Elektronik-04 kom og besøg os!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Elektronik-04 kom og besøg os!"

Transkript

1 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 7 Kortmagasiner og ventilation Stilrene kabinetter D-sub til industrimiljø PCB-komponenter til bly-fri lodning TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 5 Elektronik-04 kom og besøg os! Vi byder i dagene fra 14-16/9 velkommen på Elektronik-04 messen i Odense. Vi holder ved indgangen til hal C med vores store udstillingsbus indrettet med en bred vifte af produkter og løsninger af særlig interesse for den danske elektronik industri. Overordnet kalder vi det for løsninger indenfor indkapslinger, og interface produkter. Læs mere på side 2

2 ELEKTRONIK-04 (FORTSAT)»Indkapsling«dækker over løsninger, der giver den ønskede beskyttelse af elektronikken (og mennesket). Det kan være rack, kortmagasiner, kabinetter og kasser. Det kunne f.eks. også være en løsning i elektronikmontagekasser med mulighed for montering af folietastatur i låget, specielt med henblik på anvendelse som betjeningspaneler. I vores montageafdeling har vi også mulighed for at opbygge eller sammenbygge enkeltdele fra vores sortiment til den løsning, der passer dig.»interface«er de tusinde forskellige måder, hvorpå vi kan forbinde alle typer signaler og strømme. Vi har allerede forberedt os på et EUdirektiv, der træder i kraft i juli 2006, som forbyder brugen af bla. bly i elektronikindustrien. Vi har således et bredt program af printstik og printklemmer, der opfylder de kommende krav. Interface er også alle varianter af standard- og normstik i alle kapslingsklasser. Herunder også modularstik med mulighed for at kombinere mange former for signaltyper og evt. stærkstrøm. Som før nævnt deltager vi i messen med vores store udstillingsbus. Denne gang er det altså dig, der må komme til bussen, men ellers indretter vi gerne en udstilling efter aftale med dig og kører til din adresse. Så kan du og dine kolleger se nærmere på det, der specifikt har jeres interesse. I dette nummer af ISU har vi valgt at præsentere et udvalg af de produkter, vi har med til Odense. Normalt kører Wexøebussen til din adresse, men på Elektronik-04 holder den ved indgangen til Hal C Kære læser, Søren Heinrichsen Adm. direktør Skolernes ferie er nu ovre, og traditionen tro er det gode sommervejr kommet til os i august. På den økonomiske side melder både Dansk PMI, Danmarks Statistik og HTS om fortsat stigende temperatur på det danske marked. Der er således forventninger om, at stigningen i erhvervsinvesteringerne vil fortsætte året ud. Hos Knud Wexøe A/S er det med positive forventninger, at vi har taget hul på andet halvår af 2004 med et øget aktivitetsniveau. I de kommende måneder vil vi således præsentere dig for en fortsat strøm af nyheder indenfor produkter og løsninger.

3 Den nye ventilationsenhed giver mulighed for at dirigere luften hen, hvor der er brug for den LUK VARMEN UD KORTMAGASINER OG 3 VENTILATION Vi betragter kortmagasiner som værende indkapsling. Derfor har vi også et udvalg af kortmagasiner med i udstillingen. Der er mange forskellige muligheder, bl.a magasiner for opspænding i 19 system. Det fælles er, at printkortene Ventilationsenhed for 19 opspænding anbringes i et system, hvor de indbyrdes kan forbindes enten via et backplane eller via fortrådning. I mange tilfælde kræves der også en EMC- skærmning, som gerne må kunne eftermonteres. For at sikre at din elektronik fungerer optimalt, er det vigtigt, at kortmagasinet er robust. Samtidig skal det også være så åbent, at det er muligt at ventilere tilstrækkeligt. Det er almindeligt kendt, at det er vigtigt med god ventilation i forbindelse med elektronik. I nogle tilfælde regner man med en halvering af komponentens levetid for hver gang temperaturen stiger med 10 O. Vi har et bredt program i ventilationsenheder til anvendelse i forbindelse med kortmagasiner og andre former for kapsling af elektronik. Bl.a. har vi fået en ny ventilationsenhed for opspænding i 19 systemer, som har et let udskifteligt filter i front og valgbare udblæsningsretninger.

4 STILRENE Kabinetter For os skal et kabinet have et stilrent look. Overfladen skal være glat og uden forstyrrende skruer - det gør det nemmere at holde rent. Top, bund og sideplader skal være let aftagelige for hurtig montering og vedligeholdelse af den indbyggede elektronik. Et kabinet skal også være multifunktionelt og let at udbygge, robust og selvfølgelig også kunne tilbydes i en EMC skærmet version. Det giver mange valgmuligheder, men lad os sammen finde den løsning, der passer til din opgave. DESIGN AluCase - et helt nyt koncept med unikt design til indkapsling af instrumenter Den nye AluCase-serie fra Rolec er designet og udformet med henblik på at være mere end blot beskyttelse mod vand og støv. AluCase er designet, så det også ser pænt ud. Kassen har integrerede hængsler og skjult befæstigelse, og fronten er udformet, så der er mulighed for indfældning af folietastatur. Det giver nye muligheder for selv at designe et betjeningspanel. Serien fås i 14 forskellige størrelser fra 90 x 120 x 60 mm til 170 x 280 x 90 mm i IP 67 og på forespørgsel IP 69 K.

5 SYSTEMKABINETTER Advanced TCA Med vores nye sortiment i Advanced TCA systemkabinetter kan vi tilbyde et kabinet, der overholder alle NEBS (Network Equipment Building Standard) krav med hensyn til temperaturkontrol og EMCafskærmning. Kabinetterne er endvidere chokog vibrationssikrede. Advanced TCA er udviklet som afløser for den eksisterende standard Compact PCI, der i visse sammenhænge ikke længere er kraftig nok, specielt ved anvendelse i telecom- og netværksindustrien. Med kabinetter i størrelserne 2, 5, og 14 slot er der en løsning til de fleste. Kom ind i udstillingsbussen og se nærmere. 5 NY STIKSERIE D-Sub til industrimiljø Et industrimiljø kan være hårdt for et stik, som oprindeligt er konstrueret til tørre, rene og vibrationsfrie omgivelser. Harting har designet et stik med så mange fordele, at det er blevet det foretrukne stik også i hårdere miljøer. Det har således været opgaven at forstærke stikket, så det kan klare disse miljøer og stadig bibeholde de samme små dimensioner. En variant af serien, InduCom, er specielt designet med drejede kontakter med større guldbelægning. Dette giver større kontaktsikkerhed. Husene fås desuden i en EMCskærmet metalversion. Mon ikke vi sammen kan finde et stik, der passer til dit behov også? Kapslingsklasse op til IP 67 er et must. Det kræver naturligvis, at både kabelhuset og stikindsatsen kan overholde kravene. Vi har hele IP stikserien i IP 67 med såvel plastsom metalhuse.

6 OVERVÅGNING S-Guard En del af vores produktområde indkapsling er også overvågningen af eksempelvis et server rack. Det har hidtil været en relativ dyr og kompleks opgave. Ved hjælp af et enkelt plug-and-play system kan vi nu tilbyde overvågning af de mest almindelige alarmer. Det kunne f.eks. være temperatur, fugtighed, netspænding eller vibrationer. Systemet overvåger og giver alarmen videre enten via et almindeligt relæsignal, via en seriel kommunikation eller direkte på et netværk. TIL INDUSTRIEN Ethernet RJ45 i mange varianter IP 67 IP 20 En interface-løsning er vores nye Ethernetstik RJ45 i det særlige push-pull hus for skærmet kabel. Det er konstrueret til hurtig og nem montering uden brug af specialværktøj. Dette stik er specielt velegnet, hvor der stilles store krav til stabiliteten på grund af mekaniske påvirkninger eller rystelser. Det er samtidig kapslingsklasse IP 67, altså støv og vandtæt. Stikket kan anvendes i netværk til 100 MHz cat. 5, med mulighed for cat. 6. i plast og metal. Kan desuden fås i en EMC- skærmet model. Det giver uanede muligheder for at skræddersy stikket til den enkelte applikation. Vi har også mere almindelige varianter med på udstillingen. Mon ikke vi har én, der passer til netop dit behov også? Den samme stikindsats kan desuden anvendes i den allerede kendte serie af Han 3A-huse, som fås både

7 7 PCB-KOMPONENTER Blyfri lodning Vi er klar Fra juli 2006 træder et nyt EUdirektiv i kraft. Direktivet forbyder brugen af en række stoffer, her-under bly i loddeprocessen i elektronikindustrien. En forøgelse af loddetinnets smeltepunkt fra 183 til 227, stiller nye krav til komponenterne. Vi har allerede nu taget hul på fremtiden og tilbyder et bredt program af PCB-komponenter designet til blyfri lodning i bølgeloddemaskiner eller Reflow. Vores SMT-produkter opfylder standarden EN (1x 260 C /10sek), men testes hos producenten efter deres egne krav op til (2x 290 C /30sek). Med fokus på reduceret montagetid leveres udvalgte komponenter med fastmonterede flanger og flangeben til lodning. 260 C Weidmüllers komponenter opfylder allerede nu de kommende EU-krav.

8 PCB-KOMPONENTER SMT-teknik SMD/SMT teknik drejer sig ikke blot om overflademonterede komponenter. men også om printstik og -klemmer. Vi kan tilbyde de fleste typer printstik og -klemmer i Pin In Hole Intrusive Reflow teknologi. UDGIVER: Knud Wexøe A/S Skættekæret 11, 2840 Holte Tel.: Fax: wexoe@wexoe.dk ANSVARSHAVENDE REDAKTØ R: Lars Juhl Jensen DESIGN OG PRODUKTION: Prolog Reklamebureau Det er på den måde en meget hurtigere montageproces, idet stikkene placeres maskinelt, og selve loddefunktionen foregår i den efterfølgende Reflow-varmezone. 8 Programmet omfatter D-sub stik med 9-37 poler. Kan leveres i standard og i low-profi le -udgave. Siden etableringen i 1958 har Knud Wexøe A/S udviklet sig til en af Danmarks førende leverandører af viden, løsninger og komponenter til elbranchen samt elektronik- og maskinindustrien. At bringe produkterne til markedet er mere end et slagord for os. Vi har fi re udstillingsbusser tilsammen på over 41m det giver os mulighed for at komme til dig og præsentere vores sortiment. På den måde kan vi i ro og mag fi nde den bedste løsning. Fladkabelstik med 6-64 poler i lige eller vinklet udgave.

Succesen fortsætter i 2005

Succesen fortsætter i 2005 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 8 Tæl og vind - Vinderne af konkurrencen Stikløsninger PCB-komponenter Bestil et busstop TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 6 Succesen fortsætter i 2005 I løbet af 2004

Læs mere

Initiator-/ aktuatorklemmer. Aluzink. starcase kunststofkasse. T-konnektorbokse KLBÜ TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 7

Initiator-/ aktuatorklemmer. Aluzink. starcase kunststofkasse. T-konnektorbokse KLBÜ TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 7 SIDE 2 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 6 KLBÜ starcase kunststofkasse Aluzink T-konnektorbokse TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 7 Initiator-/ aktuatorklemmer REDUCER FEJLMULIGHEDERNE Forsyningen foregår

Læs mere

EL & Teknik 06. Aktiv universal fordelerboks. Løsninger til Industriel Ethernet. Rod i forbindelserne? Se løsningen. Hager-Gruppen - samles hos Wexøe

EL & Teknik 06. Aktiv universal fordelerboks. Løsninger til Industriel Ethernet. Rod i forbindelserne? Se løsningen. Hager-Gruppen - samles hos Wexøe SIDE 2 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 8 Hager-Gruppen - samles hos Wexøe Rod i forbindelserne? Se løsningen Løsninger til Industriel Ethernet Aktiv universal fordelerboks Vi ses på stand C 3900 TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK

Læs mere

Så ruller vi igen... printservice@wexoe.dk ny mulighed. Snapfram en praktisk løsning. WIS installationsstander. Ny indsats fra Harting

Så ruller vi igen... printservice@wexoe.dk ny mulighed. Snapfram en praktisk løsning. WIS installationsstander. Ny indsats fra Harting SIDE 2 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 7 WIS installationsstander printservice@wexoe.dk ny mulighed Snapfram en praktisk løsning Ny indsats fra Harting TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 3 Så ruller vi igen...

Læs mere

Frit valg. BR netway ny teknik. WaveGuard den elektroniske sikring. RJ-45 Ethernetstik til industribrug. Multicard universelt opmærkningssystem

Frit valg. BR netway ny teknik. WaveGuard den elektroniske sikring. RJ-45 Ethernetstik til industribrug. Multicard universelt opmærkningssystem S I D E 2 S I D E 4 S I D E 6 S I D E 7 BR netway ny teknik WaveGuard den elektroniske sikring Multicard universelt opmærkningssystem RJ-45 Ethernetstik til industribrug T I D S S K R I F T O M E L E K

Læs mere

Føringsveje i stål. det er også os! Nye smarte værktøjer. Rene linier. Opmærkning. Spar tid med rækkeklemmer

Føringsveje i stål. det er også os! Nye smarte værktøjer. Rene linier. Opmærkning. Spar tid med rækkeklemmer SIDE 2 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 7 Rene linier Opmærkning Spar tid med rækkeklemmer Nye smarte værktøjer TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 4 Føringsveje i stål Vi ses på stand C 3900 det er også os!

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks Udnyt AM-Rack vores Din foretrukne erfaring leverandør til

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Enclosure solutions for you. MultiFlex MultiK

Enclosure solutions for you. MultiFlex MultiK Enclosure solutions for you. MultiFlex MultiK Eldon MultiFlex lakeret gulvskabe MultiFlex programmet omfatter: MultiFlex C. for kombinationenskabet med åbne sider. Rammen er fremstillet ved hjælp af 1.75mm

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8 Nyhed! Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic Se mere på s. 8 made by www.wiking.com 1 WIKING Miro 1 / WIKING Miro 2 WIKING Miro 1 og WIKING Miro 2 er de mindste brændeovne i WIKING Miro serien.

Læs mere

Rørkabelsko for kobberkabler 10-300mm 2 klasse 5 og 6

Rørkabelsko for kobberkabler 10-300mm 2 klasse 5 og 6 Rørkabelsko for kobberkabler 10-300mm 2 klasse 5 og 6 Professionelt værktøj til professionelt brug. Denne oversigt hjælper dig til at vælge den rigtige kabelsko til din opgave. Vi har også presse-, crimpe-

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Den originale med globale godkendelser er på lager. Mange praktiske dimensioner og funktionelt systemtilbehør til alle anvendelsesområder gør

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL Teknisk systemhåndbog klemkasser KL 1 4 6 5 3 7 2 Lille kabinet godkendt verden over og fås på lager som standardvare med mange dimensioner. Det praktiske systemtilbehør gør klemkasserne KL til en ideel

Læs mere

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html AUDI A3 8P RETROFIT Eftermontering af RS3 Læder http://lightnings.dk/rs3leather.html Trekanter Armlæn i fordøre Armlæn i bagdøre Midterarmlæn Gearknop Håndbremse Trekanter 1. Træk læderet ved gearstangen

Læs mere

FUMK50020 Secvest trådløs mini-åbningsføler

FUMK50020 Secvest trådløs mini-åbningsføler FUMK50020 Secvest trådløs mini-åbningsføler DK Installationsvejledning trådløs mini-åbningsføler 14 Version 1.0 390350 09-2014 - 58 - Indhold Forord...- 60 - Advarsler vedr. batteriet...- 61 - Sikkerhedshenvisninger...-

Læs mere

Lodning. Dette er tin i stand til. Blyet er ansvarlig for den mekaniske stabilitet i forbindelsen, og for at man kan få loddetin til at flyde.

Lodning. Dette er tin i stand til. Blyet er ansvarlig for den mekaniske stabilitet i forbindelsen, og for at man kan få loddetin til at flyde. Tin har været kendt i mere end 4000 år. under 450 Grader kaldes blødlod, over 450 hårdlod. Loddetin til tagrender og elektronik er en legering af bly og tin. Loddetin klæber ikke til overfladerne, der

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Udbudstekster LK OPUS Intelligente systemer

Udbudstekster LK OPUS Intelligente systemer Udbudstekster LK OPUS Intelligente systemer Formål Tekster i dette dokument er beregnet til brug ved udformning af udbudsbeskrivelser gældende for offentlige udbud, hvor produkt- og firmanavne ikke må

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post Pakkepostkasser til dig der handler på nettet Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Pakkepostkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Med sin

Læs mere

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Velkommen til Skraldetanterne dine nye affaldsbeholdere Brøndby Kommune gør det nu lettere for dig at sortere dit affald, så det kan blive genbrugt. Derfor får alle med

Læs mere

Silva baderumsmøbler Nyhed!

Silva baderumsmøbler Nyhed! Silva baderumsmøbler Nyhed! Højskab højskab Spejl 84 Spejlskab Vask 2162 Ifö Caprice Underskab 126 Det nye et kig ind i fremtiden er vores nyeste møbelserie. De rene og let afrundede former giver badeværelset

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

KVITTERING FOR MODTAGELSE. Denne model er anerkendt som driftsklar. Model. Produktionsdato. Godkendelse stempel. Salgssted butiksnavn og adresse

KVITTERING FOR MODTAGELSE. Denne model er anerkendt som driftsklar. Model. Produktionsdato. Godkendelse stempel. Salgssted butiksnavn og adresse KVITTERING FOR MODTAGELSE Model Denne model er anerkendt som driftsklar Produktionsdato Godkendelse stempel Salgssted butiksnavn og adresse Salgsdato VINK_ SMART Celcius(DK)-01 2014 ! ADVARSEL Tillykke

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TA/TE Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen... 2 Kontroller at alle delene er i kassen... 3 Brug af centralstøvsugeren...4

Læs mere

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Design og funktion Med Bluetops udeskabe får du orden på dit uderum. Du undgår ting, der forstyrrer øjet, ting der flyder og pladsen der

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

VENTILATION = VELVÆRE

VENTILATION = VELVÆRE VENTILATION = VELVÆRE COMFORT by nilan Sundt indeklima året rundt Ventilation med varmegenvinding Certificeret til brug i passivhuse Lad frisk luft fylde din bolig fordele i overflod Tag med os ind i en

Læs mere

Tænk grønt det betaler sig

Tænk grønt det betaler sig Tænk grønt det betaler sig I årtier er bygninger blevet opvarmet og ventileret uden hensyntagen til energiforbrug og CO2-udledning. I dag står verden over for klimaudfordringer, som gør, at måden, hvorpå

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

LK forgreningsdåser. En vifte af muligheder. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning

LK forgreningsdåser. En vifte af muligheder. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning LK forgreningsdåser En vifte af muligheder Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning U9 -K 2,5 mm 2 en klassiker bliver bedre LK s Universaldåse er en klassiker. Vi

Læs mere

2014-05-05 version 15

2014-05-05 version 15 2014-05-05 version 15 MicroVent Indhold 1. Systemoversigt... 3 2. Generelle informationer... 4 3. Servicepunkt... 6 4. Forbindelsesdiagram LON-Bus og 230V... 7 5. Forbindelsesdiagram sensorer og styring...

Læs mere

www.fi box.dk fi box@fi box.dk Fibox Enclosing innovations Flere muligheder?

www.fi box.dk fi box@fi box.dk Fibox Enclosing innovations Flere muligheder? Produktoversigt MNX UL Type 1, 4, 4X, 6 (12 or 13) UL Type 1, 4, 4X, 6 (12 or 13) MNX kapslinger i polycarbonat og ABS, er produceret ved hjælp af de nyeste teknikker inden for sprøjtestøbning. Kasserne

Læs mere

FANTASIA-LINE - RONDIUM DANSK

FANTASIA-LINE - RONDIUM DANSK FANTASIA-LINE - RONDIUM DANSK Montering Fantasia-Line er forsynet med med loftsflange, el-kabel, 2 mtr. flexslange Ø160 mm. OBS! El-installation skal foretages af aut. el-installatør. DANSK Før montering

Læs mere

Flexoduct Kemikal iekøleskab med udsugning. Til person beskyttelse

Flexoduct Kemikal iekøleskab med udsugning. Til person beskyttelse Kemikal iekøleskab med udsugning Til person beskyttelse Kemikaliekøleskab monteret med Flexoduct kemikalieudsugningssystem Gram Kemikaliekøleskab monteret med Flexoduct kemikalieudsugningssystem, sikre

Læs mere

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning CAVALO 60CV Emhætte Bruger- og monteringsvejledning DA - Bruger- og monteringsvejledning Overhold venligst alle instruktioner i denne vejledning. Fabrikanten frasiger sig ethvert ansvar for eventuelle

Læs mere

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål DIN GUIDE til bestilling af skydelåger på specialmål Det behøver ikke være svært at bestille skydelåger på specialmål. Vi vil med denne guide gøre det så enkelt for dig som muligt at designe og købe dit

Læs mere

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning Autoventilation...Mere end 35 års erfaring med luftrensning - vi renser luften... A/S Tel. +45 7610 9700 Fax +45 7610 9710 E-mail pv@prima-vent.dk www.prima-vent.dk Historien, der ligger i Esbjerg, renser

Læs mere

BETTER LIVING WITH EFFICIENT ENERGY

BETTER LIVING WITH EFFICIENT ENERGY ELFORSK Besøg udstillingen BETTER LIVING WITH EFFICIENT ENERGY 23. november 18. december i Ørestad SUSTAINABILITY IN 4Dimensions Officiel åbning den 23. november kl. 14.00 hvor vi byder på en forfriskning.

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding www.aduro.dk Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1. Produktinformation... 2 2. Indhold... 2 3. Anvendelse... 2 4. Funktion... 2 5. Garanti... 2 6. Specifikationer og dimensioner... 3 7. Installation... 4 8.

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

Energivenlig ventilation til svineproduktion

Energivenlig ventilation til svineproduktion Energivenlig ventilation til svineproduktion Climate for Growth Energivenlig ventilation Energivenlig ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø og for at give dyrene

Læs mere

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed: Bedre forbrænding og brændselsøkonomi Sundere

Læs mere

Gram BioLine - regionernes foretrukne valg indenfor kliniske køle og fryseskabe

Gram BioLine - regionernes foretrukne valg indenfor kliniske køle og fryseskabe b i o l ine Gram BioLine - regionernes foretrukne valg indenfor kliniske køle og fryseskabe Køl er ikke bare køl! Med mange års professionel erfaring indenfor korrekt opbevaring af temperaturfølsomme emner,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv INDHOLD Indledning 3 Køkken 4-15 Bad 16-23 Bryggers 24-25 Greb og låger 26-27 Enkelte elementer indgår ikke i lagersalgsprogrammet i Tvis gør-det-selv prislisten

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX BROEN WALLOFIX Intelligente flowløsninger kontrollerer naturens ressourcer BROENs intelligente flowløsninger gør det muligt at kontrollere naturens ressourcer til

Læs mere

Egensikre signalbehandlingsenheder med fuld SIL-vurdering

Egensikre signalbehandlingsenheder med fuld SIL-vurdering Egensikre signalbehandlingsenheder med fuld SIL-vurdering overhold IEC 61511-standarden lokalt PERFORMANCE MADE SMARTER TEMPERATUR EX-INTERFACES KOMMUNIKATIONSINTERFACES MULTIFUNKTIONER ISOLATION DISPLAYS

Læs mere

Side 1. Installationsvejledning for. systemet. Version 1 December 2004

Side 1. Installationsvejledning for. systemet. Version 1 December 2004 Side 1 Installationsvejledning for µ-pc systemet µ-pc Version 1 December 2004 Side 2 µ-pc systemet µ-pc systemet er opbygget af moduler som vist på figur 1. Hvert modul består af en kasse med stikforbindelser,

Læs mere

I dette nummer IF CUS

I dette nummer IF CUS IF CUS 21. årgang nr. 2 I dette nummer ICS på vej mod nye horisonter med Hengstler Kraftkarle i rustfrit stål Hengstler encodere Power med BISS Hengstler encodere med BISS protokol Fiberoptik fra Contrinex

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL LISA 07

RENGØRINGSMANUAL LISA 07 RENGØRINGSMANUAL LISA 07 Samling og montering af kakler Løsn de 4 skruer så pille magasin låget kan løftes op. Pas på Data kablet. Skru de 4 skruer af så top hjørnerne i aluminium kan løftes af. Skru de

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Ny sandal til aktive fødder Den nye 2-komponent sål giver en perfekt kombination af stabilitet, fleksibilitet og gribeevne. En perfekt sandal til travle hverdage og aktive

Læs mere

Installations og betjeningsvejledning: Denne ovn må kun monteres på ikke brandbare bygningsdele. TT40W (EN 13240/CE mærket)

Installations og betjeningsvejledning: Denne ovn må kun monteres på ikke brandbare bygningsdele. TT40W (EN 13240/CE mærket) Installations og betjeningsvejledning: Denne ovn må kun monteres på ikke brandbare bygningsdele TT40W (EN 13240/CE mærket) Tillykke med din nye TermaTech brændeovn. For at få størst mulig glæde af din

Læs mere

Brugervejledning for SCANNER 410SMD

Brugervejledning for SCANNER 410SMD Brugervejledning for SCANNER 0SMD KNOP ELEKTRIK A/S Fabriksvej 0=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 978 0=Fax.: 978 0666 Indhold: Rengøring side Bortskaffelse side Tilslutning side Ind

Læs mere

dugpunkt præcis måling af fugt

dugpunkt præcis måling af fugt dugpunkt præcis måling af fugt Typisk procedure for trykluftstørring med dugpunktsmåling sommer eller varmere temperaturer kølemiddel 0 C 10 m³ 1 bar kompressor 1 m³ 10 bar H2O = 23,05 x 10 x 0,8 = 184,4

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

VÆGMONTERING STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER

VÆGMONTERING STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER VÆGMONTERING STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER PRISMA QUADRA RS2000 TETRO 80 82 84 86 BASIC (A) + (B) 76+78 EXCLUSIVE Kvalitet og moderne teknik med stort udvalg af modeller CLASSIC Solid

Læs mere

Den nemme energiføring

Den nemme energiføring Side 1 / 5 Den nemme energiføring Nye muligheder med innovative konstruktionsprincipper, systemvarianter og GL-certifikater til chainflex-kabler På dette års Hannovermesse præsenterede igus nye komponenter

Læs mere

CTEK XC 800 Batterilader

CTEK XC 800 Batterilader CTEK XC 800 Batterilader Til blysyre-batterier 1.2 100Ah Brugsanvisning og vejledning til professional opladning af start- og solarbatterier. DK INTRODUKTION Tillykke med købet af din nye professionelle

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

Nordens førende leverandør af stål og metaller.

Nordens førende leverandør af stål og metaller. Nordens førende leverandør af stål og metaller. Stålplader Specialstål Metaller TIBNOR en stærk partner til industrien Tibnor 2 Historie og fakta TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet

Læs mere

STUDOR MINI-VENT VVS-INSTALLATION RØR / FITTINGS AFLØBSRØR M.V. 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager.

STUDOR MINI-VENT VVS-INSTALLATION RØR / FITTINGS AFLØBSRØR M.V. 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager. STUDOR MINI-VENT 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager. VVS-nummer Godkendelser Pakkeenhed 17 3924 050 EN 12380 1/80 STUDOR MINI-VENT er en vacuumventil, der er godkendt til afløbsledning

Læs mere

Ligger der penge gemt i dine malkeklude?

Ligger der penge gemt i dine malkeklude? Ligger der penge gemt i dine malkeklude? NYHED! Nu med SuperSpin! ELECTROLUX PROFESSIONAL 7493 Malkeklud_Rev.indd 1 02/11/09 10:04:59 Vask, desinfektion og opvarmning i én arbejdsgang Malkekludsmaskinerne

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION - dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION Fakta om BRØNDBY STADION, gymnasiebygning Projekt: Multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og administration mv. Bebygget

Læs mere

BRUGSANVISNING. STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning. STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 Versionsnr.

BRUGSANVISNING. STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning. STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 Versionsnr. BRUGSANVISNING STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Generelt 3 2. Pakkens indhold 3 3. Produktets opbygning 4 4. Montering

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning Teknisk information og betjeningsanvisning Brand- & komfortventilation Vinduesautomatik Tlf. 73 Fax. 73 3 www.eegholm.dk Indhold Side Egenskaber Kendetegn Revision/Vedligehold Levetid Funktion / Anvendelse

Læs mere

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd SERIE Z-20E.SN005 Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Straße 1 Telefon 07731

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 3.X Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.:

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

Introduktion til montering og lodning af komponenter

Introduktion til montering og lodning af komponenter Introduktion til montering og lodning af komponenter René Gadkjær DTU Elektro 22 01 2016 Loddekolben og det tilhørende værktøj. Hovedformålet med at lodde komponenter sammen, er at sammenføje 2 materialer

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Smartbox, 30-69001-8. Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet!

Smartbox, 30-69001-8. Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! Smartbox, 0-6900-8 Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! PDF 5956 / 0.0.2009 Indholdsfortegnelse:. ANVENDELSE...2 2. KOMPONENTLISTE.... TILSLUTNING AF SMARTBOX...4.

Læs mere

Betjeningsvejledning. Prestige. Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse

Betjeningsvejledning. Prestige. Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Prestige Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Indholdsfortegnelse: Emballering...3 Udpakning...3 Opbevaring ubrugt...3 Opstillingsstedet...4 Installation...4 Håndtering...5

Læs mere

UniLock System 10. Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender. Version 2.0 Revision 140220

UniLock System 10. Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender. Version 2.0 Revision 140220 UniLock System 10 Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender Projekt PRJ124 Version 2.0 Revision 140220 T550 Secure er en højsikker trådløs UHF-læser der benyttes, hvor det ønskes at oplåse på

Læs mere

Vejledning om vedligeholdelse af køkken

Vejledning om vedligeholdelse af køkken Vejledning om vedligeholdelse af køkken 1. Generel info om køkkenet 2. Lukning (lokalt) af vand opsætning af opvaskemaskine 3. Emhætte, betjening og udskiftningsfremgangsmåde 4. Rens af afløb internt i

Læs mere

Ängelholmsbild. Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner

Ängelholmsbild. Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner Ängelholmsbild Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner 2 Undgå korrosion og høje omkostninger Betonkonstruktioner som er udsat for aggressive væsker eller gasser bliver med tiden nedbrudt af korrosion

Læs mere