Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. Næstved IF - Fodbold"

Transkript

1 Velkommen til Næstved IF - Fodbold

2 VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille fodbold i vores klub. NIF - Fodbold har gennem årene udviklet sig til en succesfuld forening, hvor vi hele tiden søger at skabe et bæredygtigt værdigrundlag, der favner om såvel bredde- som elitefodbold, børne-, ungdoms- og seniorfodbold for såvel drenge og piger. Det er vigtigt for mig som formand, og dermed NIF, at nye spillere og familien modtages i en klub, hvor glæden ved at spille fodbold er i absolut fokus. For de mindste er boldspil lig med leg, ledet af engagerede trænere og ledere. Med alderen fokuseres mere på teknik, målrettet træning og resultater, men det er vigtigt, at det er glæden, der driver værket. Glæden og det sociale samvær opnås også ved, at I som forældre og familie engagerer jer i aktiviteterne i klubben. I klubhuset, hvor der dagligt bydes på varm mad, diverse sandwichs, frugt og drikkelse, søger vi at tilbyde overvejende sunde og velsmagende måltider, idet vi er overbevist om, at god og sund mad giver gladere, sundere og bedre fodboldspillere. Hensigten med denne folder er at give nye spillere, forældre og familie oplysninger om opstarten i klubben, praktiske forhold og generelle og specifikke informationer. De vigtigste oplysninger er beskrevet i folderen, men har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig på kontoret i åbningstiden (mandag kl ), eller til at tage kontakt til en fra bestyrelsen eller træneren for årgangen. Detaljerede oplysninger finder du på klubbens hjemmeside: Formand for Næstved IF - Fodbold Hans Snestrup Hans Snestrup. Foto: Niels Jensen.

3 GENERELLE INFORMATIONER Foreningens struktur Foreningen har en bestyrelse, som er foreningens daglige ledelse og repræsenterer foreningen i alle forhold. Til at varetage opgaverne indenfor de enkelte funktionsområder, er der nedsat individuelle udvalg; eksempelvis breddeudvalg, ungdomsudvalg, børneudvalg, pigeudvalg, eliteudvalget, sponsor - og medieudvalg, samt ikkemindst et administrationsudvalg. Foreningens eksistens er baseret på frivilligt arbejde. Trænere, holdledere, sportslige ledere, afdelingsledere og bestyrelsesmedlemmer udfører gerningen ulønnet. Med fokus på klubbens fortsatte udvikling, er der hele tiden brug for "nye hoveder" og "nye hænder". Derfor opfordres forældre og familie til at støtte foreningen aktivt både i stort og i småt - der er masser af opgaver at tage fat på. Hvordan bliver jeg medlem? Har du ikke tidligere spillet i en fodboldklub, eller ønsker at skifte fra en klub til NIF, kan du kontakte formanden for breddeudvalget, eller den person, der er "årgangskoordinator". Indmeldelsesblanket finder du på klubbens hjemmeside eller hos den ansvarlige for årgangen. Har du tidligere spillet i en fodboldklub og nu ønsker at spille i NIF, skal du anmode din "gamle"klub om et spillercertifikat. Når certifikatet er os i hænde, sørger NIF - Fodbold for den lovformelige indmelding. Kontingent Som et væsentligt økonomisk fundament for klubben betaler alle medlemmer kontingent. Kontingentets størrelse vedtages på den årlige generalforsamling, og opkræves to gange om året. Halvdelen af det årlige kontingent opkræves efter generalforsamlingen i januar/februar, og den resterende del i juli/august. Kontingentet bliver blandt andet brugt til tøj, træningsrekvisitter, leje af baner og udstyr, turneringer og aktiviteter - alt sammen til gavn for medlemmerne. Som en generel regel kan en spiller kun spille kampe, såfremt der er indbetalt kontingent. Efter indbetaling af kontingent, modtager du et medlemskort, som blandt andet giver adgang til divisionsholdets kampe på Næstved Stadion. Børneattester Siden 1. juli 2005 har det været lovpligtigt for idrætsforeninger at indhente såkaldte børneattester på trænere og ledere i klubben, før de "ansættes" til at have direkte kontakt med børn under 15 år. Alle klubbens trænere og udvalgsmedlemmer har skrevet under på en samtykkeerklæring, som giver klubben ret til at indhente børneattest i Det Centrale Kriminalregister.

4 SPECIFIKKE INFORMATIONER Træning Træning i klubben foregår generelt i hverdagen fra mandag til torsdag. Enkelte "elitehold", herunder Næstved Boldklubs divisionshold, og andre hold i de ældre årgange, kan tillige træne fredag. Træningen gennemføres som hovedregel på banerne ved Rolighedsvej og omkring klubhuset. Dog kan det forekomme, at træning for en enkelt, eller enkelte årgange, gennemføres på banerne på Nygårdsvej ved svømmehallen. Detaljerede oplysninger om træningstider og -sted for din årgang finder du på klubbens hjemmeside. Trænere og ledere Det er klubbens holdning, at trænere og ledere skal have de nødvendige forudsætninger for at løse opgaverne. Hovedparten af klubbens trænere har gennemført DBU træneruddannelse, eller er færd med uddannelsen. Trænere og ledere har en særdeles god ballast og fremstår som meget kompetente i deres gerning. Idet det fortsat er vanskeligt at engagere nok trænere og ledere til alle hold, vil normalbilledet i især de yngste årgange være, at forældre i stor udstrækning træder til, og enten hjælper ved træning og kampe, eller helt står for årgangen eller holdet. Har du lyst og tid til at engagere dig i træning eller ledelse af en årgang/hold, kan du henvende dig til formanden eller en fra breddeudvalget. Tøj og badefaciliteter Første gang du stifter bekendtskab med klubben, og aldrig har spillet fodbold før, er du velkommen til at møde op "som du er", dog gerne i et par fritidssko. Det vil dog hurtigt vise sig, at det vil være en fordel med et par fodboldstøvler, der kan købes i alle prisklasser. Vi anbefaler, at spillerne medbringer spillertøj, benskinner, fodboldstøvler og drikkedunk til træning. Efter træning er der mulighed for at bade i klubben omklædningsfaciliteter, hvilket vi stærkt anbefaler, idet det erfaringsmæssigt giver et godt "socialt indslag" for spillerne. I forbindelse med kampe, sørger klubben for ens spillerdragt (trøje, shorts og strømper). Spillerne skal selv medbringe benskinner, fodboldstøvler og drikkedunk. Kampe og stævner Kampe: Alle hold tilmeldes en turnering, enten i DBU Sjælland eller DGI regi. Information vedr. mødetidspunkt, mødested, modstander samt evt. kørselordning bliver udleveret skriftlig til træning og vil fremgår af årgangenes hjemmeside. Stævner: En del hold deltager også ved stævner i weekenden. Som hovedregel afkræves der et deltagergebyr, som betales af de deltagende spillere.

5 Hjemmesiden Formålet med klubbens hjemmeside er at give læseren mulighed for at finde generelle oplysninger om klubben politik, målsætning og strukturelle opbygning. Der ud over kan læseren finde oplysninger om trænere og ledere og de enkelte årgange/hold, som i stor udstrækning har deres egen hjemmeside. Såvel klubbens hjemmeside som hjemmesiderne for de enkelte årgange/hold bliver løbende ajourført, så informationerne er så brugbare som muligt. Samtykke til anvendelse af profilfoto af spillere I forbindelse med offentliggørelse af billeder/videooptagelser på NIF - Fodbold hjemmeside, NIF Nyt eller andet eksternt målrettet informativt materiale kræves en fotosamtykkeerklæring. Klubben ønsker i videst mulig udstrækning at anvende foto og film af medlemmerne i forbindelse med hjemmesiden, NIF Nyt og lignende. Du anmodes hermed om at give samtykke til, at klubben kan anvende billeder/videooptagelser af dig fra forældrene/værge, hvis medlemmet er under 15 år. Fotosamtykkeerklæring er vedlagt denne folder. Forældreforeningen Foreningens primære opgave er at støtte ungdomsholdene i form af økonomiske tilskud til de enkelte hold og klubben som helhed således, at der kan indkøbes bolde, veste med mere. Indtægterne kommer bl.a. fra salg af målaktier, Julestævne og medlemskontingenter. Fodboldskoler Næstved IF - fodbold er vært for de tre store fodboldskoler, Mikrofodboldskolen, Fodboldskolen og Fodboldcamps - alle fodboldaktiviteter, der hvert år afholdes over hele landet med stor succes.

6 Klubhuset og Cafe Niffen Klubhuset er omdrejningspunktet for alle aktiviteter i klubben. Det er her klubbens trænere og ledere har sin daglige gang og det er her spillere, forældre og familie mødes. Cafe Niffen forpagter søger med stor ildhu at skabe et hyggeligt og imødekommende rum, hvor spillerne kan komme, før og efter træning, og hvor der er mulighed for at spille playstation, x-box, Wii eller blot læse et fodboldblad. Som noget nyt er der nu etableret trådløst netværk i klubhuset. Cafe Niffen søger i samråd med klubben at skabe en bedre balance mellem udøvelsen af sporten og den kost, som kan købes i cafeteriaet. Derfor fokuseres der i størst mulig udstrækning på f.eks. sunde sandwich, pølsehorn, pastaretter og diverse frugter. Fra mandag til torsdag tilberedes en dejlig velsmagende dagens ret, der kan tages med hjem, eller nydes i klubhuset. Når cafeteriaet ikke bruges af klubben, vil der være mulighed for at leje Cafe Niffen til eksempelvis børnefødselsdage med mulighed for aktiviteter på banerne. Klubhuset er røgfrit miljø. Forældre og familie på sidelinien Som forældre og familie kan du være med til at fodboldspillet bliver en positiv oplevelse for dit barn, dig selv, trænerne og lederne. Bak derfor op om vores råd til dig på sidelinien: 1. Mød op til træning og kamp - dit barn sætter pris på det. 2. Forhold dig i ro på sidelinien - lad børnene spille. 3. Ophold dig kun langs den ene sidelinie. 4. Respekter trænerens beslutninger - vær positiv og støttende. 5. Respekter dommerens beslutninger - se på dommeren som en vejleder. 6. Skab god stemning ved kampene. 7. Spørg om kampen var spændende og sjov - ikke om resultatet. 8. Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr - overdriv ikke. 9. Bak op om holdets og klubbens arbejde - din indsats bliver værdsat. 10. Husk på, at det er dit barn, som spiller fodbold - ikke dig!! Tilbyd gerne at give en hjælpende hånd til træning, under kampe og lignende situationer. VI SES PÅ BANERNE!!

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Til dig, der er ny forældre i NFC

Til dig, der er ny forældre i NFC NYKØBING FC Til dig, der er ny forældre i NFC Velkomstfolder til nye forældre. 1. udgave, marts 2019 2/8 Velkommen som forældre i Nykøbing FC s børne- og ungdomsafdeling. Vi er glade for at du giver dit

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Velkommen til. FC Holte

Velkommen til. FC Holte Velkommen til FC Holte Velkommen til FC Holte fodbold mest for sjov Foreningen FC Holte (FCH), der har hjemsted i Søllerød kommune, er stiftet den 26. august 2003. FCH er en afdeling af Holte Idrætsforening

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd"

Dragør Boldklub: Venner og vindere, Den Gule tråd Dragør Boldklub - Den gule tråd - en holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd" - En holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Indhold:

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Mine oplysninger: Velkommen i klubben. Baneplan over stadion. Min træner er. Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold

Mine oplysninger: Velkommen i klubben. Baneplan over stadion. Min træner er. Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold Baneplan over stadion Velkommen i klubben Mine oplysninger: Min træner er 0BTil nye medlemmer Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold Sidst opdateret: maj 2009 Mine træningstider Jeg

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe.

FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe. FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe. Derfor opfordrer vi alle til at bakke op omkring denne folder til

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Sponsorfolder Sådan kan du støtte HK Isefjord OG blive set lokalt!

Sponsorfolder Sådan kan du støtte HK Isefjord OG blive set lokalt! Sponsorfolder Sådan kan du støtte OG blive set lokalt! Velkommen til Klubbens værdigrundlag I Hk Isefjord er alle forældre, spillere og trænere engagerede i klubben og klubbens udvikling. Man ønsker som

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

FC. Roskildes Talentskole For spillere i U9 U12 årgangene. Dette er en folder, hvori FC. Roskildes talentskoleprojekt er beskrevet.

FC. Roskildes Talentskole For spillere i U9 U12 årgangene. Dette er en folder, hvori FC. Roskildes talentskoleprojekt er beskrevet. FC. Roskildes Talentskole For spillere i U9 U12 årgangene Dette er en folder, hvori FC. Roskildes talentskoleprojekt er beskrevet. Udarbejdet af FC. Roskilde Talentchef: Steffen Petersen 01-12-2009 Udarbejdet

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD INFORMATIONS FOLDER VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Hørning Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle dig om Hørning Håndbold og give

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet T- tanke- P- personlighed I integritet Sammen kan vi skabe en god klub Vi har i denne folder, givet en masse oplysninger om TPI fodbold, hvis der skulle være spørgsmål til nogle af disse mange informationer

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19 UNGDOMS FODBOLD U13 - U19 Samspil og relationer 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Ungdomsfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Børneungdomstrænermøde

Børneungdomstrænermøde Børneungdomstrænermøde FBI Fredensborg Stadion August 2014. Agenda 1. Indledning. 2. Nyt fra Bestyrelsen. 3. Udvikling fremfor resultat. 4. Lidt praktiske tema er (nyt fra sportsudvalget). 5. Kommunikation.

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

Velkommen! Solrød Fodbold Club. Solrød Fodbold Club Adresse Solrød Fodbold Club Tingsryds Alle 27A 2680 Solrød Strand 5614 0229 Mandage 18:30-21:00

Velkommen! Solrød Fodbold Club. Solrød Fodbold Club Adresse Solrød Fodbold Club Tingsryds Alle 27A 2680 Solrød Strand 5614 0229 Mandage 18:30-21:00 Solrød Fodbold Club Velkommen! Kære forældre. Fodbold er et fantastisk spil! Det er spændende, dramatisk, medrivende og fremfor alt er det sjovt. Du har sendt din dreng/pige til fodbold i Solrød FC, og

Læs mere

GODE FODBOLDFORÆLDRE

GODE FODBOLDFORÆLDRE 2018 Danske medier om forældre og foreningsliv: Fyns Stiftstidende 12.03.18 Politiken 18.03.17 FORMÅL At skabe en bevidsthed om hvem klubben er At bibringe en forståelse for sammenhængen mellem ressourcer

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2012-2013

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2012-2013 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER FORÆLDRE Om Klubfidusen HVORDAN MÆRKER MIT BARN, AT KLUBBEN ARBEJDER MED KLUBFIDUSEN? Helt konkret vil dit barn deltage i træningsøvelser og -aktiviteter, der støtter op om holdånden og fællesskabet. Spørg

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter.

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter. Ansættelsespolitik 1. Formål Formålet er at fastlægge retningslinier for alle; aftaler med ulønnede trænere, ansættelse / aftaler med andre, Fodboldafdelingen i SIF-fodbold, således at ansættelses- og

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE Velkommen som sponsor i Gødvad GIF Fodbold Sammen gør vi en forskel Vi er en fodboldklub for alle - med tilbud til alle, uanset aldersgruppe, køn, økonomi, familiesituation

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk HIF Fodbold Årgangsbog for U9 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Tranum GF. Struktur 2012

Tranum GF. Struktur 2012 Tranum GF Struktur 2012 Foreningens formål Foreningens formål er at skabe muligheder for at dyrke idræt for børn og voksne i alle aldre. Dette opnås ved at have engagerede og velkvalificerede trænere og

Læs mere

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole Vers. 2 INDHOLD 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole VELKOMMEN TIL AB CUP 2017 OG TAK FORDI DU DELTAGER I VORES STÆVNE.

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Tranum GF. Ny struktur 2010

Tranum GF. Ny struktur 2010 Tranum GF Ny struktur 2010 Nøgleord Forpligtende fællesskab f for alle uanset sportsgren, alder og kønk Ansvar og koordinering skal ligge hos fåf personer Udførelse af opgaven skal foretages af mange personer

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 Sportsgear CUP 2017 Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 På vegne af Orient Fodbold og Sportsgear byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Sportsgear Cup

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Små ben, store drømme

Små ben, store drømme Små ben, store drømme Aakanden GF Sponsorer Heibergs Dessertcirkus Creme De La Creme Reel Byg Nestlé Skovshoved Hotel Parving Forord - velkommen Kære forældre, Vi er glade for, at I har valgt at lade jeres

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere