Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Sydvest. Domme. Taksatio nskomm iss ionen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "03358.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03358.00. Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Sydvest. Domme. Taksatio nskomm iss ionen."

Transkript

1 Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Sydvest Domme Taksatio nskomm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer

2 OVERFREDNINGSNÆVNET>

3 REG. NR..3:3.s-, U D S K R I F T 1%-1'16 ~~ af OVERFREDNINGSNÆVNETS KENDELSESPROTOKOL. År 1965, den 12. februar, afsagde Overfredningsnævnet følgende k e n d e l s e i sagen nr. 1748/64 vedrørende fredning af arealer langs sydsiden a4 af Solbjerg Sø. I den af fredningsnævnet for Skanderborg amtsrådskreds den 26.maj 1964 afsagte kendelse hedder det: -, "Den under 24.december 1960 tinglyste fredningsplan for Vitved kommune omfatter bl. a. området på sydsiden af Solbjerg Sø. I tidsrummet mellem lysningen og l. juli 1961 har en del lodsejere til Aarhusegnens fredningsplanudvalg indsendt andragender om dispensation fra fredningsplanen. Ved skrivelse af 30.juni 1962 har fredningsplanudvalget indstillet til nævnet, at de i nedenstående fortegnelse og vedhæftede kort beskrevne arealer status-quo fredes. Bekendtgørelse i medfør af 10 i lovbekendtgørelse nr.194 af l6.juni 1961 har fundet sted i Statstidende for 20. og 21.juli 1962, og møder med lodsejerne har været afholdt 23.august 1962 og 8.maj Under sagen har repræsentanter for Naturfredningsrådet, Skanderborg amt, kommunalbestyrelserne og fredningsplanudvalget foruden lodsejerne og panthavere været tilvarslet.'.:,!

4 - 2 - Idet nævnet har skønnet, at området på grund af sin landskabe lige skønhed er fredningsværdigt, jfr. naturfredningslovens l, vil der være at pålægge de respektive ejendomme følgende fredningsbestemmelser, hvorom der under sagens behandling er opnået enighed mellem rekvirenten og nævnet. Det areal, som er omfattet af sagen, og hvorom henvises til vedhæftede kort fredes således: Arealerne skal bevares i deres nuværende tilstand, således at ejendommenes karakter af landbrugsejendomme opretholdes, og ved driften af markområderne vil der være at tage hensyn til bevarelsen af de landskabelige og naturvidenskabelige værdier. Ændringer i terrænet eller i terrænformerne, herunder grus- og lergravning, opfyldning og planering, er ikke tilladt. Arealerne må ikke anvendes til oplagsplads. Uden for de nuværende haveanlæg må træplantning ikke foretages undtagen til bevarelse og foryngelse af eksisterende bevoksning, og i så fald skal beplante e ningen bestå af almindelige danske løvtræer. Levende hegn, trægrupper og enkeltstående træer uden for haver må ikke fjernes uden de påtaleberettigedes samtykke. Stengærder må ikke forandres eller fjernes. Opførelsen af landbrugsbygninger på arealet må ikke påbegyndes, forinden tegning og planer for bygningen er godkendt af de påtaleberettigede. Herudover er det forbudt at opføre enhver art af bygninger, samt på arealet at anbringe eller opsætte beboelsesvogne, boder, skure eller andre indretninger, herunder master og tårne.

5 - 3 -, Påtaleberettigede Etablering af teltlejre, camping- og parkeringspladser uden for arealer, der er godkendt dertil, må ikke finde sted. På Solbjerg sø er sejlads med både, som fremdrives med mekanisk kraft, forbudt. Undtaget fra forbudet er både, som anven-- des til fiskeri. Endvidere skal der af de påtaleberettigede og Skanderborg amtsråd kunne gives tilladelse til sejlads med motordrevne både til specielt formål og inden for et afmærket område, såfremt ansøgeren kan opnå aftale herom med de pågældende bredejere. er foruden fredningsn"evnet for Skander-- borg amtsrådskreds, fredningsplanudvalget for Aarhus amt m.v. af ejendomme: Det fredede areal omfatter følgende ejendomme eller dele Matr. nr. Ejer Fredet areal (heraf i 150 m- zon 2 n) m Erstatningspåstand (subsidiær påstand) Tilkendt erstatningsbeløb Vitved by og sogn x) l. 10-c M.Friis JBnsen, Vitved. 500 (O) o O ~. l8-a Asger Markussen 1700 (O) LOOO J. l7-q Rasmus Ejnar Holm (O) (19.250) - 4-c." l7-s 2600 (O) x) Nummereringen af (12500) lodsejerne er foretaget af Overfredningsnævnet.

6 a Rasmus E.Holm strandlod 7-a hovedlod 7000 (r{ooo) (8100) a Alfred Chr. Poulsen 3300 (O)

7 - 5 - Erstatning. Under sagen har lodsejerne - specielt de lodsejere, som ejer arealer, der ligger nærmere søen end 150 m, gjort gældende, at erstatningsberegningen bør ske på grundlag af de regler, som var gældende, inden lovbekendtgørelse nr. 194 af 16. juni 1961 trådte i kraft den 30.juni 19f1, idet de i første række har anført, at lysningen af fredningsplanen har afskåret dem fra at disponere over deres arealer, medens de i anden række har henvist til, at i hvert fald de lodsejere, som har indsendt andragende om dispensation, har krav på at blive stillet, som om dispensationssagerne var blevet færdigbehandlet inden 30.juni Da nærværende fredningssag først er rejst 30. juni 1962, ses der ikke at være hjemmel til ved erstatningsfastsættelsen at bringe andre bestemmelser i anvendelse end de på tidspunktet for sagens rejsning gældende, og det er derfor ved fastsættelsen af erstatning for forbudet mod bebyggelse lagt til grund, dels at de lodsejere, som har arealer nærmere søen end 150 m, ikke har krav på erstatning, jfr. lovbekendtgørelse nr. 194 af 16. juni , stk. 4, og dels at de lodsejere, hvis arealer ligger fjernere fra søen end 150 m, kun får erstattet det beløb, som de efter nævnets skøn ville kunne opnå ved salg af hele ejendommen under et med fradrag af arealets værdi for ejeren til fortsat brug, jfr. nævnte lovs 22. Der vil herefter være at udrede de ved hver enkelt lodsejer ovenfor anførte erstatningsbeløb. Da ingen panthaver har givet møde under sagen, vil erstatningsbeløbene kunne udbetales til ejerne.

8 - 6 - Erstatningerne, som forrentes med 5% p. a. fra nærværende kendelses afsigelsg, vil være at udrede som nedenfor bestemt, jfr. naturfredningslovens Konklusionen r(." 8r sålydende: "De under nærværen6.o sag inddl'c_gnearealer i Vi tved sogn? således som de ovenfot er beskrevet og vist på vedhæftede kort} fredes som ovenfor bestemt. Påtaleret har fredningsnævnet for Skanderborg amtsrådskreds og Aarhusegnens fredningsplanudvalg. Det samlede erstatningsbeløb kr. - med renter 5% årligt fra dato - udredes med 3/4 af Statskassen, 3/20 af Skanderborg Amtsfond og købstæderne i Skanderborg amtsrådskreds fordelt efter foj_ketal i henhold til den senest offentliggjorte folketælling, og 1/10 af Aarhus Amtsfond og Aarhus kommune, ligeledes fordelt i henhold til nævnte folketælling,".. Kendelsen er forelagt Overfredningsnævnet i henhold til naturfredningslovens 19, stk. 3, og er desuden ved landsretssag-- fører Jørn Hansen indanket af Ramtlige de af kendelsen omfattede lodsejere bortset fra løbe-nr. l, med påstand om større erstatning. Overfredningsnævnet har den 10. oktober 1964 besigtiget arealerne og forhandlet med de ankende og disses advokat samt med repræsentanter for fredningsnævnet, Aarhusegnens fredningsplanudvalg, Skanderborg amtsråd, Århus amtsråd, Skanderborg, Silkeborg, Århus og Fruering-Vitved kommuner samt andre i sagen interesserede. Overfredningsnævnet har besluttet at stadfæste kendelsen med følgende ændringer:

9 l. Fredningens omfang. Fredningen udvides til at omfatte den indenfor søbyggelinien liggende del af matr.nr. 11 Vitved by og sogn (hovedlod) i det omfang den omhandlede lod ikke allerede er fredet i medfør af Overfrednings~ nævnets kendelse af 25.maj 1964 vedrørende fredning af areal på sydsiden af Stilling Sø og i Pilbrodalen. Det omhandlede areal ejes af gårdejer Frode Jensen (lb.nr. 10) og er på 3,35 ha. 2. Fredningens indhold. I De almindelige fredningsbestemmelsers stk. 2, punkt 3, vedrørende beplantning ændres således, at det får følgende ordlyd: "Uden for de nuværende haveanlæg må træplantning ikke foretages undtagen til bevarelse og fornyelse af' eksisterende bevoksning, og i så fald skal genplantning finde sted enten med samme slags træer som de tidligere eller med danske løvtræer". Bestemmelsen i stk. 5 vedrørende landbrugsbygninger ændres således, at den får følgende ordlyd: ee "Opførelsen af nye landbrugsbygninger på arealet må ikke påbegyndes, forinden tegning og planer er godkendt af de påtaleberettigede". Bestemmelsen i stk. 8 vedrørende sejlads på Solbjerg Sø angår kun de dele af søen, der hører til arealer omfattet af denne kendelse. 3. Erstatning. Overfredningsnævnet har opnået mindelig overenskomst med de ankende lodsejere om de nedenfor anførte erstatningsbeløb. Vedrørende lb.nr. 11, gårdejer Peter Gam~elgaard,har landsretssagfører Jørn Hansen i skrivelse tiloverfredningsnævnet af 5.november 1964 oplyst, at den pågældende i medfør af nærværende

10 - 8 - kendelse tilkommende fredningserstatning vil være qt fordele mellem gårdejerne Martin Andersen og Gunnar Jensen (lb.nr. 4 og 5). Angående udgiftsfordelingen bemærkes, at de kommunale repræsentanter har påstået 9/10 af fredningserstatningen afholdt af staten. For så vidt angår den kommunale andel af udgiften har Skanderborg amtsråd samt Skanderborg og ~ilkeborg købstæder påstået denne andel - uanset om den af Overfredningsnævnet måtte blive fastsat til 1/9 eller til (op til) 1/4 af udgifterne - afholdt i sin helhed eller dog med en større procent end af fredningsnævnet fastsat af Århus amtsfond og Århus købst~d, medens Århus amtsråd og Århus købstad har påstået denne andel fordelt med 3/5 på Skanderborg amtsfond og købstæderne i Skanderborg amtsrådskreds og 2/5 på Århus amtsfond og Århus købstad. I spørgsmålet om fastsættelse af statens og kommunernes forholdsmæssige andele af udgifterne har Overfredningsnævnet fundet fordelingen af de samlede udgifter i forbindelse med fredningen af arealer ved Stilling-oolbjerg sø rimeligst varetaget derved, at staten har afholdt 9/10 af udgifterne ved den mest bekostelige fredning ved Stilling sø's sydside, jfr. Overfredningsnævnets kendelse af 25.maj 1964 vedrørende fredning af arealer på sydsiden af Stilling sø og i Pilbrodalen, og at staten afholder 3/4 af udgifterne i forbindelse med de øvrige mindre bekostelige fredninger. For så vidt angår den resterende fjerdedel af udgifterne har Overfredningsnævnet - i lighed med fordelingen af de kommunale udgifter i forbindelse med fredningen af arealer ved Stilling sø - besluttet at fordele denne fjerdedel med 3/5 på Skanderborg amtsfond

11 - 9 - og købstæderne i Skanderborg amtsrådskreds og 2/5 på Århus amtsfond og Århus købstad. Et kort nr.s~ 115,visende det fredede område, der omfatter ca. 32 ha.,er vedhæftet nærværende kendelse. T h i b e s t e m m e s Den af fredningsnævnet for Skanderborg amtsrådskreds den 26.maj 1964 afsagte kendelse vedrørende arealer ved sydsiden af Solbjerg Sø stadfæstes med de af det foranstående følgende ændringer. I erstatning udbetales: 2. Asger Markussen o kr. 3. Rasmus Ejnar Holm kr. 4. Martin Andersen kr. jfr. nedenfor under lb.nr. ll. 5. e_ 6. Gunnar Jensen kr. jfr. nedenfor under lb.nr. ll. Alfred Chr. Poulsen...,. 400 kr Fritz W. Hansen. Anton Jensen. Johs. Friis Jensen. Frode Jensen ". Martin Andersen og Gunnar Jensen... (iflg. fredningsnævnets kendelse P.Gammelgård) 300 kr. 600 kr kr kr kr alt med renter 5% p.a. fra den 26. maj 1964 til og med den 30.september og fra den l.oktober 1964 til betaling sker med 6% p. a.

12 Af erstatningen, ialt kr., udredes 3/4 af statskassen. 15% afholdes af Skanderborg amtsfond og købstæderne i Skanderborg amtsrådskreds, fordelt efter folketal i henhold til den senest offentliggjorte folketælling og 10% af Århus amtsfond og Århus kommune, ligeledes fordelt i henhold til den nævnte folketælling~ Udskriftens rigtighed..

13 FREDNINGSNÆVNET>

14 REG. NR. 3a~ {X,/!y FREDNINGSNÆVNET for Skanderborg Amt U D S K R I F T af kendelsesprotokollen for fredningsnævnet for Skanderborg amtsrådskreds. * * *, År 1964 den ~t, maj afsagdes i sag nr. 123/1962 sålydende KENDELSE l (, J) Den under 24. december 1960 tinglyste fredningsplan for Vitved kommune omfatter bl. a. området på sydsiden af Solbjerg sø. r tidsrummet mellem lysningen og 1. juli 1961 har en del CITERET FULDT UD I OFN K AF 12/ nd sendt andra- lodsejere gender om get indst ngsplanudval- fortegnelse og vedhæf '-~.&.&40 -- U (redes._._.. ~ndtgørelse nr. 194 af 16. juni 1961 har fundet sted i Statstidende for 20. og 21. juli 1962, og møder med lodsejerne har været afholdt 23. august 1962 og 8. maj Under sagen har repræsentanter for Naturfredningsrådet, Skanderborg amt, kommunalbestyrelserne og fredningsplanudvalget foruden lodsejerne og panthavere været tilvarslet. Idet nævnet har skønnet, at området på grund af sin

15 KORT>

16

17

18 DISPENSATIONER> Afgørelser - Reg. nr.: Dispensationer i perioden:

19 '" FREDNINGSNÆVNET FOR ÅRHUS AMT Retten i Randers, Sandgade 12, 8900 Randers til REG. NR.b 35 q.00, r/~r~ I_'(-'ltl S?. O C ~K.Ov-.)l~ "I 'HUl siyrelsen o.uu juli 1995 Niels Lundgren Kjærslund 42, 2.tv Viby J Vedr. j.nr. 13/95 - sejlads med motorbåd på Stillint!-Solbjere: Sø. I skrivelse af 27. oktober 1994 til Århus Amt ansøgte De om tilladelse til at sejle med en mindre motor på Stilling-Solbjerg Sø. I ansøgningen oplyste De, at De er medlem af sejlklubben i Solbjerg, og at Deres båd ligger ved sejlklubben, og at De iøvrigt igennem mange år har tilbragt Deres fritid på og ved søen. Deres ansøgning er yderligere begrundet med, at De ønsker at få et positivt og livsbekræftende fritidsliv i Deres "tredie alder". Århus Amt har den 7. februar 1995 videresendt Deres ansøgning til Fredningsnævnet Det ansøgte berører ialt tre fredninger omkring Stilling-Solbjerg Sø, nemlig Overfredningsnævnets kendelse af 2. februar 1965 vedrørene fredning af arealer ved østsiden af Solbjerg Sø, Overfredningsnævnets kendelse af 12 februar 1965 om fredning af arealer langs,:_ sydsiden af Solbjerg Sø, og Overfredningsnævnets kendelse af 25. maj 1964 om fredning af arealer på sydsiden af Stilling Sø og Pilbrodalen. Det hedder i disse kendelser, at sejlads med både, som fremdrives med mekanisk kraft, er forbudt Undtaget fra forbudet er både, som anvendes til fiskeri. Fredningsnævnet har dog mulighed for at meddele tilladelse til sejlads med motordrevne både til specielle formål, såfremt der kan opnåes aftale med de pågældende bredejere. Nævnet har afholdt møde den 28. juni 1995, hvor Amtets repræsentant udtalte, at Amtet principielt er modstander af dispensationer i sager som disse, idet det meget let kan skabe e præcedens. Amtet vil dog ikke være totalt afvisende over for en dispensation, såfremt der alene gives tilladelse til sejlads med en båd, der drives af en el-motor, idet støjgenerne herfra vil være begrænsede. A O \ 'J. \ \ 1\2 -OC<:S &

20 " Århus Kommune, Skov- og Natur-afdelingen, har i skrivelse af 22. juni 1995 meddelt, at man ikke kan anbefale en dispensation. De oplyste, at De trods alt er interesseret i en tilladelse til sejlads med el-motor. Fredningsnævnet skal herved for sit vedkommende i medfør af naturbeskyttelseslovens 50, stk. 1, meddele en personlig tilladelse til sejlads på Stilling-Solbjerg Sø med el-dreven motorbåd. KJageveiledning. Der kan inden 4 uger fra den dag, afgørelsen er meddelt, klages til Naturklagenævnet over afgørelsen. Klageberettigede er: Ansøgeren, Kommunalbestyrelsen, Århus Amt, Skov- og Naturstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening samt lokale foreninger og lignende, der har en væsentlig interesse i afgørelsen. En evt. klage skal indgives skriftligt til Fredningsnævnet, videresendeise til Naturklagenævnet. som derpå vil sørge for sagens Tilladelsen må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet. Rettidig klage har opsættende virkning for den påklagede afgørelse, med mindre klagemyndigheden bestemmer andet Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden tre år fra i dag, jfr. naturbeskyttelseslovens 66, stk. 2. Med venlig hilsen, Kopi sendt til:

04212.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04212.00. Fredningen vedrører: Brændhalt Bjerg. Domme. Taksations komm iss ione n.

04212.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04212.00. Fredningen vedrører: Brændhalt Bjerg. Domme. Taksations komm iss ione n. 04212.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04212.00 Fredningen vedrører: Brændhalt Bjerg Domme Taksations komm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 28-11-1967 Fredningsnævnet 01-12-1966 Kendelser Deklarationer

Læs mere

07506.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07506.00. Fredningen vedrører: Dyndeby. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

07506.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07506.00. Fredningen vedrører: Dyndeby. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 07506.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07506.00 Fredningen vedrører: Dyndeby Domme Taksations kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 20-11-1990 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

04497.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04497.00. Fredningen vedrører: Ravnsbakke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet

04497.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04497.00. Fredningen vedrører: Ravnsbakke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet 04497.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04497.00 Fredningen vedrører: Ravnsbakke Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 15-07-1969 Fredningsnævnet 11-09-1967 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02 734~02. Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Assenbæk Kær. Domme. la ksations komm iss io nen.

02 734~02. Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Assenbæk Kær. Domme. la ksations komm iss io nen. 02 734~02 Afgørelser - Reg. nr.: 02734.02 Fredningen vedrører: Assenbæk Kær Domme la ksations komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 06-05-1963 Fredningsnævnet 20-09-1961 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02753.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02753.00. Fredningen vedrører: Hågendrup Kyst. Domme. Taksationskom miss ionen. Naturklagenævnet

02753.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02753.00. Fredningen vedrører: Hågendrup Kyst. Domme. Taksationskom miss ionen. Naturklagenævnet 02753.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02753.00 Fredningen vedrører: Hågendrup Kyst Domme Taksationskom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 04-06-1963 Fredningsnævnet 08-01-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02996.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02996.00. Fredningen vedrører: Hesselbjerg. Domme. la ksations kom miss ione n. Naturklagenævnet

02996.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02996.00. Fredningen vedrører: Hesselbjerg. Domme. la ksations kom miss ione n. Naturklagenævnet 02996.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02996.00 Fredningen vedrører: Hesselbjerg Domme la ksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 11-01-1964 Fredningsnævnet 16-05-1963 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02064.01. Afgørelser - Reg. nr.: 02064.01. Fredningen vedrører: Fanø. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

02064.01. Afgørelser - Reg. nr.: 02064.01. Fredningen vedrører: Fanø. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 02064.01 Afgørelser - Reg. nr.: 02064.01 Fredningen vedrører: Fanø Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10~09-1953 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Jyllinge Syd. Domme. Taksations komm iss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Jyllinge Syd. Domme. Taksations komm iss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 06322.00 Afgørelser - Reg. nr.: 06322.00 Fredningen vedrører: Jyllinge Syd Domme Taksations komm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-03-1977 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ryebakke. Domme. la ksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ryebakke. Domme. la ksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet 02850.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02850.00 Fredningen vedrører: Ryebakke Domme la ksatio ns kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 23-08-1963 Fredningsnævnet 06-09-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> ! UDSKRIFTaf Forhandlingsprotokollen

Læs mere

02403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02403.00. Fredningen vedrører: Abenrå Fjordvej. Domme. la ksations kom miss ionen.

02403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02403.00. Fredningen vedrører: Abenrå Fjordvej. Domme. la ksations kom miss ionen. 02403.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02403.00 Fredningen vedrører: Abenrå Fjordvej e Domme la ksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 16-12-1961 Fredningsnævnet 02-08-1958 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Yt- V1. ~Jb REG. NR. 'i! U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Holbæk Amtsraadskreds.

Yt- V1. ~Jb REG. NR. 'i! U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Holbæk Amtsraadskreds. 00836.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00836.00 Fredningen vedrører: Bognæs Skov Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfred nings nævnet Fredningsnævnet 03-06-1942 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Natur- og Miljøklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Natur- og Miljøklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Natur- og Miljøklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Forslag Dispensationer: sidst i filen med den nyeste til sidst FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Mariendal. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Mariendal. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet 03171.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03171.00 Fredningen vedrører: Mariendal Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 12-05-1964 Fredningsnævnet 29-11-1963 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Justitsministeriets genpartpapir. Til skøder, skadesløsbreve, kvitteringer til udslettelse og andre påtegninger m. m. (vedr. fast ejendom).

Justitsministeriets genpartpapir. Til skøder, skadesløsbreve, kvitteringer til udslettelse og andre påtegninger m. m. (vedr. fast ejendom). 01345.06 Afgørelser - Reg. nr.: 01345.06 Fredningen vedrører: GIesborg Kirke Domme Taksati ans kom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-07-1950 Kendelser Deklarationer e, FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

06421.00. Afgørelser - Reg. nr.: 06421.00. Fredningen vedrører: Kissebjerg "Øen" Domme. Taksations kom miss io nen.

06421.00. Afgørelser - Reg. nr.: 06421.00. Fredningen vedrører: Kissebjerg Øen Domme. Taksations kom miss io nen. 06421.00 Afgørelser - Reg. nr.: 06421.00 Fredningen vedrører: Kissebjerg "Øen" Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 25-07-1979 Fredningsnævnet 19-07-1977 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01870.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01870.00. Fredningen vedrører: Køge As. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01870.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01870.00. Fredningen vedrører: Køge As. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01870.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01870.00 Fredningen vedrører: Køge As Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 28-05-1952 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Havnelev Huse - Ophævet. Domme. Taksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Havnelev Huse - Ophævet. Domme. Taksations komm iss ionen. 03320.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03320.00 Fredningen vedrører: Havnelev Huse - Ophævet Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 09-04-1965 Fredningsnævnet 20-04-1964 Kendelser

Læs mere

02073.29. Afgørelser - Reg. nr.: 02073.29. Fredningen vedrører: Vester Torup Kirke. Domme. Taksationskom missionen.

02073.29. Afgørelser - Reg. nr.: 02073.29. Fredningen vedrører: Vester Torup Kirke. Domme. Taksationskom missionen. 02073.29 Afgørelser - Reg. nr.: 02073.29 Fredningen vedrører: Vester Torup Kirke Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 13-10-1953 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nyrup Bugt. Domme. Taksationskomrri issionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nyrup Bugt. Domme. Taksationskomrri issionen. Naturklagenævnet 03593.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03593.00 Fredningen vedrører: Nyrup Bugt Domme Taksationskomrri issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 23-05-1967 Fredningsnævnet 11-01-1965 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01530.02. Afgørelser - Reg. nr.: 01530.02. Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01530.02. Afgørelser - Reg. nr.: 01530.02. Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01530.02 Afgørelser - Reg. nr.: 01530.02 Fredningen vedrører: Gerlev Kirke e Domme Taksations komm iss io nen Naturklagenævnet e Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-04-1951 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

05591.03. Afgørelser - Reg. nr.: 05591.03. Fredningen vedrører: Dyssegårdsparken. Domme. Taksatio ns kom miss ion en.

05591.03. Afgørelser - Reg. nr.: 05591.03. Fredningen vedrører: Dyssegårdsparken. Domme. Taksatio ns kom miss ion en. 05591.03 Afgørelser - Reg. nr.: 05591.03 Fredningen vedrører: Dyssegårdsparken Domme Taksatio ns kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-12-1972 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01851.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01851.00. Fredningen vedrører: Arslev Kirke. Domme. Taksatio nskomm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01851.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01851.00. Fredningen vedrører: Arslev Kirke. Domme. Taksatio nskomm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01851.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01851.00 Fredningen vedrører: Arslev Kirke Domme Taksatio nskomm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-02-1953 Kendelser Deklarationer e, FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen.

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen. - ---------- 00875.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00 I. Domme Fredningen vedrører: Ordrup Mose la ksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet le Fredningsnævnet 26-05-1943 Kendelser

Læs mere

02871.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02871.00. Fredningen vedrører: Ellemosen. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet

02871.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02871.00. Fredningen vedrører: Ellemosen. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet 02871.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02871.00 Fredningen vedrører: Ellemosen Domme Taksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-09-1963 Fredningsnævnet 02-10-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Fredningen vedrører: St. Vejleå-Kroppedal Delvis ophævet fsva. Matr.nr. 9 c, Vridsløsemagle by, Sengeløse se

Fredningen vedrører: St. Vejleå-Kroppedal Delvis ophævet fsva. Matr.nr. 9 c, Vridsløsemagle by, Sengeløse se Afgørelser Reg. nr.: 01968.03 Fredningen vedrører: St. Vejleå-Kroppedal Delvis ophævet fsva. Matr.nr. 9 c, Vridsløsemagle by, Sengeløse se 08046.00 Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Laven. Domme. la ksationskomm issionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Laven. Domme. la ksationskomm issionen. Naturklagenævnet 03800.02 Afgørelser - Reg. nr.: 03800.02 Fredningen vedrører: Laven Domme la ksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 11-04-1967 Fredningsnævnet 31-05-1966 Kendelser Deklarationer OVER

Læs mere

01548.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01548.00. Fredningen vedrører: Hesbjerg. Domme. Taksations komm issione n. Naturklagenævnet

01548.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01548.00. Fredningen vedrører: Hesbjerg. Domme. Taksations komm issione n. Naturklagenævnet 01548.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01548.00 Fredningen vedrører: Hesbjerg Domme Taksations komm issione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-03-1952 Fredningsnævnet 23-04-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

05830.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05830.00. Fredningen vedrører: Lærkereden. Domme. Taksations kom miss ionen. Natu rklagenævnet

05830.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05830.00. Fredningen vedrører: Lærkereden. Domme. Taksations kom miss ionen. Natu rklagenævnet 05830.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05830.00 Fredningen vedrører: Lærkereden Domme Taksations kom miss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet 15-09-1978 Fredningsnævnet 15-10-1974 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01728.02. .Afgørelser - Reg. nr.: 01728.02. Fredningen vedrører: Vognsild Kirke. Domme. fa ksatio nskom miss io nen.

01728.02. .Afgørelser - Reg. nr.: 01728.02. Fredningen vedrører: Vognsild Kirke. Domme. fa ksatio nskom miss io nen. 01728.02.Afgørelser - Reg. nr.: 01728.02 Fredningen vedrører: Vognsild Kirke Domme fa ksatio nskom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-10-1951 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

05619.02. Afgørelser - Reg. nr.: 05619.02. Fredningen vedrører: Klørhøj. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

05619.02. Afgørelser - Reg. nr.: 05619.02. Fredningen vedrører: Klørhøj. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05619.02 Afgørelser - Reg. nr.: 05619.02 Fredningen vedrører: Klørhøj Domme la ksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 19-03-1973 DEKLARATIONER>

Læs mere

I. Domme 01425.03. Afgørelser - Reg. nr.: 01425.03. Fredningen vedrører: Vivild Kirke. la ksations komm iss ionen.

I. Domme 01425.03. Afgørelser - Reg. nr.: 01425.03. Fredningen vedrører: Vivild Kirke. la ksations komm iss ionen. '. 01425.03 Afgørelser - Reg. nr.: 01425.03 Fredningen vedrører: Vivild Kirke I. Domme la ksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-11-1950 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Offergård. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Offergård. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05979.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05979.00 Fredningen vedrører: Offergård Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 24-11-1975 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

03357.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03357.00. Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Nord/Syd. Domme. Taksations kom miss io nen.

03357.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03357.00. Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Nord/Syd. Domme. Taksations kom miss io nen. 03357.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03357.00 Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Nord/Syd Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 12-02-1965 Fredningsnævnet 26-05-1964 Kendelser

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Als Odde. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Als Odde. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05642.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05642.00 Fredningen vedrører: Als Odde Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-05-1973 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

05700.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05700.00. Fredningen vedrører: Fuglegården Alle. Domme. Taksatio ns komm iss ionen.

05700.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05700.00. Fredningen vedrører: Fuglegården Alle. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. 05700.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05700.00,. Fredningen vedrører: Fuglegården Alle Domme Taksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 14-12-1973 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Husby Klit. Domme. la ksations kom miss ionen. Natu rklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Husby Klit. Domme. la ksations kom miss ionen. Natu rklagenævnet 03081.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03081.00 Fredningen vedrører: Husby Klit Domme la ksations kom miss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet 13-09-1963 Fredningsnævnet 19-08-1963 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00. Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt. Domme. Taksationskommissionen.

01970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00. Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt. Domme. Taksationskommissionen. 01970.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00 Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfred ningsnævnet 28-01-1954 Fredningsnævnet 04-01-1953 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02737.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02737.00. Fredningen vedrører: Vennebjerg Bakke. Domme. la ksati ons komm iss ionen.

02737.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02737.00. Fredningen vedrører: Vennebjerg Bakke. Domme. la ksati ons komm iss ionen. 02737.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02737.00 Fredningen vedrører: Vennebjerg Bakke Domme la ksati ons komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 11-02-1963 Fredningsnævnet 20-10-1961 Kendelser Deklarationer

Læs mere

08036.00. Afgørelser - Reg. nr.: 08036.00. Fredningen vedrører: Borrebakken, Troldehøj, Bredebakker. Domme. Taksati ons kom miss ionen

08036.00. Afgørelser - Reg. nr.: 08036.00. Fredningen vedrører: Borrebakken, Troldehøj, Bredebakker. Domme. Taksati ons kom miss ionen 08036.00 Afgørelser - Reg. nr.: 08036.00 Fredningen vedrører: Borrebakken, Troldehøj, Bredebakker Domme Taksati ons kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 13-08-2003 Kendelser

Læs mere

02995.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02995.00. Fredningen vedrører: Egeskov Slot. Domme. Taksatio ns komm iss ione n. Naturklagenævnet

02995.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02995.00. Fredningen vedrører: Egeskov Slot. Domme. Taksatio ns komm iss ione n. Naturklagenævnet 02995.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02995.00 Fredningen vedrører: Egeskov Slot Domme Taksatio ns komm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 24-03-1964 Fredningsnævnet 15-05-1963 Kendelser Deklarationer

Læs mere

05837.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05837.00. Fredningen vedrører: Jyllinge Nordmark. Domme. Taksations kom miss ionen.

05837.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05837.00. Fredningen vedrører: Jyllinge Nordmark. Domme. Taksations kom miss ionen. 05837.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05837.00 Fredningen vedrører: Jyllinge Nordmark Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 01-07-1975 Fredningsnævnet 25-11-1974 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gadehøj. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gadehøj. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 03305.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03305.00 Fredningen vedrører: Gadehøj Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-04-1964 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

01578.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01578.00. Fredningen vedrører: Høsterkøb Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ionen.

01578.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01578.00. Fredningen vedrører: Høsterkøb Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ionen. 01578.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01578.00 Fredningen vedrører: Høsterkøb Kirke Domme Taksatio nskom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 16-04-1952 Fredningsnævnet 02-05-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02777.01. Afgørelser - Reg. nr.: 02777.01. Fredningen vedrører: Stilling Sø Syd. Domme. Taksationskomm iss ionen. Naturklagenævnet

02777.01. Afgørelser - Reg. nr.: 02777.01. Fredningen vedrører: Stilling Sø Syd. Domme. Taksationskomm iss ionen. Naturklagenævnet 02777.01 Afgørelser - Reg. nr.: 02777.01 Fredningen vedrører: Stilling Sø Syd Domme Taksationskomm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 25-05-1964 Fredningsnæv~et 29-03-1963 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Karsemosen - Afvist. Domme. Taksatio ns komm iss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Karsemosen - Afvist. Domme. Taksatio ns komm iss io nen. 04012.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04012.00 Fredningen vedrører: Karsemosen - Afvist Domme Taksatio ns komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-06-1966 Fredningsnævnet 21-03-1966 Kendelser

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Alsbjerg Bakker. Domme. la ksationskomm iss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Alsbjerg Bakker. Domme. la ksationskomm iss io nen. 03264.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03264.00 Fredningen vedrører: Alsbjerg Bakker Domme la ksationskomm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 28-10-1964 Fredningsnævnet 17-02-1964 Kendelser Deklarationer

Læs mere

04025.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04025.00. Fredningen vedrører: Sødringholm. Domme. Taksations komm iss ione n. Naturklagenævnet

04025.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04025.00. Fredningen vedrører: Sødringholm. Domme. Taksations komm iss ione n. Naturklagenævnet 04025.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04025.00 Fredningen vedrører: Sødringholm Domme Taksations komm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 22-06-1978 Fredningsnævnet 29-09-1976 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Påruphede. Domme. Taksatio nskom miss iane n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Påruphede. Domme. Taksatio nskom miss iane n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05786.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05786.00 Fredningen vedrører: Påruphede Domme Taksatio nskom miss iane n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 24-07-1974 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lisbjerg Mose. Domme. la ksations kom missio nen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lisbjerg Mose. Domme. la ksations kom missio nen. Naturklagenævnet 03672.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03672.00 Fredningen vedrører: Lisbjerg Mose Domme la ksations kom missio nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 01-09-1965 Fredningsnævnet 30-03-1965 Kendelser Deklarationer

Læs mere

06172.00. Afgørelser - Reg. nr.: 06172.00. Fredningen vedrører: Fuglsø. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet

06172.00. Afgørelser - Reg. nr.: 06172.00. Fredningen vedrører: Fuglsø. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet 06172.00 Afgørelser - Reg. nr.: 06172.00 Fredningen vedrører: Fuglsø Domme Taksations kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 20-10-1978 Fredningsnævnet 11-08-1976 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelse om skovbrynsdeklaration og dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til opførelse af tilbygning til beboelse.

Afgørelse om skovbrynsdeklaration og dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til opførelse af tilbygning til beboelse. Christina og Lasse Wind Schanz Østerbakken 3 Høruphav 6470 Sydals Afgørelse om skovbrynsdeklaration og dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til opførelse af tilbygning til beboelse. Afgørelse

Læs mere

04996.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04996.00. Fredningen vedrører: Tviskloster. Domme. la ksations komm iss ionen. Naturklagenævnet

04996.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04996.00. Fredningen vedrører: Tviskloster. Domme. la ksations komm iss ionen. Naturklagenævnet 04996.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04996.00 Fredningen vedrører: Tviskloster Domme la ksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 01-05-1969 Fredningsnævnet 04-03-1969 Kendelser Deklarationer

Læs mere

at stuehuset og udhuset opføres i overensstemmelse med situationsplan og facadetegninger dateret den 6. november 2015

at stuehuset og udhuset opføres i overensstemmelse med situationsplan og facadetegninger dateret den 6. november 2015 JUUL EJENDOMME ÅRHUS ApS v/ Michael Juul (mail: michael@juulejendomme.dk) Adelgade 87 8660 Skanderborg Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt stuehus og udhus Der meddeles hermed tilladelse

Læs mere

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse.

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse. Kjeld Mortensen Abterp 1 6261 Bredebro Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-610-13 22-01-2014 Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Abterp Langdysser. Domme. Taksations kom miss ion en.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Abterp Langdysser. Domme. Taksations kom miss ion en. 04135.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04135.00 Fredningen vedrører: Abterp Langdysser e Domme Taksations kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 21-02-1967 Fredningsnævnet 03-09-1966 Kendelser Deklarationer

Læs mere

00133.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00133.00. Fredningen vedrører: Troense Kyst. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

00133.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00133.00. Fredningen vedrører: Troense Kyst. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00133.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00133.00 Fredningen vedrører: Troense Kyst Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 29-08-1924 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Daugbjerg Dås. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Daugbjerg Dås. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00328.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00328.00 Fredningen vedrører: Daugbjerg Dås Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 14-04-1932 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

01448.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01448.01. Fredningen vedrører: Vebbestrup Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ione n.

01448.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01448.01. Fredningen vedrører: Vebbestrup Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ione n. 01448.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01448.01 Fredningen vedrører: Vebbestrup Kirke e Domme Taksatio nskom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 22-12-1950, 27-07-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

03161.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03161.00. Fredningen vedrører: Kjelderbakke. Domme. Taksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

03161.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03161.00. Fredningen vedrører: Kjelderbakke. Domme. Taksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 03161.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03161.00 Fredningen vedrører: Kjelderbakke Domme Taksatio ns kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-11-1963 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

05817.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05817.00. Fredningen vedrører: Kolindbro. Domme. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet

05817.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05817.00. Fredningen vedrører: Kolindbro. Domme. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet 05817.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05817.00 Fredningen vedrører: Kolindbro Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 19-03-1975 Fredningsnævnet 18-09-1974 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ved Bøllevænge, Holekenhavn. Domme. Taksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ved Bøllevænge, Holekenhavn. Domme. Taksations komm iss ionen. 03666.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03666.00 Fredningen vedrører: Ved Bøllevænge, Holekenhavn Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 29-12-1965 Fredningsnævnet 25-03-1965 Kendelser

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vejlby Bakke - Ophævet. Domme. Taksati ons kom miss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vejlby Bakke - Ophævet. Domme. Taksati ons kom miss ionen. 03597.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03597.00 Fredningen vedrører: Vejlby Bakke - Ophævet Domme Taksati ons kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 29-12-1965 Fredningsnævnet 15-01-1965 Kendelser

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Maglehøje. Domme. la ksations kom miss io nen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Maglehøje. Domme. la ksations kom miss io nen. Naturklagenævnet I e 02688.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02688.00 Fredningen vedrører: Maglehøje Domme la ksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 12-02-1962 Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer - -----------

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Taarbæk Strandvej. Domme. Taksatio ns komm iss ion en.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Taarbæk Strandvej. Domme. Taksatio ns komm iss ion en. 07902.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07902.00 Fredningen vedrører: Taarbæk Strandvej Domme Taksatio ns komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 01-06-1954

Læs mere

05627.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05627.00. Fredningen vedrører: Grishøjgårds Krat. Domme. Taksatio nskom miss ionen.

05627.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05627.00. Fredningen vedrører: Grishøjgårds Krat. Domme. Taksatio nskom miss ionen. 05627.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05627.00 Fredningen vedrører: Grishøjgårds Krat Domme Taksatio nskom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 20-03-1973 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

I. Domme 01352.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01352.00. Fredningen vedrører: Lysnet. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet

I. Domme 01352.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01352.00. Fredningen vedrører: Lysnet. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet 01352.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01352.00 I. Domme Fredningen vedrører: Lysnet Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 12-01-1951 Fredningsnævnet 29-07-1950 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 19. november 2008 NKN-121-00130 jav Afgørelse i sagen om opførelse

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hestetang Mølle. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hestetang Mølle. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet ... 01003.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01003.00 Fredningen vedrører: Hestetang Mølle Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 03-12-1937 Fredni ngsnævnet 01-07-1937 Kendelser Deklarationer

Læs mere

03800.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03800.00. Fredningen vedrører: Laven. Domme. Taksatio ns kom mission en. Naturklagenævnet

03800.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03800.00. Fredningen vedrører: Laven. Domme. Taksatio ns kom mission en. Naturklagenævnet 03800.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03800.00 Fredningen vedrører: Laven Domme Taksatio ns kom mission en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 14-02-1972 Fredningsnævnet 29-01-1970 Kendelser Deklarationer OVER

Læs mere

Afgørelse"r - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Egebjerg Oldtidshøje. Domme. Taksati ons komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Egebjerg Oldtidshøje. Domme. Taksati ons komm iss ionen. 02740.01 Afgørelse"r - Reg. nr.: 02740.01 Fredningen vedrører: Egebjerg Oldtidshøje Domme Taksati ons komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 01-10-1962 Fredningsnævnet 10-11-1961 Kendelser

Læs mere

02310.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02310.00. Fredningen vedrører: Ærøhus Træer. Domme. la ksatio nskom mission en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

02310.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02310.00. Fredningen vedrører: Ærøhus Træer. Domme. la ksatio nskom mission en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 02310.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02310.00 Fredningen vedrører: Ærøhus Træer e Domme la ksatio nskom mission en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-05-1956 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hellehøj. Domme. Taksatio nskom miss ion en. Naturklagenævnet. 9verfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hellehøj. Domme. Taksatio nskom miss ion en. Naturklagenævnet. 9verfredningsnævnet 05515.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05515.00 Fredningen vedrører: Hellehøj Domme Taksatio nskom miss ion en Naturklagenævnet 9verfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-02-1972 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg. Dato: 18. november 2015. Sagsnr.

Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg. Dato: 18. november 2015. Sagsnr. Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg Dato: 18. november 2015 Sagsnr.: 15/22359 Tilladelse efter planlovens 35 til lovliggørelse af udhus Der meddeles

Læs mere

00946.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00946.00. Fredningen vedrører: Listed - Bølshavn. Domme. Taksationskomm issionen.

00946.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00946.00. Fredningen vedrører: Listed - Bølshavn. Domme. Taksationskomm issionen. 00946.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00946.00 Fredningen vedrører: Listed - Bølshavn Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 14-01-1946 Fredningsnævnet 28-10-1944 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Notat om skovning i Dammegaardsskoven

Notat om skovning i Dammegaardsskoven Notat om skovning i Dammegaardsskoven Skrevet af Rolf Molich, 20. februar 2016 på baggrund af materiale fra Torben Westh Jensen, Jens Fangel og Eva Hansen I januar og februar 2016 er der fældet en del

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Søby Kirke. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Søby Kirke. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 07962.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07962.00 Fredningen vedrører: Søby Kirke Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 20-11-1952 DEKLARATIONER>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Petersborg. Domme. Taksatio ns komm iss.ionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Petersborg. Domme. Taksatio ns komm iss.ionen. Naturklagenævnet 02891.01 Afgørelser - Reg. nr.: 02891.01 Fredningen vedrører: Petersborg Domme Taksatio ns komm iss.ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 08-10-1963 Fredningsnævnet 30-10-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kollemorten Krat. Domme. la ksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kollemorten Krat. Domme. la ksations komm iss ionen. 04491.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04491.00 Fredningen vedrører: Kollemorten Krat Domme la ksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 04-09-1967 DEKLARATONER>

Læs mere

00539.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00539.00. Fredningen vedrører: Urania. Domme. Taksations kom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

00539.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00539.00. Fredningen vedrører: Urania. Domme. Taksations kom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00539.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00539.00 Fredningen vedrører: Urania Domme Taksations kom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredni ngsnævnet 03-03-1937 Kendelser Deklarationer o._- FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Amstrup Søerne. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfred nings nævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Amstrup Søerne. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfred nings nævnet 07693.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07693.00 Fredningen vedrører: Amstrup Søerne Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfred nings nævnet Fredningsnævnet 31-01-1986 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

07911.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07911.00. Fredningen vedrører: Robbedale geologiske profiler. Domme. Taksations komm iss ionen.

07911.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07911.00. Fredningen vedrører: Robbedale geologiske profiler. Domme. Taksations komm iss ionen. 07911.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07911.00 Fredningen vedrører: Robbedale geologiske profiler Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 19-11-1997 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelse i sagen om sti og overnatningsplads m.v. i Rubjerg Knude Plantage i Hjørring Kommune

Afgørelse i sagen om sti og overnatningsplads m.v. i Rubjerg Knude Plantage i Hjørring Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 15. april 2003 J.nr.: 03-121/800-0002 AGS Afgørelse i sagen

Læs mere

00893.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00893.00. Fredningen vedrører: Sjørupgård Linde. Domme. la ksati ons kom m iss ionen.

00893.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00893.00. Fredningen vedrører: Sjørupgård Linde. Domme. la ksati ons kom m iss ionen. 00893.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00893.00 Fredningen vedrører: Sjørupgård Linde Domme la ksati ons kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 03-10-1943, 13-10-1953 Kendelser Deklarationer

Læs mere

03170.01. Afgørelser - Reg. nr.: 03170.01. Fredningen vedrører: Fulden. Domme. Taksationskommissionen 30-04-1980. Naturklagenævnet

03170.01. Afgørelser - Reg. nr.: 03170.01. Fredningen vedrører: Fulden. Domme. Taksationskommissionen 30-04-1980. Naturklagenævnet 03170.01 Afgørelser - Reg. nr.: 03170.01 Fredningen vedrører: Fulden Domme Taksationskommissionen 30-04-1980 Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 23-11-1979 Fredningsnævnet 20-03-1978 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Den 7. december 2014 traf Fredningsnævnet for Nordsjælland afgørelse i sagen:

Den 7. december 2014 traf Fredningsnævnet for Nordsjælland afgørelse i sagen: Fredningsnævnet for Nordsjælland Sdr. Jernbanevej 18B 3400 Hillerød Tlf. 47 33 87 32 E-mail: nordsjaelland@fredningsnaevn.dk Den 7. december 2014 traf Fredningsnævnet for Nordsjælland afgørelse i sagen:

Læs mere

02647.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02647.00. Fredningen vedrører: Møllemarken. Domme. Taksatio nskom miss io nen. Naturklagenævnet

02647.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02647.00. Fredningen vedrører: Møllemarken. Domme. Taksatio nskom miss io nen. Naturklagenævnet e 02647.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02647.00 Fredningen vedrører: Møllemarken e Domme Taksatio nskom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 13-02-1962 Fredningsnævnet 30-01-1961 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01134.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01134.00. Fredningen vedrører: Arresø, Ramløse. Domme. Taksati ons komm iss ione n.

01134.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01134.00. Fredningen vedrører: Arresø, Ramløse. Domme. Taksati ons komm iss ione n. 01134.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01134.00 Fredningen vedrører: Arresø, Ramløse Domme Taksati ons komm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 14-02-1944 DEKLARATIONER>

Læs mere

04554.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04554.00. Fredningen vedrører: Storå. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

04554.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04554.00. Fredningen vedrører: Storå. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 04554.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04554.00 Fredningen vedrører: Storå Domme la ksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-11-1967 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

05658.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05658.00. Fredningen vedrører: Marienlyst Nord. Domme. Taksations kom miss io nen.

05658.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05658.00. Fredningen vedrører: Marienlyst Nord. Domme. Taksations kom miss io nen. 05658.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05658.00 Fredningen vedrører: Marienlyst Nord Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 09-07-1973 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

04114.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04114.00. Fredningen vedrører: Fuglevad. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

04114.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04114.00. Fredningen vedrører: Fuglevad. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 04114.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04114.00 Fredningen vedrører: Fuglevad Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 31-07-1966 DEKLARATIONER>

Læs mere

~~r. ... Tinglyst den ll.november lj-, 1 ._, ' I" " ----I-b ftr-t:/- UDSKRIFT. Forhaadlingsprotokollen for Fredningsnævnet for

~~r. ... Tinglyst den ll.november lj-, 1 ._, ' I  ----I-b ftr-t:/- UDSKRIFT. Forhaadlingsprotokollen for Fredningsnævnet for 01000.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01000.00 Fredningen vedrører: Ole Børres Vænge Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 16-11-1945 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

07780.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07780.00. Fredningen vedrører: Torpe Mose. Domme. Taksations komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

07780.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07780.00. Fredningen vedrører: Torpe Mose. Domme. Taksations komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 07780.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07780.00 Fredningen vedrører: Torpe Mose Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 27-12-1989 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

o"~. 01581.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01581.00 Fredningen vedrører: Hellebæk Kirke Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet

o~. 01581.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01581.00 Fredningen vedrører: Hellebæk Kirke Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet o"~. 01581.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01581.00 Fredningen vedrører: Hellebæk Kirke Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet I. Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-05-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Stilling Sø Syd. Domme. Taksations komm iss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Stilling Sø Syd. Domme. Taksations komm iss io nen. 02735.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02735.00 Fredningen vedrører: Stilling Sø Syd Domme Taksations komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 13-07-1962 Fredningsnævnet 29-09-1961 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02328.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02328.00. Fredningen vedrører: Mesinge Kirke 31-10-1956. Domme. Taksations kom miss io nen.

02328.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02328.00. Fredningen vedrører: Mesinge Kirke 31-10-1956. Domme. Taksations kom miss io nen. 02328.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02328.00 Fredningen vedrører: Mesinge Kirke Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-03-1957, 06-11-1956, 31-10-1956 Kendelser

Læs mere

Se landzonetilladelsens vilkår på side 2.

Se landzonetilladelsens vilkår på side 2. Niels Skov Jensen Centralgårdsvej 90 9440 Aabybro Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.:72577777Fax:72578888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

07446.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07446.00. Fredningen vedrører: Kjul Strand. Domme. Taksatio ns komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

07446.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07446.00. Fredningen vedrører: Kjul Strand. Domme. Taksatio ns komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 07446.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07446.00 Fredningen vedrører: Kjul Strand Domme Taksatio ns komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-12-1981 Kendelser Deklarationer I FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Havnelev Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss ione n.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Havnelev Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss ione n. e 01560.00 Afgørelser Reg. nr.: 01560.00 Fredningen vedrører: Havnelev Kirke Domme Taksatio ns kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 25041951, 09061954 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ved Bøllevænge, Holekenhavn. Domme. Taksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ved Bøllevænge, Holekenhavn. Domme. Taksations komm iss ionen. 03666.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03666.00 Fredningen vedrører: Ved Bøllevænge, Holekenhavn Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 29-12-1965 Fredningsnævnet 25-03-1965 Kendelser

Læs mere