CV: Tim Mølgaard Madsen, Software Ingeniør, Baggrund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CV: Tim Mølgaard Madsen, Software Ingeniør, tim@datamadsen.dk Baggrund"

Transkript

1 CV: Tim Mølgaard Madsen, Software Ingeniør, Baggrund Som softwareingeniør (Cand.polyt. ved Aalborg Universitet) har Tim specialiseret sig i at bygge både nye selvstændige systemer samt systemer til integration af data mellem allerede eksisterende systemer. Tim er uddannet i mange programmeringsteknologier og udviklingsmetoder og er en problemknuser med en løsningsorienteret tankegang. Tim sætter en ære i veludført arbejde, arbejder selvstændigt med drive og entusiasme, og er hurtig til at opnå detaljeret viden omkring både forretningsområder og teknologier han beskæftiger sig med. Relevant erhvervserfaring KMD / oktober juli 2015 HTML(5), JavaScript, CSS(3), bootstrap, jquery, RequireJS, C#,.NET, ASP.NET MVC, Unit Testing, NUnit, SAP integration, Borger.dk. Ekstern konsulent hos KMDs Borgernære Softwareløsninger. Udvikling af en borgervendt selvbetjeningsløsning, som gør det muligt at ansøge om godtgørelse for transportudgifter pådraget i forbindelse med lægebesøg, genoptræning, osv. Kun borgere som opfylder visse kriterier (f.eks. borgere med varigt handicap) kan få godtgjort udgifter. Udvikling af domænemodeller i C#/.NET som bl.a. understøtter valideringer involveret i ansøgningsprocessen. Udvikling af frontend i html5, css, and javascript. Frontenden gør det bl.a. muligt at dokumentere udgifter vha. kamera i telefon eller computer. Funktionaliteten er kompatibel med Internet Explorer 8 og bedre. Udvikling af C#/.NET backend integrationer med SAP, som er det system kommunernes sagsbehandler behandler ansøgninger i. Integration med borger.dk og NemID. Har yderligere fungeret som buddy og mentor for nyansat KMD medarbejder. Mailreminder.net / juli ? HTML(5), JavaScript, Backbone, CSS(3), underscore, jquery, RequireJS, grunt, gulp, Live reload, FreeBSD, Node.js, Express, MongoDB, PostgreSQL, SSL, Dovecot, NGINX, supervisord, tdd. Mailreminder.net er en service, som gør det nemt for dens brugere at blive mindet om en given mail på et givet tidspunkt uden at servicen på noget tidspunkt ser mailens indhold - privacy er i højsædet.

2 Backenden består af: 1. Et REST API, skrevet i JavaScript vha. Node.js, Express og MongoDB. API et sender or modtager JSON strukturer. 2. En Mail Transfer Agent, i form af postfix, og IMAP server, i form af Dovecot, som er konfigureret med konti defineret i en PostgreSQL database. Frontenden består af: 1. En Single Page Application, skrevet i JavaScript, i MVC/MVT mønstret vha. Backbone.js, underscore.js, RequireJs, og underscore.js templates. 2. Styling i form af SASS, som bliver kompileret til CSS. 3. Build scripts, som minifier/uglifier, optimerer png er mv., samt gør det muligt at se ændringer på hvert gem til filer. Alle services krævet for at køre mailreminder.net afvikles på FreeBSD 10. NHL Data / juni juli 2014 HTML(5), CSS(3), JavaScript, Backbone, underscore, jquery, requirejs, grunt, Live reload, C#.NET webservices, Scrum. Ekstern konsulent hos NHL Data. Rådgivning omkring strukturering af JavaScript applikation til et af NHLs nye produkter. Udvikling af skeletapplikation i MVC/MVT mønster vha. Backbone.js, underscore.js, jquery, og RequireJS. Udvikling af underscore templates. Udvikling af integration med C#/.NET backend vha. JSON strukturer. Danske Bank / august maj 2014 C#,.NET, ASP.NET, HTML, CSS, JS (jquery, Backbone og underscore), Live reload, Unit test, integration til mainframe, Scrum. Ekstern konsulent hos Danske Bank Credit Management. Udvikling af web applikation til nyt impairment system, hvor sagsbehandlere kan opstille en række scenarier for mulige udfald af eksempelvis en kundes konkurs og deres konsekvenser for banken. Udvikling af frontend i HTML, CSS, og JavaScript som kommunikerer med en C#/.NET backend vha. AJAX. I frontenden er det muligt for sagsbehandlere at indtaste forventede tab på bl.a. en række konti og lån under visse omstændigheder (scenarier) og samtidig se de samlede konsekvenser for banken. For at gøre brugeroplevelsen så gnidningsfri som muligt har Tim gjort brug af en række frontend frameworks (jquery, Backbone, Underscore og flere). Udvikling af en C#/.NET backend applikation som kommunikerer med frontend og en række mainframe programmer vha. webservices for bl.a.

3 at gøre det muligt, i takt med indtastning, at vise sagsbehandleren økonomiske konsekvenser for banken ved en kundes konkurs. Udvikling af integrationer til dokumentgenerering på baggrund af indtastede oplysninger. Dokumenter anvendes i forbindelse med ledelsesrapportering og bogføring. Specificering af webservices som skal udstilles af mainframe for at opfylde Danske Banks krav til en flydende brugeroplevelse. Specificering af opgaver til Indisk udvikler, som har arbejdet på en anden del af brugergrænsefladen. Teknisk dokumentation af hele stakken: C#/.NET, HTML, CSS, JavaScript, webservices, og integration til mainframe. Edlund / februar august 2013 C#,.NET, T-SQL, WPF, Reflection, NUnit, Unit test, TDD, Remoting, Scrum. Design og udvikling af reguleringsforsikringer til INPAS, Edlunds standardsystem til skadesforsirking. Analyse, design, og udvikling / rettelser til INPAS webservices, som bruges i forbindelse med konvertering. Udvikling af datamodel som er grundlaget for reguleringsforsikringer i C#/.NET, T-SQL,.NET remoting, samt WPF. Reguleringsforsikringer anvendes bl.a. af virksomheder med en svingende lagerbeholdning, hvorfor deres præmie skal reguleres løbende. Analyse, design, og udvikling af webservices (og rettelser til webservices) som bruges i forbindelse med konvertering i C#/.NET. Edlund skulle konvertere 7 nye skadesforsikringskunder over i INPAS - kunderne kom fra i alt 3 forskellige systemer. Analyse, design og specifikation af opgaver til Srilankansk udviklingsteam med efterfølgende test af det leverede. Test af både reguleringsforsikringer og konverteringssoftware vha. unit testing og integrationstest. Teknisk dokumentation af reguleringsforsikringer. Boligkontoret Danmark / februar februar 2013 C#,.NET, T-SQL, ASP.NET, HTML, CSS, JS, SharePoint, NLB Konsulent hos Netcompany: Analyse, design, udvikling af ESDH system til BDK som har udvidet opgavestyring og integration til bestyrelses- og selvbetjeningsportaler.

4 Udvikling af konverteringsværktøjer i C#/.NET til brug for konvertering af afdelinger, opnoterede, lejere, og andre interessenter. Udvikling af SharePoint webparts i HTML, CSS, JS og ASP.NET. Integration af ERP data i SharePoint som anvendes i forbindelse med sags- og dokument taksonomi samt opgavetildeling. Dimensionering og opsætning af server infrastruktur til test- og produktionsmiljøer med MS SQL servere, SharePoint servere og loadbalancing. Undervisning af ca. 30 både tekniske og forretningsorienterede nøglepersoner i produktets funktioner og anvendelse med henblik på forankring i organisationen. Københavns Almennyttige Boligselskab / januar februar 2013 C#,.NET, T-SQL, ASP.NET, HTML, CSS, JS, SharePoint, NLB Konsulent hos Netcompany: Analyse, design, udvikling af ESDH system til KAB som bla. integrerer med KABs Oracle ERP system og selvbetjeningsportaler. KAB er en non-profit boligorganisation som varetager driften af ca boligafdelinger fordelt på ca. 500 boligselskaber, som huser omkring lejere og deres familier. Udvikling af integration til Oracle ERP system i C#/.NET vha. webservices. Integration af systemets oplysninger i SharePoint, hvor de er tilgængelige i forbindelse med bl.a. sags- og dokument taksonomi. Udvikling af opgavesystem i C#/.NET og SharePoint, hvor opgaveskabeloner definerer hvilken rolle en given opgave skal tildeles. ERP oplysninger anvendes til at bestemme hvilken person, der opfylder hvilken rolle i en given boligafdeling. Udvikling af SharePoint webparts i HTML, CSS, JavaScript, og ASP.NET, hvor det bl.a. er muligt at se en rollebesætning for en given afdeling. Udvikling af integrationer til KABs selvbetjeningsportaler, hvor det bl.a. er muligt at få leveret post elektronisk i forbindelse med bestyrelsesarbejde. Dimensionering og opsætning af server infrastruktur til test- og produktionsmiljøer med MS SQL servere, SharePoint servere og loadbalancing. Danmarks Almennyttige Boligselskab / oktober januar 2012 C#,.NET, T-SQL, ASP.NET, HTML, CSS, JS, SharePoint Konsulent hos Netcompany: DAB har i forlængelse af deres ESDH implementering

5 ønsket at fremme samarbejdet for medlemmer af deres afdelings- og selskabsbestyrelser. Ønsket er realiseret ved en SharePoint portal, hvor bestyrelser kan logge ind med NemID og samarbejde på projekter. DAB anvender bl.a. også portalen til at publicere breve til bestyrelser en funktion der sparer ca. 1 million kroner i porto, årligt. Udvikling af integrationer til økonomisystem i C#/.NET vha. webservices, for bl.a. at gøre det muligt for bestyrelsesmedlemmer at gennemse kontiposteringer. Udvikling af brugergrænseflade til visning af kontiposteringer i HTML, CSS, JavaScript og ASP.NET. Udvikling af værktøjer til oprettelse af "bestyrelsesrum" som opfylder fortroligshedskrav om at DAB ikke må have adgang til bestyrelsens dokumenter og sager. Oplæring af 3 nye medarbejdere i tekniske aspekter af produktet. DAHL Advokater / august oktober 2011 C#,.NET, T-SQL, ASP.NET, HTML, CSS, JS, SharePoint Konsulent hos Netcompany: DAHL Advokater er et af Danmarks største advokatfirmaer med ca. 200 medarbejdere. DAHL har i samarbejde med EG Data Inform udarbejdet en vision for DAHLs fremtidige ESDH system. Tim har ud fra en kravspecifikation udarbejdet prototype og løsningsbeskrivelse på det beskrevne system for at sparke projektet i gang. Udvikling af prototype med proof of concept integrationer til Navision system i C#/.NET. Specificering af udviklingsopgaver, som er uddelegeret til Senior Developer, der har spurgt Tim til råds undervejs i forløbet i forbindelse med C#/.NET, HTML, CSS, JavaScript og SharePoint. Undervisning af ca. 20 personer i den udviklede prototype for at synliggøre systemets funktioner og anvendelse. ACCURA / juni juni 2011 C#,.NET, T-SQL, HTML, CSS, JS, SharePoint Konsulent hos Netcompany: ACCURA rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt succesrige private selskaber, deres ejere og visse personer med

6 stor nettoformue. ACCURA har en ESDH løsning som håndterer viden genereret ved rådgivningen. Efter idriftsættelse af ACCURAs ESDH løsning opstod behov for diverse tilpasninger, som Tim har designet, og udviklet. Projektets udviklere faldt bagud i forhold til planen og Tims hovedfunktion på projektet bestod i at indhente tabt tid for at imødekomme aftalt deadline. Dansk Almennyttigt Boligselskab / oktober oktober 2011 C#,.NET, T-SQL, HTML, CSS, JS, SharePoint Konsulent hos Netcompany: DAB er en non-profit boligorganisation, som varetager driften af ca. 100 boligselskaber med ca afdelinger, der huser ca lejere og deres familier. Tim har været drivkraften i udviklingen af GO Bolig; en overbygning til GetOrganized ESDH-systemet, som gør det muligt for DAB at behandle sager billigere og hurtigere med bedre service for de mange afdelinger og beboere. Tilvejebringelse af krav gennem en række workshops, hvor Tim bl.a. har stået for udarbejdelse af præsentationsmateriale og mødereferater. Udvikling af integrationer til ERP system i C#/.NET, der leverer oplysninger til brug i forbindelse med bl.a. sags- og dokument taksonomi. Specificering, udvikling og test af opgavetildelingssystem i C#/.NET, som gør det muligt at tildele opgaver på sagsgange for boligafdelingers rollebesætning. Udvikling af webparts til SharePoint i HTML, CSS, JavaScript og ASP.NET, hvor det bl.a. er muligt at få overblik over rollebesætning for en given boligafdeling. Udvikling af værktøj til konvertering af afdelinger, opnoterede, medlemmer, og lejere i C#/.NET. Systemet er forholdsvist kompleks og har presset SharePoint til grænserne, hvorfor Tim har stået for identificering og rettelser på svært identificerbare problemer i SharePoint. Dimensionering og opsætning af server infrastruktur til test- og produktionsmiljøer med MS SQL servere, SharePoint servere og load balancing. Aalborg Universitet / juli august 2008 Python, HTTP, XML Aalborg universitet ønskede en prototype på styring af Home Automation Systemer

7 vha. bl.a. en telefons GPS placering. I 2008 var Home Automation Systemer ikke en ting man styrede vha. et touch interface hvis det foregik på telefonen var det vha. gammeldags sms som regel foregik det vha. fjernbetjeninger. Tim udarbejdede et REST API, som udstillede et indkøbt home automation systems funktionaliteter. Arbejdet blev et startsted for Tims speciale i programmeringsteknologier og indlejrede systemer på universitetet. Uddannelse Periode Titel Cand.Polyt. i Software (softwareingeniør), Aalborg Universitet. Speciale i programmeringsteknologier og indlejrede systemer BSc i Teknisk Videnskab, Software, Aalborg Universitet HTX, Struer. Anden erhvervserfaring Periode Beskæftigelse Værnepligtig ved ingeniørtropper på Skive kaserne, PMV kører. Programmering C#, HTML, CSS, JavaScript, (T)-SQL, Python, Objective-C. Herunder et væld af frameworks og teknologier, for eksempel:.net / ASP.NET(MVC), SharePoint, Backbone, underscore, jquery, node.js, web.py, Flask, og Cocoa Touch. Tim interesserer sig generelt for nye sprog og andre programmeringsteknologier og lærer hurtigt nyt efterhånden som det er krævet. Sprog Dansk og engelsk flydende. Kompetenceskema Kategori Kompentence Niveau Antal år Senest anvendt Arbejdsområde Agile metoder Rutineret Arbejdsområde Arkitektur Meget rutineret Arbejdsområde Backend Meget rutineret

8 Arbejdsområde Brugergrænsefladeudvikling Ekspert Arbejdsområde Dokumentation Ekspert Arbejdsområde ESDH (Elektronisk sags og dokumenthåndtering) Meget rutineret Arbejdsområde Forretningsdialog og workshops Meget rutineret Arbejdsområde Frontend Ekspert Arbejdsområde Implementering Rutineret Arbejdsområde Konvertering Meget rutineret Arbejdsområde Kravspecifikation Rutineret Arbejdsområde OOA (Object Oriented Analysis) Rutineret Arbejdsområde OOD (Object Oriented Design) Meget rutineret Arbejdsområde OOP (Object Oriented Programming) Meget rutineret Arbejdsområde Programmering Ekspert Arbejdsområde Scrum Rutineret Arbejdsområde Systemanalyse Meget rutineret Arbejdsområde Systemdesign Meget rutineret Arbejdsområde Systemudvikling Ekspert Arbejdsområde Udviklingsmetoder Meget rutineret Arbejdsområde Web services Meget rutineret Arbejdsområde Webudvikling Ekspert Sprog C# Ekspert Sprog CSS Ekspert Sprog HTML Ekspert Sprog JavaScript Ekspert Sprog Python Rutineret Sprog SQL Rutineret Sprog Transact SQL Rutineret Teknologi.NET Ekspert Teknologi Ajax Ekspert Teknologi ASP.NET Meget rutineret

9 Teknologi LINQ Meget rutineret Teknologi Skade.Net (Edlund) Rutineret Teknologi Windows Communication Foundation Rutineret Teknologi XML Meget rutineret Teknologi Web Ekspert Teknologi Web services Ekspert Teknologi SharePoint 2010 (udvikling af webparts, timerjobs, event handlers mm.) Ekspert Teknologi REST Meget rutineret Udv. værktøj Microsoft SQL Server Rutineret Udv. værktøj Microsoft SQL Server 2008 Rutineret Udv. værktøj Backbone.js Ekspert Udv. værktøj Bootstrap Rutineret Udv. værktøj Gruntjs Rutineret Udv. værktøj jquery Ekspert Udv. værktøj Microsoft Visual Studio Ekspert Udv. værktøj Node.js Rutineret Udv. værktøj Nunit Meget rutineret Udv. værktøj Require.js Meget rutineret Udv. værktøj underscore.js Ekspert Udv. værktøj SharePoint 2010 (installation, drift, load balancing, mm.) Ekspert Udv. værktøj SVN, Git, TFS Meget rutineret Udv. værktøj Gemini Godt kendskab

Dygtig.NET / C# udvikler med stor erfaring fra både offentlige organisationer og private virksomheder.

Dygtig.NET / C# udvikler med stor erfaring fra både offentlige organisationer og private virksomheder. .NET UDVIKLER NATIONALITET: DANSK PROFIL Dygtig.NET / C# udvikler med stor erfaring fra både offentlige organisationer og private virksomheder. Stor erfaring omkring databasedesign, datahåndtering og MS

Læs mere

C#, ASP.NET 4.0, HTML5, CSS3, WPF,

C#, ASP.NET 4.0, HTML5, CSS3, WPF, PROFIL 26 år, samboende ugift Datamatiker Erfaring med kommunikation, analyse, udvikling og IT. Speciale i C#,.NET & Visual Studio Meget lærenem / -villig & fleksibel Stærke analytiske evner, og meget

Læs mere

Curriculum Vitae. Type År Sidst Niveau Type År Sidst Niveau

Curriculum Vitae. Type År Sidst Niveau Type År Sidst Niveau Curriculum Vitae Personoplysninger Navn: Søren Hvidkjær Andersen Adresse: Solbærmarken 5 By: 8641 Sorring Mobil: +45 24 82 98 87 E-mail: soren@hvidand.dk Født: 16. Juli 1971 Civilstand: Introduktion Gift

Læs mere

Systemudvikling, Systemdesign, Systemarkitektur, Systemanalyse.

Systemudvikling, Systemdesign, Systemarkitektur, Systemanalyse. Eventforce Aalborg og Hillerød Periode 01 08 2013 til? Rolle i Lave et mobil venligt website. Funktionalitet til at styre kunder, medarbejdere, opgave og meget andet. Benytte Test driven development Performance

Læs mere

Elektronik tekniker, Frederiksberg tekniske skole. Elektronik ingeniør Ingeniørhøjskolen Ballerup

Elektronik tekniker, Frederiksberg tekniske skole. Elektronik ingeniør Ingeniørhøjskolen Ballerup Uddannelse 1987 1991 1992-1993 1993 1997 Elektrikerlærling Elektronik tekniker, Frederiksberg tekniske skole Elektronik ingeniør Ingeniørhøjskolen Ballerup Erhvervserfaring 1997 1999 1999 2000 2000 2007

Læs mere

CV - Michael Hviid. Januar 2003- august 2008 Rehfeld Partners Projektleder. Juli 1998 - December 2002 Egen konsulentvirksomhed 1998-2002

CV - Michael Hviid. Januar 2003- august 2008 Rehfeld Partners Projektleder. Juli 1998 - December 2002 Egen konsulentvirksomhed 1998-2002 CV - Michael Hviid Kontaktoplysninger Michael Hviid Platanvej 23 4000 Roskilde Mobil 4057 4606 E-mail: mh@zy.dk Profilresume Michael har mere end 20 års erfaring med projekt- og udviklingsarbejde i itbranchen.

Læs mere

Niels Hede Pedersen. Softwareudvikler. Født 1964 Speciale: Udvikling af software på Microsoft platformen.

Niels Hede Pedersen. Softwareudvikler. Født 1964 Speciale: Udvikling af software på Microsoft platformen. Niels Hede Pedersen Softwareudvikler. Født 1964 Speciale: Udvikling af software på Microsoft platformen. Resume: Jeg er en erfaren udvikler og har udviklet professional software på Microsoft platformen

Læs mere

Kompetenceniveauer: Ekspert, Meget rutineret, Rutineret, Godt kendskab, Noget kendskab.

Kompetenceniveauer: Ekspert, Meget rutineret, Rutineret, Godt kendskab, Noget kendskab. Stilling: Systemudvikler/Systemkonsulent Fødselsår: 1965 IT-erhvervserfaring: 28 år Bopæl : Uddannelse: 5450 Otterup IT Profilresumé: Jeg er systemudvikler i RPGLE, RPG, Interform, Cobol, JavaScript, og

Læs mere

KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER. Kom på kursus i fx Microsoft server 2012/2016, ASP.NET MVC 5 eller udvikling af apps.

KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER. Kom på kursus i fx Microsoft server 2012/2016, ASP.NET MVC 5 eller udvikling af apps. KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER Kom på kursus i fx Microsoft server 2012/2016, ASP.NET MVC 5 eller udvikling af apps. INDHOLD 3 KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER 4 IT-SPECIALISTKURSER 8 KONTORKURSER 9 ØKONOMI-

Læs mere

CV for Martin Smidt Kristensen

CV for Martin Smidt Kristensen Martin Smidt Kristensen Tage- Hansens gade 33 st. tv. 8000 Aarhus C Tlf. 23983282 CV for Martin Smidt Kristensen Professionel profil Som webudvikler har jeg en god forståelse for webdesign, webudvikling

Læs mere

CV for Ralph Rezende Larsen

CV for Ralph Rezende Larsen CV for Ralph Rezende Larsen Bankgatan 4a, leg: 1101 243 54 Mörarp Sverige Mob.: +45 5195 7757 Email: ralph@ sitewalk.dk Fødselsdato: 24-09-1961 Resume Ralph er hovedsaligt PHP udvikler, men har også arbejdet

Læs mere

Passioneret dotnet (.Net) programmør, med erfaring fra Dynamics Nav og integration flemming.bakkensen@gmail.com

Passioneret dotnet (.Net) programmør, med erfaring fra Dynamics Nav og integration flemming.bakkensen@gmail.com Flemming Bakkensen Passioneret dotnet (.Net) programmør, med erfaring fra Dynamics Nav og integration flemming.bakkensen@gmail.com Summary FAGLIGE VÆRDIER Systemudvikler med 10 års erfaring - hvor jeg

Læs mere

Konsulent profile Johnny Ulriksen, Elektrona ApS

Konsulent profile Johnny Ulriksen, Elektrona ApS Konsulent profile Johnny Ulriksen, Elektrona ApS Mail johnny@elektrona.dk Telefon +45 61684066 Web www.elektrona.dk Johnny er en Senior konsulent, der har arbejdet med Object Orienteret systemudvikling

Læs mere

Curriculum Vitae & Præsentation

Curriculum Vitae & Præsentation Jakobs C.V. Version 2011_01_26 Curriculum Vitae & Præsentation Navn Jakob Krarup (født 8. maj 1972) Bopæl Ringkøbingvej 44 9220 Aalborg Øst Kontaktoplysninger Telefon: 321 123 32 Mobil: 25 18 88 91 Mail:

Læs mere

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue forretningers ønsker samt komplekse systemer og finde overskuelige løsninger på selv vanskelige problemer.

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue forretningers ønsker samt komplekse systemer og finde overskuelige løsninger på selv vanskelige problemer. Curriculum Vitae: Personlige oplysninger Navn Thomas Gustafsson Født 5. marts 1972 Adresse Græsmarken 5, ST. TH. 2860 Søborg Mobil (+45) 2577 2387 E-mail tgconsult@webspeed.dk Civilstand Ugift / Far til

Læs mere

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue komplekse systemer og finde brugbare løsninger på selv vanskelige problemer.

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue komplekse systemer og finde brugbare løsninger på selv vanskelige problemer. Curriculum Vitae: Personlige oplysninger Navn Thomas Gustafsson Født 5. marts 1972 Adresse Græsmarken 5, ST. TH. 2860 Søborg Mobil (+45) 2577 2387 E-mail Civilstand tgconsult@webspeed.dk Ugift / Far til

Læs mere

Konsulent resume. Referencer Svend Holm Henriksen IT-udviklingschef Region Syddanmark +45/76631169 svend.holm.henriksen@regionsyddanmark.

Konsulent resume. Referencer Svend Holm Henriksen IT-udviklingschef Region Syddanmark +45/76631169 svend.holm.henriksen@regionsyddanmark. Konsulent resume Navn: Adresse: Kemal Pajevic Klingstrupvænget 105, 2-tv 5230 Odense M Telefon: 29726221 / 63130411 Email: kemal@pajevic.dk Født: 31.07.1982 Civilstand: Gift Jeg er en meget åben og udadvendt

Læs mere

BRUTTO CV Peter Petersen

BRUTTO CV Peter Petersen BRUTTO CV Peter Petersen Tlf.: xx xx xx xx Mail xx@xx.dk Linkedin: https://dk.linkedin.com/in/peterpeter RESUMÉ Jeg har en baggrund som Civilingeniør i Software Engineering og 5 års erfaring med projektledelse

Læs mere

AD HOC KOMPETENCE KONSULENTPROFIL:KFA

AD HOC KOMPETENCE KONSULENTPROFIL:KFA Kristian F. AD HOC KOMPETENCE KONSULENTPROFIL:KFA 449 04-04-2016 Erfaring: Siden 2003.NET, C#, ASP.NET, MVC, Agile, SQL Forretningserfaring: Siden 2006 Født i: 1980 Uddannelse: Datamatiker, LUC 2006 Kort

Læs mere

Online kursus: Developer Collection

Online kursus: Developer Collection Online kursus 365 dage DKK 19.999 Nr. 72749 P ekskl. moms For dig, der arbejder med it-udvikling, får du her en stor pakke af relevante kurser, der giver dig opdateret viden om relevante programmer og

Læs mere

Brian Bugge - CV. Curriculum Vitae 1. Telefon: +45 29 71 71 42 E-mail: bb@visionware.dk

Brian Bugge - CV. Curriculum Vitae 1. Telefon: +45 29 71 71 42 E-mail: bb@visionware.dk Jeg er udadvendt, initiativrig og engageret, og har let ved at tilegne mig ny viden. Jeg har en meget entusiastisk holdning til nye løsninger og udfordringer, er nem at tale med, og besidder en god portion

Læs mere

Ansat i FOA fagforening, hvor jeg bl.a. arbejder med integration og sagsbehandlingssystemer.

Ansat i FOA fagforening, hvor jeg bl.a. arbejder med integration og sagsbehandlingssystemer. 1/9 Firmapræsentation... 3 Martin Larsen... 3 Kontaktoplysninger... 3 Arbejdsform... 4 Hvad udfører vi?... 4 Forudsætninger... 4 Hvorfor gør vi det?... 4 Hvordan gør vi det?... 4 Hvad koster det?... 4

Læs mere

NICKLAS FOLDEN VIND www.davik.dk nicklas@davik.dk 23277907

NICKLAS FOLDEN VIND www.davik.dk nicklas@davik.dk 23277907 NICKLAS FOLDEN VIND www.davik.dk nicklas@davik.dk 23277907 Personlig beskrivelse Som person er jeg meget positiv, entusiastisk og proaktiv. Jeg er vant til at have mange bolde i luften og ser løsninger

Læs mere

.NET web- og applikationsudvikler, ScrumMaster Objektorientet udvikling og design, ASP.NET, C#, WPF, WinForms, SQL-Server, HTML, CSS, JavaScript

.NET web- og applikationsudvikler, ScrumMaster Objektorientet udvikling og design, ASP.NET, C#, WPF, WinForms, SQL-Server, HTML, CSS, JavaScript Kristoffer Olsson Poul Reumerts Vej 1 2500 Valby +45 31776779 kristoffer@applikation.dk.net web- og applikationsudvikler, ScrumMaster Objektorientet udvikling og design, ASP.NET, C#, WPF, WinForms, SQL-Server,

Læs mere

Curriculum Vitae PETER VILLADSEN MOBIL: +45 5080 1010 E-MAIL: PVILLADSEN@GMAIL.COM RAVNSBORGVEJ 91 DK-4600 KØGE WWW.PVILLADSEN.DK

Curriculum Vitae PETER VILLADSEN MOBIL: +45 5080 1010 E-MAIL: PVILLADSEN@GMAIL.COM RAVNSBORGVEJ 91 DK-4600 KØGE WWW.PVILLADSEN.DK Curriculum Vitae PETER VILLADSEN MOBIL: +45 5080 1010 E-MAIL: PVILLADSEN@GMAIL.COM RAVNSBORGVEJ 91 DK-4600 KØGE WWW.PVILLADSEN.DK Profil Erfaren udvikler med teknisk indsigt. Arbejder pt. meget med udvikling

Læs mere

Thomas' kerneydelser ligger indenfor rollerne som arkitekt, systemdesigner, udvikler og arbejdende teknisk projektleder på følende områder:

Thomas' kerneydelser ligger indenfor rollerne som arkitekt, systemdesigner, udvikler og arbejdende teknisk projektleder på følende områder: Personlige data Navn: Stilling: Firmanavn: Adresse: Thomas Pedersen Softwareudvikler, teknisk projektleder Thomassoft ApS Østergårds Allé 132, 8362 Hørning Tlf.: +45 22790719 Email: Hjemmeside: tp@thomassoft.dk

Læs mere

Konsulent resume Kemal Pajevic Adresse: Væbnerhatten Odense SØ Telefon: Født:

Konsulent resume Kemal Pajevic Adresse: Væbnerhatten Odense SØ Telefon: Født: Konsulent resume Navn: Kemal Pajevic Adresse: Væbnerhatten 38 5220 Odense SØ Telefon: 29726221 Email: kemal@pajevic.dk Født: 31.07.1982 Civilstand: Gift Jeg er en meget åben og udadvendt person, som både

Læs mere

Studieordning del 3-2014

Studieordning del 3-2014 Studieordning del 3-2014 Valgfag Datamatiker AP Graduate in Computer Science Version 1.1 Revideret august 2014 Side 0 af 6 del 3 Valgfag 1. Valgfrie uddannelseselementer...2 2. Valgfaget Android...2 3.

Læs mere

Curriculum vitae. Personlige oplysninger. Præsentation. Projekterfaring

Curriculum vitae. Personlige oplysninger. Præsentation. Projekterfaring Curriculum vitae Personlige oplysninger Navn: Michael Sig Adresse: Hesseløgade 4, 3.th. 2100 København Ø Telefonnr.: 40 97 50 49 www: www.sig-logik.dk Email: michael@sig-post.dk Alder: 32 år (født d. 21.9.1974)

Læs mere

Michael Dalgaard PERSONLIGE DETALJER STYRKER. Programmør Produktudvikler Teknisk projektleder

Michael Dalgaard PERSONLIGE DETALJER STYRKER. Programmør Produktudvikler Teknisk projektleder Michael Dalgaard Programmør Produktudvikler Teknisk projektleder PERSONLIGE DETALJER Navn Michael Dalgaard Professionel 16 år Adresse Øster Farimagsgade 73, 2.tv., 2100 København Ø Tlf.nr. 285119 31 E-mail

Læs mere

Navn. Bopæl. Kontaktoplysninger. Jakob Krarup (født 8. maj 1972) Ringkøbingvej 44, 9220 Aalborg Øst

Navn. Bopæl. Kontaktoplysninger. Jakob Krarup (født 8. maj 1972) Ringkøbingvej 44, 9220 Aalborg Øst Navn Jakob Krarup (født 8. maj 1972) Bopæl Ringkøbingvej 44, 9220 Aalborg Øst Kontaktoplysninger Mobil: 25 18 88 91 Mail: Web: www.jake.dk / www.xnafan.net Uddannelse og arbejde 2009 Konsulent/udvikler

Læs mere

Jakob Hjelmer Nielsen, vårgyvelvej 4, 8462 Harlev J. Mobil: , Mail : www:

Jakob Hjelmer Nielsen, vårgyvelvej 4, 8462 Harlev J. Mobil: , Mail : www: CURRICULUM VITAE JAKOB HJELMER NIELSEN Jakob Hjelmer Nielsen, vårgyvelvej 4, 8462 Harlev J. Mobil: 61 46 94 13, Mail : web@jakobhnielsen.com, www: http://jakobhnielsen.com PROFIL Jeg er en energisk og

Læs mere

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR EG Copyright Infrastruktur er mere end nogle servere... Den Mentale Infrastruktur Den Fysiske Infrastruktur Den Mentale Infrastruktur Vi vil jo gerne have vores

Læs mere

Curriculum Vitae Jack Petersen

Curriculum Vitae Jack Petersen Curriculum Vitae Jack Petersen Jeg er løsningsarkitekt og erfaren Java-udvikler i de sidste 15+ år har jeg arbejdet i den finansielle sektor, hvor jeg har bygget både frontend og backend systemer. De sidste

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

Som person stræber Hendrik mod at være målrettet, kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, konstruktiv og imødekommende.

Som person stræber Hendrik mod at være målrettet, kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, konstruktiv og imødekommende. .NET UDVIKLER NATIONALITET: DANSK PROFIL Hendrik er en senior Microsoft.NET/C# systemudvikler og systemdesigner med nutidig fokus på systemintegration og servicebaserede systemer (REST, SOA, WCF/webservices,

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

Curriculum Vitae for Søren Brønsted

Curriculum Vitae for Søren Brønsted Curriculum Vitae for Søren Brønsted Person oplysninger Søren Brønsted Kirkebjergvej 2 4623 Lille Skensved Tlf: 52 19 14 10 email: soren@bronsted.dk Født: 1963 Profilbeskrivelse Jeg er er en senior Java/J2EE

Læs mere

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet Indhold. Grundmodul Tillægsmoduler Forretningsmæssig funktionalitet Dynamiske skemaer Fleksibel rapportering Digitalpost Digital udvalgsbetjening Teknologisk opbygning og indhold Mulighed for udbygning

Læs mere

Erhvervserfaring 2000 - Senior IT Specialist, IBM 1995 2000 Systemudvikler, Dan Net 1987 1995 Systemudvikler, KMD

Erhvervserfaring 2000 - Senior IT Specialist, IBM 1995 2000 Systemudvikler, Dan Net 1987 1995 Systemudvikler, KMD Personlige data Navn: Kurt Koch Nielsen Adresse: Holmeås 8, 2670 Greve Telefon hjem: +45 43 90 50 75 Telefon mobil: +45 28 80 94 17 E-mail: kurt@kochnielsen.dk Fødselsdato: 19-02-1967 Civilstand: Gift,

Læs mere

Curriculum Vitae for Søren Brønsted

Curriculum Vitae for Søren Brønsted Person oplysninger Søren Brønsted Løvstikkevej 44 2300 København S Tlf: 31 49 32 22 email: soren@bronsted.dk Født: 1963 Profilbeskrivelse Curriculum Vitae for Søren Brønsted Jeg er en senior fullstack

Læs mere

Johan Hallager. Kontakt

Johan Hallager. Kontakt Johan Hallager Jeg vil beskrive mig selv som engageret og målrettet person, der gerne vil tage ansvar for opgaverne og levere gode resultater. Jeg har 7 års erfaring med webudvikling, først som freelancer,

Læs mere

Studieordning del 3-2015

Studieordning del 3-2015 Studieordning del 3-2015 Valgfag, PBA i økonomi og informationsteknologi Bachelor of Business Economics and Information Technology Version 1.0 Revideret december 2014 Side 0 af 4 Indhold del 3 Valgfag

Læs mere

Dennis Cassøe Mobil: 29 89 89 01

Dennis Cassøe Mobil: 29 89 89 01 Dennis Cassøe Mobil: 8 8 0 3consult.dk Email: dennis@3consult.dk Navn: Dennis Cassøe Årgang: IT-: Profil: Roller: Brancher: år Forretningsfokuseret IT-Arkitekt IT-Chef, IT-Arkitekt, Projektleder, Udvikler,

Læs mere

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue forretningers ønsker samt komplekse systemer og finde overskuelige løsninger på selv vanskelige problemer.

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue forretningers ønsker samt komplekse systemer og finde overskuelige løsninger på selv vanskelige problemer. Curriculum Vitae: Personlige oplysninger Navn Thomas Gustafsson Født 5. marts 1972 Adresse Græsmarken 5, ST. TH. 2860 Søborg Mobil (+45) 2577 2387 E-mail tgconsult@webspeed.dk Civilstand Ugift / Far til

Læs mere

PLATYPUS. Praktisk erfaring Års erfaring Erfarings niveau Senest Teknisk arkitektur 6 Høj 2005 Applikations Design 11 Høj 2004 Performance 12 Høj 2005

PLATYPUS. Praktisk erfaring Års erfaring Erfarings niveau Senest Teknisk arkitektur 6 Høj 2005 Applikations Design 11 Høj 2004 Performance 12 Høj 2005 Ledig 28. februar 2005 Født 1968 Civilstand Gift, 2 børn IT-erfaring Siden 1988 Personprofil Gunnar har gennem de seneste 15 år arbejdet med mange forskellige aspekter af systemudvikling inden for en bred

Læs mere

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator PERSONLIGHED Et par sten på vejen ser jeg som en god udfordring. Jeg er en god teamplayer altid positiv og i godt humør. Jeg siges at være loyal og behagelig. Med mere end 10 års erfaring har jeg opbygget

Læs mere

CV for Christian Plougmann Hag

CV for Christian Plougmann Hag CV for Christian Plougmann Hag Navn Christian Plougmann Hag Født 1970 Civilstand Gift, 2 børn IT-erfaring siden 1991 Personlig profil Christian er en kapacitet, der med sine mange års erfaring med J2EE/JavaEEsystemudvikling,

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Peter Grynderup Poulsen

Peter Grynderup Poulsen 6. marts 2014 Peter Grynderup Poulsen pgpoulsen@gmail.com 30 22 45 24 Allégade 4, 7600 Struer www.pgpoulsen.dk Min baggrund indenfor softwareudvikling spænder meget bredt. Jeg har arbejdet med hjemmesideudvikling

Læs mere

Baggrund Funktionsområder

Baggrund Funktionsområder 1 Baggrund 2 Funktionsområder 2.1 Trænings og øve område 2.2 Elektroniske formularer 2.3 Nyhedsfunktion 2.4 Online vejledninger 2.5 erekruttering 2.6 Personale-, publikations- og projektdatabaser 2.7 Blogs

Læs mere

PHP Quick Teknisk Ordbog

PHP Quick Teknisk Ordbog PHP Quick Teknisk Ordbog Af Daniel Pedersen PHP Quick Teknisk Ordbog 1 Indhold De mest brugte tekniske udtryk benyttet inden for web udvikling. Du vil kunne slå de enkelte ord op og læse om hvad de betyder,

Læs mere

Enterprise Search fra Microsoft

Enterprise Search fra Microsoft Enterprise Search fra Microsoft Sådan kommer du i gang med search i Microsoft SharePoint Server 2007 Simon Tange Mortensen Solution Sales Specialist Microsoft Danmark simontm@microsoft.com Flere grænseflader

Læs mere

Procesbeskrivelse - Webprogrammering

Procesbeskrivelse - Webprogrammering Procesbeskrivelse - Webprogrammering Indholdsfortegnelse Forudsætninger... 1 Konceptet... 2 Hjemmesiden... 2 Server-side... 3 Filstrukturen... 3 Databasehåndtering og serverforbindelse... 4 Client-side...

Læs mere

Tech College Aalborg. HomePort. Projekt Smart Zenior Home

Tech College Aalborg. HomePort. Projekt Smart Zenior Home Tech College Aalborg HomePort Projekt Smart Zenior Home Indhold HomePort... 2 Hvad er HomePort?... 2 Hvad kan HomePort bruges til?... 3 Hvad er HomePort Adaptere?... 3 Muligheder og begrænsninger... 4

Læs mere

Tekniske kompetencer

Tekniske kompetencer Jens Christoffersen Bilag: Tekniske kompetencer og teknisk projekterfaring Arbejdsområder Tekniske kompetencer Niveau Sidst anvendt Behovsafdækning Rutineret 2011 25 Dokumentation Meget rutineret 2011

Læs mere

Curriculum Vitae & Præsentation

Curriculum Vitae & Præsentation Jakobs C.V. Version 15-07-2009 Curriculum Vitae & Præsentation Navn Jakob Lund Krarup (født 8. maj 1972) Bopæl Broagervej 28, Sdr. Tranders 9260 Gistrup Kontaktoplysninger Telefon: 98 18 81 90 Mobil: 25

Læs mere

IT Arkitektur,.Net, C++, OOAD, Brugergrænseflader (HCI), Implementering

IT Arkitektur,.Net, C++, OOAD, Brugergrænseflader (HCI), Implementering CURRICULUM VITAE Navn: Frederik Winstrup Johansen Født: 28. august 1968 Civilstand: Arbejdsområder: Uddannelse: Resume: Gift IT Arkitektur,.Net, C++, OOAD, Brugergrænseflader (HCI), Implementering Datalog

Læs mere

Datatekniker med programmering som speciale

Datatekniker med programmering som speciale Datatekniker med programmering som speciale H2 H1 varer ti uger bestående af ti uddannelsesspecifikke fag. Indhold På H2 er der fokus på at integrere Objektorienteret Programmering i dine programmer. Fagene

Læs mere

Who s to blame? Jeppe Rørbæk. Jeppe.rorbaek@teknologisk.dk +45 22 70 55 07. Konsulent og underviser på Teknologisk Institut MCP, MCAD, MCSD, MCT

Who s to blame? Jeppe Rørbæk. Jeppe.rorbaek@teknologisk.dk +45 22 70 55 07. Konsulent og underviser på Teknologisk Institut MCP, MCAD, MCSD, MCT Who s to blame? Jeppe Rørbæk Jeppe.rorbaek@teknologisk.dk +45 22 70 55 07 Konsulent og underviser på Teknologisk Institut MCP, MCAD, MCSD, MCT Introduktion til ATLAS AJAX Intro / hensigten med ATLAS Hvordan

Læs mere

Sego Turan Curriculum vitae 29/4 2013

Sego Turan Curriculum vitae 29/4 2013 Kompetenceprofil Sego Turan Mobil: 28 40 28 74 Bredekærs Vænge 120 E-mail: job@segoturan.dk 265 Ishøj Hjemmeside: www.segoturan.dk Med baggrund i min uddannelse som datamatiker / systemudvikler, har jeg

Læs mere

Integration til andre it-systemer

Integration til andre it-systemer Tangora White Paper: Integration til andre it-systemer Med indbygget web service support giver Tangora Portal CMS rige muligheder for realtidsintegration mellem Tangora webløsninger og eksterne it-systemer.

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

DAXIF# - Delegate Automated Xrm Installation Framework. Delegate A/S

DAXIF# - Delegate Automated Xrm Installation Framework. Delegate A/S DAXIF# - Delegate Automated Xrm Installation Framework Delegate A/S Agenda Delegate A/S DAXIF# Kun et programmeringssprog Type stærke script (og selvdokumenterende) filer Unit tests afvikles før assembly

Læs mere

SYSTEMDOKUMENTATION AF POC

SYSTEMDOKUMENTATION AF POC DIGITALISERINGSSTYRELSEN POC PÅ ORKESTRERINGSKOMPONENTEN SYSTEMDOKUMENTATION AF POC Version: 1.1 Status: Endelig Godkender: Forfatter: Copyright 2019 Netcompany. All rights reserved Dokumenthistorik Version

Læs mere

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker.

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker. KONSULENTPROFIL Navn Nationalitet Torben Nørgaard Dansk Resumé Jeg er oprindeligt kontoruddannet i revisionsfirma. I de 8 år jeg var ansat havde jeg ansvaret for driften af EDB og stod for kontakten til

Læs mere

Data repository løsningsbeskrivelse

Data repository løsningsbeskrivelse Indhold Dokument status... 1 Beskrivelse af ICT s Analytiske Arbejdsområde... 2 Teknisk setup med Hadoop og Hive... 2 Arbejdsområder... 2 Arbejdsområder Udestående:... 3 Arkivet... 3 Arkivet Udestående:...

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

GetOrganized. Michael Ekegren, Manager Netcompany

GetOrganized. Michael Ekegren, Manager Netcompany GetOrganized Michael Ekegren, Manager Netcompany mek@netcompany.com 2272 0241 Agenda Er dette din virksomhed? GetOrganized fra Netcompany Hvorfor ikke bare standard SharePoint? Hvordan kommer man videre?

Læs mere

Internet Information Services (IIS)

Internet Information Services (IIS) Internet Information Services (IIS) Casper Simonsen & Yulia Sadovskaya H1we080113 06-11-2013 Indholdsfortegnelse Problemformulering... 2 Hvorfor:... 2 Hvad:... 2 Hvordan:... 2 Problembehandling... 3 Introduktion...

Læs mere

Installation For at installere programmet, skal du åbne din Internet Explorer og skrive http://www.jma.dk/updates/fileagent i adressefeltet.

Installation For at installere programmet, skal du åbne din Internet Explorer og skrive http://www.jma.dk/updates/fileagent i adressefeltet. JMA Filagent JMA Filagent, anvendes af hostingbrugere/serverkunder, som har behov for at overføre billeder til deres DSM. Installation For at installere programmet, skal du åbne din Internet Explorer og

Læs mere

Oracle teknologi. Projekt-, og løsningssalg. Test Management. Life Science

Oracle teknologi. Projekt-, og løsningssalg. Test Management. Life Science Firmapræsentation Vidste du det? Scott er navnet på en Oracle-bruger, der som standard installeres i Oracle databaser Opkaldt efter Bruce Scott, der var en af de første ansatte i Oracle, og som var med

Læs mere

Kjeld Ingemann Poulsen

Kjeld Ingemann Poulsen Stamoplysninger Navn Kjeld Ingemann Poulsen Født 20 Januar 1964 Ægtestand Gift med Berit Poulsen Børn David 20 år, Ida 18 år Bopæl Carl Møllers Allé 38 2860 Søborg Uddannelse Cand. Merc. Handelshøjskolen

Læs mere

KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER Kom på kursus i fx Microsoft server 2012/2016, ASP.NET MVC 5 eller udvikling af apps.

KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER Kom på kursus i fx Microsoft server 2012/2016, ASP.NET MVC 5 eller udvikling af apps. KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER Kom på kursus i fx Microsoft server 2012/2016, ASP.NET MVC 5 eller udvikling af apps. INDHOLD 3 KURSER FOR LEDIGE IT-MEDLEMMER 4 IT-SPECIALISTKURSER Netværk og infrastruktur

Læs mere

CV Jakob Niemann. Resumé: Nøglekvalifikationer. Personlighed. Født: 24/02 1976

CV Jakob Niemann. Resumé: Nøglekvalifikationer. Personlighed. Født: 24/02 1976 Jakob Niemann IT Konsulent Født: 24/02 1976 Rosendalsgade 11, 2. TV. 2100 København Ø Tlf: +45 2859 9808 JakobNiemann@gmail.com Resumé: Test og Quality Manager med mere end 15 års IT erfaring. Har stor

Læs mere

Curriculum Vitae. Erik Fjellanger Schmidt

Curriculum Vitae. Erik Fjellanger Schmidt Curriculum Vitae Erik Fjellanger Schmidt Adresse: Bakkekammen 127 By: 3600 Frederikssund Mobil: 26 28 54 23 E-mail: erik@fjellanger.dk Fødselsdato: 27. april 1975 Civilstand: Gift og far til to piger.

Læs mere

2. Systemarkitektur... 2

2. Systemarkitektur... 2 Indholdsfortegnelse 2. Systemarkitektur... 2 2.1 Præsentationsserverarkitektur... 3 2.2 Applikationsserverarkitektur... 7 Version 7.0 Side 1 af 7 5. Systemarkitektur Arkitekturen for Nyt BBR bygger på

Læs mere

Visual Studio Team System. Team Build en grundpille i søgen efter it-projektproduktivitet?

Visual Studio Team System. Team Build en grundpille i søgen efter it-projektproduktivitet? Visual Studio Team System Team Build en grundpille i søgen efter it-projektproduktivitet? Agenda: Introduktion Hvorfor Automatiseret Build Microsoft Team Build Rapportering/Data warehouse Commentor A/S

Læs mere

Fakta om Datafordeleren

Fakta om Datafordeleren Fakta om Datafordeleren Fællesoffentligdatadistribution 21.november,2018 Fakta om Datafordeleren Dette dokument giver tekniske fakta om den Datafordeleren. Dokumentet er et supplement til den konceptuelle

Læs mere

Arkitektur for begyndere

Arkitektur for begyndere Denne guide er oprindeligt udgivet på Eksperten.dk Arkitektur for begyndere Denne artikel beskriver forskellige basale n-tier arkitekturer. Som man bør kende og have valgt inden man går igang med at udvikle

Læs mere

Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser?

Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser? OODBMS Vs. RDBMS 1 Indholdsfortegnelse Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser?... 3 OODBMS i erhvervslivet... 4 Bagsiden af medaljen... 5 OODBMS i praksis... 6 Konklusion... 8 2 Hvorfor skal

Læs mere

Integrationer imellem AX2012 og Winformatik Økonomisystem vers. 3.0

Integrationer imellem AX2012 og Winformatik Økonomisystem vers. 3.0 Integrationer imellem AX2012 og Winformatik Økonomisystem vers. 3.0 Indhold Dokumenthistorik... 1 Baggrund... 1 Oversigt over valgt løsning... 2 Proof of Concept: tre-trins raket... 3 Trin 1... 3 Opgaver

Læs mere

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater TDCs Signaturserver Side 2 Indhold Indledning...3 Teknisk projekt... 3 Tekniske forudsætninger... 3 Installation af klienten... 4 Udstedelse af signatur... 4 Anvendelse af signaturen... 6 Eksport af signaturen...

Læs mere

GENUDBUD AF BYG OG MILJØ. Leverandørpræsentation Onsdag 1. juni kl

GENUDBUD AF BYG OG MILJØ. Leverandørpræsentation Onsdag 1. juni kl GENUDBUD AF BYG OG MILJØ Leverandørpræsentation Onsdag 1. juni kl.11.00-13.00 Dagsorden 1. Velkomst og gennemgang af dagsorden v. Nicolai Nørr Korolkiewicz 2. Baggrund for genudbuddet v. Pernille Østerbye

Læs mere

PHP og.net arkitektur, Sitecore CMS, ESDH specialist viden. SCRUM, produkt- og organisationsudvikling. Senior webudvikler

PHP og.net arkitektur, Sitecore CMS, ESDH specialist viden. SCRUM, produkt- og organisationsudvikling. Senior webudvikler Profil Løsningsarkitekt PHP og.net arkitektur, Sitecore CMS, ESDH specialist viden. Tekniskprojektleder SCRUM, produkt- og organisationsudvikling. Senior webudvikler PHP, C#, JS, CSS, jquery, AngularJS,

Læs mere

DAXIF# - Delegate Automated Xrm Installation Framework

DAXIF# - Delegate Automated Xrm Installation Framework DAXIF# - Delegate Automated Xrm Installation Framework Agenda Forventningsafstemning Intro af foredragsholdere samt Delegate A/S for brugergruppen DAXIF# Kun et programmeringssprog Type stærke script (og

Læs mere

GetOrganized. Realisér store forretningsgevinster og besparelsespotentiale ved at organisere dit og dine kollegaers arbejde.

GetOrganized. Realisér store forretningsgevinster og besparelsespotentiale ved at organisere dit og dine kollegaers arbejde. GetOrganized Netcompany A/S Michael Ekegren Manager mek@netcompany.com Tlf. : 2272 0241 Realisér store forretningsgevinster og besparelsespotentiale ved at organisere dit og dine kollegaers arbejde Inspirationsseminar

Læs mere

APEX i Praksis Martin B. Nielsen. Navn. MBNDATA Emne

APEX i Praksis Martin B. Nielsen. Navn. MBNDATA Emne APEX i Praksis Martin B. Nielsen Navn MBNDATA Emne Foredragsholderen Oracle/APEX Arkitekt/udvikler/DBA Siden Oracle v.5 (1988) APEX Siden 2007, men før (Database provider, HTMLDB) MBNDATA siden 1996 MBNDATA

Læs mere

.NET BACKEND UDVIKLER

.NET BACKEND UDVIKLER .NET BACKEND UDVIKLER NATIONALITET: DANSK FØDSELSDATO: 22. FEBRUAR 1979 PROFIL Senior backend Microsoft.NET systemudvikler og systemdesigner med stærke relaterede kompetencer indenfor systemarkitektur

Læs mere

Installation For at installere programmet, skal du åbne din Internet Explorer og skrive i adressefeltet.

Installation For at installere programmet, skal du åbne din Internet Explorer og skrive   i adressefeltet. JMA Filagent JMA Filagent, anvendes af hostingbrugere/serverkunder, som har behov for at overføre billeder til deres DSM. Installation For at installere programmet, skal du åbne din Internet Explorer og

Læs mere

Curriculum Vitae for Per Odderskov.

Curriculum Vitae for Per Odderskov. Curriculum Vitae for Per Odderskov. Demografiske data Navn: Per Odderskov Bopæl: Nedergårds Alle 5, 8200 Århus N Født: 1957 Civil stand: Gift Nationalitet: Dansk Resume Jeg har en mangeårig baggrund som

Læs mere

edrift - Installationsvejledning edrift i version NET Open Source

edrift - Installationsvejledning edrift i version NET Open Source edrift - Installationsvejledning edrift i version 1.0 -.NET Open Source Indhold 15. november 2017 1. Forudsætninger... 2 1.1 Software... 2 1.2 Tilgang til og organisering af data... 2 2. Implementering

Læs mere

Tech College Aalborg. ASP.NET Hjemmeside. Projekt Smart Zenior Home - Guide til ASP.NET hjemmeside med Visual Studio

Tech College Aalborg. ASP.NET Hjemmeside. Projekt Smart Zenior Home - Guide til ASP.NET hjemmeside med Visual Studio Tech College Aalborg ASP.NET Hjemmeside Projekt Smart Zenior Home - Guide til ASP.NET hjemmeside med Visual Studio Isabella Sihm Ziersen Indhold ASP.Net hjemmeside... 2 Visual Studio... 2 Brug af templates

Læs mere

Finn Rosenkilde Rasmussen

Finn Rosenkilde Rasmussen Finn Rosenkilde Rasmussen Erfaren # J2EE # Java # PHP # Web udvikler linkedin@hvepseeksperten.dk Kort beskrivelse Jeg er en senior java udvikler med mere end 35 års erhvervs erfaring hvoraf 6 af årene

Læs mere

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Digital Print Room Implementering og tilretning 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Agenda. Priser. Forskellen mellem de 3 versioner. Hardware og software. Sikkerheden og opsætning af rettigheder. Opgradering fra

Læs mere

Fødselsår 1971. Relevant erhvervserfaring siden 1994 Sprog Dansk, Engelsk Fritid Cykling, Løb, Backgammon, Russisk. Kontakt Decimal Consulting ApS

Fødselsår 1971. Relevant erhvervserfaring siden 1994 Sprog Dansk, Engelsk Fritid Cykling, Løb, Backgammon, Russisk. Kontakt Decimal Consulting ApS Navn Thomas Petersen Fødselsår 1971 Nationalitet Dansk Relevant erhvervserfaring siden 1994 Sprog Dansk, Engelsk Fritid Cykling, Løb, Backgammon, Russisk. Kontakt Decimal Consulting ApS Thomas Petersen

Læs mere

OS2 Opgavefordeler. Løsningsbeskrivelse Version 2. Udarbejdet af Miracle A/S Simon Møgelvang Bang smb@miracle.dk

OS2 Opgavefordeler. Løsningsbeskrivelse Version 2. Udarbejdet af Miracle A/S Simon Møgelvang Bang smb@miracle.dk OS2 Opgavefordeler Løsningsbeskrivelse Version 2 Udarbejdet af Miracle A/S Simon Møgelvang Bang smb@miracle.dk 15/2/2015 Løsningsbeskrivelse for OS2 Opgavefordeler 1. Introduktion... 3 2. Kontekst... 3

Læs mere

software bricks & glue for system integration

software bricks & glue for system integration Produktet: Denva Service Alert Infrastructure (DSAI) AlertServiceTest DSAI løsning giver mulighed for at løbende at overvåge processer & services på Windows computer. Optimerer: Løsninger giver mulighed

Læs mere

10. Rapporter i BBR... 2

10. Rapporter i BBR... 2 Indholdsfortegnelse 10. Rapporter i BBR... 2 10.1 Reporting Services arkitektur...2 10.2 Reporting Services i Nyt BBR...3 10.3 Faste BBR rapporter...4 10.4 Selvgenerede BBR rapporter...5 10.5 BBR-Meddelelser...5

Læs mere