wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)"

Transkript

1 wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

2 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn fra Bosch Security Systems er et topmoderne alarmsystem med flere zoner. I stedet for at anvende ledninger og kabler bruger det tovejs trådløs (radiofrekvens) transmission til kommunikation. Det giver betydelige fordele: Systemet består af en indbrudsalarm og en trådløs-hub samt trådløse detektorer, fjernbetjeninger, sirener og udgangsmoduler. Det er let at placere systemkomponenterne for at få den størst mulige ydeevne og pålidelighed. Det er meget hurtigere og lettere at installere, fordi der ikke er nogen ledninger. Tovejskommunikation sikrer, at alle signaler fra trådløse komponenter når hubben/alarmcentralen, da de sendes, indtil de kvitteres. Følgende funktioner øger systemets sikkerhed og gør installationen lettere: Automatiseret registrering af enheder og automatisk systemkonfiguration wlsn-installationsværktøj Frekvenshoppende teknologi med flere kanaler Detektorer med indbygget signalstyrkeindikatorer Brug af det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz Forinstallerede batterier med trækaktivering i mange enheder

3 3 Hurtig og nem installation Takket være trådløs teknologi kan du anvende enhederne næsten overalt uden at skulle lægge kabler. Det sparer både tid og penge. Det er så nemt: 1. Først placerer du kontrolenhederne (alarmcentral, hub). Du kan placere dem næsten hvor som helst for at optimere systemets dækning og ydeevne. 2. Derefter placerer du detektorerne og udgangsenheder. I tilstanden Signalstyrkeverificering lyser LED er på hver enhed for at vise dig, hvor signalet er stærkt nok til at sikre pålidelig kommunikation mellem enheden og hub en. Med wlsn-installationsværktøjet bliver det endnu nemmere og bedre: ud over en klar/ikke klar - angivelse, viser det også den relative signalstyrke, radiostøjniveauet og signal-støj-forholdet. Sådan kan du og dine kunder nyde godt af det trådløse lokale sikkerhedsnetværk: Når installationen går hurtigt, kan du betjene flere kunder, uden at skulle ansætte mere personale. Det ser godt ud på bundlinjen. Systemets fremragende robusthed og pålidelighed giver dig og dine kunder ro i sjælen. Med fjernbetjening af installerede systemer kan du arbejde endnu mere effektivt. Tovejs overvåget kommunikation i det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz garanterer pålidelighed. 3. Dertil kommer enhedsregistrering og automatisk konfiguration. I registreringsfasen opretter systemet en liste over de aktuelle enheder, og tildeler adresser til dem automatisk. Alle enheder måler den lokale frekvensanvendelse, hvor de er placeret, og rapporterer disse oplysninger til hub en, som derefter vælger den bedste frekvens for det samlede system. Som et ekstra plus kan du også fjernkonfigurere og programmere netværket. Det betyder færre besøg på stedet og mulighed for at yde hurtig fjernsupport.

4 4 Pålidelighed: Dine kunder får ro i sjælen Det trådløse lokale sikkerhedsnetværk har mange fordele. De talrige innovative funktioner udgør et ekstremt pålideligt, robust system, så dine kunder aldrig behøver at bekymre sig. Tovejs trådløs kommunikation Sand tovejs trådløs kommunikation betyder bedre sikkerhed, robusthed og pålidelighed samt færre serviceopkald. Det giver større immunitet over for jamming, forlænger batterilevetiden og muliggør tidsbesparende registrering af enheder. Det er af stor betydning, at alarmsignaler når pålideligt frem til alarmcentralen: En detektor vil f.eks. blive ved med at sende et alarmsignal, indtil hub en/alarmcentralen kvitterer det. Al kommunikation mellem fjernenhederne og hub en/alarmcentralen overvåges og kvitteres kontinuerligt. Diskontinuerlige tidssignaler System-hub en og fjernenhederne kommunikerer kortvarigt med hinanden på angivne tidintervaller. Men enhederne behøver ikke at vente med at rapportere en registreret hændelse. Der er ekstra tidsintervaller til det mellem tidssignalerne. Resultatet er et meget nøjagtigt netværkstidskoordinat og en synkroniseret kommunikationsprotokol. Det eliminerer sammenstød af radiosignaler fra wlsn-enheder, samtidig med at batterielevetiden forlænges. wlsn skaber et lukket netværk wlsn-hub en kommunikerer med de enheder, den har registreret og bekræftet som del af systemet. Det gør det muligt at installere flere wlsn-systemer, f.eks. i lejlighedskomplekser, uden der opstår problemer. FSK* yder bedre støjimmunitet og højfrekvensområde Frekvensbånd Kommentarer 868, ,600 Åbent bånd Typiske AM-systemer Bosch FSK*-teknologi Støjsignal 868, ,700 Sikkerhedsbånd 868, ,200 Åbent bånd 869, ,250 Nødkaldsalarmer 869, ,300 Sikkerhedsbånd 869, ,400 Åbent bånd 869, ,650 Åbent bånd Frekvens 869, ,700 Sikkerhedsbånd 869, ,00 Åbent bånd *Frequency shift key (frekvensskift) Brug af det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz mindsker risikoen for radiobølgeinteferens, og gør systemet endnu mere pålideligt.

5 5 Høj sikkerhed mod sabotage Ud over fysisk beskyttelse mod sabotage af enheden, benytter protokollen også kryptering og validering til at beskytte sendte data og forebygge, at der manipuleres med kommunikationen vha. optagelse og afspilning. Det europæiske sikkerhedsbånd Alle transmissioner finder sted på det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz. Dette bånd må kun bruges til indbruds- og brandalarmer, så der er mindre risiko for interferens - andre radiosystemer kan bruges, uden at der opstår problemer (f.eks. trådløse telefoner og babyalarmer). De enkelte kanaler er kun på 25 khz, og transmissionstiden er stærkt begrænset, hvilket også forhindrer sammenstød med andre sikkerhedssystemer. Betjening af flere kanaler Immunitet over for radiobølgeinteferens øges ved dynamisk ændring af driftsfrekvensen. Afhængigt af signalstyrken og signal-støj-forholdet skifter systemet automatisk til alternativ frekvens for at optimere transmissionskvaliteten. Fremragende dækningsområde wlsn-hub en er meget følsom og anvender avancerede algoritmer til fejlregistrering og -rettelse for at opnå bedre modtagelse af svagere signaler. Dens evne til at afkode transmissioner med et lavt signal-støj-forhold er også helt usædvanlig, og giver et fremragende dækningsområde.

6 6 Store fordele for dig og dine kunder Nem installation Det er ikke nødvendigt at bore huller i vægge og loft for at trække ledninger og kabler. Det betyder hurtigere og billigere installation. Plus, batterierne holder længere (de fleste op til fem år). Energiforbruget reduceres, da der ikke transmitteres unødvendige signaler mens systemet er slået fra, og da der kun bruges korte signalimpulser synkroniseret med periodiske poll til overvågning af enheder. Der er yderligere besparelser at hente på grund af den store pålidelighed ved trådløse lokale sikkerhedsnetværk: Der vil være færre serviceopkald og afbrydelser Anvendelsesmuligheder for nemhed og komfort LED er på en praktisk fjernbetjening viser, om systemet er slået til eller fra endnu en fordel ved tovejs trådløs kommunikation. Fjernbetjeningen kan også bruges til at styre flere enheder via systemets trådløse udgange. Det kan være ekstra bekvemmelighedsfunktioner som f.eks. åbning og lukning af garagedøre, styring af persienner eller at slukke og tænde for lyset. Der er også en indbygget LED- lommelygte, så brugeren kan se i mørke. Dine fordele Dine kunders fordele Hurtigere og mere forudsigelig installation Høj systempålidelighed for mere ro i sjælen Hurtig og nem opsætning Lavere installations- og vedligeholdelsesomkostninger Nem test Færre serviceopkald Support for teknikere på stedet Det er ikke nødvendigt at bore huller i vægge og loft for at trække kabler Diskret installation Fjernbetjening med visuel feedback og lommelygte Flere forretningsmuligheder med trådløse programmer (fjernstyring af garagedøre, lys osv.) Da der bruges flere kanaler i det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz, kan der bruges andre radiosystemer i nærheden uden at der opstår problemer med interferens Batterier medfølger og er forinstallerede i mange enheder Lang batterilevetid (op til 5 år)

7 7 Et stort udvalg af trådløst tilbehør wlsn-hub wlsn-fjernbetjening med 5 knapper wlsn-installationsværktøj wlsn-glasbrudsdetektor wlsn-pir-detektor wlsn-dobbelt detektor wlsn-indendørs sirene wlsn relæmodul wlsn-røgdetektor wlsn-inerti-detektor wlsn-kontakter (døre/vinduer) Standard, mini, forsænket Der er mange fremragende grunde til at vælge det trådløse lokale sikkerhedsnetværk Alt taler for det trådløse lokale sikkerhedsnetværk wlsn: Det er et utroligt pålideligt system, der er bygget på topmoderne teknologi og udviklet til præcis indbrudsregistrering og pålidelig alarmkommunikation. Dine kunder kan slappe af, velvidende at de er beskyttede. Det er også meget hurtigt og nemt at installere og programmere, og du vil opdage, at tidsbesparelserne virkelig betaler sig. Læg dertil det høje kvalitetsniveau, håndværk og pålidelighed, som er kendetegnende for Bosch, og du har ramt helt rigtigt for din virksomhed og kunder. Det trådløse lokale sikkerhedsnetværk giver dig og dine kunder betydelige fordele.

8 Traditionen tro kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch Security Systems tilbyder et stort udvalg af brand- og indbrudsalarmer, videoovervågnings- og kommunikationssystemer samt komponenter til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til et hvilket som helst formål. Vi er den bedste globale leverandør af innovativ teknologi, der er bakket op af det højeste serviceog supportniveau. Vælg Bosch, hvis du har brug for løsninger, du kan stole på. Bosch Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til dk.securitysystems@bosch.com Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2006 Ret til ændringer forbeholdes Trykt i Tyskland 01/06 Printer AS-OT-da-01_F01U517556_01

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alle testet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 En effektiv men enkel indbrudsalarm En effektiv indbrudsalarm behøver

Læs mere

Programmering af trådløse modtagere (RF)

Programmering af trådløse modtagere (RF) Comfort CSx75 Programmering af trådløse modtagere (RF) Introduktion Centralerne CSx75 kan udvides med trådløse (RF) modtagere på 868 MHz og 433 MHz. Når en RF modtager er installeret på centralen, kan

Læs mere

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog Indhold 3 1. De vigtigste facts 2. Systemoversigt 5 2.1 Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmbilleder 7 2.2 Indbrudsalarm og enheder 10 2.3 Easy Series

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW da Wireless Smoke Alarm Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Graphics 4 2 Indledning 6 3 Montering 7 4 Radionetværk 9 5 Vedligeholdelse 13 6 Tekniske data

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog Indhold 3 1. De vigtigste facts 5 2. Systemoversigt 2.1 Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmtilstande 7 2.2 Alarmcentral og enheder 10 2.3 Easy Series

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere 10034576 Alarmsystem INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere ADVARSEL! Producenten fralægger sig ethvert ansvar for og giver ingen garanti i forbindelse med fejl og fejlfunktioner, der

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder

Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder Frihed til at placere dine afbrydere, hvor du vil LK IHC Wireless er en trådløs produktserie, der giver dig frihed til at ændre din nuværende el-installation

Læs mere

Betjeningsvejledning. S4 ledningsfri tyverialarm

Betjeningsvejledning. S4 ledningsfri tyverialarm Betjeningsvejledning S4 ledningsfri tyverialarm Indhold Indhold Indholdet af denne vejledning kan ændres uden forudgående varsel. Firmaer, navne og data anvendt i eksempler er fi ktive, medmindre andet

Læs mere

Optimering af dit trådløse net

Optimering af dit trådløse net Optimering af dit trådløse net Her er en lille guide til nogle forslag du selv kan gøre for at optimere dit trådløse net. Du skal dog være opmærksom på følgende: - Den hastighed du køber er garanteret

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 9. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2//4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15 milliampere,

Læs mere

Introduktion. HomeSecure 433MHz Trådløst Tastatur manual: 13-04-2015

Introduktion. HomeSecure 433MHz Trådløst Tastatur manual: 13-04-2015 Introduktion Nogle pakker indeholder et trådløst tastatur. Ellers er det muligt at tilkøbe. Denne manual omhandler kun, hvordan tastaturet kobles til HomeSecure BASIC V2 alarmsystem. Strøm indikator: Lyser

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 8. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2/3/4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - løsninger til Erhversbygninger Program 9.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR i master/slave funktion Lysstyringsfunktioner Master-tilstedeværelsesdetektoren måler den aktuelle lysstyrke

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer Tekniske data, symbol forklaringer Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - KNX løsninger til Erhversbygninger Program 8.0.0.0.0.3 Kontinuert dagsregulering med PIR og manuel betjening - enkelt Lysreguleringsfunktioner Lyset tændes og slukkes automatisk afhængigt af

Læs mere

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler . novoferm group GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER PORTMOTORER Din forhandler. novoferm group WN 020 564 08/2006 www..de Kvaliteten af vores produkter

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

PARAGON SUPER II. Betjeningsvejledning

PARAGON SUPER II. Betjeningsvejledning PARAGON SUPER II Betjeningsvejledning Side 2 Paragon Super II Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning...3 2 Faciliteter...4 3 Funktionsbeskrivelse...5 3.1 Operationstilstande...5 3.2 Ind- og udgangstilstande...6

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

UniLock System 10. Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender. Version 2.0 Revision 140220

UniLock System 10. Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender. Version 2.0 Revision 140220 UniLock System 10 Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender Projekt PRJ124 Version 2.0 Revision 140220 T550 Secure er en højsikker trådløs UHF-læser der benyttes, hvor det ønskes at oplåse på

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Hvad er Vigi Fall Faldalarm?

Hvad er Vigi Fall Faldalarm? Hvad er Vigi Fall Faldalarm? Vigi Fall er verdens første fuldautomatiske faldalarm, der registrerer alle typer af fald Vigi Fall sender fuldautomatisk information og alarm videre i tilfælde af fald uden

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - KNX løsninger til Erhversbygninger Program 10.0.0.0.0.3 Kontinuert dagslysregulering med PIR i master/slave funktion Lysreguleringsfunktioner Lyset tændes og slukkes automatisk afhængigt af folks

Læs mere

wireless Local SecurityNetwork

wireless Local SecurityNetwork wireless Local SecurityNetwork DK Referenceguide wlsn wlsn Referenceguide Varemærker Varemærker Pet Friendly er et registreret varemærke, som tilhører Bosch Security Systems i USA. 2 Bosch Security Systems,

Læs mere

Fluke ScopeMeter 190 serien

Fluke ScopeMeter 190 serien Fluke ScopeMeter 190 serien ScopeMeter 190 serien : Al denne kraft lige ved hånden! ScopeMeter 190C og 190B serierne har egenskaber, som man normalt kun finder i de bedste bordoscilloskoper. De byder på

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - KNX løsninger til Erhversbygninger Program 8.0.0.0.0.3 Kontinuert dagsregulering med PIR og manuel dæmp/ betjening Lysreguleringsfunktioner Lyset tændes og slukkes automatisk afhængigt af folks

Læs mere

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer Landsbylauget har indhentet et forslag til en tyverialarm fra Hjortteknik i Fløng. Hej Michael eklager den lange ventetid. Her er tilbud på et på alarmanlæg som kan udvides efter behov. Vedhæftet er datablad

Læs mere

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 BRUGERVEJLEDNING Side 2 CS 9452 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE: Afsnit Navn Side 1 Ordforklaring (terminologi) 3 2 Introduktion 5 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 4 Fuld tilkobling, Deltilkobling,

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL RS 4600 Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL side 2 RS 4600 Radiobaseret tyverialarm Indholdsfortegnelse Ordliste... 3 1 Indledning... 4 2 Sender/Detektor muligheder... 4 3 Betjeningspanel & display...

Læs mere

Beskrivelse af tryghedsalarmen

Beskrivelse af tryghedsalarmen Denne vejledning fungerer som en hurtig og nem brugervejledning på dansk, oversat af GSM Teknik ApS. Skal man bruge alle detaljer, henvises til den engelske vejledning, der medfølger i kassen. Beskrivelse

Læs mere

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave Bilsæt CK-10 Brugervejledning 9233638, 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HF-7-bilsæt er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

Installationsmanual Komplet Alarm

Installationsmanual Komplet Alarm Installationsmanual Komplet Alarm ID er for trådløse sensorer: Fjernbetjening: Bevægelsessensor: Vandsensor Landstrømsensor: Dørsensor: Temperatursensor: Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG...

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide Solar Sikring Tillykke med din nye Solar Plus Ajax Security Hub Velkommen til hjernen I dit nye Solar Plus alarmsystem. Security Hub ens trådløse to-vejs

Læs mere

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig LK IHC Standard El-installationen til den moderne bolig El i den moderne bolig El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. Udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, vil

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

Features. Indholdet i æsken DEN

Features. Indholdet i æsken DEN DEN Features ASA-30 kan anvendes enten som en ekstra sirene tilsluttet dit alarmsystem eller som en uafhængig sirene forbundet til en fjernbetjening og/eller trådløse detektorer. - Trådløs tilslutning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL Ver 3.7 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING... side 3 TIL- OG FRAKOBLING... side 4 TILKOBLING NIVEAU 1... side 5 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2... side 6 TIL- OG FRAKOBLING

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

CS 2800 CS 2700 CS 2600

CS 2800 CS 2700 CS 2600 CS 2800 CS 2700 CS 2600 %HP UN: Hvor intet andet er angivet, vil fremgangsmåden beskrevet for CS 2800 også være gældende for CS 2600 og CS 2700 ,QGKROGVIRUWHJQHOVH Side 1 Generelt...3 1.1 Betjeningspanel

Læs mere

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm Indhold Forord... 3 Modtagelse af sirenen... 4 Indendørs sirene... 5 Sirenens dele... 5 Sirenen inden i... 6 Montering af sirenen... 7 Udendørs sirene... 8 Udendørs sirene - solar... 9 Sammenkobling af

Læs mere

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser.

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Freight Volume SYSTEM Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Moduler Volumenmåler: Selve målingen foretages med lysgardiner som er meget robuste. Lyset er moduleret

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side GSM ALARM BASIC Brugervejledning dansk Version 1 Side Tekniske data Spænding/strøm Standby strøm Alarm strøm Trådløs frekvens GSM frekvens Back-up Batteri Relæudgang (NO) 9-12V DC / 500mA

Læs mere

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk PRODUKT KATALOG 2016 www.safecall.dk Om safecall Safecall har leveret GPS systemer til mennesker med orienteringsbesvær i 11 år. Vores produkter er tilpasset således at de kan betjenes uden forkundskaber

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk PRODUKT KATALOG 2015 www.safecall.dk Om safecall Safecall har leveret GPS systemer til mennesker med orienteringsbesvær i 11 år. Vores produkter er tilpasset således at de kan betjenes uden forkundskaber

Læs mere

HOME AUTOMATION. Qees-Wall

HOME AUTOMATION. Qees-Wall Qees-Wall HOME AUTOMATION QEES-Ring Controller - Model 300002 :: Z-Wave Remote control :: 4 Programmable groups :: Primary controller functionality :: Up to 400 ft. range with routing :: Battery operated

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

G5800 G7800 DK v1.10.2

G5800 G7800 DK v1.10.2 A. General advarselsbeskrivelse til installatøren ALMINDELIGE Sikkerhedsmæssige forpligtelser Inden du installerer automatikken, bør Torsion fjederen være afbalanceret med vægten af porten. Porten skal

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Beskrivelse. Steuersign al Sirene. Wahlschalter zur

Beskrivelse. Steuersign al Sirene. Wahlschalter zur Henvisning For at undgå en manipulation af kompaktalarmeringen, skal produktet opsættes mindst 3 meter oppe. Vær også opmærksom på gældende lokale bestemmelser for udendørs sirener. I nogle europæiske

Læs mere

3 /SPORING / Produkter

3 /SPORING / Produkter 3 /SPORING / Produkter - Udført i et robust og enkelt design. Alt er indeholdt i én pakke. Du kan bruge enheden til lejlighedsvis overvågning ved at tilslutte enheden til køretøjets 12V stik eller til

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale...

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... Enkel projektering... Enkel idrifttagning... Lavt energiforbrug... Næste generations VAV-system Efterspørgslen

Læs mere

7RWDO IULKHG WLO NRQWURO DI ODPSHU RJ WHNQLVNH DSSDUDWHU 2YHUUDVNHQGH Q\WWLJ /HW DW LQVWDO

7RWDO IULKHG WLO NRQWURO DI ODPSHU RJ WHNQLVNH DSSDUDWHU 2YHUUDVNHQGH Q\WWLJ /HW DW LQVWDO rådløs t e ådløs teknik i hus og have øvfri kan monteres uden særligt forhåndskundskab. Blandt det store produktudvalg kan du vælge en sender og modtager som passer til nøjagtigt dit behov. Senderen giver

Læs mere

Der er derfor, for at alle kan sende, kun tilladt, at sende intermitterende. Altså korte pakker. ( Dette skal dog verificeres!!)

Der er derfor, for at alle kan sende, kun tilladt, at sende intermitterende. Altså korte pakker. ( Dette skal dog verificeres!!) MHz KIT Rev: /- Det er ikke tilladt, at man bare udsender radiobølger på den frekvens, man ønsker. Forskellige frekvenser er udlagt til forskellige formål. Nogle til politiet, militæret, FM-radio-transmission,

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning T20TX-01NKL, T20TX-01NKM, T20/T60RX-01APL, T20/T60RX-01ARL, T60TX-01STL, T60TX-01STM, T60TX-02STM, T60TX-02STL, T20TX-02NKL, T20TX-02NKM, T20RX-02AKM, T20RX-02AKL, T20TX-03NKL,

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0 895 Harmony-fjernbetjening Brugervejledning, version 1.0 Indhold INTRODUKTION... 1 BLIV DUS MED DIN HARMONY-FJERNBETJENING... 2 KONFIGURATIONSPROCESSEN... 3 BRUG AF HARMONY-FJERNBETJENINGEN... 4 BRUG AF

Læs mere

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring.

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring. varmestyring Smartere opvarmning ganske enkelt Det har aldrig været lettere at give boligejere oplevelsen af den ultimative integrerede opvarmning. Med Danfoss Link er hvert enkelt element, fra gulvvarmestyring

Læs mere

KomGodtIgang-guide for Infinite Prime

KomGodtIgang-guide for Infinite Prime KomGodtIgang-guide for Infinite Prime 19.05.11 KomGodtIgang-guiden, er tænkt som en hjælp til at spare installationstid for montøren ved 1.gangs-opstart, men følg altid de forskellige manualers anvisninger,

Læs mere

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Sikkerhed, du kan stole på. Blue Line Gen 2 bevægelsesdetektorer Hvis du vil sikre dit hjem, din detailbutik eller andet erhverv, er det vigtigt, at

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04 Brugsanvisning Compact Trappelift NEBA A/S - Baldersbuen 17 - Box 220 - DK-2640 Hedehusene - Telefon 46 59 01 77 Telefax 46 59 01 97 - e-mail: neba@neba.dk Juni 04 Brugsanvisning til Compact 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer Enestående i sikkerhed En tryg og sikker bygning er det bedste miljø for, at dine medarbejdere

Læs mere

Digital satellit antenne

Digital satellit antenne Digital satellit antenne Kronings MobilSat + Model: MSP-S / MSP-C Side 1 af 12 INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 1. Indledning... 2 1.1. Brug... 2 1.2. Generelle noter... 3 1.3. Kontrolpanel... 3 2. Basis funktioner...

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - løsninger til Erhvervsbygninger Program 3.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR -2 rums løsning Lysstyringsfunktioner Lyset tændes automatisk, når en person går ind i rummet, og lysstyrken

Læs mere

PMR Radio Bruger Manual. electronic

PMR Radio Bruger Manual. electronic PMR Radio Bruger Manual electronic Antenne TOT: Tryk og Tal Knap Tryk og hold inde for at sende Tænd/Sluk Knap Tryk og hold inde, for at tænde eller slukke for PRM Radioen LCD Display Viser hvilke kanal

Læs mere

SIKKERT FORSYNET MED GAS? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Gasforsyning i fritidskøretøjet. Større komfort på turen

SIKKERT FORSYNET MED GAS? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Gasforsyning i fritidskøretøjet. Større komfort på turen SIKKERT FORSYNET MED GAS? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Gasforsyning i fritidskøretøjet Større komfort på turen Hvor du end kører hen: Velbehaget rejser med Gasforsyning sikkert og komfortabelt i hele Europa

Læs mere

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 3.X Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.:

Læs mere

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet Indhold: 1 Lysdioder og symboler...3 2 Betjening af systemet...5 2.1 Tilkobling...5 2.2 Frakobling...5 2.3 Overfaldsalarm...6 2.4 Alarmstop...6 2.5

Læs mere

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER 1 Introduktion Tillykke med Deres køb af Trust 100MB Speedshare USB Adapter. Trust 100MB Speedshare USB Adapteret giver Dem mulighed for at forbinde Deres PC med et lokalt netværk (LAN) og/eller med en

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

LAN typer. 1. Ethernet (CSMA/CD - ISO 8802.3) Indholdsfortegnelse

LAN typer. 1. Ethernet (CSMA/CD - ISO 8802.3) Indholdsfortegnelse LAN typer Indholdsfortegnelse 1. ETHERNET (CSMA/CD - ISO 8802.3)... 1 2. TOKENRING (ISO 8802.5)... 3 3. ANDRE LAN TYPER... 6 1. Ethernet (CSMA/CD - ISO 8802.3) Ethernet blev først i 70 erne udviklet i

Læs mere

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 Alt starter med KOM UD OG KØRE MED ALL-IN-ONE LØSNINGEN FRA VARTA VARTA EN STÆRK OG SIKKER PARTNER DU KAN STOLE PÅ Køreteknologien har udviklet sig enormt meget

Læs mere

thermcord record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber record your global partner for entrance solutions

thermcord record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber record your global partner for entrance solutions record record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber www.recordbmt.dk thermcord www.recordbmt.dk THERMCORD 2 record THERMCORD skydedøre med termisk isolering record THERMCORD

Læs mere

HACH LANGE EVITA System

HACH LANGE EVITA System DOC273.58.00089.Sep05 HACH LANGE EVITA System Tele Metric System Introduktion Denne instruktion beskriver både den mekaniske installation og tilslutningen af TMS (Tele Metri System) modulet til USC 6000/7000

Læs mere