Spørgsmålet har været behandlet af en tværmagistratslig arbejdsgruppe med deltagelse fra Teknik og Miljø, Kultur og Borgerservice og Aarhus Havn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmålet har været behandlet af en tværmagistratslig arbejdsgruppe med deltagelse fra Teknik og Miljø, Kultur og Borgerservice og Aarhus Havn."

Transkript

1 Udtalelse Til Byrådet via Magistraten Side 1 af 7 Udtalelse fra Teknik og Miljø og Kultur og Borgerservice vedrørende forslag om Det blå bassin en rekreativ inderhavn 1. Konklusion 4. marts 2015 fremsatte Socialdemokraterne og Det Konservative Folkeparti beslutningsforslag om, at det sikres, at inderhavnen kan anvendes til rekreative formål. Sagen blev sendt til udtalelse i Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø og Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Spørgsmålet har været behandlet af en tværmagistratslig arbejdsgruppe med deltagelse fra Teknik og Miljø, Kultur og Borgerservice og Aarhus Havn. KULTUR OG BORGERSERVICE TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune Sport & Fritid Center for Byens Anvendelse Sag: 15/ Sagsbehandler: Søren Clausen Mogens Bjørn Nielsen I notatet foreslås, at der opsættes skilte ved inderhavnen, der viser, hvor sejlads med lystfartøjer er tilladt. Politiet har oplyst, at skiltningen vil kunne håndhæves. Dermed er de sikkerhedsmæssige risici ved at tillade lystsejlads i inderhavnen adresseret. Vandkvaliteten i inderhavnen vil i en årrække frem byde på en del udfordringer. Målinger fra 2015 viser, at vandet er så forurenet, at der skal udstedes permanent badeforbud. Arrangementer med fuld vandkontakt kan derfor ikke finde sted, Når Rekreativ forbindelse Nord er etableret, kan borgere i småbåde sejle ind i inderhavnen fra åen eller kanalen ved Navitas. Ved sejlads i småbåde forbliver man normalt oven på vandet, uden vandkontakt Kajpladserne ved mellemarmen administreres fortsat af Aarhus Havn. Kajpladserne ved DOKK1 og Havnepladsen administreres af Teknik og Miljø, Center for Byens Anvendelse i samarbejde med Aarhus Havn.

2 2. Indhold 2.1 Status for inderhavnen Side 2 af 7 Med inderhavnen menes havnebassinet mellem DOKK1 og Navitas. Bassinet afgrænses mod øst af indsejlingen mellem Mellemarmen og pieren ved Navitas. Se oversigtskort nedenfor. Inderhavnen er en del af Aarhus erhvervshavn. I henhold til reglerne for erhvervshavnen er lystsejlads ikke tilladt. Aarhus Byråd har for nylig vedtaget anlægsbevilling til Rekreativ forbindelse nord. Dette indebærer blandt andet, at der etableres en kanal fra FTLhavnen til inderhavnen, således at der bliver fri passage for småbåde. Ligeledes kan man i kajak o.l. komme fra Aarhus Å til inderhavnen ved DOKK1. Adgangen gennem åen til inderhavnen for kajakker m.v. begrænses dog af, at der er vanskelig passage dels ved Vestergade (strømfald), ved Fiskergade (lav frihøjde under bro) og ved DOKK1 (overbæring ved vandskellet). Frem til medio 2017 vil der være anlægsarbejder på havnepladserne, bl.a. vedrørende færdiggørelse af letbanen. Indtil da, vil der være begrænsede muligheder for arrangementer i og ved inderhavnen. 2.2 Sikkerhedsmæssige aspekter ved rekreativ anvendelse af inderhavnen Aarhus Kommune har været i dialog med Aarhus Havn om, hvordan man i fremtiden kan anvende inderhavnen til rekreative formål og samtidig tilgodese sikkerheden, så lystsejlere ikke kommer ud i erhvervshavnen. Det har været drøftet, hvorvidt man kunne etablere en fysisk afspærring ved ind-/ udsejlingen til inderhavnen, således at det ville blive umuligt/meget vanskeligt af komme forbi afspærringen for lystsejlere. Vurderingen er dog, at en afspærring, som skal flyttes, hver gang et skib skal ind i inderhavnen, bliver for dyr rent driftsmæssigt. Ligeledes kan en afspærring have negative miljømæssige konsekvenser på vandkvaliteten i inderhavnen, idet vandudskiftningen kan blive reduceret Der er på den baggrund enighed om, at tydelig skiltning for lystsejlerne er den eneste praktisk anvendelige løsning. Aarhus Havn har udarbejdet en skilteplan, som skal oplyse lystsejlere om, at det er forbudt at sejle ud i erhvervshavnen. Skiltene placeres ved DOKK1, Navitas og på begge sider

3 af indsejlingen mellem Mellemarmen og pieren ved Navitas. Skiltene etableres i løbet af Aarhus Politi har vurderet skilteplanen og har oplyst, at skiltningen vil kunne håndhæves. Politiet har ligeledes oplyst, at det er en politimæssig opgave at håndhæve reglerne. Side 3 af 7 Adgang til inderhavnen for småbåde m.v. vil kun kunne ske via kanalen ved Navitas, fra åen eller fra landsiden på egnede steder, f.eks. trapperne ved Navitas. Det vil ikke være tilladt for småbåde at sejle ind gennem erhvervshavnen til inderhavnen. Når Molslinjen senest i 2020 flytter fra den nuværende færgeterminal, og når der er fundet en sikkerhedsmæssig forsvarlig løsning på at dele havneindsejlingen mellem erhvervstrafik og ikke-kommerciel sejlads, vil ikkekommercielle fartøjer kunne sejle ind gennem havneindsejlingen til inderhavnen. Kajkanterne ved Havnepladsen og DOKK1 er indrettet med fortøjningsringe, el og vand og er således forberedt på denne situation. Ved events kan der som nu sejles ind i inderhavnen efter aftale med Aarhus Havn. Ligeledes vil kajpladserne ved havnepladsen og DOKK1 kunne bruges til skibsanløb herunder til kongeskibet og specialskibe. Teknik og Miljø, Center for Byens Anvendelse administrerer havnepladserne samt kajpladserne ved DOKK1 og Havnepladsen i samarbejde med Aarhus Havn. Kajpladserne ved Mellemarmen benyttes og administreres fortsat af Aarhus Havn. Der vil således fortsat være erhvervssejlads til og fra inderhavnen. Sejladsen reguleres af de almindelige søvejsregler. Det bemærkes, at der ikke er afsat særskilte midler til at fremme aktiviteter og events i inderhavnen. 2.3 Vandkvalitet Vandkvaliteten i inderhavnen er problematisk i forhold til aktiviteter med vandkontakt. Aarhus Kommune har ifølge badevandsbekendtgørelsen pligt til at føre tilsyn med badevandet og sikre, at de badendes sundhed ikke kompromitteres, såfremt det viser sig, at badevandskvaliteten er uacceptabel. Dette kan ske ved at udstede forbud mod badning. Kommunen skal efter nogle nærmere regler udtage prøver af vandet til nærmere undersøgelse. I praksis bruges vandprøverne dog kun til at klassificere badevandet i kvalitetsklasser iht. til EU s badevandsdirektiv. Vandprøverne giver kun øjebliksbilleder af vandkvaliteten, og resultaterne vil typisk først være tilgængelige tre dage efter prøveudtagningen og derfor giver en reaktion på prøver, der viser dårlig vandkvalitet, ingen mening.

4 I erkendelse heraf har Teknik og Miljø etableret et online varslingssystem, der ud fra en viden om forureningskilder, f.eks. renseanlæg, spildevandsbassiner og øvrige overløb af urenset spildevand, er i stand til at beregne den øjeblikkelige vandkvalitet og forudsige vandkvaliteten op til tre dage frem. Side 4 af 7 Varslingssystemet er i drift ved ca. 20 badevandsstationer langs kysten hele året og vil give alarm (=rødt flag), når et badevandskvalitetskrav er overskredet og det er forbundet med sundhedsfare at bade. Senest er oprettet tre varslingsstationer i og ved havnen: I bassin 7 ved det kommende havnebad, i Open Water svømmebanen ud for Aarhus Ø og i inderhavnen. Borgerne informeres om vandkvaliteten via hjemmesiden - og via elektroniske tavler direkte ved badestedet. Det er velkendt, at badevandskvaliteten ved kraftige regnskyl bliver forringet. Ved det fremtidige havnebad i bassin 7 har det således giver anledning til to lukkedage i badesæson Badevandsvarslingen i inderhavnen viser, at vandkvaliteten, uanset vejrlig, er uacceptabel alle dage, og der har konstant været rødt flag. Dette forhold tilskrives nærheden til udløbet af Aarhus Å, samt det forhold, at der er et ringe vandskifte og dermed ringe fortynding af åvandet. På baggrund af de hidtidige målinger af vandkvaliteten vurderer Teknik og Miljø, at der indtil videre skal udstedes permanent badeforbud i inderhavnen. Op til den kommende badesæson 2016 vil Teknik og Miljø i samråd med Sundhedsstyrelsen afklare dette. Aktiviteter som f.eks. Stand Up Paddle, hvor der planlagt eller uplanlagt opstår situationer med vandkontakt, og hvor der er risiko for, at der sluges vand, bør derfor heller ikke finde sted. Ud over de regnbetingede forureningskilder er de dominerende kilder udledning af renset spildevand fra Åby og Viby renseanlæg. Den nuværende vandkvalitet i badesæsonen i bassin 7 (Havnebadet) er betinget af, at der sker en kemisk hygiejnisering af det rensede spildevand fra Åby Renseanlæg og Viby Renseanlæg. Forholdene ved inderhavnen er som tidligere nævnt af en sådan karakter, at der ved denne teknik ikke alene kan opnås acceptabel badevandskvalitet. På længere sigt arbejdes der på at nedlægge renseanlæggene i Viby og Åby og samle spildevandet på Marselisborg Renseanlæg. Dette vil til sin tid forbedre vandkvaliteten i inderhavnen mærkbart.

5 Det bør også nævnes, at etablering af kanalen fra lystbådehavnen til Navitas kan medføre en risiko for, at overløb af urenset spildevand fra bassinet i Risskov (udløb ved Træskibshavnen) vil bidrage til forureningen af inderhavnen. Side 5 af 7 Uanset hvor god vandkvalitet, der kan opnås ved tekniske tiltag, må det i en længere årrække påregnes, at regnbetingede udledninger af urenset spildevand i perioder vil medføre uacceptabel vandkvalitet. Dette medfører, at det ikke er muligt at langtidsplanlægge arrangementer med rekreative vandaktiviteter, med mindre man har en plan B i tilfælde af regn. Ud over den hygiejniske vandkvalitet er der også forhold med affald, flydestoffer og oliefilm i vandoverfladen, som kan være et problem. Tilførsel af alger med åvandet fra Brabrand Sø har også især æstetiske konsekvenser. Den store byudvikling på havnen og de mange aktiviteter vil medføre øgede mængder af affald, hvoraf en del kan ende i havnebassinet, hvilket også påvirker vandkvaliteten. 2.4 Samlet vurdering af mulighederne for rekreativ anvendelse af inderhavnen Med politiets godkendelse af skiltningen for lystsejlere forventes det, at de sikkerhedsmæssige aspekter ved at tillade lystsejlads i inderhavnen er forbedret. Dog er det fortsat ikke tilladt at sejle ind i inderhavnen gennem erhvervshavnen, undtagen i særlige tilfælde efter aftale med Aarhus Havn. Skiltningen forventes etableret i løbet af Vandkvaliteten i inderhavnen er problematisk ved aktiviteter med fuld vandkontakt eller fare derved. På langt sigt forventes det, at et nyt renseanlæg ved Marselisborg Lystbådehavn vil reducere problemet. I mellemtiden anbefales følgende: Arrangementer Kommunen kan ikke selv planlægge eller give tilladelse til arrangementer i inderhavnen, hvor der planlagt eller uplanlagt kan opstå situationer med fuld vandkontakt. Sådanne arrangementer bør i stedet afvikles i de mere kvalitetsmæssigt sikre vandområder i bassin 7 og på ydersiden af Aarhus Ø. Konkret vil det betyde, at aktiviteter som f.eks. svømning, udspring i vandet, grønlændervendinger i kajak, Stand Up Paddle, vandski og lignende aktiviteter, hvor der vandkontakt eller stor risiko derfor, ikke kan finde sted i inderhavnen.

6 Hvorvidt et arrangement kan finde sted eller ej, vil i hvert enkelt tilfælde være en konkret vurdering, som arrangøren skal foretage og forelægge for Teknik og Miljø vedrørende tekniske forhold og vandkvalitet. Side 6 af 7 I beslutningsforslaget fra Socialdemokraterne og Det Konservative Folkeparti foreslås det, at der anskaffes f.eks. bøjer og anden midlertidig opmærkning til brug ved stævner og arrangementer. På baggrund af den begrænsede mulighed for at afholde arrangementer i inderhavnen, vurderes det, at dette indtil videre ikke er relevant. Privat sejlads Når Rekreativ Forbindelse Nord er etableret, vil privatpersoner kunne sejle ind i inderhavnen i småbåde, eksempelvis i kano, kajak eller robåd. I disse fartøjer forbliver man normalt oven på vandet, og er dermed ikke i direkte kontakt med vandet. Oversigtskort Inderhavnen Kristian Würtz / Erik Jespersen Rabih Azad-Ahmad

7 / Kirsten Jørgensen Side 7 af 7

Etablering af havnebad i Bassin 7, Aarhus Ø

Etablering af havnebad i Bassin 7, Aarhus Ø Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø og Kultur og Borgerservice Dato 4. juli 2016 Etablering af havnebad i Bassin 7, Aarhus Ø Anlægsbevilling til etablering af havnebad i Bassin

Læs mere

Den 21. marts 2006 Århus Kommune

Den 21. marts 2006 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Magistratens 2. Afdeling Den 21. marts 2006 Århus Kommune Århus Kommunale Værker Teknik og Miljø Forbedret vandkvalitet i Brabrand Sø, Århus Å og Århus Havn.

Læs mere

Øget afstrømning og afledte konsekvenser for recipient og naturforhold

Øget afstrømning og afledte konsekvenser for recipient og naturforhold Øget afstrømning og afledte konsekvenser for recipient og naturforhold Nikolaj Kruse Christensen Teknik og Miljø, Aarhus Kommune 29-05-2018 ATV Jord og Grundvand Dagsorden 1. Lidt om Aarhus og vandet 2.

Læs mere

Badevandsprofil Åkrogen

Badevandsprofil Åkrogen Badevandsprofil Åkrogen Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1406 Station

Læs mere

Badevandsprofil for Silkeborg Søcamping i Silkeborg Langsø Øst

Badevandsprofil for Silkeborg Søcamping i Silkeborg Langsø Øst Badevandsprofil for Silkeborg Søcamping i Silkeborg Langsø Øst Ansvarlig myndighed Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 70 15 25 Oplysninger på internettet www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

Administrationsgrundlag for Badevand

Administrationsgrundlag for Badevand Administrationsgrundlag for Badevand Godkendt Udvalget for Klima og Miljø 22. februar 2011 1 INDHOLD I ADMINISTRATIONSGRUNDLAGET... 2 2 LOVGRUNDLAG... 2 3 MYNDIGHEDENS ROLLE... 2 3.1 Det politiske råderum...

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Færgehavnen Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Færgehavnen Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Færgehavnen Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. DKBW 1631 Stationsnavn Færgehavnen DKBW navn Færgehavnen Hydrologisk reference M UTM X 633850 UTM

Læs mere

Badevandsprofil for Ludvigslyst og Laven i Julsø

Badevandsprofil for Ludvigslyst og Laven i Julsø Badevandsprofil for Ludvigslyst og Laven i Julsø Ansvarlig myndighed Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 70 15 25 Oplysninger på internettet www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

Badevandsprofil for Tange Sø Marina i Tange Sø

Badevandsprofil for Tange Sø Marina i Tange Sø Badevandsprofil for Tange Sø Marina i Tange Sø Ansvarlig myndighed Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 70 15 25 Oplysninger på internettet www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

Badevandsprofil Aa Å N

Badevandsprofil Aa Å N Badevandsprofil Aa Å N Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

BADEVANDSPROFIL M5 GEDSER SYD

BADEVANDSPROFIL M5 GEDSER SYD BADEVANDSPROFIL M5 GEDSER SYD GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Klarskovgård Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 011A Stationsnavn Klarskovgård Strand DKBW navn Klarskovgård Strand Hydrologisk reference M UTM

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand Teknik og Miljø 2016 Badevandsprofil Klarskovgård Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 011A Stationsnavn Klarskovgård Strand DKBW navn Klarskovgård Strand Hydrologisk reference M UTM

Læs mere

Badevandsprofil for De små fisk og Sejs Ladeplads i Brassø og Borre Sø

Badevandsprofil for De små fisk og Sejs Ladeplads i Brassø og Borre Sø Badevandsprofil for De små fisk og Sejs Ladeplads i Brassø og Borre Sø Ansvarlig myndighed Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 70 15 25 Oplysninger på internettet

Læs mere

Badevandsprofil for Nybøl Nor, Nybøl i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Nybøl Nor, Nybøl i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Nybøl Nor, Nybøl i Sønderborg Kommune Strandens navn Nybøl Nor, Nybøl Adresse Vandmøllevej 4A, 6400 Sønderborg. (oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID B101 DKBW956

Læs mere

Badevandsprofil Mariendal Strand

Badevandsprofil Mariendal Strand Badevandsprofil Mariendal Strand Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1061

Læs mere

Den 3. januar 2007 Århus Kommune

Den 3. januar 2007 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 2. Afdeling Den 3. januar 2007 Århus Kommune Vand og Spildevand Teknik og Miljø Forbedret vandkvalitet i Brabrand Sø, Århus Å og Århus Havn. Projekterings-

Læs mere

Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune Strandens navn Fynshav Syd Adresse Strandnr. A460, Lystbådehavnen Nedergade 9B, 6440 Augustenborg (nr. oplyses ved opkald til 112, alarm) Stationsnummer

Læs mere

1 Badevandsprofil: Vedsø September 2015

1 Badevandsprofil: Vedsø September 2015 1 Badevandsprofil: Vedsø September 2015 2 Badevandsprofil: Vedsø September 2015 3 Badevandsprofil: Vedsø September 2015 Geografiske forhold Vedsø Den 1,5 km 2 store sø ligger ca. 7 meter over havets overflade,

Læs mere

BADEVANDSPROFIL T5 STUBBERUP HAVN

BADEVANDSPROFIL T5 STUBBERUP HAVN BADEVANDSPROFIL T5 STUBBERUP HAVN GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Badevandsprofil for Egernsund i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Egernsund i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Egernsund i Sønderborg Kommune Strandens navn Egernsund Adresse Fjordvej 41, 6320 Egernsund (oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID M101 DKBW748 Koordinater for kontrolstation

Læs mere

BADEVANDSPROFIL L1 STUBBEKØBING CAM- PING

BADEVANDSPROFIL L1 STUBBEKØBING CAM- PING BADEVANDSPROFIL L1 STUBBEKØBING CAM- PING GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15;

Læs mere

BADEVANDSPROFIL L9 HESNÆS HAVN, SYD

BADEVANDSPROFIL L9 HESNÆS HAVN, SYD BADEVANDSPROFIL L9 HESNÆS HAVN, SYD GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Bildsø Strand Medlemsstat Kommune Stationsnr. Stationsnavn DKBW navn Danmark Slagelse 005G Bildsø Strand Bildsø Strand M Hydrologisk reference UTM X 638958 UTM Y 6147773

Læs mere

BADEVANDSPROFIL S6 OREBY HAVN

BADEVANDSPROFIL S6 OREBY HAVN BADEVANDSPROFIL S6 OREBY HAVN GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand Teknik og Miljø 2016 Badevandsprofil Bildsø Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 005G Stationsnavn Bildsø Strand DKBW navn Bildsø Strand Hydrologisk reference M UTM X 638958 UTM Y 6147773

Læs mere

Badevandsprofil for Rinkenæs Nederby i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Rinkenæs Nederby i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Rinkenæs Nederby i Sønderborg Kommune Strandens navn Rinkenæs Nederby Adresse Nederbyvej 25, 6300 Gråsten (oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID C401 DKBW827 Koordinater

Læs mere

Badevandsprofil Havnebadet

Badevandsprofil Havnebadet Badevandsprofil Havnebadet Figur 1. Badestedets placering med billeder taget på badestedet i marts 2014. Fysiske forhold Badestedet afgrænses naturligt af havnebadsanlægget. Der er tilkørsel til Havnebadet

Læs mere

Badevandsprofil. Byens mose. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Byens mose. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Byens mose Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr. DKBW1152

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Stranden ved Søskær Mose

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Stranden ved Søskær Mose Teknik og Miljø 2016 Badevandsprofil Stranden ved Søskær Mose Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 019A Stationsnavn Søskær DKBW navn Søskær Hydrologisk reference M UTM X 637711 UTM Y 6131265

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Næsby Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Næsby Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Næsby Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 001K Stationsnavn Næsby Strand DKBW navn Næsby Strand Hydrologisk reference M UTM X 640258 UTM Y 6141333

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Skovstranden

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Skovstranden Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Skovstranden Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 020A Stationsnavn Skovstranden DKBW navn Skovstranden Hydrologisk reference M UTM X 638293 UTM Y 6130924

Læs mere

Badevandsprofil. Havnsø Strand øst. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Havnsø Strand øst. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Havnsø strand Øst Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Badevandsprofil for Liseleje, offentlig badestrand, Halsnæs Kommune. Badevandsprofil Liseleje, offentlig badestrand

Badevandsprofil for Liseleje, offentlig badestrand, Halsnæs Kommune. Badevandsprofil Liseleje, offentlig badestrand Badevandsprofil Liseleje, offentlig badestrand Medlemsstat Danmark Kommune Halsnæs Kommune DKBW Nr. DKBW377 Station Nr. D212 Station Navn Liseleje, offentlig badestrand Hydrologisk Referrence M UtmX 684658

Læs mere

Oplandet til søen bærer præg af intensivt dyrket landbrugsjord.

Oplandet til søen bærer præg af intensivt dyrket landbrugsjord. 1 2 3 Geografiske forhold Stranden ved Ulbjerg Klint Stranden ved Tange sø (ved Ans) ligger på den vestlige side af Tange Sø. Badestedet er ca. 50 m bredt og afgrænses af tagrørsbevoksning til begge sider.

Læs mere

Badevandsprofil Moesgård Strand

Badevandsprofil Moesgård Strand Badevandsprofil Moesgård Strand Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1057

Læs mere

Badevandskvaliteter i Københavns havn og Øresund

Badevandskvaliteter i Københavns havn og Øresund KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Park og Natur NOTAT Badevandskvaliteter i Københavns havn og Øresund Indledning Det var en meget visionær Borgerrepræsentation, der i 1992 fastsatte

Læs mere

Teknik og Miljø. Badevandsprofil Glænø Strand

Teknik og Miljø. Badevandsprofil Glænø Strand Teknik og Miljø Badevandsprofil Glænø Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 006H Stationsnavn Glænø Strand DKBW navn Glænø Strand Hydrologisk reference M UTM X 656038 UTM Y 6118273 Referencenet

Læs mere

Badevandsprofil - Bjerge Os Sukkerkanalen

Badevandsprofil - Bjerge Os Sukkerkanalen Badevandsprofil - Bjerge Os Sukkerkanalen Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

BADEVANDSPROFIL M4 GEDSER NORD

BADEVANDSPROFIL M4 GEDSER NORD BADEVANDSPROFIL M4 GEDSER NORD GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

BADEVANDSPROFIL L7 ORE STRAND

BADEVANDSPROFIL L7 ORE STRAND BADEVANDSPROFIL L7 ORE STRAND GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske,

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Egerup Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Egerup Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Egerup Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 001J Stationsnavn Egerup Strand DKBW navn Egerup Strand Hydrologisk reference M UTM X 642088 UTM Y 6128023

Læs mere

BADEVANDSPROFIL T1 HOLTEN STRAND

BADEVANDSPROFIL T1 HOLTEN STRAND BADEVANDSPROFIL T1 HOLTEN STRAND GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Bedre vandkvalitet i Brabrand Sø, Århus Å og Århus Havn. Scenarier, konsekvenser og muligheder

Bedre vandkvalitet i Brabrand Sø, Århus Å og Århus Havn. Scenarier, konsekvenser og muligheder Århus Kommune Vand og Spildevand Teknik og Miljø Bedre vandkvalitet i Brabrand Sø, Århus Å og Århus Havn Scenarier, konsekvenser og muligheder Bedre vandkvalitet er påkrævet Arbejdet med frilægningen af

Læs mere

Badevandsprofil for Vemmingbund Badestrand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Vemmingbund Badestrand i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Vemmingbund Badestrand i Sønderborg Kommune Strandens navn Vemmingbund Badestrand Adresse Vemmingbund Strandvej (oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID 1D01 DKBW763

Læs mere

Badevandsprofil Aborg Strand N

Badevandsprofil Aborg Strand N Badevandsprofil Aborg Strand N Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Agersø Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Agersø Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Agersø Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 15 Stationsnavn Agersø Strand DKBW navn Agersø Strand Hydrologisk reference M UTM X 639798 UTM Y 6120698

Læs mere

Badevandsprofil Assens Næs Strand

Badevandsprofil Assens Næs Strand Badevandsprofil Assens Næs Strand Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

BADEVANDSPROFIL O5 RESLE STRAND

BADEVANDSPROFIL O5 RESLE STRAND BADEVANDSPROFIL O5 RESLE STRAND GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Helhedsplanlægning for Tangkrogområdet forudgående høring

Helhedsplanlægning for Tangkrogområdet forudgående høring Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 27. april 2017 Helhedsplanlægning for Tangkrogområdet forudgående høring Igangsætning af forudgående høring om kommuneplanlægning og

Læs mere

Aarhus Ø - Etape 5, diverse anlægsarbejder

Aarhus Ø - Etape 5, diverse anlægsarbejder Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø, Center for Byens Anvendelse Dato 11. oktober 2014 Aarhus Ø - Etape 5, diverse anlægsarbejder Anlægsbevilling til anlægsarbejder i forbindelse

Læs mere

Badevandsprofil - Ulstrup v/ Campingpladsen

Badevandsprofil - Ulstrup v/ Campingpladsen Badevandsprofil - Ulstrup v/ Campingpladsen Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

Badevandsprofil for Brunsnæs i Sønderborg Kommune. Nærmeste adresse er Brunsnæs Fjordvejen 35 A (oplyses ved opkald til 112)

Badevandsprofil for Brunsnæs i Sønderborg Kommune. Nærmeste adresse er Brunsnæs Fjordvejen 35 A (oplyses ved opkald til 112) Badevandsprofil for Brunsnæs i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Revisionsdato

Læs mere

Badevandsprofil Fløjstrup Strand

Badevandsprofil Fløjstrup Strand Badevandsprofil Fløjstrup Strand Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1566

Læs mere

Badevandsprofil. Mullerup Strand. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Mullerup Strand. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Mullerup Strand Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Badevandsprofil Mariendal

Badevandsprofil Mariendal Badevandsprofil Mariendal Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil for Liseleje, offentlig badestrand, Halsnæs Kommune. Badevandsprofil Liseleje, offentlig badestrand

Badevandsprofil for Liseleje, offentlig badestrand, Halsnæs Kommune. Badevandsprofil Liseleje, offentlig badestrand Badevandsprofil Liseleje, offentlig badestrand Medlemsstat Danmark Kommune Halsnæs Kommune DKBW Nr. DKBW377 Station Nr. D212 Station Navn Liseleje, offentlig badestrand Hydrologisk Reference M UtmX 684970

Læs mere

Badevandsprofil Abildøre Strand øst

Badevandsprofil Abildøre Strand øst Badevandsprofil Abildøre Strand øst Klassifikation 2016 - Udmærket Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Nyvej 22 4573 Højby Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Badevandsprofil Sanddobberne

Badevandsprofil Sanddobberne Badevandsprofil Sanddobberne Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Badevandsprofil Varna

Badevandsprofil Varna Badevandsprofil Varna Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1054 Station Nr.

Læs mere

Badevandsprofil for Stegsvig Lønsømade i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Stegsvig Lønsømade i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Stegsvig Lønsømade i Sønderborg Kommune Strandens navn Stegsvig Lønsømade Adresse Lønsømadevej 46, 6430 Nordborg(oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID G801 DKBW925

Læs mere

Badevandsprofil Enstedværket Syd

Badevandsprofil Enstedværket Syd Badevandsprofil Enstedværket Syd Version 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 4 Klassifikation... 6 Fysiske forhold... 6 Geografiske forhold... 6 Hydrologiske forhold...

Læs mere

BADEVANDSPROFIL L4 POMLE NAKKE

BADEVANDSPROFIL L4 POMLE NAKKE BADEVANDSPROFIL L4 POMLE NAKKE GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Badevandsprofil - Kysthospitalets Badebro

Badevandsprofil - Kysthospitalets Badebro Badevandsprofil - Kysthospitalets Badebro Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

Badevandsprofil. Svallerup/Bjerge Nord. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Svallerup/Bjerge Nord. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Svallerup/Bjerge Nord Strand Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

Badevandsprofil for Sønderborg Badestrand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Sønderborg Badestrand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Bakteriekoncentration Resultater fra 2014 af egne analyser i forhold til en eventuel Blå Flag-ansøgning til Friluftsrådet.

Bakteriekoncentration Resultater fra 2014 af egne analyser i forhold til en eventuel Blå Flag-ansøgning til Friluftsrådet. BILAG Kultur og Sundhedsudvalgsmøde 02.10.14 I dette notat opsummeres de interne analyser af badevandskvaliteten i Skanderborg Sø ved Byparken samt centrale konklusioner i den miljøtekniske rapport udarbejdet

Læs mere

Badevandsprofil Løgismose Skov

Badevandsprofil Løgismose Skov Badevandsprofil Løgismose Skov Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil for Fynshav Nord i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Fynshav Nord i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Fynshav Nord i Sønderborg Kommune Strandens navn Fynshav Nord Adresse Strandnr. A455, Færgevej (til venstre for færgelejet) 6440 Augustenborg, (nr. oplyses ved opkald til 112, alarm)

Læs mere

Badevandsprofil Sandager Næs S

Badevandsprofil Sandager Næs S Badevandsprofil Sandager Næs S Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Frølunde Fed Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Frølunde Fed Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Frølunde Fed Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 001E Stationsnavn Frølunde Fed Strand DKBW navn Frølunde Fed Strand Hydrologisk reference M UTM

Læs mere

Badevandsprofil Blommehaven

Badevandsprofil Blommehaven Badevandsprofil Blommehaven Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1056 Station

Læs mere

Badevandsprofil Hørby Vest

Badevandsprofil Hørby Vest Badevandsprofil Hørby Vest Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: holb@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune DKBW

Læs mere

Badevandsprofil Skæring Strandpark

Badevandsprofil Skæring Strandpark Badevandsprofil Skæring Strandpark Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1052

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Kongsmark Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Kongsmark Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Kongsmark Strand Medlemsstat Kommune Stationsnr. Stationsnavn DKBW navn Danmark Slagelse 003E St. Kongsmark Str. St. Kongsmark Str. M Hydrologisk reference UTM X 639148

Læs mere

Badevandsprofil for Høruphav i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Høruphav i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Høruphav i Sønderborg Kommune Strandens navn Høruphav Adresse Færgegang, Hørup Hav, lystbådehavnen(oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer B303 Stations-ID DKBW997 Koordinater for

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Stranden ved Alhøjvænget

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Stranden ved Alhøjvænget Teknik og Miljø 2016 Badevandsprofil Stranden ved Alhøjvænget Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 17A Stationsnavn Alhøjvænge Strand DKBW navn Alhøjvænge Strand Hydrologisk reference M UTM

Læs mere

Bilag 4 Detaljeret beskrivelse af Rekreativ forbindelse Nord

Bilag 4 Detaljeret beskrivelse af Rekreativ forbindelse Nord Nedenstående beskriver detaljeret, hvilke arbejder der ønskes igangsat for fortsat at kunne udvikle Aarhus Ø. Disse arbejder ønskes igangsat i forbindelse med etablering af Rekreativ forbindelse Nord.

Læs mere

Badevandsprofil for Årekær i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Årekær i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Årekær i Sønderborg Kommune Strandens navn Årekær Adresse Odderkærvej, 6430 Nordborg (oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID F501 DKBW924 Koordinater for kontrolstation

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Musholm Bugt Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Musholm Bugt Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Musholm Bugt Strand Medlemsstat Kommune Stationsnr. Stationsnavn DKBW navn Danmark Slagelse 013B Musholm Bugt strand Musholm Bugt strand M Hydrologisk reference UTM

Læs mere

Badevandsprofil for Mommark Havn i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Mommark Havn i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Mommark Havn i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Revisionsdato

Læs mere

Badevandsprofil Strandhuse

Badevandsprofil Strandhuse Badevandsprofil Strandhuse Klassifikation 2018 - GOD Odsherred Kommune Center for Miljø og Teknik Nyvej 22 4573 Højby Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Badevandsprofil Hessellund Camping

Badevandsprofil Hessellund Camping 1 Badevandsprofil: Hessellund Camping April 2018 Badevandsprofil Hessellund Camping Ansvarlig badevandsmyndighed Viborg Kommune Prinsens alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 E-mail: naturogvand@viborg.dk

Læs mere

Vedr. Nyt badested på Kalvebod Bølge Badezone Bølgen.

Vedr. Nyt badested på Kalvebod Bølge Badezone Bølgen. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 29. marts 2019 Vedr. Nyt badested på Kalvebod Bølge Badezone Bølgen. Kultur- og Fritidsforvaltningen, KFF, ønsker at oprette et badested/en

Læs mere

Badevandsprofil for Lavensby Strand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Lavensby Strand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske,

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Albuen, Nakskov. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Albuen, Nakskov. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Albuen, Nakskov Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Saltbæk Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Saltbæk Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Saltbæk Badebro Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

BADEVANDSPROFIL M11 ULSLEV STRAND

BADEVANDSPROFIL M11 ULSLEV STRAND BADEVANDSPROFIL M11 ULSLEV STRAND GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Badevandsprofil Uge Fiskesø

Badevandsprofil Uge Fiskesø Badevandsprofil Uge Fiskesø Version 2o15 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Badevandsprofil for Købingsmark Strand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Købingsmark Strand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil for Nors Sø Ansvarlig myndighed

Badevandsprofil for Nors Sø Ansvarlig myndighed Badevandsprofil for Ansvarlig myndighed Thisted Kommune, Natur og miljø Asylgade 30 7700 Thisted Tlf. 99 17 17 17 Email: thistedkommune@thisted.dk Fysiske forhold Adgangsforhold til ligger imellem Klitmøller

Læs mere

Badevandsprofil. Gisseløre Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Gisseløre Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Gisseløre Badebro Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Badevandsprofil. Svenstrup Overdrev. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Svenstrup Overdrev. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Svenstrup Overdrev Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW

Læs mere

BADEVANDSPROFIL M3 SKELBY STRAND

BADEVANDSPROFIL M3 SKELBY STRAND BADEVANDSPROFIL M3 SKELBY STRAND GULDBORGSUND KOMMUNE JUNI 2015 SIDE 2/7 Ansvarlig myndighed: Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 54 73 10 00 (mandag-onsdag 9-15; torsdag

Læs mere

Præsentation af Aarhus Å projektet. Præsentation af mig

Præsentation af Aarhus Å projektet. Præsentation af mig Præsentation af Aarhus Å projektet - Motivation for Aarhus Å projektet - Udbud og organisering - Design - Udførelse af bassiner - Udfordringer i forbindelse med etablering af bassinerne - Tilslutning af

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Tårs, Tårs Havn. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Tårs, Tårs Havn. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Tårs, Tårs Havn Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Rekreativ forbindelse Nord Aarhus Ø, Etape 6

Rekreativ forbindelse Nord Aarhus Ø, Etape 6 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 30. juni 2015 Rekreativ forbindelse Nord Aarhus Ø, Etape 6 Anlægsbevilling til anlægsarbejder i forbindelse med etablering af Rekreativ

Læs mere

Badevandsprofil Østervang Sjællands Odde

Badevandsprofil Østervang Sjællands Odde Badevandsprofil Østervang Sjællands Odde Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk

Læs mere