Velkommen i Dagplejen syd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen i Dagplejen syd"

Transkript

1 Velkommen i Dagplejen syd 1000 PRAKTISKE TING VORES KERNEOPGAVE I DAGPLEJEN SYD: Børnene skal opleve hjemlig tryghed, kammeratskab, at være glade og føle sig værdifulde, så de bliver i stand til at klare de udfordringer, de møder. DAGPLEJEN SYD

2 KONTAKTOPLYSNINGER Jeres dagplejer hedder: Telefonnummer: Jeres dagplejepædagog hedder: Telefonnummer: Legestuens telefon: Legestuens adresse: Dagplejeleder: Karin Munk Bach telefon: , Teamleder: Birgitte Vestergaard Drejer tlf , Adresse: Dagplejen Syd, Ørbækvej 100A, 5220 Odense SØ Dagplejens åbningstid: Mandag onsdag kl Torsdag kl & kl Fredag kl Telefon til administration: Hjemmeside: Scan koden og hent mere information:

3 VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN SYD Vi glæder os til at byde jer indenfor i dagplejens hjemlige, rolige og trygge fællesskab. Jeres barn kommer til at indgå i en lille gruppe, hvor der i alt er tre til fire børn, og indimellem kan der også være et barn i gæstedagpleje. I den lille gruppe vil jeres barn blive set og anerkendt for det han/hun kan og er, gennem en tæt relation til dagplejeren. I Odense Kommune tager vi afsæt i det danske barnesyn, hvor barndommen i sig selv er en betydningsfuld fase i livet, og hvor leg, livsglæde og basal tryghed er kerneværdier. Jeres barn vil opleve små og store sejre, små og store udfordringer, som giver en robusthed til at håndtere hverdagens konflikter og krav. Jeres dagplejer vil planlægge inspirerende læringsmiljøer med høj faglig kvalitet som understøtter jeres barns trivsel, læring, udvikling og dannelse gennem dagplejerens nærvær, de fysiske rammer og i de lege/aktiviteter der foregår i løbet af en dag. Alle børn er værdifulde og skal opleve kammeratskab. I læringsmiljøet vil jeres dagplejer derfor have fokus på at understøtte børnenes fællesskaber. GENERELT OM DAGPLEJEN På bagerste side kan I se hvad I skal medbringe i dagplejen. I dagplejen kommer vi så meget ud, som vi kan og derfor er det vigtigt, at jeres barn har tøj med, der passer til årstiden. Er der tvivl om hvad I skal medbringe, kan I altid spørge dagplejeren. Det vil være en stor hjælp, at I skriver jeres barns navn i tøjet. Barnevognen kan i ugens løb opbevares hos jeres dagplejer. I ferie og weekender, skal den tages med hjem. Det er jeres ansvar at barnevognen er i god stand og at sengetøjet er rent. I vinterhalvåret tages madrassen og sengetøjet ind, af hensyn til jeres barns sundhed. Aftal med jeres dagplejer, hvordan I kan hjælpes ad med denne opgave.

4 LEGESTUE Vi går i legestue én gang hver 14.dag sammen med legestuegruppen, som består af 6-8 dagplejere og deres dagplejebørn. Børnene afleveres og hentes i legestuen og I skal følge jeres dagplejers åbningstid. Jeres dagplejer vil være i legestuen, men ikke altid i forbindelse med aflevering og afhentning, da hun har skiftende arbejdstider. Derfor er det vigtigt at I giver den dagplejer, I afleverer jeres barn til de informationer der er brugbare for, at jeres barn får en god dag i legestuen. I legestuen er jeres barn sammen med andre jævnaldrende børn og er en del af et større fællesskab, der vil være gavnligt når jeres barn skal videre i børnehave. Ligeledes vil jeres barn lære de andre børn og dagplejere at kende, hvilket vil gøre det lettere for jeres barn når det skal i gæstedagpleje. Legestuen består af forskellige læringsmiljøer med leg og aktiviteter som foregår både inde og ude. I legestuen skal I selv medbringe barnevogn, lagen, dyne, bleer, skumklude, skiftetøj, overtøj, fodtøj, sutter, sovedyr og hvad barnet får brug for i løbet af en dag. SAMARBEJDE Samarbejdet mellem jer og jeres dagplejer er vigtig for jeres barns trivsel, læring, udvikling og dannelse. Er I som forældre trygge ved jeres dagplejer, bliver jeres barn det også. Vi tror på, at en åben og ærlig dialog vil være med til at styrke jeres relation. Tal med jeres dagplejer, hvis der er noget, I undrer jer over, hvis der er noget, I er i tvivl om eller blot vil vide mere om. Vi ønsker, at jeres barn får en god og tryg dagplejetid og ønsker derfor et godt samarbejde med jer. DAGPLEJEPÆDAGOGENS ROLLE Alle dagplejere har en dagplejepædagog tilknyttet. Dagplejepædagogens rolle er, at skabe gode rammer for et involverende samarbejde med dagplejeren. Hun følger jeres barns trivsel, læring, udvikling og dannelse i et tæt samarbejde med jeres dagplejer. Hun giver faglige råd med fokus på den faglige kvalitet, ved at være jeres dagplejers sparringspartner, vejleder og tilsynsførende. Dagplejepædagogen

5 kommer derfor jævnligt hos jeres dagplejer og i legestuen. Dagplejepædagogen har et tæt samarbejder med kommunens tale-/sprogkonsulenter, ergo/fysioterapeuter, familiebehandler, læringsmiljøpædagoger, psykologer og sundhedsplejersker efter behov og altid i et tæt samarbejde med jer. Har I spørgsmål efter kiggebesøget, brug for vejledning eller brug for at tale om jeres barns udvikling og trivsel, er I altid velkommen til at kontakte jeres dagplejepædagog. DE TRE SAMTALER Når barnet starter i dagplejen og to gange undervejs i dagplejetiden afholder vi sammen 3 samtaler: Opstarts samtalen, Opfølgningssamtalen og 2 års samtalen: > > Den første samtale handler om barnets liv indtil nu, jeres viden om barnet, opstarten i dagplejen og samarbejdet mellem jer og dagplejen. I vil blive kontaktet af jeres dagplejepædagog for at arrangere samtalen før opstart i dagplejen. > > Anden samtale er en opfølgningssamtale når barnet har været ca. 3 måneder i dagplejen. Her vender vi de spørgsmål, I kan have til dagplejen og opstarten, hvad jeres barn er god til og hvad vi skal samarbejde omkring fremadrettet. > > Tredje samtale er en samtale når barnet er ca. 2 år. Her følger vi op på, hvordan det går, vores samarbejde, og hvordan vi sammen skaber de bedste forudsætninger for en god børnehavestart. ÅBNINGSTIDER - AFLEVERING OG AFHENTNING Dagplejerne har en ugentlig arbejdstid på 48 timer. Vi vil derfor gerne, at I overholder jeres dagplejers åbningstid og at I kontakter jeres dagplejer inden for åbningstiden. Hvis I får behov for, at ændre pasningstiden, er det vigtigt at I kontakter jeres dagplejepædagog.

6 MAD OG MÅLTIDER Vi spiser alle måltider sammen, og jeres dagplejer sørger for sund og varieret kost ifølge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Der er fire måltider om dagen - morgen- mad indtil kl. 7.30, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Til alle måltider vil der blive serveret en varieret kost f.eks. brød, grøntsager, frugt mm. De yngste børn, som stadig spiser grød og får flaske, fortsætter naturligvis med det, når de starter i dagpleje. Der serveres mælkeerstatning indtil barnet er 1 år ifølge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. I kan altid tale med jeres dagplejer, hvis der skal tages særlige hensyn i forhold til jeres barns kost. SYGDOM OG MEDICIN Hvis jeres barn er syg vil vi gerne at jeres dagplejer ved besked inden kl. 9.00, og at der gives besked senest dagen før, når barnet igen er klar til at være en del af børnefællesskabet og hverdagen i dagplejen. Bliver jeres barn syg i dagplejen og dermed ikke kan følge dagens aktiviteter, ringer jeres dagplejer til jer for at aftale afhentning af barnet. Dagplejen Syd følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til smitsomme sygdomme så som diarre, skoldkopper, øjenbetændelse, børnesår og andre. Hvis der er smitsom sygdom i dagplejen, vil I blive orienteret. Er jeres dagplejer syg vil I om morgen modtage en sms fra administrationen om gæstedagpleje. Det er derfor vigtigt, at jeres dagplejer ved besked, hvis I får nyt telefonnummer. Hvis jeres barn skal bruge en gæsteplads ringer I på det opgivne telefonnummer. Bagefter er det vigtigt, at I ringer dertil hvor jeres barn skal i gæstedagpleje for at aftale hvad I skal have med. Vi har forskellige gæsteplejeordninger. Spørg jeres dagplejer hvad der findes af ordninger i jeres område. Vi gør opmærksom på at vi ikke kan tilbyde en fast gæsteplads, men tilstræber at gøre det bedst mulige for jer og jeres barn. Medicin: I tilfælde af at jeres barn i en periode har brug for lægeordineret medicin og ellers kan fungere i jeres dagplejeres hverdag, sammen med de andre børn, kan dagplejeren give dette såfremt jeres barns navn, cpr.nr. og den aktuelle dosis fremgår af pakken.

7 AFHOLDELSE AF FERIE/FRIDAGE Når jeres dagplejer holder ferie: Dagplejen Syd tilbyder altid gæstedagpleje i forbindelse med jeres dagplejers ferie/fridage. I ugerne 28, 29 og 30, fredag efter Kr. Himmelfart, Grundlovsdag og dagene fra og med den 24/12 til den 31/12, følger vi Odense Kommunes sampasningsordning. I vil i god tid før disse dage modtage et brev i jeres e-boks, hvor der står hvordan I skal forhold jer, hvis I ønsker pasning. Der vil kun være det antal dagplejere på arbejde så det passer til antallet af børn der er tilmeldt pasning, hvilket betyder at I kan blive tilbudt en dagplejer uden for jeres område. Når jeres barn holder ferie: Når jeres barn holder fri/ferie har det stor betydning, at jeres dagplejer ved besked hurtigst muligt. Det vil give større mulighed for at planlægge gæsteplacering bedst for alle børn. Hvis I har fået en gæsteplads og alligevel ikke får brug for pladsen, vil vi også gerne vide besked. TRANSPORT I Dagplejen Syd gør vi brug af ladcykler, når det passer med dagplejerens børnegruppe. Dagplejerne ejer enten selv en ladcykel eller kan låne en ladcykel. Dagplejerne opfordres til at gøre brug af cykelstierne og så lidt som muligt bruge de trafikerede veje. Der bruges naturligvis cykelhjelme til både børn og voksne og børnene sidder i sikkerhedssele. Hvis jeres dagplejer cykler med jeres barn, kræver det en skriftlig tilladelse fra jer forældre. Det er frivilligt om I ønsker dette. Tilladelsen udleveres af jeres dagplejer.

8 ALT DET FORMELLE Tavhedspligt: Alle medarbejdere i Dagplejen Syd har tavshedspligt i forhold til oplysninger om jeres barn og jeres private forhold. I de tilfælde, hvor en medarbejder får kendskab til, at et barn udsættes for omsorgssvigt, har medarbejderen pligt til at underrette deres nærmeste leder. Efterfølgende kontaktes de sociale myndigheder, da alle offentlige ansatte er underlagt udvidet anmeldelsespligt. Forsikring: Børn under 4 år, kan ikke drages til ansvar i forhold til skader. Derfor kan der ikke rejses erstatningskrav i forhold til eventuelle skader, der sker i Dagplejen Syd. Opbevaring af jeres ting hos jeres dagplejer sker på eget ansvar. Betaling: Betaling sker månedsvis og er bagudrettet. I vil modtage et girokort i jeres e-boks, hvorefter I har mulighed for at tilmelde jer PBS. I kan også tilmelde jer PBS på Odense Kommunes hjemmeside. Der betales for 11 måneder, da juli er betalingsfri. Der gives søskenderabat og økonomisk friplads efter gældende regler, se disse på Odense Kommunes hjemmeside. Udmelding: Udmelding af Dagplejen Syd skal ske med 2 måneders varsel, fra den 1. eller den 15. i måneden. Ved flytning til et andet område i Odense Kommune, kan I vælge at skrive jeres barn op i området, eller lade det blive hos jeres nuværende dagplejer. Børnehave: Jeres barn skrives automatisk op til børnehave. Har I ønsker til jeres barns opskrivning skal I senest når jeres barn er ca. 2 år give besked via den digitale pladsanvisning. Vi får automatisk besked, når jeres barn får tilbudt en børnehaveplads.

9 DEN STYRKEDE PÆDAGOGISKE LÆREPLAN Ifølge Dagtilbudsloven arbejder vi i børnenes hverdag med Den styrkede pædagogiske læreplan, som har til formål, at sikre en fælles og tydelig retning i forhold til at skabe gode, trygge og udviklende pædagogiske læringsmiljøer for at alle børn kan opnå alsidig trivsel, læring, udvikling og dannelse. Den består af 6 temaer: Alsidig personlig udvikling, Social udvikling, Kommunikation og sprog, Krop, sanser, og bevægelse, Natur, udeliv og science og Kultur, æstetik og fællesskab. FORÆLDREBESTYRELSE Forældrebestyrelsen i Dagplejen Syd er talerør for alle forældre til børn i dagplejen, og I har som forældre altid mulighed for at komme med spørgsmål og emner til drøftelse på bestyrelsesmøderne. Det er forældrebestyrelsens opfattelse, at jo bedre samarbejdet er mellem alle parter, jo større er den indbyrdes forståelse for hinandens ønsker og behov. Forældrebestyrelsen er med til at præge dagplejen og de aktiviteter, som deres børn møder i dagligdagen. Forældrebestyrelsen består af 7 forældrerepræsentanter, samt 2 personalerepræsentanter og dagplejelederen. Der afholdes ca. 4 møder om året, af ca. 2 timer pr. møde. Der afholdes valg hvert år i april måned. Har I spørgsmål eller ønsker om at blive en del af bestyrelsen kontaktes dagplejelederen.

10

11 HUSKELISTE til første dag i dagplejen Der er mange ting at tænke over, når man starter i dagplejen. Derfor er der her en oversigt over de ting, som I skal huske første dag i dagplejen: Bleer og en pakke skumvaskeklude Sutteflaske, sut og sovedyr hvis barnet bruger det Hagesmæk Solcrem i sommerhalvåret Skiftetøj (body, bukser, bluse, strømper, mm.) Overtøj efter årstiden (jakke, flyverdragt, regntøj, mm.) Barnevogn, regnslag, myggenet, dyne og godkendt barnevognssele dvs. mærket VAREFAKTA VI GLÆDER OS TIL AT SE JER I DAGPLEJEN

12 Udarbejdet af Dagplejen Syd, august 2019 DAGPLEJEN SYD UDVIKLING I BØRNEHØJDE

Generel information om dagplejen Nord

Generel information om dagplejen Nord Generel information om dagplejen Nord I dagplejen Nord arbejder vi alle målrettet på at skabe anerkendende og inkluderende fællesskaber og læringsmiljøer for alle børn. Vi har formuleret følgende kerneopgave

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN i Odense Kommune Dagplejen i Odense Kommune Vi vil gerne byde velkommen til Dagplejen i Odense Kommune. Vi glæder os til det kommende samarbejde og til at være en del af dit barns

Læs mere

Velkommen i dagplejen i Område Grenaa

Velkommen i dagplejen i Område Grenaa Velkommen i dagplejen i Område Grenaa 1 Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vi vil gerne byde jer velkommen i den kommunale dagpleje i Område Grenaa, Norddjurs Kommune. Med denne pjece

Læs mere

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje?

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje? Dagplejen Kære forældre Velkommen til dagplejen i Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt af Randers Kommune. Hvad er dagpleje? En dagplejer passer normalt 4 børn, og har i perioder

Læs mere

Velkommen til dagplejen i Område Grenaa

Velkommen til dagplejen i Område Grenaa Velkommen til dagplejen i Område Grenaa Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vi vil gerne byde jer velkommen i den kommunale dagpleje i Område Grenaa, Norddjurs Kommune. Med denne pjece

Læs mere

VELKOMMEN til den kommunale dagpleje

VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN - til den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune Med denne pjece ønsker vi at byde jer velkommen som forældre i den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune.

Læs mere

Nyttige links. Dagplejen Kayerødsgade 46, 9000 Aalborg Tlf.:

Nyttige links. Dagplejen Kayerødsgade 46, 9000 Aalborg Tlf.: Nyttige links Læs mere om vores retningslinjer for kost, læreplaner mv. på: www.aalborg.dk/dagplejen Læs mere om smitsomme sygdomme hos børn i Sundhedsstyrelsens folder på: www.sundhedsstyrelsen.dk Orienter

Læs mere

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN - til den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune Med denne pjece ønsker vi at byde jer velkommen som forældre i den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune.

Læs mere

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN - til den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune Med denne pjece ønsker vi at byde jer velkommen som forældre i den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune.

Læs mere

VORBASSE DAGPLEJE ANDEDAMMEN DRIVVEJEN 3 6623 VORBASSE

VORBASSE DAGPLEJE ANDEDAMMEN DRIVVEJEN 3 6623 VORBASSE VORBASSE DAGPLEJE VORBASSE DAGPLEJE ANDEDAMMEN DRIVVEJEN 3 6623 VORBASSE Kære Forældre Denne pjece er tænkt som information om de praktiske spørgsmål der kan være i forbindelse med Jeres barns start i

Læs mere

Dagplejen. Dagtilbudsafdelingen

Dagplejen. Dagtilbudsafdelingen Dagplejen Dagtilbudsafdelingen Velkommen 2 3 Pædagogiske læreplaner Vi byder jer og jeres barn velkommen i dagplejen i Viborg Kommune. I dagplejen modtager vi børn i alderen 0 3 år. Børnene kan blive i

Læs mere

velkommen i dagplejen

velkommen i dagplejen velkommen i dagplejen velkommen i Dagplejen Kære forælder Denne pjece indeholder praktiske oplysninger, som i ord og billeder, fortæller om hverdagen hos en dagplejer. Indhold 3 Dagplejen er for børn fra

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Velkommen Præsentation Det daglige arbejde med børnene Udstyr Sygdom Forældrebestyrelsen Praktiske oplysninger

Indholdsfortegnelse: Velkommen Præsentation Det daglige arbejde med børnene Udstyr Sygdom Forældrebestyrelsen Praktiske oplysninger Indholdsfortegnelse: Velkommen... 2 Præsentation... 3 Første besøg i dagplejehjemmet... 3 Det daglige arbejde med børnene... 3 Åbningstider i Dagplejen... 3 Hverdag i Dagplejen... 4 Traditioner... 5 Legestuen...

Læs mere

VELKOMMEN I DAGPLEJEN

VELKOMMEN I DAGPLEJEN VELKOMMEN I DAGPLEJEN VELKOMMEN i Dagplejen Kære forælder Denne pjece indeholder praktiske oplysninger, som i ord og billeder fortæller om hverdagen hos en dagplejer. Indhold 3 Dagplejen er for børn fra

Læs mere

Velkommen til Dagplejen ved Fjorden

Velkommen til Dagplejen ved Fjorden Velkommen til Dagplejen ved Fjorden Velkommen til den kommunale dagpleje Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen som forældre i dagplejen, samt give jer praktiske oplysninger om hverdagen hos en

Læs mere

Slagelse Dagpleje Willemoesvej 2c, Slagelse

Slagelse Dagpleje Willemoesvej 2c, Slagelse Slagelse Dagpleje Willemoesvej 2c, 1 4200 Slagelse www.slagelse.dk/dagplejen Tlf. 58 57 36 36 Dagplejepædagogerne i din gruppe er: Ledelse: Dagplejechef Lis Wichers. tlf. 58 57 30 50 Afdelingsleder Pia

Læs mere

Velkommen i dagplejen

Velkommen i dagplejen Velkommen i dagplejen Jeres barn skal nu starte i dagpleje hos en af vores kommunale dagplejere. Den tid som barnet skal tilbringe i dagplejen er en forholdsvis stor del af barnets friske og vågne tid.

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

VELKOMMEN I DAGPLEJEN

VELKOMMEN I DAGPLEJEN VELKOMMEN I DAGPLEJEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN MORSØ KOMMUNE 3 MULIGHED FOR ORLOV 4 BARNETS PASNINGSBEHOV 5 BESKÆFTIGELSE OG UDVIKLING 5 LEGESTUE 6 RYGEPOLITIK 6 UDSTYR 6 BØRN I BILEN

Læs mere

VELKOMMEN I DAGPLEJEN ASSENS KOMMUNE

VELKOMMEN I DAGPLEJEN ASSENS KOMMUNE VELKOMMEN I DAGPLEJEN ASSENS KOMMUNE Adresse: Møllebakken 22 A, 5690 Tommerup Leder: Aase Lind Nielsen Tlf.nr.: 64 74 68 09 E-mail: alnie@assens.dk Souschef: Maike Rodenberg Tlf. nr.: 64 74 67 07 E-mail:

Læs mere

Hverdagen i dit barns dagpleje

Hverdagen i dit barns dagpleje 2017 Hverdagen i dit barns dagpleje Indhold Hvad er en dagpleje?.......................................................... 3 Dagplejepædagogen..........................................................

Læs mere

Velkommen til børn og forældre

Velkommen til børn og forældre Velkommen til børn og forældre Præsentationsmøde Når I har fået en plads i dagplejen, inviterer pædagogen jer og jeres barn til et præsentationsmøde hos dagplejer. Pædagogen forestår mødet. På mødet fortæller

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Hverdagen i dit barns dagpleje

Hverdagen i dit barns dagpleje Hverdagen i dit barns dagpleje 1 Indhold Hvad er en dagpleje? Dagplejepædagogen Derfor er det vigtigt at gå i dagpleje Starten i dagplejen Hverdagen i dagplejen Pædagogiske læreplaner Forældresamarbejde

Læs mere

Hvad er en kommunal dagpleje?

Hvad er en kommunal dagpleje? DAGPLEJEN 1 Velkommen Vi byder dig og dit barn velkommen i Den kommunale Dagpleje i Esbjerg kommune. Med denne folder vil vi gerne fortælle dig om dagplejen og dens muligheder. Pjecen er udarbejdet af

Læs mere

Fredensborg Naturdagpleje

Fredensborg Naturdagpleje PRAKTISKE OPLYSNINGER Januar 2015 Her kan du finde nyttig information om privat dagpleje, vores naturdagpleje, om Jane og Hanne, godkendelse og tilsyn, priser og tilskud og andre vigtige ting. PRIVAT DAGPLEJE

Læs mere

Slagelse Dagpleje Merkurvej 2, 1. 4200 Slagelse www.slagelse.dk/dagplejen

Slagelse Dagpleje Merkurvej 2, 1. 4200 Slagelse www.slagelse.dk/dagplejen Slagelse Dagpleje Merkurvej 2, 1. 4200 Slagelse www.slagelse.dk/dagplejen Tlf. 58 57 36 36 Ledelse: Dagplejechef Lis Wichers. tlf. 58 57 30 50 Afdelingsleder Helle Frimann tlf. 58 57 34 90 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Dagplejen Bjergsted Bakker

Velkommen til Dagplejen Bjergsted Bakker Velkommen til Dagplejen Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Velkommen til den kommunale dagpleje Velkommen i dagplejen Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen som forældre i dagplejen, samt give

Læs mere

Velkommen til barn og forældre i dagplejen

Velkommen til barn og forældre i dagplejen Velkommen til barn og forældre i dagplejen Vi vil gerne byde velkommen til Dagplejen i Svendborg. Vi glæder os til det kommende samarbejde og til at være en del af dit barns videre udvikling. Vi håber,

Læs mere

Hvem passer os? Det gør dagplejen. i Brøndby kommune

Hvem passer os? Det gør dagplejen. i Brøndby kommune Hvem passer os? Det gør dagplejen i Brøndby kommune Lidt om os selv I dagplejen modtager vi børn i alderen fra 0 og til 2 år og 8 måneder. Børnene bliver passet i dagplejernes private hjem. Dagplejerne

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre faste voksne til at tage os

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune Børnehaven Vejlen Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Børnehaven Vejlen Institutionsnavn Adresse Leder Vores nærmeste nabo er Rudkøbing Vejle, hvorfra vi har snuppet vores navn. Vi bor med

Læs mere

Velkommen til Dagplejen Syvstjernen

Velkommen til Dagplejen Syvstjernen Velkomstfolder Velkommen til Dagplejen Syvstjernen SYVSTJERNEN Børnehusene Syvstjernen Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen som forældre i dagplejen ved Børnehusene Syvstjernen, samt give jer

Læs mere

Guldklumperne. Årstidsdagplejer

Guldklumperne. Årstidsdagplejer Guldklumperne Årstidsdagplejer Om mig Mit navn er Mette Stine Skjøtt jeg er fra 1983. Sammen med min mand, har jeg 2 drenge fra 2009 og 2011. Vi bor i et hus, for enden af en blind vej i Christiansfeld

Læs mere

Dit barn og Dagplejen

Dit barn og Dagplejen Sæson 11/12 Dit barn og Dagplejen Nyttig information for Forældre Skole og Børneforvaltningen DIT BARN OG DAGPLEJEN- NYTTIG INFORMATION FOR FORÆLDRE Den kommunale dagpleje Den kommunale dagpleje er et

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. dagplejen INFORMATIONSFOLDER. I denne folder kan du læse om Dagplejen i Stevns Kommune.

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. dagplejen INFORMATIONSFOLDER. I denne folder kan du læse om Dagplejen i Stevns Kommune. VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN dagplejen INFORMATIONSFOLDER I denne folder kan du læse om Dagplejen i Stevns Kommune. VELKOMMEN VI VIL GERNE BYDE JER OG JERES BARN VELKOMMEN I DAGPLEJEN Jeres barns start i Dagplejen

Læs mere

Velkommen til dagplejen i Stensballe

Velkommen til dagplejen i Stensballe Velkommen til dagplejen i Stensballe Dagligdagen i dagplejen Dagplejen i Stensballe blev 1. januar 2019 sammenlagt med daginstitutionerne i Stensballe med samme ledelse. Denne omorganisering af dagplejen

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon:

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon: VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Vuggestue

Velkommen til Glyngøre Vuggestue Velkommen til Glyngøre Vuggestue En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Glyngøre Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Vuggestue. Vi glæder os

Læs mere

Børnehaven Pyramiden. Institutionsskema Langeland Kommune

Børnehaven Pyramiden. Institutionsskema Langeland Kommune Børnehaven Pyramiden Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Børnehaven Pyramiden. Institutionsnavn Adresse Leder Vi holder til midt i Rudkøbing i gå-afstand til byens villakvarterer, bibliotek,

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Slagelse Dagpleje Merkurvej 2, Slagelse

Slagelse Dagpleje Merkurvej 2, Slagelse Slagelse Dagpleje Merkurvej 2, 1. 4200 Slagelse www.slagelse.dk/dagplejen Tlf. 58 57 36 36 Ledelse: Dagplejechef Lis Wichers. tlf. 58 57 30 50 Afdelingsleder Pia Kruse Tramborg tlf. 58 57 36 41 Administration:

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

VELKOMMEN I DAGPLEJEN. Allingåbro Børneby ALLINGÅBRO BØRNEBY NORDDJURS KOMMUNE

VELKOMMEN I DAGPLEJEN. Allingåbro Børneby ALLINGÅBRO BØRNEBY NORDDJURS KOMMUNE VELKOMMEN I DAGPLEJEN ALLINGÅBRO BØRNEBY NORDDJURS KOMMUNE Velkommen til den kommunale dagpleje i Distrikt Allingåbro! Dagplejen er en afdeling i Allingåbro. Adressen er: Allingåbro Plantagevej 11 8961

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune. Allingåbro Børneby Plantagevej 11 8961 Allingåbro Afdelingsleder Bente Laursen 89594240/23111541 Email

Læs mere

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER 2017 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHUS BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehus Vi er et børnehus normeret til 10 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (3-6 år) Børnene er fordelt

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vores adresse er: Område Grenaa Østre skole, Skolebakken 20 8500 Grenaa Dagplejekontorets personale:

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune - Distrikt Ørum

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune - Distrikt Ørum Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune - Distrikt Ørum 1 Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune Distrikt Ørum Distrikt Ørum Skolebakken 33 8586 Ørum Distriktsleder - Distrikt Ørum

Læs mere

Velkommen til Sabro Dagpleje

Velkommen til Sabro Dagpleje Velkommen til Sabro Dagpleje Et godt lære-værested Sabro Dagpleje. Sabro dagpleje består af 12 dagplejehjem alle beliggende i Sabro midtby. Et dagplejer har op til 4 fastindskrevne børn i alderen ½ år

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Velkommen til Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune Barnets sikre stabile base i det nære miljø. Indhold

Velkommen til Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune Barnets sikre stabile base i det nære miljø. Indhold 1 Velkommen til Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune Barnets sikre stabile base i det nære miljø. I denne folder kan du som forælder finde svar på stort set alle spørgsmål omkring Dagplejen. Indhold 1.

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen. Norddjurs Kommune

Velkomstpjece Dagplejen. Norddjurs Kommune Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune. Børneby Vivild Bakkegårdsvej 8a Vivild 8961 Allingåbro Dagplejepædagog i børneby Vivild Annette Sortkjær

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen. i Ringsted Kommunale Dagpleje

Velkommen. i Ringsted Kommunale Dagpleje Velkommen i Ringsted Kommunale Dagpleje 2015 Ringsted Kommunale Dagpleje Dagplejekontorets information Adresse: Frejasvej 3, 4100 Ringsted. Kære Forældre Vi håber jeres barn kommer til at trives i dagplejen

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads pr. 1/1-2019

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen 1 Dagplejen er kommunens største daginstitution med 48 dagplejere, 3 deltidsansatte pædagoger, 1 leder og en administrativ medarbejder. Dagplejen arbejder ud fra et anerkendende børnesyn,

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejen

Velkomst og fakta om dagplejen Velkomst og fakta om dagplejen Mette Hindkjær Klintevej 64 6000 Kolding Tlf. 41274749 Mine åbningstider: Mandag tirsdag 6.45-16.15 Onsdag torsdag 6.30-1615 Fredag 6.30-15.45 Jeg hedder Mette, og er født

Læs mere

Velkommen i Dagplejen Evigglad

Velkommen i Dagplejen Evigglad Velkommen i Dagplejen Evigglad Kære forælder Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal starte i dagpleje. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Dagplejen, hvor dit barn vil få nogle gode og lærerige år.

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Guldklumperne. Årstidsdagplejer

Guldklumperne. Årstidsdagplejer Guldklumperne Årstidsdagplejer Om mig Mit navn er Mette Stine Skjøtt jeg er fra 1983. Sammen med min mand, har jeg 3 børn 2 drenge fra 2009 og 2011 og en pige fra 2014. Vi bor i et hus, for enden af en

Læs mere

Velkommen i Årstidsdagpleje hos Christina Danielsen

Velkommen i Årstidsdagpleje hos Christina Danielsen Velkommen i Årstidsdagpleje hos Christina Danielsen Om mig Jeg er født i 1971 og bor sammen med Jens som jeg har været gift med siden 1996. Sammen har vi 3 børn, Mathias (1996), Daniel (1999) og Freya

Læs mere

Velkomst og fakta om mig/min naturdagpleje

Velkomst og fakta om mig/min naturdagpleje Velkomst og fakta om mig/min naturdagpleje Jeg hedder Jytte Westergård og er fra 1958. Jeg blev ansat som dagplejer i 1985. Jeg er gift med Peter (1956) som arbejder på Sjølund Profilvalseteknik, Sammen

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Simmerbølle Børnehave

Simmerbølle Børnehave Simmerbølle Børnehave Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Simmerbølle Børnehave Institutionsnavn Vi har til huse i en lille landsby på landet 2½ kilometer fra Rudkøbing, hvor vi er nabo til

Læs mere

Dagplejen i Mårslet og Solbjerg

Dagplejen i Mårslet og Solbjerg Dagplejen i Mårslet og Solbjerg Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 2 Dagtilbuddet... 3 Kontaktoplysninger... 3 Dagplejens kendetegn... 3 Forbesøg... 3 Kontaktmødet... 4 En god start på dagplejelivet...

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Børnehave

Velkommen til Glyngøre Børnehave Velkommen til Glyngøre Børnehave En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os

Læs mere

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.:

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen til vuggestuen i Eventyrhaven Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen.

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

MINI VULKANEN. Den gode overgang fra børnehave til skole

MINI VULKANEN. Den gode overgang fra børnehave til skole MINI VULKANEN 2019 Den gode overgang fra børnehave til skole Mini Vulkanen Østermarkskolens førskolegruppe Mini Vulkanen er et tilbud til børn, som er indmeldt i skole og forventes at påbegynde undervisningen

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Dagplejeren arbejder i eget hjem, og alle dagplejere og deres familier er godkendt af Sønderborg Kommune.

Dagplejeren arbejder i eget hjem, og alle dagplejere og deres familier er godkendt af Sønderborg Kommune. 1/8 Kort om dagplejen Dagplejeren arbejder i eget hjem, og alle dagplejere og deres familier er godkendt af Sønderborg Kommune. Dagplejerne har forskellige uddannelsesbaggrunde, og som nyansatte deltager

Læs mere

Dagplejen i Mårslet og Solbjerg

Dagplejen i Mårslet og Solbjerg Dagplejen i Mårslet og Solbjerg Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:...2 Dagtilbuddet...3 Kontaktoplysninger...3 Dagplejens kendetegn...3 Forbesøg...3 Kontaktmødet...3 En god start på dagplejelivet...4

Læs mere

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER 2015 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehave Vi er en børnehave normeret til 9 småbørn (2-3 år) og 50 børnehavebørn (3-6 år) Børnene

Læs mere

Velkommen i Gittes dagpleje

Velkommen i Gittes dagpleje Velkommen i Gittes dagpleje 1 Jeg hedder Gitte Gudmandsen og min mand hedder Toni. Vi har to drenge, Kasper og Lasse. Lasse er stadig hjemmeboende. Jeg vil med denne bog give jer indblik i min dagpleje.

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2019

Velkommen til Guldsmeden 2019 Velkommen til Guldsmeden 2019 Et godt forældresamarbejde starter med åben ærlig dialog. Når vi voksne arbejder tæt sammen, får børnene den bedste start i Guldsmeden Før opstarten bliver forældre og børn

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen!

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Kære forældre Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Dine voksne på vuggestuen er: Laila Rikke Emma Maja Pædagog

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN HJORTSHØJ/HÅRUP/MEJLBY EN TRYG START

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN HJORTSHØJ/HÅRUP/MEJLBY EN TRYG START VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN HJORTSHØJ/HÅRUP/MEJLBY EN TRYG START 1 Hvad kan dagplejen tilbyde Når du vælger dagpleje, får dit barn en dagligdag i hjemlige, trygge omgivelser, hvor der er tid og ro til det

Læs mere

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg?

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg? Velkommen til min dagpleje Navn: Lena Kjær Guldbrandsen Adresse: Egevej 11, 6051 Almind Tlf: 22 98 58 58 Mine åbningstider: Man-Tors: 06.45-16.30 Fredag: 06.45-15-30 Fakta om mig hvem er jeg? Jeg hedder

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

Velkommen til. Gæstedagpleje i Lysabild Børneunivers

Velkommen til. Gæstedagpleje i Lysabild Børneunivers Velkommen til Gæstedagpleje i Lysabild Børneunivers Børnehuset Abildgård Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk Ring gerne, for at

Læs mere

Kontrakt for privat pasning: Barnet:

Kontrakt for privat pasning: Barnet: Kontrakt for privat pasning: Privat Pasningsordning Sanderum Mågebakken 187 5250 Odense SV Barnet: Navn: Cpr. nr.: Forældre: Mor: Navn: Cpr. nr.: Mobil: Adresse: Mail: Far: Navn: Cpr. nr.: Mobil: Adresse:

Læs mere

Velkommen til Sabro Dagpleje

Velkommen til Sabro Dagpleje Velkommen til Sabro Dagpleje Et godt lære-værested Sabro Dagpleje. Sabro dagpleje består af 9 kommunale dagplejehjem alle beliggende i Sabro midtby. En dagplejer har op til 4 fastindskrevne børn i alderen

Læs mere

Dit barn skal snart i dagtilbud

Dit barn skal snart i dagtilbud Dit barn skal snart i dagtilbud Her kan du få inspiration til, hvordan du som forælder kan forberede og understøtte dit barn ved start i et dagtilbud. Frederiksberg Kommune Forord af borgmester og udvalgsformand.

Læs mere

Hvad er dagpleje? Velkommen

Hvad er dagpleje? Velkommen Nyttig viden 1 Indhold Hvad er dagpleje?... 3 Mål - mission, vision og værdier... 4 Starte i dagpleje... 6 Tavshedspligt... 8 Legestuegrupper... 9 Tværfagligt samarbejde... 10 Rygepolitik i dagplejen...

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Børnehaven har plads til 48 børn i alderen 3-6 år og vi er delt

Læs mere