Vilkår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vilkår"

Transkript

1 Vilkår Definitioner er et varemærke tilhørende Benco A.S., Stadskanaal (Holland) og en leverandør af en tjenesteydelse platform, der gør det muligt for en registreret abonnent at tilbyde og/eller for at søge efter og/eller at tage fragt belastninger. "Forhold" er de vilkår og betingelser for som defineret heri. "Abonnent(er)", indspillet af "Aftale": registrering af er udelukkende til at gøre brug af "Website"; "Tjenesten Platform", de tjenester, der tilbydes af på internettet, som cargo operatører og speditører kontakter med hinanden for at tilbyde belastninger og/eller for at søge efter og/eller tage fragt belastninger. Artikel 1: Metode fungerer kun som et medie og service platform for udbud og efterspørgsel af transport. Tjenesten muliggør platformen abonnenten at tilbyde og/eller for at søge gods til enhver tid og tage fragt formidler aldrig mellem abonnenten og udbyderen af gods. 1.3 Abonnenten vil modtage en login kode fra som der kan logges ind med tilbyder sin service platform til, men kan til enhver tid bestemme denne gratis service til et abonnement, for hvilke der anmodes om monetær kompensation. 1.5 Abonnenter kan samtidig gøre brug af hjemmesiden, med flere personer, ved at spørge om flere logins. 1.6 På hjemmesiden kan brugeren placere overførsler og last. Hvis en abonnent er interesseret i en last, kan abonnenten med information kontakte med udbyderen, eller hvis udbyderen vælger at tage initiativet selv vil leverandøren modtage en mail fra så interesserede kan kontakte kontaktpersonen selv. 1.7 Et enkelt tilbud er ikke bindende og forpligter den ene abonnent ikke, i at indgå en aftale med den anden abonnent. Installatøren af den last, er ikke forpligtet til at gøre forretninger med et firma, der viser interesse i et fragt tilbud og omvendt. Der er en bindende aftale hvis udbyderen og forbrugeren af fragten både er unægtelig enige.

2 Artikel 2: Relevans og invaliditet 2.1 Alle aftaler med og dennes serviceplatform tilbud gælder på internettet med udelukkelse af enhver anden disse vilkår og betingelser. 2.2 Ved at registrere sig som abonnent, og indholdet af disse vilkår og betingelser, accepterer abonnenten betingelserne på De betingelser kan læses via hjemmesiden og vil være gratis tilgængelig på Hvis en eller flere bestemmelser, eller dele af disse vilkår, er ugyldig eller anfægtelig og vil blive behandlet af en domstol, skal den anses for være klar over aftalen og gyldigheden af den resterende aftale må ikke skades. 2.4 Alle rettigheder og krav, som i disse betingelser og eventuelle yderligere aftaler om er fastsat, er også fastsat til og på vegne af Afvigelser fra disse betingelser kan kun skrives aftalt, og gælder kun i forhold til den konkrete aftale hvor afvigelserne vedrører. 2.6 Hvis der findes usikkerhed om fortolkningen af en eller flere bestemmelser i disse betingelser, må det fastslås som: "det væsentligste af disse forklaringer bestemmer. 2.7 Når forekomsten af en situation, der ikke i disse vilkår reguleres, skulle denne situation vurderes i "ånden" i disse betingelser forbeholder sin ret til at ændre disse vilkår. Ændringer gælder også for allerede lukket abonnenter aftaler efter en periode på 30 dage efter offentliggørelse af ændringen via hjemmesiden og/eller e- mail. 2.9 I tilfælde af at disse vilkår og betingelser og aftalte modstridende bestemmelser,håndteres de vilkår, der er indeholdt i aftalens anvendelse. Artikel 3: Forpligtelser Alle forpligtelser vil udføres af med al mulig omhu og dygtighed. vil tage kommercielt rimelige foranstaltninger for at sikre kontinuitet kan ikke garantere, at de forventninger, mål eller krav, medmindre andet nævnte specifikke forventninger, abonnenten kræver. 3.2 Nye versioner, opdateringer, vedligeholdelse af tjenesten platformen og/eller hjemmesiden kommunikeres via hjemmesiden og/eller . Artikel 4: forpligtelser Subscriber Overtrædelse af reglerne, som nævnt i artikel 4, skylder abonnenten et beløb på (ni

3 hundrede euro) per overtrædelse. 4.1 Enhver fysisk eller juridisk person kan deltage i af sig selv ved tilmelding. Abonnent brugen er kun åben for voksne fysiske eller juridiske personer som har ret til retsakter skal udføres. En abonnent skal registrere gennem tilmeldingsblanketten og sandfærdigt udfylde og acceptere betingelserne. På anmodning af skal abonnenten levere yderligere oplysninger og dokumenter. Hvis en abonnent ikke betaler rettidig kan fastslå, at abonnentens adgang til hjemmesiden vil blive afvist eller vil blive fjernet fra hjemmesiden. 4.2 Abonnenten skal registreres som en virksomhed med handelskammeret og skal forevises ved registrering. Et gyldigt momsnummer certificerer således at være i stand til at binde til selskabet så det vil blive registreret og godkendt under disse vilkår. 4.3 Abonnenten er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af sit password og brugernavn. Abonnenten garanterer at adgangskoden ikke anvendes af uautoriserede personer, og er personligt ansvarlig for konsekvenserne af enhver uautoriseret brug og misbrug af personlig adgangskode. 4.4 Abonnenten er eneansvarlig for handlinger af medarbejdere i siden som bruger kontoen for abonnenten er ikke ansvarlig for eventuelle skader der strømmer fra s med personlige adgangskoder forbeholder sin ret til at bruge (juridiske) midler mod retspersoner. Især hvis det er tilfældet af at det allerede tidligere er afvist af Abonnenten anerkender og accepterer, at altid har adgang til og ret til at benægte, midlertidigt eller permanent, brug med øjeblikkelig virkning eller at opsige abonnenter skulle det vise sig at være ukorrekte oplysninger forudsat ulovlige aktioner mod eller en tredjepart i forbindelse med Dette af den ret til om en kompensation. 4.8 Abonnenten kan opsige brugen af s foreskrevne måde. Eventuelle finansielle forpligtelser overfor bør altid at blive overholdt. 4.9 Abonnenten er ansvarlig for nøjagtigheden og fuldstændigheden af dets vedtægtsmæssige data Abonnenten garanterer, at hjemmesiden anvendes i overensstemmelse med bestemmelserne i aftalen, alle gældende nationale og internationale love og generelt på en ansvarlig måde Abonnenten må ikke give imaginære fragt Abonnenten skal fjerne al fragt der ikke bliver tilbudt mere fra hjemmesiden Hvis abonnenten mærker unøjagtigheder eller manglende adgang til hjemmesiden, skal abonnenten melde dette ved at bringe passende kontakt som efter reglerne.

4 Artikel 5: Forholdet mellem abonnent og er på ingen måde er involveret i udbud og fald af byrder, der er angivet på hjemmesiden. Abonnenten erkender og accepterer at tilbyder udbud og efterspørgsel og organiserer dette i form af en hjemmeside som bliver stillet til rådighed for abonnenten. er ikke ansvarlig for udførelsen og kvaliteten af de tjenester, der udbydes, garantier og håndtering, såsom betaling og ydelse. er på ingen måde involveret i den endelige transaktion er ikke ansvarlig for overholdelse af loven af abonnenten. 5.3 Abonnenten accepterer, at ikke kender abonnentens identitet, og at abonnenten selv er ansvarlig for andre abonnenters fortrolighed. 5.4 Abonnenten er ansvarlig for selv at bestemme pålideligheden af de selskaber eller mennesker, der giver sådanne tilbud. 5.5 Abonnenten anerkender og accepterer, at er berettiget til, uden begrundelse, at afslå forhåndstilladelse udbydes eller anmodet belastninger eller at fjerne fragt på som i eller under anbringelsenlov er forbudt, eller andre tjenester. 5.6 Abonnenten anerkender og accepterer, at har sin ret til at opsige og/eller fjerne aftaler. er ikke ansvarlig for uregelmæssigheder og/eller tekniske fejl. Alt dette uanset årsagen. 5.7 Hvis et medlem har en uoverenstemmelse med en eller flere andre deltagere skal abonnenten gøre sit for at ordne det selv. forpligtes ikke til nogen krav, krav om skader og lignende, som er forbundet med sådanne uoverenstemmelser. Artikel 6: Term og kompensation 6.1 Priserne er i euro og omfatter moms eller andre afgifter og alle tilbud der tilbydes til abonnenten af er uforpligtende. 6.2 I tilfælde af overtrædelse af bestemmelserne i aftalen eller disse betingelser af abonnenten kan beslutte at nægte adgang til tjenesteplatformen, suspendere hele eller delvist, uden forudgående varsel og uden at give en kompensation. Suspensionen vil blive meldt per eller brev. 6.3 Abonnenten og også enige om, at klager fra en eller andre abonnenter vil give ret til at suspendere adgangen til og/eller opsige i overensstemmelse med vilkårene i denne aftale, uden at give årsager. 6.4 Abonnenten og er til enhver tid berettiget til at opsige kontrakten hvis der er tale om konkurs er bemyndiget til at suspendere opfyldelsen af de forpligtelser, eller at opløse aftalen, hvis: abonnentens forpligtelser i henhold til aftalen ikke, ikke fuldt ud eller til tiden, efter indgåelsen af aftalen med lærer af omstændigheder, der giver god grund til at frygte, at abonnenten ikke vil opfylde sine forpligtelser.

5 Artikel 7: Priser, fakturering, betalinger, opkrævningsomkostninger 7.1 Betaling af yderligere tjenester til skal altid overholdes af de betalingsmuligheder, der er anført på hjemmesiden. Indsigelser mod størrelsen af regningen til at suspendere sine betalingsforpligtelser betyder ikke at der ikke betales i tide. 7.2 Hvis abonnenten eller en tredjepart annullerer en automatisk betaling, er autoriseret til at fjerne abonnenten midlertidigt eller helt fra hjemmesiden. 7.3 Hvis abonnenten ikke betaler en regning i tide, er abonnenten i overtrædelse. 7.4 Abonnenten er aldrig berettiget til selv at bestemme over betalingen til Såfremt abonnenten er i forsømmelse af præstationen eller rettidig udførelse af sine forpligtelser, vil alle rimelige omkostninger blive rettet mod abonnenten, med ekstra rente. Artikel 8: Kommunikation svarer til en abonnent via , til den adresse som abonnenten har afgivet gøres tilgængelig via internettet. kan aldrig holdes ansvarlig for tilgængeligheden af dette medie kan ikke holdes ansvarlig for sikkerheden af computeren, operativsystemet, internettet, virus scannere, firewall, netværk m.m.. vil til enhver tid gøre alle rimelige bestræbelser på at sikre, at forbindelsen mellem serviceplatformen og infrastrukturen på hjemmesiden fungerer godt. 8.3 For skade, forsinkelse eller forkert transmission af kommunikation på som følge af anvendelsen af internettet eller anden kommunikation trafik mellem abonnent og er ikke ansvarlig. Artikel 9: Ansvar berører bestemmelserne i artikel 5 i denne politik og er kun ansvarlig for skader på den del af abonnenten eller tredjemand, hvis skaden er den direkte og umiddelbare konsekvens af en mangel i udførelse af aftalen Abonnenten er enig i, at ikke er ansvarlig for eventuelle skader for abonnenten som følge af handlinger af overensstemmelse. Artikel 1 og 5 omhandler disse vilkår. kompenserer ikke for eventuelle skader der opstår fra ethvert krav. 9.3 Abonnenten er enig i, at ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle skader, som abonnenten lider som et resultat af ikke at kunne få adgang til

6 svigt, fejl i softwaren, ufuldstændige eller unøjagtige overførsel af information, eller af en fejl i i gennemførelsen af denne aftale, medmindre der er opsat eller grov uagtsomhed på den del af Abonnenten friholder alle krav med manglende levering af goder er aldrig ansvarlig for indirekte tab eller følgetab, tab indtjening eller fortjeneste, tab af opsparing, tab af data, skader forårsaget af driftstab eller materiel skade. 9.6 Uanset de lovbestemte forældelsesfrister, er alle krav og forsvar mod og ved i udførelsen af en kontrakt involveret en tredjepart, et år. Artikel 10: Privacy, Information og intellektuel ejendom anvender kun oplysningerne fra abonnenten til hjemmesidens funktion. Ved registrering på hjemmesiden giver abonnenten tilladelse til til opbevaring og anvendelse af disse data Abonnenten giver tilladelse til at bekæmpe misbrug og svig og/eller forebyggelse af misbrug og bedrag Abonnenter bruger de oplysninger, de får fra og om hinanden gennem brug af udelukkende til en handel. Informationen bliver ikke overført til utilgængelige Abonnenten anerkender og accepterer, at udelukkende fungerer som online mellemmand af oplysninger. forbeholder sin ret til at fjerne information efter eget behov hvis dette handler om Alle (intellektuelle) ejendomsrettigheder til indholdet af hjemmesiden tilhører Intet i eller fra hjemmesiden kan ved andre end uden tilladelse fra helt eller delvist kopieres eller anvendes. Under straf for 2500,- per overtrædelse per dag forbeholder sig yderligere alle rettigheder med hensyn til varer i den overenstemmelse, som den har brugt eller brugt i gennemførelsen af aftalen med abonnenten, hvis disse rettigheder følges af loven. Artikel 11: Business etik 11.1 Abonnenten skal sikre at en service der tilbydes er : korrekte, fuldstændige og nøjagtige, ikke i strid med loven eller internationale regler på området for forbrugerbeskyttelse, illoyal konkurrence, vildledende eller sammenlignende reklame eller ligebehandling, ikke truende, blasfemisk eller generelt indeholder meddelelser eller bekymringer, ikke indeholder børnepornografi eller obskøne beskeder eller bekymringer, ikke indeholder virus eller andre computer programmering, der er beregnet at skade et computersystem, eller computerprogrammer der på en negativ måde prøver at indflyde eller forstyrre den normale drift, eller kontrol tyder derpå, ikke er diskriminerende og/eller indeholder hadefulde tekster.

7 Artikel 12: Overmagt 12.1 Hvis ikke med vilje undlader at opfylde sine forpligtelser (overmagt), kan dette ikke stilles ansvarlig overfor Hvis den periode, hvor overmagt ikke er uoverkommelig og hvis det vil tage længere tid end 30 dage, er begge parter berettiget til at opsige, uden en forpligtelse til at betale erstatning i aftalen Hvis ved påbegyndelsen af overmagt, og allerede har opfyldt (delvist) sine forpligtelser, er berettiget til henholdsvis at fakture den del af aftalen som allerede er fuldgjort Ved overmagt af skal forståes på den måde, at under alle omstændigheder gør deres bedste for at opfylde deres forpligtelser til abonnenten. Abonnenten kan aldrig forlange nogen form for erstatning. Disse omstændigheder indeholder: regeringen pålægges forpligtelser på udbud af tjenester via hjemmesiden, svigt i systemer, der er en del af internettet, forstyrrelser i telekommunikationsinfrastruktur, tab af el-anlæg Artíkel 13 : Auktion fragter 14.1 Udbyderen af en fragt på auktionen har forpligtelsen at levere fragten til den laveste byder. Hvis udbyderen ignorerer dette, kan Cargotrax slette dennes brugernavn/konto. Cargotrax kan på samme måde fradrage 5 credits hvis udbyderen ikke lader byderen transportere fragten. Cargotrax vil derefter skrive de 5 credits ind på byderens konto som kompensation Den laveste byder på en fragt på auktionen har forpligtelsen at transportere fragten. Hvis byderen ignorerer dette, kan Cargotrax slette dennes brugernavn/konto. Cargotrax kan på samme måde fradrage 5 credits hvis byderen ikke transporterer fragten. Cargotrax vil derefter skrive de 5 credits ind på udbyderens konto som kompensation Udbyderen og byderen af en fragt kan aldrig stille Cargotrax til ansvar for eventuelle skader fra auktionen Misbrug af auktionen kan være begrundelse for Cargotrax om at slette brugerens account/login. Artikel 14: Den Hollandske lov 13.1 Ved enhver aftale indgået af gælder udelukkende den Hollandske ret, og eventuelle tvister, der udspringer af eller i forbindelse med forpligtelser som følge af aftale mellem parterne indgives til den kompetente domstol i Groningen Ovennævnte bestemmelse finder også anvendelse, hvis de ydelser, der helt eller delvist gennemføres i udlandet, eller hvis lov vedrørende part har bopæl der. Den mulige anvendelse af Sales Wienerkonventionen (CISG) er udelukket Gældende er den nyeste version eller den version af forhold, der gjaldt på

8 tidspunktet for aftalens indgåelse med Den Hollandske udgave af vilkårne i denne tekst er førende. kan ikke stå garant for eventuelle fejl i denne udgave. Version 2.0 dateret

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Betingelser for anvendelse af onlineservice

Betingelser for anvendelse af onlineservice Betingelser for anvendelse af onlineservice www.camptravel.net 1. Indledning 1. Camptravel tilvejebringer en online-service, hvor ejere af campingvogne og autocampere ved oprettelse af en Annonce forbindes

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services.

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services. Abonnementsbetingelser for brug af Toolpack -Online Services 1. Anvendelse og gyldighed 1.1 Disse betingelser ( Betingelserne ) for anvendelse af Toolpack Online Services ( Services ) gælder for enhver

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

Databehandlingsaftale

Databehandlingsaftale Databehandlingsaftale Dataansvarlig: Kunde lokaliseret inden for EU (den dataansvarlige ) og Databehandler: Europæisk repræsentant Virksomhed: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Reg.nr. Reg.nr. 19.958

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne.

1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne. 1 SALGSBETINGELSER SALGSBETINGELSER 1. Tilbud og aftale 1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne. 1.2. Aftale er indgået, når Kundens accept er modtaget af Leverandøren.

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

2.2 Opmærksomheden henledes udtrykkeligt på, at eventuelle modstridende almindelige forretningsbetingelser fra kundens side ikke anerkendes.

2.2 Opmærksomheden henledes udtrykkeligt på, at eventuelle modstridende almindelige forretningsbetingelser fra kundens side ikke anerkendes. DACHSER Group SE & Co. KG's almindelige forretningsbetingelser for software- og konsulentaftaler. 1. Aftalens genstand 1.1 DACHSER Group SE & Co. KG og alle dets tilknyttede selskaber og datterselskaber

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne )

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne ) Databehandleraftale Virksomhed [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: (den Dataansvarlige ) og Net & Data ApS Hollands Gaard 8 4800 Nykøbing F CVR-nr.: 27216609 ( Databehandleren ) (den Dataansvarlige og Databehandleren

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

MobileStatus Software licens aftale

MobileStatus Software licens aftale MobileStatus Software licens aftale Version 2.2 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker af deres respektive ejere. MobileCTI, MobilePBX,

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Vilkår For Brug Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Genworth Financial-familien af forsikringsservicevirksomheder og finansielle servicevirksomheder ("Genworth

Læs mere

Abonnementsaftale for INNOMATE HR

Abonnementsaftale for INNOMATE HR Abonnementsaftale for INNOMATE HR Dette er en aftale vedrørende abonnement på et eller flere INNOMATE HR-moduler leveret som SaaS (Software-as-a-Service), samt de hermed forbundne ydelser fra INNOMATE

Læs mere

Aftale om registrering af certifikater

Aftale om registrering af certifikater Aftale om registrering af certifikater Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia herefter benævnt Energinet.dk og Aftalepartner Adresse herefter benævnt Brugeren har indgået følgende: 1. Baggrund

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

LEVERINGSBETINGELSER RECREAHOME B.V. ETABLERET I ASTEN

LEVERINGSBETINGELSER RECREAHOME B.V. ETABLERET I ASTEN LEVERINGSBETINGELSER RECREAHOME B.V. ETABLERET I ASTEN 1. DEFINITIONER I efterfølgende kaldes Recreahome B.V. for sælger. I efterfølgende kaldes alle fysiske personer eller juridiske enheder der aftager

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE 2018 PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE PARSEPORT; Databehandleraftale V. 2.0 28/08/2018 1 DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem Indtast virksomhed CVR-nr.: Indtast CVR-nr Indtast adresse Indtast postnummer og

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

Disse Vilkår og Betingelser (V&B) regulerer Klientens brug af Flytning24.dk tjenester og alle andre SkyDreams hjemmesider.

Disse Vilkår og Betingelser (V&B) regulerer Klientens brug af Flytning24.dk tjenester og alle andre SkyDreams hjemmesider. Vilkår og Betingelser Flytning24.dk Flytning24.dk er en formidlingsportal som tillader Flyttefirmaer (Klienterne) at modtage oplysninger om enkeltpersoner samt selskaber (Forbrugerne), som har anmodet

Læs mere

Definition I disse generelle betingelser forstås ved oversættelsesbureauet : f.a.x. Translations b.v., med hjemsted i Groningen, Energieweg 9a.

Definition I disse generelle betingelser forstås ved oversættelsesbureauet : f.a.x. Translations b.v., med hjemsted i Groningen, Energieweg 9a. Som medlem af brancheorganisationen VViN (the Netherlands Association of Translation Companies) følger f.a.x. Translations b.v. VViN s generelle leveringsbetingelser. Definition I disse generelle betingelser

Læs mere

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser, inklusiv ordrebekræftelsen og andre eventuelle aftaledokumenter

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet.

Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet. Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet. Funktion Kapacitet Kamera Ekstra Kamera Live. Max antal

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

(a) Medmindre andet udtrykkeligt er anført, forstås i dette dokument ved:

(a) Medmindre andet udtrykkeligt er anført, forstås i dette dokument ved: VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG OG DRIFT AF REACH-IT LÆS OMHYGGELIGT FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSEN AF REACH-IT, INDEN REACH-IT TAGES I BRUG. KLIK PÅ "ACCEPTER" FOR AT ACCEPTERE VILKÅRENE.

Læs mere

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015)

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Vejledning Februar 2015 VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 2 INDLEDNING... 4 GENERELLE

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Af s bestyrelse, 19. september 2010 Hos (herefter benævnt UNF) anerkender vi, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt. Denne Politik til beskyttelse

Læs mere

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet.

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet. BRUGERVILKÅR FOR AUKTION.MASKINBLADET.DK 1. JURIDISKE OPLYSNINGER Fagbladsgruppen A/S udbyder websitet Auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S s retningslinjer for anvendelse af websitet Auktion.maskinbladet.dk

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Brugsbetingelser Spilxl.dk

Brugsbetingelser Spilxl.dk Brugsbetingelser Spilxl.dk Indledning På hjemmesiden www.spilxl.dk (herefter Hjemmesiden) kan du spille spil, abonnere på nyhedsbrevet, oprette din egen profil hvor du kan samle dine yndlingsspil og anbringe

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Licensbetingelser for Acadre

Licensbetingelser for Acadre Licensbetingelser for Acadre Kunde: [Kundenavn] Leverandør: Formpipe Software A/S Lautrupvang 1 DK-2750 Ballerup CVR nr. 29177015 Indholdsfortegnelse 1.0 Standard licensbetingelser... 1 1.1 Immaterielle

Læs mere

Bilag A. j2 Global Denmark A/S (VIPRE) Vilkår for Databehandling

Bilag A. j2 Global Denmark A/S (VIPRE) Vilkår for Databehandling Bilag A j2 Global Denmark A/S (VIPRE) Vilkår for Databehandling VIPRE og Kunden har indgået aftale om levering af VIPREs tjenester (med efterfølgende ændringer, "Aftalen"). Dette Bilag er tiltrådt af VIPRE

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Betingelserne for brug gælder for modulet for e-indsendelse på leverandørportalen, ikke hele leverandørportalen.

Betingelserne for brug gælder for modulet for e-indsendelse på leverandørportalen, ikke hele leverandørportalen. VILKÅR OG BETINGELSER Adgang til og brug af denne hjemmeside er underlagt følgende betingelser for brug ("Vilkår og betingelser"). Du bedes læse disse betingelser for brug grundigt, før du bruger denne

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Contract Template for Patient Organisation Collaborations. 115-DK-SOP-00184_RD01 (2.0) Page 1 of 5

Contract Template for Patient Organisation Collaborations. 115-DK-SOP-00184_RD01 (2.0) Page 1 of 5 Page 1 of 5 Samarbejdsaftale mellem patientforening og Boehringer Ingelheim Danmark A/S 1. Parter Mellem Boehringer Ingelheim Danmark A/S (herefter kaldet BIDK) Strødamvej 52 2100 København Ø og ABCD Sklerodermiforeningen

Læs mere

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab 1. Anvendelse og gyldighed A. Nærværende forretningsbetingelser er gældende for enhver ydelse fra Patriotisk Selskab, medmindre betingelserne er fraveget ved

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALER MELLEM ESBJERG KOMMUNE OG LEVERANDØRER. Tekst, der er sat i [ ] og markeret med grøn angiver, at Leverandøren skal forholde

DATABEHANDLERAFTALER MELLEM ESBJERG KOMMUNE OG LEVERANDØRER. Tekst, der er sat i [ ] og markeret med grøn angiver, at Leverandøren skal forholde DATABEHANDLERAFTALER MELLEM ESBJERG KOMMUNE OG LEVERANDØRER Vejledning til brug af skabelonen Tekst, der er sat i [ ] og markeret med grøn angiver, at Leverandøren skal forholde sig til indholdet evt.

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

Velkommen til base1sælgselv.dk. Når du besøger eller benytter base1sælgselv.dk accepterer du følgende vilkår.

Velkommen til base1sælgselv.dk. Når du besøger eller benytter base1sælgselv.dk accepterer du følgende vilkår. Velkommen til base1sælgselv.dk. Når du besøger eller benytter base1sælgselv.dk accepterer du følgende vilkår. Levering Annonce oprettes (leveres) lige så snart den er aktiveret i kontrolpanelet. Bestiller

Læs mere

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen.

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. 1. QUBS FORRETNINGSBETINGELSER 1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. Forretningsbetingelser beskriver samarbejdet

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Tilmelding til Sundhedsdatanettet (SDN)

Tilmelding til Sundhedsdatanettet (SDN) Tilmelding til Sundhedsdatanettet (SDN) 1. MedCom Tilmelding til SDN skal ske til MedCom, Rugårdsvej 15, 2., 5000 Odense C. E-post: medcom@medcom.dk Fax: +45 6543 2050 2. Brugeren Organisation Adresse

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

(den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne )

(den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne ) MySolutionSpace ApS Måløv Byvej 229.V. 2760 Måløv CVR: 34 46 36 89 [Part] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [XX] (den Dataansvarlige ) og MySolutionSpace ApS Måløv Byvej 229.V. 2760 Måløv Danmark CVR-nr.: 34

Læs mere

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER 1. Generelt 1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for tjenester ( Betingelserne ) er gældende for alle tjenester, der leveres af KGH til Kunden,

Læs mere

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017.

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. Introduktion Læs venligst disse Betingelser grundigt igennem, før du bruger Pleo.io hjemmesiden eller Pleo mobile app en ("Tjenesten"),

Læs mere

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI )

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI ) BRUGERTILSLUTNINGSAFTALE SKI. dk MELLEM Staten og Kommunernes Indkøbs Service A/S Zeppelinerhallen, Islands Brygge 55 2300 København S CVR 17472437, EAN 57900002758477 (herefter SKI ) og (Herefter Kunden

Læs mere

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne )

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne ) Databehandleraftale [Part] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [XX] (den Dataansvarlige ) og IT-Terminalen ApS Lejrvej 17 3500 Værløse CVR-nr.: 32947697 ( Databehandleren ) (den Dataansvarlige og Databehandleren

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser BEDSTpensions/den dataansvarliges kontaktoplysninger: BEDSTpension forsikringsmægler A/S (CVR-nr. 32102093) BEDSTpension finansiel rådgivning APS (CVR: 32667252) Centervænget 19

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig)

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) (Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes tilsammen Parterne og hver

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere