Bilag Bilag 1 Retningslinjer for udarbejdelse af tilbudsliste (TBL) til konkret projekt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag Bilag 1 Retningslinjer for udarbejdelse af tilbudsliste (TBL) til konkret projekt"

Transkript

1 Bilag Bilag 1 Retningslinjer for udarbejdelse af tilbudsliste (TBL) til konkret projekt

2 Bilag 1 Retningslinjer for at anvende prisbogen til et konkret projekt Dette bilag beskriver de arbejdsprocesser der normalt skal udføres når der arbejdes med tilbudslister for Vejdirektoratet. Grundlag Prisbogen indeholder en standardtilbudsliste (S-TBL) med tilhørende paradigme for Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG-P). Det er helt afgørende at man i så stor udstrækning som overhovedet muligt følger disse paradigmer når man udarbejder tilbudslisten til et konkret projekt. Både af hensyn til overholdelse af vejreglerne, som disse dokumenter bygger på, og af hensyn til brugbarheden af erfaringspriser fra afholdte licitationer. Paradigmet for Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG-P) kan findes på vejsektorportalen Vælg fanen Drift, vælg overskriften Systemer og vælg punktet Danbro. Vælg herefter For brugerne af Danbro 2.0 (opdaterede manualer, paradigmer o.l.). Under overskriften Prisbog næsten nederst på siden findes linket Paradigme for Tilbuds- og afregningsgrundlag Hvis man har DANBRO installeret i standardopsætning og åbner det ved hjælp af det loaderprogram der automatisk tjekker for opdateringer ved opstart, kan man endvidere finde paradigmet på harddisken her: C:\danbro20\Manualer\8-Prisbog\TAG-P.doc Supplerende underposter Hvis projektet indeholder arbejder der ikke kan dækkes af standardtilbudslisten, må man supplere med nye underposter der er specielle for det pågældende projekt. Disse nye underposter gives numre der hvor de naturligt hører hjemme mellem underposterne i standardtilbudslisten (ved at udnytte de huller der er mellem s-tbl-underposterne). Det er ikke tilladt at bruge underpostnumre der allerede er brugt i standardtilbudslisten, ligesom det ikke er tilladt at rette i underposterne i standardtilbudslisten. Generelt skal enhedsprisen for en ydelse indeholde nødvendig dokumentation mv. Det er derfor ikke tilladt at oprette særskilte underposter der skal dække denne dokumentation. Hvis man undtagelsesvis er nødt til at afvige fra indhold eller afregningsform for en underpost, må man oprette en ny underpost som ovenfor beskrevet og ikke bruge underposten fra standardtilbudslisten. Tilretning af TAG Ligesom det ikke er tilladt at rette i underposterne i standardtilbudslisten, er det ikke tilladt at rette i TAG (numre og tekst) for disse underposter, da det er afgørende at underposternes indhold og afregning er ens fra projekt til projekt. Man må fjerne TAG-afsnit der ikke er relevante i pågældende projekt, og man må tilføje TAG-afsnit for de nye underposter man har tilføjet for det konkrete projekt.

3 Bilag 1 Eksempel på processen fra projekt til aflevering: Hvor ikke andet er angivet, foregår det beskrevne under Licitationer i DANBROs prisbogsmodul. I beskrivelsen er i kantede parenteser [ ] angivet på hvilket faneblad i modulet de enkelte aktiviteter foregår. Hjælp til det enkelte faneblad opnås ved at trykke på funktionstasten F1 når fanebladet er valgt. Fase Projekt Aktivitet Opret en tilbudsliste for projektet [faneblad Detaljer]. Kopier evt. et eksisterende, lignende projekt [faneblad Kopier Licitation] som udgangspunkt. Vælg underposter fra S-TBL og tilføj evt. egne i nødvendigt omfang, inkl. skønnede enhedspriser [faneblad Poster/Underposter, underfane Udbudsmateriale]. Overvej dog altid en ekstra gang om ikke det er muligt at benytte standardposterne. Tilføj mængder for underposterne [faneblad Poster/Underposter, underfane Udbudsmateriale]. Evt. kan man bruge en udskrift af tilbudslisten uden mængder og priser til at notere mængderne på efterhånden som man får dem beregnet. Udarbejd tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) ved at samle de relevante afsnit af TAG-P, så det svarer til den konkrete tilbudsliste (men uden at rette i standardbeskrivelserne til S-TBL-underposterne). Tilføj i nødvendigt omfang TAG-tekster til de evt. tilføjede underposter der ikke stammer fra S-TBL. Generer bygherreoverslag [faneblad Poster/Underposter, underfane Overslag, knappen Overfør ]. Vurder og ret evt. enhedspriser hvis særlige forhold ved projektet gør det påkrævet [Underfane Udbudsmateriale]. Især vil der normalt være grund til at vurdere priserne på de underposter hvor enheden er sum, og alle priser under hovedpost 1 (Arbejdsplads m.v.) da disse vil være meget afhængige af de konkrete forhold i det enkelte projekt. Efter at have rettet i overslagsenhedspriser, genberegn overslaget [faneblad Poster/Underposter, underfane Overslag, knappen Beregn ]. Overfør hvis det ønskes overslaget til et Excel-regneark [faneblad Regneark, øverste halvdel: Overslag ], hvorfra det kan udskrives. Registrer de nøgleord der bedst beskriver det arbejde som licitationen vedrører [faneblad Nøgleord]. Nøgleordene er samlet i hovedgrupper. På den enkelte licitation kan man registrere op til 10 sammenhørende hovedgruppe/nøgleord. Man kan registrere hovedgruppe alene, eller man kan registrere såvel hovedgruppe som nøgleord. Nøgleordene skal bruges når man til overslagsberegninger vil søge licitationer for arbejder der ligner det man skal regne overslag på. Som udgangspunkt er indlagt nedenstående standardliste over hoved-

4 Bilag 1 grupper og nøgleord. Overfør tilbudslisten til et Excel-regneark [faneblad Regneark, øverste halvdel: Udbudsmateriale uden priser ].

5 Bilag 1 Udbud og licitation Lad Excelregnearket på digital form (f.eks. på cd-rom eller diskette) indgå i udbudsmaterialet, og skriv at det skal afleveres ved licitationen sammen med en underskrevet udskrift, f.eks. med følgende formulering i udbudsmaterialet: Tilbudslisten (TBL) er vedlagt på digital form som et Excelregneark. Regnearket er forsynet med regnefunktioner der sørger for gennemregning af tilbudslisten og overførsel af det samlede beløb til forsiden. Der kan (kun) skrives i de farvede felter i regnearket; det vil sige at der kan anføres enhedspriser på tilbudslistens enkelte underposter, og der kan angives yderligere oplysninger på forsiden. Regnearket kan således bruges af tilbudsgiveren til udarbejdelse af tilbuddet. Bemærk at forsiden står på sit eget faneblad i regnearket marker begge faneblade på en gang når tilbudslisten skal udskrives, herved bliver siderne nummereret fortløbende i udskriften. Ved licitationen skal afleveres en papirudskrift af TBL, udfyldt med priser og de øvrige oplysninger der måtte være krævet i udbudsmaterialet, og underskrevet af tilbudsgiveren. Denne udskrift er bindende for tilbudsgiveren, og det er den der bedømmes ved licitationen. Regnearket tilbydes som en hjælp til gennemregning og præsentation af tilbuddet, men det er alene tilbudsgiverens ansvar at sikre at den afleverede tilbudsliste svarer til den med udbudsmaterialet udleverede udgave, og at gennemregningen er korrekt. Regnearket skal afleveres på digital form i udfyldt stand ved licitationen til brug for Vejdirektoratets kontrol og videre behandling af tilbuddene. Indlæsning og kontrol af tilbud Indlæs de tilbudte priser fra de to lavestbydendes regnearksfiler [faneblad Regneark, nederste halvdel] hver for sig. Kontroller at beregningen af tilbuddene er korrekt [faneblad Poster/Underposter, underfane Hovedpostsummer]. Efter kontrollen af hvert af de to tilbud skal der stå J i feltet Summer ok. Hvis regnearksfaciliteten er benyttet som beskrevet ovenfor, skulle der ikke være mulighed for fejl. Kontrollen er derfor en ekstra sikkerhed for at der ikke er rettet i regnearket. Fremsendelse af resultatet til Vejdirektoratet Vejdirektoratet skal have tilsendt resultatet af de licitationer der vedrører arbejder på statsveje og ønsker gerne at modtage licitationsresultater fra projekter for øvrige vej- og banebestyrelser, forudsat at disse er udarbejdet i DANBRO i overensstemmelse med de samme retningslinjer og paradigmer. Resultaterne overføres ved at eksportere de relevante licitationer efter at licitationsresultaterne er indlæst og kontrolleret som beskrevet ovenfor.

6 Bilag 1 Marker den eller de licitation(er) der skal sendes til Vejdirektoratet [faneblad Oversigt (hold Ctrl-tasten nede og klik på hver enkelt licitation)], og eksporter dem til en ascii-fil [faneblad Import/Eksport]. Send filen vedhæftet til en til Birthe Sandberg i Vejdirektoratet, bvs@vd.dk. Udførelse og aflevering Brug evt. tilbudslisten i Excel, med registrerede tilbudspriser for den udførende, som grundlag for acontobegæringer og slutafregning. Den eksporterede fil [faneblad Regneark, øverste halvdel, TBL med tilbudte enhedspriser Tilbud 1 ] er i modsætning til den fil der bruges i tilbudsfasen ikke låst, så der kan tilføjes kolonner mv. efter behov.

7 Bilag Bilag 2 Udskrift af standardtilbudslisten (S-TBL) med beregnede enhedspriser DANBRO Prisbog

8 Bilag Bilag 3 Liste over standardreparationer med beregnede enhedspriser DANBRO Prisbog

9 Bilag Bilag 4 Udskriftseksempel, bygherreoverslag

10 TILBUDSLISTE TBL side 1 Licitation ID: xxxxx-1 Udskiftning af øslige dilatationsfuge og lejer på østlige vederlag. Reparation i Bemærk: I dette eksempel er prisbogens forslag til enhedspriser taget som de er. I et aktuelt udbud skal man altid vurdere de enkelte enhedspriser og om nødvendigt rette. Post/ Underpost Navn Enhed Mængde Enhedspris Pris (kr) (kr) 1 ARBEJDSPLADS M.V. 1.1 Indretning og rømning af arbejdsplads Indretning og rømning af arbejdsplads sum , , ,43 11 BROBELÆGNINGER 11.9 Kunststofbelægning Levering og udførelse af epoxyudfyldning af m , ,00 "badekar" på overside af fugeskinne Fugemasser Fugemasse type A - 20x30 mm, med klæbebrydende m , ,44 bundlag ,44 13 ANDRE ARBEJDER 13.2 Fugekonstruktioner Frihugning og bortskaffelse af m , ,07 dilatationsfugekonstruktion Levering og montering af dilatationsfuger m , , Fugebånd m 9 200, , Lejer Aflastning af lejer, sikring og genbelastning stk , , Udskiftning af lejer inkl. leverance stk , , Overfladebeskyttelse Overfladebehandling af fugeskinne og U-profil m.m. sum , ,00 Eksempel til manualen ,78 14 VEJRLIGSFORANSTALTNINGER 14.1 Byggepladsforanstaltninger Vejrligsforanstaltninger sum 1 15 ØVRIGE YDELSER 15.1 Øvrige ydelser Ydelser i øvrigt, som ikke er fastsat i tilbudslistens øvrige poster. (specificeres af entreprenøren) sum , , ,81 fortsættes

11 TILBUDSLISTE TBL side 2 Licitation ID: xxxxx-1 Udskiftning af øslige dilatationsfuge og lejer på østlige vederlag. Reparation i Eksempel på bygherreoverslag Post/ Underpost Navn Enhed Mængde Enhedspris Pris (kr) (kr) 16 ARBEJDSLØN VED REGNINGSARBEJDER 16.1 Arbejdsløn ved regningsarbejder Arbejdsløn ved regningsarbejder, specialarbejdere timer , , ,00 18 FÆRDSELSREGULERENDE FORANSTALTNINGER Afmærkning i henhold til specifikt projekt Færdselsregulerende foranstaltninger sum , , ,00 Arbejder i alt (overføres til side 1) ,46 Eksempel til manualen

12 Bilag Bilag 5 Udskriftseksempel, tilbudsliste (TBL) til licitation

13 TILBUDSLISTE TBL side 1 Licitation ID: Udskiftning af øslige dilatationsfuge og lejer på østlige vederlag. Reparation i Eksempel på tilbudsliste til udbud Tilbud Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i udbudsbrevet af angivne grundlag for betaling af: Samlet tilbudssum ekskl. moms, overført fra side 3 kr. Særlige oplysninger Eventuelle forbehold Eksempel til manualen Tilbuddet er afgivet i henhold til det der er anført i følgende udsendelser til de bydende:, den underskrift Tilbudsgiverens underskrift er bindende for samtlige på tilbudslisten angivne priser og oplysninger i øvrigt. Firma, adresse

14 TILBUDSLISTE TBL side 2 Licitation ID: Udskiftning af øslige dilatationsfuge og lejer på østlige vederlag. Reparation i Eksempel på tilbudsliste til udbud Post/ Underpost Navn Enhed Mængde Enhedspris Pris (kr) (kr) 1 ARBEJDSPLADS M.V. 1.1 Indretning og rømning af arbejdsplads Indretning og rømning af arbejdsplads sum 1 11 BROBELÆGNINGER 11.9 Kunststofbelægning Levering og udførelse af epoxyudfyldning af "badekar" på overside af fugeskinne Fugemasser Fugemasse type A - 20x30 mm, med klæbebrydende bundlag m 18 m ANDRE ARBEJDER 13.2 Fugekonstruktioner Frihugning og bortskaffelse af m 9 dilatationsfugekonstruktion Levering og montering af dilatationsfuger m Fugebånd m Lejer Aflastning af lejer, sikring og genbelastning stk Udskiftning af lejer inkl. leverance stk Overfladebeskyttelse Overfladebehandling af fugeskinne og U-profil m.m. sum 1 Eksempel til manualen 14 VEJRLIGSFORANSTALTNINGER 14.1 Byggepladsforanstaltninger Vejrligsforanstaltninger sum 1 15 ØVRIGE YDELSER 15.1 Øvrige ydelser Ydelser i øvrigt, som ikke er fastsat i tilbudslistens øvrige poster. (specificeres af entreprenøren) sum 1 fortsættes

15 TILBUDSLISTE TBL side 3 Licitation ID: Udskiftning af øslige dilatationsfuge og lejer på østlige vederlag. Reparation i Eksempel på tilbudsliste til udbud Post/ Underpost Navn Enhed Mængde Enhedspris Pris (kr) (kr) 16 ARBEJDSLØN VED REGNINGSARBEJDER 16.1 Arbejdsløn ved regningsarbejder Arbejdsløn ved regningsarbejder, specialarbejdere timer FÆRDSELSREGULERENDE FORANSTALTNINGER Afmærkning i henhold til specifikt projekt Færdselsregulerende foranstaltninger sum 1 Arbejder i alt (overføres til side 1) Eksempel til manualen

16 Bilag Bilag 6 Menuoversigt for prisbogsmodulet

17 Bilag 6 Modul Modulmenu Program Fane Underfane Prisbog Inddatering, Opslag Standardtilbudsliste Oversigt Detaljer Licitationer Oversigt Detaljer Poster/Underposter Udbudsmateriale Overslag Tilbud Hovedpostsummer Regneark Import/Eksport Kopier licitation Nøgleord Oversigt Funktioner Prissæt og enhedspriser Prissæt Licitationer Funktioner Standardreparationer Oversigt Detaljer Underposter Oversigt Underposter Detaljer Priser Parametre Nøgleord Rapporter Standardtilbudsliste Standardreparationer Tilbudsliste (udgået, erstattet af eksport til regneark) Enkeltpriser fra licitationer

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-ND-GUDE-FUG

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-ND-GUDE-FUG tilbudsliste SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) September 2013 VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-ND-GUDE-FUG TILBUD (side 1) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise

Læs mere

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012.

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012. TILBUDSLISTE ENTREPRISE 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012 Revision 1 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - 6063.321

Læs mere

NorthPestClean Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig

NorthPestClean Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig Tilbudsliste (TBL) Januar 2011 -------------------------------------------- (Tilbudsgiver) Dokument nr.: 59501B-101 Revision nr.: 1 Udgivelsesdato: December 2010

Læs mere

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1 Tilbudsliste TBL LYNG-SPU-2018-2020 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Revision 1 TBL Rev. 1 TILBUD LYNG-SPU_2018_2020 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående

Læs mere

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Betingelser og Vilkår af angivne grundlag for en betaling af: Pris i alt kr. ekskl. moms 1. Vedligeholdscenter Overført kr. 2. Eftersyn og

Læs mere

Broforvaltning med DANBRO Prisbog

Broforvaltning med DANBRO Prisbog Broforvaltning med DANBRO 2.0 8. Prisbog 2004-03-03 DANBRO programmer, data og manualer eller dele heraf må ikke videregives eller sælges, dog er sikkerhedskopiering af programmet tilladt. DANBRO programmerne

Læs mere

Kom i gang med DANBRO

Kom i gang med DANBRO 1 Indhold... 1 Generelt...2 DANBRO...2 Forkundskaber for at anvende DANBRO...2 Krav til pc...2 Starte DANBRO...2 Installation...3 DANBRO-Manualer...4 Manualer...4 DANBROs Brugergrænseflade...5 Valg af

Læs mere

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde Tilbudsliste TBL H42302.20 Jord- og belægningsarbejde H423 Ringvejen i Holstebro H42302 Stitilslutninger på Ringvejen September 2014 Tilbudsgiver Navn: Adresse: # LICITATION Vedrørende Jord- og belægningsarbejde

Læs mere

Tilbudsliste TBL AV-UDB PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland. Marts 2019

Tilbudsliste TBL AV-UDB PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland. Marts 2019 Tilbudsliste TBL AV-UDB-2019-2-PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland Marts 2019 TILBUD AV-2019-2-PBTH TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre de i udbudsmaterialet beskrevne arbejder på

Læs mere

TILBUDSLISTE SMEDEENREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE SMEDEENREPRISEN TILBUDSLISTE Side 1 af 5 Undertegnede tilbyder at udføre smedeentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, beskrivelser og tegninger, med efterfølgende rettelser, for

Læs mere

Tilbud Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i SB ad 2, stk. 2, angivne grundlag for en betaling af:

Tilbud Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i SB ad 2, stk. 2, angivne grundlag for en betaling af: Tilbud Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i SB ad 2, stk. 2, angivne grundlag for en betaling af: Samlet tilbudssum ekskl. moms (overført fra side 2) Tilbuddet er afgivet i henhold

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-OD-FARO-KAT

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-OD-FARO-KAT tilbudsliste SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) September 2013 VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-OD-FARO-KAT TILBUD (side 1) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise

Læs mere

TILBUDSLISTE RENOVERING AF SVALEGANGE

TILBUDSLISTE RENOVERING AF SVALEGANGE Tilbudsliste Side : 1/14 KLOSTERPARKEN, RINGSTED TILBUDSLISTE RENOVERING AF SVALEGANGE Totalentreprise Tilbudsliste Dateret: 12042018 Tilbudsliste Side : 2/14 Indhold: 1 Tilbudsliste 3 11 Udfyldelsen 3

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-SD-LANG-KAT

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-SD-LANG-KAT tilbudsliste SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) September 2013 VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-SD-LANG-KAT TILBUD (side 1) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise

Læs mere

TILBUDSLISTE ENTREPRISE Beplantning, vejarealer. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest DECEMBER 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

TILBUDSLISTE ENTREPRISE Beplantning, vejarealer. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest DECEMBER 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE ENTREPRISE 50.50 Beplantning, vejarealer M >>> DECEMBER 20 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: # Vedrørende Anlægsdivisionen Projektkontor Øst Gladsaxe Ringvej 5 2730 Herlev Beplantning, vejarealer

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten juni 2016 Side 1 af 1

Faaborg-Midtfyn Kommune Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten juni 2016 Side 1 af 1 Faaborg-Midtfyn Kommune Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten juni 2016 Side 1 af 1 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på baggrund af udbudsmaterialet

Læs mere

LEVERANCE AF FARTVISERE

LEVERANCE AF FARTVISERE TILBUDSLISTE LEVERANCE AF FARTVISERE JULI 2013 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: # Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst LICITATION Den Kl. Vedrørende Leverance af fartvisere Entreprise Mærkatet klippes ud og

Læs mere

leverance af variable vejtavler

leverance af variable vejtavler tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) leverance af variable vejtavler Juni 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: 2 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Tilbuddet skal afleveres på den fortrykte tilbudsliste(tbl),

Læs mere

AFSÆTNING AF MINE- RALSK AFFALD. Tilbudsliste

AFSÆTNING AF MINE- RALSK AFFALD. Tilbudsliste AFSÆTNING AF MINE- RALSK AFFALD Tilbudsliste Januar 2017 Afsætning af mineralsk affald, tilbudsliste 1 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT 2 1.1 Vejledning 2 1.2 Oplysninger 3 1.2.1 Generelle oplysninger 3

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag Tilbudsliste (TBL) Tilbudslisten skal suppleres med besvarelse af bilag 1-8. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 1. oktober 2012 samt eventuelt udsendte rettelsesblade og spørgsmål

Læs mere

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) i Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Tilbudsliste (TBL) Undertegnede tilbyder at udføre de med entreprisen forbundne arbejder på det grundlag, som er angivet i udbudsmaterialet med

Læs mere

Tilbudsliste. Hldv. 439 >>> Sunds - Ilskov. december navn: adresse:

Tilbudsliste. Hldv. 439 >>> Sunds - Ilskov. december navn: adresse: Tilbudsliste RENOVERING AF BEFÆSTELSE Hldv. 439 >>> Sunds - Ilskov december 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: Vejdirektoratet TBL Side 1 af 6 Hldv. 439: Sunds - Ilskov: Renovering af befæstelse December

Læs mere

BILAG 1 TILBUDSLISTE (TBL) Indkøb af brændstof - 2016

BILAG 1 TILBUDSLISTE (TBL) Indkøb af brændstof - 2016 BILAG 1 TILBUDSLISTE (TBL) Indkøb af brændstof - 2016 Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet af 1. marts 2016. Samlet

Læs mere

Hillerød Spildevand A/S. Hillerød Centralrenseanlæg. Blæserentreprise

Hillerød Spildevand A/S. Hillerød Centralrenseanlæg. Blæserentreprise Hillerød Spildevand A/S Hillerød Centralrenseanlæg Blæserentreprise Tilbudsliste Juli 2012 Bygherre: Hillerød Spildevand A/S Kirsebær Alle 15 3400 Hillerød Rådgiver: Fuglebækvej 1 A 2770 Kastrup Telefon

Læs mere

TILBUDSLISTE ENTREPRISE Levering af CE-mærket vejautoværn. Herning Aarhus >>> Funder Låsby MARTS 2014 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

TILBUDSLISTE ENTREPRISE Levering af CE-mærket vejautoværn. Herning Aarhus >>> Funder Låsby MARTS 2014 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE ENTREPRISE 6620.771 Levering af CE-mærket vejautoværn Herning Aarhus >>> Funder Låsby MARTS 2014 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: # Anlægsdivisionen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg LICITATION

Læs mere

Kort til Husdyrgodkendelse / Excel data og Næsgaard Markkort

Kort til Husdyrgodkendelse / Excel data og Næsgaard Markkort Kort til og Næsgaard Markkort Kun i ADVICER Dette afsnit er kun relevant hvis du arbejder med AD- VICER udgaven af Næsgaard Markkort (rådgiverudgaven). Funktionen findes IKKE i PLUS og OPTI udgaven af

Læs mere

Tilbud. Alle beløb er eksklusive moms.

Tilbud. Alle beløb er eksklusive moms. Udbygning af Holbækmotorvejen M11, Tilbudsliste - TBL Side A Tilbud. Alle beløb er eksklusive moms. Undertegnede tilbyder at udføre alle arbejder vedrørende entreprise 1150.07 på det i SB ad 2 stk. 2 angivne

Læs mere

BILAG 1 TILBUDSLISTE (TBL) Afhentning og bortskaffelse af slam 4 rensningsanlæg ejet af Sønderborg Forsyning

BILAG 1 TILBUDSLISTE (TBL) Afhentning og bortskaffelse af slam 4 rensningsanlæg ejet af Sønderborg Forsyning Sønderborg Forsynings Spildevand A/S BILAG 1 TILBUDSLISTE (TBL) Afhentning og bortskaffelse af slam 4 rensningsanlæg ejet af Sønderborg Forsyning Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter Januar 2017 Tilbudsgiver Firmanavn:

Tilbudsliste (TBL) AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter Januar 2017 Tilbudsgiver Firmanavn: Tilbudsliste (TBL) AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter 2017-2020 Januar 2017 Tilbudsgiver Firmanavn: TILBUD Side A AD-DV.R002 Administration - særtransporter TBL -

Læs mere

Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Særlige Betingelser og Vilkår af 28. august 2015 angivne grundlag for en betaling af:

Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Særlige Betingelser og Vilkår af 28. august 2015 angivne grundlag for en betaling af: Side 1 af 5 Forside Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Særlige Betingelser og Vilkår af angivne grundlag for en betaling af: Fællesydelser kr. 1 Centrum 5.000.000,00 Yderdistrikter

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER FEBRUAR 2018 FAXE AFFALD A/S INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD REVIDERET TILBUDSLISTE -

Læs mere

FREMRYKKEDE AKTIVITETER

FREMRYKKEDE AKTIVITETER FREMRYKKEDE AKTIVITETER Femern Bælt-Forbindelsen TBL Tilbudsliste RAT B9G-304-4 TBL.xls TILBUD (side 1) I henhold til udbudsmateriale vedrørende Paddehegn, tilbyder undertegnede at udføre de i nærværende

Læs mere

VEJLEDNING I WEBTILBUD

VEJLEDNING I WEBTILBUD DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON AUGUST 2014 13/00839-24 Tina L. Lauritzen tll@vd.dk 7244 2338 VEJLEDNING I WEBTILBUD Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

TILBUDSLISTE TAGDÆKKERENTREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE TAGDÆKKERENTREPRISEN TILBUDSLISTE Side 1 af 5 Undertegnede tilbyder at udføre tagdækkerentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, r og tegninger, med efterfølgende rettelser, for en samlet

Læs mere

Offentligt udbud af rådgivning i forbindelse med:

Offentligt udbud af rådgivning i forbindelse med: Tilbudsliste (TBL) Offentligt udbud af rådgivning i forbindelse med: Byggemodning Erhvervsparken GreenLab Skive Kommune 01-04-2017 Indhold Tilbudsliste... 3 Rådgivning og projektledelse... 5 Byggeledelse

Læs mere

Entreprise Beplantning, vejarealer. Tilbudsliste. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest. Revision 1 - Januar 2012

Entreprise Beplantning, vejarealer. Tilbudsliste. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest. Revision 1 - Januar 2012 Tilbudsliste Entreprise 1150.50 Beplantning, vejarealer M11 >>> December 2011 Revision 1 - Januar 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: E1150.50. Beplantning, vejarealer TBL, side A TBL side A 1150.50 Tilbud

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX Udbud af asfaltarbejder 2018 IX og Maj 2018 ENTREPRISE 46: M30, km 46,200 47,400 v.s., ved Herfølge ENTREPRISE 49: M60, km 90,660-92,252 h.s., ved Taulov ENTREPRISE 50: Hldv. 450, km 4,748-8,290, inkl.

Læs mere

T I L B U D S L I S T E (TBL)

T I L B U D S L I S T E (TBL) Fjerring A/S, Rådgivende ingeniører FRI Kongstedvej 4, 4200 Slagelse Telefon: 58 52 01 43 Telefax: 58 53 24 60 E-mail: fjerring@fjerring.dk T I L B U D S L I S T E (TBL) Sagnr.: 16023 April 2016 , tro

Læs mere

TILBUDSLISTE RÅHUSENTREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE RÅHUSENTREPRISEN TILBUDSLISTE Dato:19.10.2018 Side 1 af 7 Undertegnede tilbyder at udføre råhusentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, beskrivelser og tegninger, med efterfølgende

Læs mere

: Bilag 1: Udfaldsliste for indkomne tilbud Bilag 2: Vurdering af konditionsmæssigheden

: Bilag 1: Udfaldsliste for indkomne tilbud Bilag 2: Vurdering af konditionsmæssigheden Notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F www.grontmij-carlbro.dk CVR-nr. 48233511 Mariagerfjord Kommune, Funktionsudbud. Vurdering af indkomne tilbud 19. maj 2009 Projekt: 21.8387.01

Læs mere

ENTREPRISE H427.01.20

ENTREPRISE H427.01.20 TILBUDSLISTE ENTREPRISE H427.01.20 Jord- og belægningsarbejde H427 Thisted - Fjerritslev >>> H427.01 Stikrydsning ved Gøttrup DECEMBER 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: # Vedrørende Vejcenter Nordjylland

Læs mere

Guldborgsund Varme AS Projekt: Central Øst - Nye styrepulte mv. Tilbudsliste. April 2018 UDSKIFTNING AF KEDELSTYRINGER TILBUDSLISTE

Guldborgsund Varme AS Projekt: Central Øst - Nye styrepulte mv. Tilbudsliste. April 2018 UDSKIFTNING AF KEDELSTYRINGER TILBUDSLISTE April 2018 UDSKIFTNING AF KEDELSTYRINGER TILBUDSLISTE TBL INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. TILBUD 1 2. TILBUDSLISTE 2 1. TILBUD Undertegnede tilbyder herved i henhold til udbudsmaterialet 1 at udføre de i udbudsmaterialet

Læs mere

TILBUDSLISTE MALERENTREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE MALERENTREPRISEN TILBUDSLISTE Side 1 af 5 Undertegnede tilbyder at udføre malerentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, beskrivelser og tegninger, med efterfølgende rettelser, for

Læs mere

Tømning af slambede på Helsinge Renseanlæg - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 5

Tømning af slambede på Helsinge Renseanlæg - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 5 Tømning af slambede på Helsinge Renseanlæg - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 5 Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet

Læs mere

REBILD KOMMUNE RENOVERING AF 2 STI- TUNNELER, OVER BÆKKEN

REBILD KOMMUNE RENOVERING AF 2 STI- TUNNELER, OVER BÆKKEN Dokumenttype Tilbudsliste (TBL) Dato Juli 2013 REBILD KOMMUNE RENOVERING AF 2 STI- TUNNELER, OVER BÆKKEN Rebild koune. Renovering af 2 stitunneler, Over Bækken. 22. juli Tilbud Undertegnede tilbyder at

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet af 17. juli 2014.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet af 17. juli 2014. Bilag 1 Gribvand Spildevand A/S - Udbud af SRO-arbejde - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 8 Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med

Læs mere

TILBUDSLISTE - samleside (side 2)

TILBUDSLISTE - samleside (side 2) - samleside (side 2) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise "" tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af 30. august 2013 angivne grundlag for en betaling af: Samlet tilbudssum

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE Der kan udbydes enten enkeltentrepriser eller områdeentrepriser,

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for betingelser Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

Entreprise Etablering af Erstatningsvandhuller. Tilbudsliste. 12 København Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 Tværvej N.

Entreprise Etablering af Erstatningsvandhuller. Tilbudsliste. 12 København Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 Tværvej N. Tilbudsliste Entreprise 1220.270 Etablering af Erstatningsvandhuller 12 København Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 Tværvej N november 2011 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Vedrørende Anlægsdivisionen Projektkontor

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Oplysninger om

Læs mere

TILBUDSLISTE INVENTARENTREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE INVENTARENTREPRISEN TILBUDSLISTE INVENTARENTREPRISEN Dato:19.10.2018 Side 1 af 10 Undertegnede tilbyder at udføre inventarentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, beskrivelser og tegninger,

Læs mere

TILBUDSLISTE - samleside (side 1)

TILBUDSLISTE - samleside (side 1) TILBUDSLISTE - samleside (side 1) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise "" tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af 30. august 2013 angivne grundlag for en betaling af: Samlet

Læs mere

TILBUDSLISTE - FORSIDE

TILBUDSLISTE - FORSIDE Trafik og vejskilte 2014-2017 16. oktober 2013 Tilbudsliste Side 1 af 5 TILBUDSLISTE - FORSIDE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Særlige Betingelser og vilkår mv. af 16. oktober

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 207 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD. REVIDERET TILBUDSLISTE AF 7. NOVEMBER 207 - BILAG ADRESSE COWI A/S Havneparken 700 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV og Februar 2019 ENTREPRISE 12: Hldv. 133, km 6,888 9,700, inkl. P-plads, ved Nørreballe ENTREPRISE 13: Hldv. 107, km 10,880 11,721, ved Hundested

Læs mere

TILBUDSLISTE (SAMLESIDE)

TILBUDSLISTE (SAMLESIDE) TILBUDSLISTE (SAMLESIDE) Sagsnr. : 1148657 TILBUD: Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmateriale af 2013-02-12 og evt. rettelsesblade for et samlet

Læs mere

Udbud af vintertjeneste Ring 3, Roskildevej m.fl. Genudbud, kørebaner

Udbud af vintertjeneste Ring 3, Roskildevej m.fl. Genudbud, kørebaner Udbud af vintertjeneste 2017 2021. Tilbudsliste (TBL) Glostrup Kommune på vegne af Herlev, Gladsaxe, Albertslund, Rødovre, Lyngby-Taarbæk og Glostrup kommuner 17. juli 2017 Tilbudsliste (TBL) Forside Tilbudsliste

Læs mere

TILBUD. Hovedpost Betegnelse Total ekskl. moms kr. 01. ARBEJDSPLADS M.V.

TILBUD. Hovedpost Betegnelse Total ekskl. moms kr. 01. ARBEJDSPLADS M.V. TILBUD Nedenstående arbejder vedrørende entreprise H4530.45 - Støjskærm langs motorvejen ved Svendborg, tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af august 21 angivne grundlag for en

Læs mere

Entreprise H522.06.20

Entreprise H522.06.20 Tilbudsliste Entreprise H522.06.20 Jord- og belægningsarbejde H522 Ballerup Frederikssund - Kregme >>> H522.06 Stikrydsning på Ballerup Byvej juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Thomas Helsteds Vej

Læs mere

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser 3. oktober 2012 Side 1 af 1 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Betingelser og Vilkår af angivne grundlag for en betaling af: Pris i alt kr. ekskl. moms 1. Vedligeholdscenter

Læs mere

TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 3 BILAG 4 - Undertegnede tilbudsgiver tilbyder hermed på de i "Rammeaftale

Læs mere

Tønder Forsyning A/S. Tønder renseanlæg. Slamafvandingsbygning

Tønder Forsyning A/S. Tønder renseanlæg. Slamafvandingsbygning Tønder Forsyning A/S Tønder renseanlæg Slamafvandingsbygning Tilbudsliste for Bygge- og anlægsentreprise Juni 2012 Bygherre: Tønder Forsyning A/S Rådgiver: Ferskvandscentret Stationsvej 5 Vejlsøvej 23

Læs mere

Udbud af Vintertjeneste med traktorer m.m. - 2014 i Slagelse Kommune

Udbud af Vintertjeneste med traktorer m.m. - 2014 i Slagelse Kommune Udbud af Vintertjeneste med er m.m. - 2014 i Kommune Kommune Vintertjeneste med er m.m. - 2014 SAMLELISTE Samleliste Tilbuddet er baseret på følgende dokumenter med bilag: 1) Udbudsmateriale: a) Udbudsbekendtgørelsen

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Tilbudsliste

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Tilbudsliste Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Tilbudsliste Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0035 Journal

Læs mere

Tilbudsliste - Delaftale 1 - Langsskydende detektorer. leverance af. Rammeaftale. juli Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbudsliste - Delaftale 1 - Langsskydende detektorer. leverance af. Rammeaftale. juli Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste - Delaftale 1 - Langsskydende detektorer leverance af trafikdetektorer Rammeaftale juli 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Vedrørende Receptionen Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 AFGIV TILBUD ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

TILBUDSLISTE ENTREPRISE VIW-14 BROREPARATIONSARBEJDER 2012 MAJ 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

TILBUDSLISTE ENTREPRISE VIW-14 BROREPARATIONSARBEJDER 2012 MAJ 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILUDSLISTE ENTREPRISE VIW-14 ROREPARATIONSAREJDER 2012 MAJ 2012 TILUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: Tilbudsliste (TL) Entreprise VIW-14 roreparationsarbejdersarbejder 2012 Rev. 0 den 30. april 2012 TILUDSLISTE

Læs mere

ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER. Tilbudsliste

ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER. Tilbudsliste ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER Tilbudsliste Juni 2017 Arbejde med gravemaskiner, tilbudsliste 1 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT 2 1.1 Vejledning 2 1.2 Oplysninger 3 1.2.1 Generelle oplysninger 3 1.2.2 Oplysninger

Læs mere

Samlet tilbudssum excl. moms (overført fra side 2) kr #REFERENCE!

Samlet tilbudssum excl. moms (overført fra side 2) kr #REFERENCE! TILBUDSLISTE [rev. 0] TILBUD (side 1) TILBUD side 1 UDB.2017 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder i udbudsmaterialet på det i Særlige Betingelser ad 2, stk. 2, angivne grundlag for en

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbudsliste (TBL)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbudsliste (TBL) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik & Veje - Veje og Infrastruktur Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2017 2020 Tilbudsliste (TBL) Udbud

Læs mere

Tilbud. TILBUDSLISTE TBL side 1. Licitation ID: Hylkedalsbroen Omisolering. kr. Samlet tilbudssum ekskl. moms, overført fra side 7

Tilbud. TILBUDSLISTE TBL side 1. Licitation ID: Hylkedalsbroen Omisolering. kr. Samlet tilbudssum ekskl. moms, overført fra side 7 TILBUDSLISTE TBL side 1 Licitation ID: 88888888-1 Tilbud Samlet tilbudssum ekskl. moms, overført fra side 7 kr. Samlet tilbudssum overføres til tilbudssamlelisten (TBSL) TILBUDSLISTE TBL side 2 1 ARBEJDSPLADS

Læs mere

Tønder Kommune kunstgræsbaner i Tønder, Toftlund og Skærbæk

Tønder Kommune kunstgræsbaner i Tønder, Toftlund og Skærbæk Tønder Kommune kunstgræsbaner i Tønder, Toftlund og Skærbæk HOVEDENTREPRISE UDBUDSBREV-UDBUDSBETINGELSER Maj 2018 Bygherre Tønder Kommune Wegners Plads 2 6270 Tønder Rådgiver Orbicon A/S Gasværksvej 4

Læs mere

T I L B U D S L I S T E (TBL)

T I L B U D S L I S T E (TBL) Fjerring A/S, Rådgivende ingeniører FRI Kongstedvej 4, 4200 Slagelse Telefon: 58 52 01 43 Telefax: 58 53 24 60 E-mail: fjerring@fjerring.dk T I L B U D S L I S T E (TBL) Sagnr.: 15110 Maj 2016 , tro og

Læs mere

Istandsættelse af flyttelejligheder Tilbudsliste (TBL) Delaftale lejligheder. AAB Kolding og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen

Istandsættelse af flyttelejligheder Tilbudsliste (TBL) Delaftale lejligheder. AAB Kolding og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen B O V I A A D M I N I S T R A T I O N S S E L S K A B AAB Kolding og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen Istandsættelse af flyttelejligheder (TBL) Delaftale 2 882 lejligheder 29. august 2016 Revision

Læs mere

Offentligt udbud. Renovering af belysningsanlæg Drift og vedligeholdelse Levering af el til vejbelysningsanlæg. Kontraktbilag 4: Tilbudsliste

Offentligt udbud. Renovering af belysningsanlæg Drift og vedligeholdelse Levering af el til vejbelysningsanlæg. Kontraktbilag 4: Tilbudsliste Offentligt udbud Renovering af belysningsanlæg Drift og vedligeholdelse Levering af el til vejbelysningsanlæg Kontraktbilag 4: Tilbudsliste Juli 2014 Juli 2014 TILBUDSLISTE Kontraktbilag 4. Renovering

Læs mere

Lemvig Idræts- og Kulturcenter Udskiftning af svømmehallens sandfiltrebeholdere

Lemvig Idræts- og Kulturcenter Udskiftning af svømmehallens sandfiltrebeholdere for: n Lemvig Idræts- og Kulturcenter Udskiftning af svømmehallens sandfiltrebeholdere TEKNOLOGISK INSTITUT Svømmebadsteknologi 15. oktober 2015 KFE/JSH/leb side 2 af 6 Undertegnede entreprenør tilbyder

Læs mere

Tilbudsliste. Entreprise 1052.075. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Februar 2012. Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbudsliste. Entreprise 1052.075. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Februar 2012. Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste Entreprise 1052.075 ITS Installation København Køge >>> Greve S- Solrød S Februar 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste rev. 0 1052.075 ITS installation Side 1 TILBUDSLISTE [rev.

Læs mere

Skemaer med oplysninger om køretøj og chauffører (kun 1 side pr. køretøj) Erklæring om omfang af ubetalt forfalden gæld til det offentlige.

Skemaer med oplysninger om køretøj og chauffører (kun 1 side pr. køretøj) Erklæring om omfang af ubetalt forfalden gæld til det offentlige. TILBUDSSAMLELISTE Lastbilruter Undertegnede tilbyder herved at udføre vintertjeneste på nedenstående entrepriser på det i betingelserne, dateret april 2014 angivne grundlag Rutenr. Aktivitet Tilbudssum

Læs mere

AB92 Entreprisekontrakt

AB92 Entreprisekontrakt AB92 Entreprisekontrakt Mellem Syddjurs Kommune Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft (herefter: bygherren) og [Entreprenør] [adr] Cvr. [cvr] (herefter: entreprenøren) er indgået nærværende entreprisekontrakt vedrørende:

Læs mere

Rammeaftale. Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark. Tilbudsliste. september 2013

Rammeaftale. Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark. Tilbudsliste. september 2013 Tilbudsliste Rammeaftale Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark september 2013 Delaftale 1: Undersøgelser og udvikling af viden om trafikteknik Tilbudsgiver: navn: adresse: # Receptionen

Læs mere

Manual sådan oprettes lukket miniudbud for inviterede leverandører

Manual sådan oprettes lukket miniudbud for inviterede leverandører Manual sådan oprettes lukket miniudbud for inviterede leverandører Indhold 1 Log på... 2 2 Opret/Find projekt... 2 3 Navngiv projekt... 2 4 Opret opgaven... 3 5 Definer opgaverammer... 3 6 Beskrivelse

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedenstående udbud:

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedenstående udbud: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 05. januar Hans-Åge Cordua haco@vd.dk 7244 7501 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedenstående udbud: Forstærkning af Lindenborg Pæledæk Rettelsesblad

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen.

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen September 2014 1 af 3 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) TAG angiver

Læs mere

TILBUDSLISTE - samleside (side 2)

TILBUDSLISTE - samleside (side 2) TILBUDSLISTE - samleside (side 2) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise "" tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af 30. august 2013 angivne grundlag for en betaling af: Samlet

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Egnethed... 3 Konsortier/underentreprenører...

Læs mere

TILBUDSLISTE MURERENTREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE MURERENTREPRISEN TILBUDSLISTE 19.10.2018 Side 1 af 6 Undertegnede tilbyder at udføre murerentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, beskrivelser og tegninger, med efterfølgende rettelser,

Læs mere

Vejdirektoratet Intern service. Tilbudsliste (TBL)

Vejdirektoratet Intern service. Tilbudsliste (TBL) TBL 7. marts 2013 Vejdirektoratet Intern service Udbud af Ejendomsdrift Tilbudsliste (TBL) Indholdsfortegnelse 1. Tilbudsdokumenter 2. Tilbudsoplysninger 3. Tro- og loveerklæring mv. 4. Pris/samlet økonomisk

Læs mere

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 ENTREPRISE H13.14.45 Støjskærm H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - H13.14.45 Nedenstående arbejder vedrørende

Læs mere

Entreprise H

Entreprise H Tilbudsliste Entreprise H415.04.20 Jord- og belægningsarbejde H415 Randers - Grenå >>> H415.04 cykelsti ved Djurs Sommerland juli 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: TILBUD - Samleside 1 TBL - H415.04 Rev.

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.1.0 (Opdatering 12.12.2011) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 4 Fakturamodtager... 4 Leverandør...

Læs mere

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør EU-Supply Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Retsgrundlaget... 3 Tilbudsfasen... 3 Randers Kommunes kontrolbud... 4 Tilbudsafgivelsen...

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. februar 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANEAFMÆRKNING

Læs mere

Kontrakten skal udarbejdes efter følgende paradigme og er opbygget med særlige teksttyper:

Kontrakten skal udarbejdes efter følgende paradigme og er opbygget med særlige teksttyper: Entreprisekontrakt Dato Sagsbehandler Mail @vd.dk Telefon 7244 Dokument Side 1/6 Kort vejledning fjernes inden udskrift

Læs mere

Quickguide til ansøgning om solcelletilskud Oktober 2015

Quickguide til ansøgning om solcelletilskud Oktober 2015 Quickguide til ansøgning om solcelletilskud Oktober 2015 Denne tjekliste gælder kun for private boliger som søger om tilskud (Underpulje 2). Bemærk at ansøgningen skal være fyldestgørende, for at den kommer

Læs mere