Nr. 223 September / Oktober 2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 223 September / Oktober 2006"

Transkript

1 DETTE BLAD TILHØRER: LEDERSIDEN MØDEDATO'ER: 1/9 Fællestur til Kurreholm! 17/9 Oprydning i Valhal... for alle! 21/9 Furesøfællesråd kl /10 Bestyrelsesmøde kl /10 Fællesledermøde hos 2. Herlev kl /11 Banko! M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 223 September / Oktober 2006 Kære alle ærede Gungerlæsere. Har I lagt mærke til noget anderledes, der er sket i år? Man tænker nok ikke lige over det, men det er faktisk ret usædvanligt: en hel sommerferie med strålende solskind og varmt sommerlejrvejr! Først her ved sommerferiens slutning er det dårlige vejr kommet... men mon ikke det gode vejr kommer igen, når nu det nye spejderår er startet? Det nye spejderår bliver også brugt til at få nye, friske kræfter i flere af grenledelserne. Vi håber der kommer en masse sjove og udfordrende spejderaktiviteter ud af det. GUNGNER: Indlæg til Gungner nr. 224 afleveres senest Tirsdag den 10. oktober 2006 til Bibi: bibi.kania-gelsbo{snabel-a}webspeed.dk Programmerne er gældende for november og december. Traditioner er til for at brydes!!! Og derfor er det ikke klanen der har retten til forsiden næste gang, men... redaktørerne! Fra troppens sommerlejr på Kandersteg, Schweiz. Apropos friske kræfter, så husk det er tid til at få ladet batterierne til jeres cykellygter op med mindre du altså har dynamo-lygte... det bliver mørkt før du tror. Med spejderhilsen Tropsledelsen.

2 Kære tropsspejdere og forældre. Først og fremmest vil vi sige tak for en god og udfordrende sommerlejr. Vi tror at alle fik prøvet noget de ikke havde prøvet før. Det har vi i hvert fald. Nederst på denne side vil der komme en vigtig meddelelse... Find allerede nu blyant og notesbog frem!!! I forbindelse med sommerferien er der sket nogle ændringer i troppen. Vi har måttet sige pænt farvel til Michael og Jens der stopper i tropsledelsen samt Sara, Nikolaj, Mathilde og Iben der tager på efterskole. Vi er dog samtidig rigtig glade for at kunne byde Stine velkommen tilbage i tropsledelsen. I den første weekend i september måned skal vi som bekendt på fællestur. Den går i år til Kurreholm, men bliver ellers lidt anderledes end den plejer. Her skal vi sige farvel til Andreas og Søren som rykker op i klanen, mens vi siger velkommen til Claudia, Mika, Malou, Luna, Amalie, Lærke, Line, Rikke, Claes, Niels, Johan, Magnus og Benjamin. Mad over trangia... Tropsledelsen i aktion! Kandersteg, Schweiz. En anden stor begivenhed i efteråret er PLAN-kurserne, som er for patruljeledere og assistenter. Vi opfordrer stærkt til at tage af sted! Tilmeld jer snart (se i Track). Med højre halespids Tropsledelsen. P.S. Husk at købe batterier til dine cykellygter. Dette var den vigtige meddelelse!!! Louise Helle Amalie Vivi Luna Barbara 13 år. 13 år 13 år 13 år 13 år 12 år Mette 1 år Amalie O. 3 år Claes 4 år Pernille 5 år Louise 7 år Magnus HP 5 år Katrine 7 år Peter 6 år Vivi 7 år Mathias 6 år Julie 13 år Kirsten 6 år Lunds 23 år September: Oktober: Heidrun Hugin Troppens Måneder 1/9 Sidste frist for PLan-tilmelding! 3/10 Tropsmøde. De 4 elementer: luft 1-3/9 Fællestur 10/10 Patruljemøde 5/9 Tropsmøde. De 4 elementer: ild 17/10 Efterårsferie / PLan 12/9 Patruljemøde 24/10 Patruljemøde 19/9 Patruljemøde 31/10 Patruljemøde 26/9 Patruljemøde 27/9 Vanermøde OBS: Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag den 26/11 til et Tropsarrangement!... af tropskøkkenet!

3 Hey alle søde mennesker i Hugin Ja, så er ferien slut, og vi skal til at slide i skolen igen øv bøv :0( Hei ' drunner <3 Macerena-dans... og opvask! Kandrsteg, Schweiz. Tak for en vildt fed sommerlejr til Schweiz!!! Det var da bare for fedt. Jeg tror vi alle sammen savner at være der nede og fyrer den af til "Boten Anna" og "Boing"?! Men efter en dejlig sommerferie må vi også indse at et spejderår er overstået og et nyt år skal begynde... Det vil sige at vi skal sige farvel til Matilde (gammel PL) og desværre kommer Marianne (gammel PA) i Hugin. D'; Men til gengæld skal vi have nogle nye juniorer op... Det glæder vi os til <3... Eller noget?! Vi skal være i det kreative hjørne (Louise tilføjer: der er mange farver!!!). Vi skal lave en masse spas og især hippiepiz!!! Os, seje heidrunner skal også lave en dejlig kageliste. Mmh :D Til jer nye, velkommen og væn jer til at være med på den værste i troppen, glæd jer til nogle fede ture. Men op med humøret, der er kun 8 uger til efterårsferien, det er uge 42, hvor der er PLan-kurser. Husk at melde jer til det er fedt :0) Vi skal lave halvårsprogram, så vi kan finde ud af, hvad I vil lave i de næste måneder... og husk vi skal være rigtig aktive, for nu er det mig og Mette, der styrer med hård hånd:0) De allerbedste hilsner fra de to M'er: Marianne og Mette <'3 PL Marianne Hjem: Mobil: PA Mette Hjem: Mobil: Og til jer gamle, tak for en dejlig lejr og velkommen tilbage :'b Kys, og kram Kirsten (PL) & Louise (PA) PL Kirsten Hjem: / Mobil: PA Louise Hjem: Mobil: Frokostudsigt til Gemmipass. Kandrsteg, Schweiz.

4 Hej alle Ratatoskere. Efter en sommerferie med en fed tur til Schweiz, er det tid til at starte på patruljemøderne igen. Søren og Andreas er rykket op til klanen, Mikkel er blevet PL og Peter er blevet PA, så det bliver det rene helvede!!! Nå... ehh Hej Skjoldunger På fællesturen sagde vi farvel til de gamle mikroer og goddag og velkommen til de nye Skjoldunger. Til vores første skovmøde skal I huske jeres forældre. De skal holde forældremøde i skoven mens vi fisker i søen. Resten af efteråret kommer til at stå i fiskenes tegn vi skal fange fisk, smage fisk, lave fiskedamsfisk og meget mere. Kandersteg, Schweiz. Flagparade på Nationaldagen. Vi har fået et par (eller 5) nye op. Dvs. at vi skal til at ha' arrangeret en patruljetur, så I kan allerede begynde at finde ud af hvilke weekender I kan. Vi har ikke rigtigt fundet på noget at lave endnu, så... Det skal vi ha' fundet ud af. ;) PA Peter Med spejderhilsen Per & Inge Den skal vi på mikro divi, vi skal være sammen med mikroer fra Hareskov, Herlev og Rødovre, så vi bliver mange. I får nærmere besked. Husk afbud! Per , Inge eller hytten PL Mikkel Hjem: Mobil: PA Peter Hjem: / Mobil: PS: husk cykellygter! PROGRAM 4/9 Skovmøde/forældremøde 2/10 Skovmøde 11/9 Fiske i Søndersø 9/10 Fiskemøde alt godt fra havet 18/9 Fiskemøde 16/10 EFTERÅRSFERIE 25/9 Fiskemøde 23/10 Forberede mikro divi 27-29/10 Mikro divi i Polarhytten 30/10 Vi øver banko

5 Hej Ulve! Tak for en herlig, god og sjov sommerlejr på Kurreholm! Og så skal der også lyde en stor tak til Nikolaj, Peter, Andreas og Mathilde fra troppen, der kom og hjalp os den sidste halvdel af lejren. Det var bare alle tiders! Nu har vi traditionen tro, været på fællestur til Kurreholm... og ved oprykningen sagde vi farvel til: Emilie, Eigil, Andreas, Kristoffer, Jennifer, Johannes, Helena, Nanna, Amanda, Astrid og Martin. God jagt til jer, på jeres nye græsmarker! Og samtidig sagde vi goddag til de nye ulveunger som rykkede op fra Skjoldungerne! Derudover er der startet nogle nye ulveunger som ikke har været spejdere før. Velkommen til jer alle! I programmet kan I se, at det første vi starter på, er knivbeviset. Hvis I har en dolk må I gerne tage den med til møderne, men den må først sidde i bæltet, når man har taget knivbeviset! Hvis I ikke har en dolk, har vi nogle I kan låne. Den første mandag i måneden har vi skovmøde. Husk nu at have tøj og sko på, der passer til vejret den pågældende dag... gode sko/gummistøvler, overtøj/ regntøj osv. for vi tager i skoven uanset hvordan vejret er! --- hele efteråret, vinteren og det kommende forår og sommer!!! Kun en kraftig storm kan forhindre os! På møderne i hytten, Valhal (Søvej 18): husk overtøj og hjemmesko til alle møderne... for vi starter mødet udendørs, bagved hytten (så undgår vi alt for meget kaos når mikroerne/skjoldungerne slutter deres møde indendørs!). Derudover vil vi også ofte være udendørs på en del af mødet! Til sidst skal vi sige farvel, og stor tak... til Eigil, der efterhånden har været med som leder i Gere Flok i mange år, og også til Louise der har været med det sidste års tid! Med venstre pote Else og Bibi Hvis I ikke kan komme så husk at ringe afbud: Bibi: / Else: / Valhal: Oktober: September: 4. Goddag til de nye ulveunger! 11. Vi starter på duelighedstegnet "Knivbevis" for de nye ulve og de gamle ulve skal vise at de godt kan bruge en kniv/dolk! 18. Knivbevis-træningen fortsætter Og så skal vi også forberede os til indvielsen! 2. Skovmøde... De nye ulve skal indvies i Gere Flok! (Bare rolig, det bliver hverken svært, uhyggeligt eller slemt)! 9. "Ud i naturen"... er der et duelighedstegn der hedder, og dét starter vi på i dag. 16. Så er der efterårsferie! Naturen... ja, tag din familie ud!!!... for der er ikke møde i dag! 23. "Ud i naturen"-mærket fortsætter vi på! 30. Vi øver på banko hvordan er det nu med 90, 43, 3, 10, 9, 88, 76, og??? November: 1. Bankospil på Syvstjerneskolen. 6. Skovmøde. Gere Flok Års-stjerner: I september måned har Amanda og Mikkel været spejdere i 2 år. Eigil, Johannes og Helena har været med i 3 år. Andreas har været med i hele 4 år. Og som rosinen i pølseenden så har Eigil været spejder i hele 9 år.

6 Hej Ærede Junioragenter! Det er med vemod og tåre i øjnene, at vi skriver dette program til Gungner. Grunden kende de fleste men for de ikke-indviede så lader den gamle juniorledelse pladsen vige for nye og friske unge ledere! Der har været mange gode år, stunder, møder og lejre med Jer vores super seje junioragenter. I har stået model til alle vores skøre indslag, ideer og overraskelser, og det har været en ren glæde og fornøjelse for os... Men efter alle snøft og trillende tåre fra Jer, er det dog på tide igen at finde smilet frem, fordi de nye ledere vil helt sikkert finde på lige så mange skøre og sjove ting og arrangementer til Jer. Vi er dog ikke indviet i deres planer, så bare vent den første overraskelse til Jer! Det må I simpelthen bare vente på! Husk at være lige så super dejlige, overseje, gæve, modige, krævende og super pre-teen juniorer overfor dem, som I har været over for os. PROGRAM September 7. Juniormøde 14. Juniormøde 21. Juniormøde 28. Juniormøde Oktober 5. Juniormøde 12. Juniormøde 19. Efterårsferie 26. Juniormøde November 1. Bankospil på Syvstjerneskolen Og selvfølgelig husk at melde afbud... dog til de nye ledere: Asger, Nikolaj, Magnus og Ea.... For os er der så kun tilbage at sige 1000 tak for alt, og på gensyn på fællesturen, næste år (... for I slipper ikke helt for os!) Good Luck! De afgående ledere! (Dorthe, Peter, Lykke, Marie, Ida) Billeder fra Odins sommerlejr i Bon Bon Land! Husk nu at melde afbud, hvis det nu skulle være, at du uheldigvis, ikke kan komme til et af møderne: Valhal Nikolaj Magnus Ea Asger

7 KASSERER SØGES!!! Findes der blandt forældrene en person, der kunne tænke sig at overtage funktionen som kasserer efter Else Rasmussen, når hun stopper i februar 2007? Opgaverne vil være fordelt mellem den nye kasserer og vores medkasserer Jesper Gotlieb og derfor ganske overkommende!! Henvendelse til: Else Rasmussen, eller Inge Kragh, BANKO BANKO BANKO BANKO BANKO Mjølners store årlige bankospil Vi søger præmier!!!... både store og små til selve bankospillet, til side-gevinster og til de fjernstyrede lodder! Henvendelse hos GL, Inge: / ikjdk@city.dk Oprydning i Valhal... og det gælder for alle ledere! JA ALLE!!! Så skal der ryddes op i alle rum, på alle hylder, i alle skabe og skuffer!!! Og alt inventar og matriel skal tælles op... hvad har hver gren af telte, gryder, potter, pander, save, økser, spader osv. Og når vi er færdige med det, så kan "rengøringsholdet" komme til og dét glæder de sig til... og alle spejdere og ledere kan glæde sig til en rigtig lækker, ren og pragtfuld hytte at være i!!! Fødselsdage i september 2006: 3.9. Jernnifer fra Gere Louise fra Troppen Johannes fra Gere Simon fra Skjoldungerne Helle fra Troppen Barbara fra Odin Eigil fra Gere Clara fra Odin. Fødselsdage i oktober 2006: Vivi fra Troppen Ea fra Klan Valhal Luna fra Odin Helena fra Odin Nanna fra Gere Amalie fra Troppen Kirsten fra Troppen Helene fra Skjoldungerne Amanda fra Gere.

8 M J Ø L N E R K A L E N D E R E N September Alle! Fællestur til Kurreholm. 17. Alle! Hovedrengøring / oprydning i Valhal. Oktober 10. Bestyrelsen Bestyrelsesmøde. 11. Lederne Fællesledermøde i divisionen hos 2. Herlev kl (Divisionssommerlejr 2007). 26. Troppen Tropsarrangement Skjoldunger Mikrodivi i Polarhytten. November 1. Alle! Banko på Syvstjerneskolen! Klanen Klan Kollek Gere Flok Weekendtur. 26. Troppen Tropsarrangement. December 2007: Januar 16. Lederne Fællesledermøde i divisionen hos Mjølner (Divisionssommerlejr Divi-dag på Fuglehavehus). 30. Bestyrelsen Bestyrelsesmøde Februar 26. Alle! Grupperådsmøde Marts April 29. Alle! Divisionsdag på Fuglehavehus Maj Juni/Juli 30.-7/7. Alle grene!!! Divisionssommerlejr på Uge 27 Næsbycentret ved Glumsø. TELEFONLISTE SEPTEMBER / OKTOBER 2006 Bestyrelsen Fmd.: Henrik Hedelund Ryetvej 14, 3500 Værløse Kas.: Else Rasmussen Margrethelund 6, 2765 Smørum (arb ) Sekr.: Pia Ottosen Skolekrogen 46, Værløse Hyttevgt: Lars Sørensen Ll. Værløsevej 46, Værløse GL/RED: Inge Kragh Jensen Steenwinkelsvej 1,1.th., 1966 Frb. C Ledere: Per Skyum Christensen Mikro, Skjoldunger Bibi Kania Gelsbo Mini, Gere Nikolaj Højberg Nielsen Junior, Odin Julie Bengtsson Trop Nikolaj Højberg Nielsen Klan Øvrige: Simon Bønløkke Elsevej 2, Værløse Torben Gerløv Ballerupvej 71, Værløse Jesper Gottlieb Hejrebakken 32, Værløse Berit Holmstrøm (suppl.) Sortemosevej 104, 2730 Herlev Ung i : Ea Holmstrøm Sortemosevej 104, 2730 Herlev bestyr. : Mathilde Gerløv Ballerupvej 71, Værløse Ledere: MIKL Per Skyum Christensen Sortemosevej 104, 2730 Herlev MIKA/ Inge Kragh Jensen Steenwinkelsvej 1.,1.th, 1966 Frb. C GL/RED ML/RED Bibi Kania Gelsbo Ryetvej 47, 2.tv., 3500 Værløse MA JA/SEN Nikolaj Højberg Nielsen Birkegården 84, 3500 Værløse JA/SEN Magnus Wilken Damm Bråderstræde 9, 3500 Værløse JA/SEN Asger JA/SEN Ea Holmstrøm Sortemosevej 104, 2730 Herlev TL/SEN Julie Bengtsson Elsevej 34, 3500 Værløse TA Mikael Lund Jepsen Snogegårdsvej 8J, st.th., 2820 Gent TA Morten Furbo Vesterbrogade 127B, 2.th., 1620 Kbh.V TA Stine Damsbo Winther Skovgårds Allé 16, 1.tv., 3500 Værløse KL Nikolaj Højberg Nielsen Birkegården 84, 3500 Værløse Valhal Søvej 18, 3500 Værløse Kurreholm Langebjergvej 7, Uvelse

køb årets juletræ hos Mjølner på Bymidt en

køb årets juletræ hos Mjølner på Bymidt en DETTE BLAD TILHØRER: ------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- M J Ø L

Læs mere

Kære Alle. Nr. 227 Maj / Juni / August 2007. Kære Tropsspejdere og forældre.

Kære Alle. Nr. 227 Maj / Juni / August 2007. Kære Tropsspejdere og forældre. Kære Tropsspejdere og forældre. Så er foråret endelig kommet med sol, varme og snebyger! Typisk dansk! Men det hindrer os ikke i at fære ude til tropsmøderne. Husk praktisk tøj. M J Ø L N E R g r u p p

Læs mere

Kære Alle. Nr. 228 September / Oktober Kære Mjølner Trop

Kære Alle. Nr. 228 September / Oktober Kære Mjølner Trop Kære Mjølner Trop M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 228 September / Oktober 2007 Kære Alle Furesø Familiegang Sæt stort kryds i kalenderen den 29. september,

Læs mere

Kære godtfolk i Mjølner

Kære godtfolk i Mjølner Så kom vi alligevel gennem sommerferien uden at gå helt i hundene over at måtte undvære spejder... Heldigvis kom Blå Sommer lige tilpas til at afhverve de værste abstinenser. Kære godtfolk i Mjølner I

Læs mere

Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006

Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006 Kære Tropsspejder M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006 Hej Alle I gæve Mjølnerfolk! Så har vi endelig sagt farvel til

Læs mere

Nr. 230 Januar / Februar 2008

Nr. 230 Januar / Februar 2008 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i januar: 5.1. Amalie N. fra Troppen 11.1. Andreas fra Klan Valhal 16.1. Per fra Skjoldunger 20.1. Mikkel B fra

Læs mere

Kære Mjølnerspejdere og forældre

Kære Mjølnerspejdere og forældre Hej alle I gæve Tropsspejdere Så er et nyt spejderår startet. Vanen tro får vi en masse nye, friske Juniorspejdere op, og så må vi se om de kan sparke lidt liv i de gamle... Desværre må vi også sige farvel

Læs mere

Nr. 226 Marts / April 2007

Nr. 226 Marts / April 2007 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i marts: 2. marts GA Bent Nøhr. 11. marts Mads fra Gere. 15. marts Cannie fra Odin. 16. marts GA Steffen Nielsen.

Læs mere

Kære alle i Mjølner Gruppe!

Kære alle i Mjølner Gruppe! DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i januar: 5.1. Amalie N. fra Troppen 11.1. Andreas L. fra Gere/Klan Valhal 16.1. Per fra Skjoldunger 20.1. Mikkel

Læs mere

Hu-hej da for en sommer!

Hu-hej da for en sommer! Hej alle i Troppen. Velkommen tilbage fra sommerferie, som vi håber I har nydt. Vi siger i hvert fald tak for en super fed sommerlejr. Hu-hej da for en sommer! Efter den varmeste sommer i mands minde (vi

Læs mere

Nr. 231 Marts / April 2008

Nr. 231 Marts / April 2008 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i marts: 12. marts GA Bent Nøhr. 11. marts Mads fra Gere. 15. marts Cannie fra Troppen. 16. marts GA Steffen

Læs mere

Hvad gælder spejder om?

Hvad gælder spejder om? Kære tropsspejdere. Hvad gælder spejder om? Nogle går til håndbold, andre går til ridning, og mange går til fodbold. Men der er også dem der går til spejder, ligesom dig! Forhåbentligt synes du, at det

Læs mere

Hej Alle Mjølner folk!

Hej Alle Mjølner folk! Ohøj glade spejdere! November og december måneder giver nogle helt fantastiske muligheder for spejderarbejde som vi håber at I vil gøre alt for at udnytte. Fra tropsledelsens side vil vi i hvert tilfælde

Læs mere

Hej alle Mjølnerfolk!

Hej alle Mjølnerfolk! Hej alle Tropsspejdere. Så er vinteren ved at gå på hæld, og vi håber at alle er kommet uskadte gennem skiferien. Nu da våren er på vej, og de små vintergækker og erantis stikker deres hoveder op og hilser

Læs mere

Hej Mjølnerfolk. Mikrolederne. Hej I gæve spejdere.

Hej Mjølnerfolk. Mikrolederne. Hej I gæve spejdere. Hej I gæve spejdere. Nu er vi jo på vej ind i vinterens sidste måned, men for os betyder det kun at der står en hel masse spændende ting på programmet. Hej Mjølnerfolk Så er vi tilbage efter en god JUL

Læs mere

Hej alle i Troppen. Kridt skoene, men glem ikke at komme i julestemning :-) Tropslederne

Hej alle i Troppen. Kridt skoene, men glem ikke at komme i julestemning :-) Tropslederne Hej alle i Troppen. Tak for en god surprisetur til de få der var med. Vi var helt overvældet over hvor seje i var til de prøver vi stillede jer. Bliv ved med det! Næste gang håber vi dog på at blive lidt

Læs mere

Hejsa alle! Månedens Reklame. Med mange julevenlige hilsner, Klanen. Kære tropsspejdere

Hejsa alle! Månedens Reklame. Med mange julevenlige hilsner, Klanen. Kære tropsspejdere Kære tropsspejdere Så er jul og vinter over os igen. For os spejdere betyder det mulighed for at tage på patruljeture, hyggearrangementer i hytten, juletropsmøde og julemærkesalg. Men mere om det nedenunder.

Læs mere

Minderne har man da lov at ha'

Minderne har man da lov at ha' Hej alle i glade tropsspejdere! Sommerferien er forbi, skolen startet og solen går tidligere og tidligere i seng. Med efterårets komme nærmer nogle af årets store begivenheder sig: Først og fremmest Fællesturen,

Læs mere

Hej alle Mjølnerfolk!

Hej alle Mjølnerfolk! Kære tropsspejdere. Efter grundig overvejelse i tropsledelsen, har vi besluttet at vi har haft vinter nok for i år. Vi har derfor bestilt den allernyeste udgave af Forår - Model 2005, og forventer at det

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Vinterpoesi. Med mange venlige poetiske hilsner Mikrolederne

Vinterpoesi. Med mange venlige poetiske hilsner Mikrolederne Følgende er et uddrag fra et nyhedstelegram udsendt af Reuters Telegrambureau d. 30/12 2005: Vinterpoesi Hanen galer og sneen daler og pludselig bliver vi smidt ind i et nyt år fyldt med snemænd og igloer.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Hej alle i Mjølner! Månedens (på)fund. En sav! Spejderhilsen Odin Junior. Hej alle i Troppen.

Hej alle i Mjølner! Månedens (på)fund. En sav! Spejderhilsen Odin Junior. Hej alle i Troppen. Hej alle i Troppen. Hej alle i Mjølner! Så er varmen og lyset virkelig kommet, og vi kan vinke farvel til huer, halstørklæder og kolde næser. Det betyder selvfølgelig at alle glade spejdere nyder at være

Læs mere

Nr. 221 Marts / April 2006

Nr. 221 Marts / April 2006 Hej tropsspejdere. De kommende måneder byder på flere sjove arrangementer, som vi glæder os til at deltage i sammen med jer. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

Nr. 242 Januar 2011. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e

Nr. 242 Januar 2011. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 242 Januar 2011 Søndag den 27.2 afholdes det årlige grupperådsmøde for alle forældre og spejdere. Vi skal være i Satelitten

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Hej Alle Mjølner folk!

Hej Alle Mjølner folk! Hej alle gave gutter og gutinder! Så er julen og nytåret forhåbentlig veloverstået uden for mange bløde pakker og sprængte fingre. Og nu da der endelig er faldet sne og det er blevet rigtig koldt og mørkt,

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18-

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Velkommen i Palnatoke Trop Denne folder er en introduktion til Palnatoke Trop for forældre og spejdere. Troppen er for spejdere i alderen 12-16 år og

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) 29802193 lcarlsen@post.cybercity.dk Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich86428424 25383022

Læs mere

Lumby-Stigegruppe. Program for. Februarogmarts2009. Holddigisving. Najaderne Festeroghyggersig

Lumby-Stigegruppe. Program for. Februarogmarts2009. Holddigisving. Najaderne Festeroghyggersig Lumby-Stigegruppe Program for Februarogmarts2009 Mikroerne Undersøgerforårets hemmeligheder Minier Skalhuskedevigtigedatoer Juniorerne Skalhuskevarmttøj Oglygter Storspejderne SkalpåCCMRog BlåSommer Holddigisving

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS

UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. Århus Gruppe 65. Årgang nr. 6 August 2011 Fødselsdage 4/8 Lise Juel Hestbek 9/8 Christina Tarstrup Batchford 10/8 Freja Damsø Maimburg 25/8 Iben Maj Laursen 26/8 KristianLindgren

Læs mere

Program for August september 2019

Program for August september 2019 Program for August september 2019 Mikro 6-7 år grenfarve Børnehaveklasse og 1. klasse Mini 8 10 år grenfarve 2. og 3. klasse Junior 10 12 år grenfarve 4. og 5. klasse Trop 6. 9. klasse 12 16 år grenfarve

Læs mere

46. årgang juli - september 2017

46. årgang juli - september 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang juli - september 2017 Alle spejdere og forældre ønskes en rigtig lang og solrig. Alle spejdere, ledere og hjælpere ønskes en SUPER GOD sommerlejr i forbindelse med: Leder

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang December 2011 44. årgang Mafia-bryllup på Natteravnen Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Manglende kontingent indbetalinger Side 2 Tak til hjemmesideholdet Side 7 klan-konkurrence Side 7 Lederne i Gruppelederne:

Læs mere

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 Indhold: Side 03 Nyt fra gruppen Side 04 Vølsungerne, Junior Side 05 Vølsungerne, Junior Side 06 Troppen Side 07 Troppen ILDBORET: Udkommer fast 4 gange årligt:

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Deadline næste Blad 15. oktober 2008 Redaktøren

Deadline næste Blad 15. oktober 2008 Redaktøren Indhold: Side 3 Rockfest i Rødovre, Næstved og Ringsted 4 Korpslejr/Blå Sommer 2009 5 Mikro-/Miniprogram 6 Mikrogrenen 7 Minigrenen 8 Nyt fra Styrelsen 9 Juniorsommerlejr på Bornholm 10 Juniorprogram 11

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Okt/nov. 2009 63 Årgang nr. 7 Side 3 - Gruppen Side 4 - Kalender/sommerlejr Side 5 - Mikro Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Vedlagt: Invitation til juletur

Læs mere

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN April 2015 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formandens beretning Broager Drengegruppe er i den situation, at vi mangler en formand til bestyrelsen. Tirsdag den 17. april,

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Ord på spejderlivet. Kære alle i troppen.

Ord på spejderlivet. Kære alle i troppen. Kære alle i troppen. Ord på spejderlivet Hvorfor er du egentlig spejder? Det er jo et ganske relevant spørgsmål, som af og til stilles af vennerne. Og som vi lige så tit bør stille os selv. Hvorfor er

Læs mere

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier!

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Juni, Juli og August 2011 Hvilket knob? Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! Svaret på sidste konkurrence var "Pagodebål" En

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 83 15. årgang september 2009 www. vordingborgspejderne.dk Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN december 2008 Broager Drengegruppe - Uglekløften - 6310 Broager KNUDEN Broager Drenge ønsker alle Spejdere og forældre en glædelig jul og et godt nytår!

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 2 2014

Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 2 2014 Billeder fra sommerlejren Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 2 2014 Emilie indvier vores indgangsportal på sommerlejren Farvel og tak for denne gang til de små

Læs mere

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Du er altid velkommen til at tage en ven med! November 2011 44. årgang Jagten på årets rævehale går ind Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

F L I N T E N. April Succesen med vandreture fortsætter

F L I N T E N.   April Succesen med vandreture fortsætter F L I N T E N April 2019 www.alugod.dk Succesen med vandreture fortsætter Lederne Gruppeledelse Henrik Wenøe Tine Skovlund Frederik Høysholdt Familiespejd 4-7 år Asger Laurberg Vig Henriette Olivia Stoffregen

Læs mere

Hjemmeside Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Laksens bestyrelse:

Hjemmeside   Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Laksens bestyrelse: Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!!

Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!! Kære Tropsspejdere Så går vi lysere tider i møde, men I skal alligevel huske cykellygterne. Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!! 25 - fed og færdig, eller 25 - frisk og fantastisk. Hvordan

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

47. årgang September - November 2018

47. årgang September - November 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang September - November 2018 Fra oprykningen 2018 Så træt bliver man, når der cykles hjem fra Løjet efter Oprykningen Se flere billeder på www.nakskovspejderne.dk Den Gamle

Læs mere

Husk Skt. Georgdag den 23. april

Husk Skt. Georgdag den 23. april WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 48. årgang marts - maj 2019 Husk Skt. Georgdag den 23. april Kære forældre Tak for et fint grupperådsmøde og Tænkedag 2019. På mødet var der flere forældre der meldte ind, at de

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Aug/Sept. 2009 63 Årgang nr. 6 Side 3 - Gruppen Side 4 - Mikro Side 5 - Spejderdag og Kalender Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Universet er til både

Læs mere

TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012

TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012 TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012 GraastenSpejderne Det Danske Spejderkorps 1 2 Gruppeleder Så blev det sommer og tid til sommerlejre. Jeg tog til Holstebro for at se Spejdernes Lejr 2012 og

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 95 17. årgang august 2011 BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

47. årgang Marts - Maj 2018

47. årgang Marts - Maj 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Marts - Maj 2018 HUSK tilmelding Vipporetten 2018 Fra Tænkedag 2018 Den Gamle Møllegaard Horslunde 54934951 Mad ud af huset * selskabslokaler med beværtning Lodsedler

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Bardunen Det Danske Spejderkorps 21. årgang nr. 3 Marts 2013

Bardunen Det Danske Spejderkorps 21. årgang nr. 3 Marts 2013 Bardunen Det Danske Spejderkorps 21. årgang nr. 3 Marts 2013 Nu er det endelig forår, og vi kan rigtig komme i gang med de udendørs spejderaktiviteter igen. Og hvad er så mere passende end at kigge tilbage

Læs mere

Den Frie Tænkebox April Juni 2015

Den Frie Tænkebox April Juni 2015 Den Frie Tænkebox April Juni 2015 I dette nummer: Lederen Pusling Tumling Sæsonafslutning Sommerlejr Billeder fra Kredsweekenden Pilt Væbner og seniorvæbner Senior Generalforsamling Kontaktoplysninger

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Januar 2008 39. årgang

Januar 2008 39. årgang Januar 2008 39. årgang Årets sidste møde julegruppemødet Se flere billeder fra årets gang inde i bladet Gruppelederne: Lederne i gruppen Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 4826 1127 LAJ@megalip.dk Floklederne:

Læs mere

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Du er altid velkommen til at tage en ven med til mødet! November 2009 41. årgang Månedens program Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1:

Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1: Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1: Beskrivelse: Intern konflikt i patruljen. Simple og klare udsagn som skal placeres på konflikttrappen. Slutter med påvirkning af konflikten udefra hvor TL er et

Læs mere