Turneringernes navne for seniorer og ungdom er Regions/kredsmesterskaber i Futsal og Futsal GM og for børnene Regions futsalbørnemesterskaber.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Turneringernes navne for seniorer og ungdom er Regions/kredsmesterskaber i Futsal og Futsal GM og for børnene Regions futsalbørnemesterskaber."

Transkript

1

2 1 Navn og administration Turneringernes navne for seniorer og ungdom er Regions/kredsmesterskaber i Futsal og Futsal GM og for børnene Regions futsalbørnemesterskaber. De udskrives og administreres af Kalaallit Arsaattartut Katuffiat (Herfra KAK) i henhold til Unionens love 2. Stk.2: For at tiltrække sponsorer til KAK, kan den respektive turnering navngives med den sponserende firmas navn som f.eks. KAK Grønlandsbanken GM. Ved arrangør af GM eller børnecup i visse byer og arrangørerne vil navngive turneringen med sponsoraternes navn, skal arrangørerne ansøge skriftligt til KAK for godkendelse. Stk.3: Ved alle turneringer skal der afsat en turneringsledelse med repræsentanter fra arrangører, dommere samt repræsentant fra KAK. 2 Fodbold Cups- og Fodbold GM s året og aldersinddeling stk.1 Fodbold Cups- og Fodbold GM s året er kalenderåret. Stk. 2 I Børne Cup og Fodbold GM skal følgende aldersinddelinger benyttes. 1. Herreseniorer skal mindst fylde 16 år i mesterskabsåret 2. Dameseniorer skal mindst fylde 15 år i mesterskabsåret 3. Herre og dame ungdom U19 skal mindst være fyldt 15 år og højst 19 år i mesterskabsåret 4. Drenge og pige ungdom U17 skal mindst være fyldt 15 år og højst 17 år i mesterskabsåret 5. drenge og pige ungdom U15 skal mindst være fyldt 13 år og højst 15 år i mesterskabsåret 6. U13 børn skal mindst være fyldt 11 år og højst 13 år i turneringsåret 7. U11 børn skal mindst være fyldt 9 år og højst 11 år i turneringsåret Stk.3For spillere i senior- eller ungdomsrækkerne, der ikke opfylder det mindste alderskrav, kan der søges om dispensation ved skriftlig henvendelse til KAK s bestyrelse. Stk. 4 Børn, der ikke opfylder aldersgrænsen, har ret til at deltage ved nærmere aftale med arrangørerne. Børneturneringerne U13 & U11 er åbne for drenge og piger.

3 Stk. 5 Klubber der har indleveret medlemsregistrering, betalt medlemskontingent og deltagergebyr kan deltage i turneringerne. Stk. 6 Med hensyn til hvor mange turneringer, der ønskes afviklet i samme kalender år, vil Unionens økonomi til enhver tid være altafgørende. 3 Spilleberettigelse stk.1 Turneringen står åben for amatører. En spiller skal for at være spilleberettiget i en Fodbold GM / Børne Cup være medlem af en klub, der er medlem af KAK. Stk. 2. En spiller kan spille for en klub, hvis vedkommende har været medlem af klubben i mindst 30 dage og i øvrigt opfylder betingelserne i 4. 4 Klubskifte En spiller skal for at deltage i Fodbold GM / Børne Cup være medlem af en klub jfr. 3 stk. 2. Såfremt en spiller tidligere har været spilleberettiget for en anden klub, om det har været indendørs GM/Børne cup eller udendørs GM/Børne cup, skal pågældende spiller medbringe spillercertifikat i udfyldt stand og hermed tilladelse til at spille for sin nye klub. Hvis klubben ikke deltager til ungdoms GM, kan klubben udlåne ungdomspiller til andet klub, klubberne skal tage kontakt til forbund om dette. Reglen om spillercertifikat gælder ikke for oldboys/girls spillere. Stk. 2 Spillercertifikatet skal udleveres når spilleren ikke er i kontingentrestance og ikke har deltaget i den igangværende/forestående Fodbold GM/Børne cup. Andre argumenter er ikke gyldige for at nægte udstedelse af certifikat. Stk. 3 Ved udfyldelse af spillercertifikatet skal datoen, hvor den tidligere klubs ledelse skriver under, være datoen for udmeldelsen. Den nye klub skal på samme certifikat notere, hvornår spilleren er tilmeldt klubben. Certifikatet fremvises ved forlangende i forbindelse med en turnering. stk.4 Spilleren må ikke være ekskluderet af sin gamle klub eller af KAK, samt af en klub under Grønlands Idræts-Forbund for at kunne spille med. Stk.5 Pågældende spiller må ikke have spillet en kvalifikationskamp for en anden klub. Kvalifikationskampen kan enten være i indledende eller i mellemrunde. stk.6 Spillere, der ikke er tilmeldt folkeregistret i Grønland kan deltage ved GM/Cup for den klub, hvor de i det/de foregående har været medlem, dette forudsat at vedkommende opfylder ovennævnte betingelser. Stk. 7 En ungdomsspiller kan, såfremt vedkommendes klub ikke har en seniorrække, eller at deres seniorrække ikke har tilmeldt sig GM, skifte til en anden klub og deltage i en GMkvalifikationskamp og/eller slutrunde uden at have været medlem af den nye klub som betinget under 3 stk. 2. som udlånsspiller.

4 4 a Hash- og/eller dopingtest Stk. 1 Under turneringen (indledende- mellemrunde- og finalerundekampene) kan der tages hash- og/eller dopingtest hos spillere, trænere og dommere. De til testen vilkårligt udtagne spillere er forpligtet til at lade sig teste. Såfremt man nægter at lade sig teste vil vedkommende være at diskvalificere fra resten af turneringen. Bestyrelsen vil også afsat hvor længe vedkommende skal have spille karantæne. Stk.2 Bliver en testet person fundet positiv i testen vil pågældende være at diskvalificere fra resten af den igangværende turnering. Bestyrelsen vil også afsat hvor længe vedkommende skal have spille karantæne. Stk. 3 Bliver flere end 2 spillere fundet positive i tests, vil hele holdet være at diskvalificere. (Gældende som i Antidoping regler) Stk. 4 Bliver en eller flere spillere/eller trænere fundet i besiddelse af hash, tager KAK bestyrelse en beslutning om hvilken sanktion der skal tilfalde spillerne /trænerne eller klubben i henhold til KAK s vedtægter 12 og 13. Stk.5 For stk. 1-3 tager KAK bestyrelsen en beslutning om der skal ske yderligere sanktioner mod spilleren/rne eller klubben i henhold til KAK s vedtægter 12 og b Alkoholpolitik KAK ønsker, at børn, unge og forældre bliver en del af et trygt fællesskab uden alkohol og rusmidler. Alkohol og andre rusmidler er derfor ikke tilladt i KAK s ungdoms GM og børnecup regi. Stk. 1 Det er klubbens og den enkelte spillers ansvar at omgås alkohol med måde under deltagelse af senior arrangementer under KAK. Stk. 2 Bliver en eller flere spillere observeret synligt berusede under en kvalifikations- eller slutrunde, uden at det har med afslutningsarrangementet at gøre, kan turneringsudvalget indstille sanktioner i henhold til KAK s vedtæger 12 og 13, til bestyrelsen. 5 Kampenes afvikling Stk. 1 Spillestederne samt datoerne fastlægges af KAK bestyrelsen, turneringsplanen offentliggøres senest 31. september. KAK-bestyrelsen bestemmer hvilken klub eller lokalunion, der skal være arrangør af kampene. Stk.2 Hvis klubben ønsker ændringer skal dette meddeles skriftligt til KAK senest den 15. december.

5 Stk.3 KAK Sekretariat offentliggør den endelige turneringsplan senest den 15. februar (gælder fra 2019), og denne kan kun ændres af bestyrelsen. Stk.4 Såfremt kampene ikke kan nå at blive afviklet efter den planlagte turneringsplan, påhviler det arrangørerne i god tid at kontakte KAK s Sekretariat om evt. udsættelse af kampene. Denne ændring af planerne kan skyldes bl.a. trafikale forhold eller banens beskaffenhed. Stk. 5: Der spilles efter det til enhver tid gældende internationale Futsal regler. Stk. 6. Der spilles 2x20 min med tidstop i henhold til internationale futsal regler, dette gælder for voksne og U19 turneringer. 1. Tiden stoppes når bolden er ude af spil Bolden er ude af spil, når: den fuldstændig har passeret sidelinjen eller mållinjen, hvad enten det sker på jorden eller i luften. dommerne har standset spillet. den rammer loftet. Tiden kører når bolden er i spil Bolden er i spil i alle andre situationer, også når: den springer tilbage fra en målstang eller overligger og forbliver på banen den rammer en af dommerne, når de er på banen. Indendørs bane Minimumshøjden til loftet skal være 4 m. Hvis bolden rammer loftet, mens bolden er i spil, genoptages spillet med et indspark, som tages af det hold, der ikke sidst spillede bolden. Indsparket tages fra det sted på sidelinjen, der er tættest på det sted, hvor bolden ramte loftet Stk. 7: Der kan dog af tidsmæssige udfordringer ses bort fra tidtagningsreglerne, således, at arrangører og den lokale turneringsledelse/udvalg aftaler, hvordan tidtagningen skal foregå, ud fra nedenstående muligheder. 1. Der spilles 2 20 min, uden at tiden stoppes ved korte spilstop, såsom når bolden ryger ud af banen. Dog således, at dommeren altid har mulighed for at tage en vurdering om stop ved tydelig forhaling af spillet fra et af holdene. 2. Der kan spilles 2x20 min. uden tidstop fra U17 og nedefter. 3. Der spilles 2 15 min, med tidsstop ved hver spilstop, såsom når bolden ryger ud af banen. Dette regel kan ændres uden tidsstop ved ungdoms rækkerne. 6 SPILLEDRAGTER stk.1 Hver klub skal være i besiddelse af hjemmebane- og udebane spilledragter.

6 Spilledragtens farver De to holds spilledragter skal have farver, som adskiller dem fra hinanden samt fra dommerne og de assisterende dommere Begge målmænd skal have farver, som adskiller dem fra hinanden, de øvrige spillere, dommerne og assisterende dommere. stk.2 Brugen af benskinner er obligatorisk. Bliver dommeren opmærksom på, at en spiller ikke bærer benskinner, skal den pågældende spiller bortvises fra banen, indtil forholdet er bragt i orden. stk.3 Forud for dagens program mødes klubberne og aftaler hvilke farver de spiller i ved de respektive kampe. Før en kamps afvikling skal holdene aftale om farverne på deres spilledragter. Såfremt farverne på spilledragterne er ens, påhviler det udeholdet (sidst nævnte i programmet) at skifte til andre trøjer med andre farver. 7 POKALER OG MEDALJER M.M. stk.1 Vinderen af fodbold GM eller KRM erhverver retten til at betegne sig Grønlandsmester eller Regionsmester indtil næste års GM/RM. stk.2 Vinderen af et Futsal GM hos seniorerne får tildelt GIF s mesterskabsmedalje Tuukkaq. stk.3 a. Alle rækkevindere ved fodbold GM og Børne Cup erhverver KAK s guldmedaljer, mens nr. 2 og nr. 3 modtager hhv. KAK s sølv- og bronzemedaljer. stk.3 b Alle række vindere, nr. 2 og nr. 3 modtager 12 medaljer, ligesom træneren og hans medhjælper, højest 14 medaljer stk.4 Alle rækkevindere ved fodbold GM og Børne Cup modtager en vandrepokal udsat af et sponsorfirma. Vinder man pokalen 3 år i træk eller 5 gange i alt bliver pokalen en klubs ejendom. stk.5 Alle rækkevindere ved fodbold GM og Børne Cup modtager hver en pokal til ejendom udsat af KAK. 8 Dommere Stk.1Det påhviler arrangerende klub at antage dommere, der er medlemmer af Grønlands Fodbolddommer Union. stk.2det påhviler Grønlands Fodbolddommer Union i følge aftale med KAK, at antage dommere til alle slutrunder. stk.3det påhviler Grønlands Fodbolddommer Union at sende dommerlisten til godkendelse for alle slutrundemesterskaber til KAK senest 30 dage før første kamp spilles.

7 stk.4 Der kan udpeges en dommermedhjælper, som ikke skal dømme, til at hjælpe til fra dommerbordet. Vedkommende skal nødvendigvis ikke være uddannet dommer, men skal være behørigt instrueret om sin opgave. 9 Indgivelse af protest stk.1 Fornemmer anføreren af et hold under en kamp, at dommeren har gjort en urigtig anvendelse af lovene, skal han, for at hans indsigelse overhovedet skal kunne komme i betragtning, umiddelbart efter kendelsens afsigelse overfor dommeren på selve spillepladsen protestere imod den. stk.2 Angående den nedlagte protest må træneren eller lederen derefter skriftligt indberette om sagen senest 2 timer efter kampen, hvor der også følger depositum til mesterskabsudvalget eller til udvalget under turneringen. stk.3 En hvilken som helst protest skal ved indgivelsen være ledsaget af et depositum på kr. 500,-. stk.4 Turneringsudvalget har pligt til nøje at behandle protesten. Såfremt fodboldloven ikke er blevet overholdt, kan udvalget støtte protesten, eller vurderes der, at der ikke er hold i protesten vil protesten være at afslå. b. Såfremt dommeren har fløjtet efter det han har observeret, og der er nedlagt protest om dette, kan dette ikke resultere i at kampen spilles om. stk.5 Såfremt en klub ikke er tilfreds med Turneringsudvalgets afgørelse, kan dette ankes til KAK s disciplinærudvalg gennem Sekretariatet. 10 Kampenes indberetning Stk.1 Senest en halv time efter kampen foretager dommeren indberetning, der sendes til turneringsledelsen, eller afleveres til forbundets repræsentant på kampstedet. Ved turneringens afslutning foretager arrangørerne en samlet indberetning til KAK, som afleveres senest 2 dage efter turneringen. stk.2 Begge klubber er forpligtet til at aflevere senest 30 minutter før den planlagte begyndelses tidspunkt et holdkort til dommeren, der er underskrevet af træneren eller hans assistent. stk.3 Hvert hold kan have 12 spillere i sin bruttotrup i en runde (indledende-/mellem-/ og/eller finalerunde). På holdkortet angives spillernes navne, i alt 12 spillere. Derudover kan der nævnes trænerens og assistentens navn på klubbens holdkort. Der skal sættes kryds ved anførerens navn. Stk.5 Ved Børne Cup for ældre børn benyttes spillereglerne i svagere grad, og hvis dette er tilfældet er arrangørerne forpligtet til at meddele det til dommerne før kampene skal spilles. Se 15 stk 7.

8 Stk. 5 a. Ved Cup for yngre børn benyttes spillereglerne i svagere grad. Om dette står det i 10 stk.8. Stk 5 b. Andet i spillereglerne kan også efter behov ændres. Se stk. 1 Spillebanen skal følge FUTSAL loven. 11 Spillepladsen 12 Futsalbolde stk.1 Den arrangerende klub i indledende runder skal levere tilstrækkeligt antal futsalbolde til alle kampene. stk.2 KAK leverer tilstrækkeligt antal futsalbolde til slutrunder. Futsalboldene skal være godkendt af dommerne. b. Ved slutrunder skal futsalbolde leveret af KAK s sponsorer benyttes. På det område skal KAK klare opgaven. 13 Udeblivelse fra kamp stk.1 Såfremt en klub uden lovligt forfald udebliver fra en kamp eller ikke er rede til at spille senest 5 minutter efter den for kampen fastsætte tid, kan kampens dommer erklære den for afblæst. Dommeren erklærer udeblevne klub som taber af kampen. Dommeren skal derefter indberette forholdet til KAK. stk.2 Herefter er det op til KAK s bestyrelse at afgøre hvilken disciplinær straf, vedkommende klub skal have. stk.3 Der er fire disciplinære forholdsregler: a) Kampen tabes 0 3 b) Idømmelse af bøde på kr ,- c) Annullering af alle klubbens hidtidige resultater d) Udelukkelse af resten af året / eller ved næste turnering.

9 14 Turneringens økonomi stk.1 Turneringen afvikles med gebyrer fra de tilmeldte klubber, indtægter fra sponsorer, samt af tilskud fra KAK ved brug af Grønlands Idræts-Forbunds driftstilskud. stk.2 Alt efter hvor mange midler KAK har at formidle, kan KAK midlertidigt standse sine tilskud til næste turnering. 15 Turneringsformer stk.1 Kreds-/Regionsmesterskaber / Fodbold GM / fodbold Cup kan afvikles som ligasystem, cupsystem eller ude og hjemmekampe stk.2 Regionsmesterskaber / Fodbold GM / fodbold Cup kan også afvikles efter geografisk inddeling af de deltagende klubber og begyndende med indledende kampe, mellemrunder og endelig en finale-runde. stk.3 Følgende bestemmelser gælder: En klub må højst benytte 12 spillere under følgende runder: 1) Indledende runder (liga, ude- og hjemmekampe turnering) 2) Mellemrunder / regionsmesterskab 3) Finalerunde b. Hvis holdkort med de 12 spillere er indberettet ved turneringens start kan det ikke erstattes i resten af runden (mellemrunde, finalerunde). Hvis under 12 spillere er indberettet kan det tilføjes spillere op til 12 i løbet af runden, (se også 3 og 4). c. Det er muligt at erstatte spillere i næste runde (mellemrunde, finalerunde.) stk.4 Puljekampe afvikles således: 1) Alle spiller mod alle i puljen 2) En vunden kamp tæller 3 point 3) En uafgjort kamp tæller 1 point 4) Tabt kamp tæller 0 point 5) Det hold der opnår det største pointtal er vinder af puljen 6) Såfremt to eller flere hold har samme pointtal, gælder følgende:

10 a) Flest point i indbyrdes kampe b) Målforskel i de indbyrdes kampe c) Flest scorede i samtlige kampe d) Færrest scorede mål i indbyrdes kampe e) Flest målforskel i samtlige kampe f) Det hold, der har scoret flest mål i samtlige kampe g) Det hold, har lukket færrest mål ind h) Lodtrækning stk.6 Finalerunden kan også afvikles, at alle spiller mod alle, der er 3 afviklingsmuligheder: a) Det hold der opnår det største pointtal er vinderen b) De to hold, der har opnået flest pointtal spiller finalekamp c) Semifinaler kan afvikles hvor nr. 1 spiller mod nr. 4, nr. 2 mod nr. 3. Vinderne af kampene spiller finalekamp. stk.7 Børne arrangementerne afvikles efter regler som tilpasses af arrangørerne i samarbejde med Grønlands Boldspil-Unions repræsentant. stk.8 Turneringsledelsen er KAK s repræsentanter eller udpeget. Turnerings ledelsen består af arrangører, dommere samt repræsentant fra KAK. stk.10 Op til finalekampen spilles den grønlandske national sang. 16 Karantæne bestemmelser stk.1 I tilfælde af udvisning straffes spilleren med 1 kamps karantæne. I tilfælde af at en spiller er udvist ved at gøre sig skyldig i spil, som i alvorlig grad er utilladeligt, kan vedkommende straffes med mere end 1 kamps karantæne. stk.2 2 advarsler til samme spiller i en kamp medfører udvisning og dette medfører også 1 kamps karantæne. Stk. 3. En spiller der går ind i en ny kamp med en advarsel fra forrige kamp vil være at udvise, hvis han får tildelt endnu en advarsel i den nye kamp. Udvisningen vil dog ikke udløse en karantæne.

11 Stk. 4. En advarsel vil ikke udløse en udvisning, hvis en spiller kommer ind i en ny kamp, med en advarsel fra forrige kamp, og han ikke får en advarsel i kampen, men får en advarsel i efterfølgende kamp. stk.5 Såfremt en spiller, træner og trænerens medhjælp har gjort sig skyldig i alvorlig grad utilladeligt på banen eller uden for banen, kan dette straffes med karantæne. stk.6 En spiller der i flg og 16.3 har fået tildelt mere end 1 kamps karantæne, kan først spille efter de tildelte antal kampe er afviklet. stk.7 Såfremt en klub har benyttet en ulovlig spiller, tilfalder sejren af alle med den ulovlige spiller spillede kampe modstanderen med målcifrene 0 3. stk.8 Ved slutrunderne annulleres alle advarsler og udvisninger fra tidligere indledende og mellemrundekampene. Stk. 9 det påhviler kampens dommer at indberette advarsler straks til turneringsledelsen, som giver den respektive klub meddelelse om advarslen/karantænen før deres næste kamp. 17 Slutrunden stk.1 Den udpegede slutrunde arrangerende klub har pligt til at indgå en samarbejdsaftale med KAK, hvor bl.a.skal fremhæves, hvem de ansvarlige er under slutrunden samt repræsentanter fra KAK. stk.2 Samarbejdsaftalen skal indeholde følgende: Indkvartering af udenbys spillere, indkvartering af dommere, bespisning af spillere/trænere, transport af spillere og dommere ved ankomst og afrejse, omklædnings- og badefaciliteter for spillere og dommere, samt klargøring af spillepladsen fra kamp til kamp efter gældende forskrifter stk.3 Alle deltagere i slutrunden skal forholde sig til GIF s etiske normer. Ved udtrædelse af normer i følge 16 kan der foretages en bortvisning af turneringen. Stk. 4 I løbet af året kan der tages lov ændringer fra bestyrelsen, ved ændringer vil klubberne informeres fra KAK s sekretariat. April 2019, sekretariat

Turneringermes navne for seniorer og ungdom er Regions/kredsmesterskaber i Futsal og Futsal GM og for børnene Regions futsalbørnemesterskaber.

Turneringermes navne for seniorer og ungdom er Regions/kredsmesterskaber i Futsal og Futsal GM og for børnene Regions futsalbørnemesterskaber. 1 1 Navn og administration Turneringermes navne for seniorer og ungdom er Regions/kredsmesterskaber i Futsal og Futsal GM og for børnene Regions futsalbørnemesterskaber. De udskrives og administreres af

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Kørestolsfodbold. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab april 2014

Kørestolsfodbold. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab april 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab 1.1. Speedtestregler og spilleregler 1.2. Turneringsudvalg 1.3. Turneringens opbygning 1.4. Turneringssæson 1.5. Holdtilmelding

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI s turneringsreglement gældende fra november 2012, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider:

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Turneringsreglement for fieldhockey

Turneringsreglement for fieldhockey Turneringsreglement for fieldhockey Vedtaget af repræsentantskabet for Dansk Hockey Union den 15. august 2007. Opdateret august 2009, opdateret marts 2011, opdateret marts, 2013, opdateret 2/april 2014,

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 10.-11.-12. NOVEMBER 2017 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLD AFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 25 45 17 06 Ørslev

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Stævneprogram Firmaidræt Open Mors Fodbold

Stævneprogram Firmaidræt Open Mors Fodbold Stævneprogram Firmaidræt Open 2015 - Mors Fodbold Spillested Sydmors Kultur- og Fritidscenter Næssundvej 325 Hvidbjerg, 7960 Karby Stævneledelse Morsø Firma og Familie Idræt Afbud Varly Kristensen på telefon

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2014 Propositioner for sommerturneringen 2014 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 28. april til 27. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

Regler for UV-Rugby juni 2005

Regler for UV-Rugby juni 2005 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby Elite og Underliggende Divisioner Juni 2005. Indhold. 1. Afvikling af kampe for Elite divisionen. 2. Afvikling af kampe udenfor elite - divisionen.

Læs mere

Pulje klassificeringer

Pulje klassificeringer Pulje klassificeringer HUSK! Alle vindere af rækkerne, får overrakt pokaler ved præmieoverrækkelse ca. kl.16.15 Drenge U10 Drenge A: Pulje...405 & 406 B: Pulje...407 C: Pulje...408 D: Pulje...409 E: Pulje...410

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Aldersgrænse Deltagerberettigede er alle, der på stævnedagen er fyldt 16 år. Oldboysspillere skal på stævnedagen være fyldt 32 år. Oldgirlsspillere

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 2015 Basisbank Cup 2015 Basisbank Cup 2015, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 7. februar 2015 klokken 13.00. Mødetid Holdene

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold)

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) 01 Idrætsmødet 02 Turneringsudskrivning samt op-/nedrykningsregler 03 Point beregning samt rangering i rækken 04 Aldersbestemmelse 05 Spilletilladelse

Læs mere

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl.

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl. Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold -0 1 2 kl. 18. august 2012 Møgeltønder Stadion DGI Sønderjylland - Jysk-Fynsk udvalg Kampprogram Jysk-Fynsk mesterskaber DGI Sønderjylland - Jysk-fynsk udvalg

Læs mere

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information Futsal i DGI Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information www.dgi.dk/futsal 2 Futsalregler for voksne Futsal minder på mange måder om almindelig udendørs fodbold, men der er enkelte forskelle

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

Danske Politimesterskaber i. 7-mands fodbold. 24. september 2013. Arrangør: PI Århus. Dansk Politiidrætsforbund

Danske Politimesterskaber i. 7-mands fodbold. 24. september 2013. Arrangør: PI Århus. Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i 7-mands fodbold 24. september 2013 Arrangør: PI Århus Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Jeg er glad for at kunne byde deltager og officials velkommen til DM i 7-mands fodbold

Læs mere

Turneringsreglement Gælder ikke for landsmesterskaberne 2012 Revideret 27. juni 2012 (ændringer er angivet med kursiv) Foto: Kristian Vindal Jørgensen

Turneringsreglement Gælder ikke for landsmesterskaberne 2012 Revideret 27. juni 2012 (ændringer er angivet med kursiv) Foto: Kristian Vindal Jørgensen ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal jørgensen Foto: Kristian Vindal Jørgensen Turneringsreglement Gælder ikke for landsmesterskaberne 01 Revideret 7. juni 01 (ændringer er angivet med kursiv) DGI

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal,

DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal, DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal, 2018-2019. DBU Lolland-Falster Formål: Formålet med retningslinjer er at sikre -en så ensartet gennemførelse af kampene som muligt. Dette skal sikre, at

Læs mere

GREVE GOAL SHOW 2018

GREVE GOAL SHOW 2018 GREVE GOAL SHOW 2018 Program for indendørs fodboldstævne Lørdag 10. februar 2018 - er afviklet Søndag 11. februar 2018 Greve Idræts Center Lillevangsvej 88 2670 Greve Version 10/2-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere Praktik og retningslinjer KFD s breddedommere Retningslinjer 2013-2014 Mødetid 30 minutter før 45 minutter ved triokampe Fair-play hilsen Retningslinjer 2013-2014 Dommeren skal gøre sig bekendt med Turneringsregler

Læs mere

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 4-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015. Såfremt Du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 8 Diverse ændringer...8. DIVISIONERING Seniorer Ungdom Spillerbeskrivelser...

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 8 Diverse ændringer...8. DIVISIONERING Seniorer Ungdom Spillerbeskrivelser... Indholdsfortegnelse Side FODBOLDLOVEN FOR 8-MANDS... 2 1 Banen... 2 2 Bolden... 2 3 Spillernes antal... 2 4 Spillernes udstyr... 3 5 Dommeren... 3 6 Linjedommere... 3 7 Spilletid... 3 8. Spillets igangsættelse...

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup. Program

DanBolig Niels Hald Cup. Program Program Kære fodboldleder Så er der trukket lod til årets superstævne på Frederiksberg - nemlig danbolig Niels Hald Cup 2012 på FA Park, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg i dagene 8.-9. september 2012.

Læs mere

Regler for UV-Rugby 25 April 2010

Regler for UV-Rugby 25 April 2010 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner 25 April 2010. Indhold. 1. Afvikling af Danmarksturneringen. 2. Afvikling af områdeturneringerne. 3. Årsmøde undervandsrugby

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

Regler for UV-Rugby August 2008

Regler for UV-Rugby August 2008 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner August 2008. Indhold. 1. Afvikling af Danmarksturneringen. 2. Afvikling af områdeturneringerne. 3. Udgår 4. Op/nedrykninger

Læs mere

Marienlyst Drenge Cup 2012

Marienlyst Drenge Cup 2012 Stævneprogram Søndag den 19. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til dette års Marienlyst

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

Turneringen spilles i 7 pige- og 7 drengerækker, dækkende 7 årgange som følger:

Turneringen spilles i 7 pige- og 7 drengerækker, dækkende 7 årgange som følger: Aon JUNIOR CUP Rækker og etaper Turneringen spilles i 7 pige- og 7 drengerækker, dækkende 7 årgange som følger: JC12: JC13: JC14: JC15: JC16: JC17: JC18: Drenge / piger, som er 12 år eller yngre. Spilleren

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Stævneprogram Lørdag og søndag den 15-16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Først en stille bøn til

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 7.8.9. januar 2011 i Medius Holsted Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest en stor glæde at byde

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 7 Diverse ændringer... 7. DIVISIONERING... 8 1 Seniorer... 8 2 Ungdom... 8 3 Spillerbeskrivelser...

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 7 Diverse ændringer... 7. DIVISIONERING... 8 1 Seniorer... 8 2 Ungdom... 8 3 Spillerbeskrivelser... Indholdsfortegnelse Side FODBOLDLOVEN FOR 7-MANDS... 2 1 Banen... 2 2 Bolden... 2 3 Spillernes antal... 2 4 Spillernes udstyr... 3 5 Dommeren... 3 6 Linjedommere... 3 7 Spilletid... 3 8. Spillets igangsættelse...

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING 1 Landspokalturneringen Generelle bestemmelser Der udskrives af DHF en landspokalturnering for seniorhold i såvel en dame- som en herrerække.

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 201 Basisbank Cup 2014 Basisbank Cup 2014, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 6. december. Mødetid Holdene skal melde deres

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre.

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre. Spilleregler 1. Generelt 1.1 Formål. Unionens formål er at samle firma- og privatklubber, der dyrker bowling. 1.2 Gyldighedsområde. Reglerne er gældende for DFBUs bowlingturneringer. Startberettigede er

Læs mere

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR.

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. SKOLEREGLER VERSION 2018 Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. INDHOLD Indhold Side 2 Indledning Side 2 Banen, bolden og overtrådt Side 3 Spillere og spilstart Side

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012

KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012 FREDERIKSSUND KOMMUNE KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012 MØLLEGÅRDHALLEN Møllevej 90, 3630 Jægerspris www.jik.dk LØRDAG, den 3. marts 2012 og SØNDAG, den 4. marts 2012 PROGRAMINDHOLD:

Læs mere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler Spillere 1. Spillere Følgende regler er fastsat for advarsler og udvisninger i de af DBU udskrevne turneringer, for så vidt angår Herre-DM, Herre-LPs afsluttende

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI København DANSKE POLITIMESTERSKABER I 7-MANDS FODBOLD FOR HERRER OG KVINDER 27.

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI København DANSKE POLITIMESTERSKABER I 7-MANDS FODBOLD FOR HERRER OG KVINDER 27. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI København DANSKE POLITIMESTERSKABER I 7-MANDS FODBOLD FOR HERRER OG KVINDER 27. SEPTEMBER 2017 VELKOMMEN Politiets Idrætsforening København byder med største fornøjelse

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

DGI Fodbold. 1www.dgi.dk/fodbold. Turneringsreglement Indefodbold. Revideret november dgi.dk/fodbold

DGI Fodbold. 1www.dgi.dk/fodbold. Turneringsreglement Indefodbold. Revideret november dgi.dk/fodbold 1 DGI Fodbold Turneringsreglement Indefodbold Revideret november 2014 dgi.dk/fodbold 2 Senest opdateret oktober 2014 Turneringsreglement Indefodbold Revideret november 2014 3 1 Formål 1.2. Målsætning 2

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 16.-17.-18. NOVEMBER 2018 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 21 60 19 56 Ørslev Fodbold afholder

Læs mere

14. samt januar

14. samt januar 14. samt 21. - 22. januar 2017 45. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 45. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk, Strandby og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

Forkortes DLL, og betegnes Danish Lacrosse League internationalt.

Forkortes DLL, og betegnes Danish Lacrosse League internationalt. Dansk Lacrosse Liga Forkortes DLL, og betegnes Danish Lacrosse League internationalt. Regler 2011 Dette dokument indeholder reglerne for Dansk Lacrosse Liga. Den DLL ansvarlige udpeges af DLF for en sæson.

Læs mere