Kære Alle. Nr. 227 Maj / Juni / August Kære Tropsspejdere og forældre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære Alle. Nr. 227 Maj / Juni / August 2007. Kære Tropsspejdere og forældre."

Transkript

1 Kære Tropsspejdere og forældre. Så er foråret endelig kommet med sol, varme og snebyger! Typisk dansk! Men det hindrer os ikke i at fære ude til tropsmøderne. Husk praktisk tøj. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 227 Maj / Juni / August 2007 Kære Alle Årets højdepunkt - SOMMERLEJREN Invitationen til dette års sommerlejr er delt ud, så nu er det bare om at få udfyldt tilmeldingen og afleveret den til din leder! Alle grene i Mjølner Gruppe skal jo som bekendt på divisions-sommerlejr til Næsbycentret som ligger ved Glumsø, Næstved. Vi skal være sammen med en masse andre spejdere fra Hareskov division. Næsbycentret ligger i et af de smukkeste områder på Sjælland, på vejen mellem Sorø og Næstved. Der er Susåen og Tystrup-Bavelsesøerne lige i nærheden, og der er masser af skov og flotte landskaber rundt om. Til Næsbycentret hører 20 tdr. land, som er en pragtfuld naturgrund, med plane og gode teltpladser, et kuperet aktivitetsterræn og en meget smuk lille sø, der giver mulighed for masser af vandaktiviteter. Så der er altså noget at glæde sig til! Du kan læse mere på: Vi ses! Gere Flok Derudover betyder foråret også eksamener, så held og lykke til alle der slider i varmen. I maj måned har vi surprise-tur i weekenden maj. På denne tur får I ikke at vide, hvor vi skal hen. Det eneste der er helt sikkert på turen, er at den årlige madlavningskonkurrence vil finde sted. Og i år er der jo en patrulje mere til at dyste om det eftertragtede trofæ! Den 6. juni er der Oak City, det årlige sæbekasseløb i Farum, hvor Ratatosk deltager. Vi ønsker jer held og lykke og håber på en flot placering uden uheld. Sommerlejren i år kommer til at vare fra den 30./6.-7./7. på Næsbycentret. Det meste af divisionen deltager, så det skal nok blive sjovt. Vi skal bl.a. rejse 100 år gennem tiden i forskellige spejdertidsaldre. Det første møde efter sommerferien er tirsdag den 14. august og det er et tropsmøde. Vi glæder os til at se jer godt brune og masser af sommerferie- --minder rigere. Efter sommerferien kommer tropsledelsen til at se lidt anderledes ud, eftersom vi må vinke farvel til Morten og Stine der stopper. Men hvem ved? Det kan jo være vi får besøg en gang i mellem. Mange sommer hilsner Tropsledelsen

2 Fødselsdage: 27/7 Niels 13 år 8/5 Malou 13 år 16/8 Benjamin 12 år 13/6 Peter 16 år 12/8 Katrine 14 år 17/6 Mikkel 16 år 13/8 Furbo 30 år 17/6 Lui 16 år 22/8 Line 13 år 24/6 Magnus 14 år 23/8 Rikke 13 år 27/6 Lunds 30 år 25/8 Fie 12 år Rengøring af tropskøkkenet: Maj: Juni: August: September: Ratatosk Heidrun Hugin Munin Helle Niels Rikke Claudia Malou Line 7 år 7 år 6 år 5 år 3 år 3 år Troppens Måneder 5/6 Tropsmøde 1/5 Tropsmøde 12/6 Patruljemøder 8/5 Patruljemøder 19/6 Patruljemøder 11-13/5 Surprise-tur! 26/6 Patruljemøder 15/5 Patruljemøder 22/5 Patruljemøder 30/6-7/7 Divisions-Sommerlejr 29/5 Patruljemøder 14/8 Tropsmøde Hei alle dejlige Heidrunner... Nu er vores gangstertur og gangstertema slut :( Men vi håber alligevel I holder ud... For nu kommer det spændende!!! Mariane skal gå ud næste år, fordi hun skal på efterskole, så det er mit stolte værv at fortælle at Helle nu overtager pladsen som PA og mig som PL (Mette). Vi starter allerede med at blande denne farlige mix nu, fordi Marianne har travlt med sin eksamen (fyyy!!!) En sidste ting... Nu er det snart sommer og det dufter dejligt af både blomster (og gylle?? eller er det bare mig?? Jeg tror der er noget galt med min næse efter turen)... hehe... Men husk alligevel lygterne. Vi slutter her, for ellers kommer jeg til at sige en masse underlige / en lille smule sjove ting (jeg har det vist med at vrøvle... Hehe) Vores største kys og kærlige kram Marianne (PL??) Helle (PA??) og Mette (PL??... heeh) PL Marianne Mobil: PL Mette Mobil: Hjem: Hjem: PA Helle Mobil: Hjem:

3 Hej Huginer! Tusind gange tak for en MEGA FED gangstertur! Det har været super fedt at være af sted sammen med jer : ) I maj og juni skal vi lave alle mulige fede ting! Men de er super hemmelige! hehe...! Så mere får I ikke at vide nu... hemlig nemlig :D ØHH... Ja, I må undskylde det bliver et lidt kort program, men sådan går det jo en gang i mellem... Det eneste jeg kan love jer, vi skal lave inden sommerferien er, at vi skal se den fantastiske film jeg optog på gangsterturen, men så skulle vi vist også have sjov nok indtil jul... eller noget... Skøre hurlumhej hilsner PL, Louise Hej alle nye dejlige piger i Munin! Tak for en super fed gangster weekend. I var alt for gode til at være gangstere og jeg kan vist roligt sige, at det blev en succes. Det er blevet forår, og det er varmere i vejret - derfor skal vi bruge masser af tid udenfor, men også sætte væres patruljelokale i stand (dvs. male vægge, sætte aftryk og vi skal finde nogle nice ting/møbler osv. osv.) Her ud over skal vi også lave et par møder med Heidrun og Hugin. Glæder mig til at få nogle uforglemmelige møder og ture med alle jer munin-tøser krammer fra Kirsten, PL PS HUSK cykellygter og uniform!! PS. HUSK AT MELDE AFBUD! Hjem: Mobil: PL Louise PA Vivi PL Kirsten Mobil: Hjem: / PA Hunse Mobil: Hjem:

4 Hej Skjoldunger. Hey alle Ratatoskere! Nu skal vi til at lave sæbekassebil og til Oak City Rally i Farum. Vi har fundet ud af, at bilen skal være fesen-rød med lyserøde fartstriber... en ægte bad-mobil! Vores patruljetur bliver desværre ikke til noget, tiden er gået hurtigt og Mikkel skal på jagt... Nå, men vi skal altså lave den her sæbekassebil og det er hvad vi skal bruge møderne på, indtil den 3. juni hvor Oak City afholdes i Farum. Efter det skal vi forberede os til sommerlejren, som går til Næsbycentret på Sydsjælland ved Næstved/Glumsø... og hvor det meste af divisionen vil deltager. Efter sommerferien tager Lui og over som patruljeleder og assistent. Mikkel og jeg (Peter) skal på efterskole. PA, Peter PL Mikkel Mobil: Hjem: PA Peter Mobil: Hjem: / Så er det lige før, at vi skal af sted på sommerlejr sammen med de andre spejdere i Mjølner og de andre spejdere fra Divisionen måske møder vi nogle af dem vi var på Peter Plys weekend med. Inden vi kan tage på sommerlejr skal vi lave pakkelister hvad er godt at have med på sommerlejr? Vi skal også øve os i at slå telt op og lære lidt om, hvordan man holder telt orden. Sidst men ikke mindst skal vi have pakket vores patruljekasse gryder, køkkengrej, spade, sav, tovværk mm. Sidste møde inden ferien laver vi bål og hygger os i Valhal. I ønskes alle en god lang sommerferie og på gensyn i august. Med spejderhilsen Per, Inge, Tina Husk afbud! Per , Inge eller hytten PROGRAM Maj: Juni: 7. Skovmøde. 4. Skovmøde. 14. Mikromøde 11 Mikromøde 21. Byløb 18. Vi pakker til sommerlejr 28. Pinse 25. Hyggemøde Den 30. juni - 3. juli: Divisions-Sommerlejr til Næsbycentret! Den 13. august: Første møde efter sommerferien! Den september: Fællestur!

5 Hej Ulve! Nedtællingen til årets store højdepunkt, nemlig sommerlejren, er startet, så det er på tide at vi kommer i gang med forberedelserne! Vi skal forberede os til, at det bliver en rigtig god uge! På weekend-turen i maj skal vi lære at slå telt op og også sove i det, hvis vejret ellers er til det. Vi skal øve på besnøringer så vi kan lave et godt spisebord og andre lejrarbejder, vi skal lave bestikposer, og på et andet møde skal vi mærke alle vores spejderting med navn. Vi skal til Næsbycentret sammen med mange andre spejdere fra Hareskov Division. Næsbycentret ligger på Sydsjælland ved Næstved/Glumsø. Og det er bare et super lækkert og skønt sted! Den 11. juni skal du huske at tage dine forældre med til ulvemøde, for da holder vi forældremøde om bl.a. sommerlejren. Vi ønsker alle en god, varm og skøn sommer! Med venstre pote Ulvelederne Hvis du ikke kan komme så husk at ringe afbud: Bibi: / Else: eller: Valhal: Gere Flok - program: Maj: 7. Skovmøde Weekendtur til Kurreholm! 14. Bestikposer. 21. På dette møde skriver, ridser, brænder vi navn i dine spejderting, så husk dit spejderbestik, tallerkner, krus, dolk, lygte og andet grej. 28. Pinseferie. Juni: 4. Skovmøde. 11 Forældremøde om bl.a. sommerlejren Hyggemøde. Sidste møde før sommerferien! Den 30. juni - 7. juli: Divisions-Sommerlejr til Næsbycentret! August: 13. Første møde efter en laaang og skøøøn sommerferie! 20. Ulvemøde 27. Ulvemøde September: 3. Skovmøde. Den september: Fællestur! Gere Flok Års-stjerner: Den har Frederikke været spejder i 1 år.

6 Odin Junior - program: Maj: Juni: 2. Skovmøde. 6. Skovmøde. Hej Alle Juniorer! Det varme vejr er kommet og det er tiden hvor der stadigt er lys når spejdermøderne slutter. Forberedelserne til divisionssommerlejren på Næsbycenter har været mange. Vi har bl.a. bygget spiseborde, lavet modeller af hvordan en ønsket lejrplads skal se ud og slået telte op og ned. Derved fandt flere af juniorerne også ud af hvad det vil sige at være en bardunskvatter. Vore alle sammes juniorleder Asger er også kommet hjem fra praktik i Norge, og han vil derfor regelmæssigt være til juniormøderne, hvilket vi jo alle er meget glade for. De resterende spejdermøder inden sommerlejren vil bestå af sjove spejderaktiviteter og måske et par ekstra forberedelser til sommerlejren. 9. Juniormøde. 13. Juniormøde. 16. Juniormøde. 20. Juniormøde. 23. Juniormøde. 27. Juniormøde. 30. Juniormøde. Den 30. juni - 7. juli: Divisions-Sommerlejr til Næsbycentret! Den 15. august: Første møde efter sommerferien! August: 15. Første møde efter ferien 22. Juniormøde. 29. Juniormøde. September: 5. Skovmøde Den september: Fællestur! De bedste spejderhilsener Juniorledelsen Afbud: Valhal: Magnus: Ea: Martin: Asger:

7 M J Ø L N E R K A L E N D E R E N Maj Gere Flok Weekendtur til Kurreholm Skjoldunger Teltovernatning Trop Surprice-tur! Juni/Juli 3. Ratatosk Oak-city (sæbekasseløb), Farum 7. Lederne Fællesledermøde hos 3. Ball. 11. Gere Sommerlejrforældremøde. Uge 27 30/6-3/6 Skjoldunger DIVISIONS-SOMMERLEJR Uge 27 30/6-7/7 Gere, Odin, Trop på Næsbycentret ved Glumsø Uge???? Klan Valhal Klan-divisions-sommerlejr til Skotland August 1. Alle Sunrise / Spejdernes 100 års fødselsdag. 13. Skjoldunger Første møde efter ferien! 13. Gere Flok Første møde efter ferien! Uge Deadline for indlæg til Gungner nr Trop Første møde efter ferien! 15. Odin Junior Første møde efter ferien! 25. Alle! Spejderfest / Reload '07 i Roskilde September Alle! Fællestur! TELEFONLISTE MAJ / JUNI / JULI / AUGUST 2007 Bestyrelsen Formand Jesper Aaslyng Gartnerkrogen 69, 3500 Værløse Kasserer Peter Nielsen Bringetoften 37, 3500 Værløse Sekretær Pia Ottosen Skolekrogen 46, 3500 Værløse Hyttevagt Simon Bønløkke Elsevej 2, 3500 Værløse GL/RED/MIKA Inge Kragh Jensen Steenwinkelsvej 1,1.th., 1966 Frb. C Ledere Mikro, Skjoldunger Per Skyum Christensen Mini, Gere Bibi Kania Gelsbo Junior, Odin Magnus Wilken Damm se adresser nedenfor! Trop Julie Bengtsson Klan Nikolaj Højberg Nielsen Øvrige Torben Gerløv Ballerupvej 71, Værløse Jesper Gottlieb Hejrebakken 32, 3500 Værløse Berit Holmstrøm Sortemosevej 104, 2730 Herlev Benedicte Neubert Birkegården 94, 3500 Værløse Torben Lundgaard (suppl) Munkevej 35, 3500 Værløse Ung i best. Ea Holmstrøm Sortemosevej 104, 2730 Herlev Ung i best. Mathilde Gerløv Ballerupvej 71, 3500 Værløse Ung i best. Magnus Wilken Damm Bråderstræde 9, 3500 Værløse Ledere: MIKL Per Skyum Christensen Sortemosevej 104, 2730 Herlev MIKA/GL/RED Inge Kragh Jensen Steenwinkelsvej 1.,1.th, 1966 Frb. C MIKA Tina Gerløv Ballerupvej 71, 3500 Værløse ML/RED Bibi Kania Gelsbo Ryetvej 47, 2.tv., 3500 Værløse MA Else Rasmussen Margrethelund 6, 2765 Smørum MA Simon Bønløkke Elsevej 2, Værløse MA/SEN Søren H. Rasmussen Langkær Vænge 44, 3500 Værløse MA/SEN Tobias Bertelsen Mosegård Park 63, 3500 Værløse MA/SEN Andreas Lorenzen Grantoften 4a, 3500 Værløse JL/SEN Asger Fischer Mølgaard Skovløbervangen 31, 3500 værløse JL/SEN Magnus Wilken Damm Bråderstræde 9, 3500 Værløse JA/SEN Ea Holmstrøm Sortemosevej 104, 2730 Herlev JA/SEN Martin Flyhn Vesterbo 69, 3500 Værløse TL/SEN Julie Bengtsson Håndværkerhaven 5, 1.mf., 2400 Kbh.NV TA Mikael Lund Jepsen Snogegårdsvej 8J, st.th., 2820 Gentofte TA Morten Furbo Vesterbrogade 127B, 2.th., 1620 Kbh.V TA Stine Damsbo Winther Skovgårds Allé 16, 1.tv., 3500 Værløse TA Mikkel Beiter Jomfrubakken 18, 3500 Værløse KL Nikolaj Højberg Nielsen Birkegården 84, 3500 Værløse Valhal Søvej 18, 3500 Værløse Kurreholm Langebjergvej 7, Uvelse

8 DETTE BLAD TILHØRER: Fødselsdage i maj Andreas fra Gere 4.5. Ziegler GA 8.5. Malou fra troppen Peter Laxdal GA Emil fra Gere Inge GL/MIKA Jakob fra Gere Fødselsdage i juni Emil fra Odin 7.6. Kristoffer fra Odin 8.6. Jakob fra Skjoldungerne Jonas fra Gere Magnus fra Odin Tobias fra Gere/klan Peter fra troppen Michael GA Mikkel D. fra Gere Lui fra troppen Nikolaj Å. fra klanen Mikkel N. fra Gere Marc fra Skjoldungerne Mikkel fra troppen Magnus fra troppen Sofus fra Odin Lunds TA Fødselsdage i juli Nikolaj Klan/Odin Cecilie fra Gere Niels fra troppen Lasse fra Gere Mathias fra Skjoldungerne Fødselsdage i august Flyhn fra Odin 1.8. Claus GA 1.8. Else, MA Tanya fra Odin Katrine fra troppen Furbo fra troppen Benjamin fra troppen Oliver fra Gere Chris fra Gere Lykke GA Line fra troppen Marius fra Skjoldungerne Rikke fra troppen Fie fra troppen Mikkel fra Odin GUNGNER: Indlæg til Gungner nr. 228: Tirsdag den 14. august '07 til: bibi.kania-gelsbo{snabel-a}webspeed.dk Programmerne er gældende for september og oktober. Odin Junior skal huske at skrive til forsiden! Illustrationer i dette blad: fra cd-rom, spejderrtegninger.

køb årets juletræ hos Mjølner på Bymidt en

køb årets juletræ hos Mjølner på Bymidt en DETTE BLAD TILHØRER: ------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- M J Ø L

Læs mere

Nr. 230 Januar / Februar 2008

Nr. 230 Januar / Februar 2008 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i januar: 5.1. Amalie N. fra Troppen 11.1. Andreas fra Klan Valhal 16.1. Per fra Skjoldunger 20.1. Mikkel B fra

Læs mere

Nr. 226 Marts / April 2007

Nr. 226 Marts / April 2007 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i marts: 2. marts GA Bent Nøhr. 11. marts Mads fra Gere. 15. marts Cannie fra Odin. 16. marts GA Steffen Nielsen.

Læs mere

Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006

Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006 Kære Tropsspejder M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006 Hej Alle I gæve Mjølnerfolk! Så har vi endelig sagt farvel til

Læs mere

Kære Alle. Nr. 228 September / Oktober Kære Mjølner Trop

Kære Alle. Nr. 228 September / Oktober Kære Mjølner Trop Kære Mjølner Trop M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 228 September / Oktober 2007 Kære Alle Furesø Familiegang Sæt stort kryds i kalenderen den 29. september,

Læs mere

Nr. 223 September / Oktober 2006

Nr. 223 September / Oktober 2006 DETTE BLAD TILHØRER: ------------------------------------------------------------------------------------- LEDERSIDEN --------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Hvad gælder spejder om?

Hvad gælder spejder om? Kære tropsspejdere. Hvad gælder spejder om? Nogle går til håndbold, andre går til ridning, og mange går til fodbold. Men der er også dem der går til spejder, ligesom dig! Forhåbentligt synes du, at det

Læs mere

Nr. 231 Marts / April 2008

Nr. 231 Marts / April 2008 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i marts: 12. marts GA Bent Nøhr. 11. marts Mads fra Gere. 15. marts Cannie fra Troppen. 16. marts GA Steffen

Læs mere

Kære godtfolk i Mjølner

Kære godtfolk i Mjølner Så kom vi alligevel gennem sommerferien uden at gå helt i hundene over at måtte undvære spejder... Heldigvis kom Blå Sommer lige tilpas til at afhverve de værste abstinenser. Kære godtfolk i Mjølner I

Læs mere

Kære alle i Mjølner Gruppe!

Kære alle i Mjølner Gruppe! DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i januar: 5.1. Amalie N. fra Troppen 11.1. Andreas L. fra Gere/Klan Valhal 16.1. Per fra Skjoldunger 20.1. Mikkel

Læs mere

Hej alle Mjølnerfolk!

Hej alle Mjølnerfolk! Hej alle Tropsspejdere. Så er vinteren ved at gå på hæld, og vi håber at alle er kommet uskadte gennem skiferien. Nu da våren er på vej, og de små vintergækker og erantis stikker deres hoveder op og hilser

Læs mere

Nr. 242 Januar 2011. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e

Nr. 242 Januar 2011. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 242 Januar 2011 Søndag den 27.2 afholdes det årlige grupperådsmøde for alle forældre og spejdere. Vi skal være i Satelitten

Læs mere

Kære Mjølnerspejdere og forældre

Kære Mjølnerspejdere og forældre Hej alle I gæve Tropsspejdere Så er et nyt spejderår startet. Vanen tro får vi en masse nye, friske Juniorspejdere op, og så må vi se om de kan sparke lidt liv i de gamle... Desværre må vi også sige farvel

Læs mere

Hu-hej da for en sommer!

Hu-hej da for en sommer! Hej alle i Troppen. Velkommen tilbage fra sommerferie, som vi håber I har nydt. Vi siger i hvert fald tak for en super fed sommerlejr. Hu-hej da for en sommer! Efter den varmeste sommer i mands minde (vi

Læs mere

Hej Alle Mjølner folk!

Hej Alle Mjølner folk! Ohøj glade spejdere! November og december måneder giver nogle helt fantastiske muligheder for spejderarbejde som vi håber at I vil gøre alt for at udnytte. Fra tropsledelsens side vil vi i hvert tilfælde

Læs mere

Hej alle i Troppen. Kridt skoene, men glem ikke at komme i julestemning :-) Tropslederne

Hej alle i Troppen. Kridt skoene, men glem ikke at komme i julestemning :-) Tropslederne Hej alle i Troppen. Tak for en god surprisetur til de få der var med. Vi var helt overvældet over hvor seje i var til de prøver vi stillede jer. Bliv ved med det! Næste gang håber vi dog på at blive lidt

Læs mere

Hej alle Mjølnerfolk!

Hej alle Mjølnerfolk! Kære tropsspejdere. Efter grundig overvejelse i tropsledelsen, har vi besluttet at vi har haft vinter nok for i år. Vi har derfor bestilt den allernyeste udgave af Forår - Model 2005, og forventer at det

Læs mere

Hejsa alle! Månedens Reklame. Med mange julevenlige hilsner, Klanen. Kære tropsspejdere

Hejsa alle! Månedens Reklame. Med mange julevenlige hilsner, Klanen. Kære tropsspejdere Kære tropsspejdere Så er jul og vinter over os igen. For os spejdere betyder det mulighed for at tage på patruljeture, hyggearrangementer i hytten, juletropsmøde og julemærkesalg. Men mere om det nedenunder.

Læs mere

46. årgang juli - september 2017

46. årgang juli - september 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang juli - september 2017 Alle spejdere og forældre ønskes en rigtig lang og solrig. Alle spejdere, ledere og hjælpere ønskes en SUPER GOD sommerlejr i forbindelse med: Leder

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Hej alle i Mjølner! Månedens (på)fund. En sav! Spejderhilsen Odin Junior. Hej alle i Troppen.

Hej alle i Mjølner! Månedens (på)fund. En sav! Spejderhilsen Odin Junior. Hej alle i Troppen. Hej alle i Troppen. Hej alle i Mjølner! Så er varmen og lyset virkelig kommet, og vi kan vinke farvel til huer, halstørklæder og kolde næser. Det betyder selvfølgelig at alle glade spejdere nyder at være

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

Hej Mjølnerfolk. Mikrolederne. Hej I gæve spejdere.

Hej Mjølnerfolk. Mikrolederne. Hej I gæve spejdere. Hej I gæve spejdere. Nu er vi jo på vej ind i vinterens sidste måned, men for os betyder det kun at der står en hel masse spændende ting på programmet. Hej Mjølnerfolk Så er vi tilbage efter en god JUL

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200 forside Adresseliste Formand Linda Hjort Brinken 33 5270 Odense NV 66 18 27 33 Kassere: Helle Vibeke Berg Karenvænget 9 5270 Odense NV 66 18 30 40 Gruppeledere Henriette Stæhr Bjarkevej 4 1. tv 5200 Odense

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

Vinterpoesi. Med mange venlige poetiske hilsner Mikrolederne

Vinterpoesi. Med mange venlige poetiske hilsner Mikrolederne Følgende er et uddrag fra et nyhedstelegram udsendt af Reuters Telegrambureau d. 30/12 2005: Vinterpoesi Hanen galer og sneen daler og pludselig bliver vi smidt ind i et nyt år fyldt med snemænd og igloer.

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

Nr. 241 September 2010

Nr. 241 September 2010 M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 241 September 2010 Hej alle i Mjølner Ifølge kalenderen er sommeren slut, sommerlejrene er overstået og vi har, traditionen

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 83 15. årgang september 2009 www. vordingborgspejderne.dk Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS

UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. Århus Gruppe 65. Årgang nr. 6 August 2011 Fødselsdage 4/8 Lise Juel Hestbek 9/8 Christina Tarstrup Batchford 10/8 Freja Damsø Maimburg 25/8 Iben Maj Laursen 26/8 KristianLindgren

Læs mere

Hej Alle Mjølner folk!

Hej Alle Mjølner folk! Hej alle gave gutter og gutinder! Så er julen og nytåret forhåbentlig veloverstået uden for mange bløde pakker og sprængte fingre. Og nu da der endelig er faldet sne og det er blevet rigtig koldt og mørkt,

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

Minderne har man da lov at ha'

Minderne har man da lov at ha' Hej alle i glade tropsspejdere! Sommerferien er forbi, skolen startet og solen går tidligere og tidligere i seng. Med efterårets komme nærmer nogle af årets store begivenheder sig: Først og fremmest Fællesturen,

Læs mere

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang December 2011 44. årgang Mafia-bryllup på Natteravnen Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Manglende kontingent indbetalinger Side 2 Tak til hjemmesideholdet Side 7 klan-konkurrence Side 7 Lederne i Gruppelederne:

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

Bardunen. God Blå Sommer til alle. 17. årgang nr. 6 Juni-juli 2009 1. O G 2. B I R K E R Ø D G R U P P E R D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

Bardunen. God Blå Sommer til alle. 17. årgang nr. 6 Juni-juli 2009 1. O G 2. B I R K E R Ø D G R U P P E R D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Bardunen 1. O G 2. B I R K E R Ø D G R U P P E R D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S 17. årgang nr. 6 Juni-juli 2009 God Blå Sommer til alle Tropsspejderne på forårsturnering, maj 2009. Flere billeder

Læs mere

Nr. 243 September 2011

Nr. 243 September 2011 M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 243 September 2011 Hej Alle i Mjølner Efter sommerferien er vi nu klar til et nyt spejderår, som vil byde på en masse

Læs mere

Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!!

Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!! Kære Tropsspejdere Så går vi lysere tider i møde, men I skal alligevel huske cykellygterne. Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!! 25 - fed og færdig, eller 25 - frisk og fantastisk. Hvordan

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

Sommerlejrtillæg 2012

Sommerlejrtillæg 2012 Sommerlejrtillæg 2012 Spejdernes lejr 2012 Rejsen derover Side 1 Lejrpladsens opbygning Side 2-3 Åbningsceremonien Side 4 Lejrstemning Side 5-8 Bygningsværker på lejren Side 9 Troppen i havkajak Side 10

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

Lumby-Stigegruppe. Program for. Februarogmarts2009. Holddigisving. Najaderne Festeroghyggersig

Lumby-Stigegruppe. Program for. Februarogmarts2009. Holddigisving. Najaderne Festeroghyggersig Lumby-Stigegruppe Program for Februarogmarts2009 Mikroerne Undersøgerforårets hemmeligheder Minier Skalhuskedevigtigedatoer Juniorerne Skalhuskevarmttøj Oglygter Storspejderne SkalpåCCMRog BlåSommer Holddigisving

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Sommerlejren 4 Sommerlejren 5 Sommerlejren

Læs mere

Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1:

Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1: Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1: Beskrivelse: Intern konflikt i patruljen. Simple og klare udsagn som skal placeres på konflikttrappen. Slutter med påvirkning af konflikten udefra hvor TL er et

Læs mere

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN April 2015 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formandens beretning Broager Drengegruppe er i den situation, at vi mangler en formand til bestyrelsen. Tirsdag den 17. april,

Læs mere

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR www.nakskovspejderne.dk 46. årgang December - Februar 2018 GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR Hej med jer. Tak for den store deltagelse, der var i forbindelse med vores jule-træs-fældnings-tur. Vi var over 100

Læs mere

Nr. 221 Marts / April 2006

Nr. 221 Marts / April 2006 Hej tropsspejdere. De kommende måneder byder på flere sjove arrangementer, som vi glæder os til at deltage i sammen med jer. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier!

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Juni, Juli og August 2011 Hvilket knob? Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! Svaret på sidste konkurrence var "Pagodebål" En

Læs mere

Husk Skt. Georgdag den 23. april

Husk Skt. Georgdag den 23. april WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 48. årgang marts - maj 2019 Husk Skt. Georgdag den 23. april Kære forældre Tak for et fint grupperådsmøde og Tænkedag 2019. På mødet var der flere forældre der meldte ind, at de

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Program for August september 2019

Program for August september 2019 Program for August september 2019 Mikro 6-7 år grenfarve Børnehaveklasse og 1. klasse Mini 8 10 år grenfarve 2. og 3. klasse Junior 10 12 år grenfarve 4. og 5. klasse Trop 6. 9. klasse 12 16 år grenfarve

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Cola-mentos forsøg på ulveturen. Juni 2014 46. årgang

Cola-mentos forsøg på ulveturen. Juni 2014 46. årgang Juni 2014 46. årgang Cola-mentos forsøg på ulveturen Kræmmermarked, en forældres historie Side 5-6 Flere billeder fra ulvenes tur Side 7-9 Billeder fra juniornes kanotur Side 10-11 Invitation til Ulvenes

Læs mere

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG Leder og adresseoversigt: Gruppeledelse: Gruppeleder: Lasse Christensen, 5534 3194, Gruppeassistent: Ebbe Brintow, 5537 1947, Senoirerklanen (16-23 år): Tobias Tønnesen Troppen (Storspejdere) (12-16 år):

Læs mere

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Side 3 Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Hej alle sammen. Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Men som rigtige

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang juni - august 2016. Alle spejdere og forældre ønskes: En god lang sommerferie. God sommerlejr! Hej Mikroer Vi er efterhånden vokset til en gruppe på 6 mikroer, og vi

Læs mere

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18-

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Velkommen i Palnatoke Trop Denne folder er en introduktion til Palnatoke Trop for forældre og spejdere. Troppen er for spejdere i alderen 12-16 år og

Læs mere

44. årgang juni - september 2015

44. årgang juni - september 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang juni - september 2015 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE Salg af lodsedler 2015 Billeder af de spejdere der har solgt flest i hver afdeling

Læs mere

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Du er altid velkommen til at tage en ven med! November 2011 44. årgang Jagten på årets rævehale går ind Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 95 17. årgang august 2011 BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 13. Juni 2013

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 13. Juni 2013 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Nr 13. Juni 2013 GRUPPELEDERENS KLUMME Kære forældre og spejdere Her går det godt! Vi er ved at planlægge de sidste ting til sommerlejren, hvor vi skal til Næsbycentret

Læs mere

47. årgang Marts - Maj 2018

47. årgang Marts - Maj 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Marts - Maj 2018 HUSK tilmelding Vipporetten 2018 Fra Tænkedag 2018 Den Gamle Møllegaard Horslunde 54934951 Mad ud af huset * selskabslokaler med beværtning Lodsedler

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Claus Nar går nye veje! Selv om medlemstallet ikke er optimalt, har vi ikke mistet modet!

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Claus Nar går nye veje! Selv om medlemstallet ikke er optimalt, har vi ikke mistet modet! Claus Nar Gruppe 57. årgang Det Danske Spejderkorps November 2007 Nr. 10 Claus Nar går nye veje! Selv om medlemstallet ikke er optimalt, har vi ikke mistet modet! Samarbejde! For at vores aktiviteter skal

Læs mere

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Nævenyttigt Side 2 Programmer Side 4-7 Sommerlejrhæfte. Særskilt tillæg. Lederne i gruppen: Gruppelederne: Grupperåd:

Læs mere

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Du er altid velkommen til at tage en ven med til mødet! November 2009 41. årgang Månedens program Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Sjølund Koks. nr. 94 17. årgang maj 2011. BRYLLUPSNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr. 94 17. årgang maj 2011. BRYLLUPSNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 94 17. årgang maj 2011 SNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Hjemmeside Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Laksens bestyrelse:

Hjemmeside   Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Laksens bestyrelse: Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Aug/Sept. 2009 63 Årgang nr. 6 Side 3 - Gruppen Side 4 - Mikro Side 5 - Spejderdag og Kalender Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Universet er til både

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Okt/nov. 2009 63 Årgang nr. 7 Side 3 - Gruppen Side 4 - Kalender/sommerlejr Side 5 - Mikro Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Vedlagt: Invitation til juletur

Læs mere

Bardunen Det Danske Spejderkorps 21. årgang nr. 3 Marts 2013

Bardunen Det Danske Spejderkorps 21. årgang nr. 3 Marts 2013 Bardunen Det Danske Spejderkorps 21. årgang nr. 3 Marts 2013 Nu er det endelig forår, og vi kan rigtig komme i gang med de udendørs spejderaktiviteter igen. Og hvad er så mere passende end at kigge tilbage

Læs mere

Deadline næste nummer af Bladet 1. august 2015 Redaktøren

Deadline næste nummer af Bladet 1. august 2015 Redaktøren - 1 - Side 3 Nyt fra formanden 4 Referat af grupperådsmødet 9 Sankt Georgs Dag - Hvad er det? 10 Tænkedag 2015 11 Hyttedag 12 Hej mikroer 13 Mikroprogram 14 Hej mini 15 Miniprogram 16 Mærkedage mini 17

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Kongslejre Division

Det Danske Spejderkorps Kongslejre Division ISSN 0907-7758 45. årg Nr. 3/2015 Maj/Juni/Juli/August 2015 Det Danske Spejderkorps Kongslejre Division UDGIVELSESDATOER - 2015/2016 Båt Båt 4/2015 Udkommer den 25. august 2015 Dækker: September, oktober

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012

TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012 TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012 GraastenSpejderne Det Danske Spejderkorps 1 2 Gruppeleder Så blev det sommer og tid til sommerlejre. Jeg tog til Holstebro for at se Spejdernes Lejr 2012 og

Læs mere

F L I N T E N. April Succesen med vandreture fortsætter

F L I N T E N.   April Succesen med vandreture fortsætter F L I N T E N April 2019 www.alugod.dk Succesen med vandreture fortsætter Lederne Gruppeledelse Henrik Wenøe Tine Skovlund Frederik Høysholdt Familiespejd 4-7 år Asger Laurberg Vig Henriette Olivia Stoffregen

Læs mere