Funktionelle lidelser, kort og klart.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Funktionelle lidelser, kort og klart."

Transkript

1 Sundheds- og Forebyggelsesudvalget SUU Alm.del Bilag 315 Offentligt Funktionelle lidelser, kort og klart. Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser, FFLs mål, baggrund, dokumentation og helbredelses-resultater FFLsog regionernes mål: FFLs mål ses uden mulighed for misforståelser bl.a. i skrivelse fra Nordjyllands Amt: Afrapportering fra Arbejdsgruppen vedr. rehabilitering nedsat i regi af Nordjysk Rygforum, 2005,side 5, CITAT: "Kommunikationskurser for professionelle Etableringen af undervisningstilbud om somatiserende patienter (Somatiserende = medicinsk uforklarlige symptomer). Kurset er udarbejdet af Forskningsenheden for Funktionelle Lidelser, Århus Kurset benævnes TERM-modellen. Kurset har tidligere været en stor succes blandt de læger, som allerede har gennemgået det i Vejle og Århus Amt. Formålet er, at antallet af uhensigtsmæssige henvisninger til ALLE sygehusafdelinger kan reduceres, og det samme menes antallet af viderehenvisninger fra disse at kunne. Dermed kan man nedsætte risikoen for kronificerede patienter, som cykler rundt i systemerne. Det vurderes samtidig, at kurset vil være billigt i forhold til de udgifter til undersøgelser og behandling, som kan spares. Og i TrygFondens Syg, - men ingen diagnose? Funktionel sygdom og reform af førtidspensionen, 2011 står der side 26, CITAT: Det andet aspekt drejer sig om at sikre behandling af patienter med funktionel sygdom på det rette niveau i sundhedsvæsenet, og at undgå talrige henvisninger til specialafdelinger. Og på Side 31 i DSAMs Klinisk Vejledning for almen Praksis, Funktionelle Lidelser, 2013, som lige er blevet sendt til samtlige praktiserende læger i Danmark, står der, side 31, CITAT: Undgå udredning, der ikke er indiceret på grundlag af objektive fund eller et veldefineret klinisk sygdomsbillede. FFLvil altså undgå videresendelse af patienter i sundhedssystemet, hvilket regionerne af sparehensyn er enige i. Og pengene man sparer, foreslår FFL, atman bruger på flere kurser, så Term-modellen kan blive udbredt. TrygFondens Syg, - men ingen diagnose? Funktionel sygdom og reform af førtidspensionen, DSAMs Klinisk Vejledning for almen Praksis, Funktionelle Lidelser, Baggrund: Psykiaterne på FFL arbejder ud fra Term-modellen, som oprindelig er engelsk. Den danske udgave af Term-modellen er udarbejdet af Per Fink, Marianne Rosendal og Tomas Toft for Forskningsenheden for Funktionelle Lidelser i Århus.

2 Formålet med Term-modellen Formålet med Term-modellen er at give praktiserende læger en patient-håndterings-model, hvormed de kan håndtere besværlige patienter, patienter som er svære at diagnosticere og svære at hjælpe, og få dem til at deltage i psykiaterne på FFLs behandlingsprogram, som består af: mindfulness, kognitiv terapi, gradueret fysisk træning og evt. psykofarmaka. I Term-modellen, som mange mennesker finder manipulerende og ubehagelig, står der bl.a. (lettere forkortet) side 31 i DSAMs nye Klinisk vejledning for almen praksis, Funktionelle lidelser, 2013: Lægen skal undgå udredning, hvis der ikke findes objektive fund eller et veldefineret klinisk sygdomsbillede. Lægen skal sanere patientens medicin. Lægen skal stille diagnosen, f.eks. funktionel lidelse, for det beroliger patientenat få et navn på sin sygdom. Lægen skal overveje antidepressiv medicin. Lægen skal være stoisk overfor eventuelle klager over bivirkninger af medicinen. Lægen skal forsøge at blive patientens eneste læge Lægen skal forsøge at opbygge en alliance med de pårørende. Lægen skal vælge medicin, som kan serummonitoreres. DSAMs Klinisk Vejledning for almen Praksis, Funktionelle Lidelser, Den originale term-model, læs især siderne 51-53: Funktionelle lidelser: Funktionelle lidelser er ikke en WHO-anerkendt diagnose. Diagnosen består, ifølge psykiaterne, af en række fysiske sygdomme (bl.a. fibromyalgi, ME, irritabel tyktarm, whiplash, duft- og kemikalieoverfølsomhed og bækkenløsning) som man har svært ved at helbrede patienter for i det somatiske sundhedsvæsen, hvorfor patienten henvises til psykiatrien, men der findes ingen beviser for at psykiatrien har bedre held med at hjælpe disse patienter. Funktionelle lidelser skal, ifølge psykiaterne på FFL, behandles i almen praksis, hvorimod svær funktionel lidelse, som psykiaterne kalder: Bodily Distress Syndrome, BDS, skal behandles af psykiatere eller i almen praksis med støtte at psykiatere eller psykologer. WHO har i mange år kategoriseret fibromyalgi og ME som fysiske sygdomme, men FFL har længe forsøgt at få disse sygdomme lagt ind under deres diagnose BDS. WHO har imidlertid i februar 2014 oplyst, at dette ikke vil ske. Hvordan får man diagnosen BDS? BDS-diagnosen er psykiaterne på FFLs egen opfindelse, det er den diagnose, som psykiaterne gerne vil huskes for, og den diagnose som de kæmper for at få anerkendt internationalt.

3 Ifølge DSAMs Klinisk vejledning for almen praksis,funktionelle lidelser, 2013 står der på side 12, hvordan diagnosen BDS stilles, citat: Symptommønstret er karakteriseret ved tilstedeværelse af mindst 3 samtidige symptomer fra mindsten af de følgende symptomgrupper. Hjertebanken +trykken/smerter i brystet + forpustethed uden anstrengelse = BDS Mavesmerter + diarré, + oppustethed= BDS Smerter i arme eller ben +ledsmerter + rygsmerter = BDS Koncentrationsbesvær + hukommelsesbesvær+ træthed = BDS Bemærk hvor let alle mennesker kan opfylde disse kriterier i perioder af deres liv, og bemærk også, hvordan disse symptomer kan dække over alvorlige sygdomme, som bør udredes og behandles fysisk. P.S. Borgere med psykiske lidelser indgår ikke i argumentationen i dette dokument. Dette dokument angår udelukkende borgere med fysiske sygdomme, som er i risiko for at få 'konverteret' deres diagnose til en psykiatrisk diagnose. DSAMs Klinisk Vejledning for almen Praksis, Funktionelle Lidelser, FFLs dokumentation : Region Midtjylland har anbefalet FFLs behandlingsmetoder i forbindelse med FFLs nye MEvidencenter. Om dette Videncenter står der i Notat 25, Region Midtjylland , CITAT: "Der findes en solid dokumentation for, at kognitiv adfærdsterapi og gradueret fysisk optræning er effektive behandlinger ved CFS (læs ME) og andre Funktionelle lidelser, hvorimod der er mere sparsom dokumentation for andre behandlingsmetoder." Men forespurgt efter denne solide dokumentation melder Region Midtjylland imidlertid efterfølgende ud i mail afd , CITAT: "Der foreligger ingen dokumenter med de ønskede informationer. Hele korrespondancen kan ses her: Ingen solid dokumentation FFL har ikke fremlagt beviser for, at deres behandlinger virker. Deres undersøgelser bygger altid på ganske få personer, som ikke er blevet helt raske, og deres abstracts og undersøgelser er altid fyldt med formuleringer som: Der er noget som tyder på, Der er en stigende dokumentation for, Der er efterhånden evidens for, Behandlingsresultaterne ved funktionelle lidelser synes at være gode, Endvidere har medicinsk behandling muligvis en virkning formuleringer som også forekommer i DSAMs nye vejledning. FFLs vigtigste bevis -undersøgelse kan læses i nedenstående link, og der er ikke meget substans og bevis for at FFLs metoder virker: Cognitive behavioural group treatmentfor a range of functional somaticsyndromes:randomised trial af Andreas Schröder, Emma Rehfeld, Eva Ørnbøl,Michael Sharpe, Rasmus W. Licht and Per Fink.

4 Ingen dokumentation: D blev FFL spurgt om,hvilke sygdomme de havde størst succes med at behandle og helbrede. Og svaret lød, CITAT: Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser behandler udelukkende patienter med funktionelle lidelser og har dermed ikke erfaring med behandling af andre sygdomme til sammenligning. Svaret viser, at psykiaterne på FFL enten ikke har statistikker, eller at de ikke vil ud med de statistikker, de evt. har Om psykiaterne har bedre succes med at afhjælpe den ene eller den anden sygdom, kan de således ikke oplyse. Og dette er vigtig viden for syge borgere, som kommer langvejs fra. Hele brevet kan ses nederst her: Efterlysninger af helbredte borgere I 20 Face-book-grupper for syge borgere er der blevet efterlyst borgere, som har været på FFL, og mange dukkede op, men INGEN har erklæret sig raske, smertefri eller arbejdsmarkedsparate. Jobcentre henviser til FFL/ forskning / forsøg: På trods af manglende beviser på at FFLs behandlinger virker, så sender jobcentre landet over fysisk syge kronikere til psykiaterne på FFL, fordi kommuner og sagsbehandlere mener, at der er behandlingsmuligheder i psykiatrien for dem, som på grund af sygdom ikke kan klare et heldagsjob. Behandlingsmuligheder er netop nøgleordet, hvormed kommunen kan trække en sag ud, for så kan patienten komme på venteliste til FFL, derefter til samtaler, og så til 9 mindfulnesssessioner. Det kan tage op til to år, og i den tid forbliver patienten på kontanthjælp, og kan således ikke komme i fleksjob eller på førtidspension. FFL har fået tilladelse til at lave forsøg med smertepatienter og stoffet imipramin. Per Finks tilladelse til forsøg: TrygFonden og Lundbeck Fonden støtter FFL: TrygFonden har støttet FFL med i hvert fald 100 mil kr. De første rigtig store beløb faldt i , hvor TrygFonden afsatte 48 mil kr. til FFL. Siden er beløb givet til mange formål: forskning, undersøgelser, førtidspensions-oplæg, pjecer, ph.d. afhandlinger, temadage, Dansk Kommunikation og hjemmesider TrygForsikrings-selskaber sparer mange penge på, at syge får psykiatriske diagnoser,fordi psykiatriske diagnoser kun udløser sygeforsikringer eller arbejdsskadeforsikringer i ca. 4-7 % af tilfældene. Lundbeck Fonden støtter også FFL med store beløb og gratis medicin. 48 mil fra TrygFonden til FFL i :

5 Konklusion: Der bør sættes spørgsmålstegn ved de undersøgelser, som FFL bygger på. Der findes ingen dokumentation for at psykiaternes behandlinger virker på patienter med de indlemmede diagnoser. FFLs rådata bag deres undersøgelser bør udleveres. Deres udvælgelseskriterier til undersøgelser bør offentliggøres. Andre forskere bør kunne analysere og efterprøve FFLs data. FFL bør tvinges til at komme med deres behandlingsresultater med separate resultater for hver enkelt af de sygdomme, som de har indlemmet i deres diagnoser funktionelle lidelser og BDS (rimelige forbrugeroplysninger). Diagnosen BDS bør ikke anvendes, da den ikke er anerkendt af WHO. WHO mener ikke at fibromyalgi og ME bør høre under somatoforme sygdomme, men FFL har indlemmet disse diagnoser i deres psykiatriske diagnoser. Dette bør forhindres ad politisk vej. Psykiaterne på FFL har fået ansvaret for ME-behandlingen i DK. Dette bør ændres og MEbehandlingen bør lægges ud til den praktiserende læge og til speciallæger, som det anbefales i Niceguidelines. Med en funktionel-eller en BDS-diagnose stopper udredning, og farlig sygdom kan overses. Term-modellen bør ikke anvendes, da ligeværdighedsprincippet mellem mennesker tilsidesættes i modellen. Læger og speciallæger bør opfordres til at nægte at lade deres diagnoser overrule afffls psykiatriske diagnoser. Læger bør, inden de henviser til FFL, vide, at det er stigmatiserende og sårende at få en psykiatrisk diagnose uden rimelig grund i tilgift til en fysisk sygdom. FFLs økonomi bør kulegraves. Bag TrygFondens 100 mil. støtte ligger der en hensigt, som tjener Trygs forsikringsselskaber og ikke syge borgeres vel. Der bør stilles spørgsmålstegn ved, om TrygFondens midler bruges til almenvældets vel. Politikerne bør overveje, om kommunerne får valuta for pengene ved henvisninger til FFL? Andrea Bjerk A M Savolainen Ann-JeanitaHansen Angela Lassi Anja Fairfaks Jespersen

6 Ann Clausen Anne-GreteHansen Anne-Gro Strøm Anne Larsson Annemarie Thorsen Anne Mette Lian Anne-metteLouw Kristoffersen Anni List Kjærby AnitaLindhard BarbroAndersson Stålhandske Beate M. Waarøe Bente Jarmon Bente Stenfalk Berit Rask Birgit Hansen Birgit Lykke Christiansen Birgitte Baron Birgitte Rodh Birthe Johannessen Birthe Krejberg Andersen Birte Lambjerggaard Betina Ljung Olsen Betina Lykke Bodil Lunding Bodil Rejnholdt Bonnie Kayser Britta Ramshardt Camilla Gaudesen Catharina Holm Carina Dahl Andreasen Charlotte Abildgaard Charlotte Lund Charlotte Jensen Christa Bantz Christian Andersson Christina Bjerre Olsen Christina Louise Waever Christina Oldvej DelennGadgaard Ribes Ditte Michaela Nielsen Dorte Hansen Dorte Snabe Elin Synnes Elise Berg Elsebeth Lindegaard Eva Kramer FlemmingBattling Eriksen Flemming Hansen

7 Grete Karlsen Hailey Barting Hans Prag Hanne Bjerre Hanne Frølund Jess Hanne L. Jensen HanneLomholdt Heidi Mathiesen Helene Larsen Hella Pedersen Helle Florgård Helle Mærsk Thomsen Inge Hansson Inge Møllehave Iris Romerdahl Larsen Jane Heltborg Jane Paaske Jeanette Byriel Jette Hvalsø Jette Malene Schmidt Jette Skovgård Madsen Jette Uhlott Joan Skytte Frederichsen JoyannaUllamai Thomassen Kamma Løndahl Karin Dam Karin Timlen Karin Zwisler Karsten Bækgaard Katarina Hallsten Hultheimer Kathleen Lene Rosendal Kathrine Nielsen Ketty Hansen Kirsten Harwood Kirsten Lønborg Kirsten Wolderslund Kjellfrid MarieMyklebust Kristin Lyslo Pedersen Kristine Espebu Kristine Mikkelsen Kristina Bejer Nordentoft Eversen Kurt A Nissen Laila Heiselberg Theilgaard Laila Kamp Kruse Lasse Felsted Petersen Lene Winther Lilia Masters Linda Moshage

8 Linda Ternsten Haukenæs Lisbeth Bakken Lisbeth Hedegaard Lone Madsen Lone Marquard Jensen Lone Sørensen Lotte Eline Schaal Vejen Lotte Groes Louise Nielsen Marianne Hvid Degnebolig Marianne Jørgensen Marianne Odgaard Marianne Saabye Margrete Juliane Beyer Martin Louw Kristoffersen Merete Fransson Merethe LarsenYtrenes Merete Holck Merete Lindegaard Mette Bylund Mette Holt Mette Sørensen Mie Thorsen Mireille Edgren Monika Søby Morten Thomassen Muhammed Ali Aytac Naja Johanne Krabbe Kristensen Nana S. Krainert NinaChristiansen Nina E. Jensen PatriciaAgnes Aarup Zakrisen Pernille Obbekær Pernille Petersen Per Larholm Pia Hammer Reichenbach Ragnhild Von Harling Lien Rikke Noack Skivild Rikke Skov Rasmussen RitaJørgensen Rya Nina Sørensen Sana Petersen Signe Brønnum Fahham Simone Mogensen Sofie Dybvad Sof Poulsen Sonja Georgi Susan Bregenborg

9 Susse C C Persson Sussie Pultz Synnøve Aldenhamn Søren Fokdal Søren Larsen Søren Tøttrup Søster From Petersen Tina Grimsmo Tina SøsIversen Thomas M. Madsen Trine Jensen Trine JuulJohansen Tom Skov Hansen Ulla Malmberg Søgaard Ulla Thorsen Venke Midtlien Vibeke Farm Vibeke Hartung Nielsen Vivi Porsborg Ása Stefánsdóttir Åse Pedersen

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget SUU Alm.del Bilag 429 Offentligt

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget SUU Alm.del Bilag 429 Offentligt Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2013-14 SUU Alm.del Bilag 429 Offentligt Spørgsmål til sundhedsminister Nick Hækkerup efter samrådet om funktionelle lidelser, stillet at Fb-gruppen Menneskesynet bag

Læs mere

Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser Risskov 2011 Psykiater Lone Overby Fjorback lonefjor@rm.dk Psykiater Emma Rehfeld emmarehf@rm.dk Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital www.funktionellelidelser.dk Funktionelle

Læs mere

5km Alle. Idrætshøjskole F 00:23:23.64 04:40:00 Bryndis 63 Valdimarsdöttir. Idrætshøjskole F 00:24:05.52 04:49:00

5km Alle. Idrætshøjskole F 00:23:23.64 04:40:00 Bryndis 63 Valdimarsdöttir. Idrætshøjskole F 00:24:05.52 04:49:00 Plac. Nr. Navn Klub/Firma Køn Netto tid Min/km 12 87 Thea Weibel Idrætshøjskole F 00:23:06.86 04:37:00 14 Lærke Kvist 68 Jørgensen Idrætshøjskole F 00:23:23.64 04:40:00 18 Bryndis 63 Valdimarsdöttir Idrætshøjskole

Læs mere

Det er på tide at tage funktionelle lidelser alvorligt. Marianne Rosendal, Lektor, praktiserende læge, PhD, Forskningsenheden for Almen Praksis, SDU

Det er på tide at tage funktionelle lidelser alvorligt. Marianne Rosendal, Lektor, praktiserende læge, PhD, Forskningsenheden for Almen Praksis, SDU Det er på tide at tage funktionelle lidelser alvorligt Marianne Rosendal, Lektor, praktiserende læge, PhD, Forskningsenheden for Almen Praksis, SDU Sundheds- og Ældreudvalget 2016-17 SUU Alm.del Bilag

Læs mere

Medicinsk uforklarede symptomer og funktionelle lidelser

Medicinsk uforklarede symptomer og funktionelle lidelser Medicinsk uforklarede symptomer og funktionelle lidelser Program 10.30-12.30 12.30 Definitioner Udredning og behandling af MUS Refleksion Pause Om stepped care og socialmedicin Håndtering af svære funktionelle

Læs mere

300 m. 400 m. 600 m. 800 m.

300 m. 400 m. 600 m. 800 m. ÅRGANGSREKORDER: Piger:60 m. 7 Ann Jørgensen 10,9 85 8 Sabine Kass 9,3 85 9 Lone Danielsen 9,2 85 10 Kristina Laursen 9,0 85 11 Lærke Østergaard 8,7 90 12 Lærke Østergaard 8,3 91 13 Lone Knudsen 8,5 59

Læs mere

Yderligere information til svar på spørgsmål 704 udg 2

Yderligere information til svar på spørgsmål 704 udg 2 Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2013-14 SUU Alm.del Bilag 424 Offentligt Yderligere information til svar på spørgsmål 704 udg 2 Af svar på spørgsmål 704 1 fremgår det, at der er foretaget en ny analyse

Læs mere

30/ kl. 13 Resultat A - B= 13/15 MD Hold A Reserve Hold B Reserve 1. Sæt 2. Sæt 3. Sæt Vinder

30/ kl. 13 Resultat A - B= 13/15 MD Hold A Reserve Hold B Reserve 1. Sæt 2. Sæt 3. Sæt Vinder Holdkamp 1 Kampene afviklet af: 30/9-2018 kl. 13 Resultat A - B= 13/15 MD Hold A Reserve Hold B Reserve 1. Sæt 2. Sæt 3. Sæt Vinder 1 Mette Willumsen Nina Roust 21/14 21/10 A Bjørn Sandqvist Dan Westerman

Læs mere

300 m. 400 m. 600 m. 800 m.

300 m. 400 m. 600 m. 800 m. ÅRGANGSREKORDER: Piger:60 m. 7 Ann Jørgensen 10,9 85 8 Sabine Kass 9,3 85 9 Lone Danielsen 9,2 85 10 Kristina Laursen 9,0 85 11 Lærke Østergaard 8,7 90 12 Lærke Østergaard 8,3 91 13 Lone Knudsen 8,5 59

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 00:57:33 Jonas Blæsbjerg 2009 17:14,21 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:43 DRENGE 15-19 ÅR Lasse Ibsen 2003 11:31,67 20:24,55 Tim Dannemand

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 60 Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 00:57:33 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:22

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

Medl.nr. Fornavn Efternavn Mobiltelefon 623 Hanne Andersen Hanne Andreassen Grethe Arntzen Elisabeth

Medl.nr. Fornavn Efternavn Mobiltelefon 623 Hanne Andersen Hanne Andreassen Grethe Arntzen Elisabeth Medl.nr. Fornavn Efternavn Mobiltelefon 623 Hanne Andersen 4541162510 2818 Hanne Andreassen 4520814489 2024 Grethe Arntzen 51328199 2191 Elisabeth Asger Olsen 24421091 2626 Lis Astor 4560709908 3798 Alis

Læs mere

5km Alle. Idrætshøjskole F 00:23: :40:00. Idrætshøjskole F 00:24: :49:00. Idrætshøjskole F 00:24: :55:00

5km Alle. Idrætshøjskole F 00:23: :40:00. Idrætshøjskole F 00:24: :49:00. Idrætshøjskole F 00:24: :55:00 5km Alle Plac. Nr. Navn Klub/Firma Køn Netto tid Min/km 12 87 Thea Weibel Idrætshøjskole F 00:23:06.86 04:37:00 14 Lærke Kvist 68 Jørgensen Idrætshøjskole F 00:23:23.64 04:40:00 Bryndis 18 63 Valdimarsdöttir

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

Resultater 29. april Kvindeløbet 2014-4,5 km Placering StartNr Tid M_K Distance Navn By Klub 1 193 00:18:57 K 4,5 Helene Rasmussen Grenaa GMLK 2 166

Resultater 29. april Kvindeløbet 2014-4,5 km Placering StartNr Tid M_K Distance Navn By Klub 1 193 00:18:57 K 4,5 Helene Rasmussen Grenaa GMLK 2 166 1 193 00:18:57 K 4,5 Helene Rasmussen Grenaa GMLK 2 166 00:20:51 K 4,5 Stephanie Sørensen Grenaa 3 163 00:22:05 K 4,5 Sanne Brix Grenaa Grenaa Motionsløbeklub 4 151 00:22:27 K 4,5 Lotte Rasmussen Grenaa

Læs mere

Overgreb mod sygemeldte med uafklarede kroniske lidelser?

Overgreb mod sygemeldte med uafklarede kroniske lidelser? Fra: Term Modellen [mailto:termsyn@gmail.com] Sendt: 1. februar 2012 15:19 Til: Hovedmail Assens Emne: Overgreb mod sygemeldte med uafklarede kroniske lidelser? ---------- Forwarded message ----------

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Faglig netværksgruppe Specialpædagogik

Faglig netværksgruppe Specialpædagogik Specialpædagogik Skole Faglærere Mailadresse - samlet mail liste sidst i dokumentet Tovholder Låsby Skole Skole Dorte Bøg Kongsbach - Tovholder dorte.kongsbach@skanderborg.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole

Læs mere

1 Mie Agerbo A Cook Medical 2 Iben Bardino A Unisteel.Com 3 Camilla Keller A El. Garadores 4 Karina Kristensen 550

1 Mie Agerbo A Cook Medical 2 Iben Bardino A Unisteel.Com 3 Camilla Keller A El. Garadores 4 Karina Kristensen 550 1 Mie Agerbo 1819 9 202 A 2 Iben Bardino 3506 18 194 A Unisteel.Com 3 Camilla Keller 1938 10 193 A El. Garadores 4 Karina Kristensen 550 3 183 A 5 Anne Agerbæk 7387 41 180 A J.A.A.B. 6 Mette Christensen

Læs mere

Børn- og Skoleforvaltningen. ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde

Børn- og Skoleforvaltningen. ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde 198 VIGGO STEN CHRISTENSEN Skærbæk Børn og Skole Børn og Skolechef 299 TOVE RISBJERG NIELSEN Bredebro Børn og Skole Konsulent 205 INGE MARIE FJORDHAUGE

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 25:51,00 00:57:33 60 Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 58 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen

Læs mere

Bodily Distress Syndrome (BDS)

Bodily Distress Syndrome (BDS) Bodily Distress Syndrome (BDS) Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser Aarhus Universitetshospital 1 Lidt om Bodily Distress Syndrome (BDS) Bodily Distress Syndrome er en ny diagnose der bruges i

Læs mere

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23 Alice Ilona Jensen Jobkonsulent E-mail: aij@silkeborg.dk 89 70 47 23 Anders Pedersen Socialrådgiver/Jobkonsulent E-mail: ape@silkeborg.dk 89 70 47 49 Anette Riis Anette Ulrik Psykolog E-mail: arn@silkeborg.dk

Læs mere

STARTLISTE Skoven - Sletten

STARTLISTE Skoven - Sletten 09:00 1-54 S Jensen / G Andersen 33,1 21 57 M 105 ANDERSEN, Gert 78-1045 A 16,3 20 57 M 104 JENSEN, Sven 78-3400 A 16,8 21-75 M Sørensen / H Rasmussen 43,5 27 57 M 152 SØRENSEN, Michael 78-2705 B 20,7

Læs mere

UNGDOMS TOP 10 PIGER: 60 m. -11 år: 100 m år: 100 m år: 100 m år: 80 m år: 100 m år: 200 m. -11 år: 60 m.

UNGDOMS TOP 10 PIGER: 60 m. -11 år: 100 m år: 100 m år: 100 m år: 80 m år: 100 m år: 200 m. -11 år: 60 m. UNGDOMS TOP 10 PIGER: 60 m. -11 år: Kristiana Laursen 9,0 85 Nina Krarup 9,0 09 Elin Dögg -0,4 9,29 03 Lone Danielsen 9,2 85 Sofie Albrechtsen 9,2 06 Sofie Albrechtsen 9,47 05 Sabine Kass 9,3 85 Nathalia

Læs mere

Holdnavn Navn Indeks Snehvide og de 4 fordærvede Bodil 81,1957569913 LOOP Wombasserne Susanne 83,1625183016 Prinsserne Mereta 84,834663626 Team

Holdnavn Navn Indeks Snehvide og de 4 fordærvede Bodil 81,1957569913 LOOP Wombasserne Susanne 83,1625183016 Prinsserne Mereta 84,834663626 Team Holdnavn Navn Indeks Snehvide og de 4 fordærvede Bodil 81,1957569913 LOOP Wombasserne Susanne 83,1625183016 Prinsserne Mereta 84,834663626 Team Højgård Kirsten 85,1367419738 Team Cheesecake Joan 85,2140077821

Læs mere

Nina Petersen 1983 b Pia Merete Yde 1983 b Pia S. Laursen 1983 b Tina Bech 1983 b Tina Petersen 1983 b Anne Birgitte Nielsen 1983 c Anne Mette

Nina Petersen 1983 b Pia Merete Yde 1983 b Pia S. Laursen 1983 b Tina Bech 1983 b Tina Petersen 1983 b Anne Birgitte Nielsen 1983 c Anne Mette Dimitterede 1983 Anne Marie Møller 1983 a Anne Mette Kristiansen 1983 a Bente Gregersen 1983 a Berit Holst Nielsen 1983 a Berit Paulsen 1983 a Birgitte S. Hansen 1983 a Britta Munk 1983 a Gitte Johansen

Læs mere

Rangliste Piger/damer m.

Rangliste Piger/damer m. Rangliste Piger/damer 2009 100m. Helle Sørensen, 65 12,6s 79 Maria L. Jensen, 90 12,94s 09 Pia Christiansen, 66 12,8s 84 Louise K. Højland, 80 12,8s 94 Maria L Jensen. 90 13,0s 07 Ida Harlev, 79 13,30s

Læs mere

Personaleoversigt - Ansatte på Rådhuset i Dronninglund Kommune

Personaleoversigt - Ansatte på Rådhuset i Dronninglund Kommune DIREKTION Ove Thomsen Kommunaldirektør (ordførende) TJ Kristian Østergaard Direktør for Borgerbetjening TJ Lene D. Faber Vicekommunaldirektør OK SEKRETARIAT Else Larsen Ekspeditionssekretær 37t. TJ Britta

Læs mere

Aarhus Universitetshospital

Aarhus Universitetshospital Anmodning om deltagelse i det videnskabelige forsøg: Behandling af patienter med langvarige helbredsproblemer (kroniske funktionelle lidelser) med gruppeterapi Originaltitel: Behandling af multi-organ

Læs mere

Hvemervi? Foreningernehar patienter, men antalletafborgeremed diagnoser, der lægges ind under FL overstiger

Hvemervi? Foreningernehar patienter, men antalletafborgeremed diagnoser, der lægges ind under FL overstiger Hvemervi? De 29 patientforeninger som står bag underskriftsindsamlingen imod brugen af det psykosomatiske forskningsbegreb FL (funktionelle lidelser). Den pt. har 10.130 danske underskrifter. (bilag 1)

Læs mere

Faglig netværksgruppe - Billedkunst

Faglig netværksgruppe - Billedkunst Billedkunst Skole Faglærere Mailadresse - samlet mailliste nederst i dokumentet Tovholder Højboskolenskolen Mette Weber Formand mette.weber.madsen@skolekom.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole Anette Christensen

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Tid: Sekretariat Sekretariat Sekretariat Sekretariat Speaker Lyd/Musik Skriver for vet 10:00-13:00 Kristina Brødbæk Louise Ø Larsen Lene Burgaard 13:00-16:00

Læs mere

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! betegner TERM-modellen som SYSTEMMOBNING, som man kan læse mere om på vores hjemmeside under Download på:

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! betegner TERM-modellen som SYSTEMMOBNING, som man kan læse mere om på vores hjemmeside under Download på: betegner TERM-modellen som SYSTEMMOBNING, som man kan læse mere om på vores hjemmeside under Download på: www.voksenmobningnejtak.dk Migrænikerforbundet har venligst givet os lov til at videreformidle

Læs mere

2 - Marbæk Nordstjernen 0-2 år Nordstjernen 3-5 år

2 - Marbæk Nordstjernen 0-2 år Nordstjernen 3-5 år 1 - Ferslev Institution Pilehuset 0-2 år 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Pilehuset 3-5 år 42 41 42 44 45 35 37 38 40 40 40 40 41 40-2 Dagpleje Annegrethe jacobsen 4 4 4 4 4 4 4 4 2 2 2 2 2 3 Birthe Frydellund

Læs mere

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager Klub/Firma Post nr By Deltager Fredag Lørdag Fredag Lørdag AL-Bank 10 allan simonsen 0 0 0 Nej tak... Nej tak, den fikser jeg selv. Nej tak, den fikser jeg selv.

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Nielsen 14 km 01:26:00 Anne Holm Halvmaraton 01:38:37 Anne Olsen 7 km 00:55:02 Anne-Bodil Harrild 7 km 00:50:05 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton 02:33:18 Asger Friis Pedersen DNS Benjamin Noer 14

Læs mere

29 dec Peder Jensen (11 Sep Mar 1935) Marius Kristian Iver Jensen (f. 8 Apr 1889) Edith Skov Jensen (f. 2 Mar 1914)

29 dec Peder Jensen (11 Sep Mar 1935) Marius Kristian Iver Jensen (f. 8 Apr 1889) Edith Skov Jensen (f. 2 Mar 1914) Peder Jensen (11 Sep 1867-23 Mar 1935) Marius Kristian Iver Jensen (f. 8 Apr 1889) Edith Skov Jensen (f. 2 Mar 1914) g. 4 Maj 1893 Ane Rasmussen (12 Feb 1862-9 Jan 1921) g. Julie Larsen Skov (20 Dec 1887---

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Styrmandsvagtliste 2019

Styrmandsvagtliste 2019 Styrmandsvagtliste 2019 DATO AKTIVITET STYRMANDSVAGT Mandag d. 1. april kl 17.45 Hanne Schackinger Tirsdag d. 2. april kl 17.45 Onsdag d. 3. april kl 17.45 SPP træning ( tilmelding ) Torsdag d. 4. april

Læs mere

Nicolai Grocott Tyge Helms Skov Mathias Andersen Claus Riber Pedersen

Nicolai Grocott Tyge Helms Skov Mathias Andersen Claus Riber Pedersen Dato: 27.01.2011, Eksaminatorer: Leif Zebitz, censor L. Brunø, lokale L2.01: avn FØL fra Fys 710 Fremvisning, Teoretisk eksamination, Votering og feedback Nicolai Grocott Tyge Helms Skov 08.30-08.45 08.45-08.55

Læs mere

Aarhus Universitetshospital

Aarhus Universitetshospital Anmodning om deltagelse i det videnskabelige forsøg: Behandling af patienter med langvarige helbredsproblemer (kroniske funktionelle lidelser) med medicin Originaltitel: Behandling af multi-organ bodily

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

Oversigt over lokaludvalg under områdeudvalget for sundhed og omsorg opdateret september 2017

Oversigt over lokaludvalg under områdeudvalget for sundhed og omsorg opdateret september 2017 Oversigt over lokaludvalg under områdeudvalget for sundhed og omsorg opdateret september 2017 Plejecenter Violskrænten og Grønnegården Anette Eriksen, aoe@norddjurs.dk 3056 4388 Rie Olsen, anmo@norddjurs.dk

Læs mere

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato:

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Rekorder for damer 12 år og yngre 50 Fri Navn: Frederikke Hedegaard Tid: 0.30.34 Dato: 19.11.05 100 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 1.06.65 Dato: 30.11.13 200 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 2.27.23 Dato: 01.12.13

Læs mere

Faglig netværksgruppe Natur/teknik

Faglig netværksgruppe Natur/teknik N/T Skole Faglærere Mailadresse - samlet mail liste sidst i dokumentet Tovholder MBS Bente Mathiesen Tovholder bente@gefibermail.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole Ejer Bavnehøj Skolen Gl.Rye Skole Gyvelhøjskolen

Læs mere

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner Bilag 3 Godthåbsvej Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner A B C D E F G H I J K L Formålet Trafik Støj Slitage Parkering (herunder cykel-p) Plads/hjørne (nedlæggelse af vejudvidelse)

Læs mere

Alle tiders bedste tider - kvinder. Opdateret med år 2010 resultater.

Alle tiders bedste tider - kvinder. Opdateret med år 2010 resultater. Alle tiders bedste tider - kvinder. Opdateret med år 2010 resultater. 100 m 1 14.10 Pia Christensen 1961 29.05.1984 2 16.10 Lene Munch 1983 30.05.1995 3 16.53 Ella Grimm 1947 15.08.1998 4 16.63 Birthe

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989.

D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989. D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989.------ 1989 Katrine Nielsen 1990 Tanja Boen Knudsen 1990 Kamilla

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Hallin Halvmaraton 02:33:53 Allan Kjær Andersen Maraton 03:50:05 Anders Bruun Mathiasen 7 km 01:26:00 Andy Horvath Halvmaraton 02:15:00 Anette Holbek Halvmaraton 01:41:27 Anne Olsen 7 km 00:57:13

Læs mere

Hovedrengøring Område Navn Telefon Formænd Deadline Rengøringsmateriel Ruth Visby X Indkøb. Ruth Visby X. Område

Hovedrengøring Område Navn Telefon Formænd Deadline Rengøringsmateriel Ruth Visby X Indkøb. Ruth Visby X. Område Område Navn Telefon Formænd Deadline Rengøringsmateriel Ruth Visby 97971156 X Indkøb. Ruth Visby 97971156 X Område 1 12-07-2015 Dorte & Michael Christiansen 41 29 59 44 X Bettina & Lars Grønkjær 23 64

Læs mere

Oversigt over Landsforsøgene 2014

Oversigt over Landsforsøgene 2014 Oversigt over Landsforsøgene 2014 vfl.dk Oversigt over Landsforsøgene 2014 Forsøg og undersøgelser i Dansk Landbrugsrådgivning Samlet og udarbejdet af LANDBRUG & FØDEVARER, PLANTEPRODUKTION ved chefkonsulent

Læs mere

Styrmandsvagtliste 2017

Styrmandsvagtliste 2017 Styrmandsvagtliste 2017 DATO AKTIVITET STYRMANDSVAGT Mandag d. 3. april kl 17.45 Tirsdag d. 4. april kl 17.45 Onsdag d. 5. april kl 17.45 Mandag d. 10. april kl 17.45 Tirsdag d. 11. april kl 17.45 Onsdag

Læs mere

Side 1. Overordnet (medlem af bestyrelsen) Fredag d. 8. august 2014 kl

Side 1. Overordnet (medlem af bestyrelsen) Fredag d. 8. august 2014 kl ide 1 verordnet (medlem af bestyrelsen) kl. 10.30-15.00 konomi Per Adelhart Christensen astbar Pia Adelhart Christensen appe Jeanne Dahl R Rullebar olveig Christensen B Bakke P Bente Nielsen kaffer Jan

Læs mere

RESULTATLISTE. Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2016

RESULTATLISTE. Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2016 RESULTATLISTE Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 200/12 200/15 400/27 G 2 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen

Læs mere

Medicinsk Uforklarede Symptomer

Medicinsk Uforklarede Symptomer Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser Medicinsk Uforklarede Symptomer Hvad ved vi? Hvad kan vi gøre? Morten Jakobsen Ekstern konsulent & speciallæge i almen medicin Hyppigheden af fysiske symptomer

Læs mere

Symptomer ved kropslig stresstilstand/bodily distress syndrom

Symptomer ved kropslig stresstilstand/bodily distress syndrom Symptomer ved kropslig stresstilstand/bodily distress syndrom Almene symptomer 1. Koncentrationsbesvær 2. Hukommelsesbesvær 3. Træthed 4. Hovedpine 5. Svimmelhed Symptomer fra hjerte, lunge og kroppens

Læs mere

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton Hold A - Michael Jensen 1 Carina Brenøe 0 61225785 cbrenoe29@gmail.com 2 Dorte Jacobsen 43907959 24247127 dorte.jak@gmail.com 3 Lisbeth Seierø 43900809 26830809 lisbeth.seiero@gmail.com 4 Helle Wiil 0

Læs mere

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Tid: Sekretariat Sekretariat Sekretariat Sekretariat Speaker Lyd/Musik Skriver for vet 10:00-13:00 Kristina Brødbæk Louise Ø Larsen Lene Burgaard 13:00-16:00

Læs mere

Herlufsholm Ok. FSK Orientering Helsingør SOK. FSK Orientering. FSK Orientering Amager Ok

Herlufsholm Ok. FSK Orientering Helsingør SOK. FSK Orientering. FSK Orientering Amager Ok FSK Orientering Helsingør SOK FSK Orientering Herlufsholm Ok FSK Orientering Amager Ok Gruppe H1 (H20, H21, H35) Jeppe Damsgaard Amager OK H21 01:06:03 8 Bjørn Westen Rasmussen FSK Orientering H35 01:08:37

Læs mere

FC Horsens Ternevej Horsens VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September.

FC Horsens Ternevej Horsens   VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September. FC Horsens Ternevej 83 8700 Horsens www.fchorsens.dk VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September. 1 BODER Lørdag 1/9-18: Bodansvarlig: Joan Wagner 3027 7409 Kl. 08 12 kl. 10 14 kl. 12 16 kl. 14 18 Caroline

Læs mere

LANDSSTÆVNE 2017 LØRDAG DEN 1. JULI

LANDSSTÆVNE 2017 LØRDAG DEN 1. JULI Resultater fra Landsstævne 2017. LANDSSTÆVNE 2017 LØRDAG DEN 1. JULI Mange hilsner DGI Badminton Arne Tophøj Tlf. 22925422 to@rhe.dk Anja Jørgensen (DD+MD) Anna Stærkær (HD) Anne Marie Laue (MD) Anne Nielsen

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton Allan Kjær Andersen Maraton 3.50.20 Anne E. Jeppsson Halvmaraton 1.15.27 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton Annette Due de Fries 21 km 2.17.30 Annette Petersen Halvmaraton 2.21.33 Annika B Christiansen 7

Læs mere

Klasse Drenge Plads 1 Startnummer 386 Navn Laust Kusk Carlsen Tid 00:31:01

Klasse Drenge Plads 1 Startnummer 386 Navn Laust Kusk Carlsen Tid 00:31:01 Klasse Drenge Plads 1 Startnummer 386 Navn Laust Kusk Carlsen Tid 00:31:01 Klasse Drenge Plads 2 Startnummer 413 Navn Asger Carlsen Tid 00:48:02 Plads 1 Startnummer 410 Navn Laura Bjerre Tid 00:28:27 Plads

Læs mere

ALLETIDERS TOP-10 KVINDER Der er noteret 22 nye resultater på listen for 2013, alle markeret med fed rød skrift

ALLETIDERS TOP-10 KVINDER Der er noteret 22 nye resultater på listen for 2013, alle markeret med fed rød skrift ALLETIDERS TOP-10 KVINDER Der er noteret 22 nye resultater på listen for 2013, alle markeret med fed rød skrift 100 meter 11,9 Berit Danielsen (57) 1979 12,0 Vivi Markussen (39) 1961 12,0 Susanne Hvas

Læs mere

Børn til og med 11 år, 6 km

Børn til og med 11 år, 6 km Børn til og med 11 år, 6 km 00:37:04 Tilde Plass 306 1 00:55:42 Mille Plass 307 2 00:55:43 Cecilie Rasmussen 338 3 01:02:16 Rasmus Rosendahl Kaa 163 4 01:02:18 Ida Rosendahl Kaa 155 5 01:02:20 Christine

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Gustav Beier 2006 00:58:22 Nikolaj Duval Larsen 2008 27:18,17 01:06:36 Malthe Storr? 01:29:25 PIGER 15-19 ÅR Julie Holm Hansen 2000 03:25,46 32:41,78 01:14:58 60 Maria Holm

Læs mere

Highscore 1 serie - Damer

Highscore 1 serie - Damer Highscore 1 serie - Damer Nr.: Navn: Navn: Kegler: 1 11 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 Rita Gabel-Jensen Danske Bank Vu Anh Nguyen System Frugt Kirsten Akselsen MT Højgaard A/S 11 Inge Andersen TDC IF 0 Lena B.

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Kongebro Fovslet Gyttegård Damgård Højen. 27. feb Klub Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Samlet. 14. nov 21. nov 15. dec 6.

Kongebro Fovslet Gyttegård Damgård Højen. 27. feb Klub Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Samlet. 14. nov 21. nov 15. dec 6. Maxi 1 Damer 14. nov 21. nov 15. dec 6. Ulrika Örnhagen Jørgensen OK Snab 60,49 100 57,53 100 200 Hedvig Gydesen OK Melfar 70,00 100 100 Josefine Lind Disk 0 0 Anette Lund Disk 0 0 Maxi 1 Herrer Martin

Læs mere

VAGTPLAN DTH JULECUP 2014

VAGTPLAN DTH JULECUP 2014 VAGTPLAN DTH JULECUP 2014 SLIKKIOSK ( HOLBERG HALLEN) SLIKKIOSKER OG PØLSEKIOSKER JETTE SCHUBERT 8-13 Stinne Søemosegaard Helle Sigersen 13-18 Tove Madsen Tikkie Hansen 18-23 Carina Jørgensen Anja Brodthagen

Læs mere

Rokeringsplan Hold F12V

Rokeringsplan Hold F12V NAVN MODUL 1+2 MODUL 4 MODUL 7 MODUL 9 STUDIEAFSNIT 1. Aamold, Vegard Stenberg Nørager Fysioterapi Sygehus Vendsyssel - ØST, Aalborg 2. Adamsen, Nicolai Grønkjær 3. Andreassen, Mette Sepstrup 4. Blindbæk,

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40:

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40: side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / 2017-09-17 17:40:51 Matcher (3 division) -------------------- 1 : KaSki OK - Nordvest OK : 37-76 2 : KaSki OK - Randers/Djurs OK : 40-65 3 : KaSki OK - OK Vendelboerne :

Læs mere

RESULTATER: HANSTHOLM LØBET

RESULTATER: HANSTHOLM LØBET 1 RESULTATER: HANSTHOLM LØBET 2006 Hanstholm løbet 2006-4,2 km - piger Navn By Nr Tid Hold PR Ald Total LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 565 23,23 H ATELTIK 0.00 10 1 LOUISE POULSEN THISTED 564 26,57 0.00 14

Læs mere

Carsten Larsen 00:40:31. Diplom Rubjerg Knude Løbet 10 kilometer, den 19. august Startnummer 373

Carsten Larsen 00:40:31. Diplom Rubjerg Knude Løbet 10 kilometer, den 19. august Startnummer 373 Carsten Larsen 00:40:31 373 Thomas Kristensen 00:42:27 358 Albert Bruun 00:42:57 300 Jens Pedersen 00:44:32 322 Kasper Bødker 00:44:45 330 Henrik Skøtt 00:46:53 388 Stefan Berg 00:48:22 380 Mads Andreasen

Læs mere

Rikke Berntsen. Nørresundby. Har gennemført 17 km i tiden 1:50:50

Rikke Berntsen. Nørresundby. Har gennemført 17 km i tiden 1:50:50 Rikke Berntsen Start nr.: 1079 Nørresundby Har gennemført 17 km i tiden 1:50:50 Lars R. Kongsbak Start nr.: 1077 Frederikshavn Har gennemført 12,75 km i tiden 1:06:58 Jane Clausen FKI Start nr.: 1028 Frederikshavn

Læs mere

Divisionmatch og B-løb Stræktider Rold Nørreskov-06-09-2015 Plads Navn Klasse Tid Beg

Divisionmatch og B-løb Stræktider Rold Nørreskov-06-09-2015 Plads Navn Klasse Tid Beg Divisionmatch og B-løb Stræktider Rold Nørreskov-06-09-2015 Plads Navn Klasse Beg 1 Andreas Skovgaard Nielsen Kaski Ok 19:54 01:36= 03:13= 04:04= 05:34= 07:01= 07:52= 09:43= 10:29= 12:46= 14:49= 16:17=

Læs mere

Diplom #282 Fredskov Lene Marathon i Knuthenborg

Diplom #282 Fredskov Lene Marathon i Knuthenborg Diplom #282 Fredskov Lene Marathon i Knuthenborg Lørdag den 13. september 2014 halvmarathon Agnethe Kähler Kyed 4300 ½marathon --- Amalie Hurup 4690 ½marathon 1:52:02 Amalie Majgaard Lyngeraa 4653 ½marathon

Læs mere

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE 23.-24. & 25. Marts 2012 1 Indholdsfortegnelse Side 3: Opstilling til spisning, klargøring af baner & nedpakning Side 4: Stævnekontor og guider Side 5: Kiosk og nattevagter Side

Læs mere

HANS RØMERS MARATHON 2013

HANS RØMERS MARATHON 2013 HANS RØMERS MARATHON 2013 Marathon kvinder 1 Merete Marquardsen Viking Atletik 04:41:24 2 Gurli Hansen TIF 05:03:13 Marathon mænd 1 Bjarne R. Jensen SÅN 03:27:02 2 Thomas Kyhn 03:33:36 3 Hardy Kjær Bakkevang

Læs mere

ENDELIG EKSAMENSPLAN Master i Positiv Psykologi Vinter 2016/2017

ENDELIG EKSAMENSPLAN Master i Positiv Psykologi Vinter 2016/2017 Dato: 24. januar 2017 Lokale: 2113-341 10:00 10:30 Bo Leervad Christensen Positiv psykologi i ledelse og organisation Ib Ravn Marianne Tolstrup 10:30 11:00 Anna Mette Bonde Pedersen Positiv psykologi i

Læs mere

HOLDKONKURRENCEN. HoldNr HoldTid Omgange HoldSnit HoldNavn Plads. 1 Resultater fra Lemvig Stafetten 2014

HOLDKONKURRENCEN. HoldNr HoldTid Omgange HoldSnit HoldNavn Plads. 1 Resultater fra Lemvig Stafetten 2014 1 Resultater fra Lemvig Stafetten 2014 HOLDKONKURRENCEN HoldNr HoldTid Omgange HoldSnit HoldNavn Plads 16 01:04:08 10 00:06:25 Lemvig Triathlon Klub 1 42 01:00:27 9 00:06:43 Chemists with solutions 2 23

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl. 19.00 i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak, Aksel Hein Pedersen, Anne Larsen, Birgit Pedersen,

Læs mere

En ny behandlingsmodel for svære funktionelle syndromer (STreSS-1): et randomiseret studie

En ny behandlingsmodel for svære funktionelle syndromer (STreSS-1): et randomiseret studie The Research Clinic for Functional Disorders and Psychosomatics En ny behandlingsmodel for svære funktionelle syndromer (STreSS-1): et randomiseret studie Andreas Schröder 1. reservelæge, ph.d. Forskningsklinikken

Læs mere

Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 1 Klasse (nummer): 2 Løber Navn Køn Firma/Klub 1 Jan Tagesen M KUUL.dk 2 Flemming Hjortkær M 3 Line Tagesen K 4 Gert

Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 1 Klasse (nummer): 2 Løber Navn Køn Firma/Klub 1 Jan Tagesen M KUUL.dk 2 Flemming Hjortkær M 3 Line Tagesen K 4 Gert Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 1 1 Jan Tagesen M KUUL.dk 2 Flemming Hjortkær M 3 Line Tagesen K 4 Gert Ejlersen M 5 Brian Pedersen M Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 2 1 Gert Hougaard M KUUL.dk 2 Keld Sørensen M

Læs mere

RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015

RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015 RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 109040 Anna Pejs Wernich Thomsen 01-531 Lindholm Sports Skytte Klub 200/12 200/16 400/28 G 2 113369 Dirch Pedersen 01-550 Løgstør

Læs mere

University College Lillebælt, Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dato: Januar Eksamensdato: Fredag 24. januar 2014 Eksamenslokale: Lokale 1

University College Lillebælt, Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dato: Januar Eksamensdato: Fredag 24. januar 2014 Eksamenslokale: Lokale 1 Studievejledervagt: May Birkeland Eksamensdato: Fredag 24. januar 2014 Eksamenslokale: Lokale 1 Beskikket censor: Randi Dahl Kathrine Erritsø Nielsen Susanne Trend / Line Bøttiger 09.00-09.30 09.30-09.45

Læs mere

Velfærd og Sundhed Rådhustorvet 4 Handicap- og Ældrerådgivningen Fax: 75 60 28 48 E-mail:myndighed@horsens.dk www.horsenskom.dk

Velfærd og Sundhed Rådhustorvet 4 Handicap- og Ældrerådgivningen Fax: 75 60 28 48 E-mail:myndighed@horsens.dk www.horsenskom.dk Åbningstider: Mandag - onsdag 10.00-15.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 10.00-13.00 Telefontræffetid: er,ergoterapeuter og socialrådgivere: kl. 8.30 9.30 Telefontræffetid: Rådgivningsteam hovednummer: 7629

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Kirsten Klitgaard Jette Binder Else Svennum Richard Søbygge Esther Mikkelsen Bjarne Laursen Svend Erik Christoffersen.

Kirsten Klitgaard Jette Binder Else Svennum Richard Søbygge Esther Mikkelsen Bjarne Laursen Svend Erik Christoffersen. Tidligere medarbejdere Nuværende medarbejdere Årgang 55 Årgang 56 Årgang 57 Søren Sørensen Kirsten Klitgaard Jette Binder Else Svennum Richard Søbygge Esther Mikkelsen Bjarne Laursen Svend Erik Christoffersen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010

RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010 Side 1 af 8 StævneProgram 15:17 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.19 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 05-84815 Rasmus Brasch 116-Midtdjurs

Læs mere

R E S U L T A T - L I S T E F R A. Jyllandsstævnet 9.okt.1999 Vingsted

R E S U L T A T - L I S T E F R A. Jyllandsstævnet 9.okt.1999 Vingsted +----------------------------------+ De Danske Skytteforeninger StævneProgram v1.12 +----------------------------------+ Dato:10/10/1999 12:30 R E S U L T A T - L I S T E F R A Jyllandsstævnet 9.okt.1999

Læs mere

BAGGRUNDSTEKST DIAGNOSER I FOKUS ADHD, DEPRESSION OG SAMLEBETEGNELSEN FUNKTIONELLE LIDELSER SIDE 1

BAGGRUNDSTEKST DIAGNOSER I FOKUS ADHD, DEPRESSION OG SAMLEBETEGNELSEN FUNKTIONELLE LIDELSER SIDE 1 DIAGNOSER I FOKUS ADHD, DEPRESSION OG SAMLEBETEGNELSEN FUNKTIONELLE LIDELSER SIDE 1 INDHOLD DIAGNOSER I FOKUS ADHD, DEPRESSION OG SAMLEBETEGNELSEN FUNKTIONELLE LIDELSER 3 ADHD 4 DEPRESSION 5 FÆLLESBETEGNELSEN

Læs mere