Århus, den 29. februar 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus, den 29. februar 2015"

Transkript

1 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret: AIA, Tranbjerg, Hammel GF, HEI, Skæring, Hørning Håndbold, Skødstrup SF, Stjær BK, Team Favrskov, Todbjerg-Mejlby IF, Viby IF, Sabro IF, Skovbakken, Kolt-Hasselager IF og Fra turneringsudvalget var Dahl Laursen, Vibeke Rasmussen og Morten Flodin mødt op. Derudover deltog Lars Møller (konsulent),) Per Mouritsen (tidligere medlem af turneringsudvalget og stadig med på sidelinjen) og Christiansen (kontoret). Efter at have budt velkommen til de fremmødte foreninger, orienterede Laursen om det første hele år med elektroniske holdkort, og de erfaringer man havde fået. Der er blevet set igennem fingrene med nogle af de fejl der har været begået, men nu er det slut, og vi begynder at slå ned på dem. Uddybes under punkt 2. Certifikater i U-10 og U-12 rækkerne er noget nyt, og skal også være i orden. Turneringsudvalget har fået en henvendelse fra Samsø, som er skuffet over de mange afbud der kommer til deres hjemmekampe. 2. Evaluering af den afgående sæson. Hammel GF Det er et stort problem med de mange dispensationer i U-14 drenge. I A-rækken er Hammel de eneste der ikke har dispensation. Hvis man ingen U-16 ere har, kan det være nødvendigt at køre med dispensation. Stjær BK Har mistet et U-14 hold fordi de møder for stor modstand. IK Skovbakken To dispensationsspillere pr. kamp er ofte for lidt hos dem, kunne ofte bruge en eller to mere.

2 Viby IF Hvorfor har man ændret den regel med, at hold med dispensationer kan vinde? Det er en kollektiv beslutning, truffet i det jyske turneringsudvalg, og den kan vi ikke lave om på her i Kreds 5. Team Favrskov Håndbold I TFH er man glade for ordningen med dispensationer. KHIF Har haft det rigtig svært i U-10 Drenge C efter ombrydningen. Vil opfordre alle trænerne til at være mere realistiske når de melder hold til, det kan ikke passe at der er så mange hold i C-rækken (5 puljer + U-8 puljen) der er forbeholdt nybegyndere, og så kun 2 puljer i B-rækken. Det er noget der har været oppe utallige gange, og det er svært at gøre noget ved, da vi som turneringsudvalg ikke kan tvinge holdene op. Vi kan opfordre dem til det, og gør det også. Kan ikke forstå hvorfor man ikke må flytte døm-selv kampene når deadline er overskredet, der er jo ingen dommere at tage hensyn til? Det er en regel man har lavet i hele Danmark, da vi ikke kan gå og flytte kampe konstant. Hvis der bliver givet frit lejde til at flytte kampe, kan vi slet ikke styre vores turnering. Hvorfor koster det det samme at melde afbud til en kamp, som at udeblive? / Det gør det heller ikke. Det koster 600 at melde afbud, og 800 at udeblive. At udeblive er heller ikke særlig pænt over for modstander og dommer, hvilket blev kommenteret fra mange foreninger. Alm. pli og høflighed er, at man giver besked, hvis man af en eller anden grund er nødt til at melde fra til en kamp. Synes det er problematisk med de to dage til at flytte kampe i så kort tid før jul, det er ikke nemt at få fat på trænerne. Kan det på en eller anden måde flyttes? Det er et spørgsmål om planlægning at give besked omkring deadline til sine trænere, så de på forhånd ved hvornår tingene sker, og kan give besked på det på forhånd, hvis de kender dato de ikke kan spille på. Så kan kamppåsætteren flytte kampene til andre dag. Der kom flere tilkendegivelser fra andre foreninger om hvordan de klarede det derhjemme, og det lød det ikke til at være et problem hos dem. De bad trænerne på forhånd at melde ind i god tid hvornår de IKKE kunne spille kampe.

3 Hørning Håndbold Synes netop at der er blevet så stor smidighed omkring flytning af kampe, så hos dem giver det ikke de store problemer. Har dog haft et andet problem ved ombrydningen. Der har været utrolig mange rettelser denne gang, da der kom mange nye hold med, og var mange udtrækninger. Så Hørning vil gerne opfordre til, at man tænker lidt grundigere over, om man nu har grundlaget for de hold man tilmelder i orden, inden de kommer med. Og at man tilmelder/udtrækker i ordentlig tid, så det ikke giver så meget ekstraarbejde for de andre i puljerne. Team Favrskov Er ramt hårdt af mange hverdagskampe i år, og har også fået mange hjemmebanekampe i Kreds Cup rækkerne. Kan man f.eks. lave det i stævneform? Vibeke Mht. Kreds Cup, så har lavest rangerede hold hjemmebane, så lige i Kreds Cup er det forklaringen. Men stævneform i Kreds Cup er helt udelukket, det kan ikke lade sig gøre at afvikle på den måde med alle de hold der er med. Per, og jeg har gennemgået samtlige holdkort for Kreds 5 rækkerne i januar, og der er fundet rigtig mange fejl. For børne- og damerækkernes vedkommende er der fundet ca. 30% fejl, og i herresenior er fejlprocenter helt oppe på 36%. Og det er kun optalt med en fejl pr. holdkort, der er flere af dem, hvorpå der er op til tre fejl på samme holdkort. Dette begynder vi at gøre noget ved nu, og I vil blive kontakte af med de fejl I kan rette selv hjemme i jeres kartoteker. De fejl der er gentagelser, vil der blive opkrævet bøder på fremover. Følgende fejl har vi fundet ved gennemgang af holdkortene: Manglende fødselsdage. Forkerte/underlige fødselsdage, nogle oprettet under oprettelsesdag, andre er alt for gamle eller unge til at spille på de hold de står på, tydeligvis en tastefejl. Manglende trøjenumre og denne fejl er der RIGTIG MANGE AF. Manglende D for dispensationsspiller. D for dispensationsspiller, men ikke søgt om dispensation. Manglende holdansvarlig. Vil opfordre foreningerne/trænerne til at oprette spillertrupper i håndoffice, og så bruge dem, enten fra håndoffice eller fra app en til at lave holdkort ud fra. De trænere der ikke kender spillertrupper er meget velkomne til at ringe til, som er behjælpelig med at oprette dem. Samtidig opfordres alle foreningerne til at komme med ønsker til nye funktioner, eller ting I synes mangler/kan gøres nemmere i håndoffice, så går hun videre til IT gruppen med dem. Pt. er der ting som sletning af gamle trupper, og forbedring af indtastning af trøjenumre med på næste ønskeliste.

4 Viby Vil lige pointere, hvor vigtigt det er at man udfylder holdkortet rigtigt. En træner fra Viby er ved en fejl kommet til at trække den forkerte pige ind på et holdkort storesøsteren til hende der spillede og det har kostet dem en bøde og mistet point for kampen, da der indgik en protest. Ja, protesten er behandlet i protestudvalget, og da vi ikke har en jordisk chance for at se hvad der er sket, så det vil altid være påstand mod påstand, og vi har kun holdkortet at gå ud fra som bevis. Så det er meget vigtigt at I får styr på udfyldelse af dem. HEI, Skæring Hvorfor snakker man ikke lige sammen i sager som her, det er jo en klokkeklar tastefejl, som burde være klaret uden om kredsen. Viby Moral, moral og moral som i tilmelding af hold. Det hele drejer sig om at tænke sig ordentlig om, og behandle hinanden med respekt. 3. Kort gennemgang af dispensations- og spiludviklingsreglerne. Stjær Har brug for uddybelse af reglen med tre spillere på to kampe. Kigger man på dato eller runde? Glem alt om runder, de har kun noget at sige i planlægningen, da kampene jo bliver flyttet rundt. Og den regel med at tre spillere må bruges på flere kampe gælder jo også samme dag, så der er det ligegyldigt. 4. Gennemgang af nye ting i den kommende sæson. Vi laver forturnering i U-10, 12 og 14 fra næste sæson, det skal alle kredse tilbyde. Men kun i den udstrækning vi kan skaffe halkapacitet til. Datoerne er fastlagte til følgende: U-14 Drenge og Piger Søndag den 4. september 2016 U-10 og U-12 Piger Lørdag den 10. september 2016 U-10 og U-12 Drenge Søndag den 11. september 2016 Der kommer flere divisionshold næste sæson. Der er snak om at sende nogle talentspejdere rundt til kval, som skal kigge på om holdene bliver tilmeldt de rigtige rækker. Der arbejdes efter at lave et fælles/ens turneringsreglement med DHF og HRØ.

5 5. Ønske om stævnelister som pdf/skriv-selv ud på hjemmesiden. FHF har hver onsdag en opdateret stævneliste fra samtlige haller på hjemmesiden, så foreningerne selv kan skrive de sider ud de ønsker. Er det et ønske i Kreds 5 foreninger? Ingen ønskede at gøre brug af listen, så det droppes. 6. Evaluering af Kreds Cup 15/16. Hørning Håndbold Har man overvejet at tage de dårligste hold fra inden opstart? Vibeke Det tager jeg med til næste Kreds Cup møde. Udvalget har snakket om at vente til efter efterårsferien med at starte. 7. Afholdelse af kredsmesterskaber/kvalstævner m.m. Morten/ Vi skal bruge flere haller til kval og forturnering september, september og september. I må meget gerne melde ind hvis I ønsker at tage nogle af de stævner. Midt i juni afholder vi også halfordelingsmøde, hvor vi booker haller til sæsonen 2016/2017, og har I ønsker dertil, så send dem til kredskontoret inden 1. juni. 8. Bordet rundt. Stjær Kommer der sanktioner for de hold der stadig ikke udfylder holdkort før en kamp? Tager det med til kommende turneringsmøde for at høre de andre kredse også. Vil gerne kontakte IT for at høre om der kan trækkes en liste over hvor mange kampe det egentlig drejer sig om, da systemet automatisk genererer rykkerne. Generelt var der opbakning til, at hver især gik hjem og endnu engang fortalte deres trænere, at holdkort SKAL være udfyldt før en kamp. Nøjagtigt som de altid har skullet. Mødet afsluttet kl Referent Christiansen JHF Kreds 5 Kontorassistent

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret.

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret. 1 Viby J., den 18. november 2013. Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl. 17.30 på Forbundskontoret. Deltagere: Lars Nielsen, Carsten Goul, Niels Lindholm, Andreas Kaarsholm,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Århus den 8. april 2015 Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Kurt Iversen bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Dorthe Huge

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort HåndOffice Spillertrupper og Holdkort Spillertrupper - opret... 3 Tilføj spillere til spillertrup... 6 Tilføj kontaktpersoner til spillertrup... 8 Tilføj hold til spillertrup... 9 Holdfællesskaber og spillertrup....

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

FRØ CUP 2014 AARUP BK AARUP BOLDKLUB HÅNDBOLD

FRØ CUP 2014 AARUP BK AARUP BOLDKLUB HÅNDBOLD FRØ CUP 2014 AARUP BK AARUP BOLDKLUB HÅNDBOLD AARUP BK HÅNDBOLD byder velkommen til den 27. FRØ CUP. PROGRAM FOR FRØ CUP 2014. FREDAG D. 25. APRIL 2014. Kl. 17.00 19.00 Indkvartering på Aarupskolen Kl.

Læs mere

PROGRAM. Finalestævnet 2016. U-12 PIGER OG -DRENGE 14.-15. MAJ 2016 i Hvidovre FOR

PROGRAM. Finalestævnet 2016. U-12 PIGER OG -DRENGE 14.-15. MAJ 2016 i Hvidovre FOR PROGRAM Finalestævnet 2016 FOR U-12 PIGER OG -DRENGE 14.-15. MAJ 2016 i Hvidovre Velkommen til Hvidovre Hvidovre IF s Håndboldafdeling byder jer velkommen til Hvidovre, hvor der for 44. gang bliver afholdt

Læs mere

Onsdag den 30. december 2015. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub

Onsdag den 30. december 2015. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub Program til Danmarks største endags stævne for U-10 Drenge og Piger i A, B og C rækker. Onsdag den 30. december 2015 I Fredericia Idrætscenter i 6 haller under samme tag. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub

Læs mere

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d.19. 21. april 2013 Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 www.grevehaandbold.dk Kære deltager For 14. gang byder vi jer alle sammen

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

FRØNSE-CUP 2016 PROGRAM. Fodboldstævne i Østervrå-Hallen

FRØNSE-CUP 2016 PROGRAM. Fodboldstævne i Østervrå-Hallen FRØNSE-CUP 2016 PROGRAM Fodboldstævne i Østervrå-Hallen 23. januar, 31. januar og 6-7. februar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen. 3 Praktiske oplysninger.. 4 Lørdag den 23. januar U 10 Drenge 5

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 BØRNEHÅNDBOLD 2012-2013 U-6, U-7 & U-8 HÅNDBOG til: Børnetrænere Børneledere Forældre Interesserede Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 2 VELKOMST VED FORMAND TRINE

Læs mere

Velkommen til Langå HK s. Stævne 2013

Velkommen til Langå HK s. Stævne 2013 Velkommen til Langå HK s Stævne 2013 Stævneregler Der bruges ikke holdkort under stævnet, men ved ankomst meldes holdet ankommet hos dommerbordet. Alle kampe varer 1 20 min og der er ikke pause halvvejs.

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2160-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Troels

Læs mere

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219 Kontonr.456-52-27365

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

SPORTIGAN POKAL CUP 2015

SPORTIGAN POKAL CUP 2015 PROGRAM TIL SPORTIGAN POKAL CUP 2015 Indendørsstævne for U-11 piger samt U-6 / U-7 / U-8 / U-9 og U-10 drenge Sted : LISEBORGHALLEN 27., 28. og 29. december 2015 Arrangør : Viborg Søndermarken I.K. Fodboldafdeling

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Program. Rosendal Julecup 2014. 27. og 28. december

Program. Rosendal Julecup 2014. 27. og 28. december Program Rosendal Julecup 2014 27. og 28. december Stævneregler: Der spilles i Rosendal Idrætsforum i to haller begge dage. Adressen er : Døstrupvej 23, 9500 Hobro. Det har ikke været muligt at lave både

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2016-2017 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI)

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Cups 1 2 3 4 5 6 7 Dato September Oktober November December Januar Marts April Sted Sjælland

Læs mere

Vejgaard Boldspilklub

Vejgaard Boldspilklub Dokument Dagsorden Mødegruppe Fodboldvalg Dato 13.05-2015 kl. 20:00-21:30 1. Principper for prioriterede kampe v. JL 2. Bolddrenge v. JL - 3. Indendørs v. CKA - 4. Udeblivelse fra kamp v. CKA - 5. DGI

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Velkommen til Fængsels cup 2016

Velkommen til Fængsels cup 2016 Velkommen til Fængsels cup 2016 Kære deltagere i Fængsels cup 2016 Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi nu for andet år i træk kan byde hjertlig velkommen til Horsens HK Fængsels Cup 2016. Der er

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Velkommen til Tune Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2016-2017 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C 12.10.16 Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Program til Marienlyst Cup 2015

Program til Marienlyst Cup 2015 Program til Marienlyst Cup 2015 Velkommen til Marienlyst Cup, den 18. - 20. december 2015. Boldklubben Marienlyst byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Marienlystcentret.

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Tilstede: Lars Jonsson,,,,, Morten Røndum, Margit Friis Fraværende: Michael Colstrup, Lotte Radekop, Søren Carlsen Referent: 1 Velkomst og valg af referent Lars

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Marienlyst Pige Cup 2012

Marienlyst Pige Cup 2012 Stævneprogram lørdag den 18. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde og lidt sommerfugle i maven at vi kan byde velkommen

Læs mere

Indendørsfodbold. Program del 2.

Indendørsfodbold. Program del 2. 08-02-2016 Indendørsfodbold Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Program del 2. Arrangør Københavns Firma Sports Indendørs fodboldturnering 2015-2016 http://www.allanfodbold.dk

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Elektroniske holdkort Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Hvornår er en spiller deltagerberettiget? Det skal dommerne ikke længere tjekke, da vi får elektroniske holdkort a)

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Tal med en bank, der forstår dig

Tal med en bank, der forstår dig 24 Sparekassen Himmerland - hovedsponsor for Aars HK og Løgstør HK Tal med en bank, der forstår dig Mød os på facebook facebook.com/himmerland Vi har både tid og overskud til dig. Aars 9862 1700 Løgstør

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Til foreninger med hold tilmeldt Kreds Cup U-12, U-14, U-16 og U-18

Til foreninger med hold tilmeldt Kreds Cup U-12, U-14, U-16 og U-18 Horsens/Århus/Randers, den 3. november 2016 Til foreninger med hold tilmeldt Kreds Cup 456 2016-17 U-12, U-14, U-16 og U-18 Kreds 456 Cup A Dato U-18 Drenge U-18 Piger U-16 Drenge U-16 Piger U-14 Drenge

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

Kampprogram ver. 2 (udgivet 24/10). Fortuna Sydbank Cup 2014

Kampprogram ver. 2 (udgivet 24/10). Fortuna Sydbank Cup 2014 Hermed kampprogrammet i version 2. Kampprogram ver. 2 (udgivet 24/10). Fortuna Sydbank Cup 2014 Skulle I opdage, at der stadig har indsneget sig fejl, så give endelig lyd med det samme på 21215452. Vi

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere.

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med ca. 300 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er desværre sidste gang i år at DANSKE

Læs mere

Indendørsfodbold. Program del 1.

Indendørsfodbold. Program del 1. 02-12-2015 Indendørsfodbold Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Program del 1. Arrangør Københavns Firma Sports Indendørs fodboldturnering 2015-2016 http://www.allanfodbold.dk

Læs mere

HÅNDBOLDSTÆVNE FOR UNGDOM

HÅNDBOLDSTÆVNE FOR UNGDOM HÅNDBOLDSTÆVNE FOR UNGDOM lørdag den 28. december 2013 LØGSTØR HK Arrangører: AARS HK FARSØ KFUM HK Præisolerede rørsystemer p i n d p r o m o t o r. d k 18350 LOGSTOR er en international virksomhed, der

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

HÅNDBOLD REGION ØST. BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Håndbog til: Børnetrænere. Børneledere. Forældre

HÅNDBOLD REGION ØST. BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Håndbog til: Børnetrænere. Børneledere. Forældre HÅNDBOLD REGION ØST BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Håndbog til: Børnetrænere Børneledere Forældre Senest opdateret d. 10. september 2013 Indhold Forord... 3 Børnehåndbold.... 4 Oversigt over HRØs Børnestævne-aktiviteter....

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Elektronisk registrering

Elektronisk registrering Onsdag den 24. september 2014 i Svendborg Idrætshal Mandag den 29. september 2014 i Idrættens Hus, Odense Onsdag den 9. oktober 2014 i Ejbyhallen Import af spillere Alle klubber er i fuld gang med overførsel

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014 2015 efter ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8 Generel rang: slår slår slår 3 Slår alt, men værdiløs i udspil. Knægt, Toqu, Giver to lus, når den slår Voms. Må ikke spilles ud før Voms en. Med mindre man har Voms. Konge, Voms, Giver én lus for et stik,

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ!

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! Søndag: Kl. 8.45: AAT Cup Grenå starter. Kl. 9.00: Åben double række 4+5+6 Kl. 9.15: Åben single række 1+2+3 Kl. 10.30: Drenge D+E årgang 2001+2002 Pige C+D årgang 2001-2002 Yngre

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

DK-CAMP Beach Tour 2012 Det officielle DM i Beach Handball

DK-CAMP Beach Tour 2012 Det officielle DM i Beach Handball DM Finaler 2012 Kerteminde Nordstrand, lørdag den 23/6 2012 PRAKTISKE INFORMATIONER. Ankomst Holdkort Kamprapport Hvem må deltage Ved ankomst til stævnet skal I henvende jer til stævneledelsen og meddele

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 2

Stævneledermanual Kidsvolley level 2 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE:

INDHOLDSFORTEGNELSE: INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2010...4 DELTAGENDE KLUBBER...5 INDKVARTERING...6 BESPISNING...6 FRITID...6 LEDERKOMSAMMEN...6 ORDENSREGLER...7 TURNERINGSREGLER...7 PROTESTER...8 PRÆMIER...9

Læs mere

BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER

BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER HÅNDBOLD REGION ØST BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER Håndbog 2011-2012 til: Børnetrænere Børneledere Forældre Andre interesserede INDHOLDSFORTEGNELSE - HÅNDBOG BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Side 2 Side 3 Side 4-7 Side 7-9

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2016-2017 September 2016 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål

Læs mere

SPORTIGAN POKALCUP 2014

SPORTIGAN POKALCUP 2014 PROGRAM TIL SPORTIGAN POKALCUP 2014 Indendørsstævne for U-7 / U-8 / U-9 piger samt U-6 / U-7 / U-8 / U-9 drenge Sted: LISEBORGHALLEN 22. og 23. november 2014 Arrangør: Viborg Søndermarken I.K. Fodboldafdelingen

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 20. september 2015 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 20. september 2015 Banestørrelser: 5-mands bane 30 x 40 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger, U10 Drenge/Piger

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere