Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr"

Transkript

1 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr HERNING SKAKKLUB Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften kl Der er skoleskak fra kl hvor alle unge er velkommen. Herning Skakklubs bestyrelse: Formand: Jens Lund Jensen, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning, tlf hamborg@post10.tele.dk Kasserer: Arne Sørensen, Spinkebjerg 49, Gjellerup, 7400 Herning, tlf , gitte-arne@mail.dk Sekretær/Turneringsleder: Steen Juul Mortensen, Marievej 7, Snejbjerg, 7400 Herning, tlf , steenjuul@post.tele.dk Søren Gøgsig Broberg, Blomstertoften 191, Tjørring, 7400 Herning, tlf , soeren.goegsig@gmail.com Indhold: Indkaldelse til Generalforsamling Invitation til Forårsarrangement Holdturneringer 2011/2012 Klubturnering 2011 Kurt Degn, Vestergaardsvænget 14, Tvis, 7500 Holstebro, tlf , kurt.degn@gmail.com Skoleskakledere: Søren Gøgsig Broberg, Blomstertoften 191, Tjørring, 7400 Herning, tlf , soeren.goegsig@gmail.com Leif Hamborg, Silkeborgvej 35 c, st. tv., 7400 Herning, leifhamborg@hotmail.com BJØRNEN redigeres af Kurt Degn, Vestergaardsvænget 14, 7500 Holstebro, tlf , kurt.degn@gmail.com BEMÆRK : Deadline for indlæg til næste nummer af Bjørnen er: Vil komme op i klubben, Indlæg modtages gerne.

2 Formanden har ordet Holdturnering 2011/12 er netop afsluttet. Hernings 1 divisions hold var inden sidste runde med i bundstriden om at undgå nedrykning. Heldigvis for klubben klarede spillerne skærene og sikrede sig en sæson mere i 1 division. Herning 2 i Mesterklassen havde en elendig sæson og spillede langt under vanlig standard og var inden sidste runde med i nedrykningskampen, men reddede dog skærene med en sejr over Vorgod 1. I A klassen hvor Herning 3 deltog opnåede holdet en flot placering som nr. 5. I B og C klassen, hvor man deltog med 4 mands hold var Herning præsenteret i begge rækker. I B klassen blev Herning 4 en flot nr. 2 efter Vorgod 2. I C klassen sluttede Herning 5 som nr. 4. Med hensyn til divisionsskak til næste sæson er der ny struktur fremme fra DSU. Der kommer information om dette senere, da det i øjeblikket er til debat i DSU. Ringkøbing Amt 2012 har inden sidste runde fundet en vinder i Mesterklassen. Storfavoritten Niels Jørgen Fries Nielsen indfriede forventningerne. Resultater kommer i næste nr. af Bjørnen, men kan også følges på klubbens hjemmeside. Herning er som sædvanlig vært ved indledende runde til pokalskak. Vi har jo stolte traditioner at forsvare. Håber igen i år at kunne kvalificere os til finalestævnet i Odense i pinsen. Klubbens årlige generalforsamling afholdes i år mandag 29. april. Jeg opfordrer klubbens medlemmer til at møde op. Håber på en god aften med god debat og evt. med nogle nye gode ideer til vores videre klubliv. Hen over sommeren er der jo forskellige turneringer, som klubbens medlemmer kan deltage i traditionen viser jo, at mange klubbens medlemmer deltager i nabo klubbernes turneringer. Vi starter jo op efter sommerferien mandag 20. august med Herning Byturnering. Kommende turneringer: Pokalskak i Herning (indledende runde) søndag 22. april Hurtig skak turnering i Vorgod Start tirsdag 1. maj (sidste tilmelding 25. april) Holstebro Forårs EMT Start torsdag 3. maj (sidste tilmelding 27. april) Klubturneringen 2011 / 12 Traditionen tro afvikles klubturneringen lige efter afslutning af byturneringen. Turneringen var som de senere år inddelt i 2 store grupper. I år var der repræsenteret 20 spillere i hver gruppe. Klubmester blev som nævnt i sidste nr. af Bjørnen vundet af Jesper Maul Vidriksen. Nr. 2 blev Ole Østergård efterfulgt af Holger Vestergaard på 3 pladsen. De øvrige resultater kan læses andet sted i bladet. Præmietagerne vil blive hyldet på klubbens årlige generalforsamling. (Jens Lund Jensen) (Jens Lund Jensen)

3 HERNING SKAKKLUB Herning, 2 april Bestyrelsen FORÅRSARRANGEMENT D. 2. JUNI Kære klubkammerat! Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling mandag d.30. april kl.19,00 på Vestervangskolen med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse til godkendelse af foreningens driftsregnskab og status. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Drøftelse af næste års klubturnering. 6. Indkomne forslag. 7. Valg af kasserer (Arne Sørensen er på valg). 8. Valg af to bestyrelsesmedlemmer(steen Juul Mortensen og Kurt Degn) 9. Valg af to suppleanter(kjærulf Egebjerg og Niels Jørgen Ottosen på valg). 10. Valg af to revisorer(ole Mikkelsen og Kurt Kibsgaard) og en revisorsuppleant(per Gram Pedersen er på valg)). 11. Valg af udtagelsesudvalg (Ole Østergaard, Kjærulf Egebjerg og Birgit Ditlevsen er på valg). 12. Eventuelt. Med venlig hilsen på bestyrelsens vegne Steen Juul Mortensen Sekretær Klubbens medlemmer indbydes herved til en forhåbentlig hyggelig sammenkomst lørdag d. 2. juni i klubbens sædvanlige lokaler på Vestervangskolen. Der startes med morgenmad og en lille skarp kl. 9. Derefter spilles der en hurtig eller lynturnering, hvis nærmere udformning blandt andet vil afhænge af deltagerantallet, men betænkningstiden vil utvivlsomt blive x antal minutter til hele partiet plus et tidstillæg pr. udført træk. På et passende tidspunkt vil der blive serveret en italiensk buffet. Klubben betaler hele arrangementet undtagen drikkevarer til middagen, der vil kunne erhverves til købmandspriser. Tilmelding til Arne Sørensen enten i klubben eller pr. telefon eller se andetsteds i bladet. Samtidig betales et depositum på kr. 200,-, der tilbagebetales, når man møder frem til arrangementet 2. juni. Betaling kan foregå i klubben eller til reg.nr. 7620, kontonummer Tilmelding registreres først, når man har betalt. Bestyrelsen håber, at klubbens medlemmer vil møde talstærkt op! På bestyrelsens vegne Steen Juul Mortensen Sekretær PS. Herning Skakklub vil som sædvanlig være vært ved et beskedent traktement.

4 Holdturneringer Runde 7 1.holdet i sæsonen 2011/12 Runde 4 1.divisionsholdet var allerede forud for sæsonen klar over at det kunne blive vanskeligt at klare skærene og blive i rækken. To af de sandsynlige nedrykkere, Evans og Læseforeningen, kom i den østlige 1. division og vi havde kun Århus/Skolerne 2 som var klart under os styrkemæssigt. Det var derfor en klar bet at vi kun, ja endda lidt heldigt, fik 4-4 mod netop Århus/Skolerne i 1. runde. Senere i turneringen trak de sig dog og vi fik det dårlige resultat annulleret. Vi var af den grund reelt de eneste der kunne glæde os lidt over det triste valg af Århus-klubbens side. Runde 5 I de to sidste runder inden jul blev det til en flot 5½-2½ sejr over Jetsmark 2, samt et hæderligt nederlag på 3½-4½ mod Nr. Sundby. I januar havde vi accepteret at flytte vores kamp mod Bov en uge frem, så de kunne stille hold. Da der ellers ville have været sammenfald med den tyske liga hvor Bov-spillerne alle er aktive. Vi vandt fortjent 4½-3½, selvom Ole Mikkelsen og jeg begge spillede hovedløst og tabte. Den store bredde på vores hold viste igen sin styrke. Runde 6 I 5. runde ventede det stærke hold fra Viborg i optimal opstilling. Vi skulle nærmest være glade for at få 2 point med hjem i den kamp! Jeg burde nok ikke have vundet imod Jens Ove Fries Nielsen, men efter ca. 15 nederlag imod ham i tidens løb var det nu også på tide! Nu var vi for alvor i nedrykningsfare forud for kampen imod Esbjerg i 6. runde. Vi klarede 4-4 bl.a. efter en flot sejr af Holger Vestergaard, og endnu et parti hvor Flemming Nielsen fik vendt en trøstesløs stilling til gevinst. Da de øvrige resultater magede sig i 6. runde, havde vi sikkerhed for at 3 point i sidste i værste fald var nok til at vi ikke kunne rykke ned. Vi fik de 3 point med hiv og sving men kunne, som de øvrige resultater faldt ud, have nøjedes med mindre.

5 Flemming blev en suveræn topscorer med 5 point af 6 mulige. Ellers var det kun Jesper Maul som fik over 50% med 4 af 7, og han var absolut ikke forfulgt af heldet i sæsonens løb. Søren Søgaard som var vores store forstærkning i denne sæson og jeg scorede begge meget tilfredsstillende 3½ af 7 mod god modstand. Alt i alt kan vi se frem mod næste sæson med fortrøstning. Gruppen ser noget lettere ud end i år i en gruppe med: Viborg, Nr. Sundby, Jetsmark 2, Esbjerg, SK1968 2, Silkeborg og Evans. De tre sidstnævnte hold burde vi kunne holde bag os, men i toppen bliver det svært at forhindre Viborg i at rykke op. (Erik Søbjerg) Kim Schmidt spillede på tilsyneladende på remis. Holger spillede aggressivt og vandt efter en del afbytninger en bonde og senere partiet. Martin startede godt, kom bagud med en bonde og efter et langt spil med 2 løbere og en del bønder til hver (Aksel, dog med én mere) tabte Martin. Per Grams parti så længe lige ud, men han måtte ned til sidst. Kom igen! Adam kom i uvejr. En afbytning, der gav Christian 2 lette officerer for sit tårn lignede en sikker sejr til Holstebro. Adam fik (måske lidt heldigt?) byttet tilbage og vandt sikkert bondeslutspillet. Alexander stod presset gennem det meste af partiet. Analyserne bagefter viste dog at hans stilling var solid. Jeg stod også presset, men i tidnøden satte Alfred og Sigurd (Alexanders modstander) begge en officer i slag. 2 heldige point til os. Runde 4 1. sejr til 2. holdet Tilbage sad fødselaren Leif. Han var bagud med en kvalitet, men havde en fribonde, som Jacob følte sig nødt til at ofre på. Det endte med et tårnslutspil, hvor Jacob havde en bonde mere uden at kunne udnytte det remis. Dermed vandt vi 5½-2½ og vores første sejr i denne sæson var en kendsgerning. (Søren Gøgsig) Runde 5 Vi skulle møde Holstebro, som indtil denne dag havde vundet de 3 første matcher. På papiret var vi lidt stærkere og da Henning Lund havde afbud fik jeg Holger med på 1. bræt. Det var en succes! Jens parti mod Jacob Jacobsen var fra start til slut spil mod et mål. Det lignede et matangreb og da Jacob spillede passivt vandt Jens i flot stil.

6 I femte runde af holdturneringen var 2. holdet i Viborg. Vi spillede en forfærdelig kamp og blev ydmyget med hele 6½ mod 1½. Alexander, Martin og Per fik dog i det mindste remis ud af anstrengelserne. Martin tilbød endda remis i en gunstig stilling. De øvrige kampe vil jeg ikke kommentere yderligere, bortset fra at nævne at Holger unødvendigt mistede en officer og tabte, samt at Morten tabte sin første kamp siden han startede i Herning Skakklub. At han så undervejs havde en gevinststilling gjorde det jo ikke bedre. Runde 6 Runde 7 Her følger Martins parti. Tor Joensen, Skive - Martin Winding Ditlevsen, Herning Holdkamp, e4 c5 2.Sc3 a6 3.d3 e6 4.Le3 Sc6 5.f4 d6 6.Sf3 b5 7.a3 Sge7 8.Le2 g Lg7 10.d4 c4 11.De g4 e5 13.dxe5 dxe5 14.f5 gxf5 15.gxf5 f6 16.Td1 Dc7 17.Dg3 Kh8 18.Kh1 Lb7 19.Tg1 Tg8 20.Dh3 Sd4 21.Sh4? [Tor sætter sin fordel over styr, efter 21.Nxd4 exd4 22.Bxd4 var der klar hvid fordel] Sxe2 22.Sg6+ Sxg6 23.fxg6 Lf8 24.Td7 Dxd7 25.Dxd7 Tg7 ½ ½ Martin tilbød remis efter Tg7, hvilket Tor efter kort betænkningstid tog imod. Det kan man jo godt forstå, da Fritz har sort fordel med næsten 2 bønder. (Leif Hamborg) Q Sidste runde i Mesterrækken. Status inden sidste runde var at vi lå som nr. 7 og skulle have mindst 3½ point mod Vorgod, som lå 2 point under os, men havde flere matchpoint. Per Gram startede med at vinde. I et Dronninge+1 let officerslutspil, lykkedes det ham at tage 3 bønder fra John Klaus Jensen og det var nok til sejr. God start for os! Alexander så en bondegevinst, men desværre så Mogens Poulsen længere og det kostede en kvalitet. Derefter var der ingen slinger i valsen og stillingen var 1-1. På de øvrige brætter så det nogenlunde ud på dette tidspunkt. Dog var Leif bagud med en bonde, men til gengæld førte Martin med én. Jens kom hurtigt til at stå godt og vandt en officer = gevinst. Adam stod også godt og vandt sikkert. Holger havde et lovende angreb, men i tidnøden lykkedes det ikke at finde en gevinst. Martin vandt en kvalitet og partiet i sikker stil. Han er dermed vores topscorer med 4/7 og kun et tabsparti.

7 Leif forsøgte godt, men Jesper Lund Thomsen var ikke til at tale med. Til sidst sad jeg med et åbent parti. Keld stod det meste af tiden lidt bedre, men ikke mere end at jeg satsede på at snyde ham i tidnød. På trods af at han havde under 1 minut til de sidste 10 træk lykkedes det mig at forværre stillingen, tabe en kvalitet og til sidst partiet. 4½-3½ og vi undgik nedrykning. Havde Vorgod fået ½ point mere ville de have stået a point med Lemvig, som i dag fik bøllebank 7½-½ mod Skive1. Skive1 vandt gruppen med 44½ point og et forspring på 15½! til Viborg, som endte 2ér i gruppen. (Søren Gøgsig) Så var jeg mere heldig, da modparten gik med i en slag udveksling der kostede ham dronningen. Kurt Degn havde bragt sig foran med en bonde og stod ganske godt, men en mat trussel i bunden gjorde at han ikke kunne forsvare sin fribonde, og tog herefter remis. Thomas tog også remis i en ret lige kamp. Som sidste spiller og bagud med en bonde, tog Birgit imod en remis tilbud, så vi kunne vende skuden mod Herning, med en lille sejr i lommen. (Arne Sørensen) Runde 5 Runde 4 Der var tre afbud til udekampen mod Thy, men godt at der er andre, der var friske til at tage den lange tur til Thisted. Og man må sige at reserverne gjorde det godt, da de tog 2½ ud af 3 mulige. På papiret var Viborg det stærkeste hold, så der var risiko for et større nederlag. Men vi kom fint fra start, da Morten vandt, efter at have kørt modstanderen godt og grundig rundt på brættet. Det skulle dog senere vise sig, at være den eneste sejr vi fik. Men vi fik til gengæld en række flotte partier hvor vi spillede remis, og her kan nævnes Kjærulf der var bagud med to bønder, men med et skarpt slutspil sikrede sig den halve points. Et mindre nederlag endte det med, men alligevel et udmærket resultat. (Arne Sørensen) Runde 6 Kjærulf vandt dronningen for løber, springer og en bonde, som senere førte til sejr. For Frank blev stillingen noget lukket så han ikke kunne forsvare dronningefløjen, med nederlag til følge. Nederlag blev det også til Kibsgård da han ret tidlig satte en løber over styr.

8 Det var bundholdet vi her skulle møde og da de kun stillede med 7 mand følte man at sejren næsten var i hus, før vi startede. Men det skulle ikke komme til at gå så let. Kurt fik hurtig en dårlig stilling og efter halvanden time måtte han give op. For Henning gik det ikke meget bedre, han må afgive løber for bonde, og så var den kamp afgjort. Frank kom ganske fornuftig fra start, vandt en bonde og alt så lovende ud, men en regnefejl gjorde, at de at han mistede en løber, og så var vi lige pludselig på hælene. Birgit fik rettet lidt op på stillingen, da hun vandt slutspillet sikkert. Thomas kom bagud med en bonde, men holdt remis. I mellemtiden havde jeg vundet. Ligeledes bagud med en bonde holdt Kjærulf remis. Så det, vi på forhånd troede, var en overkommelig opgave, måtte vi kæmpe for at holde uafgjort. (Arne Sørensen) Runde 7 Sidste runde var mod rækkens tophold, så man var lidt spændt på hvordan det ville gå. Allerede efter en time kom den første afgørelse, da Kurt blev enig med modparten om remis, og måske var der også gået lidt taktik i resultaterne, for den ene parti efter den anden endte remis. Eneste nederlag måtte Svend indkassere der tabte i en tæt bonde slutspil. Men vi havde jo Morten med og han er jo altid garant for en sejr, han har vundet samtlige 6 kampe, han har spillet for holdet, og blev dermed sikker topscorer for holdet. (Arne Sørensen) Runde 4 Vi skulle prøve, om vi kunne forsvare vores 1. plads, som vi havde sat os på, efter vi havde vundet 4-0 uden kamp mod Lemvig. Inden vi skulle til Kjellerup, havde der været spørgsmål om Svend kunne spille på grund af, at han havde fået øjenbryn opereret, men heldigvis var Svend frisk til at tage med. Da vi kom, var Vorgod kommet, de skulle møde Kjellerup 2. Dermed kunne vi følge med i deres kampe, som det ser ud, kan det måske være Vorgod, som bliver vores største konkurrent. Selv om det var forventet, at vi skulle tabe, vandt vi 3-1. Svend og Hans vandt inden der var gået ret lang tid. Jeg selv var i en håbløs stilling, bagud med en springer og tre bønder, men var heldig at få remis. Peder Henry stod måske med chance for gevinst, men valgte at tage mod remis. Hermed bevarede vi førstepladsen. Vorgod vandt også 3-1. Efter en god skakaften kørte vi mod Herning. (Niels Jørgen Ottosen) Runde 5

9 Efter en af de første vinterdage skulle vi møde Viborg, føret var heldigvis godt. Vi skulle nu prøve, om vi kunne holde fast i 1. pladsen. Selv om forventet score har været mindre end vore modstandere, har vi som bekendt klaret at vinde de første kampe. Vi var igen undertippet, det var derfor spændende, om vi kunne vinde igen. Det lykkedes igen at score over forventet. Hans og Peder Henry vandt, Svend fik remis, jeg selv tabte. Hermed kunne vi stadig være med helt fremme i B rækken. (Niels Jørgen Ottosen) Runde 6 Denne aften var der kamp om 1. pladsen i B rækken. Vi skulle igen prøve om vi kunne score over forventet. Svend spillede forsigtigt, han vidste, han var mod en stærk modstander, var derfor godt tilfreds med remis. Runde 7 Alle hold i B rækken spillede sidste runde i Herning. Med lidt held havde vi stadigvæk mulighed for at få 1. pladsen. Kjellerup stillede med stærke spillere, vi kæmpede længe for at få gevinst. Jeg var den første, som tabte, da var kl. 22, Derefter kunne jeg se Peder Henry var foran med to bønder og vinde. Hans var bagud og måtte tabe. Svend havde til sidst, løber og fem bønder mod springer og fem bønder og fik remis. Herefter måtte vi se at Vorgod vandt B. rækken. Det skal nævnes at Svend og Peder Henry har de to første pladser på topscorelisten i B rækken. Vi blev nr. 2 og fik nogle gode skakaftner. (Niels Jørgen Ottosen) Hans vandt igen. Selv overså jeg en mat, det værste var næsten, at de andre på holdet så det. Peder Henry var foran med en officer, da han blev tilbudt remis, tog han imod, han så forkert på uret og regnede med der kun var ganske kort tid tilbage. Det var ikke lige heldet, vi havde med os denne aften. (Niels Jørgen Ottosen) Runde 4 Runde 5

10 Klubturnering 2011/2012

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 1. 2013 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 2. 2014

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 2. 2014 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 2. 2014 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 1. 2012 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 2. 2011 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 8.årgang, nr.. HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften kl.

Læs mere

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015 Indhold: Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 1. 2010

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 1. 2010 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 1. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 4. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset RØDOVRE SKAK KLUB INTERNE TRÆK Nr10/11 Oktober -November 1989 0 26. Argang Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset INTERNE TRÆK PROGRAM-ÆNDRING. Grundet Kommunevalget

Læs mere

HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 40.årgang, nr. 1. 2016

HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 40.årgang, nr. 1. 2016 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 40.årgang, nr. 1. 2016 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 2. 2010

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 2. 2010 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 2. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 2. 23 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Bjørnen. Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 3. 2009. Indhold:

Bjørnen. Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 3. 2009. Indhold: Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 3. 2009 Indhold: Referat fra Generalforsamling 4-by turnering Amtsmesterskab 2009 Partier fra Amtsmesterskabet 2009 DM i Silkeborg 2009 Holstebro

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Holdskak: 1. runde (19. oktober)

Holdskak: 1. runde (19. oktober) Holdskak: 1. runde (19. oktober) Inden du læser runderapporterne fra mig og Lars, brug 5-10 min. på at løse disse skakopgaver som alle er fra denne runde: Odense 1 vs. Frem 3, bræt 3: Thor Bendix Jesper

Læs mere

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2.

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Tirsdag, den 16.december 2014 mødtes vi ved skakbrætterne på vort spillested Tornved Skolen, Jyderup Afdeling, B fløjen. Vi var fuldt hold, men

Læs mere

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv På Kildebjergskolen mødtes Slagelse og ber tirsdag aften til en duel på 8 kampe i første runde af A2 rækken. Kampen bølgende frem og tilbage, hvor formanden lagde ud med en remis efter en dragevariant

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Nyhedsbrev Chess House august 2011

Nyhedsbrev Chess House august 2011 Nyhedsbrev Chess House august 2011 Chess House Sommerskak 2011 CH Sommerskak blev afviklet som en 7 runders Schweizer-turnering i dagene 27. juni 3. juli med 20 deltagere. Torben Kyhl Sørensen (ego) var

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 3. 2012

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 3. 2012 Bjørnen Medlemsblad for Skakklub 36.årgang, nr. 3. 2012 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften kl. 19.00-24.00.

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 3. 2010

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 3. 2010 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 3. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 1. 2009

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 1. 2009 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 1. 2009 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 3. 2014

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 3. 2014 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 3. 2014 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 Sendt: 11. november 2009 02:00 Emne: Tornved Skakklub hold kamp resultater tirsdag 10.november. Tornved Skakklub har spillet hjemmekampe i 1.runde med hold 1 i A2 rækken og hold 2 i B4 rækken. Hold 2 tabte

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SKAKKlUB RØDOVRE PROGRAM:

SKAKKlUB RØDOVRE PROGRAM: INTERNE TRÆK RØDOVRE SKAKKlUB NR. 1 FEBRUAR 1990 27.ÅRGANG PROGRAM: 20. februar: Vinterturnering. 27. februar: KSU-Holdkampe: I-holdet oversidder. II-holdet ude mod Amager III III-holdet hjemme mod Lyngby-Virum.

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 1. 2011 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø.

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Mandag den 11. april 2011 kl. 18.30 med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning

Læs mere

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum DSU 8. Hovedkreds 61 års jubilæumsturnering 17.10.2004 10.10.2004 16.10.2004 Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum 8 Spilletid 1. Søndag 10. oktober 13 00-18 00 2. Mandag 11. oktober 16 00-21 00 3.

Læs mere

NORDALS SKOLESKAK KLUB. Side 24

NORDALS SKOLESKAK KLUB. Side 24 Hvid spiller derfor: 1.Kb2!, g3 Heller ikke andre bondetræk er stort bedre: 1..., f3 2.Db8, f2 3.Df4 og sort er færdig 1..., h2 2.Dg2, g3 3.Df3, Kh3 4.Kc2 osv. og iøvrigt heller ikke kongetræk: 1..., Kg3

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Jacob Aagaard stormester med turneringssejr i Arco, Italien. En hurtig rapport fra Tyskland af Jacob Aagaard.

Jacob Aagaard stormester med turneringssejr i Arco, Italien. En hurtig rapport fra Tyskland af Jacob Aagaard. Jacob Aagaard stormester med turneringssejr i Arco, Italien. En hurtig rapport fra Tyskland af Jacob Aagaard. Da tyve ratingpoint for lidt åbenbart var vigtigere end at jeg har haft den tredjebedste sæson

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere

Mester i kongernes spil

Mester i kongernes spil Mester i kongernes spil 3 Forlaget Bedre til skak Indhold Indledning... 6 Kapitel 1: Åbningsspil 9 Kapitel 2: Midtspil 11 Kapitel 3: Slutspil. 13 Kapitel 4: Centrum og udvikling. 15 Kapitel 5: Rokade og

Læs mere

Taktiske element: Bindinger

Taktiske element: Bindinger Taktiske element: Indhold...3 Binding...4 Definition af en binding...4 Opgave Lav en binding...5 Der er forskel på bindinger...6 En Sikker Binding (1)...7 En Sikker Binding (2)...8 En Sikker Binding (3)...9

Læs mere

Skakopgaver for mestre

Skakopgaver for mestre Skakopgaver for mestre Kongediplom Forlaget Bedre til skak Indhold Indledning...... Test 1: Test 2: Test 3: Test 4: Test 5: Test 6: Test 7: Test 8: Test 9: Test 10: Hvilken åbning?.. Åbningsfælder. Udvikling.....

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

SKAK KLUB RØDOVRE. Nr. 10 Oktober rgalg

SKAK KLUB RØDOVRE. Nr. 10 Oktober rgalg INTERNE TRÆ K RØDOVRE SKAK KLUB Nr. 10 Oktober 1987 23.6rgalg Redaktionen er atter tilbage med godt humfr hver mlnedll R dovremesterskabet 1987 synger pl sidste vera. RM 81 KLA87 MIT LIVS PARTI. af VerAer

Læs mere

Indhold: Tak for opmærksomheden Holdturneringen 2002-2003 Efterårsturneringen 2002 Løst og fast B&B Hjørnet Det sker i klubben 28.

Indhold: Tak for opmærksomheden Holdturneringen 2002-2003 Efterårsturneringen 2002 Løst og fast B&B Hjørnet Det sker i klubben 28. 28. ÅRGANG 5 KLUBBLAD 99 OKTOBER 2002 3 4 7 10 11 12 Indhold: Tak for opmærksomheden Holdturneringen 2002-2003 Efterårsturneringen 2002 Løst og fast B&B Hjørnet Det sker i klubben VIBY SKAKKLUB - NR. 99

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Grundlæggende kendetegn ved slutspil

Grundlæggende kendetegn ved slutspil Hvad kendetegner så slutspilfasen i skak? De grundlæggende kendetegn er 1. Kongerne spiller en vigtig og aktiv rolle i slutspilfasen Den aktive konge 1-5 2. Fribønders betydning øges betydelig i slutspillet

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg.

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T Redaktionen: Søren Rødgaard Henriksen Niels Falsig Tlf : 2273 0489 Mail.: skak@sbrh.dk Tlf.: 5346 7225 Mail.: falsigniels@hotmail.com

Læs mere

Gul serie: Dette hæfte tilhører: Navn: Klasse:

Gul serie: Dette hæfte tilhører: Navn: Klasse: er derfor at fjerne springeren fra e6! Lad os forsøge: 30.Sf4+, Sxf4 31.b6, Se6 32.Kb5 (ikke b7 pga. Sc5+ som set før), Sd8 og sort vinder. Alt dette så hvid, hvorfor han opgav. DEN GULE SPRINGER Side

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Kære alle! Efteråret har meldt sin ankomst med blæst, regn og billetopslip. I den anledning synes vi i Chess House bestyrelse, at det er på tide med et nyhedsbrev. Vi skal denne

Læs mere

Skive Kubturnering 2012. Kumo Cup 2012

Skive Kubturnering 2012. Kumo Cup 2012 Samlet point RingkøbingWeekend 2012 Kjellerup Hutigskak Vorgod Hurtigturnering Ringkøbing Amt Herning klubturnering Kjellerup Forårs EMT Skive Juleturnering Kjellerup Klubturnering Årets første træk Kumo

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Chess House Nyhedsbrev Juni 2013

Chess House Nyhedsbrev Juni 2013 Chess House Nyhedsbrev Juni 2013 Kontingent Nu håber vi alle er kommet godt i gang med 2013, og gad vide om du har husket Chess House kontingentet. Som tidligere beskrevet har økonomien været presset i

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Bestyrelsen i Viborg skakklub:

Bestyrelsen i Viborg skakklub: Bestyrelsen i Viborg skakklub: Formand: Poul Søndergaard tlf. 8661-0170 E-mail: psoendergaard@tdcadsl.dk Kasserer: Paul Erik Pedersen tlf. 8664-7422 E-mail: pep@dddgruppen.dk Sekretær: Tom Porsgaard tlf.

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 30. april 2013 kl 19.00 1. Valg af dirigent Kai Munk valgt med applaus. Han takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig.

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes: Referat af generalforsamlingen i 9. Hovedkreds onsdag den 16. marts 2005 i Aktivitetscentret, Danmarksgade 13 A, Holstebro Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling

Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling 2014-2015 Klasse: Mester Silkeborg Grand Prix Skanderborg Grand Prix Grand Prix 1 Jan Pedersen, Skanderborg 6 1 17 6½ 1 17 34 2 Jackie Andersen, Skanderborg 4½

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Hold-DM afvikles i weekenden fredag d. 19. april til søndag d. 21. april 2013. Så er det tiden, at du og dine venner skal vise,

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Bindinger. En bundet brik kan ikke længere medregnes som forsvarer af en anden truet brik eller som angriber af modstanderens brikker.

Bindinger. En bundet brik kan ikke længere medregnes som forsvarer af en anden truet brik eller som angriber af modstanderens brikker. indgår i arsenalet af muligheder for taktisk spil. Først og fremmest benyttes den hæmmede bevægelighed til at angribe den bundne brik med flere brikker, indtil modparten ikke længere er i stand til at

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER Bowling Turnerings- og spilleregler 1 Der skal skiftes til anerkendt bowlingsko, og i øvrigt skal enhver hal s ordensregler følges. 2 Der skal

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro,

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere