Selvrisiko Forsikring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Selvrisiko Forsikring"

Transkript

1 Forsikringsbetingelser nummer: Selvrisiko Forsikring Dækningen starter på den ikrafttrædelsesdato, der fremgår af policen. Der er 30 dages karensperiode, regnet fra selvrisikoforsikringens ikrafttrædelsesdato, såfremt forsikringen ikke er købt sammen med Deres almindelige bilforsikringspolice eller i forbindelse med fornyelse af Deres bilforsikringspolice. Policen og disse forsikringsbetingelser udgør tilsammen Deres selvrisikoforsikring. DISTRIBUTØR Denne selvrisikoforsikring distribueres udelukkende af autoriserede forsikringsformidlere, som handler på vegne af forsikringsselskabet og er i stand til at rådgive om, sælge og administrere skadeforsikringer i Danmark. Se venligst nedenfor samt i forsikringspolicen for nærmere oplysninger om distribuerende enhed i Deres tilfælde. DISTRIBUTØR AF DERES SELVRISIKOFORSIKRING Global Forsikring Agentur ApS - er autoriseret og reguleret af Finanstilsynet i Danmark. FORSIKRINGSSELSKABET Denne selvrisikoforsikring er tegnet via Strategic Insurance Services Limited, med Astrenska Insurance Limited Company (registreringsnummer , og registreret adresse Cutlers Exchange, 123 Houndsditch, London EC3A 7BU) som risikobærer. HVAD UDGØR EN POLICE? Forsikringsbetingelsernes ordlyd og forsikringspolicen skal læses sammen da de danner Deres forsikringsaftale. GENERELT Som modydelse for betaling af Deres forsikringspræmie, vil forsikringsgiver forsikre dig i henhold til de betingelser, der fremgår af dette dokument, og som er bekræftet i policen. SOM FORSIKRINGSTAGER ER DE FORPLIGTET TIL FØLGENDE a) at angive nøjagtige og fuldstændige svar på alle spørgsmål, vi eller administrator kan stille som en del af Deres krav om dækning under denne police. b) at sikre, at alle oplysninger, som en del af Deres krav om dækning er sande og korrekte. c) at oplyse os om eventuelle ændringer i de svar De har givet, så hurtigt som muligt. Manglende svar jf. gældende lovgivning, kan betyde at Deres Police ikke er gyldig i tilfælde af et skadekrav. LOVGIVNING For selvrisikoforsikringen gælder dansk lovgivning.

2 FORSIKRINGSTAGERS FORTRYDELSESRET 1) Sælger refunderer Deres præmie fuldt ud, hvis De inden for 14 dage beslutter, at forsikringen ikke opfylder Deres behov, eller at De ikke ønsker den, forudsat at De ikke forinden har anmeldt en skade. 2) Den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, gælder fra datoen for aftalens indgåelse eller fra datoen for modtagelsen af aftalens dokumenter, alt efter hvad der indtræffer først. 3) Når de 14 dage er gået kan De annullere forsikringen, men De har ikke krav på at få præmien refunderet. Hvis De ønsker at anmode om en annullering, skal De kontakte Deres sælger/mægler, hvor De har købt Selvrisikoforsikringen. FORSIKRINGSSELSKABET FORTRYDELSESRET Forsikringsselskabet er ikke forpligtet til at acceptere fornyelse af nogen forsikring, og kan til enhver tid annullere en forsikring ved at give 14 dages skriftlig varsel, hvor der er en gyldig grund til at gøre det. En opsigelse vil blive sendt til Dem på Deres sidst kendte adresse. Gyldige grunde kan omfatte, men er ikke begrænset til: a) Svigagtig adfærd b) Manglende betaling af præmie c) Truende adfærd eller misbrug d) Manglende overholdelse af vilkår og betingelser i denne police Forudsat præmien er blevet betalt fuldt ud, vil De, ved forsikringsselskabets annullering af Deres forsikring, være berettiget til forholdsmæssig godtgørelse af præmien for den resterende betalte periode. DEFINITIONER Dette punkt indeholder forklaring på anvendte ord i forsikringsbetingelserne. "Årlige maksimale beløb" betyder det maksimale beløb der kan udbetales i forsikringsperioden, som det fremgår af Deres forsikringspolice. Erhvervsbrug betyder forsikredes og eventuelle navngivne chaufførers anvendelse af motorkøretøjer til erhvervsbrug, herunder at transport af varer. "Forsikringspolicen" betyder en del af dette forsikringsdokument, og indeholder navnet på forsikringstageren og giver oplysninger om dækningen af denne forsikring. "Kommercielt brug" betyder forsikredes og eventuelle navngivne chaufførers anvendelse af motorkøretøjer som taxa, limousine eller køreskolevogn eller som bliver brugt af fx sælgere, der har brug -og ansvar for egen firmabil. "Selvrisiko" betyder den andel af et erstatningsbeløb De selv skal betale i henhold til Deres bilforsikring.

3 "Forsikringskrav" betyder et krav fra Dem, følgende en hændelse, der kunne give anledning til et krav i henhold til forsikringen. "Hændelse" betyder en skade indtruffet og anmeldt på Deres bilforsikring under den periode hvor Deres Selvrisikoforsikring er i kraft. "Bilforsikring" betyder kasko- og/eller ansvarsforsikring udstedt af en autoriseret og reguleret Bil Forsikringsgiver til dig i forbindelse med køb og/eller registrering dit køretøj. "Bilforsikringsselskab" betyder et autoriseret dansk bilforsikringsselskab. "Motorkøretøj": betyder et af følgende som angivet på Deres forsikringspolice: a) PRIVAT BIL: Køretøj der anvendes privat (ikke en invalidebil), og som er konstrueret til at fragte ikke mere end 7 personer og deres ejendele, med Dem som retsmæssig ejer af bilen eller har fået lov til at låne den. b) FIRMABIL: Køretøj der anvendes som firmabil (ikke en invalidebil), og som er konstrueret til at fragte ikke mere end 7 personer og deres ejendele, med Dem som retsmæssig ejer af bilen eller har fået lov til at låne den. c) MOTORCYKEL: Køretøj som er konstrueret med to hjul og drives af en motor. d) VAREBIL: Køretøj der ikke overstiger en totalvægt på 3,5 tons, og som anvendes til transport af gods. e) VAREBIL, TYPE 2: Køretøj større end en totalvægt på 3,5 tons, men ikke over 44 tons, der anvendes til transport af gods. f) TAXI: Køretøj med maksimalt 9 sæder, der anvendes til persontransport. Og hvoraf De er ejer, eller som De har tilladelse til at køre. "Navngivet chauffør betyder bilist, der udover Dem, har tilladelse til at føre køretøjet i henhold til Deres bilforsikring. "Periode for Forsikring" betyder den gyldighedsperiode, følgende betalt forsikringspræmie som anført i Deres forsikringspolice. "Terrorisme" betyder enhver handling, herunder, men ikke begrænset til brug af magt eller vold og / eller trusler herom, af en person eller gruppe (r) af personer, uanset om de handler alene eller på vegne af eller i forbindelse med enhver organisation eller regering(er), begået af politiske, religiøse, ideologiske eller etiske formål eller årsager, herunder den hensigt at påvirke en regering og / eller for at sætte det offentlige, eller en hvilken som helst del af offentligheden, i frygt. "Karenstid" betyder de første 30 dage af denne forsikrings løbetid. Karenstiden gælder ikke, hvis denne forsikringspolicen er en fornyelse hos Global Forsikring / Astrenska Insurance Limited, eller er blevet købt inden for 30 dage efter Deres tilhørende bilforsikring hos Global Forsikring. "Vi / Os / Vores" betyder Astrenska Insurance Limited.

4 "Deres / Dem / Forsikrede / Forsikringstager" betyder den person, hvis navn står øverst på forsikringspolicen. DÆKNINGEN 1. Dækning gives for opkrævet selvrisiko, som De er ansvarlig for efter godkendelse af eventuelle tab, ødelæggelse af eller skade på Deres bil under Deres bilforsikring i forbindelse med krav, der opstår som følge af skadestilfælde, brand, tyveri, eller hærværk. Hvor De var skyld i hændelsen der fører til et skadekrav vil blive afgjort, når vi er i modtagelsen af forliget brev fra Deres motor forsikringsselskab. For krav, hvor De anses enten delvist skyld eller ikke skyld, hvis Deres overskydende ikke genvindes fra den tredje part inden for 6 måneder fra skadedato. Vi vil refundere eventuelle selvrisiko omkostninger, som De er gjort erstatningspligtig for op til det årlige samlede loft forsikret i henhold til denne forsikring. 2. Dækningen vil først træde i kraft, når selvrisikobeløbet på Deres bilforsikring er overskredet, og efter den godkendte skade er betalt. 3. Den maksimale udbetaling i henhold til denne forsikring vil være det årlige samlede loft, som fremgår af Deres forsikringspolice. Når det årlige samlede loft er opbrugt, vil denne forsikring blive annulleret automatisk, og De er derefter ansvarlig for alle eventuelle fremtidige selvrisikobetalinger, som er defineret i Deres bilforsikring. HVAD ER IKKE DÆKKET? (UNDTAGELSER) 1. Enhver skade der ikke dækkes af Deres bilforsikringspolice, eller som ikke overstiger selvrisikobeløbet på denne. 2. Enhver skade der afvises i henhold til betingelserne i Deres bilforsikringspolice. 3. Enhver hændelse, der opstår i karensperioden. 4. Enhver skade der er opstået, hvor motorkøretøjer er blevet brugt til: a) kommercielt brug, erhvervsbrug eller udlejning, medmindre køretøjet er registreret som erhvervskøretøj eller taxa. b) ethvert formål i forbindelse med automobilbranchen, eller c) konkurrencer, forsøg (fx af hastighed), performance test, eller race, herunder offroad arrangementer, hvad enten dette er mellem motorkøretøjer eller på anden måde, og uanset om det sker på lukket eller privat bane/område, samt uanset enhver lovbestemt godkendelse af en sådan begivenhed. 5. Ethvert skadekrav under Deres bilforsikringspolice, relateret til en skade som fandt sted forud for forsikringsperioden for Deres selvrisikoforsikring. 6. Ethvert skadekrav meddelt til os mere end 31 dage efter godkendelse af Deres krav i henhold til Deres bilforsikring. 7. Ethvert bidrag eller fradrag i afviklingen af Deres krav mod Deres bilforsikringsselskab end den erklærede selvrisikoforsikring, som De er blevet gjort ansvarlig.

5 8. Ethvert skadekrav, der er blevet frafaldet eller tilbagebetalt. 9. Ethvert ansvar De accepterer skriftligt, med mindre De ville have været ansvarlig alligevel. 10. Ethvert skadekrav omhandlende reparation eller udskiftning af glas. 11. Ethvert skadekrav som følge af mekanisk eller elektrisk nedbrud, eller påfyldning af forkert brændstof. 12. Ethvert skadekrav som følge af krig og / eller terrorisme. 13. Ethvert skadekrav som følge af: stråling eller radioaktiv forurening fra ethvert nukleart brændsel eller fra ethvert nukleart affald; eller radioaktive, giftige, eksplosive eller andre farlige egenskaber ved nukleart maskineri eller enhver del af det. BETINGELSER 1. Deres selvrisikoforsikring vil være gyldig så længe policen er i kraft, eller indtil Deres årlige samlede erstatningsloft er opbrugt; hvad der kommer først. 2. Deres bilforsikring må være rettidigt betalt og gyldig på skadetidspunktet. 3. Navnet på den forsikrede under selvrisikoforsikringen, skal svare til navnet på den person der er angivet på Deres bilforsikring. 4. I tilfælde af urigtige oplysninger eller fortielse fra Dem eller på Deres vegne, ved køb af, eller for at få dækning fra denne forsikring, kan selskabet annullere policen med omgående virkning, uden tilbagebetaling af forudbetalt præmie. 5. Forsikringsselskabet kan, efter udbetalt erstatning og for deres regning, søge at få godtgjort en del af erstatningen hos evt. subsidiært dækkende forsikringsselskab, og i den forbindelse oplyse Deres navn og policeoplysninger. 6. Såfremt De også er dækket af anden forsikring for selvrisiko i forbindelse med en anmeldt og godkendt skade under denne Selvrisikoforsikring, betales forholdsmæssig andel af kravet. 7. De skal tage enhver rimelig foranstaltning, for at sikre denne forsikring imod tab eller yderligere eksponering for tab i tilfælde af en opstået skade. 8. Dækningen der er beskrevet i nærværende forsikringsbetingelser, er kun gældende såfremt De har overholdt vilkår og betingelser under Deres bilforsikringspolice samt alle vilkår og betingelser under denne Selvrisikoforsikring, i det omfang de finder anvendelse. 9. Hvis De fremsætter et skadekrav i henhold til denne selvrisikoforsikring, der viser sig at være falskt eller svigagtigt på nogen måde, vil policen omgående være ugyldig, og ethvert skadekrav vil blive afvist. 10. Denne forsikring er kun gyldig, hvis de er dansk statsborger med registreret adresse i Danmark.

6 11. De og enhver navngiven chauffør skal have gyldigt dansk kørekort, eller en fuldt anerkendt international førerlicens. 12. Vi har ret til at henvende os til enhver tredjemand i forhold til en af Dem anmeldt skade. ANMELDELSE AF SKADE Deres henvendelse vedr. en skade vil blive håndteret på forsikringsselskabets vegne af Global Forsikring skade@globalforsikring. Vores skadebehandlingssystem er blevet specielt designet til at gøre det så hurtigt og effektivt som muligt at behandle og håndtere Deres skade. De vil blive bedt om at oplyse Reg.nr. på bilen. Kopi af opkrævning på selvrisiko Skadedato Du kan med fordel blot notere reg.nr. og skade nr. på selve opkrævningen fra dit forsikringsselskab. Global Forsikring afregner derefter DIREKTE til forsikringsselskabet. Bemærk, er en skade anmeldt og kommunikeret omkring pr. post, vil tage længere tid at afslutte end en online anmeldelse; særligt i de tilfælde hvor vi har brug for at skrive til Dem igen, for at anmode om yderligere oplysninger vedr. skaden. REKLAMATIONSPROCESS Vi gør alt for at sikre, at De får en høj standard af service. Hvis De ikke er tilfreds med den service De modtager, bør De i første omgang henvende Dem til Global Forsikring Agentur ApS tlf Mener De ikke ad den vej at kunne opnå det ønskede, kan De rette Deres forespørgsel / klage til: Angiv venligst alle oplysninger om Deres police, herunder policenummer, for at Deres forespørgsel kan behandles hurtigst muligt. Hvis Deres klage vedr. salget af Selvrisikoforsikringen eller et skadekrav på din police, ikke kan løses ad ovennævnte vej, og inden afslutningen af næstkommende arbejdsdag, vil vi videresende Deres sag til: Astrenska Insurance Limited, Cutlers Exchange, 123 Houndsditch, London EC3A 7BU. Såfremt De er uenig i afgørelsen af en skade, og retter en fornyet henvendelse til selskabet ikke til et tilfredsstillende resultat, har De mulighed for at klage til: Ankenævnet for Forsikring Anker Heegaards Gade København K Telefon: mellem kl

7 Klager til Ankenævnet skal indsendes på et særligt skema, som kan downloades fra Sammen med klageskemaet skal der betales et gebyr. GARANTIORDNING Astrenska Insurance Limited er medlem af Financial Services Compensation Scheme (FSCS Storbritanniens lovbestemte garantifond). De kan få yderligere oplysninger om garantiordningerne hos FSCS ( DATABESKYTTELSE Vi må gemme, bruge og behandle Deres personlige oplysninger, så vi kan; administrere Deres police og yde den bedst mulige kundeservice forny den police De har hos os, og holde vores oplysninger om Dem ajour tilbyde andre produkter og serviceydelser, som måske er egnede for Dem forebygge og opspore bedrageri og/eller hvidvaskning af penge eller lignende aktiviteter I henhold til Data Protection Act of 1998 (den engelske registerlovgivning) har De ret til at få en kopi af de oplysninger vi har om Dem, såfremt De anmoder herom, mod betaling af et gebyr. De bedes underrette os hvis De mener, at nogle af de oplysninger vi har om Dem, ikke er korrekte, så vi kan rette det. De oplysninger vi har om Dem, er fortrolige og vi må kun videreformidle disse til en anden part med Deres samtykke og kun med det formål at kontakte Dem angående andre produkter eller serviceydelser, eller såfremt loven kræver, at vi oplyser Deres data til vores forsikringsagenter. Af sikkerhedsmæssige årsager, og for at kvalitetssikre vores kundeservice, kan telefonsamtaler blive optaget. YDERLIGERE RETTIGHEDER FOR FORSIKRINGSGIVEREN 1) Forsikringsgiver vil så vidt muligt forsøge at undgå bedrageri med deres policer, for at deres kunder ikke skal betale for andres uærlighed. Retten til skadedækning ophører, såfremt en skadeanmeldelse under denne forsikring er urigtig eller misvisende, har til hensigt at vildlede Forsikringsgiver, eller hvis vildledende eller bedrageriske udtalelser eller handlinger benyttes for at opnå en dækning under selvrisikoforsikringen. 2) Forsikringsgiver har ret til tilbagebetaling af skadeudbetalinger og omkostninger som følge af en ukorrekt skadeanmeldelse jf. pkt. 1). 3) Detaljer om Deres forsikring og enhver skade De har anmeldt, kan blive delt med andre forsikringsselskaber, ligesom forsikringsgiver kan vælge at underrette politiet.

UDBYDER, ADMINISTRATOR OG LOKAL DISTRIBUTØR

UDBYDER, ADMINISTRATOR OG LOKAL DISTRIBUTØR Selvrisiko Forsikring (Almindelige køretøjer < 3.500 kg) Forsikringsbetingelser nummer: 20348 Dækningen starter på den ikrafttrædelsesdato, der fremgår af policen. Der er 30 dages karensperiode, regnet

Læs mere

Betingelsesnummer: ABD Selvrisikoforsikring 1.1

Betingelsesnummer: ABD Selvrisikoforsikring 1.1 SELVRISIKOFORSIKRING Betingelsesnummer: ABD Selvrisikoforsikring 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 Low RisQ Forsikringsbetingelser 1. Sikrede bil 1.1 Sikrede bil er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede bil skal være indregistreret i Danmark, anvendes primært til

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Hundeforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 JULI 2012 Administration Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 228 448 Email: mail@prosam.dk Web: prosam.dk Cover underwritten 100% by Qudos Insurance

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring. Rev. 14.04.14

FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring. Rev. 14.04.14 FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring Rev. 14.04.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg, Danmark CVR nr.

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER April 2013 Version 13:1 Forsikringsgiver er If P&C Insurance Company Ltd.(If Vahinkovakuutusyhtiö Oy) cvr.nr. 1614120-3 00025 IF, Finland og repræsenteres

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER FEJLTANKNING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Fejltankning 15-05-201415-05-2014. Rev. 14.05.

FORSIKRINGSBETINGELSER FEJLTANKNING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Fejltankning 15-05-201415-05-2014. Rev. 14.05. 15-05-201415-05-2014 FORSIKRINGSBETINGELSER FEJLTANKNING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Fejltankning Rev. 14.05.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg,

Læs mere

REJSE - KONTANT HÆVNING I PENGEAUTOMAT

REJSE - KONTANT HÆVNING I PENGEAUTOMAT FORSIKRINGSBETINGELSER REJSE - KONTANT HÆVNING I PENGEAUTOMAT Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Hævning i pengeautomat 06.06.2013, 00971048 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4,

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 LowRisQ Trailer Forsikringsbetingelser 1. Sikrede Trailer 1.1 Sikrede trailer er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede trailer skal være indregistreret i Danmark, anvendes

Læs mere

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153 Betingelser Sælgeransvarsforsikring Sælgeransvarsforsikring Nr 5153 5153 Sælgeransvar Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 1 Sælgeransvarsforsikring 1 Hvem er dækket 4 2 Ved skade 4 3 Anden forsikring 4 4

Læs mere

Forsikringen dækker Forsikringen dækker udgifterne til udskiftning af låsen i forsikringstagerens bolig, hvis nøglerne er blevet stjålet.

Forsikringen dækker Forsikringen dækker udgifterne til udskiftning af låsen i forsikringstagerens bolig, hvis nøglerne er blevet stjålet. REGLER OM OMFANG LÅSESKIFTE LÅDK2011:1 Forsikringen dækker Forsikringen dækker udgifterne til udskiftning af låsen i forsikringstagerens bolig, hvis nøglerne er blevet stjålet. Forsikringssum Forsikringssummen

Læs mere

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 GLASFORSIKRING OG LÅNEBIL Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af hvordan

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 LowRisQ Bil Forsikringsbetingelser 1. Sikrede bil 1.1 Sikrede bil er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede bil skal være indregistreret i Danmark, anvendes primært til

Læs mere

Forsikringstager Forsikringstager er den fysiske person, der er anført i Falck Cykelregister som ejer af den registrerede cykel.

Forsikringstager Forsikringstager er den fysiske person, der er anført i Falck Cykelregister som ejer af den registrerede cykel. REGLER OM OMFANG CYKEL CYSDK2012:1 Forsikringen dækker Forsikringen dækker det beløb (selvrisikoen), med hvilket forsikringstagerens hjemforsikringsselskab har nedsat skadeserstatningen og det økonomiske

Læs mere

Eurocard. ID-tyveriforsikring.

Eurocard. ID-tyveriforsikring. ID-tyveriforsikring. IDENTITETSFORSIKRING. ID tyveri forsikringsbetingelser under hoved police nr. 85 00 1 303, gældende fra den 1. november 2010. 1. Forsikringsgiver: Forsikringsgiver er Chartis Europe

Læs mere

Vilkår for brug. Vigtig information før påbegyndt anvendelse, samt general information. Læs venligst følgende grundigt.

Vilkår for brug. Vigtig information før påbegyndt anvendelse, samt general information. Læs venligst følgende grundigt. Vilkår for brug. Vigtig information før påbegyndt anvendelse, samt general information. Tak fordi du har valgt at tegne forsikringer hos gigga. Vi bestræber os på at yde den bedste service, så vi kan hjælpe

Læs mere

Vilkår for Hund 09-3 August 2009

Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Fortrydelsesret Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har købt forsikringen. Hvis du fortryder købet, er det ikke bindende for dig. Fortrydelsesretten

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSVILKÅR Marts 2017 Version 17:1 Forsikringsgiver er WaterCircles Forsikring ASA (Org.nr. 915 495 486, Norge) og repræsenteres i Danmark af WaterCircles Danmark A/S (Cvr.nr.

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DÆKFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Dækforsikring 15-05-201415-05-2014. Rev. 13.05.

FORSIKRINGSBETINGELSER DÆKFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Dækforsikring 15-05-201415-05-2014. Rev. 13.05. 15-05-201415-05-2014 FORSIKRINGSBETINGELSER DÆKFORSIKRING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Dækforsikring Rev. 13.05.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg,

Læs mere

Tricktyveri Betingelser februar

Tricktyveri Betingelser februar Tricktyveri Betingelser februar 2018 1 Information Denne gratis forsikring er udarbejdet i samarbejde med Ældre Sagen www.aeldresagen.dk Aftalegrundlag Grundlaget for forsikringsaftalen er dansk lov, herunder

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring. Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF

Sælgeransvarsforsikring. Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF Sælgeransvarsforsikring Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF.19.1.19 Indhold 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Betingelser for dækning 4. Hvilke forhold er dækket 5. Anmeldelse af skaden

Læs mere

Betingelser for erstatning Politianmeldelse af tyveriet skal være sket på det sted, hvor tyveriet fandt sted.

Betingelser for erstatning Politianmeldelse af tyveriet skal være sket på det sted, hvor tyveriet fandt sted. REGLER OM OMFANG ID DOKUMENTER - IDDK2011:1 Forsikringen dækker 1. Udgifter til genanskaffelse af id-dokumenter Forsikringen dækker udgifter til at genanskaffe stjålne id - dokumenter, kørekort, pas eller

Læs mere

Forsikringstageren skal have udvist almindelig agtpågivenhed i forbindelse med tyveriet/tabet.

Forsikringstageren skal have udvist almindelig agtpågivenhed i forbindelse med tyveriet/tabet. REGLER OM OMFANG SKI OG SNOWBOARD SSDK2011:1 Forsikringen dækker Forsikringen dækker det beløb (selvrisikoen), med hvilket forsikringstagerens hjem/hus- eller fritidshusforsikringsselskab har nedsat skadeserstatningen

Læs mere

Q8 LowRisQ Campingvogn

Q8 LowRisQ Campingvogn Q8 LowRisQ Campingvogn Forsikringsbetingelser 1. Sikrede campingvogn eller autocamper 1.1 Sikrede campingvogn eller autocamper er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 LowRisQ Fører Forsikringsbetingelser 1. Sikrede 1.1 Den person der har købt en LowRisQ Fører. Forsikringen dækker selvrisikoen på en ejet, lejet, lånt eller delebil, så længe føreren er indehaver af

Læs mere

Drivhusforsikring. Fuldstændige forsikringsbetingelser og bestemmelser. En forsikring som giver dig tryghed

Drivhusforsikring. Fuldstændige forsikringsbetingelser og bestemmelser. En forsikring som giver dig tryghed 1 Drivhusforsikring Fuldstændige forsikringsbetingelser og bestemmelser En forsikring som giver dig tryghed Tillykke med din drivhusforsikring hos Dansk Glasforsikring. Her kan du læse relevant information

Læs mere

Vilkår for Hund 09-2 August 2009

Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge Forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelses fristen er

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Familiens bedste forsikringsselskab Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Indholdsfortegnelse for Hundeforsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvornår skal præmien m.m. betales? 1.2. Hvordan indeksreguleres forsikringssummer og præmie?

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser. for. Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring MINFORSIKRING Strandgade 4C 1401 København K Tlf. 70 27 70 76 Cvr.nr. 30351894 minforsikring@aon.dk www.minforsikring.dk 100% coverholder for Alpha Insurance

Læs mere

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring Forsikringsvilkår for Hundeforsikring Selandia Forsikring Assurance Agentur A/S - et selskab I Nordisk Forsikrings Agentur A/S Automatikvej 1 2860 Søborg Tlf. 33 33 74 90 Cvr.nr. 33386079 info@selandiaforsikring.dk

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Lystfartøjsansvarsforsikring. Betingelser nr. 950110

Forsikringsbetingelser for. Lystfartøjsansvarsforsikring. Betingelser nr. 950110 Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER TYVERI/RØVERI AF TASKE I FORBINDELSE MED REJSE

FORSIKRINGSBETINGELSER TYVERI/RØVERI AF TASKE I FORBINDELSE MED REJSE FORSIKRINGSBETINGELSER TYVERI/RØVERI AF TASKE I FORBINDELSE MED REJSE Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Tyveri/Røveri af taske i forbindelse med rejse 061213, 0097001048 AIG Europe

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring 14.09.2011 Indholdsfortegnelse for Knallert-forsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvem er dækket? 1.2. Hvad skal du gøre, hvis du kommer ud for en skade?

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER ID TYVERIFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår ID Tyveriforsikring 15-05-201415-05-2014

FORSIKRINGSBETINGELSER ID TYVERIFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår ID Tyveriforsikring 15-05-201415-05-2014 15-05-201415-05-2014 FORSIKRINGSBETINGELSER ID TYVERIFORSIKRING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår ID Tyveriforsikring Rev. 14.05.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg,

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING Fordi venskab betyder alt ETU Forsikring A/S Hærvejen 8 6230 Rødekro www.etuforsikring.dk Forsikringsbetingelser nr.: 01-2010-DYR 1 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

Udlejningsforsikring For tøj, sko, tasker og smykker udlejet via Closay.

Udlejningsforsikring For tøj, sko, tasker og smykker udlejet via Closay. Udlejningsforsikring For tøj, sko, tasker og smykker udlejet via Closay. Forsikringsbetingelser Nr. Gældende fra 30. september 2016 Alka Forsikring, Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon

Læs mere

Arbejdsløshed kan ramme os alle også dig!

Arbejdsløshed kan ramme os alle også dig! OK Lønforsikring Arbejdsløshed kan ramme os alle også dig! Har du overvejet konsekvenserne, hvis du bliver fyret og i en periode skal klare dig for dagpenge? Når indtægterne går ned, er de månedlige udgifter

Læs mere

Fri og fuldt forsikret

Fri og fuldt forsikret Fri og fuldt forsikret en fast del af leasingydelsen Når du privatleaser en bil, har du brug for en lovpligtig ansvarsforsikring og en kaskoforsikring præcis som til en privatejet bil. Hos os får du en

Læs mere

Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret

Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret Sydbank MasterCard med udvidet reklamationsret Sydbank har indgået en samarbejdsaftale med Forsik - ringsselskabet AIG Europe Limited, således

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002

Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002 Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg, tilstandsrapporten/elinstallationsrapporten og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Q8 LowRisQ Motorcykel

Q8 LowRisQ Motorcykel Q8 LowRisQ Motorcykel Forsikringsbetingelser 1. Sikrede motorcykel 1.1 Sikrede motorcykel er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede motorcykel skal være indregistreret i

Læs mere

Ansvar, kasko inkl. reparation af stenslag, afleveringskasko. Fastpræmie

Ansvar, kasko inkl. reparation af stenslag, afleveringskasko. Fastpræmie Priseksempel Nedenfor kan du se et eksempel på, hvad prisen er ved forsikring af en Mercedes A 180 d gennem Mercedes-Benz Forsikring. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Mercedes-Benz Forsikring

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder endvidere

Læs mere

Forsikringsbetingelser Dagpenge+

Forsikringsbetingelser Dagpenge+ Forsikringsbetingelser Dagpenge+ DAG-3 Gældende fra 1. juli 2017 PenSam Forsikring 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Hvem kan tegne forsikringen? 4 2. Hvad er DAGPENGE+ 4 3. Lovgivning 4 4.

Læs mere

KNALLERTFORSIKRING. Betingelsesnummer: Knallert 1.1

KNALLERTFORSIKRING. Betingelsesnummer: Knallert 1.1 KNALLERTFORSIKRING Betingelsesnummer: Knallert 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af hvordan købet er

Læs mere

Tilbud på ejerskifteforsikring

Tilbud på ejerskifteforsikring Tilbud på ejerskifteforsikring til dit nye hus på Dr Arends Vej 4 16-11-2018 Hos Dansk Boligforsikring er vi eksperter i at passe på dit nye hus via en ejerskifteforsikring. Vi er stolte af, at vi kan

Læs mere

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE FORSIKRINGSBETINGELSER REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Tyveri/Røveri af taske i forbindelse med rejse 121213, 0097001048 AIG Europe Limited,

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold

Læs mere

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til forsikringsaftalelovens

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA

FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår billeje i Europa 060715, 0097001048 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER Hundeansvar - version

FORSIKRINGSBETINGELSER Hundeansvar - version FORSIKRINGSBETINGELSER Hundeansvar - version 10-12-01 PROSAMFORSIKRING Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 22 84 48 E-mail: mail@prosam.dk Web: prosam.dk COVER UNDERWRITTEN 100% BY Qudos

Læs mere

Kundeinformation vedrørende ADIS Netbankforsikring

Kundeinformation vedrørende ADIS Netbankforsikring Kundeinformation vedrørende ADIS Netbankforsikring Forsikringsformidler ADIS A/S Strandgade 4 C 1401 København K CVR 30351894 Forsikringsselskab Indiakaj 6, 1. sal 2100 København Ø. Tlf.: +45 33 36 95

Læs mere

Vigtig viden om din forsikring. Kreditsikring, Lånesikring og Lånesikring Plus

Vigtig viden om din forsikring. Kreditsikring, Lånesikring og Lånesikring Plus Vigtig viden om din forsikring Kreditsikring, Lånesikring og Lånesikring Plus Swedbank tilbyder dig nu forsikringer, som giver dig og din familie en større økonomisk sikkerhed. Forsikringerne udbydes i

Læs mere

Forsikringsbetingelser Knallertforsikring

Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser KNA-2 Gældende fra 1. januar 2014 PenSam Forsikring Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Afsnit 1 Forsikringens omfang 1.0 Sikrede personer

Læs mere

Codan Care Forsikringsbetingelser

Codan Care Forsikringsbetingelser Fællesbetingelser for Codan Care - gruppeforsikringer i Codan Forsikring A/S (i det følgende kaldet Codan) i tilslutning til lovbekendtgørelse nr. 726 af 24. oktober 1986 om forsikringsaftaler med senere

Læs mere

Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser

Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Aftalegrundlag Forsikringsaftalen består af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder Lov om

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION 2541002 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Generelle betingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-17 Side 5 Fortrydelsesret

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION 2432008 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-16 Side 5 Fortrydelsesret 2 Vilkår

Læs mere

førerpladsforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 Juli 2012 Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst

førerpladsforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 Juli 2012 Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst førerpladsforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 Juli 2012 Administration Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 228 448 Email: mail@prosam.dk Web: prosam.dk Cover underwritten 100% by Qudos Insurance

Læs mere

DANSK GLASFORSIKRING A/S

DANSK GLASFORSIKRING A/S Drivhusforsikring 2015 Vær godt dækket ind PAVILLON DANMARK i samarbejde med DANSK GLASFORSIKRING A/S 1 Dette får du En forsikring som giver dig tryghed Når man investerer i et flot nyt drivhus, er det

Læs mere

Arbejdsløshed kan ramme os alle. Også dig!

Arbejdsløshed kan ramme os alle. Også dig! OK Lønforsikring Arbejdsløshed kan ramme os alle. Også dig! Har du overvejet konsekvenserne, hvis du bliver fyret og i en periode skal klare dig for dagpenge? Når indtægterne går ned, er de månedlige udgifter

Læs mere

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE FORSIKRINGSBETINGELSER REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Tyveri/Røveri af taske i forbindelse med rejse 290414, 0097001048 AIG Europe Limited,

Læs mere

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER Yderligere oplysninger Yderligere oplysninger om dækningerne på denne forsikring kan fås på www.first.dk, www.forsikringsoplysningen.dk eller www.ankeforsikring.dk. Aftalegrundlag

Læs mere

Vilkår for tophjælp fritidshus

Vilkår for tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 Vilkår for tophjælp fritidshus - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din

Læs mere

Betingelser. Alm. Brand Kortspær. Nr. KSM 1506 (MasterCard Gold/Platinum) Alm Brand BANK

Betingelser. Alm. Brand Kortspær. Nr. KSM 1506 (MasterCard Gold/Platinum) Alm Brand BANK Alm Brand BANK Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Side 1 af 7 3 Alm. Brand Kortspær Betingelser Nr. KSM 1506 (MasterCard Gold/Platinum) Indholdsfortegnelse Side 2 af 7 1 Fællesbestemmelser

Læs mere

Det Faglige Hus. Kollektiv ulykkesforsikring - Heltidsdækning Gældende fra 01.01.2015

Det Faglige Hus. Kollektiv ulykkesforsikring - Heltidsdækning Gældende fra 01.01.2015 Det Faglige Hus Kollektiv ulykkesforsikring - Heltidsdækning Gældende fra 01.01.2015 Sektion A Generelle betingelser 1. Forsikringens omfang Ulykkesforsikringen giver ret til erstatning ved ulykkestilfælde,

Læs mere

Tilbud på ejerskifteforsikring

Tilbud på ejerskifteforsikring Tilbud på ejerskifteforsikring til dit nye hus på Klampenborgvej 104, ST 11-07-2018 Hos Dansk Boligforsikring er vi eksperter i at passe på dit nye hus via en ejerskifteforsikring. Vi er stolte af, at

Læs mere

Oplysninger om forsikringsprodukt. Samsung Mobile Care

Oplysninger om forsikringsprodukt. Samsung Mobile Care Oplysninger om forsikringsprodukt for Samsung Mobile Care Dokument med oplysninger om forsikringsprodukt for Samsung Mobile Care Denne forsikringspolice er kun tilgængelig for personer, der bor i Danmark.

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser MOTORCYKELFORSIKRING VERSION 20-201 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Motorcykelforsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring 30-05-2016 Indholdsfortegnelse for Knallert-forsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvem er dækket? 1.2. Hvad skal du gøre, hvis du kommer ud for en skade?

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring til lejligheder Forsikringsbetingelser 2541002 Gælder fra januar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3.

Læs mere

867/11. xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx. Codan Forsikring A/S Gl. Kongevej København V. k e n d e l s e :

867/11. xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx. Codan Forsikring A/S Gl. Kongevej København V. k e n d e l s e : 867/11 Den 9. maj 2011 blev i sag nr. 78.797: xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx mod Codan Forsikring A/S Gl. Kongevej 60 1790 København V afsagt k e n d e l s e : Forsikringstageren har haft

Læs mere

Knallertforsikring. Ansvarsdækning. Hvad omfatter ansvarsdækningen. ikke? Hvor dækkes ansvaret? Hvordan dækkes ansvaret? Forsikringsbetingelser

Knallertforsikring. Ansvarsdækning. Hvad omfatter ansvarsdækningen. ikke? Hvor dækkes ansvaret? Hvordan dækkes ansvaret? Forsikringsbetingelser Ansvarsdækning i tilknytning til gældende lov om forsikringsaftaler. For ansvarsdækningen gælder nedenstående betingelser samt fællesbestemmelser for Codan Knallertforsikring. Hvad omfatter ansvarsdækningen?

Læs mere

hundeforsikring Version 2150002

hundeforsikring Version 2150002 hundeforsikring Version 2150002 Forsikringsvilkår af maj 2012 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser for hundeforsikring Afsnit 1-16 Side 6 Lovpligtig hundeansvar Afsnit 17-19 2 Vilkår Nykredit Forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser for Arbejdsskadeforsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Telefon +45 70 10 90 09 Telefax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 12 42 91 85 www.gjensidige.dk Indhold: Fællesbetingelser

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER Førerplads - version

FORSIKRINGSBETINGELSER Førerplads - version FORSIKRINGSBETINGELSER Førerplads - version 85-12-01 PROSAMFORSIKRING Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 22 84 48 E-mail: mail@prosam.dk Web: prosam.dk COVER UNDERWRITTEN 100% BY Qudos

Læs mere

Udvidet Forsikring Radio/TV Forsikringsbetingelser nr gældende fra 1. oktober 2009

Udvidet Forsikring Radio/TV Forsikringsbetingelser nr gældende fra 1. oktober 2009 Udvidet Forsikring Radio/TV Forsikringsbetingelser nr. 646-10 gældende fra 1. oktober 2009 Fortrydelsesret Fortrydelsesretten gælder alene for private forbrugerforsikringer. Du har ret til at fortryde

Læs mere

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar 2017 Stenløse Egedal Centret 25 3660 Stenløse Tilbud om forsikring På baggrund af dine oplysninger følger her tilbud på den forsikring, du har efterspurgt: pris

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Motoransvarsforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Motoransvarsforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring A.C. Meyers Vænge 9 DK-2450 København SV Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA,

Læs mere

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Foreninger, ikke-erhvervsdrivende fonde, selvejende institutioner, stiftelser mv. Almindelige betingelser DFO99-01 Indholdsfortegnelse Definitioner Pkt. Side hvem

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Ejerskifteforsikringen er udarbejdet i relation til lov nr. 437 af 31.05.2000 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom og i tilslutning til

Læs mere

Tryg Dækforsikring. Fortrydelsesret

Tryg Dækforsikring. Fortrydelsesret Tryg Dækforsikring Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af forsikringsbeviset og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder desuden dansk lovgivning, herunder Lov om finansiel virksomhed

Læs mere

Lille knallertforsikring

Lille knallertforsikring Lille knallertforsikring Forsikringsbetingelser Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af Deres police.) For Ansvarsdækningen gælder følgende betingelser samt fællesbestemmelserne for Privatsikring

Læs mere

FRONTRUDEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR F

FRONTRUDEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR F FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. 52.01F INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Forsikringens oprettelse og ikrafttrædelse...3 2.0 Hvad er dækket af forsikringen?...3 3.0 Hvor dækker forsikringen?...3 4.0 Ændringer

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Lystfartøjsansvarsforsikring

Forsikringsbetingelser. for. Lystfartøjsansvarsforsikring Betingelser nr. 950101 Forsikringsbetingelser for Lystfartøjsansvarsforsikring KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf 77 32 50 00, CVR-nr.: 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - HUNDEANSVAR FORSIKRINGENS OMFANG... 1.0 SIKREDE PERSONER... 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE... 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?... 4.0 DÆKNINGSSUMMER...

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser 2432008 Gælder fra januar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3. Fortrydelsesret

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser DAGPENGE + Forsikringsbetingelser Dag-2 Gældende fra 01.02.2016 Forsikringsbetingelser PenSam Forsikring A/S Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum Telefon 44 39 39 99 forsikring@pensam.dk www.pensam.dk/forsikring

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til forsikringsaftalelovens

Læs mere

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S Dyr Dyreforsikring Forsikringsbetingelser - 01-2010-DYR ETU Forsikring A/S Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med ETU Forsikring A/S udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsvilkår. For. Selandia Afbestillingsforsikring

Forsikringsvilkår. For. Selandia Afbestillingsforsikring Forsikringsvilkår For Selandia Afbestillingsforsikring Selandia Rejseforsikring Forsikrings Agentur ApS Korskildeeng 5 2670 Greve CVR. Nr. 35813691 Info@selandiarejseforsikring.dk www.selandiarejseforsikring.dk

Læs mere

Alpha Insurance A/S - Arbejdsskadeforsikring

Alpha Insurance A/S - Arbejdsskadeforsikring Alpha Insurance A/S - Arbejdsskadeforsikring Indhold Side 1 Forsikringens omfang... 2 2 Forsikringens ikrafttrædelse... 2 3 Forsikringstagerens oplysningspligt... 2 4 Præmiens beregning... 3 5 Præmiens

Læs mere

Selvrisiko-Og Depositumforskiring I Forbindelse Med Billeje. Indhold. Vigtige telefonnumre. Dækningsoversigt

Selvrisiko-Og Depositumforskiring I Forbindelse Med Billeje. Indhold. Vigtige telefonnumre. Dækningsoversigt Selvrisiko-Og Depositumforskiring I Forbindelse Med Billeje Indhold Side Vigtige telefonnumre 1 Dækningsoversigt 1 Vigtige oplysninger 2 Definition af ordene 3 Generelle undtagelser 4 Betingelser 4 Anmeldelse

Læs mere