FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium"

Transkript

1 FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium Revideret februar 2019 At være selvstuderende Inden man tilmelder sig som selvstuderende, er man forpligtet til at læse nedenstående samt informationerne på hjemmesiden. Hvis man ikke overholder diverse tidsfrister, bliver man frameldt som selvstuderende. At være selvstuderende betyder, at man studerer selv. Selvstudium er et engangstilbud. Hvis man har været tilmeldt som selvstuderende i et fag og udebliver fra eksamen, har man ikke mulighed for at blive tilmeldt igen. Man kan max tilmelde sig 3 fag pr. termin. Hvad forventes af en selvstuderende? Svar: Som selvstuderende studerer man selv. Det betyder, at man på egen hånd skal sætte sig ind i eksaminationsgrundlaget, og selv gøre sig klar til at kunne blive eksamineret i faget. Man er forpligtet til selv at holde sig orienteret, og selv opsøge relevante oplysninger. Man er forpligtet til at sætte sig ind i de krav, der stilles til eksamen. Det er en stor opgave at påtage sig at være selvstuderende, så man skal være indstillet på at gøre et stort stykke arbejde. Det kræver gode studievaner og stor arbejdsdisciplin at sætte sig ind i et fag på egen hånd. Kan alle tilmelde sig som selvstuderende? Svar: Hvis det skal være realistisk, skal man have haft det underliggende niveau. Se ovenfor, hvad det kræves af en selvstuderende. Har man ret til vejledning? Svar: Ja, man har ret til 45 minutters vejledning pr. fag. Denne vejledning består i en orientering om eksamen og de forventninger, der stilles til den selvstuderende til eksamen. Al kommunikation med vejleder tæller med i disse 45 minutter. Kan man få faglig hjælp? Svar: Som selvstuderende studerer man selv. Dvs. man har ikke ret til at få faglig hjælp til eksaminationsgrundlaget. Hvis man alligevel måtte have brug for at stille et enkelt meget konkret opklarende spørgsmål, så vær opmærksom på, at det tæller med i de 45 minutters vejledning. Kan man få rettet opgaver? Svar: Nej, man har ikke krav på at få rettet opgaver.

2 Hvornår ved man, hvem man har som vejleder? Svar: Man vil få oplyst vejlederens navn efter tilmeldingsfristens udløb d. 15. marts. Kan man selv vælge vejleder? Svar: Nej, man får tildelt en vejleder. Hvad er vejlederens opgave? Svar: Vejlederens opgave er at orientere den selvstuderende om eksamen og eksamenskravene. Vejlederen eksaminerer til den mundtlige eksamen. Hvis man har brug for at henvende sig til vejleder, hvor hurtigt kan man så forvente at få svar? Svar: Man kan forvente at få svar inden for en uge. Hvad gør man, hvis man ikke får tilmeldt sig inden fristen d. 15.marts? Svar: Hvis man ikke får sig tilmeldt i tide, så går der et år, inden man kan tilmelde sig igen. Får man tilmeldingsgebyret tilbage, hvis man framelder eksamen rettidigt? Svar: Nej, man får ikke tilmeldingsgebyret tilbage. FAGET Hvor kan jeg finde fagets læreplan, så jeg kan sætte mig ind i, hvad der kræves af mig til eksamen? Svar: På følgende links findes læreplanerne: Kontakt din vejleder for at få oplyst, om dit fag er efter eller 2017-læreplanen. EKSAMEN I forbindelse med udsendelse af eksamensdatoer sendes også en eksamensinformationsfolder. Hvornår afholdes eksamen? Svar: Eksamen afholdes i maj/juni.

3 Hvornår kender man eksamensdatoerne? Svar: Eksamensdatoerne offentliggøres i to omgange, nemlig 10. maj (for eksamener som ligger før 24. maj) og 16. maj for resten af perioden. Hvordan får man den præcise tid for eksamen? Svar: Vejleder vil informere om mødetiden for eksamen. Hvis et fag har eksamen over flere dage, er det vejlederne, der bestemmer, hvilken dag den enkelte skal til eksamen. Vær opmærksom på, at eksamensrækkefølger og planer kan ændre sig i løbet af perioden, så hold dig hele tiden opdateret. Bemærk, at man i visse fag skal trække sit eksamensspørgsmål dagen før (24 timers forberedelse eller 2 dage før (48 timers forberedelse) mellem 7.45 og Hvor kan jeg læse om hvor lang forberedelsen og eksaminationstiden er? Svar: Det kan man læse om i fagets læreplan. Se links under FAGET Hvor kan jeg se, hvilke krav der stilles til mig til eksamen? Svar: Det kan man læse om i fagets læreplan. Se links under FAGET. Her kan man læse om de bedømmelseskriterier, der lægges til grund for karaktergivningen. Får man stillet en bærbar computer til rådighed ved eksamen? Svar: Kun til mundtlig eksamen i dansk og historie. Hvad gør jeg i forbindelse med eksamen, hvis jeg har et handicap? Svar: Henvend dig til skolen, som vil henvise dig til den afdeling, hvor man kan søge dispensation i forbindelse med eksamen. Her vil du kunne søge om forlænget tid til eksamen og andet og i øvrigt få oplysninger i den forbindelse. Bemærk at du skal kontakte os om dette i forbindelse med tilmelding samt at dokumentation skal forefindes. Fristen er d. 15. marts. Hvad gør jeg, hvis jeg er syg på eksamensdagen? Svar: Hvis man er syg på eksamensdagen, skal man kontakte skolen om morgenen og inden eksamen begynder. Skolen vil oplyse, hvad man så skal gøre. Hvis man ønsker at blive tilmeldt sygeeksamen i august, skal man på dagen skaffe en lægeerklæring og sende til skolen. Gør man ikke dette, kan man ikke blive tilmeldt sygeeksamen. Reglerne for sygdom i forbindelse med eksamen uddybes i den folder, som udsendes sammen med eksamensplanen.

4 Hvor finder jeg eksamensreglerne og reglerne for brug af pc til eksamen? Svar: Disse regler vil blive tilsendt i forbindelse med eksamensplanen i maj. Eksaminationsgrundlag Hvor finder jeg fagenes eksaminationsgrundlag? Svar: Skolens eksaminationsgrundlag finder man via skolens hjemmeside under afsnittet om selvstuderende. Bøger og andet materiale fra eksaminationsgrundlaget Kan man låne bøgerne fra eksaminationsgrundlaget af skolen? Svar: Nej, man skal selv anskaffe sig bøgerne. Hvis man er selvstuderende i et fag, hvor eksaminationsgrundlaget delvist bygger på et kompendium, hvordan får man så fat i dette kompendium? Svar: Kompendiet fremgår som et link i eksaminationsgrundlaget Laboratoriefag samt rapporter og journaler med tilhørende vejledninger Hvad er et laboratoriekursus og i hvilke fag skal jeg på laboratoriekursus? Svar: Et laboratoriekursus er et forløb over to eller tre dage inden for fagene biologi, fysik, geografi og kemi, hvor det eksperimentelle arbejde hørende til disse fag udføres. Der vil efterfølgende skulle afleveres et antal rapporter, som vil blive rettet af faglæreren. Hvis man har deltaget fuldt ud i laboratoriekurserne og afleveret og fået godkendt alle rapporter inden for afleveringsfristen, har man gennemført laboratoriekurset. Hvordan og hvornår skal jeg tilmelde mig laboratoriekurserne? Svar: Man skal tilmelde sig laboratoriekurserne senest den 25. februar Har du tilmeldt dig selvstudium i biologi, geografi, kemi eller fysik inden d. 25. februar 2019, er du automatisk tilmeldt laboratoriekursus, der svarer til det niveau, du har tilmeldt dig samt det underliggende niveau.

5 Hvad gør man, hvis man gerne vil tilmelde sig som selvstuderende efter 25. februar 2019 og erfarer, at man også skal have et laboratoriekursus? Svar: Man skal kontakte skolen direkte. Man kan i disse tilfælde ikke tilmelde sig via webshoppen. Man er ikke garanteret en plads på laboratoriekurset. Hvis der ikke er plads, må man vente til året efter med både laboratoriekursus og eksamen i det pågældende fag. Jeg skal være selvstuderende i et naturvidenskabeligt fag 0-B, skal jeg på et eller to laboratoriekurser? Svar: I det tilfælde vil du skulle på to laboratoriekurser, 0-C og C-B. Hvis du fx allerede har bestået faget på C-niveau skal du kunne dokumentere dette ved fremvisning af rapporter og journaler med tilhørende vejledninger fra det tidligere forløb. Skal jeg på laboratoriekursus, hvis jeg har rapporter fra tidligere forløb? Svar: Hvis du gennem rettede rapporter og journaler fra tidlige forløb kan godtgøre, at du har gennemført den eksperimentelle del af et kursus i biologi, fysik, geografi og kemi, så behøver du ikke at gennemføre laboratoriekurset. Vær opmærksom på at du skal kunne fremvise alle rapporter og journaler med tilhørende vejledninger, hvilket i visse fag og niveauer kan være ret omfattende. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at få godkendt rapporter og journaler fra tidligere gennemførte laboratoriekurser? Svar: Kontakt skolen. Koster det ekstra ud over tilmeldingsgebyret som selvstuderende, hvis man skal på laboratoriekursus? Svar: Det koster ikke ekstra gebyr at deltage i et laboratoriekursus.

FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium

FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium AT VÆRE SELVSTUDERENDE Inden man tilmelder sig som selvstuderende, er man forpligtet til at læse nedenstående samt informationerne på hjemmesiden. Hvis man ikke overholder

Læs mere

Som selvstuderende på VUC Aarhus skal du være opmærksom på følgende:

Som selvstuderende på VUC Aarhus skal du være opmærksom på følgende: SELVSTUDIUM HF Som selvstuderende på VUC Aarhus skal du være opmærksom på følgende: Skolen tilbyder selvstudium i alle fag og niveauer, der udbydes på hold Eksamen afholdes en gang om året i maj/juni.

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2014/2015

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2014/2015 13. august Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del / Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom på,

Læs mere

EKSAMENSREGLEMENT

EKSAMENSREGLEMENT EKSAMENSREGLEMENT 2017-2018 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold Forord... 3 Bekendtgørelser... 4 Vigtige datoer... 4 Indstilling til eksamen... 5 Mulige eksaminer... 5 Standpunktskarakterer... 5 Hjælpemidler

Læs mere

Eksamensplan for Selvstudium på HD 1. del 2013/2014

Eksamensplan for Selvstudium på HD 1. del 2013/2014 29. august Eksamensplan for Selvstudium på HD 1. del /2014 Som selvstuderende kan du frit vælge om du ønsker at blive tilmeldt den ordinære eller syge-/omprøven, du skal blot være opmærksom på, at der

Læs mere

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik Eksamensregler ved Ilisimatusarfik 1 af 6 1. Eksamen 3 1.1. Generelt om eksamen 3 1.2. Undervisnings- og eksamenstilmelding og afmelding 3 1.3. Syge- og reeksamen 3 1.3.1. Sygeeksamen 3 1.3.2. Reeksamen

Læs mere

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik Eksamensregler ved Ilisimatusarfik 1 af 6 1. Eksamen 3 1.1. Generelt om eksamen 3 1.2. Undervisnings- og eksamenstilmelding og afmelding 3 1.3. Syge- og reeksamen 3 1.3.1. Sygeeksamen 3 1.3.2. Reeksamen

Læs mere

17/18. Eksamensreglement EUC Online EUC NORDVESTSJÆLLAND

17/18. Eksamensreglement EUC Online EUC NORDVESTSJÆLLAND 17/18 Eksamensreglement EUC Online EUC NORDVESTSJÆLLAND 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelt om eksamen... 3 1.1 Ministeriets krav om tilsynsførende ved alle online eksaminationer... 3 1.2 Indstilling til

Læs mere

Ved mundtlig eksamen skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål.

Ved mundtlig eksamen skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål. Eksamensregler Regler vedrørende EKSAMEN Mød altid i god tid til en eksamen. Ved skriftlig eksamen skal man sidde på sin plads og være klar senest 10 minutter før prøvens start. Man skal altså møde senest

Læs mere

Eksamensreglement

Eksamensreglement Eksamensreglement 2017-18 Indholdsfortegnelse 1. Generelt om eksamen... 3 1.1.Indstilling til eksamen... 3 1.2.Selvstuderende... 3 1.3.Offentliggørelse af eksamensudtræk... 3 1.4.Ro ved eksamen... 4 1.5.Sygdom

Læs mere

Eksamensregler for Adgangskursus. Syddansk Universitet Sønderborg

Eksamensregler for Adgangskursus. Syddansk Universitet Sønderborg Eksamensregler for Adgangskursus Syddansk Universitet Sønderborg DWN, AK, SDU-S, dec. 2016 Indholdsfortegnelse Til- og framelding, tildeling af ekstra tid samt merit... 2 Skriftlige prøver... 3 Mundtlige

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2015/2016

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2015/2016 4. juni Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del / Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom på,

Læs mere

EKSAMENSREGLER. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Version september 2018 (gældende)

EKSAMENSREGLER. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Version september 2018 (gældende) EKSAMENSREGLER Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Version september 2018 (gældende) Dette dokument indeholder de overordnede eksamensregler for studerende på EASJ Uddannelsesspecifikke eksamensregler er indskrevet

Læs mere

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Indholdsfortegnelse Indhold Generelt... 3 Tilmelding til eksamen... 3 Hvis du ikke ønsker at deltage i prøve eller eksamen...

Læs mere

STUDIEAFDELINGEN - DET HUMANISTISKE FAKULTET. Tidsplan for afvikling af sommereksamen 2008 2. udgave Hvornår? Hvad? Hvem?

STUDIEAFDELINGEN - DET HUMANISTISKE FAKULTET. Tidsplan for afvikling af sommereksamen 2008 2. udgave Hvornår? Hvad? Hvem? Torsdag d. 7. marts., Eksamensplanlægningsmøde og kl. 13-15. lokale P8 eksamenssekretærer Uge 6 og -ledere Uge 7 + 10 Udsendelse af nyhedsbrev til studerende vedrørende tilmelding til sommereksamen 2008

Læs mere

EKSAMENSREGLEMENT. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Dette er et overordnet eksamensreglement for studerende på EASJ

EKSAMENSREGLEMENT. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Dette er et overordnet eksamensreglement for studerende på EASJ EKSAMENSREGLEMENT Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Dette er et overordnet eksamensreglement for studerende på EASJ Uddannelsesspecifikke eksamensreglementer er indskrevet i studieordningerne Indhold Eksamensregler

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2017/2018

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2017/2018 4. oktober Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del /2018 Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom

Læs mere

Eksamensorientering g/t og 2vhf

Eksamensorientering g/t og 2vhf Eksamensorientering 2018 2g/t og 2vhf Eksamensplanen 22.maj Hele eksamensplanen offentliggøres 24. maj: Sidste undervisningsdag 2vhf 28. maj: Sidste undervisningsdag 2g 29. maj: Sidste undervisningsdag

Læs mere

Velkommen til HF Flex. Her får du information om, hvordan du kommer i gang med dit flexforløb.

Velkommen til HF Flex. Her får du information om, hvordan du kommer i gang med dit flexforløb. Velkommen til HF Flex Her får du information om, hvordan du kommer i gang med dit flexforløb. Kom til introduktion Vi glæder os til at byde dig velkommen på VUC Aarhus. Det er vigtigt, at du møder op for

Læs mere

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I kemi og teknologi KEMI OG TEKNOLOGI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i kemi

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK matematik I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematik. Her er en beskrivelse

Læs mere

Vigtige datoer. Eksamensorientering

Vigtige datoer. Eksamensorientering 2019 Vigtige datoer Fredag den 10. maj kl.15.00 offentliggøres de skriftlige prøver, og mundtlige prøver der afholdes før 24. maj. Torsdag den 16. maj kl. 15.00 offentliggøres hele eksamensplanen. Mandag

Læs mere

Orientering om eksamen og årsprøver 2019

Orientering om eksamen og årsprøver 2019 Odense Katedralskole Orientering om eksamen og årsprøver 2019 1. Generelt om eksamen 2 1.1 Lectio og eksamen 2 1.2 Check din eksamensplan 2 1.3 Adgang til internettet 2 2. Særligt om mundtlig eksamen/årsprøver

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2016/2017

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2016/2017 21. juni Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del / Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom på,

Læs mere

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I nanoscience science.au.dk

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I nanoscience science.au.dk faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I nanoscience science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I nanoscience nanoscience I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i nanoscience. Her er

Læs mere

Hvad man skal og hvad der kan være en fordel

Hvad man skal og hvad der kan være en fordel Hvad man skal og hvad der kan være en fordel Fælles rammer for eksamen Skriftlig eksamen Mundtlig eksamen Spørgsmål Dette er en generel information om hvad jeg forventer af jer til samtlige eksamener Jeres

Læs mere

TH. LANGS HF & VUC EKSAMENSFOLDER HF

TH. LANGS HF & VUC EKSAMENSFOLDER HF TH. LANGS HF & VUC EKSAMENSFOLDER HF SOMMER 2019 Eksamensregler 2019 Skriftlig eksamen Skriftlig dansk, engelsk A + B, matematik A + B + C afholdes på skolen. Du skal møde i god tid til den skriftlige

Læs mere

EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Grenaa Handelsskole H2. år

EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Grenaa Handelsskole H2. år EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Grenaa Handelsskole H2. år 2010 Indholdsfortegnelse: Forord Diverse praktiske oplysninger Eksamensreglement Øvrige regler ved mundtlig eksamen Vilkår for anvendelse

Læs mere

Eksamensplan 1. og 2.g

Eksamensplan 1. og 2.g Eksamensgrundlag I skal sørge for at eksaminationsgrundlaget er i orden til den mundtlige eksamen i AT (almen studieforberedelse) Jeres studierapporter skal derfor være ajourført senest onsdag d. 3. maj

Læs mere

Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

Eksamensplan 1. og 2.g

Eksamensplan 1. og 2.g Eksamensgrundlag I skal sørge for at eksaminationsgrundlaget er i orden til den mundtlige eksamen i AT (almen studieforberedelse) Jeres studierapporter skal derfor være ajourført senest onsdag d. 4. maj

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK-ØKONOMI MATEMATIK-ØKONOMI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematikøkonomi.

Læs mere

Eksamensorientering g/t, 1vhf og 1hf

Eksamensorientering g/t, 1vhf og 1hf Eksamensorientering 2018 1g/t, 1vhf og 1hf Eksamensplanen 22.maj Hele eksamensplanen offentliggøres 30. maj: Sidste undervisningsdag 1hf 25.maj: Sidste undervisningsdag 1vhf 4. juni: Sidste undervisningsdag

Læs mere

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.:

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.: Eksamensreglement for Randers HF & VUC for 2019 Generelt Dette reglement dækker både skriftlige og mundtlige eksamener. Alle eksamener afvikles efter 2017-bekendtgørelsen. Det skal desuden understreges,

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I BIOTEKNOLOGI bioteknologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i bioteknologi. Her

Læs mere

Vigtige datoer. Eksamensorientering

Vigtige datoer. Eksamensorientering 2018 Vigtige datoer Tirsdag den 16. maj kl.15.00 offentliggøres de skriftlige prøver, og prøver der afholdes før 23. maj. Tirsdag den 23. maj kl. 15.00 offentliggøres hele eksamensplanen. Onsdag den 24.

Læs mere

Orientering om eksamen HF

Orientering om eksamen HF HF: Eksamen - Januar 2017 1 Orientering om eksamen HF Tilmelding og framelding til eksamen Du er automatisk tilmeldt eksamen, når du er tilmeldt et hold. Hvis du ønsker at framelde dig eksamen, skal du

Læs mere

Værd at vide om eksamen

Værd at vide om eksamen Værd at vide om eksamen 2015 Høng Gymnasium og HF Hvor finder jeg information om de enkelte fag? Det er god ide at vide besked om prøveformer og bedømmelseskriterier i de fag, man skal til eksamen i. Derfor

Læs mere

Eksamensreglement for EUX på Uddannelsescenter Holstebro

Eksamensreglement for EUX på Uddannelsescenter Holstebro Eksamensreglement for EUX på Uddannelsescenter Holstebro Eksamensreglementet er gældende for EUX elever på såvel grund- som hovedforløb. Gældende fra august 2015. Lovgrundlag: Bekendtgørelse nr. 1009 af

Læs mere

2014/2015. HG Eksamensbestemmelser Eksamensreglement

2014/2015. HG Eksamensbestemmelser Eksamensreglement 2014/2015 HG Eksamensbestemmelser Eksamensreglement INDHOLDSFORTEGNELSE EKSAMENSBESTEMMELSER 3 Case-eksamen i grundfag 3 Eksamen i grundforløbsprojekt 5 Eksamen i valgfag 5 EKSAMENSREGLEMENT 6 Snyd i forbindelse

Læs mere

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2017/2018

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2017/2018 Større Skriftlig Opgave (SSO) 2017/2018 Større Skriftlig Opgave Større skriftlig opgave er en individuel opgave, som SKAL skrives af alle, der ønsker en hel HF-eksamen. Opgaven tæller med en selvstændig

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I GEOTEKNOLOGI Geoteknologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i geoteknologi. Herer

Læs mere

CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG

CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG MARTS 2015 S i d e 1 6 FORORD Formålet med denne eksamenshåndbog er at medvirke til at afklare de mange spørgsmål, du kan have til eksamen. Vi vil gerne skabe

Læs mere

HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12

HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12 HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12 information til kursister Kære kursist I denne folder finder du vigtige informationer om hf-eksamen. Er der noget, du bliver i tvivl om, kan du enten spørge dine faglærere eller

Læs mere

Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Center for Uddannelse og Erhverv Indholdsfortegnelse Generelt...2 Tilmelding til eksamen...2 Hvis du ikke ønsker at deltage

Læs mere

EUD. Eksamensreglement Skjern Tekniske Skole

EUD. Eksamensreglement Skjern Tekniske Skole EUD Eksamensreglement Skjern Tekniske Skole 2 Indhold Skriftlig eksamen... 4 Mundtlig eksamen... 6 Andre bestemmelser... 7 Forudsætninger for at blive indstillet til eksamen... 7 Frihed i forbindelse med

Læs mere

Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret (September 2018)

Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret (September 2018) Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2018-19 (September 2018) De overordnede rammer for disse regler er fastlagt i

Læs mere

Tjek dagligt i eksamenstiden aasg.dk husk at logge ind og LUDUS med henblik på ændringer eller nye meddelelser.

Tjek dagligt i eksamenstiden aasg.dk husk at logge ind og LUDUS med henblik på ændringer eller nye meddelelser. Å rhus Statsgymnasium Eksamensfolder 2014 I folderen her finder du nogle væsentlige oplysninger om eksamen. Læs den grundigt. Er der noget, du er i tvivl om, spørg da dine faglærere, eller kom ind på kontoret.

Læs mere

EUX EKSAMENSREGLEMENT

EUX EKSAMENSREGLEMENT EUX EKSAMENSREGLEMENT 2018 April 2018 Eksamensreglement for EUX - Allikelund Gymnasium Indledning For at få en eux-eksamen skal du på studiekompetenceåret have 8 prøver inklusiv større skriftlig opgave

Læs mere

Eksamensprojekt for HF-enkeltfag

Eksamensprojekt for HF-enkeltfag Eksamensprojekt for HF-enkeltfag 2014/15 Rammerne for eksamensprojektet NB: hvis du har været til eksamen i mindst én af faggrupperne, skal du ikke skrive Eksamensprojekt. Faggrupperne er enten kultur-

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF EKSAMEN I UDLANDET HD-STUDIET SYDDANSK UNIVERSITET

REGLER FOR AFHOLDELSE AF EKSAMEN I UDLANDET HD-STUDIET SYDDANSK UNIVERSITET REGLER FOR AFHOLDELSE AF EKSAMEN I UDLANDET HD-STUDIET SYDDANSK UNIVERSITET 1. Hvis du er bosat i udlandet (inkl. Grønland og Færøerne) - og økonomiske og/eller praktiske forhold i øvrigt måtte tale imod

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I kemi kemi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i kemi. Her er en beskrivelse af uddannelsens

Læs mere

Eksamenshåndbog. For. Sommereksamen 2015

Eksamenshåndbog. For. Sommereksamen 2015 Eksamenshåndbog For HG Sommereksamen 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forord 3 2. Afvikling af eksamen 4 2.1 Eksamensperiode 4 2.2 Eksamen for HG1, HGV og HG2 4 2.3 Case-eksamen 4 2.4 Skolevejledning 5 3. Eksamensreglement

Læs mere

Eksamenshåndbog. HF 2-årig (HF-2) HF Enkeltfag (HF-E) HF FLEX GSK. Skoleåret 2015 2016 Københavns Voksenuddannelsescenter

Eksamenshåndbog. HF 2-årig (HF-2) HF Enkeltfag (HF-E) HF FLEX GSK. Skoleåret 2015 2016 Københavns Voksenuddannelsescenter Eksamenshåndbog HF 2-årig (HF-2) HF Enkeltfag (HF-E) HF FLEX GSK Skoleåret 2015 2016 Københavns Voksenuddannelsescenter Forord Vi håber, at denne håndbog vil medvirke til at afklare nogle af de mange spørgsmål,

Læs mere

Ved mundtlig eksamen/prøve skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål.

Ved mundtlig eksamen/prøve skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål. Eksamensregler Regler vedrørende eksamen og prøver. Mød altid i god tid til en eksamen/prøve. Ved skriftlig eksamen/prøve skal man sidde på sin plads og være klar senest 10 minutter før prøvens start.

Læs mere

Eksamensorientering - sommeren 2017

Eksamensorientering - sommeren 2017 Eksamensorientering - sommeren 2017 Skoleåret 2016/2017 Skoleåret går fra d. 10/8 til og med d. 23/6. Eksamen og årsprøver er blot en del af jeres undervisningsår. Hvad betyder det for jer? Undervisningsforløb

Læs mere

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF ORIENTERING OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF 2017/2018 Randers HF & VUC Indholdsfortegnelse Vigtige tidspunkter... 2 Tilmelding, udlevering og aflevering... 3 Formelle krav til opgaven... 4 Hvem skal

Læs mere

Generelt om eksamen. Formål: at dokumentere, i hvilken grad eksaminanden opfylder de mål og krav, der er fastsat i faget og uddannelsen.

Generelt om eksamen. Formål: at dokumentere, i hvilken grad eksaminanden opfylder de mål og krav, der er fastsat i faget og uddannelsen. Disposition 1. Generelt om eksamen 2. Eksamensplaner 3. Antallet af prøver 4. Sygdom 5. Hvornår er en prøve begyndt? Hvad sker der, hvis jeg kommer for sent? 6. Snyd ved eksamen 7. Hjælpemidler 8. Øvrige

Læs mere

Matematik Eksamen Regler

Matematik Eksamen Regler Matematik Eksamen Regler 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Matematik Eksamen Regler Se formler og beskrivelser af almindelige matematiske problemer og opgaver. Regn matematiske opgaver i vores regnemaskiner, der viser

Læs mere

Eksamensprojekt for HF Enkeltfag

Eksamensprojekt for HF Enkeltfag Eksamensprojekt for HF Enkeltfag 2017/18 Rammerne for eksamensprojektet NB: hvis du har været til eksamen i mindst én af faggrupperne, skal du ikke skrive Eksamensprojekt. Faggrupperne er enten kultur-

Læs mere

Eksamenshåndbog for Adgangskursus Aalborg. Adgangskursus og Gymnasiale Enkeltfag opdateret 4. juni 2014

Eksamenshåndbog for Adgangskursus Aalborg. Adgangskursus og Gymnasiale Enkeltfag opdateret 4. juni 2014 Eksamenshåndbog for Adgangskursus Aalborg Adgangskursus og Gymnasiale Enkeltfag opdateret 4. juni 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1 GENERELLE REGLER OG RETNINGLINIER... 3 1.1 Eksamensplaner

Læs mere

HTX EKSAMENSREGLEMENT

HTX EKSAMENSREGLEMENT HTX EKSAMENSREGLEMENT 2018 April 2018 Eksamensreglement for HTX - Allikelund Gymnasium Indledning For at få en htx-eksamen skal du have 9 prøver inklusiv et studieretningsprojekt. På 1. år trækkes 0-2

Læs mere

Eksamensguide for Teknisk Gymnasium Grenaa

Eksamensguide for Teknisk Gymnasium Grenaa Eksamensguide for Teknisk Gymnasium Grenaa Indholdsfortegnelse: Forord! 2 Diverse praktiske oplysninger! 3 Offentliggørelse af eksamensplanen! 3 Sidste undervisningsdag! 3 Standpunkts-terminskarakterer!

Læs mere

Eksamensreglement for eksamen HHX & HTX, ZBC

Eksamensreglement for eksamen HHX & HTX, ZBC Eksamensreglement for eksamen HHX & HTX, ZBC Eksamen og prøveplaner Du får din individuelle prøveplan offentliggjort af to omgange i Lectio/fronter. Prøveplanen skal du læse nøje. Hvis der er noget i prøveplanen,

Læs mere

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX Indhold Eksamensvilkår... 1 Mødetid... 2 Udeblivelse... 2 Hvornår er en prøve begyndt?... 2 Sygdom eller udeblivelse af andre uforskyldte grunde... 2 Skriftlig eksamen... 2 Mundtlig eksamen... 3 Mobiltelefoner...

Læs mere

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Indhold 0. Før eksamen... 2 It-anvendelse... 2 Internetblokering... 2 Brug af computer... 2 1. Skriftlig eksamen... 3 Netprøver.dk...

Læs mere

HA(jur.)-studiet 2012

HA(jur.)-studiet 2012 HA(jur.)-studiet 2012 Indhold Indledning... 2 Kvalifikationsmål... 3 Uddannelsens opbygning... 4 1. del - undervisning... 7 1. del prøver... 8 Oversigt over prøverne... 8 Prøvebeskrivelser... 9 Bedømmelse...

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I DATALOGI DATAlogI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i datalogi. Her er en beskrivelse

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I BIOLOGI biologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i biologi. Her er en beskrivelse

Læs mere

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD 2017 HOLD DIG ORIENTERET Når hele eksamensplanen den 16. maj er offentliggjort, kan du se din personlige prøvekalender i Lectioskemaet (fag, dato, tidspunkt, lokale etc.) Du

Læs mere

Eksamensreglement. for elever på de merkantile erhvervsuddannelser på EUC Nordvest. Handel, kontor og detail. Center for Uddannelse og Erhverv

Eksamensreglement. for elever på de merkantile erhvervsuddannelser på EUC Nordvest. Handel, kontor og detail. Center for Uddannelse og Erhverv Eksamensreglement for elever på de merkantile erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Handel, kontor og detail Center for Uddannelse og Erhverv Indholdsfortegnelse Generelt...2 Tilmelding til eksamen...2 Caseeksamen...2

Læs mere

Eksamenshåndbog. FVU kursister

Eksamenshåndbog. FVU kursister Eksamenshåndbog FVU kursister Kursusår 2017-2018 Forord Vi håber, at denne håndbog vil medvirke til at afklare nogle af de mange spørgsmål, du kan have til eksamen, og samtidig gøre dig bekendt med de

Læs mere

Eksamensreglement EUX

Eksamensreglement EUX Eksamensreglement EUX 2016 2 EUX Eksamensreglement Indhold Regler for skriftlige og mundtlige prøver... 4 Skriftlige prøver... 4 Aflevering... 4 Mundtlige prøver... 5 Oversigt over hjælpemidler ved mundtlig

Læs mere

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Indhold 0. Før eksamen... 2 It-anvendelse... 2 Internetblokering... 2 Brug af computer... 2 1. Skriftlig eksamen... 3 Netprøver.dk...

Læs mere

Eksamensreglement Erhvervsuddannelserne (EUD)

Eksamensreglement Erhvervsuddannelserne (EUD) Eksamensreglement Erhvervsuddannelserne (EUD) Hovedbekendtgørelse (EUD) nr. 1010 af 22.09.2014 og bekendtgørelse om prøver og eksamen nr. 41 af 16.01.14 og bekendtgørelse om karakterskala nr. 262 af 20.03.07

Læs mere

Din forberedelse. Information til

Din forberedelse. Information til Eksamensreglement / Lærerudgave Information om eksamen: Ved skoleperiodens start 1. Ved skoleperiodens start 2. Eksamensregler for Grundforløb og Hovedforløb 3. Din forberedelse 4. Regler ved mundtlig

Læs mere

Generel eksamensinformation

Generel eksamensinformation Generel eksamensinformation Indhold Generel information... 2 Eksamen - grundforløb 1, 2 og det studiekompetencegivende år (EUX)... 2 Prøve i grundfag (Case-eksamen)... 2 Grundforløbsprøven... 3 Prøver

Læs mere

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF ORIENTERING OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF 2016/2017 Randers HF & VUC Indholdsfortegnelse Vigtige tidspunkter... 2 Tilmelding, udlevering og aflevering... 3 Formelle krav til opgaven... 4 Hvem skal

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2018/2019

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2018/2019 Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2018/2019 Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom på,

Læs mere

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF ORIENTERING OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF 2018/2019 Randers HF & VUC Indholdsfortegnelse Vigtige tidspunkter... 2 Tilmelding, udlevering og aflevering... 3 Formelle krav til opgaven... 4 Hvem skal

Læs mere

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD 2016 HOLD DIG ORIENTERET Når hele eksamensplanen den 20. maj er offentliggjort, kan du se din personlige prøvekalender i Lectioskemaet (fag, dato, tidspunkt, lokale etc.) Du

Læs mere

PRØVEREGLEMENT

PRØVEREGLEMENT PRØVEREGLEMENT 2017-2018 Indholdsfortegnelse TILMELDING OG FRAMELDING TIL PRØVEN... 2 MØDETIDSPUNKTER... 2 PRØVENS START... 2 KONSEKVENSER AF AT KOMME FOR SENT... 2 ANVENDELSE AF HJÆLPEMIDLER VED MUNDTLIGE

Læs mere

EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Handelsgymnasium Grenaa/Rønde. H1. år

EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Handelsgymnasium Grenaa/Rønde. H1. år EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Handelsgymnasium Grenaa/Rønde H1. år 2012 Indholdsfortegnelse: Forord side 2 Diverse praktiske oplysninger side 3 Eksamensreglement side 4 Øvrige regler ved mundtlig

Læs mere

Lokal studieordning for. DTU, Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne 1 årigt forløb

Lokal studieordning for. DTU, Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne 1 årigt forløb Lokal studieordning for DTU, Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne 1 årigt forløb Udgave af 1. januar, 2015 Reglerne i denne studieordning er et lokalt supplement til Bekendtgørelse om prøver i erhvervsrettede

Læs mere

Eksamenshåndbog. For EUD/EUX

Eksamenshåndbog. For EUD/EUX Eksamenshåndbog For EUD/EUX Sommereksamen 2019 1. FORORD Vi håber, at denne håndbog kan medvirke til at afklare nogle af de mange spørgsmål, du kan have til eksamen, og samtidig gøre dig bekendt med de

Læs mere

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.:

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.: Eksamensreglement for Randers HF & VUC vinteren 2018-2019 Generelt Dette reglement dækker både skriftlige og mundtlige eksamener. Da vi er i gang med at implementere en gymnasiereform skelnes der nedenfor

Læs mere

Eksamensreglement og anvendelse af it

Eksamensreglement og anvendelse af it Eksamen og terminsprøver 2017/2018 Eksamensreglement og anvendelse af it 2 INDHOLDSFORTEGNELSE EKSAMENSREGLEMENT Eksamensstart 4 Mødetid 4 Prøvestart 4 Prøvevagt 4 Hjælpemidler 5 Mundtlig eksamen 5 Sygdom

Læs mere

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt.

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt. Forord I denne håndbog kan du læse nogle af de vigtige informationer, som du bør vide om eksamen. Hvis du har flere spørgsmål, kan du tale med din lærer, studievejlederen eller uddannelseschefen. Husk

Læs mere

Eksamensreglement 2018

Eksamensreglement 2018 Eksamensreglement 2018 HTX Lillebælt RHA 15.05.18 Eksamensreglement for HTX Regler ved skriftlige eksamener Datoerne for de skriftlige eksamener fremgår af eksamensplanen. Eksamenslokalet er åbent fra

Læs mere

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt.

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt. Forord I denne håndbog kan du læse nogle af de vigtige informationer, som du bør vide om eksamen. Hvis du har flere spørgsmål, kan du tale med din lærer, studievejlederen eller uddannelseschefen. Husk

Læs mere

CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG

CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG MARTS 2015 S i d e 1 6 FORORD Formålet med denne eksamenshåndbog er at medvirke til at afklare de mange spørgsmål, du kan have til eksamen. Vi vil gerne skabe

Læs mere

Eksamens- og prøvereglement HF og HFe 2018/2019

Eksamens- og prøvereglement HF og HFe 2018/2019 Eksamens- og prøvereglement HF og HFe 2018/2019 Indholdsfortegnelse 1. Til- og framelding til eksamen... 2 2. Mødetidspunkter... 2 3. Prøvens start... 2 4. Konsekvenser af at komme for sent... 2 5. Anvendelse

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E. Tlf EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E. Tlf EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftlige eksamener

Læs mere

Eksamensreglement og anvendelse af it

Eksamensreglement og anvendelse af it Eksamen og terminsprøver efteråret 2018 (nye regler fra marts 2019) Eksamensreglement og anvendelse af it 2 INDHOLDSFORTEGNELSE EKSAMENSREGLEMENT Eksamensstart 4 Mødetid 4 Prøvestart 4 Prøvevagt 4 Hjælpemidler

Læs mere

Eksamensreglement. for erhvervsuddannelserne på AMU-Vest

Eksamensreglement. for erhvervsuddannelserne på AMU-Vest Eksamensreglement for erhvervsuddannelserne på AMU-Vest Eksamensreglementet er udarbejdet i henhold til bekendtgørelse om prøver og eksamen i erhvervsrettede uddannelser. BEK nr. 41 af 16/01/2014. Denne

Læs mere

EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Handelsgymnasium Grenaa/Rønde. H2. år

EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Handelsgymnasium Grenaa/Rønde. H2. år EKSAMENSGUIDE for Højere Handelseksamen på Handelsgymnasium Grenaa/Rønde H2. år 2012 Indholdsfortegnelse: Forord Diverse praktiske oplysninger Eksamensreglement Øvrige regler ved mundtlig eksamen Vilkår

Læs mere

Eksamensorientering 2014 2hf og 3g. Eksamen er jernnæven i fløjlshandsken

Eksamensorientering 2014 2hf og 3g. Eksamen er jernnæven i fløjlshandsken Eksamensorientering 2014 2hf og 3g Eksamen er jernnæven i fløjlshandsken Eksamensplanen 14.Maj kl. 00.10 Alle skriftlige prøver Alle mundtlige prøver frem til 1. juni 20.Maj kl. 00.10 Hele eksamensplanen

Læs mere

LBE. Gå godt til eksamen håndbog for eud/eux elever

LBE. Gå godt til eksamen håndbog for eud/eux elever 01.06.2017 LBE Gå godt til eksamen håndbog for eud/eux elever 1 Baggrund I dette notat kan du læse, hvilke generelle regler der gælder, når du skal til eksamen på Roskilde Tekniske Skoles erhvervsuddannelser.

Læs mere