Invitation til Oktobershow

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Invitation til Oktobershow"

Transkript

1 Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu et Oktobershow. Og vi fejrer 5 års jubilæum Showet finder i år sted på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej 30A, 7000 Fredericia og med forventet start klokken Arrangementet er et privat arrangement. Oktobershowets dommerteam består af: Welshdommer er Robert Jones, fra Wales og shetlænderdommer Live Enerhaugen fra Norge. Hvem kan deltage? Alle registrede Welshponyer og Shetlandsponyer med pas og fuld stamtavle kan deltage og det er ikke et krav at være medlem af Welsh Pony og Cob Avlen i Danmark eller Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark. Vi har desuden inviteret vores nabolande Norge, Sverige og Tyskland til at deltage. Sidste frist for tilmelding er 20. september 2015 kl Tilmelding foregår online på OBS!! Efteranmelding er kun muligt mod dobbelt gebyr og kun såfremt tidsplanen tillader det. Alle udstillere vil cirka en uge før showet modtage en tidsplan og praktiske informationer. Desuden fremsender vi kataloget pr. mail til alle udstillere et par dage før showet, det er dermed op til udstillerne selv at få printet kataloget. Dette kan dog også købes til 30 kr. til showet i begrænset omgang. Kataloget vil ikke blive offentliggjort på nettet, da vi forsøger at gemme spændingen til det sidste. Det er muligt at deltage i følgende: Showklasser Stutteri Showklasse Mønstringskonkurrence Leading Rein (rideklasse for børn) First Ridden (rideklasse for børn) NYHED - Open Ridden (rideklasse) Oktoberfest (Se side 5) Showklasser: Mønstring foregår indendørs i to ridehaller. Der mønstres efter britisk tradition. Alle ponyerne vil få en beskrivelse (dog uden karakter) samt en rosette. Der gives rød til 1. plads, blå til 2. plads, grøn til 3. plads, gul til 4. plads (NYHED), lilla til 5. plads (NYHED), og resten i holdet vil modtage en orange rosette. Vi ser gerne at mønstres påklædning er i britisk stil og det er ikke tilladt med stutterinavn på tøjet. NB! - Alle hingste på 2 år eller derover skal mønstres i bid.

2 Klasser: Ring 1 Welshponyer Ring 2 Shetlandsponyer Hingsteføl * 1 14 Hoppeføl * års hingste års hopper års hingste års hopper års hingste års hopper års og ældre følhopper års og ældre goldhopper års og ældre avlsgodkendte / kåret/ licens hingste 2 års og ældre vallakker Veteran klasse ** Alle på 16 år og ældre OBS! Der skal være mere end tre deltagere i hver klasse, ellers vil klasserne blive slået sammen. Arrangørerne bestemmer hvorledes klasserne evt. vil blive slået sammen, eller evt. opdele klasser, hvis mange/for få tilmeldte. Dog vil Welsh og shetlænder klasser ikke bliver slået sammen. *Klasse 1,2,14,15 (Følklasserne). Det er op til udstillerne selv om man ønsker at medbringe moderhoppen til fremvisningen. Ligesom sidste år vil Føl Champion og reserve modtage en lille krans med bånd - og deltager ikke i den endelige BIS-finale. **Klasse 13 og 26 er en showklasse for mere eller mindre pensioneret ponyer (Både hopper, hingste og vallakker) MEN alder har jo ikke altid den store betydning, og vi opfordrer derfor alle til at få deres gamle pony pudset af og vise den frem. Traditionen tro vil der være en ærespræmie til samtlige udstillede veteraner. Championater: Nr. 1 og 2 fra hver klasse vil gå videre til det endelige championat sidst på eftermiddagen på tværs af de to racer, som er følgende: - FØL CHAMPION + RESERVE (Både hoppe- og hingsteføl) - JUNIOR HINGSTE CHAMPION + RESERVE. (1-3 års hingste) - JUNIOR HOPPE CHAMPION + RESERVE (1-3 års hopper) - SENIOR HINGSTE CHAMPION + RESERVE (4 års -15 års hingste) - SENIOR HOPPE CHAMPION + RESERVE (4-15 års hopper) - VALLAK CHAMPION + RESERVE (4 års til og med 15 år) - VETERAN CHAMPION + RESERVE (16 år +) Alle champions + reserve (undtagen følchampion + reserve) går videre til BIS-finalen. Priser for deltagelse i ovenstående klasser: Showklasser: 200 kr. pr. pony

3 Stutteri Showklasse - VIND 500 kr. Vi gentager i år succesen og har igen Stutteri Showklasse på programmet. Hvert stutteri kan tilmelde tre ponyer (og KUN 3) af eget opdræt. Ponyerne skal ikke nødvendigvis være i familie, og føl kan indgå i showklassen. Det er desuden ikke et krav at det deltagende stutteri ejer alle ponyer der deltager i showklassen. Klassen afvikles sidst på dagen inden championaterne på tværs af begge racer. De tre ponyer bedømmes samlet, og begge dommere vil blandt andet vurdere racetilhørsforhold, bevægelse, klargøring, fremvisning og helhedsindtryk. Kun de første tre stutterier vil blive oprangeret, og vinderen modtager et kontant beløb på 500 kr. OBS! Det er en forudsætning at deltagende dyr i stutteri showklassen selv har deltaget i respektive klasser. Og der skal være minimum tre tilmeldte stutterier for at klassen afvikles. Der laves ingen beskrivelser i denne klasse, kun dommerkommentar. Priser for deltagelse: 200 kr. pr stutteri. Mønstringskonkurrence Der mønstres efter Landsudvalgets mønstringsregler på trekantbane og mønstring i neutral hvidt tøj og sko. Dommeren vil inden start naturligvis demonstrere hvorledes det foregår. Vi opfordre alle til at læse regler på: Der vil i alle tre klasser være rosetter til alle. Det er muligt at deltage i følgende mønstringsklasser: Børn: Til og med 10 år. Bemærk ny opdeling fra sidste år! Junior: år Senior: 18 år + Det er kun tilladt at deltage én gang pr person, dog må samme pony gerne bruges flere gange. Mønstringskonkurrencen afvikles i frokostpausen. Nr. 1 og 2 fra hver mønstringsklasse vil gå videre til mønstringsfinalen, hvor der vil være en fin præmie til vinderen. Pris pr. ekvipage: 50 kr. Leading Rein (rideklasse): Hvem kan deltage: Hopper og vallakker på mindst 4 år og ryttere 2-9 år. og trækker skal være over 15 år. Da alle ponyer er i ringen på samme tid, kan én pony kun rides af én rytter. Påklædning: Der skal være harmoni mellem rytter og trækkers påklædning. Trækker skal bære hat og rytter ridehjelm. Søg evt leading rein (billeder) på google for inspiration til påklædning. Ponyen føres i en line, som er fastgjort i næsebåndet og ikke bidet. Hvordan foregår det: Alle ekvipager rider på banen i skridt, i katalognummerorden.. Herefter rides der samlet på dommerens foranledning. Når den individuelle bedømmelse er slut, rides der tilbage til pladsen i rækken, hvor man venter på at alle bliver færdige. Når alle har været til individuel bedømmelse, skridtes der igen rundt langs hegnet, med uret (højre volte). Her finder den endelige oprangering sted, efterfulgt af præmieuddeling, hvor der vil være rosetter til alle i klassen samt en præmie til vinderen. Pris for deltagelse: 75 kr. pr. ekvipage.

4 First ridden rideklasse: Hvem kan deltage: Hopper og vallakker på mindst 4 år. Ryttere på max 12 år. Da alle ponyer er i ringen på samme tid, kan én pony kun rides af én rytter. Sådan foregår klassen: Alle ekvipager rider på banen i skidt i katalognummerorden. Herefter rides der samlet på dommerens foranledning. Der forventes at man kan rides i mindst skridt og trav på begge volter, og det er tilladt med hjælper i ringen, dog må der ikke benyttes træksnor. Til slut oprangeres holdet, og der vil være rosetter til alle i klassen, samt en præmie til vinderen. Pris for deltagelse: 75 kr. pr. ekvipage Open ridden (rideklasse): NYHED! Hvem kan deltage: Hopper, hingste og vallakker på mindst 4 år. (Dog ikke hopper med diende føl eller drægtige hopper med kort tid til foling) Ryttere i alle aldre. Sådan foregår klassen: Alle ekvipager rider på banen i skidt. Herefter rides der samlet på dommerens foranledning i skridt, trav og galop på begge volter. Herefter er der en individuel opvisning i skridt, trav, galop og øget galop i cirka 3-4 min efter eget program, mens resterende ekvipager bliver i ringen og venter. Dommeren kan vælge at bedømme alle deltagende ponyer vist for hånd. I så fald må rytteren få en hjælper i ringen til at sadle af og på. OBS! Rytter må ikke anvende sporer. Der må ikke anvendes klokker eller gamacher, og pynt bruges ikke. Der rides med almindelig trense og trensebid eller muffebid, evt. kandar eller pelham med to tøjler. Hjælpetøjler er ikke tilladt. Hvis en rytter falder af, kan der ikke fortsættes i klassen, og rytteren forlader ringen med ponyen til fods. Pris for deltagelse: 75 DKK pr. ekvipage Leje af bokse: Der er et begrænset antal af bokse og tilmelding er dermed efter først til mølle princippet. Udstiller fra udlandet vil blive prioteret højst. Husk selv at medbringe spande og evt. hø/ foder. NB!! Boksene er opstrøet med smuld, og det er ikke muligt at få halm. LØRDAG: Fra kl til pony i én boks: 350 DKK 2 ponyer i én boks: 450 DKK FREDAG-LØRDAG Fra fredag kl til lørdag kl eller LØRDAG-SØNDAG: Fra lørdag kl til søndag kl pony i én boks: 450 DKK 2 ponyer i én boks: 550 DKK FREDAG-LØRDAG-SØNDAG: Fra fredag kl til søndag kl pony i én boks: 550 DKK 2 ponyer i én boks: 650 DKK Vil du være sponsor eller ærespræmiegiver? Vi ønsker som sidste år at lave et flot stort ærespræmie bord, men uden hjælp fra sponsorer og ærespræmiegivere er dette ikke muligt. Derfor modtager vi naturligvis meget gerne præmier i alle prisklasser som I selv medbringer på dagen. Send os en eller afkryds i det online tilmeldingssystem. Vel mødt den 3. oktober 2015 Vi håber endnu engang at se mange til en hyggelig dag i samvær med de skønne ponyer.

5 Med venlig hilsen Showteamet bag Oktobershow Karina Tlf: Helle Tlf: Følg med vores Facebook side: Her kommer løbende nyheder!

6 INGEN OKTOBERSHOW...UDEN EN OKTOBERFEST!! Lørdag d. 3/10 - kl Alle inviteres efterfølgende til ÅRETS OKTOBERFEST. Der serveres en 2-retters menu: Hovedret: Svinemørbrad med flødekartofler, salat og flutes. Dessert: Kage med is HUSK festligt oktobertøj!! - Der vil være en pris til bedste mandlige og kvindelige udklædning! Pris pr person: 125 kr. - Børn til og med 12 år: 60 kr. Drikkevarer kan købes til fornuftige priser i WunderBar, som åbner fra kl og lukker Husk kontanter! Festen afholdes på Fredericia Ridecenter i forhallen til ridehallerne, husk derfor lidt varmt tøj og evt. et tæppe. Vi glæder os til at se jer... Tilmelding og betaling skal ske sammen med tilmeldinger af ponyer. Ved senere tilmelding til festen kontakt da Helle på , dog senest mandag d. 28/9.

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 8. Oktober 2016 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 7. Oktober 2017 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 6. Oktober 2018 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for sjette gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted søndag den 18. marts 2018 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2019 Det er med stor glæde at vi kan byde jer velkommen til niende udgave af Oktobershowet. Showet finder i år sted på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag.

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag. Kære tilskuere ved Oktobershow 2015, 28-09-2015 Det glæder os for 5. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welshog Shetlandsponyer - denne gang på Fredericia Ridecenter.

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018 Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer til årets J U L E S H O W Lørdag den 24. november 2018 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem. Så vi sammen med vores ponyer

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for femte gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted lørdag den 18. marts 2017 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer Kære tilskuere ved Hingsteshow 2018, 14. marts 2018 Det glæder os for sjette gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Efterårs Shetlænderstævne

Efterårs Shetlænderstævne Efterårs Shetlænderstævne 17. oktober 2015 Arrangør: Stutteri Bådsgård, Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev Velkomme til efterårs shetlænderstævne Vejledende Tidsplan Kl. 10.00 - Klasse 1 Lange Liner

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 2.-3. august på Dorthealyst, Knabstrup, 4440 Mørkøv.

Læs mere

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk.

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk. Kåring 2012 Årets kåring afholdes d. 25. 26. august på Billund Sportsrideklub, Løvlundvej 4, 7190 Billund. Årets kåring bliver det største haflingerarrangement i Danmark til dato. I samarbejde med Haflinger

Læs mere

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012. Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2012 Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Læs mere

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA for P.R.E. heste 10. september 2011 Sted: Fredericia Rideklub anno 2005, Fuglsangvej 30, 7000 Fredericia, Danmark Indledning Dansk P.R.E. Avlsforening

Læs mere

Efterårs Shetlænderstævne

Efterårs Shetlænderstævne Efterårs Shetlænderstævne 18. oktober 2014 DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Arrangør: Stutteri Bådsgård, Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev Velkomme til efterårs shetlænderstævne Vejledende

Læs mere

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Hos Stald Stettenborg, Villa Gallinavej 18, 4684 Holmegaard (ca 8 km fra afkørsel 37 Rønnede på sydmotorvejen). Vi ser frem til en rigtig hyggelig

Læs mere

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Generelle bestemmelser Hvor Showet afholdes på Horsens Dyrskueplads, Hattingvej 2, Horsens. Danmark Hvem kan udstille Alle ISPC-lande

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 5-6. august 2017. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. 2 Forudsætninger Testen forudsætter

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 6-7. august 2016. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook Kære tilskuere ved Hingsteshow 2016, 22. marts 2016 Det glæder os for tredje gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer, denne gang på Råbjerggård Ridecenter

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark Det handler altsammen

Læs mere

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Sekretariat: Ashøjgade 35, 7760 Hurup Thy FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Telefon på dyrskuepladsen: 51 90 16 92 Dyrskuets CHR-nummer: 077037 Indhold Almindelige bestemmelser...

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Program (Ret til ændringer forbeholdes)

Program (Ret til ændringer forbeholdes) Ishesteligafinalen 2015 Program 2 Program (Ret til ændringer forbeholdes) Lørdag: Kl. 08.30 Ryttermøde Kl. 08.45 Dommermøde Kl. 09.00 4.2 Alle udtagelse Kl. 09.45 4.1 Åben udtagelse Banepleje Kl. 11.00

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00

Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00 Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00 KATALOGPRIS: 20 KR. TIL ALLE UDSTILLERE Nummerskilte til føllene skal afhentes i sekretariatet senest ½ time før klassen starter og føllene bedes

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2016, 05-10-2016 Det glæder os for 6. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. I år er 96

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2017, 02-10-2017 Det glæder os for 7. gang at byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. Tak for jeres

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat for P.R.E. heste DAMOCHA 2015 22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Sted: Aalestrup Rideklub Borgergade 59 9620 Aalestrup Danmark Dommer eksteriør: Dommer

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 3-4. august 2019 på Rideklubben Odin, Ålemarksgyden 36, 5270

Læs mere

9.-13. marts 2011 ...

9.-13. marts 2011 ... MANUAL TIL HINGSTEKÅRING 9.-13. marts 2011................ Hvad skal hingstene igennem? (se også minutplan for hingstekåringen) Hold 1 springbetonede: Onsdag: Træning i løsspringning i hal M Hold 1A: kat.

Læs mere

Hesteejerbrev generelle oplysninger gældende i 2013 ved Internationale FEIF-kåringer i Danmark

Hesteejerbrev generelle oplysninger gældende i 2013 ved Internationale FEIF-kåringer i Danmark Hesteejerbrev generelle oplysninger gældende i 2013 ved Internationale FEIF-kåringer i Danmark bemærk ændringer i år markeret med (nyhed). Ejere/lejere af de tilmeldte heste er ansvarlige for at underrette

Læs mere

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ.

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Fredag den 21. august Klasse 1: Showklasse ved dommer Peter Fischer Skriv hvilken klasse, du vil ride. Du rider programmet

Læs mere

Kostpolitik for Duponts Gård

Kostpolitik for Duponts Gård Kostpolitik for Duponts Gård VI MINDSKER SUKKERET Fredericia Kommune vælger at se råderummet som forældrenes, og derfor skal børn og unge så vidt muligt ikke tilbydes sukkerholdig kost og drikke, mens

Læs mere

Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark!

Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark! Invitation til Internationalt Welsh Show i Danmark 8.-9. august 2015 Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark! "Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark" er stolte over at kunne indbyde vores Welsh

Læs mere

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Formål Formålet med prøven er at bedømme brugsegenskaber for heste og ponyer. Deltagere Deltagere er heste/ponyer,

Læs mere

Efterårskåring og følskue medhingste annerkendelse. 15. september 2015

Efterårskåring og følskue medhingste annerkendelse. 15. september 2015 Efterårskåring og følskue medhingste annerkendelse 15. september 2015 Miss Godina Højgård DE422.220002614, far: Golfino DE422.220105509, mor: Mistery Ut Deuten DE422.220002614. Føllet er avlet af Stutteri

Læs mere

Avlsgodkendelse og licenshingste

Avlsgodkendelse og licenshingste Avlsgodkendelse og licenshingste Når du påtænker at købe en livstidsavlslicens til din hingst, er der flere ting du bør tage med i dine overvejelser, f.eks.: Hvorfor ønsker du en avlslicens, når du for

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011 og 2012. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

RIDE IN 2016 10. 12. juni 2016 Tuse Creek Ranch NRHA, NRHA.DK, AQHA, NRHA.DK Derby & Maturity, All-breed

RIDE IN 2016 10. 12. juni 2016 Tuse Creek Ranch NRHA, NRHA.DK, AQHA, NRHA.DK Derby & Maturity, All-breed Show adresse: TUSE CREEK RANCH, Hesselvad 15, Butterup, DK-4420 Regstrup Alt ophold på Tuse Creek Ranch er på eget ansvar. Tilmelding til: Jette Ceglarek Hesselvad 15, Butterup DK-4420 Regstrup E-mail:

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 TID RING I MOUNTED GAMES SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 PONYGAMES ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 09.00-10.00 Kl 8.45-9.35 Hingsteføl Kl.

Læs mere

Elevskolen Annebergvej afholder

Elevskolen Annebergvej afholder Elevskolen Annebergvej afholder Dato: Søndag d. 07. februar 2016 fra kl. 10.00 Disciplin: Spring Klasse 1: 60-80 cm metode B3 Klasse 2: 30-50 cm metode S2 Klasse 3: Bomklasse i trav m. eller u. trækker/hjælper

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 TID RING I SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 MESSETELTET RING 9 MOUNTED GAMES Youngsters Cup ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 Kl. 9.30 Bedømmelse

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

Championat for Fjordheste

Championat for Fjordheste Championat for Fjordheste Formål Formålet er at fremme brugen af vore Fjordheste, avlsheste såvel som sportsheste, samt at hjælpe til en større forståelse af sammenhængen mellem avl og sport (bevægelse,

Læs mere

Tillæg til Regler for kåring i Dansk Tinker Forening

Tillæg til Regler for kåring i Dansk Tinker Forening Tillæg til Regler for kåring i Dansk Tinker Forening Alle (medlemmer) deltagere har pligt til at gennemlæse kåringsregler og tillæg til kåringsregler inden deltagelse i arrangementer i DTF's regi. Tillæg

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for. Heste/Ponyer af forskellig race

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for. Heste/Ponyer af forskellig race Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2014 Formål Formålet med prøven er at bedømme brugsegenskaber for heste og ponyer. Prøven fungerer som materialprøve for

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK Velkommen til udstillingen Velkommen til udstillingen Denne folder vil give dig en kort præsentation af hvordan tingene på en udstilling som denne foregår. Skulle du have spørgsmål eller vil du gerne vide

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Guide til digital børnetilmelding

Guide til digital børnetilmelding Guide til digital børnetilmelding Denne guide er til dig, der ønsker at indstille børn til Ungdommens Røde Kors ferielejre. Indstillingen sker via vores digitale tilmeldingssystem, som guiden vil hjælpe

Læs mere

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe!

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe! Magus Welsh Cobs Magus er et yngre stutteri med indtil videre bare to føl i eget navn, nemlig Magus Free Glabella (Pennal Freebee Junior/H-S Morning Star) og Magus Free Secunda (Pennal Freebee Junior/Kildegaard

Læs mere

Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs

Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs Stutteri tt Assentorp Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs Assentorp s s Ballarina Sec C hoppe føl 21 dage Far: Coedeneirinn Reflect Mor: Dynamite Balina Synod Grouse Assentorps Ballarina er efter

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

Ranch Team Challenge Regler

Ranch Team Challenge Regler Ranch Team Challenge Regler Indholdsfortegnelse: Om Ranch Team Challenge Side 2 Teamet Side 2 Hat Side 3 Hest Side 3 Rytter Side 3 Bid Side 3 Animal Handling Side 4 Point Side 4 Discipliner Side 6 Redigeret

Læs mere

Avlsmål for Palomino Sportsheste forbundet

Avlsmål for Palomino Sportsheste forbundet Avlsmål for Palomino Sportsheste forbundet Kåringsregler Godkendt på PSA s generalforsamling d. 1.3.2014 Indholdsfortegnelse AVLSMÅL...2 Avlsplan PSA 2013-2017...2 Fokus i avlsplanen 2013-2017...2 REGLER

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 2005-2015

Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 2005-2015 Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 5-15 I 15 fejrer vi i Danmark Welsh Pony & Cobavlens 5 års jubilæum, og det sætter tankerne i gang. Hvordan har Welsh Cob avlen mon

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY!

DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Lokalområde Vestjylland SHETLÆNDERSTÆVNE 31. August 2013 DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Afvikles hos Skive Rideklub, Flyvej 18, 7800 Skive Vejledende Tidsplan Kl. 9.00 Klasse 1 Rideklasse/børn

Læs mere

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Kære udstiller. Mange tak for din tilmelding til udstillingen i Lunden. Der er tilmeldt 142 hunde til udstillingen, og de fordeles

Læs mere

DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY!

DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Lokalområde Vestjylland SHETLÆNDERSTÆVNE 5. september 2015 DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Afvikles hos Skive Rideklub, Flyvej 18, 7800 Skive Vejledende Tidsplan Kl. 13.30 Klasse 4 Køreklasse

Læs mere

FØLSKUE Søndag den 4. September 2016

FØLSKUE Søndag den 4. September 2016 FØLSKUE Søndag den 4. September 2016 TID OG STED Følskuet afholdes d. 4. september 2016 i forbindelse med Hesten i Fokus På Skive Trav, Flyvej 2, 7800 Skive og Skive Rideklub, Flyvej 18, 7800 Skive Info

Læs mere

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Nr. 185 april 2013 Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Titlen hentyder til et par af numrene, der beskæftiger sig med regentparrets visit i Bogense 5. juni. EN ROYAL AFFÆRE indeholder i alt nogle og tyve numre,

Læs mere

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010.

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. (Titlen DKCH(U) er tilføjet for border terriers pr. 15. marts 2010) I en årrække har det været muligt at opnå titlen Dansk Eksteriørchampion

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012 2012 Indbydelse til Svømmestævne 14. - 15. april 2012 i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Allerød Svømmeklub Side 1 af 5 Allerød Svømmeklub vil i samarbejde med Danske Bank gerne invitere til Danske Bank Cup

Læs mere

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2014. Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9.

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2014. Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9. Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Kortbane 2014 Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9. marts i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 8. marts og

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere