3-dørs, 5-dørs & Stationcar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3-dørs, 5-dørs & Stationcar"

Transkript

1 3-dørs, 5-dørs & Stationcar

2 europæisk fra inderst til yderst Hyundai i30 er skabt i Europa, og allerede fra første færd mærker du det europæiske temperament og den kvalitet, der følger med. Med sit skarpe og adrætte ydre samt velindrettede og højteknologiske indre står det klart: i30 følger ikke strømmen, men lægger sig derimod i spidsen og sætter nye standarder for kvalitet, komfort og grønne køreegenskaber. Noget af det udstyr, som er afbildet eller beskrevet i denne brochure, leveres muligvis ikke som standardudstyr, men kan evt. fås som mulige fabrikstilkøb.

3 med afsæt i naturen Hyundai i30 emmer af energi og livslyst takket være sin raffinerede stil og sit kraftfulde, sportslige udtryk. De organiske former er inspireret af naturen, og du vil derfor opleve en bil, der er helt i sit rette element, når du suser ud ad vejen under åben himmel.

4 H for hårdfør Under sin blankpolerede overflade gemmer Hyundai i30 på en stålsat sikkerhed for dig, når du er på farten. På Hyundai's enorme stålfabrik dannes det første trin - bilens karrosseri. Her anvendes stål med ekstra høj strækstyrke for at højne sikkerheden og give endnu mere beskyttelse til både dig og dine passagerer i tilfælde af et sammenstød.

5 Glid gennem trafikken Hyundai i30 er formfuldendt og strømlinet og stryger uhindret over stok og sten, gennem land og by, og tur-retur. De smukt integrerede lygter lyser op, som vejen bugter sig, så du ikke går glip af noget på din vej, men samtidig heller ikke er til at overse. Hjemme er muligvis bedst, men ude er bestemt også godt i Hyundai i30.

6 En kabine spækket med plads Rattet er dit, og valget er frit. Hvor går turen hen? Hvad enten du tager den længste rute eller den hurtigste, vil du nyde hvert et minut i den indbydende kabine. Her er alt på sin plads, så du har det fulde overblik på din vej. Navigationen tager i30 sig af, mens du sørger for, at køreglæden forplanter sig helt om på bagsædet. (Navigation er ekstraudstyr)

7 Mærkbar kvalitet Hyundai i30 er mere end en fryd for øjet. Du hører og mærker straks, at her er en bil med overskud til at imponere. Der er tænkt på detaljerne, og selvom hver knap, knop og klap har et formål, har du bare lyst til at trykke, skrue og åbne. Og bare rolig - den følelse fortager sig ikke, ganske ligesom kvaliteten.

8 Harmonien kommer indefra Fordi din Hyundai i30 er skabt til et liv på vejen, tager den villigt imod alle de udfordringer, du giver den. Vind-, vejr- og vejforhold tackles med oprejst kølergitter, mens det smidige styretøj og den fleksible affjedring sørger for jævn og sikker fremdrift. Ingen motorkraft går derfor til spilde, og du får det maksimale ud af enhver køretur - både i forhold til brændstofforbruget og den rendyrkede køreglæde.

9 Trygheden følger med dig Uanset hvor dine veje fører dig hen, og uanset hvad du møder på farten, er du aldrig alene. Hyundai i30 er din tro følgesvend, som leder dig frem med stor styrke og pålidelighed. Med sig i ryggen har den udvidet sikkerhed i form af en 5 Års Garanti - vel at mærke helt uden kilometerbegrænsning. Hold dig derfor ikke tilbage, men indtag trygt asfalten med fuld fart frem.

10 Intelligent styretøj giver fuld kontrol Uanset om du skal hente børnene, handle ind, på skovtur eller på langfart, vil du opleve, at Hyundai i30 klarer opgaven med bravur. Med et enkelt tryk på en knap tilpasser du det fleksible styretøj til omgivelserne, og nu bliver selv de skarpeste sving en leg. Takket være FLEX STEER er i30 aldrig tung at danse med, og den lader dig med glæde føre an. (FLEX STEER afhænger af variant. TFT-midterdisplay er ekstraudstyr)

11 Altid på akkurat kurs Når vejen pludselig tager en drejning, følger du ubesværet med. Hyundai i30 leder dig trygt gennem kurver og sving - og det er især her, du mærker, hvordan det gode håndværk og teknologien arbejder for dig. Med den afvejede tyngde kan du holde alle fire dæk solidt plantet i asfalten, mens selv den mest snørklede vej bliver en stabil og fornøjelig tur for alle i bilen.

12 Åbenlys sikkerhed Hyundai i30 følger dit mindste vink, og du kan derfor regne med hurtig reaktion, når du har brug for det. Med det højtplacerede LED-stoplys sørger i30 desuden for at sende et klart signal til bagvedkørende, når du bremser op. i30 er med andre ord altid lysvågen i trafikken.

13 effektiv motorkraft Hyundai i30 har en imponerende fysik og kan derfor bære dig og hele din familie frem til jeres destination og tilbage igen uden at fortrække en mine. Du kan også knap nok se det på brændstofmåleren, fordi Hyundai's motorer leverer både effektiv og økonomisk energi.

14 Komfort, Du kan tage og føle på Med sit kompakte ydre udstråler Hyundai i30 gennemtænkt funktionalitet. Indenfor opdager du hurtigt, at funktionalitet og komfort går hånd i hånd. De lækre, rummelige sæder tager godt imod dig og dine passagerer, og lige så snart du har startet motoren, har du et væld af muligheder for et ideelt klima på turen ud i verden. Undervejs sørger i30 også for underholdningen via de indbyggede højttalere med lyd fra radio, cd og mp3. (Armlæn afhænger af variant, og lædersæder er ekstraudstyr)

15 Livet er for kort til pladsmangel Når familien skal på tur - kort som lang - sikrer Hyundai's ergonomiske indretning, at alle sidder lige så behageligt ved ankomsten som ved afgang. Hyundai i30 har nemlig godt med benplads, befriende albuerum og opløftende højt til loftet. Også i bagagerummet er der rigeligt med plads til indkøb, sportsgrej og alle familiens kufferter og tasker uanset hvilken model du vælger.

16 Store følelser under hjelmen Det er under hjelmen, at Hyundai i30's hjerte banker for dig og miljøet. Avanceret teknik og solid mekanik løfter i flok din køreglæde til et helt nyt niveau med omtanke for vores omgivelser. Hvor energisk motoren skal være, kan du selv bestemme. Alle kommer de med seks gear og klar til at tage dig i den retning, du udstikker. Energiklasse A + - C

17 Tænk blåt - det er grønt En højeffektiv motor, der leverer kompromisløs fremdrift og giver fuld valuta til din brændstoføkonomi, er vel ikke for meget at forlange? Alle motorer med manuelt gear har med vores innovative Blue Drive TM teknologi, som giver et minimalt CO 2 -udslip. Blue Drive er Hyundai's betegnelse for modeller med særlige miljøforbedrende tiltag. bl.a. ISG-system. Benzinmotor Hyundai i30 fås med en effektfuld 1.4-motor, som yder 100 hk, og den endnu mere kraftfulde 1.6 med direkte indsprøjtning, der yder 135 hk. De fås begge med sekstrins manuel gearkasse. Desuden kan 1.6-motoren bestilles med sekstrins automatgear. Dieselmotor Foretrækker du en dieselmotor, kan du vælge mellem en 1.4 CRDi, som yder 90 hk, en slagkraftig 1.6 CRDi, der yder 110 hk, og en højenergisk 1.6 CRDi med en ydelse på hele 128 hk kombineret med sekstrins automatgear. Dieselmotorerne er som standard udstyret med dieselpartikelfilter. Fælles for de forskellige motorer er deres høje slidstyrke og lave støjniveau. Motorerne er desuden designet således, at flere af delene kan genbruges, og de grønne tanker bag i30 rækker altså længere frem end bilens egen levetid. Alle varianter med manuelt gearskift har ISG (Idle Stop & Go), som maksimerer din brændstofeffektivitet ved at stoppe motoren, når du holder i frigear og slipper pedalerne. Typisk under bykørsel, når du standser for rødt lys, eller i tæt køtrafik med hyppige standsninger og efterfølgende start igen. Din motor starter straks op igen, så snart du træder på koblingen for at sætte bilen i 1. gear. Frem for et liv i tomgang kan du aktivt hjælpe miljøet, mens du holder stille. Ved evt. lav batteristatus samt andre sikkerheds-parametre vil ISG-systemet automatisk slå fra. Endvidere er flere af motorerne ECO-varianter med ekstra fokus på brændstofudnyttelse.

18 7-airbags for optimal sikkerhed Også når det gælder sikkerhed, er Hyundai i30 helt i front. Du og dine passagerer er omgivet af intet mindre end syv airbags, der omslutter hele kabinen, hvis uheldet er ude. Din tryghed er en del af designet. Sikkerhed fra alle sider To airbags i front, to sideairbags og to gardinairbags udløses automatisk og reducerer risikoen for alvorlige skader væsentligt. Foran kan passagerens airbag nemt frakobles, hvis der skal installeres en bagudvendt barnestol. Knæairbag i førersiden Under ratstammen sidder den syvende airbag, som beskytter førerens knæ ved frontalsammenstød.

19 Et øje i nakken Hyundai i30 giver dig muligheden for at se, hvad der foregår bag dig. Ikke kun på bagsædet, men også bag bilen, når du bakker. Lige så snart bilen er sat i bakgear, viser bakkameraet dig et skarpt billede af området bag bilen. Billedet ser du på navigationsskærmen, og der er tilmed grafik til at hjælpe dig med at parkere. Hvis der er noget bag bilen, vil du desuden automatisk blive advaret af et lydsignal. (Bakkamera og baksensor fås i kombination med navigation, som er ekstraudstyr. Baksensor fås endvidere som særskilt ekstraudstyr) Skjulte talenter. Gemt under Hyundailogoet på bagsmækken sidder vidvinkelkameraet, som først kommer frem, når du aktiverer bakgearet. Billedet sendes direkte til din navigationsskærm.

20 Altid i bevægelse Som en elegant og stilfuld flydende skulptur tager i30 Hyundai's formsprog til nye højder. Hvor du end kigger, smyger rene, koniske linjer sig omkring karrosseriet og giver i30 dens altid oplagte og levende look, selv når du holder stille. Den skarpe profil giver et imponerende spil med lys og skygge, der især kommer til sin ret, når Hyundai i30 suser gennem landskabet som en atlet på vej mod næste rekord. Og husk, du er med.

21 Åben af natur Hyundai i30 er altid klar til en familieudflugt. Du viser vejen. På en varm sommerdag er der ikke noget mere forfriskende end at lade lys og luft strømme ind, og fordi himlen altid er mere blå på den anden side, fås i30 med panoramasoltag. Du åbner taget med et enkelt tryk på en knap og lader inde og ude flyde sammen. (Panoramasoltag er ekstraudstyr og kan bestilles i kombination med automatgear)

22 se, og Bliv set Med et udvidet lygtevalg får du et endnu klarere udsyn og øget synlighed. Foran er Hyundai i30 udstyret med LED-lygter og statisk kurvelys, som øger sikkerheden for dig og din familie. Statisk kurvelys. Forlygter med integreret statisk kurvelys, som følger bilens styrebevægelse, giver optimalt lys ved kørsel i mørke (afhænger af variant). Kombibaglygte. Flot integreret og udformet til at følge Hyundai i30's bløde kurver og skarpe linjer. Høj sikkerhed for alle om bord med automatisk blink ved hårde opbremsninger, så bagvedkørende ikke kan undgå at se dig. Tågelys og LED-kørelys. De lavtplacerede LED-kørelys forbedrer synligheden og tilfører endnu en stilfuld detalje til det gennemførte design. Samtidig bidrager de til sikkerheden ved at være endnu en lyskilde, som andre bilister kan navigere efter. Tågelygter bagtil. I begge sider er der tågelys, som sikrer større synlighed igennem tågen og disen.

23 Se, hvad der venter om hjørnet Hyundai i30 kan udstyres med et intelligent lyssystem kaldet AFLS (Adaptive Front Lighting System), som fører dig sikkert gennem ethvert sving og enhver vejkurve. Lyset følger kurven, når du drejer på rattet, og højner derfor din sigtbarhed og dine muligheder for at reagere rettidigt. (AFLS fås i kombination med xenon-forlygter, som er ekstraudstyr) A Mens du kører, giver AFLS et længere og lysere synsfelt, så du kan se mere af vejen foran dig. En sprinkler sørger desuden for, at støv og partikler ikke nedsætter lysets styrke eller rækkevidde. B når du drejer, vil lyset automatisk skifte fokus til den retning, som du drejer i, og give dig klart udsyn fremad og til siden. A B

24 yderst elegant Hyundai i30 er designet til at skille sig ud fra mængden. Lige så rig den er på udstyr og råstyrke, lige så rig er den på detaljer og stilsikkerhed. Det kraftfulde udtryk understreges yderligere med kølergitteret. Forskellige stilretninger fra Classic til Style - der findes helt sikkert en stilart, der passer dig. Klassisk kølergitter. Uhyre moderne i sit design komplementerer det klassiske kølergitter de levende former forrest på i30 og tilfører samtidig et friskt tvist til den karakteristiske sekskantede ramme omkring gitteret. En enkel, sort sprosse går på tværs af fronten over den indfarvede kofanger, som følger Hyundai-emblemets kontur. (Billedet viser i30 5-dørs og Stationcar Classic- og Comfort-front) Style-kølergitter. Med blankpoleret krom giver Style-kølergitteret din Hyundai i30 et markant look. To sprosser i krom løber igennem og rundt om Hyundai-emblemet over den sorte kofanger og smelter sammen med de glatte linjer i karrosseriet. (Billedet viser i30 5-dørs og Stationcar Style-front)

25 3-dørs kølergitter. Smart front-kølergitter med krom Hyundai- emblem, der giver bilen et unikt og sporty præg. (Billedet viser i30 3-dørs front) Bagspoiler med LED. Som standard på alle i30- modeller tilfører spoileren effektiv aerodynamik og excellent design. Indbygget i spoileren finder du og dine bagvedkørende et LED-stoplys i øjenhøjde for øget sikkerhed. Indfarvede sidespejle med el-justering og varme. Det aerodynamiske design matcher Hyundai i30's særegne kurver og minimerer vind-modstanden og dermed også vindstøjen. Der er endvidere et varmeelement, som afiser spejlglasset helt uden brug af isskraber. Pyntelister i krom. Lister i krom giver et endnu mere elegant indtryk og er en lækker detalje, som går godt i spænd med kølergitter i krom. (I kombination med Style-variant) Indfarvede dørhåndtag. Designet, så de matcher Auto karrosseriets folding mirrors. farve Our og optional kontur auto for folding en ren, mirrors ensartet automatically profil. fold away when the i30 is switched off. A p u d d l e (Afhænger af variant) lamp that illuminates the door areas for safer entry and exit is also available. Sidespejlene med integreret blinklys kan foldes ind. En smart detalje, som beskytter sidespejlene mod at blive beskadiget ved parkering. (Afhænger af variant)

26 fleksibel, fordi familier er forskellige Hyundai i30 er kommet til verden for at blive brugt og vil gøre alt, hvad du beder den om. Derfor får du en tilpasningsdygtig bil, som fra rattet i front til bagagerummet bagtil kan justeres efter dine behov. Få mere luft omkring dig, og luk verden ind gennem panoramasoltaget, eller gem bagsædet væk, og få plads til selv de største indkøb. (Panoramasoltag er ekstraudstyr og fås i kombination med automatgear) Tagbøjler kan ikke kombineres med panoramasoltag

27 A B Kvalitetskonstruktion. Tagpanelerne er fremstillet af slidstærke materialer, der sikrer, at du kan få glæde af dit panoramasoltag i mange år frem. Også når taget er lukket, vil dagslys strømme ind fra oven. (Panoramasoltag er ekstraudstyr og fås i kombination med automatgear). A. i30 5-dørs. B. i30 stationcar. Panoramaudsigt. Med et tryk på en knap åbnes panoramasoltaget og giver dig og familien en open-airoplevelse på farten. Den automatiske vindafskærmning sørger desuden for, at der er mere dus end sus i kabinen. (Panoramasoltag er ekstraudstyr og fås i kombination med automatgear). A B A B Lastrummelighed. Når du åbner bagsmækken, bliver du mødt af et stort, regulært bagagerum. med plads til hele 378 liter. A. i30 5-dørs har plads til hele 378 liter. B. i30 5-dørs tredobles til maksimalt liter. Åbenhed. Når det fleksible 60/40-splitbagsæde helt eller delvist er foldet væk, får du et større bagagerum til din last, der ikke alene gør af- og pålæsning lettere. A. i30 stationcar har plads til hele 528 liter. B. i30 stationcar tredobles til imponerende liter.

28 med den nyeste teknologi Hyundai i30 er din tidssvarende makker på rejsen og giver dig innovative løsninger lige inden for rækkevidde. Fra din plads i førersædet har du altid det fulde overblik. Og via det store indbyggede display får du alle de oplysninger, du har brug for på farten - for en sikker og komfortabel tur. Afhængigt af variant tilbydes du blandt andet FLEX STEER, todelt fuldautomatisk klimaanlæg, ipod/usb-tilslutning og meget mere.

29 gode pladser til alle Der er en luft af gennemført storhed i Hyundai i30's kabine - du fornemmer det, straks du sætter dig til rette. Med den gennemtænkte og ergonomiske indretning er der skabt rigelig plads omkring passagererne såvel foran som på bagsædet. Udsøgte materialer, kompromisløs kvalitet og smukke former - alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Teksturer og mønstre giver et eksklusivt præg uden fine fornemmelser. Resultatet er en bil, som leder sin klasse og yder komplet komfort kilometer efter kilometer (lædersæder er ekstraudstyr).

30 interiør for enhver smag Skræddersy din Hyundai i30, så den matcher din personlige stil. Et udvalg af stof og farver giver dig mulighed for at tilpasse det indvendige look, mens du også kan fylde endnu mere funktionalitet i din bil. Sædelommer. Praktiske lommer på bagsiden af Centralt armlæn. Mellem de to forsæder gemmer begge forsæder gør det let at opbevare vejkort, armlænet på opbevaringsplads til mindre papirer m.m. genstande. For ekstra komfort for føreren fås (Afhænger af variant) også et forskydeligt armlæn. (Afhænger af variant) Læderforsæder. De smukt forarbejdede lædersæder føles Højttalere for og bag. Alle i30-lydsystemer Diskanthøjttalere. Få højnet lydkvalitet med to Elruder. Rul vinduerne helt op eller ned med et overdådige, bløde og lækre. kommer med minimum fire højttalere som diskanthøjttalere, som er diskret integreret i enkelt tryk. Fra førersædet har du fuld kontrol (Beige lædersæder er ekstraudstyr) standard: to i front i ideel afstand og to i bagdørene, så lyden omslutter dig. fordørens paneler. (Afhænger af variant) over alle bilens vinduer, ligesom du kan låse de bagerste for at sikre børnene på bagsædet mest muligt. (Afhænger af variant)

31 Detaljeret ynde Indretning er ikke ligegyldig. Bliv godt og stilfuldt kørende med Hyundai i30. Køligt overskud. Den kølige luft fra airconditionanlægget kan også bruges til at køle handskerummet, så du har koldt vand på en varm sommerdag. (Afhænger af variant) Sort interiør. Giv din i30 et rent og hårdtslående look med et Handskerum med god plads. Indbygget i det Dørhåndtag i metallook. Med en finish i højeste I kontakt med din bil. Ergonomisk placeret for dine gennemgående sort interiør. For- og bagsæder kan buede frontpanel finder du et stort handskerum kvalitet tilfører dørhåndtagene i metallook fingerspidser giver betjeningspanelet i døren dig betrækkes efter dine ønsker med stof eller blødt læder. med et rumfang på otte liter. iøjnefaldende dynamik og stil til indersiden af mulighed for at betjene bilens elektriske vinduer (Sorte lædersæder er ekstraudstyr) din Hyundai i30. (Afhænger af variant) og spejle, uden at du behøver at tage øjnene fra vejen og søge efter knapperne. (Afhænger af variant)

32 velkommen i front Hyundai i30 er udstyret med en lang række af avancerede funktioner, som gør det nemt og komfortabelt at komme fra A til B. Du har selvfølgelig også mulighed for at højne udstyret med f.eks. navigation og klimaanlæg plus meget mere. Hyundai i30 leveres som standard med integreret radio/cd og RDS samt 4 højttalere, som giver en vidunderlig lyd. Touch-betjent navigation. Navigationssystem, fuldt betjent fra det store 7-tommers farvedisplay. Skærmen er trykfølsom, og systemet inkluderer desuden baksensor og bakkamera. (Navigation er ekstraudstyr) Klimaanlæg. Få et godt indeklima hele året rundt med todelt klimaanlæg, dugsensor og et filter, som renser luften for støv og partikler. (Afhænger af variant) Din indgang til det hele. Der er to strømudtag med 12 volt, så du altid har ekstra strøm med dig. Her kan du endvidere tilslutte medier via USB- eller jackstik. For tilslutning skal der anvendes kabel. (USB/jackstik afhænger af variant. ipod kabel er ekstraudstyr) Indvendig belysning. Et lyspanel med flere lyskilder, herunder lys til kortlæsning på fører- og passagersædet, samt en holder til dine solbriller, centralt monteret i taget over bakspejlet. (Afhænger af variant)

33 Som standard er alle Hyundai i30 udstyret med seks-trins manuel gearkasse. For at sikre god brændstoføkonomi og lavt CO 2 -udslip viser en lille indikatorlampe i instrumentbrættet, hvornår du bør skifte gear. Samtidig forhindrer Hill Assist System, at du triller baglæns ved start på en stigning. Endvidere er gearknoppen og rat beklædt med imiteret læder, som giver et helstøbt eksklusivt look. (Afhænger af variant) Automatgear med seks trin. Modellerne med 1.6-motor kan kombineres med automatisk gearskift, som er udviklet til at give optimal fremdrift. Gearmekanismen inkluderer desuden et aktivt økosystem, som mindsker CO 2 -udslippet.

34 nyd hvert et øjeblik bag rattet Indtag førersædet, og tag styringen. Når du kører ud i verden, vil Hyundai i30's komfort og brugervenlighed gøre hvert øjeblik på vejen til en fornøjelse. Du har alt, hvad du har brug for, lige foran dig. Så der er ingen undskyldning for ikke at nyde turen. Veludstyret rat. Betrukket med blødt og lækkert imiteret læder tilfører det funktionsspækkede rat en sporty fornemmelse til kabinen. Musikken, telefoni og fartpilot kan styres fra rattet. Desuden mulighed for FLEX STEER, hvor du kan tilpasse styringen til din kørestil og de vejforhold, som din livsstil byder dig. Rattet kan justeres i højde og længde. (Afhænger af variant)

35 Til venstre på rattet finder du knapper til alle lydindstillingerne, herunder fjernbetjening af Bluetooth. Kompatibilitet med udvalgte telefoner/funktionaliteter afhænger af telefontype. (Afhænger af variant) På rattets højre side sidder knapperne, der får din køretur til at glide endnu glattere, som f.eks. FLEX STEER, fartpilot med indbygget fartbegrænser og valgmuligheder for displayvisning. (Afhænger af variant) Her giver den klare instrumentering dig det fulde overblik, hver gang du sætter dig til rettet og starter bilen. FLEX STEER-display. Når du vælger en ny FLEX STEER-tilstand, kommer det straks frem i displayet, hvor du altid kan se, om du kører i Normal-, Comfort- eller Sport-tilstand. Normal er velegnet til blandet kørsel på stræder og landeveje. Vælg Comfort for let parkering og Sport for hurtigere respons ved høj hastighed. Kørecomputer. I displayet har du altid overblik over din køretur, herunder dit brændstofforbrug, antal kørte kilometer mv. (Det viste TFT-midterdisplay er ekstraudstyr) (FLEX STEER afhænger af variant, og det viste TFT-midterdisplay er ekstraudstyr)

36 markedets BEDSTe GARANTI UDEN KILOMETERBEGRÆNSNING Enestående garanti uden skelen til kilometertælleren Vores garanti på 5 år rækker et godt stykke ud over de sædvanlige 2-3 år, som andre mærker tilbyder. Og så er den vel at mærke helt uden kilometerbegrænsning! Det betyder, at du kan køre alle de kilometer, du har behov for, og stadig være dækket. For når vi ikke tæller kilometer, behøver du jo heller ikke gøre det. Hvis du kører langt, er vores garanti derfor ganske enkelt landets bedste. 12 års garanti mod rustgennemtæring Ud over vores 5 års garanti tilbyder vi også en 12-årig garanti mod gennemtæring af karrosseriet indefra. Det eneste, du skal gøre for at opretholde denne garanti, er at møde op til det årlige gratis karrosseritjek. 5 års lakgaranti Garantien omfatter enhver udvendig karrosseridel, hvorpå der opstår en lakfejl, der er forårsaget af en materiale- eller fabriksfejl. Opstår der problemer med lakeringen inden for denne periode, vil det blive udbedret af et autoriseret Hyundai-værksted. Hvad er hemmeligheden bag den gode garanti? Hvordan kan Hyundai tilbyde Danmarks bedste langtidsgaranti uden kilometerbegrænsning? Hvad er hemmeligheden? Der er ingen hemmelighed. Vi tilbyder en god garanti, fordi vi producerer gode biler. Det er faktisk ganske enkelt. Læs mere på Bilerne i denne brochure kan være vist med ekstraudstyr. billederne kan desuden vise features og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. Hyundai Bil Import A/S Bestillingsnr.: 999BRGD000 Januar 2014

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

(Navigation er ekstraudstyr)

(Navigation er ekstraudstyr) europæisk fra inderst til yderst Den helt nye Hyundai i30 er skabt i Europa, og allerede fra første færd mærker du det europæiske temperament og den kvalitet, der følger med. Med sit skarpe og adrætte

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et

SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et overnaturligt overskud, der ikke er til at overse. En effektfuld

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Galla The Renault Way

Galla The Renault Way Galla The Renault Way Med Gallamodellerne fra Renault fortsætter festen langt ind i det nye år Renault CAPTUR Intens limited version med unik lakering og udstyr Renault i Galla version mere udstyr end

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 960 har møbelproduktionen

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk FRA 0 KR. i UDBETALING Her kan ALLE være med RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk Hyundai i20 1,25 Active Plus 16.000 km. Årgang 2015 A/C Kørecomputer Bagsæder, split

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city-borde er klassiske med rektangulære ben. Vi har placeret den smalleste del af benet højst oppe under pladen, hvilket giver et svævende udtryk.

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Tilbehør. »efter mål«! CITROËN. Tilbehør CITROËN. December 2005. Personlig stil. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og kommunikation

Tilbehør. »efter mål«! CITROËN. Tilbehør CITROËN. December 2005. Personlig stil. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og kommunikation December 2005 CITROËN C1 Tilbehør CITROËN Personlig stil Sikkerhed Komfort og fritid Navigation og kommunikation Dæk og fælge Merchandise Tilbehør»efter mål«! Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig! C1 Ved

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. HIT THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post Pakkepostkasser til dig der handler på nettet Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Pakkepostkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Med sin

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger skal læses sammen med instruktionsbogen for Range Rover (LRL 32 02 61 131). Disse oplysninger er ekstraoplysninger, der ikke var tilgængelige, da instruktionsbogen

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

Instruktionsmanual. Kidzone ECE R44 / 04. Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo. Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo

Instruktionsmanual. Kidzone ECE R44 / 04. Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo. Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo Instruktionsmanual Kidzone Bagudvendende med sikkerhedssele 9-25 kilo Fremadvendende med sikkerhedssele 9-18 kilo Fremadvendende med sikkerhedssele for voksne 15-25 kilo Testet og godkendt i henhold til

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Intet passer din nye i20 bedre end originalt Hyundai tilbehør

Intet passer din nye i20 bedre end originalt Hyundai tilbehør HYUNDAI TILBEHØR Intet passer din nye i20 bedre end originalt Hyundai tilbehør Når noget er helt rigtigt, ved du det, fordi dine sanser fortæller dig det... Sådan er det også med tilbehøret til din nye

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

LYDOPTAGER ROLAND R-05

LYDOPTAGER ROLAND R-05 INTRODUKTION TIL LYDOPTAGER ROLAND R-05 Rolands R-05 er en lille lydoptager, der nemt kan ligge i tasken. Den har indbygget mikrofon men også mulighed for tilslutning af en ordentlig interviewmikrofon,

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde Bancadas Plus Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade Bancadas Plus kølebordene

Læs mere

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner TCS nye IMM-serie sætter fremtid 2 Funktionalitet og design TCS har med IMM-serien skabt en serie af moderne hustelefoner med et flot, kompakt og diskret design

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

VOLVO C30 QUICK GUIDE

VOLVO C30 QUICK GUIDE VOLVO C30 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Design og funktion Med Bluetops udeskabe får du orden på dit uderum. Du undgår ting, der forstyrrer øjet, ting der flyder og pladsen der

Læs mere

Originalt tilbehør giver dig optimal sikkerhed, funktionalitet og kvalitet.

Originalt tilbehør giver dig optimal sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. TILBEHØR Originalt i10 tilbehør specialdesignet til din i10 Originalt tilbehør giver dig optimal sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg.

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 0 1 Indholdsfortegnelse. Brugsanvisning side 2 Brugervejledning side 3 Tilpasning af cyklen side 4 Din første tur side 4 Justering af sæde side 5 Justering af sædehøjde side 6 Indstilling af ryglæn side

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Drop alle tanker om standardløsninger

Drop alle tanker om standardløsninger Drop alle tanker om standardløsninger Fortvivl ikke. Med m3doors er boligens små knæk og særheder ingen hindring. Hele sortimentet kan tilpasses. Udvendigt. Og indvendigt. Kom ind til os sammen designer

Læs mere

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel.

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Information 2 Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Man skal på forhånd have modtaget en oplæring omkring nedenstående

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

Udstyret med de bedste ideer.

Udstyret med de bedste ideer. Originalt BMW tilbehør BMW 3-serien Prisliste pr. Juni 2009 Glæden ved at køre Udstyret med de bedste ideer. Indhold Eksteriør Interiør Kommunikation & information Transport & bagageløsninger Sikkerhed

Læs mere

Ta de gode vaner med i sommerhuset

Ta de gode vaner med i sommerhuset Ta de gode vaner med i sommerhuset - og få en mindre elregning Brug brændeovn i stedet for elvarme Tjek temperaturen på varmtvandsbeholderen Se flere gode råd inde i folderen Gode elvaner er meget værd

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Tuning&Performance Tuning&Perfomance SPOILER FOR** 50903311 KIT SIDESKØRTER*** Monteres med limsæt 50903309 50903505 ** Kan evt. lakeres i bilens karrosserifarve. Monteres med limsæt

Læs mere

BRUGSANVISNING KARMA

BRUGSANVISNING KARMA 1 BRUGSANVISNING KARMA Inden du kører ud på din Karma scooter venligst læs denne vejledning nøje igennem. Karma scooteren er forsynet med drejesæde, som kan låses i 4 positioner. Når man forflytter sig

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen Små passagerer på cyklen Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne, på små og store cykler, og små børn som passagerer på voksnes cykler

Læs mere

PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. PRIVTLESING. TYSK KVLITET, DER ER TIL T BETLE. Beregn din ydelse på opel.dk STR KUN 9.995 KR. I UDBETLING FR KUN 2.695 KR./MD.* Uforskammet luksuriøs udfordrer den nye stra luksusklassen med udstyr der

Læs mere

Oxygen Centralstøvsuger

Oxygen Centralstøvsuger Oxygen Centralstøvsuger 2 electrolux central vacuums Vi tænkte - Ren luft bør være indbygget i dit hjem. electrolux central vacuums 3 Electrolux Oxygen Centralstøvsuger systemer er designet med forbrugernes

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer Tekniske data, symbol forklaringer Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. devimat devimat devimat devimat devimat DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund driftsøkonomi Den intelligente DEVI termostat

Læs mere

Bevægelsessensorer til udendørsbrug

Bevægelsessensorer til udendørsbrug Bevægelsessensorer til udendørsbrug Komfort, sikkerhed og energibesparelse. P116840 Bevægelsessensorer fra Schneider Electric Komfort. Sikkerhed. Energi-besparelse! Sætter du pris på komfort og sikkerhed

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer:

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer: Karma 848 el-scooter Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Fuldt affejdret Programmerbar hastighed etc. Lys, blinklys, stoplys, katastrofeblink Lastevægt max. 180 kg

Læs mere

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed: Bedre forbrænding og brændselsøkonomi Sundere

Læs mere

10 gode råd om færdsel

10 gode råd om færdsel 10 gode råd om færdsel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Træn skolevejen med jeres barn både før og efter skolestart Vælg den skolevej der er sikrest ikke kortest Opstil få og enkle regler for færdsel i trafikken Lær

Læs mere

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug.

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug. DK BRUGERMANUAL Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem manualen til senere brug. Indholdsfortegnelse GENEREL INFORMATION RÅD OM LEDNINGSNET OG BATTERI SIKKERHEDSINFORMATION FØRSTE

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70. Det er spændende at lære sin nye bil at kende.

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70. Det er spændende at lære sin nye bil at kende. VOLVO C70 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Ved at gennemse denne Quick Guide vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Mere detaljerede oplysninger

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Beskyt miljøet og bundlinjen

Beskyt miljøet og bundlinjen 23042012_WORKsmart_ECO_bro_DK WORKsmart -Eco Beskyt miljøet og bundlinjen www.tomtom.com/business Let s drive business Indhold 2 Hvor miljøvenlig er virksomheden? 3 Optimer udnyttelsen af køretøjerne for

Læs mere