Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger med DR - De fem punkter, vi kæmper for: o Kvalitet i uddannelsen o Udvidelse af dækning (overenskomsten dækker ikke RUC og SDU, fordi de går under nogle fagforeninger, der er akademiske) o Arbejdets tilrettelæggelse (begrænsning af afspadsering osv.) o Ferie udvidet til seks uger i stedet for fem o Løn - Snakket om, hvordan punkterne skal prioriteres. - Med hensyn til løn ligger det punkt meget fast, da vi fik en lønstigning ved overenskomstforhandlingerne med DMA. Derfor skal lønnen/lønstigningen være den samme ved forhandlingerne med DR. Men udover det kæmper vi for de andre punkter. Ferie står dog ikke så højt på listen. - Papiravisabonnementer hos DR er forhandlet væk. De er skåret væk, og pengene er i stedet placeret i en fond, som praktikanter kan bruge til at søge om tilskud til studietur. Det skal være lige for alle, hvor mange penge man får til en studietur. Praktikudvalg ved Jon: - Der er ikke så meget nyt, da der ikke har været et møde, siden KaJ-bestyrelsens mødtes. - Emnerne til næste møde bliver: o Undersøgelse af Store Match-dag o Praktikforlængelser SPU-udvalg ved Mathias: - Skal snart holde møde, hvor der bliver rettet kritik mod forbundets ledelse i forhold til overenskomstforhandlinger med DMA. Emdrup-puljen ved Kristian: - De kr., som vi havde sat af til oprettelsen af Emdrup-bestyrelsen, bruger vi stedet til at støtte Kravling. Kort om Fagligt Forum ved Mathias: - Vores helt store forbehold for at gå ind i refusionen var idéen med repræsentantskabt, som vi ikke mente var særlig demokratisk. Men da vi mødte op på Fagligt Forum, havde forbundets ledelse faktisk droppet idéen. Det betød, at vi (studerende) gik stærkere ind for refusionen. Det var en god idé, bl.a. fordi nej-siden var stærkt repræsenteret. Der var dog også en ret stærk ja-side. - Der skal foretages en vejledende afstemning om refusionen blandt dem, der var af sted til fagligt forum.

2 - Kæmpe problem med høje kontingenter. Men der er skabt en holdning om, at kontingentet for studerende skal sættes ned. Andrea i Emdrup ved bestyrelses formand: - Stort fremmøde ved den stiftende generelforsamling. Der mødte 20 mennesker op, hvilket var langt flere end forventet. - Idéen var at have fem bestyrelsesmedlemmer, men de er endt på syv bestyrelsesmedlemmer. Meningen er, at alle studieretninger skal have et medlem repræsenteret. Lige nu repræsenterer Andrea repræsenterer alle undtagen grupperne: tv- og medietilrettelæggere, diplomuddannelsen faglig journalist samt uddannelsen medieproduktion og ledelse. - Stadig i opstartsfasen, men på vej mod noget konkret. Målet er at starte bestyrelsen op og komme i gang, men så lave en ordentlig generalforsamling næste gang. Store Match-dag ved Mathias - Situationen lige ned: 49 mangler en praktikplads. - Det gør Kaj nu: o dialog med forbundet o mailtråd kørende med mange forskellige tiltag, o samarbejde med Pia Fæhring. - Manglen på praktikpladser bliver samtidig et punkt på Beskæftigelses- og Uddannelses udvalgets næste møde. - Der er blevet lavet en hjemmeside, hvor de studerende uden en praktikplads kan melde sig på, og der bliver så lavet en samlet liste, hvilket gør, at vi forhåbentlig bedre kan hjælpe de studerende med at finde en plads. - Målet er selvfølgelig at få alle i praktik, men vi må nok indse, at en del af dem nok kommer til at gå på orlov. - Diskussion: Hvordan forholder vi os til det spørgsmål, om der bliver optaget for mange på uddannelserne? o Mathias: Det er en enkel panikdag, hvor der mangler mange pladser. Vi kan ikke sige noget endnu, der er baseret på fakta. o Merete: Der bliver jo alt for mange optaget. Det kan man jo bare se på arbejdsløshedstallene. o Mathias: Vi ligger cirka 1. pct. over landsgennemsnittet, når det kommer til arbejdsløsheden. Det tal har faktisk aldrig været lavere, så der er arbejde til folk derude. I forhold til om der bliver optaget for mange, er det svært at sige, da det er svært at bevise endnu. Samtidig skal man igennem sindssygt mange led, før man kan tage edn beslutning, og det vil ikke løse problemerne lige nu og her eller ved næste panikdag. Det er en diskussion værd, men det er ikke et reelt løsningsredskab. o Kristian: Positivt, at alle pladser er taget. De studerende er ikke i hvert fald ikke kræsne. Det er godt gået og et stærkt argument, når vi skal finde flere pladser. o Niki: Respekt for de studerende, at de hopper på noget, der måske ikke var deres første, anden eller tredje prioritet. Men hvor er pladserne blevet af? Man kan måske sammenlign praktikpladserne med for fem år siden? o Mathias: Det er vi gang med.

3 o Jon: Det er en myte, at praktiksteder, der har svært ved at få nogle praktikanter, ikke dukker op for at få praktikanter. Det gør de. o Mathias: Vi skal også ud med budskabet, at det skal nok gå, selvom nogle af de studerende kan ende med at skal tage orlov. o Jon: Det skal vi passe på med, fordi så kommer der jo et efterslæb til næste panikdag. Det er svært at fortælle folk, at det nok skal gå, fordi det bliver jo bare sværere. o Niki: Lige nu er det svært for de 50 studerende, men perspektiverne er endnu sværere. Måske var det en idé at spørge nogle af dem, der har skabt deres egen praktikplads. o Mie: Rigtig god idé. o Niki: Det er jeg tovholder på. o CBB: Der er deadline på Kajs annonce i Illustreret Bunker om to dage. Det var måske dét, at den annonce skulle handle om. o Mathias: Samt et link til den nye hjemmeside, hvor de studerende uden en praktikplads kan melde sig på. PAUSE TIL AT LÆSE REFERAT F FOKUSGRUPPEMØDE Tiltag for de kommunikationsstuderende ved CBB - Christoffer: o Jeg har haft et møde med kommunikationsmøde med de kommunikationsstuderende, hvor vi snakkede om, hvorfor er de med i KAJ, hvad KAJ kan gøre for dem osv. o Nysgerrig efter at høre bestyrelsens input til det. o Jeg står primært for studiestart og de ting, men der er også nogle andre ting fra fokusgruppemødet, der er opfordringer til KAJ og bestyrelsen om at lave. o Nogle fine ting: Sponsorere en fælles introfest for journalister og kommunikationsstuderende På mødet snakkede vi om, at det var vigtigt, at man lærte nogle journalister at kende fra starten. - Mie: Det har været svært for rusværterne at få arrangeret en fælles fest. Derfor var det måske nemmere, hvis vi stod for at arrangere det. - Christoffer: Samtidig er det en selvfølge, når man melder sig ind, at har man adgang til forskellige kurser. Opfordring: Bestyrelsen bør gøre forbundet opmærksom på, hvilke kurser I ønsker, og at de ligger i Aarhus. - Christoffer: Kommunikationsstuderende var sure over, at generalforsamlingen lå oveni deres rustur. - Jon: Bedre kommunikation med rusværterne både journalister og kommunikationsstuderende. - Christoffer: God idé at have en elevrepræsentant på hvert semester, der står for kommunikationen mellem KAJ og eleverne. - Merete: På vores (Kristian og Meretes) semester har det været godt, da vi begge blev meldt ind, og dermed har stået for en del kommunikation til vores semester, så det er bare en god idé, at vi har en elevrepræsentant på hvert semester. - Mathias: Mange gode idéer fra fokusgruppemødet. Får Jonas det også? - Christoffer: Ja, det gør han. - Mathias: Måske bør forbundet støtte mange af initiativerne?

4 - Christoffer: Det mener jeg faktisk også. Og jeg kan spørge Jonas, da forbundet også har givet penge til Emdrup. Måske vil forbundet også støtte en introfest mellem de kommunikationsstuderende og journaliststuderende. - Jon: Hver gang det handler om de kommunikationsstuderende, bør vi bare spørge forbundet. - Mathias: Jeg synes ikke, at vi skal bruge penge til noget, der udelukkende går til en fest. Det synes jeg ikke, at medlemmernes penge skal gå til. Det bør være forbundet. - Mie: Festen handler om rekruttering og samtidig at skabe bånd mellem journalister og kommunikatører. - Formand for KSR: Måske vil DJ Kommunikation støtte med nogle penge. Det har de tidligere gjort. - Kristian: Jeg tænker heller ikke, at vi skal bruge penge på det. Men hvis vi vil støtte op om det med et symbolsk beløb, kunne vi tage kr. af den pulje, som vi har sat af til arrangementer. - Mie: Mange af tingene kommer til at arbejde med i kommunikations udvalget. - Peter: Kommunikationsudvalget får primært de opgaver så. - Kristian: Det er altså også vigtigt, at hvis vi gør noget ved studiestart om sommeren, så skal også gøre det i foråret. Christoffer: Men det er egentlig meget naturligt, da forbundet har en vis mængde penge til at rekruttere, og de fleste potentielle medlemmer kommer fra kommunikatørerne: - Jon og Kristian: Men det bør ikke være en selvfølge, da det ikke er en selvfølge, at de journaliststuderende også melder sig ind. Vores arbejde det næste år i forhold til forbundet ved Mathias Punkter: - Kontingenter: det bør sættes ned - Opbakning og penge til et styrket DJS - Overenskomster for kommunikationsstuderende i forhold til praktikken - Løsning/håndtering af journalistpraktikken - Input: - Tanja: I forhold til kontingent nedsættelse lød holdningerne på Fagligt Forum, at der var forståelse for en kontingent nedsættelse for at være konkurrencedygtige. - Mathias: Der er gode chancer for kontingentnedsættelser. - Niki: Nyt sport: Jeg ved, at næsten alle RUC er fik en praktikplads. Men hvordan ser det ud i forhold til SDU og DMJX er? Der kunne måske også være en idé at kigge på? Indsatser i forhold til det? - Mathias: Det kunne man måske samle op på i DJS. På Twitter var der en også en diskussion om, hvem der får praktikpladser, altså hvilke uddannelser. Man kunne undersøge, hvorfor praktikstederne vælger deres praktikanter? Ud fra hvad jeg hører, så betyder uddannelsessted meget lidt. Men det kunne faktisk være godt at have en undersøgelse, der dokumenterede det. Men det skal ligge i DJS-regi. - Niki: Hvor mange potentielle praktikpladser tager praktikforlængelser? - Jon: Cirka 15 per semester. Men det vil vi også tage op på praktikudvalget. - Kristian: RUC erne nævner også, at da de er på kandidaten og lidt ældre, derfor er de mere attraktive.

5 - Mathias: Det er rent gætværk. Det kunne være fint at undersøge, hvordan det rent faktisk forholder sig. Styr på datoer - Næste bestyrelsesmøde er den 24. maj fra KAJ-sommerfest kommer til at være i forbindelse med sidste bestyrelsesmøde den 21. juni i København. Vi inviterer de andre bestyrelser efter maden. Vi mangler bare et sted? Peter opretter en Facebook-begivenhed. Eventuelt: - Kristian: I forbindelse med budget. Ved PR-budgettet er der ikke nogen penge (meget minimalt) at hente, fordi det allerede er skåret ind til benet. - Jon: Udlandshjemmeside skal ikke drukne økonomi. Kan vi finde et par tusind kroner på det? - Mathias: Peter og jeg tager udlandshjemmesiden med på næste SPU-møde for at finde penge. Ellers støtter KAJ det. - Kristian: I og med at vi (DMJX) tager 18 måneder, så er det mest relevant for Kaj. - Opklaring på bestyrelsesmødet: Øl er genindført på GF. I pauserne. Mødeevaluering: - Alle var enige om et fint møde. Pizza plus. Tidplan minus.

Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja, Ditte, Peter, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose Fraværende: Mathilde

Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja, Ditte, Peter, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose Fraværende: Mathilde Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 16/11 2014 klokken 12-15. Sted: DJ s lokaler på Gammel Strand 42, 1202 København K Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip,

Læs mere

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/12 klokken 12-15. Sted: DJ s lokaler på Fiskergade 41, 8000 Aarhus C Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Mathias valgt som ordstyrer, Peter var storsindet nok til

Læs mere

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis.

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. BESTYRELSESMØDE Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. Afbud: Anna Franziska, Freya Referent: Anna B. Dirigent: Jeppe

Læs mere

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014 Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Sted: Kystvejen 54, Vejlby Fed, 5466 Asperup Program for weekenden:

Læs mere

Deltagere: Nicoline, Theis, Camilla, Anna Bølling, Anna Franziska, Jeppe, Freya

Deltagere: Nicoline, Theis, Camilla, Anna Bølling, Anna Franziska, Jeppe, Freya BESTYRELSESMØDE Deltagere: Nicoline, Theis,, Anna Bølling, Anna Franziska, Jeppe, Freya Afbud: Agnete, Amalie, Stina Referent: Anna Bølling (husk at angive tydelig konklusion, og hvem der skal gøre hvad)

Læs mere

Kravling - sammen med Danske Mediestuderende. Arrangerer den årlige Kravling - i år er det 16. maj.

Kravling - sammen med Danske Mediestuderende. Arrangerer den årlige Kravling - i år er det 16. maj. Visionsweekend lørdag 14. marts 2015 Tilstede: Anders Michael, Laura, Merete, Rose, Daniel, Morten, Benjamin, Philip, Dennis Dirigent: Merete Referent: Philip KaJ og Danske Mediestuderende (orientering)

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

beggeveje Læringen går

beggeveje Læringen går VAGN ERIK ANDERSEN, journalist, SØREN WEILE, fotograf Læringen går beggeveje Tandlægestuderende er glade for praktikperioden i den kommunale tandpleje, men også overtandlægerne synes de lærer noget. Samtidig

Læs mere

Deltagere: Theis, Anna B., Anna H., Anna Fraziska, Camilla, Jeppe, Magnus, Mathilde, Simon, Anne, Marijn og Kristian.

Deltagere: Theis, Anna B., Anna H., Anna Fraziska, Camilla, Jeppe, Magnus, Mathilde, Simon, Anne, Marijn og Kristian. BESTYRELSESMØDE Deltagere: Theis, Anna B., Anna H., Anna Fraziska, Camilla, Jeppe, Magnus, Mathilde, Simon, Anne, Marijn og Kristian. Afbud: Diana, Freya, Gustav, Thea, Stina. Referent: Anna Franziska

Læs mere

Undersøgelse af Store Matchdag. Forår 2013

Undersøgelse af Store Matchdag. Forår 2013 Indledning Den 7. november 2013 foregik den seneste Store Match Dag. Der var 260 studerende, der deltog på dagen. Af dem har 161 deltaget i nærværende undersøgelse udført af Danske Journaliststuderende,

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Danske Mediers Arbejdsgiverforening. Formandens mundtlige beretning for 2016

Danske Mediers Arbejdsgiverforening. Formandens mundtlige beretning for 2016 Danske Mediers Arbejdsgiverforening Formandens mundtlige beretning for 2016 DMA s ordinære generalforsamling onsdag den 10. maj 2017 1 Indledning Tak for ordet. Og tak fordi I er kommet her til generalforsamlingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde af bestyrelsesmøde Til stede: Philip, Merete, Daniel, Rose, Laura, John, Kristian Gull og Freja Afbud: Morten, Benjamin og Anders Michael 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Merete Referent: Freja

Læs mere

Undersøgelse af Store Matchdag Efterår 2012

Undersøgelse af Store Matchdag Efterår 2012 Indledning Danske Journaliststuderende (KaJ, KaJO og DJ RUC) har gennemført en rundspørge om hele praktiksøgningsforløbet blandt de praktiksøgende ved den overståede Store Matchdag i november. En stor

Læs mere

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO)

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Møde i bestyrelsen for Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Tirsdag den 5. februar 2008 Mødet finder sted i: Mødelokalet ved Institut for Statskundskab (http://vejviser.sdu.dk/opslag?lid=2420) Til stede:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Tilstede: Julie Rosenkilde, Kristine Bertelsen, Frederik Monrad Juel, Niels Peter Arskog, Pernille

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Vi gør din studietid. lidt federe

Vi gør din studietid. lidt federe Vi gør din studietid lidt federe Vi taler din sag SLS Sygeplejestuderendes Landssammenslutning er de sygeplejestuderendes faglige organisation og en del af Dansk Sygeplejeråd. Vores mål er at forbedre

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 Dagsorden Referat Mødt: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vagn

Læs mere

Egen rundspørge opgave til d. 31/1-2012 grp. 3 Casper Grud Nielsen og Lars Thyregod

Egen rundspørge opgave til d. 31/1-2012 grp. 3 Casper Grud Nielsen og Lars Thyregod Emnevalg: Journaliststuderendes generelle holdning til kommunikationsuddannelsen, og den anden vej rundt, de kommunikationsstuderendes holdning til de journaliststuderende. Målgruppe: Journaliststuderende

Læs mere

Et stærkt studenterfællesskab

Et stærkt studenterfællesskab Et stærkt studenterfællesskab Danske Mediestuderende blev stiftet til foreningens første seminar i november 2014. Formålet med at samle alle de studerende i DJ Medier og Kommunikation var at gøre det nemmere

Læs mere

Bestyrelsens beretning til Generalforsamlingen 2019 Ved formand Marie Louise Larsen

Bestyrelsens beretning til Generalforsamlingen 2019 Ved formand Marie Louise Larsen Bestyrelsens beretning til Generalforsamlingen 2019 Ved formand Marie Louise Larsen Året med de mange ad hoc udvalg. Da jeg satte mig for at skrive bestyrelsens beretning, fandt jeg alle referaterne frem

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30.

DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30. DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30. Årsagen er, at bestyrelsen ved sidste ordinære generalforsamling ikke kunne fremlægge et regnskab for 2012, der var korrekt.

Læs mere

LÆRLINGE KLUB Sådan starter du en lærlingeklub

LÆRLINGE KLUB Sådan starter du en lærlingeklub LÆRLINGE KLUB Sådan starter du en lærlingeklub FÅ INDFLYDELSE PÅ DIN PRAKTIKPLADS LÆRLINGEKLUB DANSK METAL 1 INDHOLD 3 Hvad er en lærlingeklub? 4 Sådan starter I 4 Det kan I lave i lærlingeklubben 5 Kontingent

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC 27.04.2015 Interviewer 1 (I1) Interviewer 2 (I2) Respondent (R) I1: Ja, vi vil jo lave en app, som skal vejlede den studerende igennem sit studieforløb.

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE!

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! 2016-2017 5 FACTS OM NAVIGATOR * Uddannelsen varer 42 uger fra august 2016 til juni 2017 * Eleverne bor på Navigator

Læs mere

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub INDHOLD 4 3 4 4 4 HVAD ER EN FAGLIG KLUB Hvorfor have en faglig klub? Sådan starter I en klub Stiftende klubmøde Dansk Metal

Læs mere

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 7. Januar 2015 Klokken 13.00-16.00 Høgevej 25 B Hos Claus 1. Nyt fra Formanden: Kristine er inviteret til møde omkring indkøbsaftaler sammen med Stefan fra Skolelederforeningen.

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Torsdag d. 7. november 2013 kl. 10-17.00 Hotel Faber, Eckersbergsgade 17, 8000 Aarhus C, tlf. 7026 7011.

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Torsdag d. 7. november 2013 kl. 10-17.00 Hotel Faber, Eckersbergsgade 17, 8000 Aarhus C, tlf. 7026 7011. FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Torsdag d. 7. november 2013 kl. 10-17.00 Hotel Faber, Eckersbergsgade 17, 8000 Aarhus C, tlf. 7026 7011. Dagsorden Referat Deltagelse: Mødt: John Lykkegaard, Hanne F. Barnekow,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 11. december kl 11.00 hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Morten, Jon, Nina, Valentin, Peter b ) Valg af referent 2) Siden sidst Peter Severin Rasmussen

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Jeg synes egentlig, at det er fint nok, de har sat den der procentgrænse på vores skole. Dreng 17 år. Dreng 17 år

Jeg synes egentlig, at det er fint nok, de har sat den der procentgrænse på vores skole. Dreng 17 år. Dreng 17 år en guide til Klar alkoholpolitik Jeg sidder faktisk og undrer mig lidt over, at vi slet ikke har fået noget at vide på forhånd om, hvad skolen forventer, eller hvad reglerne om alkohol er her på vores

Læs mere

Referat af generalforsamling 2009

Referat af generalforsamling 2009 Referat af generalforsamling 2009 Deltagere: I alt 38 stemmeberettigede Dirigent: Peder Larsen Referent: Sofie Bay- Petersen 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen indstiller Sofie Bay- Petersen til

Læs mere

Koncentration og trivsel

Koncentration og trivsel Koncentration og trivsel Svinninge Skytteforening skaber trivsel og bedre koncentrationsevne blandt unge på specialeskole. Nogle af skolens idrætstimer omlægges til den lokale skytteforening, hvor der

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

DANSKE MEDIESTUDERENDES HANDLINGSPROGRAM

DANSKE MEDIESTUDERENDES HANDLINGSPROGRAM Tid til at se indad Danske Mediestuderende blev stiftet til foreningens første seminar i november 2014. Formålet med at samle alle de studerende i DJ Medier og Kommunikation var at gøre det nemmere at

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Bilag 4: DR-overenskomst for praktikanter på ny ordning

Bilag 4: DR-overenskomst for praktikanter på ny ordning Bilag 4: DR-overenskomst for praktikanter på ny ordning 2018 OVERENSKOMST mellem DR og DANSK JOURNALISTFORBUND om Løn- og arbejdsvilkår for praktikanter, der påbegynder praktikanttjeneste pr. 1. marts

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV Derfor skal

Læs mere

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen.

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Leif Bønning Referent: Connie Kjærgård Jensen. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Gør en forskel for fællesskabet

Gør en forskel for fællesskabet Gør en forskel for fællesskabet for tillidsrepræsentanter i fagforeninger med OK-mærket. Hvorfor er OK-indsatsen vigtig? OK-indsatsen gør fællesskabet stærkere ikke bare på den enkelte arbejdsplads, men

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Indhold INDLEDNING... 2 FACEBOOK LOKALT... 2 AKTIVITET PÅ FACEBOOK... 3 VIRKSOMHEDSKONTAKT... 5 STATUS JUNI KONKLUSION...

Indhold INDLEDNING... 2 FACEBOOK LOKALT... 2 AKTIVITET PÅ FACEBOOK... 3 VIRKSOMHEDSKONTAKT... 5 STATUS JUNI KONKLUSION... Indhold INDLEDNING... 2 FACEBOOK LOKALT... 2 AKTIVITET PÅ FACEBOOK... 3 VIRKSOMHEDSKONTAKT... 5 STATUS JUNI 2016... 5 KONKLUSION... 6 1 INDLEDNING Vi har i løbet af de seneste tre år undersøgt muligheden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 19. december 2017 åbne punkter

Referat af bestyrelsesmødet den 19. december 2017 åbne punkter Referat af bestyrelsesmødet den 19. december 2017 åbne punkter BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 19. december 2017 Mødested: Campus

Læs mere

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Afholdt den 6. september 2016 i Børnehaven Planetens daglige leder, Sus, indledte med at fortælle om målet for mødet. Ledelsen har et ønske om at få en forældregruppe,

Læs mere

2. Praktikantkontrakt Før praktiktidens start oprettes mellem praktikstedet og praktikanten en kontrakt.

2. Praktikantkontrakt Før praktiktidens start oprettes mellem praktikstedet og praktikanten en kontrakt. Marts 18 Bilag 6: TV2 Danmark A/S - Nyt protokollat 5 PROTOKOLLAT 5 Journalistpraktikanter (Nærværende protokollat gælder for praktikanter, der påbegynder praktikanttjeneste efter 1. marts 2018. For praktikanter,

Læs mere

PROTOKOLLAT 6: praktikantaftale vedrørende journalistpraktikanter

PROTOKOLLAT 6: praktikantaftale vedrørende journalistpraktikanter Bilag 5: Foreningen af TV2 Regioner - Nyt protokollat 6 PROTOKOLLAT 6: praktikantaftale vedrørende journalistpraktikanter (Nærværende protokollat gælder for praktikanter, der påbegynder praktikanttjeneste

Læs mere

Aftalen omfatter praktikanter, der efter bestået første del på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole beskæftiges i DR som praktikanter.

Aftalen omfatter praktikanter, der efter bestået første del på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole beskæftiges i DR som praktikanter. Marts 18 Bilag 4: DR-overenskomst for praktikanter på ny ordning 2018 OVERENSKOMST mellem DR og DANSK JOURNALISTFORBUND Om Løn- og arbejdsvilkår for praktikanter, der påbegynder praktikanttjeneste pr.

Læs mere

31-10-2013, 10:10:00 Mads: Ungdomsuddannelse 31-10-2013, 10:10:00 Vejleder Pernille er nu klar til at chatte med dig. 31-10-2013, 10:10:49 Mads: Hej,

31-10-2013, 10:10:00 Mads: Ungdomsuddannelse 31-10-2013, 10:10:00 Vejleder Pernille er nu klar til at chatte med dig. 31-10-2013, 10:10:49 Mads: Hej, 31-10-2013, 10:10:00 Mads: Ungdomsuddannelse 31-10-2013, 10:10:00 Vejleder Pernille er nu klar til at chatte med dig. 31-10-2013, 10:10:49 Mads: Hej, Kan det lade sig gøre at man kommer ud som elev, efter

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Musikbunkeren - 06.11.14 Til stede: Michael, Mark, Hjalte, Mikkel, Daniel, Jonathan og Mathias (Medarbejder)

Referat af Bestyrelsesmøde i Musikbunkeren - 06.11.14 Til stede: Michael, Mark, Hjalte, Mikkel, Daniel, Jonathan og Mathias (Medarbejder) Referat af Bestyrelsesmøde i Musikbunkeren - 06.11.14 Til stede: Michael, Mark, Hjalte, Mikkel, Daniel, Jonathan og Mathias (Medarbejder) Opsummering af uddelegerede opgaver: o Jonathan kontakter Christoffer

Læs mere

ELEV I STATEN

ELEV I STATEN ELEV I STATEN 2018-2019 INDHOLD 3 KÆRE ELEV I STATEN 4 DIN UDDANNELSE 5 UDDANNELSESAFTALE 5 PRAKTIKPLAN 6 EVALUERINGSSAMTALER 6 PRAKTIK I UDLANDET 7 BEFORDRINGSGODTGØRELSE 7 BØGER 7 SYGDOM 8 LØN 8 PENSION

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Tirsdag d. 26/04/2016 Kl. 18 hos Kristoffer Brodersen, Strandboulevarden 123, 2.tv., 2100 København Ø Tilstedeværende medlemmer: Stine, Helena, Mathias, Emil,

Læs mere

Referat fra Garantloekkens generalforsamling

Referat fra Garantloekkens generalforsamling Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 16. marts 2013 kl. 14 i Løkken. Referat: Indledning ved Kristian Andersen.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vi konstituerer ny sekretær og mødeleder,

Læs mere

Referat af Vild Med ORDs generalforsamling

Referat af Vild Med ORDs generalforsamling Referat af Vild Med ORDs generalforsamling 4.4.2018 Anja T byder velkommen. Vi går til dagsordenen. 1. Valg af ordstyrer. Peter indstilles til at være generalforsamlingens ordstyrer. Vild Med ORDs generalforsamling

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 1 Navn Brancheklubbens navn er SAM-DATA Sjælland. 2 Brancheklubbens formål Gennem et bevist fagligt arbejde som sparringspartner med forbundet og HK Sjælland, at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015.

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015. Referat af bestyrelsesmøde i Filibid kandidat og alumneforening ved AU 01.06.15 Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015. 1. Formalia: Fremmødte: Christian, Anne, Maja, Morten

Læs mere

PÅ 3F UNGDOMSKURSER FÅR DU: udvidet dit netværk. udviklet dig som person. ny viden

PÅ 3F UNGDOMSKURSER FÅR DU: udvidet dit netværk. udviklet dig som person. ny viden 1 PÅ 3F UNGDOMSKURSER FÅR DU: udvidet dit netværk ny viden Som medlem af 3F og under 31 år er det gratis at deltage på kurserne, og vi betaler billigste offentlige transport. For at sikre at så mange forskellige

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

KABS13 møde 9/5-2013

KABS13 møde 9/5-2013 KABS13 møde 9/5-2013 1. Formalia a. referent: Caroline b. ordstyrer: Toke c. tilstedeliste: i. Legenden ii. Caroline iii. Susanne iv. Kanna v. Mike vi. Norge vii. Maag viii. Sissel ix. Christina x. Ciabatta

Læs mere

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

Læs mere

TR ens guide til den gode modtagelse af praktikanter

TR ens guide til den gode modtagelse af praktikanter TR ens guide til den gode modtagelse af praktikanter På socialrådgiveruddannelsen er der kun denne ene egentlige praktik, og bl.a. derfor betyder den så meget for den enkelte praktikant. Det er her, man

Læs mere

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC.

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. I Bilag 3a finder du det fulde interview med Tårngruppen, Sarah. Lydfil, interview med Sarah fra Tårngruppen:

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Praktikportalen VIA. Efteråret 2014. Danske Professionshøjskoler Ny Vestergade 17, st. tv. 1471 København K uc-dk@uc-dk.dk uc-dk.

Praktikportalen VIA. Efteråret 2014. Danske Professionshøjskoler Ny Vestergade 17, st. tv. 1471 København K uc-dk@uc-dk.dk uc-dk. Praktikportalen VIA Efteråret 2014 Praktiksted Det første praktikstedet ser: Beskedforside og menu Praktiksted Oplysninger om praktiksted Praktiksted Personale på praktikstedet Praktiksted Oprettelse af

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL 4. NOVEMBER 2016 Forslag 6.A til repræsentantskabsmødet 4. november 2016: Medlemsdemokrati og repræsentantskab i FSL Indledning Gennem det sidste halvandet

Læs mere

KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER

KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER LO-sekretær Marie Louise Knuppert 1. maj 2013, Odense kl. 15.30 KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 15.30 DET TALTE ORD GÆLDER God morgen. Det er godt at se jer sådan en forårsdag - her i Odense! Jeg skal hilse

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening 3F 1 Velkommen til Danmarks stærkeste fagforening 2 Din fagforening Danmarks stærkeste Det danske arbejdsmarked er reguleret af aftaler kaldet overenskomster mellem arbejdsmarkedets parter suppleret med

Læs mere

KABS13 møde 31/10-2013

KABS13 møde 31/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 31/10-2013 i. Referent: Kirstrand ii. Ordstyrer:Vinge iii. Tilstedeliste: 1. Vinge 2. Kirstrand 3. Legenden 4. Norge 5. Igor 6. Boyshower 7. kanna 8. Christina 9. Mejbritt 10. Ciabatta

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Før praktiktidens start oprettes mellem praktikstedet og praktikanten en kontrakt.

Før praktiktidens start oprettes mellem praktikstedet og praktikanten en kontrakt. Bilag 6: TV2 Danmark A/S - Nyt protokollat 5 PROTOKOLLAT 5 Journalistpraktikanter (Nærværende protokollat gælder for praktikanter, der påbegynder praktikanttjeneste efter 1. marts 2018. For praktikanter,

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Den 10. november 2018 kl. 16:00-18:30, Store Kannikestræde 19, 1169 København K, Danmark 1. Godkendelse af stemmeberettigede medlemmer a. Det er godkendt

Læs mere

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted Vedtægter for Oecon I Odense E16 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Oecon i Odense. Foreningen har hjemsted ved Syddansk Universitet, campus Odense. 2 Foreningens formål Foreningen har til formål,

Læs mere