Fakta. Hedorfs Kollegium er opført og taget i brug 1. oktober Beliggende ved Flintholm Station tæt på CBS og Niels Brock.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fakta. Hedorfs Kollegium er opført 2008 2009 og taget i brug 1. oktober 2009. Beliggende ved Flintholm Station tæt på CBS og Niels Brock."

Transkript

1 Hedorfs kollegium

2 Fakta Hedorfs Kollegium er opført og taget i brug 1. oktober Beliggende ved Flintholm Station tæt på CBS og Niels Brock. Få minutter med metro til centrum. Gode indkøbsmuligheder i nærheden, "Døgn- Netto" og "LIDL". 52 et-værelses lejligheder for studerende med eget bad med gulvvarme, toilet og trinettekøkken fordelt på fire etager samt fælleskøkken på hver etage. Arkitektfirma: KHR arkitekter AS ved arkitekt Mikkel Beedholm. Rådgivende ingeniørfirma: Orbicon Leif Hansen A/S Entreprenør: Brdr. A & B Andersen A/S. Bygherre: Hedorf Holding A/S Samlet pris: 72 Mkr. Statstilskud: 12 Mkr.

3 Velkommen til Hedorfs kollegium Preben Kaas Vænge 5R 2000 Frederiksberg Telefon / Direktør: Erling Eiberg Hedorf Holding A/S CVR-nr: Efor: Anne Guinot fonden@hedorf.dk Inspektør: Jimmi Andersson, tel Administration og venteliste: Kollegiernes Kontor i København KKIK Dahlerupsgade 3, st København V Tlf kkik@kollegierneskontor.dk Frederiksbergs nye bydel Revykvarteret ligger placeret mellem Flintholm Allé, Finsensvej og jernbanen. Spændende nybyggeri, spirende butiks- og erhvervsliv, hyggelige kulturmiljøer og pulserende liv omkring Flintholm station kendetegner området.

4 Bestyrelsens Vision Hedorfs Kollegium skal ses i sammenhæng med Hedorf Holding A/S og Hedorfs Fond (Generalkonsulinde Anna Hedorf og Generalkonsul Frode Hedorfs Fond) og som en væsentlig udvidelse af de bidrag og den støtte, der gives i henhold til fundats, til unge mennesker under uddannelse inden for handel og transport. Bestyrelsen for Hedorf Holding A/S besluttede den 5. maj 2003 at opføre et kollegium. I bestyrelsens overvejelser om Hedorfs Kollegium lå følgende tanker dem og i forhold til Fundats på sinde: 1. Hedorfs Kollegium skulle placeres i Frederiksberg Kommune, af hensyn til den eksisterende placering af højere uddannelsesinstitutioner og centralt placeret i forhold til det øvrige Københavns område, metro og S-tog. 2. Kollegiet skulle have en passende størrelse, beboere, men det har på glædelig vis vist sig, at der blev mulighed for 52 boliger. 3. Det er bestyrelsen magtpåliggende, at der opretholdes et internationalt miljø og at 20-25% af beboerne er udenlandske studerende. 4. Bestyrelsen vil under hensyntagen til gældende regler og love foretrække studerende inden for handel og transport. 5. Bestyrelsen vil inden for love og regler sikre, at der er plads til unge inden for transportsektoren med domicil i provinsen og som søger videre- eller efteruddannelse, enten teoretisk eller praktisk i Københavns-området. 6. Hedorfs Kollegium skal i sin indretning og drift præges af kvalitet. 7. I den udstrækning det er ønskværdigt og nødvendigt vil bestyrelsen sikre, at der bliver indrettet møblerede værelser. 8. Hedorfs Kollegium skal forsøge at opbygge særlige og specielle normer og traditioner, herunder fælles kulturaktiviteter. Bestyrelsen København 1. december 2008

5

6 Lejligheden Bruttoarealet er i de fleste lejligheder på 35 m2, netto 25 m2. Indgangsdøren er af hærdet glas, der er påsat frostet film. Mod gaden er der en fransk altan og det karakteristiske trekantede vindue. Badeværelset er udstyret med bruseniche med forhæng, toilet, håndvask, skab med spejllåge samt regulerbar gulvvarme. Målerne for varme og vand er skjult bag væggen i badeværelset. I gangen forefindes HFI relæ, ventilator over døren, garderobeskab samt dørtelefon, så gæster kan lukkes ind og ud. Der er installeret røgalarm og stik til det indlagte fibernetkabel samt stik til fastnettelefon og til kabel-tv.

7 Hver lejlighed er indrettet med te-køkken indeholdende to kogeplader, lavt køleskab med isterningeboks, emhætte, køkkenvask og -skabe. Gulvene er 14 mm lakeret askeparket.

8 Plantegning af en standardlejlighed Handicapværelser Af de 52 værelser er fire forberedt til kørestolsbrugere, idet de er mere rummelige, toiletterne er forsynet med håndtag, og bruser kan reguleres i højden. Der er elevatoradgang både fra gaden og fra gården. For at facilitere indkørsel til lejligheden er der indkøbt ramper, som vil blive monteret efter behov.

9 Det ligger bestyrelsen for Hedorfs Fond på sinde, at 20-25% af værelserne udlejes til udenlandske studerende for derigennem at støtte udvekslingsaftaler universiteterne imellem, så danske studerende får mulighed for at komme på udvekslingsophold. I efteråret 2010 er syv værelser møbleret til formålet, og indtil videre har der været studerende fra Etiopien, Frankrig, Indien, Italien, Japan, Norge, Rumænien, Spanien, Sverige, Tyskland og USA i perioder fra tre til ti måneder. Studerende fra udlandet

10 Fælleskøkkener På hver af de fire etager er der indrettet et fælleskøkken / alrum. Dette køkken indeholder fryser med boks til hver beboer og køleskab, industriopvaskemaskine, ovn og komfur, microovn, el-kedel, støvsuger, rengøringsartikler samt porcelæn, glas og bestik til fjorten personer. Der er borde og stole til fjorten personer, sofa, sofaborde og fjernsyn samt internetstik. Beboerrådet har oprettet turnusordningen, så beboerne af de respektive tretten lejligheder på etagen på skift skal rengøre og vedligeholde køkkenet. Desuden sørger beboerrådet for udskiftning og vask af klude og viskestykker samt indkøb af rengøringsartikler til køkkener.

11 Vaskeri & Pulterrum I kælderetagen er indrettet et vaskeri med fire kraftige maskiner fra Miele og to tørretumblere. Et bord til at sortere tøjet, strygebræt og strygejern er der også blevet plads til. Maskinerne betjenes med et vaskekort og betaling opkræves over huslejen. Til hver lejlighed hører et pulterrum udført i solidt jerngitter på 84 x 220cm til opbevaring af kufferter, flyttekasser, vintertøj med mere. Beboerne skal sætte egen hængelås på døren.

12 Husleje Huslejeeksempel Da bruttokvadratmeter varierer på grund af gavltillæg ligger huslejerne på hhv. kr kr kr og for de fire største lejligheder (handicapforberedte) på kr (2011-priser). Der kan hos Frederiksberg Kommune søges boligstøtte til kollegielejlighederne, da disse indeholder eget køkken...kr À conto varme og varmt vand Varmeforbrug aflæses i august/september og endelig afregning fremsendes sidst på året...kr. 300 À conto vand Vandforbrug aflæses i august/september og endelig afregning fremsendes sidst på året...kr. 175 Internet Der er indlagt fiberkabel på kollegiet. Heraf betaler beboerne...kr I alt...kr Huslejekontrakt Inden indflytning fremsendes standardlejekontrakt fra KKIK. Af særlige forhold bemærkes at - Der må kun bo én person i lejligheden - Lejligheden er for studerende, og der foretages studietjek mindst en gang om året - Ved afslutning af uddannelse skal lejligheden fraflyttes senest tre måneder efter - Det er ikke tilladt at holde husdyr - Lejeren må påregne, at lejemålet istandsættes i en periode på indtil to uger efter kontraktdato. Hermed forstås, at lejer ikke kan flytte ind i lejemålet inden for disse to uger. - Lejeforhøjelse kan finde sted jf. 9, stk. 2 i Lov om støttede private ungdomsboliger - Opsigelsesvarsel fra lejers side er tre måneder til den første hverdag i en måned - Ved fraflytning betales gebyr på forbrugsregnskab af fraflytter

13 Udgifter ud over den faste husleje Vaskeri Der betales kr. 15 for en vask og kr. 5 pr. 10 minutters tørring. Udgifter til vask trækkes over huslejen to måneder senere. Elektricitet Der afregnes direkte med DONG eller anden udbyder. Årsaflæsning af måler, som sidder i kælderen, foretages i maj, hvorefter årsafregning fremsendes. Ved fraflytning aflæses måler, og slutafregning fremsendes til den nye adresse. Elektricitet andrager ca. kr pr. måned. Telefon Der er installeret stik til fastnettelefon i alle værelser, som beboerne selv kan få installeret. Alle benytter dog mobiltelefon. Fjernsyn Der er fjernsynsforbindelse i alle lejligheder. Beboerne skal selv tegne abonnement hos YouSee eller anden udbyder. Lille fjernsynspakke koster hos YouSee kr. 166 pr. md. Der er installeret fjernsyn i fælleskøkkenerne, som betales af kollegiet. Forsikring Beboerne skal selv tegne indboforsikring til at dække indbrud, brand, hærværk, vandskade m.m. En ungdoms eller familieforsikring for studerende koster fra pr. år. Fælleskasse På mange kollegier betaler beboerne et beløb til fælleskasse/ beboerforening, men Hedorfs Kollegium har i stedet valgt at give et månedligt tilskud på kr. 400 til fællesindkøb til køkkener og et større beløb hvert kvartal, som beboerrådet kan råde over, til indkøb af møbler eller fællesarrangementer. Depositum Inden indflytning betales et depositum svarende til tre måneders husleje samt den første måneds leje. Depositum returneres ca. fire uger efter fraflytning fratrukket eventuelle udgifter til vedligehold og slutafregninger.

14 Svalegang & Gårdmiljø I gården er der parkeringspladser til otte biler, der får adgang gennem køreporten. Cykelskuret kan rumme 52 cykler. Der er indrettet rum til papir-, pap-, glas- og metalcontainere samt storskraldrum til overflødigt indbo. Bag cykelskuret er opsat tørresnore lange nok til at rumme sengetæpper og lignende. Foran fælleskøkkenerne og lejligheden opfordrer de brede svalegange til at sætte caféborde og stole frem, så solen kan nydes. I gården er opsat borde og bænke, og kollegiets grill kan benyttes, når vejret indbyder til det.

15 Hedorfs Fond har ønsket at indføre en tradition med fejring af grundlæggeren Frode Hedorfs fødselsdag hvert år den 11. oktober. Alle beboere inviteres til et sted, hvor man normalt ikke kan komme med indlæg om handel og transport, som er de områder Hedorfs Fond støtter. Første arrangement afholdtes på Børsen med efterfølgende spisning. Traditioner I 2010 den 28. maj blev kollegiet officielt indviet i festteltet som var opstillet i gården. Beboerne var også med og flere havde indvilget i at fremvise deres lejligheder for de indbudte gæster.

16

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Stærevej 66, København NV

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Stærevej 66, København NV Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Stærevej 66, København NV UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN STÆREVEJ 66,

Læs mere

LÆRKEPARKENS TAGETAGE

LÆRKEPARKENS TAGETAGE LÆRKEPARKENS TAGETAGE 01 LÆRKEPARKENS TAGETAGE 62 nyetablerede familieboliger til leje på toppen af Lærkeparken FORVENTET INDFLYTNING fra 1. november 2018 02 LÆRKEPARKENS TAGETAGE KÆRE BOLIGSØGENDE Lærkeparken

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Stærevej 66, København NV

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Stærevej 66, København NV Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Stærevej 66, København NV UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk M. Goldschmidt kollegiet lotshaven lotshaven 3 A-G, 4300 Holbæk tudielejligheder i Holbæk Lyst, grønt, åbent og tæt på byen M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst:

Læs mere

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg afdeling 94 Afdeling 94 PRINSENS ALLÉ CAMP er det engelske ord for lejr. LOGOS er det græske ord for tanke, fornuftens og talens brug, det specifikt menneskelige og kilden til den menneskelige kreativitet.

Læs mere

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg afdeling 94 Afdeling 94 PRIN SEN CAMP er det engelske ord for lejr. LOGOS er det græske ord for tanke, fornuftens og talens brug, det specifikt menneskelige og kilden til den menneskelige kreativitet.

Læs mere

Tilbud på Geodome (bolig) til genhusning af flygtninge

Tilbud på Geodome (bolig) til genhusning af flygtninge Dragør Kommune Teknik og miljø Kirkevej 7 2791 Dragør Dragør den 28. Maj 2017 Tilbud på Geodome (bolig) til genhusning af flygtninge Kære Dragør kommune, Geodomen er indrettet med henblik som bolig. Indretningen

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning KLOSTERET I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

Bryggervangen København Ø

Bryggervangen København Ø Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt. Bryggervangen 55 2100 København Ø Moderne ejendom med ventilation og køl Møbleret gårdmiljø Fantastisk

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Velkommen til Dragen. Godsbanen 4, 6, 12

Velkommen til Dragen. Godsbanen 4, 6, 12 Velkommen til Dragen Godsbanen 4, 6, 12 Tilrettet version 6.december 2018 Lidt om velkomstfolderen Denne velkomstfolder indeholder mange relevante oplysninger vedr. din bolig. Det er derfor vigtigt, at

Læs mere

Udlejningsbrochure. Den nye Biblioteksbygning. 38 nyetablerede studieboliger til leje i hjertet af Hillerød

Udlejningsbrochure. Den nye Biblioteksbygning. 38 nyetablerede studieboliger til leje i hjertet af Hillerød Udlejningsbrochure Den nye Biblioteksbygning 38 nyetablerede studieboliger til leje i hjertet af Hillerød Forventet indflytning 1. oktober 2017 Velkommen Kære lejer Den centralt beliggende murstensbygning

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense. Bogense Boligforening Lejemåls oversigt Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.dk Åbningstid kontor:

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

2 Vær Taglejlighed m. 2 altaner Perfekt studielejlighed

2 Vær Taglejlighed m. 2 altaner Perfekt studielejlighed Indretning: Leder du efter en super billig studielejlighed med 2 altaner og en fantastisk udsigt, så har jeg lige lejligheden til dig. Lejligheden indeholder en lys hjørnestue med udgang til den lille

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale Postfunktionærernes Andels-Boligforening Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj Dato: 01.02.2016 PAB Afdeling 22 Udlejningsmateriale Ishøj er en moderne kommune i vækst. I dag er der omkring 21.000

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk Lundestrædet 55, Studielejligheder i Holbæk Perfekt ramme for dig der studerer i Holbæk Klar til indflytning M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M.

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Spar Nord Huset Praktiske oplysninger. Afsnit 1: Om boligerne. Beliggenhed

Spar Nord Huset Praktiske oplysninger. Afsnit 1: Om boligerne. Beliggenhed Spar Nord Huset Praktiske oplysninger Afsnit 1: Om boligerne Beliggenhed I samarbejde mellem Spar Nord Bank og Finanssektorens Pensionskasse (FSP) er der i 2002 opført 78 nye ungdomslejligheder centralt

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

ejendomme.sparnord.dk

ejendomme.sparnord.dk Spar Nord Huset Praktiske oplysninger Afsnit 1: Om boligerne Beliggenhed I samarbejde mellem Spar Nord Bank og Finanssektorens Pensionskasse (FSP) er der i 2002 opført 78 ungdomslejligheder centralt i

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Rampelyset 1, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN RAMPELYSET 1,

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet

Læs mere

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE Indhold INDHOLD PRAKTISK INFO Fra kirke til ungdomsboliger er halvvejs... 3 KRITERIER & FORELØBIGE FAKTA Kriterier for leje af ungdomsboliger...

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 Indledning Boligselskabet Sct. Jørgen har indrettet 32 ungdomsboliger i tilknytning til Asmildkloster Landbrugsskole.

Læs mere

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø Opholdsstue (HÆNGER 2 STK) Stole stables (maksimum 6 pr. stabel, i gul stue) Borde klappes sammen og stilles langs væg (gul stue) Rumtermostater sættes på mellem 5 og 10 grader (ved dør mod sovesale) Indstil

Læs mere

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon Ryesgade II Familieboliger centralt i Horsens 33 lækre boliger med både private altaner eller terrasser og store, fælles tagaltaner. Afdeling 952-1 Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet 4

Læs mere

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19 Velkommen til Godsbanen Afd. 65 Godsbanen 9, 17, 19 Tilrettet version pr. 28. februar 2019 Velkommen til din nye almene bolig Denne folder er til dig, der er ny beboer i Alabu Bolig. Find information om

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal

Læs mere

Bryggervangen København Ø

Bryggervangen København Ø Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt. Bryggervangen 55 2100 København Ø Moderne ejendom med ventilation og køl Møbleret gårdmiljø Fantastisk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9 BEBOERHÅNDBOG 1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5 2. Husorden Side 6 9 3. Beboerrådsbrev ver. 2. Side 10-11 4. Praktiske tips Side 12-15 5. Dørtelefon

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder Hospitalsenheden Vest November 2014 Indhold Forord... 3 Generelt... 4 Adgang til boligen... 4 Forsikring... 4 Husdyr... 4 Indgangsdøre... 4

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD frem for alt hjem EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD GODE BOLIGER OG MED TÆT KONTAKT TIL ANDRE BEBOERE Hvad er et senior bofællesskab? En boform, hvor

Læs mere

Kogepladerne virker først, når timeren er sat til.

Kogepladerne virker først, når timeren er sat til. LEJLIGHED VENTILATION EMHÆTTE KOMFUR KØLESKAB BAD DØRE DØRTELEFON NØGLER Det er kun tilladt at bo en person i lejligheden nemlig den person, der står på lejekontrakten. Man må selvfølgelig godt have en

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Odense Havn Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal leje

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN MAGLEHØJEN 10,

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Bjødstrupvej 20A, 8270 Højbjerg Synlige lækre indrettede butikslokaler Samlet areal: 1.200 m 2 Årlig leje ekskl. drift: 1. år kr. 300,- pr. m 2 2. år. kr. 400,- pr. m 2

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Vejledning ved fraflytning Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Det skal du vide, når du fraflytter din bolig..1 Gratis forsyn..1 Flyttesynet..1

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab VELKOMMEN TIL ENGDRAGET - 126 bæredygtige rækkehuse, i naturskønne omgivelser Engdraget består af 126 nybyggede rækkehuse i størrelserne 99-114 kvm. Afdelingen ligger

Læs mere

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige materialer vedligeholdes og hvordan installationer benyttes.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26

16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26 16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26 Koldinggade 24-26. 16 klassiske lejligheder renoveret fra A-Z... Denne utrolig

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab SVAEPUKTET Plejeboliger Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side 7-8 Oversigt

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Spurvelunden 39 A - B Vejle Allested, 5672 Broby Opførselsår: 1997 Projekttype: Arkitekt::

Læs mere

Lejemål med stor eksponering

Lejemål med stor eksponering Lejemål med stor eksponering Amerika Plads 19 2100 København Ø Velbeliggende ejendom med mulighed for logo på facaden mod Kalkbrænderihavnsgade og gode parkeringsforhold ved hovedindgangen. 1 Med adresse

Læs mere

Huset ved Åen Udlejningsprospekt

Huset ved Åen Udlejningsprospekt Huset ved Åen Udlejningsprospekt Åboulevarden 30, 8000 Århus C. Forord Udsigt over Åen fra 2. sal, ned mod Europa Plads Side 1 Citylejligheder i hjertet af Århus - direkte ved åen og cafemiljøet Du har

Læs mere

Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg. Andelsbolig

Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg. Andelsbolig Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg Andelsbolig Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg Kort & info Bolig#37787 Andelsbolig

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

København NV: Regulære butikslokaler i 2 plan og med mange muligheder

København NV: Regulære butikslokaler i 2 plan og med mange muligheder København NV: Regulære butikslokaler i 2 plan og med mange muligheder Tidligere posthus. Kan anvendes til mange formål herunder, butik, kontorlokaler og showroom. Se film fra ejendommen Glasvej 3 stue

Læs mere

Cortes Gyde - Aalborg Centrum. 10 nye lejligheder med altan udlejes i

Cortes Gyde - Aalborg Centrum. 10 nye lejligheder med altan udlejes i 10 nyindrettede lejligheder i city-ejendom - beliggende i hjertet af Aalborg Centrum. 10 nye lejligheder med altan udlejes i Cortes Gyde - Aalborg Centrum Velkommen som lejer i Cortes Gyde 5, 9000 Aalborg

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg

Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld. 2000 Frederiksberg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Kontor Flintholm Have - Dirch Passers Allé 27 639 m 2

Kontor Flintholm Have - Dirch Passers Allé 27 639 m 2 Flintholm Have - Dirch Passers Allé 27 639 m 2 Flot, moderne kontorejendom opført i 2009 Direkte ved Flintholm station med Metro og S-tog Mulighed for leje af parkeringspladser i stor p-kælder Meget synlig

Læs mere

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro Boligselskabet Domea Rødekro Byggeriet udføres i 2 etaper: 1. etape består af 66 boliger med 2- og 3-rums boliger (udlejet) 2. etape består af 40 boliger med 2, 3- og 4-rums boliger 1. UDGAVE JUI 2019

Læs mere

SØNDERVANGEN I VIBY J

SØNDERVANGEN I VIBY J AFD. 24 SØNDERVANGEN I VIBY J OMBYGGEDE BOLIGER INDHOLD: Generelt...side 3 Boligtyper og priser...side 4 Materialer og tekniske data...side 5 Materialer og tekniske data fortsat...side 6 Plantegning 2

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk KRYBILYPARKEN BRYLLE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk FAB s byggeri i Brylle - Krybilyparken - består af 19 traditionelle boliger med en fin indretning og en rigtig god planløsning, alle bygget

Læs mere

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Brohuset Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C 22. januar 2019 Administration og Beboerservice Når der er behov for at få kontakt til ejendomsfunktionæren Brohusgade 2 B,

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Hegels Minde Nye familieboliger i Fredensborg 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Afdeling 747-0 Lejerbo Fredensborg Udlejningsteam 2 Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé

Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Adgangsanlæg Postkasser, lift og vaskeri Køkken og bad Vedligeholdelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere