Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia"

Transkript

1 Marts 2022 Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Kære brødre og søstre i Sct. Knuds menighed Efter et par måneders aktivitet er det for mig nyttigt at gøre en første foreløbig vurdering og det er rart at se, hvilke fremskridt der er gjort i forhold til at lære den nye menighed, den nye kultur(er) og det nye hjem Danmark generelt at kende. Vi Præmonstratensere fra Tyskland blev budt velkommen med en smuk fest i Vejle den første søndag i advent en fest, der fandt sted i forventning om de nylige (og forhåbentlig sidste) Corona-restriktioner. Julen kunne derefter fejres med begrænsninger, men i forhold til året 2021 alligevel i en festlig-hyggelig ramme; desværre blev forskellige receptioner som velkomstfesten i Fredericia og endelig også Fastelavn ofre for den stadig grasserende virus, men jeg er sikker på, at vi går mod bedre tider med det forestående forår, og jeg ser frem til, hvad der venter forude. Faktisk er vi ved at planlægge en hel del ting i menigheden og klostret, som dette sogneblad skal fortælle om: - Valget til nyt menighedsråd står for døren. - Vores førstekommunikanter forbereder sig ivrigt til deres store fest den 30. april, og de havde en god weekend sammen på Øm i begyndelsen af februar. - Vores ungdomsklub SNU (Sankt Norberts Unge) er topmotiverede og glæder sig til snart igen at kunne tilbyde arrangementer for børn og unge i Fredericia og Vejle. - Til sommer er jeg sikker på, at mange igen ser frem til at opleve den traditionelle valfart til Øm efter Coronapausen. - Og selvfølgelig er der aldrig kedeligt i vores klosterfælleskab.

2 Mit sprogkursus på Vejle Sprogcenter er tidskrævende, men meget interessant og nyttigt. Byggearbejdet i klosteret kræver stor opmærksomhed, men det er så langt fremme, at vi forventer at kunne flytte ind omkring påske, og selvfølgelig ønsker vi også at lade vores præmonstratensiske spiritualitet flyde mere og mere ind i vores arbejde. Derfor er vi glade for at kunne pege på yderligere bedetider, som Vejle Kloster tager sig af. Om lørdagen beder vi den kirkelige middagsbøn (Sekst), -ifølge den danske Tidebog,- i Sankt Norberts Kirke efter den Hellige Messe fra ca. kl. 12. Som regularkannikere er vi også forpligtiget til at overholde vores Ordens bøn- og sangtraditioner, sådan som de er i vores tyske moderkloster. Om tirsdagen beder vi derfor efter den Hellige Messe den kirkelige aftenbøn (Vesper), i henhold til Præmonstratenserordenens latinske tidebog fra ca. kl Desuden er der en Hellig Messe på latin om mandagen kl. 18 i klosterkirken (mandag var tidligere en fridag uden liturgi). Alt dette er et ekstra tilbud fra Ordenskommunitetet, som af praktiske årsager primært finder sted i Vejle, hvilket vi beder om jeres forståelse for, men menighedens tilbud forbliver naturligvis uændret. I den kommende fastetid vil der som sædvanlig være korsvejsandagter om onsdagen. Vi vil gerne fejre den Stille Uge som højdepunktet i kirkeåret i al højtidelighed. I maj vil vi ære den hellige Jomfru Maria på en særlig måde. Vi kan ikke annoncere alle aktiviteter og idéer så lang tid i forvejen. Jeg beder jer derfor altid læse de ugentlige nyhedsbreve og gudstjenestetider, som hænger i og udenfor kirken, og som kan ses på menighedens hjemmeside Kære brødre og søstre. Jeg håber, at vi alle kan fejre en frugtbar fastetid, hvor vi uddyber vores tro, og en påske, der er præget af glæden ved opstandelsen. På trods af og især i lyset af ydre modgang som menneskelige uenigheder og misforståelser. Sygdom og social uretfærdighed. Politiske spændinger eller endog krig, som synes at være meget tæt på igen i de daglige nyheder i øjeblikket. Jeg inviterer jer hjerteligt til at slutte jer til os i Sct. Knuds menighed for at bede, dele og fejre Gud og livet. Må den hellige Jomfru Maria, fredens dronning, og Sankt Knud vise os vejen!

3 Pontifikale Højmesse d med biskop Czeslaw og abbed Albert fra Hamborn foto: Darlow Kiruparajan Tak og hilsen fra klosterfælleskabet De følgende ord blev rettet til menigheden af p. Julian som superior for præmonstratenserne ved afslutningen af den Pontifikale Højmesse for oprettelsen af det nye klosterfælleskab. Da det naturligvis ikke var alle, der kunne høre disse ord personligt, kan de læses her. Kære troende. Jeg vil gerne takke jer på vegne af klosterfælleskabet for at fejre denne dag sammen med os, mens vi med taknemmelighed ser tilbage på medbrødrene Albert Jan Ophoffs, Quirinus Henri Kerkhofs og Baudouin Willocx s tjeneste og for de mange, der gik forud for dem, mens vi officielt begynder vores tjeneste: p. Jakob, p. Gregor og jeg selv, og senere forhåbentlig andre, som vil slutte sig til os og få vores fællesskab til at vokse. Vi takker biskoppen og abbeden for at tro på Vejle Klosters fremtid. Og vi takker jer alle for den hjertelige modtagelse, vi fik. Sankt Norbert, som denne kirke er indviet til, definerede fem mål for sin orden: Fejring af eukaristien. Tjeneste af skriftemålet. Bøn i fællesskab. Pastoral omsorg. Hengivenhed over for Maria. Det er vores mission, det er vores program. Præmonstratensere kan ikke lide at flytte. De kommer for at blive. Vi er alle tre kommet til Vejle og Fredericia med den hensigt at tilbringe resten af vores liv her sammen med jer og alle her på stedet. Det ser vi frem til, og derfor beder vi om jeres bønner og Guds velsignelse. p. Julian O.Præm.

4 Valg til nyt menighedsråd Som de fleste efterhånden har bemærket, er der udskrevet valg til nyt menighedsråd. Det afholdes den 3. april. Man skal være fyldt 16 år, betale kirkeskat eller sognebidrag inden den 6. marts for at kunne stille op eller at have stemmeret til valget. Menighedsrådet har valgt et valgudvalg på 3 personer, som er ansvarlig for, at valget afvikles korrekt efter de regler, som Bispedømmet København har besluttet. Selve valgprocessen har snart været i gang et stykke tid. Vi har kontaktet forskellige personer fra menigheden, som vi mente måske kunne være interesserede i at stille op. I skrivende stund er vi ikke helt kommet i mål endnu. Oftest, når vi har spurgt, er svaret Det er vist ikke noget for mig, eller Det har jeg ikke tid til. Og det bliver vi selvfølgelig nødt til at acceptere, vi kan trods alt ikke tvinge nogen til noget. Vi er en lille menighed med Danmarks ældste kirke. En utrolig smuk kirke, som er fredet, velholdt og altid indbydende at komme til messe i. Vi har lige fået nye unge præster fra Tyskland, så alt er jo, som det skal være, vil i nok mene. Men det er vigtigt at huske på, at tingene ikke ordner sig selv. Der er hele tiden nye ting, som skal ordnes. Der skal gøres rent, haven skal ordnes, der skal måske males, eller klokkerne skal have et tjek af en fagmand, eller der skal arrangeres høstfest, adventsfest bl.a. Alle disse ting, vil I måske mene - nåh, det ordner præsten vel! - Det er her menighedsrådet kommer på banen: i samarbejde med præsten at sørge for, at alle de praktiske ting bliver ordnet, så vi altid har en velfungerende kirke med et godt fællesskab. Det er derfor vigtigt, at vi finder personer, som er villige til at stille op til menighedsrådet, så der også fremover er et stærkt menighedsråd, som i samarbejde med vores præst kan styrke fællesskabet i vores menighed. Så endnu engang: Stil op til menighedsrådsvalget, menigheden behøver dig, tingene laver ikke sig selv, men i fællesskab kan vi utrolig meget. Valgudvalget Klaus Ginnerup - Kirsten Hansen - Lasse Larsen Nyt fra Sankt Norberts Unge Katolikker (SNU) Lovet være Jesus Kristus! Vi vil gerne præsentere os selv fra Vejle/Fredericia lokalforening, som i år består af 5 vildt motiverede bestyrelsesmedlemmer: p. Gregor, Allan Lesley, Julia Cierpicka, Benedicte Segoufin og Natalia Kuk. Vi

5 kommer fra lokalforeningen under Danmarks Unge Katolikker, som er bispedømmets officielle børne -og ungdomsorganisation. Vi brænder med håb og kærlighed i Gud for at starte dette år med arrangementer til de forskellige aldersgrupper. Vi har et inderligt ønske om at tage hånd om troen sammen med alle børn og unge fra vores menigheder, så vi kan danne et fællesskab med det, der binder os alle nemlig troen på Gud. Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang igen efter en længere corona-pause. Vi har planlagt to arrangementer i marts (i Sct. Norberts Kirke): Lørdag d. 19. marts efter messe kl. 11:30: Arrangementet er planlagt for unge 15+, men selvfølgelig også for andre interesserede. Vi vil gå en tur ude i den smukke natur, hvor vi vil reflektere om den Hellige Josefs liv. Til slut vil vi vende tilbage til kirken, hvor der vil være mulighed for fællesspisning og hygge. Søndag d. 27. marts efter messe kl. 10:00 14:00: Arrangementet er planlagt for alle børn. Her glæder vi os til at hygge med leg, spisning og ikke mindst Tour De Kirke, hvor vi vil lære symbolikken bag de forskellige kirkelige genstande, hvad de bliver brugt til, og hvorfor vi har dem i vores kirke. Der vil hænge tilmeldingsliste og nærmere informationer omkring begge arrangementer bagerst i kirken. Vi vil derudover løbende meddele om yderligere fremtidige arrangementer. Vi ser frem til en masse gode og spændende oplevelser. Guds fred være med jer. Bedste hilsener SNU Katolikker Orientering fra menighedsrådet Referater fra menighedsrådsmøderne kan ses i menighedslokalet og udrag kan ses på hjemmesiden. Biskop Czeslaw Kozon har udnævnt p. Gregor til sognepræst i både Vejle og Fredericia for 5 år. P. Jakob og p. Julian er udnævnt til andenpræster. Kommende menighedsrådsmøder: onsdag den 23. marts. kl og onsdag den 6. april kl fællesmøde med det nye menighedsrådog overdragelse. Menigheden har deponeret ting på følgende steder: Fredericia Museum, Lokal Historisk Arkiv, Sct. Knuds Skole og Katolsk Historisk Arkiv. Hvad der er deponeret de enkelte steder kan ses på hjemmesiden i mødeorienteringen fra menighedsrådsmødet den 26. november 2021.

6 Kalender Hverdagsmesser: onsdag kl fredag kl Skriftemål: Efter aftale med præsten. Marts Fastetiden fra 9. marts: korsvejsandagt onsdag kl Onsdag d. 2. Askeonsdag Søndag d søndag i fasten Søndag d søndag i fasten Søndag d søndag i fasten Onsdag d.23. Søndag d søndag i fasten Faste- og abstinensdag kl Rosenkransbøn kl Højmesse med askepålæggelse Regnskab 2021 fremlægges kl Messe kl Menighedsrådsmøde April Fastetiden til 13. april: korsvejsandagt onsdag kl Fra 20. april: rosenkransbønnen bedes onsdag kl Søndag d søndag i fasten Onsdag d. 6. Søndag d.10. Palmesøndag Torsdag d.14. Skærtorsdag Fredag d.15. Langfredag Valg til menighedsrådet kl Konstituerende menighedsrådsmøde med palmeindvielse kl Højmesse Efter messen tilbedelse af Det allerhelligste Sakramente indtil kl Faste- og abstinensdag kl Passionsliturgi Kollekt for Det hellige Land

7 Lørdag d.16. Påskelørdag Søndag d.17. Påskedag Søndag d søndag i påsken kl Påskevigilie Herrens opstandelse Maj Rosenkransbønnen bedes onsdag kl og før søndagens højmesse Søndag d søndag i påsken kl Taksigelsesmesse for første kommunikanterne Onsdag d. 4. Efter messen kl Tilbedelse af Sakramentet Søndag d søndag i påsken Søndag d søndag i påsken Søndag d søndag i påsken Torsdag d.26. Kristi Himmelfart Fredag d.27. Søndag d søndag i påsken Kollekt for Bispedømmets teologistuderende Ingen hverdagsmesse Juni Rosenkransbønnen bedes onsdag kl Onsdag d. 1. Efter messen kl Tilbedelse af Sakramentet Søndag d. 5. Pinsedag Søndag d alm. søndag Bispedømmets valfart til Øm Ingen messe Eventuelle ændringer kan ses i kalenderen på

8 Afsender: Sct. Knuds Menighed, Sjællandsgade 48, 7000 Fredericia Sct. Knuds Kirke Sjællandsgade 48, 7000 Fredericia Bank Danske Bank MobilePay Messetider Onsdag kl Fredag kl Søndag kl Højmesse Skriftemål: Efter aftale med præsten Sognepræst: Gregor Pahl O. Præm. g.pahl@katolsk.dk Tlf Menighedsrådsformand: Christian Gisler formand@sanktknudskirke.dk Tlf Sogneblad: Ansvarshavende: Gregor Pahl O. Præm. Deadline: 15. maj

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Marts 2018

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Marts 2018 Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Marts 2018 Kære menighed Med askeonsdag begyndte fastetiden den fyrretyve dage lange forberedelsestid til fejringen af påsksemysteriet:

Læs mere

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Juni 2019

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Juni 2019 Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Juni 2019 Kære menighed Sct. Knuds kirke og Schüttens Skole er flotte, gamle historiske bygninger. De er på højden med mange andre seværdigheder,

Læs mere

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia September 2018

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia September 2018 Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia September 2018 Kære menighed Efter en lang og varm sommerferie er skoleverdenen, mange arbejdspladser og ligeledes menighedslivet atter

Læs mere

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Juni 2018

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Juni 2018 Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Juni 2018 Kære menighed Søndag den 18. marts i år var der menighedsrådsvalg i vort bispedømme. For vores vedkommende blev det til et fredsvalg.

Læs mere

Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sogneblad august 2015

Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sogneblad august 2015 Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sogneblad august 2015 Lige efter sommerferien fik vi fra generalvikar Niels Engelbrecht den glade meddelelse, at Kasper Baadsgaard-Jensen efter sin diakonvielse den 28. august

Læs mere

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia December Kære menighed

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia December Kære menighed Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia December 2016 Kære menighed Takt og tone ved præsidentvalget i USA, ved Storbritanniens brexit, og ved mange politiske debatter er ikke

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 1 25. årgang marts 2018 Kære menighed, Med askeonsdag begyndte fastetiden, den fyrretyve dage lange forberedelsestid til fejringen af påskemysteriet: Jesu lidelse, død

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 1 26. årgang marts 2019 Kære menighed, Mens den 5. marts for langt de fleste mennesker er en ganske almindelig onsdag, er den dog for os en særlig dag. Det er askeondag,

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 1 24. årgang marts. 2017 Kære menighed, Bag i kirken ses billeder af de 12 børn, der forbereder sig til deres første hellige kommunion søndag den 23. april og af de 24

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 2 26. årgang juni 2019 Kære menighed, Når I får dette sogneblad i hånden eller på skærmen, har forhåbentligt både den nylige 1. kommunion og firmelse været herlige dage

Læs mere

Sogneblad Jesu Hjerte Kirke Randers 2015 Fastetiden Påske Kristi Himmelfart Første Kommunion Øm Valfart

Sogneblad Jesu Hjerte Kirke Randers 2015 Fastetiden Påske Kristi Himmelfart Første Kommunion Øm Valfart Sogneblad Jesu Hjerte Kirke Randers 2015 Fastetiden Påske Kristi Himmelfart Første Kommunion Øm Valfart Uddrag af Jesu Hjerte menigheds høringssvar til bispedømmet vedrørende det nye katolske landkort.

Læs mere

Sct. Knuds Kirke, Fredericia

Sct. Knuds Kirke, Fredericia Kære menighed, Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sogneblad marts 2015 Artiklen Det nye katolske Danmarkskort i Katolsk Orientering nr. 1, 2015, har chokeret mange. Ja, ikke alene os, katolikker, men ligeledes

Læs mere

kl i kirken 6. april + 4. maj + 1. juni torsdage kl Gudstjenestetider i den Stille Uge og i Påsken

kl i kirken 6. april + 4. maj + 1. juni torsdage kl Gudstjenestetider i den Stille Uge og i Påsken SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside forår 2017 Messetider: : Søndage kl. 10.00 Lørdage kl. 16.00, undtagen: 08.04.+15.04. +

Læs mere

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia December 2018

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia December 2018 Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia December 2018 Kære menighed På kirkeårets sidste søndag fejrer vi festen for Jesus Kristus, Universets Konge. Ved kirkeårets afslutning

Læs mere

Sct. Knuds Kirke, Fredericia

Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sogneblad november 2014 Kære menighed, Hvis I har læst artiklen Menighedssammenlægninger i øjenhøjde i sidste nummer af Katolsk Orientering (nr. 13) eller har hørt beretningen

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 1 23. årgang marts 2016 Kære menighed. Med Askeonsdag den 10. februar begyndte fastetiden. Vi har lidt mere end halvdelen af den 40-dages lange bodstid tilbage. Bod lyder

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 3 25. årgang sep. 2018 Kære menighed Efter en lang og i hvert fald varm sommerferie kommer menighedslivet atter i gang med flere aktiviteter og tiltag. En af de vigtige

Læs mere

Min Kirke skal bestå

Min Kirke skal bestå Min Kirke skal bestå Kort og godt om kirkeskat i Den katolske Kirke i Danmark Når jeg ser mig omkring til messen, ser jeg mangfoldigheden af aldersgrupper i kirken. Jeg ønsker, at dette fællesskab mellem

Læs mere

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens yderligere kontaktinformation: se bagside forår 2018

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens   yderligere kontaktinformation: se bagside forår 2018 SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside forår 2018 Messetider: Søndagsmesse: Søndage kl. 10.00 Lørdage kl. 16.00, undtagen: 24.03.

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Jesu Hjerte Kirke. Kirkeblad. 2013, marts-maj

Jesu Hjerte Kirke. Kirkeblad. 2013, marts-maj Jesu Hjerte Kirke Kirkeblad 2013, marts-maj Hvorfor helligdage og skriftemål? Påbudte søn- og helligdage. Fra apostlenes dage har man fejret søndagen, Herrens Dag, som mindefest for Herrens lidelse, død

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 4 22. årgang dec. 2015 Kære menighed. For de fleste mennesker begynder julefesten lørdagen før den første søndag i advent, når julebelysningen i byens gågader og lyset

Læs mere

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia og Assens April - august 2014

Sankt Knuds Kirke. Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia og Assens April - august 2014 Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia og Assens April - august 2014 Menighedsrådvalg søndag d. 6. april Ved det afholdt menighedsrådsvalg, blev følgende valgt: Beth Veronica

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 4 23. årgang dec. 2016 Kære menighed, Takt og tone ved præsidentvalget i USA, ved Storbritanniens brexit, og ved vores egen politiske uro og valgrygterne er ikke den

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

ÅR A 1. SØNDAG I FASTEN. Forbønner for katekumenerne

ÅR A 1. SØNDAG I FASTEN. Forbønner for katekumenerne ÅR A 1. SØNDAG I FASTEN Forbønner for katekumenerne P: Kære brødre og søstre: I forbereder jer nu til at fejre påskens frelsebringende mysterier og har i dag påbegyndt den 40 dage lange vandring frem mod

Læs mere

"et lys til åbenbaring for hedninger"

et lys til åbenbaring for hedninger FEBRUAR MARTS 2012 34. årg. Nr. 2 Et lys til åbenbaring for hedninger og en herlighed for dit folk Israel (Luk 2,32.34) På dagens fest (søndag d. 5. februar) betragter vi Jesus, som Maria og Josef bringer

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 2 25. årgang juni 2018 Kære menighed, I Nyt fra menighedsrådsformanden skiver Tenna Mikkelsen om menighedsrådsarbejdets opgaver og muligheder. I Sct. Norberts menighed

Læs mere

Skt. Laurentii Sogneblad

Skt. Laurentii Sogneblad Skt. Laurentii Sogneblad Skt. Laurentii Katolske Kirke Den romersk-katolske menighed i Roskilde Kære Menighed, 201 5 nr. 1 / marts - maj Vi har lige begyndt fastetiden. Fastetiden har i kirkens historie

Læs mere

januar / februar 2013

januar / februar 2013 januar / februar 2013 Et nyt år! Det sidst år har budt på mange ting i vores menigheds liv. Vi startede året med en økonomi, der var langt fra tilfredsstillende. Medlemstallet havde enten stået stille

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 4 25. årgang dec. 2018 Kære menighed Siden festen for Herrens fremstilling i Templet (kyndelmisse) den 4. februar i år har vi haft 12 barnedåb i kirken. At vi er en børnerig

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 3 24. årgang sep. 2017 Kære menighed Sommerferien 2017 er for de allerfleste nu vel forbi. Forhåbentlig var den lige så god, som den var lang for skolefolkene. Også i

Læs mere

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå DECEMBER 2012 JANUAR 2013 35. årg. Nr. 1 ADVENT, EN NY REJSE I TROEN Ved Guds nåde åbner 1. søndag i advent, som begynder et nyt liturgisk år, en sæson for forberedelse

Læs mere

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå JUNI - JULI 2013 35. årg. Nr. 4 EN GAMMEL MYTE Ikke så sjældent oplever jeg at både almindelige mennesker og medierne bilder sig selv og andre ind at den katolske

Læs mere

Messetider: Søndagsmesse: Søndage kl Lørdage kl Obs: Lørdag d. 18. november: Messe først kl !! Hverdagsmesse: se ugesedlen eller

Messetider: Søndagsmesse: Søndage kl Lørdage kl Obs: Lørdag d. 18. november: Messe først kl !! Hverdagsmesse: se ugesedlen eller SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside vinter 2017 Messetider: Søndagsmesse: Søndage kl. 10.00 Lørdage kl. 16.00 Obs: Lørdag d.

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 2 22. årgang juni 2015 Sct. Norberts Kirke Fjellegade 2 7100 Vejle Tlf.: 7582 0893 - Mobil 2142 9345 Bank reg.nr. 9402 konto nr. 6405616865 Giro 657-0992 girokorttype

Læs mere

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens yderligere kontaktinformation: se bagside februar 2016

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens  yderligere kontaktinformation: se bagside februar 2016 SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside februar 2016 5 Torsdag d. 4. feb. Kl. 8.00 Skolemesse Fredag d. 5. feb. Kl. 14-16 Åben

Læs mere

Jesu Hjerte Kirke i Randers. Sogneblad

Jesu Hjerte Kirke i Randers. Sogneblad Jesu Hjerte Kirke i Randers Sogneblad Marts - April - Maj 2016 Hvad laver en sognepræst? For nylig spurgte en firmand mig: Er det her dit eneste arbejde? Hvad laver en sognepræst egentlig, når det ikke

Læs mere

Vor Frue og Sankt Antoni

Vor Frue og Sankt Antoni Vor Frue og Sankt Antoni SOGNEBLAD nr. 13, april - juli 2012 Kære alle. Som næsten alle har hørt, døde biskop Hans Martensen tirsdag d. 13. marts. Ved hans død er der en stor del af den moderne Katolske

Læs mere

Sogneblad for den katolske menighed i Kolding nr. 1 marts 2006

Sogneblad for den katolske menighed i Kolding nr. 1 marts 2006 Sct. Michael Sogneblad for den katolske menighed i Kolding nr. 1 marts 2006 Kære menighed Det er ikke så længe siden børnene sang: Nu er det Jul igen. Nu er det Jul igen. Og Julen varer lige til Påske.

Læs mere

Skriftemål i fastetid og i hele året

Skriftemål i fastetid og i hele året JESU HJERTE KIRKE DEN ROMERSK-KATOLSKE KIRKE I RANDERS OG OMEGN SOGNEBLAD marts april - maj 2019 2. årg. Nr. 5 Skriftemål i fastetid og i hele året Fastetiden og påsken udgør en lang periode, som strækker

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 3 23. årgang sep. 2016 Kære menighed, Efter restaureringen af Marcussen & Søn orgelet fik vi i juni måned realiseret et andet stort projekt: Et helt nyt lydanlæg. I lange

Læs mere

Vor Frue og Sankt Antoni

Vor Frue og Sankt Antoni Vor Frue og Sankt Antoni SOGNEBLAD Nr. 16 April - Juli 2013 Kære alle Påsken er nu fejret, og foråret ser ud til at være på vej. Det kan ikke være bedre. Som mange ved, fejrede jeg den 1. april, 2. påskedag,

Læs mere

Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia

Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Sankt Knuds Kirke Sogneblad for den katolske menighed i Fredericia Advent. Jul. Nytår - 2012 Adventskransens oprindelse I alle kristne kirker finder man en adventskrans. Med første søndag i advent begynder

Læs mere

Vor Frue og Sankt Antoni

Vor Frue og Sankt Antoni Vor Frue og Sankt Antoni SOGNEBLAD Nr. 20 Juni August 2014 Kære venner! Jeg håber, at I alle har haft en god Påske! Jeg var glad for at se så mange i kirken, både til Påskens højtider og til børnenes 1.

Læs mere

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 1 Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl. 10.00. Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 Åbningshilsen Fastelavns søndag. Vi skal ikke slå katten af tønden i formiddag, det sker efter

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24.

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24. Søndag d. 7. december: 2.søndag i advent kl.10.00: Højmesse (ingen dåb): De ni læsninger: Jørn Balle Larsen Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december: kl.10.00: Dåbsgudstjeneste: Jørn Balle Larsen

Læs mere

Sognebladet Jesu Hjerte Kirke Nr. 2 2011 april

Sognebladet Jesu Hjerte Kirke Nr. 2 2011 april Sognebladet Jesu Hjerte Kirke Nr. 2 2011 april 1 Sognebladets redaktion Bente Nielsen (redaktør) p. Gerhard Sanders S. J. (ansvarshavende) Elisabeth McOwan Sognebladets e-mail er: sogneblad@stenosgade.dk

Læs mere

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål.

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 27. november 2016 Kirkedag: 1.s.i adv/a Tekst: Sl 24; Rom 13,11-14; Matt 21,1-9 Salmer: SK: 87 * 447 * 450 * 75 * 83 * 80,4 * 74 LL: 87 * 75 * 83 * 80,4

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå DECEMBER 2014 JANUAR 2015 37. årg. Nr. 1 ADVENTSKRANSENS OPRIN- DELSE I alle kristne kirker finder man en adventskrans. Med første søndag i advent begynder et

Læs mere

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå AUGUST - SEPTEMBER 2014 36. årg. Nr. 5 MARIAS OPTAGELSE I HIMLEN D. 15. august fejrer Kirken Festen for Marias optagelse i Himlen; i Danmark og en del andre

Læs mere

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen Konfirmation 24. april 2016 Sundkirken 10 Salmer: 749 I østen 369 Du, som gir os liv 14 Tænk, at livet koster livet 192 v. 7-9 Du, som har dig selv 752 v.4-5 Gå da frit 13 Måne og sol Bøn: Vor Gud og far

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 2 23. årgang juni 2016 Kære menighed. Selvom sommerferien for de fleste først begynder sidst i juni måned ved afslutningen af skoleåret 2015-2016, plejer tiden efter

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Sommeren er på vej - med et væld af livsbekræftende farver Lørdag den 14. april er der bryllup i kirken. Vielse kl. 14:30. Reception kl 15:30. Alle

Læs mere

Sankt Ansgars, Sakraments og Jesu Hjerte Kirke

Sankt Ansgars, Sakraments og Jesu Hjerte Kirke Sankt Ansgars, Sakraments og Jesu Hjerte Kirke marts maj 2013 1 Sankt Ansgars, Sakraments og Jesu Hjerte Kirke forår 2013 Ærkebiskop Henryk Nowacki, Apostolsk nuntius, besøg i januar. Sankt Ansgars Kirkes,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet onsdag den 22. oktober 2009

Referat af menighedsrådsmødet onsdag den 22. oktober 2009 Skt. Ansgars Kirkes Menighedsråd Bredgade 64 1260 København K Tlf. 33 13 37 62 Referat af menighedsrådsmødet onsdag den 22. oktober 2009 Til stede: Pastor Niels Engelbrecht, Pastor Daniel Nørgaard, Pastor

Læs mere

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Nyhedsbrevet: Nu kun på nettet (næsten)

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Nyhedsbrevet: Nu kun på nettet (næsten) Nyhedsbrev Michael Skolen Nyhedsbrevet: Nu kun på nettet (næsten) Som konsekvens af at alt for få af de trykte nyhedsbreve finder vej hjem til jer, men ender med at ligge og flyde rundt på skolen, bliver

Læs mere

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens yderligere kontaktinformation: se bagside maj 2016

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens   yderligere kontaktinformation: se bagside maj 2016 SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside maj 2016 17 Fredag d. 29. april Kl. 14-16 Åben Kirke Lørdag d. 30.april Kl. 10.00 Kl. 16.00

Læs mere

Vor Frue og Skt. Antoni Sogn

Vor Frue og Skt. Antoni Sogn Vor Frue og Skt. Antoni Sogn Sogneblad nr. 22 December 2014 - Februar 2015 Kære venner! Så er vi godt i gang med efterårets mørke side med regn og blæst og faldende aftentemperatur. Vi længes efter solen

Læs mere

Vor Frue og Sankt Antoni

Vor Frue og Sankt Antoni Vor Frue og Sankt Antoni SOGNEBLAD Nr. 19 April Maj 2014 Kære alle Fasten er begyndt, samtidig som foråret er ved at vise sig med nye skud og knopper på planter og blomster. Nattefrost og sne bekymrer

Læs mere

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside marts 2016

SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside marts 2016 SCT. JOSEFS KIRKE Nørregade 19-21, 8700 Horsens www.sctjosef-horsens.dk yderligere kontaktinformation: se bagside marts 2016 8 Fredag d. 26. feb. Kl. 14-16 Åben Kirke Lørdag d. 27. feb. Kl. 13.30 Kl. 16.00

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 3 22. årgang sep. 2015 Kære menighed, Lige efter sommerferien fik vi fra generalvikar Niels Engelbrecht den glade meddelelse, at Kasper Baadsgaard-Jensen efter sin diakonvielse

Læs mere

Et ord fra sognepræsten...

Et ord fra sognepræsten... SKT. LAURENTII SOGNEBLAD Skt. Laurentii Katolske Kirke Den romersk-katolske menighed i Roskilde 2008 nr. 1 / marts-maj 2008 I dette nummer: Et ord fra sognepræsten - s. 1 Aktiviteter i menigheden - s.

Læs mere

Skt. Laurentii Sogneblad

Skt. Laurentii Sogneblad Skt. Laurentii Sogneblad Skt. Laurentii Katolske Kirke Den romersk-katolske menighed i Roskilde 2014 nr. 1 / Marts Maj 2014 Kære Menighed Jeg håber, at I er kommet godt ind i 2014. Selvom der ikke har

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD

SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD SCT. NORBERTS KIRKES SOGNEBLAD Nr. 3 26 årgang sep. 2019 Kære menighed, Mandag den 12. august begyndte Sct. Norberts Skole på et nyt skoleår. Traditionen tro fejredes det med to skoleandagter, en for de

Læs mere

Kirken har fødselsdag!

Kirken har fødselsdag! maj / juni 2013 Kirken har fødselsdag! Pinsedag for næsten 2000 år siden, blev kirken født med de første kristne i Jerusalem. Hvis vi skruer tiden frem og flytter vores blik til Danmark, så kan vi se at

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Ord fra sognepræsten - af p. Michal Bienkowski 1

Ord fra sognepræsten - af p. Michal Bienkowski 1 Ord fra sognepræsten - af p. Michal Bienkowski 1 Korsvejen & VEJEN KRISTUS er VEJEN. Korsvejen har været VEJENS vej. Den tilhører HAM. Korsvejen er også vejen til VEJEN. Der findes ingen vej til VEJEN

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Mens dette blad skrives, er renoveringen af kirkebygningen så godt som færdig. Enkelte huller skal lappes hist og her, og et par vinduer mangler

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

Sogneblad. Skt. Elisabeths Kirke i Holbæk nr. 1, 5. årg, Barmhjertig som Faderen

Sogneblad. Skt. Elisabeths Kirke i Holbæk nr. 1, 5. årg, Barmhjertig som Faderen Sogneblad Skt. Elisabeths Kirke i Holbæk nr. 1, 5. årg, 2015 Barmhjertig som Faderen I forbindelse med hver gangs dåbsforberedelse går jeg meget op i at gøre forældrene opmærksomme på, at deres rolle som

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Vær velkommen Herrens år, og velkommen herhid!

Vær velkommen Herrens år, og velkommen herhid! Vær velkommen Herrens år, og velkommen herhid! Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Vi synger her ved nytår: Vær velkommen Herrens år. Det sidste vers lyder: Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid!

Læs mere

Høringssvar til 3. runde af Det nye Katolske Danmarkskort

Høringssvar til 3. runde af Det nye Katolske Danmarkskort Høringssvar til 3. runde af Det nye Katolske Danmarkskort 1. udgave juni 2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Høringssvar 3. høringsrunde 3. runde høringssvar fra et mindretal i menighedsrådet ved Sct. Clemens

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen.

Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen. Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen. Det kan for så vidt også opleves, når vi har være på Se, hvis man en enkelt gang ha været i biografen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB

Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB HISTORIE I Kvaglund Kirke har vi arbejdet med vores vision og værdier fra efteråret 2009 til forsommeren 2010. Det har været et spændende

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet

fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet Nu ligger der et helt nyt år foran os, et der ikke er brugt, men klar til at blive taget af. Lad

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå

Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå Sct. Clemens menighed Katolsk Kirke i Grenå OKTOBER NOVEMBER 2013 35. årg. Nr. 6 Hvad kan vi bruge det vandrende ÅBY-kors til? En rundtur om Europas politiske landskab vil få enhver troende kristen til

Læs mere

Vi fejrer Jesus -2. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Vi fejrer Jesus -2. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Vi fejrer Jesus -2 Jesus er kommet! Mål: Sammen med børnene fejrer vi, hvad julen handler om: Jesus. Vi fejrer, at Gud gav os sin søn, Jesus, som blev vores Frelser. Vi fejrer, at Jesus ønsker at komme

Læs mere

Nyhedsbrev 14/2019. Tak også til kagebagerne lækkert. Arrild Friskole & Børnehus. Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund.

Nyhedsbrev 14/2019. Tak også til kagebagerne lækkert. Arrild Friskole & Børnehus. Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 14/2019 Velkommen til Arrild Friskole og

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Vær velkommen, Herrens år... 1. søndag i advent begynder det nye kirkeår, og årets epistelog evangelier vil blive læst fra 1. tekstrække.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl Menighedsrådsmøde Tirsdag d. 3. november kl. 19.00-22.00 Til stede: Gitte Nyvang Hartmeyer, Lone Meyer, Hans Pedersen, Klaus Johansen, Per Ettrup, Mirella Kjærulff, Asger Hansen og Majbrit Billesø Rasmussen.

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere