Instruktionsvejledning - Dansk. KOMBI A/C Fyldestation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Instruktionsvejledning - Dansk. KOMBI A/C Fyldestation"

Transkript

1 Instruktionsvejledning - Dansk KOMBI A/C Fyldestation

2 2 CHRISTONIK ApS CHRISTONIK ApS Industrigrenen 21 DK-2635 Ishøj Tlf: Fax:

3 CHRISTONIK ApS 3 1 Oversigt Forside på KOMBI Forberedelser før brug af KOMBI Sikkerhed Generel Opsætning Transport Instruktion til KOMBI Påfyldning af kølemiddel på KOMBI Aftapning af A/C-anlæg med KOMBI Vakuumsugning på A/C-anlæg med KOMBI Påfyldning af kølemiddel på A/C-anlæg anlæg med KOMBI Årligt eftersyn af A/C-anlæg med KOMBI Oversigt Bagside på KOMBI Vedligeholdelse af KOMBI A/C Komponentbeskrivelse... 14

4 4 CHRISTONIK ApS 1 Oversigt Forside på KOMBI

5 CHRISTONIK ApS 5 1. Quickguide til processer 2. Sensor til digitaltermometer 3. Digitalt termometer 4. ON/ OFF knap Nødstop 5. Kontakt til tømning. 6. Kontakt til varmelegeme 7. Kontakt til vakuumpumpe 8. Lavtryksmanometer 9. Højtryksmanometer 10. Vakuummeter 11. Manometer, fyldeglas 12. Fyldeglas 13. Ventil nr Ventil nr Ventil nr Ventil nr Ventil nr Ventil nr Tilslutning til UV-beholder (ekstraudstyr) 20. Tilslutning til lavtrykssiden (ventil 2) 21. Tilslutning til højtrykssiden (ventil 3) 22. Tilslutning til ekstern returbeholder (ventil 6) 23. Tryk før/efter filter 24. HPFI relæ 25. Vakuumpumpe

6 6 CHRISTONIK ApS 2 Forberedelser før brug af KOMBI Sikkerhed Inden KOMBI tages i brug, skal operatøren have læst denne manual igennem samt være grundigt instrueret i de sikkerhedsmæssige aspekter i forbindelse med arbejde med kølemidler. I Danmark skal operatøren i henhold til gældende lovgivning være i besiddelse af en F-gas autorisation udstedt af KMO (Kølebranchens Miljøordning). Kontakt eventuelt Christonik for yderligere information om denne autorisation. Advarsel!! Brug handsker for at undgå forfrysninger ved udslip af kølemiddel. Ryg ikke i nærheden af udstyret. Brug ikke åben ild i nærheden af udstyret. Christonik fralægger sig ethvert ansvar i forbindelse med materiel- eller personskader som følge af operationer, der afviger fra beskrivelsen i denne manual. Advarsel!! Kontrollér altid trykket på kølemiddelbeholderen før brug af maskinen. Trykket bør ligge på mellem 5 7 bar ved 20 o C Ligger trykket over denne værdi kan det være tegn på fremmedgas i beholderen. Ved brug af Kombi 421 og i særdeleshed ved tømning af A/C anlæg skal brugeren observere bevægelsen i trykket på beholderen. Stiger dette til over 20 bar uden at sikkerhedsventilen udløses skal maskinen slukkes og slangerne afmonteres fra køretøjet i nævnte rækkefølge. Observerer kunden at sikkerhedsventilen ikke udløser ved 20 bars tryk skal kunden omgående kontakte Christonik før yderligere brug af Kombi 421. Kunden må ikke anvende Kombi 421 før Christonik har givet tydelige instrukser herom.

7 CHRISTONIK ApS Generel Opsætning 1 Før brug af KOMBI 421-2, skal det tjekkes, at der er tilstrækkeligt med olie på vakuumpumpen. Fyldningen må ikke være under midten af skueglasset og ikke over maksimum olie mærket. 2 Monter lynkoblingerne i den lige ende af fyldeslangerne: rød lynkobling på rød slange (trykside) og blå lynkobling på blå slange (sugeside). Hansen kobling (hun) Lynkobling 3 Monter blå slange vha. Hansen kobling til tilslutning (20) (sugeside) og rød slange til tilslutning (21) (trykside). 4 Strømstikket tilsluttes 230V/50Hz med jordforbindelse. 3 Transport OBS! KOMBI må ikke lægges ned under transport, idet olien i så fald vil løbe ud af vakuumpumpen gennem udluftningskanalen. Dette kan resultere i en meget dårlig virkningsgrad, forkortet levetid og i værste fald, at pumpen brænder af. En specialprop til udluftningshullet i vakuumpumpen kan erhverves til dette formål: Transportprop til 1-trins pumpe: varenr Transportprop til 2-trins pumpe: varenr VIGTIGT! Det er vigtigt, at denne prop udskiftes igen med den normale prop, før pumpen tages i brug igen!

8 8 CHRISTONIK ApS 4 Instruktion til KOMBI Påfyldning af kølemiddel på KOMBI Tilføring af Kølemiddel på Fyldeglasset 1 Monter R134a konverteringsniplen (lavtryk) på kølemiddelflasken. 2 Tilslut den blå slange til kølemiddelflasken ved hjælp af den blå lynkobling (lad lynkoblingen være lukket). 3 Tænd for vakuumpumpen på betjeningspanelet. 4 Åbn ventil nr. 2 og 4. Der suges nu vakuum på slangerne for at undgå luft i systemet. Efter ca. 20 sekunder lukkes ventil nr. 2 og 4 igen og vakuumpumpen slukkes. 5 Åbn for ventilen på kølemiddelflasken og vend flasken på hovedet. 6 Åbn for den blå lynkobling tilsluttet flasken. 7 Åbn for ventil nr. 1 og 2. 8 Tænd for knappen Tømning på betjeningspanelet, hvorved kølemidlet vil tilføres fyldeglasset. 9 Når den ønskede mængde kølemiddel er tilført, lukkes for ventilen på kølemiddelflasken samt den blå lynkobling. 10 Pressostaten på Kombi vil efter kort tid bryde, hvilket er et tegn på, at der ikke er mere kølemiddel tilbage i slangerne. Luk derefter ventil nr. 1 og 2 og sluk for knappen Tømning på betjeningspanelet.

9 CHRISTONIK ApS Aftapning af A/C-anlæg med KOMBI OBS! Hvis fyldemængden på A/C anlægget overstiger fyldeglassets kapacitet, skal der benyttes en ekstern flaske til returkølemiddel samt en ekstra fyldeslange (varenr ) samt Hansen hun-kobling (varenr ). OBS!! Før kølemidlet aftappes med KOMBI 421-2, skal det sikres, at kølemidlet ikke er forurenet af luft/spåner eller andet. 1 Sørg for at alle ventiler samt lynkoblingerne på Kombi er lukkede. 2 Tilslut den blå slange (sugeside) på den mindste servicestuds (før kompressoren). 3 Tilslut den røde slange (trykside) på den største servicestuds (efter kompressoren). 4 Åben for ventil nr. 1, 2 og 3. 5 Tænd for knappen Tømning på betjeningspanelet. 6 KOMBI tømmer nu anlægget for kølemiddel. OBS! Efter første tømning vil der stadig være en del kølemiddel tilbage i anlægget, som er bundet i olie, filter/akkumulator. Dette frigives langsomt, hvorfor tømningsprocessen skal gentages. Der sidder en pressostat der sørger for at tømningen aktiveres ved tryk på 0,8 bar på Air Condition anlægget. Når tømmeanlægget stopper, aflæses mængden af kølemiddel i fyldeglasset og man afventer at trykket stiger, og tømmeanlægget starter automatisk igen. Dette gentages indtil trykket ikke stiger længere, hvorved anlægget er tømt. 7 Hvis anlæggets indhold overstiger fyldeglassets kapacitet eller fyldeglasset er ved at være fyldt op, skal en ekstra fyldeslange tilsluttes en flaske til returkølemiddel for derefter at blive tilkoblet ventil nr. 6. Derved bliver det overskydende kølemiddel tappet over i returflasken. 8 Luk ventilerne når begge manometre på manifoldet står på nul. 9 Afmonter den blå slange (sugeside). 10 Afmonter den røde slange (trykside). Processen er nu færdig og reparationen af Air Condition anlægget kan begynde. 4.3 Vakuumsugning på A/C-anlæg med KOMBI Før A/C anlægget evakueres, skal det være tømt for kølemiddel, se afsnit Sørg for at alle ventiler er lukkede.

10 10 CHRISTONIK ApS 2 Tilslut den blå slange (sugeside) på den mindste servicestuds (før kompressoren). 3 Tilslut den røde slange (trykside) på den største servicestuds (efter kompressoren). 4 Tænd for vakuumpumpen på betjeningspanelet. 5 Åbn for ventil nr. 2, 3, 4 og 5. 6 Der suges nu vakuum på Air Condition anlægget. 7 A/C anlægget er evakueret, når vakuummeteret (længst til højre på manifoldet) har nået et minimum og ikke falder yderligere. Dette vakuummeter (13) måler det relative tryk man kan altså ikke aflæse det eksakte tryk i anlægget ved brug af dette. I stedet kan det benyttes til at se, om anlægget er tæt ved at observere at nålen på vakuumeteret ikke stiger bemærkelsesværdigt efter endt evakuering. 8 Når viseren på vakuummeteret står sålavt som muligt, lukkes for ventil nr Derefter slukkes for vakuumpumpen på betjeningspanelet, og referencenålen på vakuummeteret indstilles. 10 Hvis viseren på vakuummeteret forbliver på samme niveau, er Air Condition anlægget tæt (nålen må stige en smule i starten, idet trykket i anlægget langsomt udlignes, når vakuumpumpen slukkes). 11 Efter at have konstateret at anlægget er tæt, lukkes ventil nr. 2, 3 og Herefter er processen slut og der kan påfyldes kølemiddel på Air Condition anlægget. Hvis anlægget ikke består tæthedsprøven, skal fejlen udbedres, før det påfyldes kølemiddel. 4.4 Påfyldning af kølemiddel på A/C-anlæg anlæg med KOMBI Sørg for at alle ventiler samt lynkoblinger er lukkede på Kombi 421-2, samt at der ikke er luft i slangerne (der skal enten være kølemiddel eller vakuum). 2 Tilslut den blå lynkobling (sugeside) på A/C anlæggets mindste servicestuds (før kompressoren). 3 Tilslut den røde lynkobling (trykside) på den største servicestuds (efter kompressoren). 4 Åbn for ventil nr. 1 og 2. 5 Indstil kølemiddelskalaen på fyldeglasset, så den stemmer overens med manometeret over fyldeglasset. Er trykket 5.0 bar på manometeret skal skalaen drejes, så værdierne der aflæses også svarer til 5.0 bar.

11 CHRISTONIK ApS 11 Tryk i fyldeglasset (bar) Indstillingsværdier (bar) 6 Åbn for lynkoblingerne tilsluttet A/C anlægget. 7 Påfyld den ønskede mængde ved at åbne for ventil nr. 6 under fyldeglasset. Start køretøjets motor og tænd for A/C anlægget. 8 Derefter kontrolleres stigglasset i fyldeglasset for at se hvor meget kølemiddel der påfyldes Air Condition anlægget. 9 Når den ønskede mængde af kølemiddel er nået lukkes for ventil nr Ventil nr. 1 og 2 lukkes når det skueglas der sidder på manifoldet er tømt for væske. 11 Hvis yderligere kølemiddel skal påfyldes A/C anlægget skal punkt 4 til 10 foretages igen. 12 Når den ønskede mængde kølemiddel er påfyldt Air Condition anlægget, tømmes slangerne. Dette gøres ved at åbne ventil nr. 2 og 3. Derefter frakobles den røde slange (trykside). Når skueglasset på manifoldet er tømt for væske lukkes for ventil nr. 2 og 3 og den blå slange (sugeside) frakobles. 13 Udblæsningstemperatur inde i kabinen bør være mindre end 8 o C ved recirkulation, 50-75% udblæsningsstyrke koncentreret i midterdysen. 4.5 Årligt eftersyn af A/C-anlæg med KOMBI Denne procedure omfatter de væsentlige ting, der bør udføres/kontrolleres i forbindelse med et obligatorisk eftersyn på A/C anlæg. 1 Motoren på køretøjet er slukket. 2 Sørg for at alle ventiler på KOMBI er lukkede. 3 Tilslut den blå slange (sugeside) på den mindste servicestuds (før kompressoren). 4 Tilslut den røde slange (trykside) på den største servicestuds (efter kompressoren).

12 12 CHRISTONIK ApS 5 Manometrene på manifoldet viser nu det tryk der er på anlægget. 6 Aflæs det blå manometer (sugeside) og det røde manometer (trykside). 7 Disse tryk skrives ned på en eftersynsblok. 8 Motoren tændes. 9 A/C anlægget tændes. 10 Blæserstyrke sættes på 50-75% med recirkulation. 11 Temperaturen indstilles så lavt som muligt. 12 Sørg for at varmen er slukket. 13 Temperaturføleren på KOMBI placeres i kabinens midterdyse. 14 Aflæs det blå manometer (sugeside) og det røde manometer (trykside). 15 Disse tryk skrives ned på en eftersynsblok. 16 Temperaturen aflæses på det termometer der sidder på betjeningspanelet. (Udblæsningstemperaturen bør være mindre end 8 o C) 17 Check/rens kondensatoren for støv, insekter, etc. 18 Sørg for at schradernålene der sidder i servicestudserne er tætte (efterspænd med en shradernøgle (varenr )). Brug evt. en elektronisk lækagesøger. Obs! Nålene må ikke udskiftes mens der er kølemiddel på anlægget! 19 Check Air Condition anlægget for eventuelle slidte dele.

13 CHRISTONIK ApS 13 5 Oversigt Bagside på KOMBI Varmemeveksler 2. Syre/ fugt filter 3. Kondensator 4. Lav- og højtrykspressostat, bryder ved 18 bar 5. Olieudskiller 6. Kompressor til tømning 7. Kontraventil MANIFOLD (SUGSIDE) FYLDEGLAS

14 14 CHRISTONIK ApS 6 Vedligeholdelse af KOMBI Olie fyldningen i vakuumpumpen må ikke være under midten af skueglasset. Kontroller vakuumpumpens sugeevne ved at tænde vakuumpumpen og åbne ventilerne 4 og 5. Indtil vacuummeternålen ikke bevæger sig mere. Når DN filtrene udskiftes, er det en god ide at smøre esterolie mellem rørforbindelsen og gevindet på filtrene. Dette forbedrer muligheden for at forbindelsen er tæt. Interval Service Part. No. 3 mdr. Oliecheck på vakuumpumpe Vakuumpumpeolie, 0.5 L mdr. Udskiftning af filter DN A/C Komponentbeskrivelse Kompressor: Sørger for at pumpe kølemiddel rundt i Air Condition anlægget. Kompressoren kører kun med gas og bliver derfor ødelagt hvis der kommer væske ind i stemplerne. Hvis dette sker, er det fordi ekspansionsventilen står åben. Der findes to forskellige kompressorer på biler i dag: Variabel: Denne kompressor varierer stempelvolumen ved hjælp af en lille dyse der måler trykket ved indgangen til kompressoren. Den sørger så for at det rigtige tryk bliver skabt i kompressoren. Magnetkoblingen kører hele tiden. Standard: Denne kompressor slår til og fra afhængig af hvornår der skal mere eller mindre tryk i anlægget. Magnetkoblingen slår til og fra med jævne mellemrum. Kondensator: Sørger for at omdanne den gas der kommer fra kompressoren til væske. Der findes fire forskellige kondensatorer der bliver brugt i dag: Parallel flow: Denne kondensator er bygget op således at gasen går igennem alle rørene på en gang. Denne kondensator er blevet brugt siden R134a kom på markedet. Samtidig er det en der er mest effektiv. Materialet er aluminium.

15 CHRISTONIK ApS 15 Tube og Fin: Kølemiddelet kommer ind i to separate rør for at mødes senere i forløbet. Materialet er kobber eller aluminium. Serpentin: Et fladt rør hvor gassen kondenserer hele vejen ned gennem indtil udgangen er nået. Materialer er aluminium. Rund Tube og Fin: To rør går parallelt ned gennem hele kondensatoren. Kølemiddelet kondenserer parallelt ned gennem hele kondensatoren og samles for enden. Meget lig parallel flow kondensatoren. Materialet er aluminium. Filter: Sørger for at filtrere den væske der kommer fra kondensatoren. Der kan være små partikler fra kompressoren eller indersiden af rørene. Hvis der er syre eller fugt i anlægget optager filteret også dette. Filtrene har en udgang og en indgang. Der kan også være pressostatilslutninger til at montere en højtrykspressostat der slår kompressoren fra ved for høje tryk. Ved forstoppelse bliver tørrefiltret koldt. Ekspansionsventil: Sørger for at forstøve den væske der kommer fra filteret. Ekspansionsventilen regulerer mængden af kølemiddel ved hjælp af en føler eller det tryk, der kommer ud fra fordamperen. Orifice: Har samme funktion som ekspansionsventilen. Men denne er fast reguleret fra fabrikken. Der kommer altid den samme mængde kølemiddel igennem. Den sidder inde i røret før fordamperen og er ikke til at se udefra. For at sikre kompressoren mod væskeslag er der altid monteret en væskeudskiller/sugeakkumulator på sugesiden ( det tykke rør ) Fordamper: Sørger for at væsken bliver fordampet. Kølemiddelet kommet ind i fordamperen i forstøvet form. Derefter søger dråberne ud til finnerne på fordamperen og optager energi fra rummet og derved bliver der koldt. Blæseren sørger for at der bliver blæst kold luft ind i kabinen. Akkumulator: Sørger for at der ikke kommer væske tilbage til kompressoren. Denne beholder er af aluminium og se altid på amerikanske biler, mens der er sjældnere på europæiske biler. Hvis der er en akkumulator er der altid en orifice. Her er de europæiske biler, der har akkumulator: Volvo, VW, Audi, Fiat og Alfa Romeo Pressostat: Kan være placeret på både lav- og højtryksside. Sørger for at blæseren ved kondensatoren går i gang og kompressoren slår fra ved for lave eller høje tryk. Sidder ofte på filteret eller akkumulatoren. Kan også være placeret på en slange eller kondensatoren. Termostat: Sørger for at kompressoren slår fra ved for høje temperaturer. Eventuelt hvis kompressoren kører uden olie. Derved bliver kompressoren for varm og termostaten slår den da fra. Omdrejningstæller: Sidder på mange Mercedes kompressorer. Den sørger for at kompressoren bliver slået fra hvis den kører med for mange omdrejninger.

16 16 CHRISTONIK ApS

MINI FYLDESTATION R410a

MINI FYLDESTATION R410a Brugervejledning (Dansk) MINI FYLDESTATION R410a Version: 1.0, Dato: 21-08-2015, 2015 Christonik ApS Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Generel Information... 3 1.1 Formålet med denne manual...

Læs mere

QuickLeak Lækagesøgningsværktøj

QuickLeak Lækagesøgningsværktøj QuickLeak Lækagesøgningsværktøj MANUAL Christonik ApS Industrigrenen 21 2635 Ishøj Tlf: 3967 3344 Fax: 3967 3633 www.christonik.dk 1 Generel Information... 3 1.1 Om denne manual... 3 1.2 Information om

Læs mere

~ 2 ~ Generel information FORMÅL MED INSTRUKTIONEN SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

~ 2 ~ Generel information FORMÅL MED INSTRUKTIONEN SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER OK CLIMA AUTOMATISK A/C SERVICERINGSANLÆG Varenr: 602140 ~ 2 ~ Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse......... 2 1. Generel information......... 3 1.1. FORMÅL MED INSTRUKTIONEN... 3 1.2. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER...

Læs mere

Bruger manual For 2-vejs digital manifold

Bruger manual For 2-vejs digital manifold Bruger manual For 2-vejs digital manifold Vigtigt! Denne manual bør læses grundigt inden REFCO DIGIMON digital manifold tages i brug, for at kende instrumentets specifikationer og operation. Disse instruktioner

Læs mere

vw-wi://rl/n.da-dk.000533000.wi::37864775.xml?xsl=3

vw-wi://rl/n.da-dk.000533000.wi::37864775.xml?xsl=3 Side 1 af 5 Tilslutningsskemaer over forskellige skyllekredsløb Pilene på de efterfølgende billeder peger i kølemidlets gennemstrømningsretning ved skylning. Ved skylning strømmer kølemidlet mod gennemstrømningsretningen,

Læs mere

SLEEK ADVANCE SERIE (R134a)

SLEEK ADVANCE SERIE (R134a) Brugervejledning (Dansk) SLEEK ADVANCE SERIE (R134a) BASIC / PLUS / BUS / EVO Fuldautomatisk A/C Servicestation Version: 1.2, Dato: 11-06-2014, 2014 Christonik ApS 2014 Christonik ApS Industrigrenen 21

Læs mere

Kursus i køleteknik- Varmepumper

Kursus i køleteknik- Varmepumper Kursus i køleteknik- Varmepumper EU-forordning 2015/2067 Kategori II Målgruppe Personer der ønsker at arbejde med opsætning/montering, fejlfinding, service og reparation af mindre køleanlæg, aircondition

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Original Brugsanvisning Varenr.: 90 44 895 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk 1 9044895 industrikompressor 2x90 ltr Norge V2 Industrikompressor

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

MINI SANDBLÆSER 4100-405

MINI SANDBLÆSER 4100-405 MINI SANDBLÆSER 4100-405 BRUGERMANUAL Beskrivelse 4100-450 Mini-blæsekabinet er designet til at rense, polere og overfladebehandle mindre dele, KUN ved brug af tørt blæsemiddel. Teknisk data: Kapacitet,

Læs mere

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug Affugter Instruktionsbog WASCO 2000 Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug INDHOLDSFORTEGNELSE Tag dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den til senere brug. Modelnummer

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Original Brugsanvisning Varenr.: 90 40 090 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Industrikompressor 2x90ltr. Varenummer: 9040090 Beskrivelse:

Læs mere

Quahwa.dk. Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super

Quahwa.dk. Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super 1 2 3 4 11 I II 5 6 7 8 9 10 1. Lampe 2. Manometer til tryk i kedel 3. Damp, hane til damp 4. Filterholder/portafilter 5. Termostat lampe 6. Manometer

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

Montagetips Det gode håndværk REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING. Tips til montøren

Montagetips Det gode håndværk REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING. Tips til montøren Montagetips Det gode håndværk REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING Tips til montøren Indhold Side Montageprocessen...3 Montageprocessen består af...3 Planlægning...3 Placering af hovedkomponenterne...4 Montage

Læs mere

Forstøver VectorFog DC20 til batteri

Forstøver VectorFog DC20 til batteri Forstøver VectorFog DC20 til batteri AMERICA A/S I DK 7700 Thisted I E: post@america-thisted.dk I T: +45 9792 0122 SIKKERHED: - Opladeren er til AC 100V-230V / 60 Hz. HUSK altid at tage opladeren ud af

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Brugsanvisning Varenr.: 9040090 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk MAN Industrikompressor 9040090 Dk V1 1 MAN Industrikompressor

Læs mere

SANDBLÆSEKABINE SBC420

SANDBLÆSEKABINE SBC420 SANDBLÆSEKABINE SBC420 BETJENINGSVEJLEDNING SPECIFIKATIONER Udv. dimensioner: L: 132 x B: 88 x H: 170cm Rist dimensioner: L: 122 x B: 60cm Vægt: 1 5 0 k g. L u f t f o r b r u g : 3 5 0-5 2 0 l t r. /

Læs mere

Refrigeration and Air Conditioning Controls. Fitters notes. Montagetips 2 - Det gode håndværk

Refrigeration and Air Conditioning Controls. Fitters notes. Montagetips 2 - Det gode håndværk Refrigeration and Air Conditioning Controls Fitters notes Montagetips 2 - Det gode håndværk REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING Tips til montøren Montagetips 2 - Det gode håndværk Montageprocessen... 3

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

A/C SERVICE STATION. Bruger Manual Model JA1090AC. Jema Autolifte A/S, Industrihegnet 2, 4030 Tune, Denmark www.jemaautolifte.dk info@jemaautolifte.

A/C SERVICE STATION. Bruger Manual Model JA1090AC. Jema Autolifte A/S, Industrihegnet 2, 4030 Tune, Denmark www.jemaautolifte.dk info@jemaautolifte. A/C SERVICE STATION Bruger Manual Model JA1090AC Jema Autolifte A/S, Industrihegnet 2, 4030 Tune, Denmark www.jemaautolifte.dk info@jemaautolifte.dk Indehold Indehold....2 Sikkerhedsregler og advarsler............3

Læs mere

Husvandværk. DAVIDSENshop.dk. Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk

Husvandværk. DAVIDSENshop.dk. Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk Husvandværk 9135943 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk GARDEN PUM Kære kunde, Tak fordi du købte dette hus vandværk! Før installering skal du

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG)

BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG) BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG) ! VIGTIGT! Læs venligst denne manual helt igennem før brugen af dit nye Purewash højtryksanlæg. Før første start Tjek at alle komponenter

Læs mere

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C Indhold Tag dig tid til at læse denne manual grundigt før brug og gem den til senere brug. Specifikation Hvordan den virker Hvor skal den opstilles Før brug Dele Montering

Læs mere

Luftkompressor Art.nr / /

Luftkompressor Art.nr / / Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 / 85203026 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 / 5709133851019 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme - SANTANA - - SANTAFE - - GEVENDE - SANTANA SERIEN : SA-HL133 SA-HL164 SA-HL205 SANTAFE SERIEN : SF-HL133 SF-HL164 SF-HL205 GEVENDE SERIEN : GE-HL133

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Brugsanvisning Varenr.: 9027791 Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

Brugsanvisning til varmesystem

Brugsanvisning til varmesystem Brugsanvisning til varmesystem Gulvvarmesystemet Brugervejledning: Gulvvarmesystemet sikrer optimale betingelser for et velfungerende og behageligt indeklima. Gulvvarmesystemet har en længere reaktionstid

Læs mere

NBE SUN COMFORT Version 6.00

NBE SUN COMFORT Version 6.00 Version 6.00 Nordjysk Bioenergi ApS Brinken 10 DK9750 Oester Vraa Denmark 0045-88209230 1 2 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand Stage 1 3 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand, udtræk

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053525 Frostsikrings anlæg 220V Coatet aluhus. Model 2017 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

Læses før ibrugtagning

Læses før ibrugtagning Læses før ibrugtagning Side 1 af 5 Følg venligst denne vejledning hver gang de tager dette anlæg i brug, herved sikre de, lang levetid for udstyret og sparer dem selv for unødige ærgrelser. Adskillelse,

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Kosan Gas varenr.: 28150 Læs monteringsvejledningen før produktet tages i brug Advarsel 1. Følg altid de grundlæggende forholdsregler, når du bruger dette produkt.

Læs mere

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning VIGTIGT Læs denne vejledning nøje, inden køleboksen monteres og tages i brug. Kontakt forhandleren, hvis der måtte være yderligere spørgsmål.

Læs mere

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning.

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Tillykke med Deres nye Niveaukontrol. Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Standarder: Denne Niveaukontrol opfylder gældende regler og normer for sikkerhed. Produktet er testet

Læs mere

Drift og vedligehold Manifold

Drift og vedligehold Manifold Drift og vedligehold Manifold 140522_040414:11_dk Adresse Amerikavägen 6 SE 393 56 KALMAR, Sweden Telefon +46(0)480 44 02 00 Telefax +46(0)480 44 00 10 Hjemmeside/ e-mail www.qmt3.com info@qmt3.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

NBE SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning. 11-13 Styringen. 14 Garanti.

NBE SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning. 11-13 Styringen. 14 Garanti. SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning 11-13 Styringen. 14 Garanti. SOLVARME Solfanger størrelse og tank valg. Som tommel-finger regel

Læs mere

Dansk manual til HV-500 HomeVac

Dansk manual til HV-500 HomeVac Dansk manual til HV-500 HomeVac 1 Funktionsoversigt På billedet nedenfor, henviser de forskellige numre til funktionsbeskrivelsen på side 5.. Figur 1: HV500 HomeVac 2 1. Manuel svejsning - Bruges til manuel

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9037798 Malesprøjtestation Airless 220 bar Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Malersprøjtestation 220 bar. Varenr.: 9037798 Beskrivelse:

Læs mere

NBE SUN COMFORT Version 6.00

NBE SUN COMFORT Version 6.00 Version 6.00 Nordjysk Bioenergi ApS Brinken 10 DK9750 Oester Vraa Denmark 0045-88209230 1 2 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand Stage 1 3 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand, udtræk

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

Stones. Brugervejledning til Stones indespa

Stones. Brugervejledning til Stones indespa Stones Brugervejledning til Stones indespa Display symboler: Ur/temperatur Vandmassage (pumpe) Skrue op for blæserens tryk/ temperaturen/klokken Desinfektionsprogram Undervandslys Automatisk vandpåfyldning

Læs mere

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Brugsanvisning Varenr.: 9043745 Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.: 9043745 Beskrivelse:

Læs mere

Højtryksrenser benzindrevet 13Hk

Højtryksrenser benzindrevet 13Hk Brugsanvisning Varenr.: 9036628/9050109 Højtryksrenser benzindrevet 13Hk Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Højtryksrenser benzin 13HK Varenr. 9036628/9050109

Læs mere

Driftsvejledning MDG serien

Driftsvejledning MDG serien Driftsvejledning MDG serien 08.01.2008 Nr. MDG9803_1-DK Indholdsfortegnelse 1. Varemodtagelse..................................... 3 2. Generelt.......................................... 3 2.1 Pumpeprincip.......................................

Læs mere

Mælketransporter m. pasteuriseringsfunktion 200 liter

Mælketransporter m. pasteuriseringsfunktion 200 liter DK Original Brugsanvisning Varenr.: 9059996 Mælketransporter m. pasteuriseringsfunktion 200 liter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Mælketransporter - Varenr.

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi

Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi Indholdsfortegnelse Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi 0.0 EU-Certifikat (Demonstration) 3 1.0 MASKINENS SPECIFIKATIONER 4 1.1 IDENTITETS-KLISTERMÆRKE 4 2.0 SIKKERHED 5 2.1 INTRODUKTION 5 2.2 KORTE SIKKERHEDSINSTRUKSER

Læs mere

VRR-12L-OS. Tømmestation. Brugsanvisning M33607

VRR-12L-OS. Tømmestation. Brugsanvisning M33607 VRR-12L-OS Tømmestation Brugsanvisning 1 Tak fordi du købte dette Mariel-produkt. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det vigtigt omhyggeligt at læse denne manual, inden apparatet tages i brug. Indhold Sikkerhed...

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

MODEL: AG-HA-950 GENERATOR MANUAL LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGFT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES.

MODEL: AG-HA-950 GENERATOR MANUAL LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGFT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES. MODEL: AG-HA-950 GENERATOR MANUAL LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGFT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES. I SIKKERHEDS INFORMATION 1. Læs venligst denne vejledning igennem. 2. Advarsel! Udstødningsgasserne

Læs mere

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø Brug af dampgenerator Når alt er installeret og opsat, er man kommet der til hvor man skal til at betjene dampgeneratoren. 1) Start: Start generatoren med ON/OFF knappen på siden af generatoren. 2) Alternativ

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9056059 Varmekanon ZF-240ID Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Varmekanon - Varenr. 9056059 Beskrivelse: Mobil oliefyret varmekanon

Læs mere

Refrigeration and Air Conditioning Controls. Fitters notes. Termostatiske ekspansionsventiler REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

Refrigeration and Air Conditioning Controls. Fitters notes. Termostatiske ekspansionsventiler REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING Refrigeration and Air Conditioning Controls Fitters notes Termostatiske ekspansionsventiler REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING Tips til montøren Termostatiske ekspansionsventiler Termostatiske ekspansionsventiler...

Læs mere

JASOPELS SKINDRENSER T3

JASOPELS SKINDRENSER T3 BRUGERMANUAL JASOPELS SKINDRENSER T3 VARENR. 32300014 Vores kvalitet Dit valg 2 www.jasopels.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Forord... 3 Overensstemmelseserklæring... 5 Symbolforklaring............................................................................

Læs mere

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken.

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Teknisk data: Mål: H 390mm x B 235mm x D 420mm inkl. luftskjold 230v 50 Hz. 270 w max forbrug Kalkfilter og kulfilter skal skiftes en gang

Læs mere

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Startpakke-small Dansk manual Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. udskiftelig brænder USB oplader 650mah Batteri Vægoplader 1 x væskebeholder m. udskiftelig

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

Original brugermanual for Skindrenser T3

Original brugermanual for Skindrenser T3 Original brugermanual for Skindrenser T3 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19, DK-7441 Bording Maskine: Skindrenser

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele Best.nr. 9276 Brugsanvisning TRYKLUFTSÆT Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af dit nye trykluftsæt, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykluftsættet i brug. Vi anbefaler

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

Information om forstøverapparat til behandling af KOL

Information om forstøverapparat til behandling af KOL Gentofte Hospital Medicinsk afdeling C Niels Andersens Vej 65 2900 Hellerup Patientinformation Information om forstøverapparat til behandling af KOL (Kronisk obstruktiv lungelidelse) Du har modtaget et

Læs mere

Brugsanvisning. Malersprøjtestation, 250 bar Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Malersprøjtestation, 250 bar Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Malersprøjtestation, 250 bar Varenr.: 90 37 798 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type

Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type 64-102050-1. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. International Marketing A/S Udgave: 1.0 01 2005. Sprog: Dansk Tillykke

Læs mere

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug.

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Manual Transportabel energistation Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Dette elektriske produkt må kun anvendes til de formål der er i overensstemmelse med disse

Læs mere

MiniCooler Plus brugermanual Side 1. brugermanual. MINICOOLER Plus giver iskoldt vand direkte fra hanen...

MiniCooler Plus brugermanual Side 1. brugermanual. MINICOOLER Plus giver iskoldt vand direkte fra hanen... MiniCooler Plus brugermanual Side 1 MINICOOLER Plus brugermanual MiniCooler Plus brugermanual Side 3 Tillykke med din nye MiniCooler Plus Før du tilslutter MiniCoolerPlus og før MiniCooler Plus tages

Læs mere

Højtryksrensere, model: 2840T & 3175T Varenr.: &

Højtryksrensere, model: 2840T & 3175T Varenr.: & Brugsanvisning Højtryksrensere, model: 2840T & 3175T Varenr.: 90 21 071 & 90 21 239 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P.

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas.

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas. 2005/1 TEXAS Motor ECF 26-36 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Identifikation af symboler

Læs mere

AirCon Service Center ASC 2500

AirCon Service Center ASC 2500 _ASC2500_B_DA_von_DE_abweichender_inhalt.book Seite 1 Donnerstag, 18. August 2011 3:58 15 AirCon Service Center ASC 2500 DA Klimaservicestation Betjeningsvejledning _ASC2500_B_DA_von_DE_abweichender_inhalt.book

Læs mere

(EØS-relevant tekst) Artikel 1. Genstand

(EØS-relevant tekst) Artikel 1. Genstand L 301/28 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2015/2067 af 17. november 2015 om fastsættelse i medfør af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 517/2014 af mindstekrav og betingelser

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

PROTOTYPE. Danfoss Microbooster unit EUDP projekt Birkerød

PROTOTYPE. Danfoss Microbooster unit EUDP projekt Birkerød Danfoss Microbooster unit EUDP projekt Birkerød 1 Indhold Microbooster unitten... 3 Brugsvandscirkulation... 4 Opstart af unit... 5 Udluftning... 6 Justering af brugsvandstemperatur... 7 Åbne/lukke varmekreds

Læs mere

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr. 12651 SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. 3. Opbevares utilgængeligt for

Læs mere

Motormanual. Når dette tegn vises, skal man være ekstra opmærksom på sig selv og sine omgivelser. Motoren stoppes og instruktionsbogen læses.

Motormanual. Når dette tegn vises, skal man være ekstra opmærksom på sig selv og sine omgivelser. Motoren stoppes og instruktionsbogen læses. Motormanual PL160 PL200 PL240 PL390 5,5hk 6,5hk 8,0hk 13,0hk Generelle oplysninger: Dette er en 1 cylindret, luftkølet 4 takt Benzin motor. Motoren skal køre på almindelig blyfri benzin med minimum 92

Læs mere

VARMEBLÆSER V~

VARMEBLÆSER V~ VARMEBLÆSER 220-240V~ 50-60Hz 2000W MANUAL HN nr. 13859 Produktet er ikke egnet som primær varmekilde. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må

Læs mere

VV VARMESENTRAL OE01:805-1601. Manual

VV VARMESENTRAL OE01:805-1601. Manual VV VARMESENTRAL OE01:805-1601 Manual 2 VV Varmesentral Varenummer: 30775 Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhedsinstruktion 4 2 Transport 5 3 Målskitse og komponenter 6 4 PI-diagram 7 5 Tekniske specifikationer

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

Brugsanvisning. Generator Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Generator Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Generator Varenr.: 90 42 043 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og brugen af

Læs mere

Garage donkraft - model 41000

Garage donkraft - model 41000 Garage donkraft - model 41000 Produktionsår: 2017 ADVARSEL! Læs denne vejledning og alle sikkerhedsadvarsler grundigt før brug af Produktet. Dette produkt bør kun udleveres til andre sammen med denne vejledning.

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

Brugsanvisning. Benzinhøjtryksrenser, 13 HK Varenr.: 90 36 628. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Benzinhøjtryksrenser, 13 HK Varenr.: 90 36 628. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Benzinhøjtryksrenser, 13 HK Varenr.: 90 36 628 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Dansk Højtryk Benzin højtryksanlæg

Dansk Højtryk Benzin højtryksanlæg Indholdsfortegnelse Dansk Højtryk Benzin højtryksanlæg 1.0 MASKINENS SPECIFIKATIONER DANSK BENZIN HØJTRYKSANLÆG 3 1.1 IDENTITETS-KLISTERMÆRKE 3 2.0 SIKKERHED 4 2.1 INTRODUKTION 4 2.2 KORTE SIKKERHEDSINSTRUKSER

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

HPP18E Hydraulisk drivstation

HPP18E Hydraulisk drivstation HPP18E Hydraulisk drivstation 30 l.p.m. fra serienr. 4727 40 l.p.m. fra serienr. 4676 Revideret 13.04.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen

Læs mere

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed Bruger vejledning Model Nr. VQ1330SWD Våd/Tør Støvsuger For din sikkerhed Læs og forstå denne manual inden du tager enheden i brug, og gem den til senere brug. Indholdsfortegnelse Advarsel og Sikkerheds

Læs mere

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod BRUGERMANUAL ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod. 11132320 GENERAL INFORMATION Tak for dit køb denne Hydrogen (brint) gas lækage detektor (H2). Læs brugsanvisningen før ibrugtagning for at sikker korrekt

Læs mere

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 INDHOLDSFORTEGNELSE MANUAL... SIDE 3 MASKINE... SIDE 3 TYPE... SIDE 3 ANVENDELSE... SIDE 3 MONTERING... SIDE 3 DEMONTERING... SIDE 3 DRIFT... SIDE 3 VEDLIGEHOLD... SIDE

Læs mere

ALARM & MELDINGER. SIESTA i TS. Fremkommer når absorberen ikke har været monteret på patientsystemet i mere end 30 sek.

ALARM & MELDINGER. SIESTA i TS. Fremkommer når absorberen ikke har været monteret på patientsystemet i mere end 30 sek. SIESTA i TS ALARM & MELDINGER A A Absorber ikke monteret Tilgængelig i STBY, MAN eller VENT status. Fremkommer når absorberen ikke har været monteret på patientsystemet i mere end 30 sek. Fremkommer med

Læs mere