nærmere var et hæfte med sine 5 sider. Der har været en del udvikling på det felt, som der også har været på mange andre felter igennem den årrække. Godt er det, når forandring fører til udvikling, for så kan vi alle fortsætte med at vokse og gro. Lige nu kan vi rette blikket fremad, og glæde os over at byde det nye år og Bjergbyparkens nye leder velkommen til. Bettina, som jo også deltager ved vores næste cafémøde den 29. januar, opfordrer til, at så mange som muligt vil deltage i mødet, hvor hun gerne vil fortælle om planerne for den kommende tid. Det glæder mig, at kunne ønske jer alle sammen et godt nytår. Mange hilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Til eftertanke Computeren kommer nu alligevel aldrig til at erstatte avisen! Hvorfor ikke? Har du nogensinde prøvet at smække en flue med en bærbar! Sundt Familien sidder ved aftensmaden og spiser forloren skildpadde. Storesøster udbryder: Æv, det smager af fisk! Nå da udbryder lillebror kvikt, Så har det da nok været en havskildpadde. Skotsk kemilærer: En skotsk kemilærer var i færd med at undervise eleverne i syrens egenskaber. Han holder en sølvmønt over et glas fyldt med syre og siger til en af eleverne: Om lidt smider jeg denne sølvmønt ned i glasset med syre. Vil den blive opløst? Nej hr. lærer, det vil den ikke. Hvorfor tror du så ikke det? Fordi så ville du aldrig smide den derned! På kasernen: Generalen: Den mest dovne soldat får en ekstra fridag. Alle soldaterne lagde sig ned på jorden, undtagen én af dem. Generalen: - 64! Hvorfor lagde du dig ikke ned? 64: Hr. General, jeg gad ikke. Travlhed Hvorfor mon det hedder Myldretid når nu alle bilerne kører så langsomt??? Dobbelt op! Boghandleren giver den unge studerende en bog og siger: Denne bog vil gøre det halve arbejde for dig. Det lyder glimrende, siger den unge mand, Så giv mig bare to!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 29. januar Tillykke til december måneds vinder: Anna Christiansen - Syrenen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 6. januar: Ib Jørgensen (1959) Syrenen 17. januar: Willy Prüsse Larsen (1929) - Syrenen VELKOMMEN TIL: Grethe Sofie Hansen - Violen -og nye beboere i midlertidige boliger. BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Ulla Poulsen - Rosen

7 GUDSTJENESTER I JANUAR: Onsdag den 2. januar kl i Udsigten. Onsdag den 16. januar kl i Udsigten. Onsdag den 30. januar kl i Udsigten. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 8. januar. Tirsdag den 22. januar. Besøgshunden Masha nyder en stille stund hos Irma, som bestemt er god til at gøre plads i sit hyggehjørne.

8 Formand: Lone Steensgaard Margrethevej Fjenneslev bailey_sofus@godmail.dk Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Niels Andersen Byvangen Slagelse Tlf.: Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. René Steensgaard Ny slotsvej 26A 4220 Korsør renelone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Velkommen til endnu et bestyrelsesmedlem i Venneforeningen: Annette Larsen Nordkrogvej Jerslev Tlf.: Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen hmols@slagelse.dk tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 STIGEGOLF Mandage kl Vi dyster om æren, når vi mødes med Charlotte og spiller stigegolf i Smilehullet Kom og få en hyggelig time. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: Annie og Elin byder velkommen til Sjov Motion mandag eftermiddag. - Vel mødt kl i Udsigten.

10 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 4.december 2018 kl i festsalen. Ordstyrer: Keld Referent: Hanne. Vi synger nr. 59 Der er noget i luften Nyt fra Keld: Der har været lidt bøvl med tv kanalerne over det hele, og Keld spørger ind til, om alle har haft besøg af en Stofa medarbejder, som var rekvireret til at hjælpe med indstillingen. Bortset fra, at programmerne kører på andre kanaler, kan man nu se tv i alle lokaler. Opfølgning fra sidst: Rengøring hos Syrenen: Keld har som lovet snakket med rengøringsselskabet, og beboerne hos Syrenen kan også fortælle, at der er væsentligt mere rent på gangen hos Syrenen. Hvordan gik julemarkedet: Der bliver udtrykt tilfredshed med julemarkedet. Vi havde ikke det store salg af karklude fra Nørklecaféen, men håber at gæsterne lige skal tilvænnes, når det er første gang vi selv har håndarbejde i en bod. På vores sidste cafémøde havde vi besøg af Tove og Katja fra Madservice, som gerne ville deltage i en snak, som vi havde ønsket. Deltagerne aftalte med Tove og Katja på mødet, at vi gerne i en prøveperiode, ville have desserterne leveret som portionsanretninger. Som fagpersoner kunne Tove og Katja argumentere for, at man som beboer på den måde kunne føle sig ekstra forkælet, og særligt småt spisende ældre har gavn af, at have tiden til sin egen anretning. Nogle medarbejdere fik umiddelbart efter mødet nogle beboere til at ændre dén beslutning, som de lige havde truffet sammen med deres medbeboere. Vel at mærke nogle medarbejdere som ikke selv deltog i den demokratiske proces, som Cafémødet jo er. Keld spørger ind til oplevelsen af de portionsanrettede desserter, og nogle beboere nævner at: Der er alt for meget plastik udenom Portionerne er alt for store Ja, men de deler dem også Mælkegrød er ikke godt, for det bliver for tykt når det har stået.

11 Så bliver det nævnt, at der ikke kommer frugtgrød efter at det er portionsanrettet. Det er alle meget ærgerlige over, for det blev netop nævnt sidst, at det er alle glade for. Keld oplyser, at det kan I jo selv vælge, når I bestiller maden. Nej, for vi bliver ikke spurgt mere, bliver der sagt fra flere beboere. Keld gør opmærksom på, at når man bor her må man godt gøre indvendinger, og da det er Jer, der skal spise maden, er det da også rimeligt, at I selv er med til at bestemme retterne. Syrenens beboere giver også udtryk for, at deres medarbejdere ikke kan komme til begge luger i affaldscontaineren, når nu der holder en trailer ved siden af den. Lidt om Julefrokosten: Der er nu sammensat en menu ud fra beboernes ønsker, som vi gennemgår, og der bliver også en snaps og en juleøl til at skylle ned med. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Intet nyt. Vi synger nr. 70: Julen har bragt... Kommende Cafémøder: Tirsdag den 29. januar 2019, kl Tirsdag den 19. februar 2019, kl Tirsdag den 19. marts 2019, kl Tirsdag den 23. april 2019, kl Tirsdag den 21. maj 2019, kl Tirsdag den 25. juni 2019, kl

12 Vi ses i det nye år: Kære beboere og familiemedlemmer. Jeg starter som leder i Bjergbyparken med starten af det nye år. Jeg vil være tilstede ved cafémødet den 29. januar kl , og jeg vil opfordre til, at I alle kommer for at møde mig. Jeg vil rigtig gerne modtage spørgsmål om, hvad den kommende tid byder på med mig ved roret. Med ønsker om en glædelig jul og et godt nytår Bettina Berg. Prisjusteringer 2019: Som vanligt er det økonomiudvalget i Slagelse Kommune, som har vedtaget de nye priser på serviceydelserne for 2019: Ydelse: Prisen 2018: Prisen 2019: Difference: Døgnkost Rengøringspakke Akt./festpakke Akt./festpakke Personlig pleje Personlig pleje Leje og vask af linned Vask af privat tøj Ialt

13 Her er mit liv: Én af de der grålige dage i november, står jeg ved skrivebordet og redigerer i alle billederne, som ligger på kameraet. Det er hen mod slutningen af formiddagen, og jeg kan høre, at Rosens medarbejdere er i gang med at gøre klar til frokost. Døren står som vanligt åbent ud til gangen, og jeg kan se en beboer gå forbi med sin datter. Samme beboer har jeg netop set på et af de mange billeder, og det er absolut værd at vise frem. Jeg kalder på dem, for at vise dem det gode billede, og datteren vil meget gerne have en kopi af det, så det får vi sat i gang. Alt imens vi venter på billedet, får jeg spurgt, om jeg måske kan få lov til at skrive en Her-er-mitliv historie til Bjergby Posten, og heldig er jeg, for det får lov til. Snart efter sidder vi alle tre hyggeligt inde hos Elly, som har været beboer hos Rosen siden midten af marts i år. Inden vi satte os godt til rette, var Ellys datter Karin og jeg lige omkring reolsystemet, for at beundre et fotografi af en ganske ung og meget smuk Elly. Ved siden af står et andet fotografi, og den unge mand er som ventet Ellys mand og Karins far. Jeg starter med at spørge Elly, om hun husker, hvor og hvornår hun er født. Ja smiler Elly, det er jeg den 21. februar i 32 det skulle jeg gerne kunne huske, jeg var der jo selv! Den skønne replik afrunder hun fint med en lille klukken, og jeg får travlt med at holde en ordentlig latter tilbage. Sikke en go humor. Elly fortæller, at hun er fra Uggerby, som ligger i Vensyssel. Her får jeg brug for at spørge lidt mere, og Karin fortæller, at Vensyssel ligger nord for

14 Limfjorden, og jo egentlig ikke er landfast med resten af Jylland, og derfor faktisk er en ø. Elly er nummer to i rækken af fire søskende. De tre andre Gudrun, Sonja og Kaj lever alle stadig i det nordjyske. Uggerby Skole bygget år Ellys bedstefar var møller, og Karin fortæller hvordan landmændene kom med deres korn, som de fik malet til mel, så de kunne bage brød til familien. Sådan er der sikkert mange der husker, at det var en naturlig del af livet og hverdagen. Ellys far var tømrer, og hendes mor passede hus og hjem og børn, hvilket dengang jo indebar ganske andre opgaver, end dem vi andre har i hjemmet i dag. Elly voksede op, og skulle som de fleste andre unge piger, ud og tjene. Hun kom dengang til det sydlige Sjælland hos Plantøren som Karin siger. Jeg må igen spidse ører, for det er ikke et udtryk jeg kender. Plantøren gentager jeg, og rynker panden spøgende. Ja, det er sådan én, som har en plantage fortæller Karin mig, -og det lyder jo da ganske logisk tænker jeg. Elly og Karin mindes historien om, hvordan det var svært for Elly med hårvask her på Sjælland. Hun var jo vant til, at man vaskede håret i håndsæbe, men vandet i Jylland var også langt mindre kalkholdigt. Når hun så kom tilbage til Jylland, måtte hun bruge eddike i vaskevandet, fordi håret var helt filtret sammen. På et tidspunkt mødte Elly sin mand Arne, der er født i Hun husker ikke om det var igennem Venstres Ungdom eller gymnastikforeningen de mødtes, men hun var meget aktiv begge steder, og fik mange gode oplevelser der igennem.

15 Arne kom fra Kirke Stillinge, og da han var landmand, blev det helt naturligt, at Elly var medhjælpende hustru på den gård som de købte i Vollerup. Inden længe talte familien også fire børn, Aksel, Erik, Karin og Hanne. Begge sønner bor nu i nærområdet, -ja Erik har overtaget ejendommen i Vollerup, og Karin og Hanne bor hhv. i Køge og i Lyngby. Vi vender tilbage til gården i Vollerup, som jeg gerne vil høre lidt mere om. Karin fortæller, at der nærmest ikke er nogen dyr, som de ikke har haft på gården. Der har boet alt fra køer, grise, vildsvin til ænder, høns, kaniner, hunde og katte, og som Karin så smukt udtrykker det, var hendes mor økolog før ordet overhovedet var opfundet. Vi havde alt i urtehaven fortæller Karin, ja selv asparges har Elly fremdyrket og høstet. Karin er derfor også vokset op med alt i hjemmelavet saft, marmelade, henkogte pærer og bagværk i hverdagen. Der var altid to retter mad på bordet og de to store kummefrysere bugnede som regel af kød og brød og også af frugt, bær og grøntsager fra haven. Da Elly og Arne i 1997 flyttede fra Gården i Vollerup, byttede de med Erik, som havde et dejligt hus i Sørby. Elly og Arne har haft nogle gode år i huset, men hen ad vejen blev det sværere og sværere med hukommelsen for Elly, som blev alene i Trygt var det, for både de fire børn, svigerbørn og de 7 børnebørn, at Elly kunne flytte ind i Levehjemmet, hvor de besøger hende i den meget, meget hyggelige stue hun har fået. Tusind tak til jer begge to, for en herlig stund i jeres meget skønne selskab. Det har været ganske dejligt at opleve jeres lune humor og nærvær. Det vil jeg tage med mig fremover. hilsner fra Hanne.

16 Rita ta r klejner Rita fra Liljen fortæller om barndommens jul, alt imens hun vrider de flotteste klejner. - Så er det også sjovt at have Rita boende i midlertidig bolig, når nu hendes storesøster Edith har boet her i knap 2½ år. Det giver mange dejlige oplevelser i hverdagen. Birgitte Liljen.

17 Nytårshilsen fra Nørklecaféen: I efteråret 2018 har vi hygget os med strik, sang og snak i Nørklecaféen. Vi mødes hver tirsdag kl i Udsigten. Tirsdag den 4. december mødtes vi også, men den dag kørte vi på juletur til KOK-AMOK i Vestsjællands centret, hvor vi nød en kop kaffe og et stykke helt vidunderligt æblekage med makron og karamel på toppen. Begge dele smagte af meget mere, men tiden løber alt for stærkt i godt selskab, så det må vi tage en anden gang. Tak til alle der har besøgt os i Udsigten. Tak for i år, godt nytår. Vi ses i det nye år første gang den 8. januar. Med venlig hilsen Lone.

18 Hanne og Gotte siger mange tak for nu Vores besøgshund Gotte fra Trygfonden, har sammen med familien valgt at flytte til et større hus i Holbæk. Så nu bliver køreturen hertil Levehjemmet meget længere, derfor har Hanne og Gotte valgt at sige farvel til os. Ingen tvivl om det har været en meget svær beslutning, for de har alle dage været meget glade for at komme her i huset. Som jeg skrev i afskedskortet til Hanne og Gotte, så har vi været meget glade for at lære dem at kende. Gotte har virkelig nydt sit hundejob. Så snart tørklædet blev fundet frem og bundet om Gotte hals, så logrede han endnu mere med halen. Han kunne ikke vente med at køre herhen til Levehjemmet. De har haft deres gang her i Levehjemmet igennem et års tid og det har vi været meget taknemmelige for. Vi vil ønske dem held og lykke i deres nye omgivelser. Med stor hilsen og på vegne af hele Levehjemmet. Charlotte

19 Med hilsen fra Tryg Fonden:

20 Busbørnehaven på julebesøg Det blev onsdag den 12. december, dagen hvor der nu kun er 12 dage tilbage til juleaften og vi glæder os. Kl. 10 kom der 20 skønne børn ned ad gangen og mødte os med smil og snak. Så kom der liv i Levehjemmet. Flere sad ved morgenbordet og glimt i øjet kom der, da de små gik forbi. En del sad forventningsfulde i udsigten og kunne høre børnene nærme sig. Et bjerg af flyverdragter samlede sig i vores hyggekrog ved billard. Duften af klementiner og æbleskiver fyldte lokalet, og børene sprang op på deres pladser imellem de fremmødte beboere. Alle gik ombord i mad og drikke, og roen bredte sig. Der blev sludret på kryds og tværs, en sød pige spurgte Agnethe hvorfor bor du her? hvorpå Agnethe svarede det er fordi jeg er gammel men selv om alderen siger et, så er der stadig masser er liv inde bagved, og unge og gamle hyggede sig. Da maverne var blevet tilfredse, sang vi både store og små julesange og børnene opførte en sangleg for os. Så skal vi huske at sige at vores kære søskendepar Edith og Rita, holdt i hånd hele formiddagen og hyggede sig og nød børnene imens. Børnene havde taget en pose hjemmelavet julepynt med, så vi listede alle på Violen og pyntede træet der skal bruges juleaften i huset. Slutteligt gav unge og gamle hånd og ønskede god jul, inden børne gik tilbage til børnehaven. En af de dejlige formiddage med nærvær, hygge og samarbejde med byen. Julehilsen fra Heidi G.

21 Luciaoptog torsdag den 13. december Hashøjsskolen mødte op med 50 børn i fine Lucia kjoler. Forventnings fulde var vi i hele huset, lyset blev slukket og stille ventede vi. så pludselig kom lys og lyd dansende igennem Levehjemmet. Børnene gik med fine fyrfadsstager, eller små elektriske lys, 50 kjoler var hjemme syet til dagen, Kevser fra pomfritten havde haft travlt med at sy. Lucia sangen lød smukt igennem huset og børnene gik hele vejen igennem. Dagplejebørn, dagplejere, forældre og bedsteforældre var mødt op for at se. Børnene vendte om på Violen og endte deres sang i festsalen, hvor de sang et par sange mere. Nogle holdt næsten vejret et øjeblik, andre fældede en tåre, smukt var det. Afslutningsvis spiste børnene æbleskiver og klementiner, og hyggede med de fremmødte beboere og Liljen fik fornøjelsen fra første parket. Dejlig formiddag hvor smil og glæde spredte sig, der blev hygget og snakket og stille var der, da de igen var gået tilbage til skolen. Der var stille for en stund og indtrykkene blev fordøjet. Hilsen Heidi G.

22 Julefrokost i Levehjemmet Tirsdag d. 11. december var det atter tid til den årlige og hyggelige fælles julefrokost i Festsalen med lækre små retter. Der var dækket flot op til de 65 tilmeldte beboere og medarbejdere, med flotte jule duge samt servietter. Alle rundt i husene bidrog med mad, der var fremstillet med kærlighed, som jo så også smagte fantastisk. Vi startede ud med et skønt stykke rugbrød med ål, røræg og karse. Dernæst var der rejer med æg, tomat og mayonnaise. -Hjemmelavede frikadeller med rødkål. -Sylte med sennep og rødbeder.

23 -Varm æbleflæsk -Frugtsalat. -Kiks med ost og klementiner samt peberfrugt og radiser. Dertil kaffe med fløde. Under den hyggelige julefrokost, sang vi nogle dejlige danske julesange: Juletræet med sin pynt og Glade jul, dejlige jul. Alt i alt en meget hyggelig og meget smagfuld julefrokost. Tak til alle som bidrog med god mad og underholdning. Rigtig glædelig jul til jer alle. Med stor julehilsen Charlotte

24 Venskabs klassen på besøg En dejlig tirsdag morgen, kom vores søde venskabsklasse syngende ind ad vores hovedindgang. Dejlig glad børne folk og søde voksne. Vi gik fælles ned i spisesalen og der ventede vores beboere spændt. To børn havde en ekstra lille hilsen med til Edith, så sødt. Snart blev sanghæfter delt ud og der skulle synges, det var selvfølgelig de dejlige julesange. Søren Banjomus, Tusinde julelys, På loftet sidder

25 nissen, Den tolvte dag i julen og en gammel julesang. Jytte klarede guitaren flot som altid. Efter de dejlige sange skulle der lidt til mave og gane. Der blev serveret æbleskiver, klementiner, saft og kakao og de gik til den, unge som gamle. Snakken gik og hyggen spredte sig. Imens vi nød lækkerierne, læste Hanne et juleeventyr for os alle. Slutteligt fik vi alle sagt tak for årets gode samvær og hygge, og alle glæder sig til mere af den slags i det nye år. Glædelig jul fra Heidi G.

26 VINTERHYGGE: Vinter hygge lørdag den 26. januar 2019 kl. 12. Efter en december med travlhed hos mange, og en lidt mørk og lang januar, vil venneforeningen gerne invitere til frokost. Den består af 3 stykker smørrebrød, øl, sodavand og snaps. Vi slutter af med en kop kaffe / te eller gløgg med hjemmebagte småkager. Det er naturligvis gratis for alle beboere på Levehjemmet. Pris for medlemmer af venneforeningen 50 kr. Pris for ikke medlemmer er 75 kr. Tilmelding senest søndag den 20. januar. På telefon bedst efter kl Hilsen venneforeningen GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. februar 2019 kl. 19. holder Venneforeningen generalforsamling i Levehjemmet Bjergbyparken i Udsigten. Indkomne forslag skal afleveres senest den 14. februar Hilsen Venneforeningen

27 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

28 Det sker i januar 2019: Tirsdag 1. jan. Nytårsdag Onsdag 2. jan. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 3. jan. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Fredag 4. jan. Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvognen. Mandag 7. jan. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 8. jan. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 9. jan. Formiddag: Musik & Bevægelse v. Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 10. jan. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset.

29 Heidi holder åbent i Købmanden Åbent Hus: Bankospil Fredag 11. jan. Formiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Mandag 14. jan. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 15. jan. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 16. jan. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 17. jan. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Vi synger med Palle fra Omø Fredag 18. jan. Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvognen.

30 Mandag 21. jan. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 22. jan. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 23. jan. Formiddag: Musik & Bevægelse v. Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 24. jan. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Heidi holder åbent i Købmanden Åbent Hus: Bankospil Fredag 25. jan. Formiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Lørdag 26. jan. Middag: Vinterhygge m. Venneforeningen Mandag 28. jan. Formiddag: Stigegolf

31 Billard i Smilehullet Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 29. jan. Cafémøde i festsalen Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 30. jan. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 31. jan. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Vi ser billeder hos Syrenen Anna på tur i haven: Mandag den 3. december gik Anna og jeg en dejlig frisk tur rundt om huset, for så at ende op ude i den vinterprægede Sansehave. Anna ville meget gerne gå tur udenfor uanset vejret som ønsket så gjort. Så vi klædte os på med rigeligt tøj, Anna blev i iklædt sin dejlige varme kørepose, hue og vanter. På vejen rundt om huset, var det helt naturligt for os begge at få rørt vores sangstemmer. Så vi prøvede at synge solen frem (og dermed få varmen). Solen forblev dog bag skyerne, men vi fik heldigvis ikke regn på vores tur rundt i haven. Mange tak for turen Anna. Mange hilsner Charlotte.

32 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Bettina Berg, Virksomhedsleder : Centersygeplejerske, Lajla : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk Boligadministrationen : / Hashøj Net, antenneforening :

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør.

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Ingrid og Irma betragter julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Nu er det jo efterhånden et par gange, at vi alle har oplevet, at året går på hæld. Alligevel

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Dejligheden Velkommen til Husavisen Vi inviterer til, at alle kommer med indlæg, forslag til aktiviteter, gode historier til avisen. Send gerne forslag senest

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse En dag i Maries liv Undervisningsmateriale 5.-7. klasse Morgen på sengestuen: Klokken er 6, og Marie vækkes af en sygeplejerske, der banker på døren, stikker hovedet ind og siger godmorgen. Marie strækker

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.:

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Februar Marts 2017 Mærkedage Fødselsdag: Februar: Jytte Dinesen, Preben Jensen, Magna Jørgensen, Valborg Lorentsen, Herdis

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj

Aktivitetscenter Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj November 2018 - januar 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Veloverstået livsstilsmesse

Veloverstået livsstilsmesse Veloverstået livsstilsmesse Så kom vi på den anden side af Ledreborgs livsstils messe. Det var en noget våd fredag men det afholdte ikke de mest hardcore i at kigge forbi. Det var godt nok en våd dag

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

FRITTERENS MÅNEDSBREV

FRITTERENS MÅNEDSBREV FRITTERENS MÅNEDSBREV SÅDAN GIK NOVEMBER MÅNED I november måned fik børnene følgende at spise til eftermiddagsmad. Husk, som altid, at Lone gerne tager mod forslag til eftermiddagsmaden. A38 med ymerdrys

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk 111111111111111 Ny1hedsbrev uge 51-2013 Side 1 Glædelig jul Side 6 Spilleaften Side 2 Nyt fra bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev dec

Nyhedsbrev dec Langhøj Dagtilbud og SFO Bækvej 6,Asp 7600 Struer Tlf: 96848940 Nyhedsbrev dec. 2017. Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og vi vil sige jer tak for endnu et dejligt år, og ønske jer alle en rigtig

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2018

ARENDSE NYT Marts 2018 ARENDSE NYT Marts 2018 Indholdsfortegnelse Marts 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Korsang Fastelavn Foddamen

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

December December, julehygge, nisser og juleferie

December December, julehygge, nisser og juleferie December 2016 Kommende begivenheder 06.12.2016: Koncert m. 3.-4. årgang: Da julemanden gik amok, på Harmonien, Haderslev 07.12.2016: 6. årg dyster i Smart-Parat-Svar i Haderslev Stadionvej 9e, 6510 Gram

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere