wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed"

Transkript

1 wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

2 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn fra Bosch Security Systems er et topmoderne alarmsystem med flere zoner. I stedet for at anvende ledninger og kabler bruger det tovejs trådløs (radiofrekvens) transmission til kommunikation. Det giver betydelige fordele: Systemet består af en indbrudsalarm og en RF-hub samt trådløse detektorer, nøgleringe, sirener og udgangsmoduler. Det er let at placere systemkomponenterne for at få den størst mulige ydeevne og pålidelighed. Det er meget hurtigere og lettere at installere, fordi der ikke er nogen ledninger. Tovejskommunikation sikrer, at alle signaler fra trådløse komponenter når hubben/panelet, da de sendes, indtil de kvitteres. Følgende funktioner øger systemets sikkerhed og gør installationen lettere: Automatiseret registrering af enheder og automatisk systemkonfiguration wlsn-installationsværktøj Frekvenshoppende teknologi med flere kanaler Detektorer med indbygget RF-signalstyrkeindikatorer Brug af det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz Forinstallerede batterier med trækaktivering i mange enheder

3 3 Hurtig og nem installation Takket være trådløs teknologi kan du anvende enhederne næsten overalt uden at skulle lægge kabler. Det sparer både tid og penge. Det er så nemt: 1. Først placerer du kontrolenhederne (panel, hub). Du kan placere dem næsten hvor som helst for at optimere systemets dækning og ydeevne. 2. Derefter placerer du detektorerne og udgangsenheder. I tilstanden Signalstyrkeverificering lyser LED på hver enhed for at vise dig, hvor signalet er stærkt nok til at sikre pålidelig kommunikation mellem enheden og RF-hub'en. Med wlsninstallationsværktøjet bliver det endnu nemmere og bedre: ud over en "klar/ikke klar"-angivelse, viser det også den relative signalstyrke, RF-støjniveauet og signal-til-støj-forholdet. Sådan kan du og dine kunder nyde godt af det trådløse lokale sikkerhedsnetværk: Når installationen går hurtigt, kan du betjene flere kunder, uden at skulle ansætte mere personale. Det ser godt ud på bundlinjen. Systemets fremragende robusthed og pålidelighed giver dig og dine kunder ro i sjælen. Med fjernbetjening af installerede systemer kan du arbejde endnu mere effektivt. Tovejs overvåget kommunikation i det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz garanterer pålidelighed. 3. Dertil kommer enhedsregistrering og automatisk konfiguration. I registreringsfasen opretter systemet en liste over de aktuelle enheder, og tildeler adresser til dem automatisk. Alle enheder måler den lokale frekvensanvendelse, hvor de er placeret, og rapporterer disse oplysninger til hub'en, som derefter vælger den bedste frekvens for det samlede system. Som et ekstra plus kan du også fjernkonfigurere og programmere netværket. Det betyder færre besøg på stedet og mulighed for at yde hurtig fjernsupport.

4 4 Pålidelighed: Dine kunder får ro i sjælen Det trådløse lokale sikkerhedsnetværk har mange fordele. De talrige innovative funktioner udgør et ekstremt pålideligt, robust system, så dine kunder aldrig behøver at bekymre sig. Tovejs trådløs kommunikation Sand tovejs trådløs kommunikation betyder bedre sikkerhed, robusthed og pålidelighed samt færre serviceopkald. Det giver større immunitet over for støjsending, forlænger batterilevetiden og muliggør tidsbesparende registrering af enheder. Det er af stor betydning, at alarmsignaler når pålideligt frem til panelet: En detektor vil f.eks. blive ved med at sende et alarmsignal, indtil hub'en/panelet kvitterer det. Al kommunikation mellem fjernenhederne og hub'en/ panelet overvåges og kvitteres kontinuerligt. Diskontinuerlige tidssignaler System-hub'en og fjernenhederne kommunikerer kortvarigt med hinanden på angivne tidintervaller. Men enhederne behøver ikke at vente med at rapportere en registreret hændelse. Der er ekstra tidsintervaller til det mellem tidssignalerne. Resultatet et et meget nøjagtigt netværkstidskoordinat og en synkroniseret kommunikationsprotokol. Det eliminerer sammenstød af RF-signaler mellem wlsn-enheder, samtidig med at batterielevetiden forlænges. wlsn skaber et lukket netværk wlsn-hub'en kommunikerer med de enheder, den har registreret og bekræftet som del af systemet. Det gør det muligt at installere flere wlsn-systemer, f.eks. i lejlighedskomplekser, uden der opstår problemer. FSK* yder bedre støjimmunitet og højfrekvensområde Frekvensbånd Kommentarer 868, ,600 Åbent bånd Typiske AM-systemer Bosch FSK*-teknologi Støjsignal 868, ,700 Sikkerhedsbånd 868, ,200 Åbent bånd 869, ,250 Tilkaldealarmer 869, ,300 Sikkerhedsbånd 869, ,400 Åbent bånd 869, ,650 Åbent bånd Frekvens 869, ,700 Sikkerhedsbånd 869, ,00 Åbent bånd * Frekvenstast Brug af det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz mindsker risikoen for RF-interferens, og gør systemet endnu mere pålideligt.

5 5 Høj sikkerhed mod sabotage Ud over fysisk beskyttelse mod sabotage af enheden, benytter protokollen også kryptering og validering til at beskytte sendte data og forebygge, at der manipuleres med afspilningen. Det europæiske sikkerhedsbånd Alle transmissioner finder sted på det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz. Dette bånd må kun bruges til indbruds- og brandalarmer, så der er mindre chance for interferens - andre RF-systemer kan bruges, uden at der opstår problemer (f.eks. trådløse telefoner og babyalarmer). De enkelte kanaler er kun på 25 khz, og tiden i luften er stærkt begrænset, hvilket også forhindrer sammenstød med andre sikkerhedssystemer. Betjening af flere kanaler Immunitet over for RF-interferens øges ved dynamisk ændring af driftsfrekvensen. Afhængigt af signalstyrken og signal-til-støj-forholdet skifter systemet automatisk mellem flere mulige kanaler for at optimere transmissionskvaliteten. Fremragende installationsområde wlsn-hub'en er meget følsom og anvender avancerede algoritmer til fejlregistrering og -rettelse for at opnå bedre modtagelse af svagere signaler. Dens evne til at afkode transmissioner med et lavt signal-til-støj-forhold er også helt usædvanlig, og giver et fremragende installationsområde.

6 6 Store fordele for dig og dine kunder Nem installation Det er ikke nødvendigt at bore huller i vægge og loft for at trække ledninger og kabler. Det betyder hurtigere og billigere installation. Plus, batterierne holder længere (de fleste op til fem år). Energiforbruget reduceres, da der ikke transmitteres unødvendige signaler mens systemet er slået fra, og da der kun bruges korte signalimpulser synkroniseret med diskontinuerlige "tidssignaler" til overvågning af enheder. Der er yderligere besparelser at hente på grund af den store pålidelighed ved trådløse lokale sikkerhedsnetværk: Der vil være færre serviceopkald og afbrydelser. Anvendelsesmuligheder for nemhed og komfort LED'er på en praktisk nøglering viser, om systemet er slået til eller fra endnu en fordel ved tovejs trådløs kommunikation. Nøgleringen kan også bruges til at styre flere enheder via systemets trådløse udgange. Det kan være ekstra bekvemmelighedsfunktioner som f.eks. åbning og lukning af garagedøre, styring af persienner eller at slukke og tænde for lyset. Der er også en indbygget LED-"lommelygte", så brugeren kan se i mørke. Dine fordele Dine kunders fordele Hurtigere og mere forudsigelig installation Høj systempålidelighed for mere ro i sjælen Hurtig og nem opsætning Lavere installations- og vedligeholdelsesomkostninger Nem test Færre serviceopkald Support for teknikere på stedet Det er ikke nødvendigt at bore huller i vægge og loft for at trække kabler Diskret installation Nøglering med visuel feedback og lommelygte Flere forretningsmuligheder med trådløse programmer (nøgleringsstyring af garagedøre, lys osv.) Da der bruges flere kanaler i det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz, kan der bruges andre RF-systemer i nærheden uden at der opstår problemer med interferens Batterier medfølger og er forinstallerede i mange enheder Lang batterilevetid (op til 5 år)

7 7 Et stort udvalg af trådløst tilbehør wlsn-hub wlsn-nøglering med 5 knapper wlsn-installationsværktøj wlsn-glasbrudsdetektor wlsn-pir-detektor wlsn-dobbelt detektor wlsn udendørs sirene wlsn-relæmodul wlsn-røgdetektor wlsn-vand-/ temperaturdetektor wlsn-vibrationsdetektor wlsn-kontakter (døre/vinduer): Standard, mini, forsænket Der er mange fremragende grunde til at vælge det trådløse lokale sikkerhedsnetværk Alt taler for det trådløse lokale sikkerhedsnetværk wlsn: Det er et utroligt pålideligt system, der er bygget på topmoderne teknologi og udviklet til præcis indbrudsregistrering og pålidelig alarmkommunikation. Dine kunder vil have ro i sindet ved tanken om, at de er helt beskyttede. Det er også meget hurtigt og nemt at installere og programmere, og du vil opdage, at tidsbesparelserne virkelig betaler sig. Læg dertil det høje kvalitetsniveau, håndværk og pålidelighed, som er kendetegnene for Bosch, og du har ramt helt rigtigt for din virksomhed og kunder. Det trådløse lokale sikkerhedsnetværk giver dig og dine kunder betydelige fordele.

8 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til dk.securitysystems@bosch.com Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Ret til ændringer forbeholdes Trykt i Tyskland 03/08 Printer AS-OT-da-01_F01U517556_02

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alle testet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 En effektiv men enkel indbrudsalarm En effektiv indbrudsalarm behøver

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog Indhold 3 1. De vigtigste facts 5 2. Systemoversigt 2.1 Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmtilstande 7 2.2 Alarmcentral og enheder 10 2.3 Easy Series

Læs mere

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog

Easy Series Indbrudsalarm. Brugerhåndbog Easy Series Indbrudsalarm Brugerhåndbog Indhold 3 1. De vigtigste facts 2. Systemoversigt 5 2.1 Easy Series betjeningsenhed 6 Easy Series skærmbilleder 7 2.2 Indbrudsalarm og enheder 10 2.3 Easy Series

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer Landsbylauget har indhentet et forslag til en tyverialarm fra Hjortteknik i Fløng. Hej Michael eklager den lange ventetid. Her er tilbud på et på alarmanlæg som kan udvides efter behov. Vedhæftet er datablad

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Sikkerhed, du kan stole på. Blue Line Gen 2 bevægelsesdetektorer Hvis du vil sikre dit hjem, din detailbutik eller andet erhverv, er det vigtigt, at

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide Solar Sikring Tillykke med din nye Solar Plus Ajax Security Hub Velkommen til hjernen I dit nye Solar Plus alarmsystem. Security Hub ens trådløse to-vejs

Læs mere

Features. Indholdet i æsken DEN

Features. Indholdet i æsken DEN DEN Features ASA-30 kan anvendes enten som en ekstra sirene tilsluttet dit alarmsystem eller som en uafhængig sirene forbundet til en fjernbetjening og/eller trådløse detektorer. - Trådløs tilslutning

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL RS 4600 Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL side 2 RS 4600 Radiobaseret tyverialarm Indholdsfortegnelse Ordliste... 3 1 Indledning... 4 2 Sender/Detektor muligheder... 4 3 Betjeningspanel & display...

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm Indhold Forord... 3 Modtagelse af sirenen... 4 Indendørs sirene... 5 Sirenens dele... 5 Sirenen inden i... 6 Montering af sirenen... 7 Udendørs sirene... 8 Udendørs sirene - solar... 9 Sammenkobling af

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang!

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det der skal til for at komme godt i gang med at sikre sit hus. Placeres sensorene strategisk på et sted tyven ikke

Læs mere

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW da Wireless Smoke Alarm Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Graphics 4 2 Indledning 6 3 Montering 7 4 Radionetværk 9 5 Vedligeholdelse 13 6 Tekniske data

Læs mere

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm!

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Velkommen til det opkoblede smarte hjem. Smarte tjenester til familien og hjemmet. Forestil dig et alarmsystem, der kan slukke for kaffemaskinen,

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer Det sikre valg ARGUS røgdetektorer 2 Det handler om kvalitet Når det gælder menneskers sikkerhed i hjemmet, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor introducerer Schneider Electric ARGUS røgdetektorer

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Den intelligente bolig er lige om hjørnet

Den intelligente bolig er lige om hjørnet Af Jesper Andersen foto jan djenner Den intelligente bolig er lige om hjørnet Energistyring til private boliger er i rivende udvikling og vil i de kommende år blive hvermandseje. Vi har set nærmere på

Læs mere

Overvejelser ved valg af smart meters set fra en forsynings virksomhed.

Overvejelser ved valg af smart meters set fra en forsynings virksomhed. Overvejelser ved valg af smart meters set fra en forsynings virksomhed. Præsentation Flemming B Møller Udannelse - Maskinmester - Teknologisk Diplom i vedligehold Erfaring - Driftsleder ved Aarhusvand

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - løsninger til Erhvervsbygninger Program 3.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR -2 rums løsning Lysstyringsfunktioner Lyset tændes automatisk, når en person går ind i rummet, og lysstyrken

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

CLOCK Viser tid, dato og ugedag Indstil tid & dato. ALARM Viser alarm; slår alarm til/fra Indstil alarmtidspunkt

CLOCK Viser tid, dato og ugedag Indstil tid & dato. ALARM Viser alarm; slår alarm til/fra Indstil alarmtidspunkt Brugermanual W 160 LANGTRÆKKENDE TRÅDLØS VEJRSTATION I FARVER Tak for dit køb af den nye vejrstation i farver. Apparatet er fremstillet med den nyeste teknologi af de mest avancerede materialer. Det leverer

Læs mere

En nydelse ved enhver lejlighed. www.somfy.dk

En nydelse ved enhver lejlighed. www.somfy.dk Sommerrum med Somfy En nydelse ved enhver lejlighed www.somfy.dk Med Somfy, bliver din terrasse et skønt "uderum", som kan bruges fra tidligt forår til sent efterår. Med Somfy bliver din markise en nydelse

Læs mere

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia Canny hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Intelligent bolig uden besvær

Intelligent bolig uden besvær Energistyring Større komfort Større sikkerhed Helt enkelt Intelligent bolig uden besvær Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret

Læs mere

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion Trådløst tastatur med ringeklokke funktion 8.12.17 Funktioner 1. En perfekt kombination af dørklokke og dør/port oplåsning, der er behageligt i brug og praktisk; 2. RF data med rullende koder for at give

Læs mere

Programmering af trådløse modtagere (RF)

Programmering af trådløse modtagere (RF) Comfort CSx75 Programmering af trådløse modtagere (RF) Introduktion Centralerne CSx75 kan udvides med trådløse (RF) modtagere på 868 MHz og 433 MHz. Når en RF modtager er installeret på centralen, kan

Læs mere

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Brugervejledning Venligst læs brugervejledningen inden montering og brug. KP700/DK-1401-1.0 Indholdsfortegnelse Introduktion Forord Medfølgende dele Produktoversigt

Læs mere

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia babyalarm 3333 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig

Læs mere

Brugervejledning til Mini DVR Alarm

Brugervejledning til Mini DVR Alarm Brugervejledning til Mini DVR Alarm Indholdsfortegnelse Information om kameraet... 3 Grundlæggende funktioner.... 3 Diagram over kameraet.. 3 Kameraets tilslutninger samt indikatorer... 4 Knapper på kameraets

Læs mere

Gør livet tryggere og meget mere bekvemt.

Gør livet tryggere og meget mere bekvemt. Gør livet tryggere og meget mere bekvemt. Verisure giver dig meget mere end en almindelig tyverialarm. Du får et opkoblet smart hjem. Slå din alarm fra og til med mobilen via Verisure App. Kontrollér din

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen Installations punkter. 1. Monter centralen hvor man ønsker den placeret 2. Monter forsyningskablet 3. Tilslut Ethernet kablet og/eller SIM kortet til kommunikations modulet 4. Tilslut batteri backup i

Læs mere

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset Du kender det sikkert: At komme til et koldt sommerhus, hvor alt bliver sat på max. for at få varmet op hurtigst muligt. Alligevel går der som regel

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Brugervejledning Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Indholdsfortegnelse Functions and features... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Package contents... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Product overview...

Læs mere

NYHED. Luk fremtiden ind i dit hjem! COMFORT IP er en produktserie til gulvvarme, lysstyring og sikkerhed.

NYHED. Luk fremtiden ind i dit hjem! COMFORT IP er en produktserie til gulvvarme, lysstyring og sikkerhed. NYHED GRATIS APP ALPHA IP GULVVARME LYSSTYRING SIKKERHED Luk fremtiden ind i dit hjem! COMFORT IP er en produktserie til gulvvarme, lysstyring og sikkerhed. Flere af produkterne kan bruges hver for sig,

Læs mere

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN 2 ASCOM telecare WP En aldrende og mere krævende befolkning, personalemangel, aldersrelateret sygdom og relativt

Læs mere

NEO GSM nødkaldeapparat. Betjeningsvejledning

NEO GSM nødkaldeapparat. Betjeningsvejledning NEO GSM nødkaldeapparat Betjeningsvejledning Kidde Danmark A/S Kidde Danmark A/S Industriholmen 17-19 Viborgvej 798 2650 Hvidovre 8471 Sabro 3686 9600 8694 8711 info@kidde-danmark.dk info@kidde-danmark.dk

Læs mere

wireless Local SecurityNetwork

wireless Local SecurityNetwork wireless Local SecurityNetwork DK Referenceguide wlsn wlsn Referenceguide Varemærker Varemærker Pet Friendly er et registreret varemærke, som tilhører Bosch Security Systems i USA. 2 Bosch Security Systems,

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

En sikker og smart virksomhed

En sikker og smart virksomhed En sikker og smart virksomhed Sikkerhedssystemet JABLOTRON 100, inklusiv den unikke MyJABLOTRON-applikation Opnå sikkerhed og kontrol på en gang Intuitiv betjening JABLOTRON 100 er et alsidigt system,

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - løsninger til Erhvervsbygninger Program 2.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR og manuel betjening Lysstyringsfunktioner Løsningen kombinerer to moduser: automatisk og manuel Ved automatisk

Læs mere

Smoke Alarm FERION 4000 O

Smoke Alarm FERION 4000 O Smoke Alarm FERION 4000 O da Smoke Alarm Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Graphics 4 2 Indledning 6 3 Montering 7 4 Vedligeholdelse 9 5 Tekniske data 10 6 Kundeservice 12 Bosch Sicherheitssysteme

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Bore huller til montering af kontrolpanel og bevægelsesdetektorer. Fastskruning af monteringsbeslag til kontrolpanel og bevægelsesdetektorer.

Bore huller til montering af kontrolpanel og bevægelsesdetektorer. Fastskruning af monteringsbeslag til kontrolpanel og bevægelsesdetektorer. Scandinavia Scandinavia Værktøj Boremaskine Stjerneskruetrækker Skal bruges til Bore huller til montering af kontrolpanel og bevægelsesdetektorer. Fastskruning af monteringsbeslag til kontrolpanel og bevægelsesdetektorer.

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - KNX løsninger til Erhvervsbygninger Program 5.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR - 4 rums løsning Dagslystyring tænd/sluk med PIR - 4 rums løsning Lysstyringsfunktioner Lyset tændes automatisk,

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - løsninger til Erhversbygninger Program 9.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR i master/slave funktion Lysstyringsfunktioner Master-tilstedeværelsesdetektoren måler den aktuelle lysstyrke

Læs mere

Indholdet i æsken. Før første ibrugtagning

Indholdet i æsken. Før første ibrugtagning 9 DEN Indholdet i æsken 1 x Trådløs kæledyrsimmun PIR bevægelsesdetektor 1 x Beslag 1 x Brugermanual ASA-40 er en højtydende trådløs kæledyrsimmun PIR bevægelsesdetektor. Denne bevægelsesdetektor udløser

Læs mere

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring!

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! Hver dag rammes 10 danskere af hjertestop! Under 10% af disse mennesker overlever! Sundhedsstyrelsen anbefaler at alle hjertestartere placeres

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få

Læs mere

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke?

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Garageportåbnere So mmer og Aper t o garageportå b Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Med en garageportåbner slipper du for at gå ud af bilen i regn og blæst blot for at åbne porten.

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - KNX løsninger til Erhvervsbygninger Program 1.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR Lysstyringsfunktioner Lyset tændes automatisk, når en person går ind i rummet, og lysstyrkeværdien er

Læs mere

Rollixo io. Installationsvejledning Bango rulleporte

Rollixo io. Installationsvejledning Bango rulleporte Installationsvejledning Bango rulleporte Indhold Beskrivelse af betjeningspanelet for ekstern programmering Installation Fastgørelse af Rollixo-modtageren Motortilkobling Sikkerhedsbremsetilkobling Kontrollere

Læs mere

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG.

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG. MANUAL OVERSVØMMELSESALARM Produktnummer: 5101-002 Udviklet af CAVIUS Oversvømmelsesalarmen er designet til at opdage vandlæk fra vaskemaskiner, vandrør eller i vaskeskabe. Kan også benyttes til at advare

Læs mere

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet Indhold: 1 Lysdioder og symboler...3 2 Betjening af systemet...5 2.1 Tilkobling...5 2.2 Frakobling...5 2.3 Overfaldsalarm...6 2.4 Alarmstop...6 2.5

Læs mere

Sikring af dit hjem. Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning.

Sikring af dit hjem.   Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning. Sikring af dit hjem Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning Plug & Play Gratis app-adgang Individuelle behov Ingen abonnement www.abus-smartvest.com Trådløst Smartvest-alarmanlæg

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse Fleksib Home Motion by Somfy og dit hjem sættes i bevægelse! Somfy fremstiller motorer og styringer for alle hjemmets vinduer, døre og porte. De

Læs mere

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne Ingen opave er for krævende Tror du, at din opgave er for krævende for et dome-kamera? Så kan du

Læs mere

Automatisk satellit overvågning af

Automatisk satellit overvågning af Automatisk satellit overvågning af dine ejendele InteT abonnement eller gebyr Få adgang til al information direkte via mobiltelefon eller Internet Bevægelses sensor - autosporing samt aflytning Markedets

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 9. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2//4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15 milliampere,

Læs mere

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Kontorbelysning Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Nyd fleksibiliteten og de store besparelser, der kommer med den! Spar energi, pas

Læs mere

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør SVING- OG SKYDEDØRE Tilbehør Sikker og pålidelig adgang Dette tilbehør gør det sikkert at anvende alle former for automatiske døre i en lang række forskellige miljøer. De kan bruges i indkøbscentre og

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - KNX løsninger til Erhvervsbygninger Program 6.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR og manuel betjening - Lysstyringsfunktioner Løsningen kombinerer to moduser: automatisk og manuel Ved

Læs mere

Introduktion Funktion Produkt oversigt 4. 2 Til- og frakobling af tilbør Forlænge signalet mellem tilbehør og alarmpanelet 5

Introduktion Funktion Produkt oversigt 4. 2 Til- og frakobling af tilbør Forlænge signalet mellem tilbehør og alarmpanelet 5 Indholdsfortegnelse Introduktion 3 1.1 Funktion 3 1.2 Produkt oversigt 4 2 Til- og frakobling af tilbør 5 2.1 Forlænge signalet mellem tilbehør og alarmpanelet 5 2.2 Forlænge signalet mellem sirenen og

Læs mere

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele.

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele. Side 1 af 5 Beskrivelse er en simpel løsning til måling, kontrol og styring af ΔT mellem frem og retur, hvorved flowet optimeres og størst mulig energibesparelse opnås. Drift en måler og overvåger den

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

Smoke Alarm FERION 1000 O

Smoke Alarm FERION 1000 O Smoke Alarm FERION 1000 O da Smoke Alarm Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Graphics 4 2 Indledning 6 3 Montering 7 4 Vedligeholdelse 9 5 Tekniske data 10 6 Kundeservice 11 Bosch Sicherheitssysteme

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere