TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING"

Transkript

1 TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING

2 VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 300 aktive spillere i HSF-fodboldafdeling. Klubben er en breddeklub, hvor der skal være plads til alle spillere. Det vil sige, at vi holder truppen samlet. Når der er ture, er det hele truppen, der inviteres og ikke kun de bedste. MÅLSÆTNING Vi skal give alle vores spillere en god oplevelse med fodbold. Kammeratskab og sammenhold går forud for resultater Vi vil repræsenteres i så god en række som muligt med vores hold. Vi vil tilbyde en sjov og alsidig træning, og gennem kurser løfte niveauet for vores trænere. Der skal være voksne trænere på alle hold. Der skal være plads til alle spillere i klubben. Vi ønsker som idrætsforening at give de bedste forudsætninger til vores medlemmer. Der skal være plads til forskellige niveauer i klubben. (uøvede, letøvede og øvede) I de yngste rækker U5-U10 er der ikke niveaudeling af spillere. Det vigtigste i disse år er at spillerne finder glæden ved fodbold/legen, så de får en god oplevelse der samtidig styrker kammeratskabet. I rækkerne U11-U19 kan holdet, hvis der er spillere til det, deles op efter niveau, og holdene kan tilmeldes i rækker der matcher deres niveau. MEN det er vigtigt at pointere, at sammenhold og kammeratskab går forud for resultater. I årgangene U5 til U11 er det muligt at tilmelde hold til turneringer under DGI og JBU i kategorierne uøvede/let øvede og øvede. Holdene skal tilmeldes i den række der bedst matcher deres niveau. TILMELDING AF HOLD I EN ANDEN ÅRGANG Da det ikke er meningen, at HSF skal tage medaljer fra sig selv, skal det for så vidt undgås, at der tilmeldes i samme række til stævner og turneringer. Det er den yngste årgang, der skal tage kontakt til årgangen over, for at få lov til at tilmelde sig i denne årgang. ÅRGANG SAMMENLÆGNING I HSF har vi, trods succes, svært ved at mønstre 11-mands fodbold i alle årgange over U13. For at give større muligheder kan årgange lægges sammen fra U12. Det er ungdomsafdelingens beslutning om årgange skal lægges sammen. Der kan sagtens være hold i begge årgange, hvis der er tilstrækkeligt med spillere. En spiller kan ikke umiddelbart skifte årgang, uden forudgående aftale med begge trænere.

3 PRAKTISKE OPLYSNINGER SOM I SKAL BRUGE I JERES KAMPE / DBU DAGLIGE VIRKE På vores hjemmeside: kan I under ikonet fodboldresultater se alle klubbens hold tilmeldt DBU. Find jeres eget hold, og kontroller spilledatoer. Det er vigtigt, hvis I ikke kan spille de pågældende datoer, at vi får meldt afbud eller flyttet kampen. Kontakt kampfordeleren: Nicole Kilstrup Glaw, som træffes på: nicole.oerum@gmail.com Udeblivelse fra kamp uden afbud koster kr. 500,- så det er vigtigt at melde afbud. Ved hjemmekampe for 8- og 11-mands hold skal resultaterne meldes ind til JBU. Det foregår ved at ringe ind på nummer der står på kampkortet, taste kampens nummer og resultatet. Alle kampkort og holdkort for U14 og op, skal meldes til via Kluboffice/DBU S App. Dette skal gøres senest 1 time efter kampen, men allerhelst før, hvis der senere opstår tvister, f.eks. omkring ulovlige spillere. KAMPE / DGI På hjemmesiden kan I altid finde hvilke hold, der er tilmeldt DGI. Resultater for kampene kan også findes på hjemmesiden under ikonet DGI fodboldresultater. Ved hjemmekampe 8 og 11-mands hold skal resultaterne meldes ind til DGI. Det foregår ved at ringe ind på det telefonnummer , taste kampens nummer og resultatet. Alle kampkort og holdkort skal gemmes af træneren, hvis der senere opstår tvister, f.eks. omkring ulovlige spillere. Hvis man udebliver fra kampe koster det 300,- kr., igen penge ud af lommen, så det er vigtigt at melde afbud. Kvalificerer et hold sig til landsdelsstævne, så betaler klubben holdgebyret. Der kan evt. søges tilskud til turen via ungdomsudvalget. DOMMERE Klubben har på nuværende tidspunkt cirka 20 frivillige dommere. De dømmer alle vores 8-mands kampe. Alle 3-mands og 5-mandskampe dømmes af trænere eller forældre. Til alle 11-mandskampe og senior kampe er der påsat dommer fra Randers dommerklub. Dommerstaben i HSF administreres af Søren Gade / s_gade87@hotmail.com / mob: HJEMMESIDE OG SOCIALE MEDIER For at få aktivitet på hjemmesiden, vil vi opfordre til at skrive kampreferater, nyheder mm. Kontaktforældre og andre pårørende kan også få et login. Login til hjemmesiden bestilles hos webmaster Frederik Leth eller Jesper Lindskov / webmaster@hsf-randers.dk Vedr. brug af sociale medier i de forskellige grupper, f.eks. Facebook, Holdsport og lignende er det vigtigt, at klubben også får adgang til platformen. Vi ser helst at oprettelsen foretages på en HSF profil. F.eks. årgang2002drenge@hsf-randers.dk. Frederik eller Jesper vil være behjælpelig omkring dette, hvis der er spørgsmål.

4 INDMELDELSE Alle spillere skal være indmeldt i HSF-fodbold. Når der kommer nye spillere, så giv dem et par træninger, inden de meldes ind. De skal have mulighed for at finde ud af, om det er noget de har lyst til. Indmeldelse kan kun ske via vores hjemmeside: UDMELDELSE Den udmeldte skal sende en mail til træneren og til klubbens kasserer. Det er ikke nok med en mundtlig tilbagemelding til træneren, da der kan blive tvister om, hvornår spilleren er udmeldt. KONTROL AF SPILLERE/SPILLERLISTER Om foråret og om efteråret får trænerne en liste over hvilke spillere der er tilmeldt årgangen. Hvis der er nye spillere, som ikke fremgår af listen, meddeler træneren dette til en repræsentant fra ungdomsudvalget. Der SKAL være betalt kontingent for at kunne spille turneringer og stævner for Hornbæk SF. TURNERINGER Alle hold tilmeldes turneringer via DBU eller DGI, dette gøres i samarbejde med kampfordeleren og ungdomsudvalget. DBU og DGI turneringen betales af klubben. STÆVNER Klubben har til hensigt som sommerstævne at deltage i Aalborg City Cup. Klubben betaler holdgebyret, spillerne betaler selv spiller gebyret. Om vinteren kan holdene deltage i en DBU/DGI inde turnering der løber hele vintersæsonen, eller man kan deltage i et enkelt stævne hvis man hellere vil det. Stævner ud over det fra klubben fastlagte, betales af holdet selv. VINTERTRÆNING Der tilbydes vintertræning til de hold der ønsker det. U5-U10 tilbydes indendørstræning, mens U11 og op tilbydes træning på kunstgræs. Bestilling af haltider og kunststofbanen skal altid gå gennem ungdomsudvalget. Vintertræning er indeholdt i det normale kontingent. Holdet kan efter eget ønske tilmelde sig en DBU/DGI turnering. Dette betales af klubben. Stævner derudover er for egen betaling. Det skal være sådan, at alle spillere har mulighed for at deltage i en turnering. NYÅRSAPPEL Ved forårsopstart afholdes der nytårsappel på banerne ved klubhuset. Der er som regel en gang let træning og derefter serveres der pølser og sodavand i klubhuset. Tidspunkter meldes ind til cafeteriaudvalget, der giver besked til klubhusudvalget. Vi vil gerne ligge så mange nytårsappeller sammen som muligt, dog under hensyn til børnenes alder. F.eks. U6-U8 sidst i marts/primo april, U10 U14 sidst i februar og evt. U15-U19 sidst i januar sammen med senior. Klubben betaler pølser, brød og en sodavand til hver spiller.

5 AFSLUTNINGER Turneringsstrukturen er lavet således, at turneringerne afsluttes efter hvert forår og hvert efterår. Ved efterårsafslutningen står holdet selv for at arrangere noget, involver gerne forældrene i arbejdet. Afslutningerne holdes med hele aldersgruppen samlet, og ikke hvert hold for sig selv. Ved forårsafslutningen/sæsonafslutningen giver klubben pølser, brød og sodavand for alle årgange. Ved sæsonafslutningen i juni uddeles også pokaler. Pokalerne bestilles hos ungdomsudvalget i god tid via holdets kontaktperson. Hvis et hold bliver kredsvinder eller vinder JM, giver klubben ligeledes pølser eller pizza til holdet på kampdagen. OPFØRSEL/FREMTONING Vi ønsker, at vores trænere og ledere - men også forældre - fremstår som gode eksempler for spillerne. Der skal heppes på spillerne fra eget hold, men der må også godt klappes når modstanderen laver et flot mål. Sproget skal være sobert. Det er tilladt at bede forældre, der ikke forstår dette, om at dæmpe deres sprog. Ukvemsord og opfordringer til hårdt spil er ikke acceptabelt. Det er også vigtigt at træneren udviser»fair Play«over for kamplederen. En kampleder (som dømmer 5- og 8-mandsfodbold) er ikke uddannet dommer, så lad være med at være kritisk over for dennes beslutninger. Betragt det som et samarbejde at få kampen afviklet til alles fornøjelse. Se på kamplederen som en»vejleder«eller»hjælper«og brug aldrig kamplederen som undskyldning for et nederlag. Det sender meget dårlige signaler til børnene og vil påvirke deres syn på kamplederen fremover. FAIR PLAY Spillerne skal opdrages til fair play. Dvs. man siger undskyld, hvis man laver et hårdt frispark, og man siger tak for kampen efterfølgende. Man respekterer sin modstander, og spillerne skal lære, at tale pænt til hinanden før, under og efter kampene. TIL KAMP Alle spillere bør opleve glæden ved at være til kamp! I HSF efterleves HAK-princippet. Det står for Halvdelen Af Kampen. Det vil sige, at de børn som er med til kamp, alle bør spille minimum halvdelen af den kamp de er med til. Udtag ikke 12 spillere til en 8-mands kamp! Det har ingen glæde af. Tag 10 spillere med og skift hyppigt i løbet kampen. Konkurrence er sjovt og børnene vil som regel gerne vinde kampene. Det er fint, men træneren er garant for, at de ikke føler, at resultatet er afgørende for oplevelsen. ALLE spillere i årgangen skal i kamp. Der er ingen spillere der ikke kommer ud og spiller kampe. REKVISITTER Der vil være et rum pr. årgang, som indeholder bolde, kegler, skjolde mm. Træneren får ved sæsonstart udleveret nøgle til rummet. Det er trænerens og spillernes opgave, at bolde og andre rekvisitter bliver samlet ind efter træning. Ved opstart efter sommerferien og vinterpausen bliver bolde og andre rekvisitter talt op og rummet overdrages. Antal af bolde, overtrækstrøjer og kegler skal gerne passe med de antal, der tidligere er udleveret. Rekvisitter kan bestilles hos materialeudvalget, der får dette godkendt i ungdomsudvalget. Til alle trænere udleveres en tøjpakke, bestående af træningstøj og jakke, som bruges, specielt når der er kamp. Til trænere der har flere år i klubben, vil der ca. hvert andet år være en supplering til tøjpakken.

6 SPILLERTRØJER Der er spillersæt til alle hold. Hvert hold har deres egen taske til tøjet. Trøjerne udleveres til holdet ved sæsonstart. Holdene sørger selv for vask af tøjet. Der udleveres målmandshandsker til alle hold. Kamptøjet er ikke den enkeltes spillers personlige ejendom! Det bruges til turneringer og stævner, det samles altid ind efter kamp, så der er styr på antal trøjer/shorts og strømper. LEDERKORT, UNGDOMSKORT TIL STADION Alle frivillige trænere og ledere får et kort til stadion. Dette kort giver gratis adgang til alle Randers FC s hjemmekampe, dog ikke til evt. kampe i UEFA regi. Det samme gælder for alle ungdomsspillerne. Kortene kan bestilles via ungdomsudvalget. TRÆNERKURSER/HÆFTER Da vi ønsker at vores trænere altid er bedst muligt rustet til deres opgave, er det muligt at deltage i diverse trænerkurser gennem DBU eller DGI. Vi ser helst, at alle vores 11 mands hold ledes af minimum en træner med B1 kursus. Evt. kurser kan ses på DBUs hjemmeside, FORÆLDREINVOLVERING Vi ønsker så tæt et samarbejde med vores forældre som muligt. Brug dem derfor til kampe og til kørsel, til at skiftes til at have frugt med til holdet, til at arrangere forårsafslutning og evt. kampadministration. Få dem så meget med i samarbejdet som muligt. Det er vores erfaring, at de fleste forældre gerne vil hjælpe, hvis de bliver direkte adspurgt. De færreste melder sig selv. Hvert hold skal have en kontaktperson der deltager i ungdomsudvalgsmøderne, og som bringer holdets informationer ind til ungdomsudvalget. BØRNEATTEST Klubben søger en børneattest på alle trænere, der har kontakt med unge under 15 år. Dette sker automatisk via klubbens administrationsudvalg. BANER OG OMKLÆDNING Vores plads er begrænset i forhold til det antal spillere, der bruger klubhuset og banerne. Vis derfor hensyn til hinanden. Afvikling af kampe har førsteprioritet. Hvis man kan se, at der bliver problemer, så adviser holdet der kommer til at mangle pladsen så hurtigt som muligt, så de kan flytte træningen til et andet sted på anlægget. Efter træning og kamp, opfodres alle trænere og spillere, til at bruge bagindgangen til omklædningen. Dette er primært for, at slippe for at jord trampes af støvlerne ved hovedindgangen, så det slæbes med ind i klubhuset. Alle tager støvlerne af inden de går ind i omklædningen. Ved bag indgangen er der ligeledes børster og støvlevask. Ryd op efter jer selv, så omklædningen fremstår som I selv ønsker at modtage den. HJØRNEFLAG OG FLAG TIL LINJEVOGTER Disse findes i skuret ved bane 1. Det er holdet selv, der sørger for at få dem ud til kampen, og tilbage igen samme sted, så de er til at finde for det næste hold der skal bruge dem. Nøglen til skuret er den samme som til omklædningsrummene.

7 NÅR MAN STOPPER Når man ønsker at stoppe som træner, vil det lette arbejdet for ungdomsudvalget, hvis dette bliver meldt ud i ordentlig tid. Derfor ønsker man at stoppe efter forårssæsonen, så gives besked senest 1/5. Ønsker man at stoppe efter efterårssæsonen, så gives besked senest 1/9. Det giver klubben muligheden for at finde nye trænere. HUSK også at aflevere træningstøj og specielt nøgler. SPONSORATER Alle sponsorater går igennem sponsorudvalget. Kommer der en sponsor, forældre eller lign. så henvises til sponsorudvalget. Dette sikrer, at alle sponsorer behandles ens, det samme for holdene. Hvis holdet eller gruppen får et pengebeløb fra bedsteforældre eller andre sponsorer bruges denne fordelingsnøgle: 85 % til holdet og 15 % til klub. UDLÆG Har en træner efter aftale med klubben lagt penge ud f.eks. betalt indskud til et stævne o.lign. refunderes pengene kun, hvis der medfølger et bilag, som dokumentation på udgiften. OPSPARINGSKONTO Ved optjening af penge i forbindelse diverse arbejdsopgaver, indsættes alle beløb på en HSF administreret konto. Kassereren kan oplyse hvilken konto, der skal anvendes. UNGDOMSUDVALGET Består pt. af 5 medlemmer i sportslig ledelse, herudover stiller hvert hold med en kontaktforældre. Denne bringer feedback til ungdomsudvalget, og skaffer tøj etc. Kontaktforældrene vil også deltage i ungdomsudvalgsmøderne. Udvalgsarbejdet består i at sætte rammer og målsætning for ungdomsholdene. Dertil kommer det økonomiske overblik, ansættelse af trænere, finde dommere, og andre opgaver hvor vi bedst muligt kan støtte trænerne. TURE Hvis man ønsker at tage på udlandsture, arrangeres udlandsturen gerne på tværs af årgange og køn - for at vi kan få så mange hold som muligt afsted sammen. U14 og ældre har mulighed for at tjene penge til udlandsture, ved stadionoprydning efter Randers FC s kampe. Dette koordineres via ungdomsudvalget. KONTINGENT Kontingentet opkræves via Conventus på hjemmesiden Der kan betales med Dankort og Mastercard. INFOMØDER Der afholdes årligt to-fire informationsmøder, hvor alle ungdomstrænere bliver inviteret. Hvis der i den mellemlæggende periode er spørgsmål, kan ungdomsudvalget altid kontaktes.

8 GODE TRÆNERRÅD Forbered dig grundigt det er nøglen til et succesfuldt træningspas! Vælg et tema for dagens træning (f.eks. driblinger) - Når I går hjem i dag, har I lært en ny finte Virker øvelsen efter hensigten, så byg videre hvis ikke, så gå tilbage til detaljerne! Saml dine spillere inden I begynder dagens træning og fortæl dem dagens tema - men forklar IKKE i detaljer! Saml dine spillere efter træning og rund træningen af! Lad være at forklare for meget inden du sætter noget i gang. Vis øvelsen først - forklar så vis øvelsen igen og sæt så i gang. Børn lærer bedst med øjnene! Lad ikke uret styre dig det vigtige er om detaljen lykkes! Det er ikke vigtigt, hvor mange øvelser du når. Læg et par frikvarterer ind undervejs i træningen - hvor de kan jonglere, lege tagfat, skyde på mål osv. Fastsæt nogle klare regler for at høre efter f.eks. fløjteregler (2 fløjt = kom hen til mig, 1 fløjt = hold bolden i ro og lyt/kig på mig ) så bliver træningen en glæde for både dig selv og børnene. VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 500 aktive spillere

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Velkommen til Tune Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 7. juni 2015 5- og 8-mands 1 PROGRAM Ved ankomsten til spillestedet skal en repræsentant fra holdet melde sig ved DBU Jyllands repræsentant. Kl. 09.00- ca. 12.45

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk HIF Fodbold Årgangsbog for U9 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen!

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen! Praktiske informationer Velkommen! TAK fordi DU i den kommende periode er ungdomstræner i Brabrand IF s fodboldafdeling. Vi er helt sikre på, at du får en af de bedste perioder i dit liv, og vi er ligeledes

Læs mere

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG Nyt fra fodboldudvalget Der er cirka 100 medlemmer af fodboldafdelingen i Herrup plus cirka 30 spillere fra Sevel, Mogenstrup og Sevel, som også spiller på Herrup Stadion gennem holdsamarbejdet TEAM HSM.

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Kibæk IF trænervejledning fodbold

Kibæk IF trænervejledning fodbold Velkommen side 2 Fodboldudvalget side 3 Baneoversigt og banefordeling side 4 Etisk regelsæt gældende for KIF s fodboldafdeling side 5 Praktiske oplysninger Bolde til kamp og træning side 6 Spilletøj side

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 22. juni 2014 5- og 7-mands 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Program side 3 Kort side 4 Info om spillesteder side 5 Stævneinfo side 6 Spilleplaner side 9 Safari Cup side 18

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 15. juni 2014 5- og 7-mands 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Program side 3 Kort side 4 Info om spillesteder side 5 Stævneinfo side 6 Spilleplaner side 9 Safari Cup side 19

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Kontor og kasserer...2 Stamkort...2 Børne-attester...3 Ind- og udmeldelse...3

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2015/16 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER

BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER HÅNDBOLD REGION ØST BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER Håndbog 2011-2012 til: Børnetrænere Børneledere Forældre Andre interesserede INDHOLDSFORTEGNELSE - HÅNDBOG BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Side 2 Side 3 Side 4-7 Side 7-9

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

Haverslev Idrætsforening

Haverslev Idrætsforening Haverslev Idrætsforening Fodbold-Ungdom Træner mappe Med denne træner-mapper ønsker vi at give vores trænere et indblik i, dels klubbens holdninger til fodbolden, dels at give et praktisk værktøj hvor

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde.

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde. Forord Denne håndbog er et arbejdsredskab for samarbejdsklubberne og Team Ø udvalget. Det er lavet som en vejledning og hjælp til alle der måtte have brug for dette! Håndbogen tænkes mere som en guide

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

HÅNDBOLD REGION ØST. BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Håndbog til: Børnetrænere. Børneledere. Forældre

HÅNDBOLD REGION ØST. BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Håndbog til: Børnetrænere. Børneledere. Forældre HÅNDBOLD REGION ØST BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Håndbog til: Børnetrænere Børneledere Forældre Senest opdateret d. 10. september 2013 Indhold Forord... 3 Børnehåndbold.... 4 Oversigt over HRØs Børnestævne-aktiviteter....

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening Trænerhæfte Velkommen i Hundslund Idrætsforening August 2015 Forord Uden trænere og hjælpetrænere har vi ingen idrætsforening. Vi sætter derfor i Hundslund Idrætsforening stor pris på de trænere og hjælpetrænere,

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 20. september 2015 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 20. september 2015 Banestørrelser: 5-mands bane 30 x 40 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger, U10 Drenge/Piger

Læs mere

indholdsfortegnelse forord side 3 hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side 6

indholdsfortegnelse forord side 3 hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side 6 Foreningshåndbog Side 1 indholdsfortegnelse forord side 3 sammensætning af bestyrelse og udvalg: hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2016

Velkommen til Vodskov Cup 2016 Velkommen til Vodskov Cup 2016 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 25.-26. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2016, der i år afvikles for 14. gang på Vodskov

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE WWW.DBUKOEBENHAVN.DK

DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE WWW.DBUKOEBENHAVN.DK DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER WWW.DBUKOEBENHAVN.DK DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE INDHOLD 03 Introduktion DBU København og medlemsklubberne skal i fællesskab skabe de bedste rammer om DBU Københavns

Læs mere

Indbydelse til Ungekursus (håndbold)

Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Arrangement nr. 201001653005 Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Fredag den 15. oktober kl.19:00 til søndag den 17. oktober kl.16.00 i Idrætscenter Vendsyssel (Vrå), (Stadionvej 17, 9760 Vrå) Vi skal

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere

Håndbog for trænere og ledere Håndbog for trænere og ledere Denne håndbog er udarbejdet af bestyrelsen, til at belyse hvorledes klubben forholder sig overfor relevante problemstillinger i løbet af en sæson, samt i forbindelse med opstart,

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Vision. Med ønske om en god sæson. Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK

Vision. Med ønske om en god sæson. Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK Trænermappen r Г Vision Ungdomsudvalget vil gerne med denne trænermappe prøve at gøre dagligdagen nemmere for alle Jer trænere, der gør et fantastisk stykke arbejde med klubbens ungdomsspillere. Vi håber

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere

Velkommen til. FC Holte

Velkommen til. FC Holte Velkommen til FC Holte Velkommen til FC Holte fodbold mest for sjov Foreningen FC Holte (FCH), der har hjemsted i Søllerød kommune, er stiftet den 26. august 2003. FCH er en afdeling af Holte Idrætsforening

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00.

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Vi lover, igen i år, at standard punkterne(1-5) er afholdt indenfor max. 45 min. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

bliv rustet til en god dag

bliv rustet til en god dag Til ko n ta k tper son en praktisk GUIDE bliv rustet til en god dag en del af noget større praktisk GUIDE bliv rustet til en god dag Denne vejledning er til dig som kontaktperson på Pigeraketten, så du

Læs mere

indholdsfortegnelse forord side 2 hovedbestyrelsen sammensætning side 3 opgaver side 3 fodbold seniorudvalg sammensætning side 5 opgaver side 5

indholdsfortegnelse forord side 2 hovedbestyrelsen sammensætning side 3 opgaver side 3 fodbold seniorudvalg sammensætning side 5 opgaver side 5 Foreningshåndbog Side 1 indholdsfortegnelse forord side 2 sammensætning af bestyrelse og udvalg: hovedbestyrelsen sammensætning side 3 opgaver side 3 fodbold seniorudvalg sammensætning side 5 opgaver side

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3 Vore værdier Indholdsfortegnelse Brug indholdsfortegnelsen til at komme hurtigt frem til et bestemt afsnit ved at klikke på den ønskede linie. Fra de enkelte sider kommer du hurtigt tilbage til indholdsfortegnelsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 12. juni 2016 Jyske 3-bold stævne 1 PROGRAM Ved ankomsten til spillestedet (Djurs Sommerland) skal en person fra holdet melde sig ved DBU Jyllands repræsentant med

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

TRÆNER/TEAMLEDER A-Å. 2013-09-08: Trænermanualen er under opdatering. Kommentarer modtages gerne. Preben. http://bui-fodbold.memberlink.

TRÆNER/TEAMLEDER A-Å. 2013-09-08: Trænermanualen er under opdatering. Kommentarer modtages gerne. Preben. http://bui-fodbold.memberlink. 2013-09-08: Trænermanualen er under opdatering. Kommentarer modtages gerne. Preben http://bui-fodbold.memberlink.dk/ 1 A Aflysning af kamp: Hvis man ikke kan stille hold til en kamp skal trænere kontakte

Læs mere

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015 INFORMATIONS FOLDER 204 / 205 VELKOMMEN I VIBY IF HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Viby IF Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle om Viby IF Håndbold

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Djurs Sommerland Cup søndag den 19. juni 2016 Jyske 3-bold stævne

Djurs Sommerland Cup søndag den 19. juni 2016 Jyske 3-bold stævne PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 19. juni 2016 Jyske 3-bold stævne PROGRAM Ved ankomsten til spillestedet (Djurs Sommerland) skal en person fra holdet melde sig ved DBU Jyllands repræsentant med

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Nytårskur 2014. Årets Ungdomsklub DBU Jylland 2015. Nytårskur 2016

Nytårskur 2014. Årets Ungdomsklub DBU Jylland 2015. Nytårskur 2016 Nytårskur 2014 Årets Ungdomsklub DBU Jylland 2015 Program for dagen: Afslutning: ca. kl. 12 Dagsorden: 1. Velkomst og kaffe 2. Organisationsplan og struktur i klubben (materiale udleveret) 3. Retningslinjer

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Vi vil gøre opmærksom på at oplysningerne i dette brev vil blive revurderet i løbet af året dokumentet skal ses som en vejledning, så du som træner føler

Læs mere

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift HVEM ER VI KHKS håndbold er en underafdeling af Kr. Hyllinge IF (KHIF), men en sammenslutning af Kirke Hyllinge og Kirke Sonnerup Håndbold (KHKS Håndbold).

Læs mere

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014.

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 22. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2014 er et opstartsstævne,

Læs mere

BK 2012 Samarbejdsaftale

BK 2012 Samarbejdsaftale ENSTED IF, VARNÆS/BOVRUP IF, FELSTED IF OG LUNDTOFT BK2012 Samarbejdsaftale udkast 2 d. 10 02 2014 endelig aftale d. 01.12.2015 BK 2012 Samarbejdsaftale Indholdsfortegnelse Beskrivelse. Formål. Vision.

Læs mere