Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr"

Transkript

1 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr HERNING SKAKKLUB Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften kl Der er skoleskak fra kl hvor alle unge er velkommen. Herning Skakklubs bestyrelse: Formand: Jens Lund Jensen, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning, tlf hamborg@post10.tele.dk Kasserer: Arne Sørensen, Spinkebjerg 49, Gjellerup, 7400 Herning, tlf , gitte-arne@mail.dk Sekretær/Turneringsleder: Steen Juul Mortensen, Marievej 7, Snejbjerg, 7400 Herning, tlf , steenjuul@post.tele.dk Søren Gøgsig Broberg, Blomstertoften 191, Tjørring, 7400 Herning, tlf , soeren.goegsig@gmail.com Indhold: Indkaldelse til Generalforsamling De sidste runder i Årets holdturneringer Kurt Degn, Vestergaardsvænget 14, Tvis, 7500 Holstebro, tlf , kurt.degn@gmail.com Skoleskakledere: Søren Gøgsig Broberg, Blomstertoften 191, Tjørring, 7400 Herning, tlf , soeren.goegsig@gmail.com Leif Hamborg, Silkeborgvej 24, 1, 7400 Herning, tlf , leifhamborg@hotmail.com BJØRNEN redigeres af Kurt Degn, Vestergaardsvænget 14, 7500 Holstebro, tlf , kurt.degn@gmail.com BEMÆRK : Deadline for indlæg til næste nummer af Bjørnen er: Vil blive offentliggjort senere. Indlæg fra diverse turneringer modtages gerne.

2 Formanden har ordet Holdturneringen for Hernings 6 hold er netop afsluttet imponerede at klubben kunne mønstre spillere til alle runder (for andre klubber har det været svært). Sidste runde for Herning 1 i 1 division var mod oprykkerne fra Skanderborg vi kunne som ventet ikke stille meget op og tabte kampen 6-2 trods det endte det med en flot 4 plads. De øvrige Herning holds placeringer er Herning 2 i mesterklassen blev en flot nr. 3. Herning 3 og 4 i hhv. A og B-rækken blev begge hold placeret på en 6 plads. De 2 sidste hold Herning havde med deltog begge i C-rækken med en 3 og 4 plads. Man kan jo se alle stillinger længere inde i bladet. Holdturneringerne i divisionerne foregår der netop nu en rundspørge blandt samtlige hold, om man skal spille efter bræt point/match point. Vi har selv sendt en rundspørge rundt ved vores divisionsspillere. Det vil blive afgjort på delegeret mødet i påsken. Kommende turneringer: Pokalskak i Herning indledende runde april 2011 Vorgod Hurtigskak start 3. maj 2011 tilmeldingsfrist 29. april 2011 Kumo Cup i Holstebro start 5. maj 2011 tilmeldingsfrist 29. april 2011 Herning Byturnering start 22. august 2011 tilmeldingsfrist kendes ikke endnu Der ligger tilmeldingslister i klubben Plus Office 2011 er med 2 runder igen stadig med stor spænding. Afslutningen kan jo følges på klubbens hjemmeside referat følger i næste nummer af Bjørnen. Årets Generalforsamling i klubben er i år 2. maj. Håber mange vil deltage. Se indbydelse længere inde i bladet.

3 HERNING SKAKKLUB Herning, 29. marts Bestyrelsen 1. Division, gruppe 2, Runde 4 Viborg - Herning: 5-3 Kære klubkammerat! Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling mandag d.2. maj kl.19,00 på Vestervangskolen med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse til godkendelse af foreningens driftsregnskab og status. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Drøftelse af næste års klubturnering. 6. Indkomne forslag. 7. Valg af formand (Jens Lund Jensen er på valg). 8. Valg af et bestyrelsesmedlem(søren Gøgsig er på valg) 9. Valg af to suppleanter(kjærulf Egebjerg og Niels Jørgen Ottosen på valg). 10. Valg af to revisorer(ole Mikkelsen og Leszek Kwapinskij) og en revisorsuppleant(kurt Kibsgaard er på valg). 11. Valg af udtagelsesudvalg (Ole Østergaard, Kjærulf Egebjerg og Birgit Ditlevsen er på valg). 12. Eventuelt. Før 4. runde imod Viborg var på forhånd noget bekymrede for kampen. Og det viste sig også at blive en af sæsonens sværeste, trods det at Viborg endda manglede stærke Allan Holst. Vi slap afsted med 3 point bl.a. via to sejre til Flemming og Leszek fra temmelig suspekte stillinger undervejs. John og Jesper spillede som sædvanligt fint og klarede remisser, mens vi andre nok helst vil glemme indsatsen. (Erik Søbjerg) 1. Division, gruppe 2, Runde 5 Læseforeningen - Herning: 2½-5½ Med venlig hilsen på bestyrelsens vegne Steen Juul Mortensen Sekretær PS. Herning Skakklub vil som sædvanlig være vært ved et beskedent traktement. 5. runde imod Læseforeningen i Odense lignede jævn kamp på papiret, men der var vi aldeles overlegne.

4 Flemming og Leszek vandt igen fra lidt vanskelige stillinger. Ole Ø. vandt efter godt kontraspil, mens Holger, Jesper og Steen stod bedst under vejs på vej til remisserne. Kun John og (især) jeg var pressede, men slap også ret hurtigt afsted med remisser. Efter denne runde følte vi os ret sikre på at nedrykning var udelukket, hvilket jo var det resultatmæssige mål for sæsonen. Leszek havde i øvrigt maksimum 5 af 5! (Erik Søbjerg) 1. Division, gruppe 2, Runde 6 Esbjerg - Herning: 4-4 Flemming kom i et positionelt jerngreb lige efter åbningen og slap aldrig fri. Leszek fik i mine øjne en meget klar positionel fordel efter åbningen, men pludselig var der taget remis, så noget må være gået galt. Holger vandt et fint parti med ofre og bindinger på kryds og tværs. Afslutningen havde egnet sig til klubbladet, men vi fik ikke aftalt det nærmere. Måske til næste nummer?! (Erik Søbjerg) 1. Division, gruppe 2, Runde 7 Herning - Team Nordea Skb : runde var igen ude. Denne gang imod Esbjerg, som var et hold vi regnede med at kunne matche. Det gik da også, men kun efter sej kamp. Jeg fik en perfekt hjemmeforberedelse ind mod dragevarianten, blot for første gang jeg skulle tænke selv, at formøble min merbonde og fordel med ét træk. Jeg fik tilbudt remis i tide på vej ind i et ufordelagtigt slutspil. Ole M. havde heller ikke en af de gode dage og tabte et mærkeligt parti til solide Gunnar Pedersen. John var (igen!) en af dagens helte og vandt en langsom med meget sikker sejr over Michael Maarup. Steen kom til at stå passivt uden mulighed for modspil mod Lars Wilton, som så er i sit es. Det var desværre spil til ét mål. Jesper regnede både bedre og længere end sin ellers altid taktisk anlagte modstander. Godt spillet af Jesper i det hårrejsende uklare parti. 7. og sidste runde var imod Skanderborg prof-hold. Vi slap med 2-6 efter 4 remiser i bunden, og det var på papiret godkendt. Der var jo ikke det store på spil for nogen af holdene, så vi kunne måske godt have satset noget mere på de sidste par brætter, hvor vi var ratingfavoritter og havde pæne stillinger. Til gengæld var Jesper og især Ole Ø. nok lidt heldig med at slippe med remisser. John kronede en flot sæson med at være meget tæt på remis mod det unge stortalent Mads Andersen. John stod i øvrigt bedst det meste af partiet, men røg i en finte til sidst i slutspillet. Steen, Ole M. og især jeg var reelt chanceløse. (Erik Søbjerg)

5 Mesterklassen, Runde 5 Herning 2 - Skive 1: 2-6 Sæsonen som helhed gik glimrende. Som oprykkere kan vi være ganske godt tilfredse med en 4. plads. Individuelt blev Leszek en flot topscorer med 6 af 7 og kandidatresultat. John Noe scorede 50 % mod særdeles god modstand. Jesper hentede også rating med 4 af 7, mens Flemming og Ole Ø. omtrent levede op til rating forventningerne. Steen, Ole M. og ikke mindst hunden selv bliver nødt til at tage en ekstra tur i træningslokalet inden næste sæson! (Erik Søbjerg, Holdleder) Den sidste søndag i januar spillede Hernings andethold på hjemmebane mod Skives førstehold. På papiret en vanskelig opgave og det blev ikke nemmere af at Holger skulle bruges på divisionsholdet, og at Søren, Jens Lund og Alexander havde meldt afbud. Skiferier og familiemedlemmers fødselsdage vandt igen over holdskak. Normalt er Kaj Jensen sikker for mindst et halvt point når han er med på holdet som reserve, men denne dag blev han ramt af et løberoffer på h2 tidligt i partiet. Herefter var han nødt til at spille sin konge på g3 for at undgå at gå mat. Det endte med at han måtte give sin dronning for en springer og derefter var partiet overstået. Min (Leif) modstander, Jesper Thybo, blev åbenbart inspireret af ovenstående løberoffer for i træk 16 ofrede han sin løber på h7. Heldigvis havde han ikke regnet godt nok, men måtte nøjes med en evig skak. Samtidig tog Adam remis i en lige stilling. Han spillede mod Rasmus Thøgersen, som han har spillet utallige kampe mod i skoleskak. Herefter tabte vi de næste 4 kampe. Per Gram, Ulf Egeberg, Martin Winding og Henning Lund tabte alle, men især sidstnævnte havde stilling til mindst remis (det vil sige klar gevinst, hvis I spørger ham). Heldigvis reddede Steen Funch lidt af æren for holdet, idet han i den sidste kamp på bræt 1 vandt efter en flot afsluttende kombination. Denne kamp sluttede ved firetiden, hvilket passede alle godt, da VMfinalen i håndbold begyndte kl. 17:00. (Leif Hamborg)

6 Mesterklassen, Runde 6 Skive 2 - Herning 2: 2½-5½ Mesterklassen, Runde 7 Herning 2 - Lemvig 1: 5-3 Til denne søndagskamp var vi hårdt ramt af afbud, men pyt reserverne slog til og scorede 2 af 3 uden nederlag! Jens spillede fra start meget aktivt. Brikker blev byttet og tilbage var springere og bønder. Jens slutspilteknik var bedre. Først blev den ene fløj ryddet for bønder og dernæst den anden! Leifs parti var lige, som han bedst kan lide det! Vildt spil med masser af angreb. De to kombattanter stod skiftevis til gevinst, så remis var i orden. Martin kom hurtigt i stormvejr. En fejlplaceret springer kostede damen for 2 lette officerer og det var hurtigt slut. I en meget lukket stilling fik Alexander hul på bylden i a-linien. Hans angreb var godt og nok til gevinst. Birgit stod lidt i overkanten gennem det meste af partiet, men nøjedes med remis! Kurts parti var meget omskifteligt. Først var han foran materielt, senere bagefter og igen foran. 2. gang det skete holdte han fast og vandt partiet. Min modstander brugte meget tid på ingenting! Han flyttede (nærmest uden plan, for mig at se altså..). I hans tidnød vandt jeg en bonde, senere 1 mere og sejren kom i hus. Et helt fantastisk resultat. Vi scorede 2 point over forventet ikke mindst takket været de hidkaldte reserver. (Søren Gøgsig) Sidste runde i holdturneringen blev afholdt i Skive. Vi lå inden denne runde på 3. pladsen og kunne hverken rykke op eller ned. Der var en (meget teoretisk) mulighed for at rykke en tand højere op i placering, hvis vi vandt 8-0 og Skive 1 samtidig tabte med samme cifre. Martin kom hurtigt til at stå godt med hvid i Kongegambit og fik et farligt angreb. Analyserne viste at det var klart vundet. Desværre kostede rørt brik en officer og derefter var det modstanderen, som burde have vundet. Han tabte dog på tid. Godt for os! Leif spillede sit vanlige offensive spil, ofrede en bonde, regnede forkert og tabte en officer. Senere en kvalitet og tabte derefter med et tårn mindre. Henriks modstander slog en bonde på A2 med sin løber, som efter b3 blev fanget og derefter var det spil til et mål. Sikker gevinst af Henrik. Jens spillede meget aktivt. De byttede en masse brikker af og endte i et tårnslutspil, hvor Jens var sikkerheden selv Holger stod lidt passivt i starten, men med et spektakulært offer vandt han en bonde og de endte i et dobbelt tårnslutspil, hvor mulighederne for gevinst var nærmest ikke tilstede. Steen pressede modstanderen gennem hele partiet, men i slutfasen tilbød modstanderen og remis og Steen accepterede. Alexander fik hurtigt et pres, men modstanderen fik mulighed for at lukke stillingen og afværge Alexanders angreb. Efter en del afbytninger endte partiet remis.

7 Efter en stille start (Arne lagde ellers op til vildt spil i Prøjsisk, men da jeg troede, han kendte mere teori end jeg, undveg jeg) kom jeg relativt hurtigt til at stå presset. I min begyndende tidnød tilbød han remis og jeg slog straks til! Det blev en helt igennem tilfredsstillende resultat både i denne match og for sæsonen som helhed. Vi endte med 31½ point og en 3. plads. 7 reserver blev der brugt og de scorede alle tilfredsstillende. Årets topscorere blev Jens Lund og Alexander Jessen, begge med 4½/6. Tak for en god sæson. (Søren Gøgsig) Henning har også fundet rytmen og vandt sin tredje sejr på stribe. Kurt på den svære førstebræt måtte igen føje et 0 til rækken. I mellemtiden havde Jesper vundet,og da jeg spurgte ham hvordan,var svaret, jeg spillede bare pisse godt. Kjærulf der trådte til, da Tommy ikke kunne komme, han kom ud i et spændende slutspil,men på grund af tidsnøden, tog han imod et remis tilbud. Dermed var den samlede sejr i hus og resultatet betød at vi netop lige rykkede forbi Viborg i tabellen. (Arne Sørensen) A-rækken 6. runde Thy 2 Herning 3 A-rækken 5. runde Herning 3 - Viborg 3 Med 3 afbud er det rart at der er andre, der er friske til at tage over, også selv om turen går til Thisted. Kurt var hurtig færdig med sit parti, da et remis tilbud gjorde at han kunne få brudt stimen af nederlag. Ulf der spillede første bræt, fik en dårlig stilling og tabte. Efter en svær start med klare nederlag i de første 2 første kampe, har vi nu fået 3 sejre i træk og kommet lidt væk fra bunden. Det er på de nederste brætter sejrene bliver hentet. Allerede efter to timer bragte Birgit os foran, meget mere tid brugte Adam heller ikke da han stille og rolig pillede modstanderens forsvar fra hinanden. Ligeledes tabte Martin i en lige stilling, der stod til remis, hvis han ikke havde satset på sejr. I det hele taget var partierne meget lige, hvilket resulterede i hele 5 remis. Her var Niels Jørgen dog ude i lidt af en hundeslagsmål før det lykkedes ham at hente en halv. Eneste sejr tilfaldt mig da jeg fik en springer for en bonde. (Arne Sørensen)

8 A-rækken 7. runde Herning 3 - Skive 3 Ud fra rating tallene at dømme skulle vi kunne hente en smal sejr, men tingene gik ikke rigtig vores vej denne gang. B-klassen 5. Runde Ringkøbing 2 - Herning 4: 4-0 Birgit der ellers kun havde et nederlag hidtil, måtte se sit forsvar blive pillet fra hinanden. Thomas der havde taget turen med, på grund af afbud, måtte også give sig. Per var den første der bragte os på tavlen, da han spillede remis. Men igen måtte vi erkende at det ikke gik vores vej da Kjærulf tabte. Kurt fik rettet lidt op på tingene da han fik sin første hele points i holdkampene. Adam spillede igen stabil, tog en remis og blev dermed holdets topscorer. Henning har også fundet rytmen og hentede endnu en sejr, men det var ikke nok, da jeg forinden havde tabt og nederlaget var en kendsgerning. (Arne Sørensen) B-klassen 6. Runde Herning 4 - Vorgod 2: 2-2 Efter 0-4 nederlaget mod Ringkøbing i sidste runde, måtte der skabes et bedre resultat mod Vorgod. Men det begyndte ikke for godt. Hans kom tidlig bagud med en bonde og får derefter sin tårn låst, således at han måtte afgive sin tårn for en springer. Det var mere end Hans kunne klare i længden og tabte langsom, men sikkert. Peder var kommet i en noget kompliceret situation. Jeg syntes at Peder havde gode muligheder, men overså en alvorlig træk fra modstanderen og var mat i næste træk. 0-2 var stillingen nu, Svend og Thomas` partier var på nuværende tidspunkt nogenlunde lige, Thomas fik tidlig en bonde, tabte den igen, men fik nu angrebet til at fungerer, efter et pres mod sin rokerede konge. Thomas fik en dronning og en bonde for sit tårn og løber. Derefter en alvorlig fejl af modstanderen og Thomas` sejr var hjemme.

9 Svend havde nu fået en del afbyttet, således at der var 6 bønder en tårn og konge tilbage på hver side. Svend fik en bonde og havde nu to bønder på a og b linjen mod modstanderens ene på b linjen. Det blev også udslaget da Svend kørte frem med de to bønder og vandt sin kamp. (Thomas V. Stubkjær) B-klassen 7. Runde Herning 4 - Kjellerup 2: 1½-2½ C-klassen, Runde 4 Herning 5 - Viborg 4: 2½-1½ Holdturneringen i B - rækken sluttede med at alle holdene var samlet i Herning. Det var ventet at Morsø vandt, hvilket de også sikkert gjorde. Der var lidt spænding om hvem der skulle have de sidste pladser. Men slutstillingen i den nederste den halvdel blev Ringk. 2 12, Herning 4 11 Vorgod 3 10½ og Lemvig2 10 point. Svend havde tilsyneladende styr med udviklingen, satsede noget på angreb i højre side, men en tilsyneladende ufarlig fremskudt bonde og to tårne i modsatte side blev Svends exit og opgav. Hans tilspillede sig en dronning i startfasen for en springer, så sejren blev kørt sikker hjem. Thomas overså en bonde der var truet, Tabet af bonden blev udslagsgivende. Kom i en kompliceret afbytning, men tabte. Peder H. spillede en solid kamp uden fejl, men da modstanderen gjorde det samme, endte partiet retfærdigvis remis. (Thomas V. Stubkjær) Vi så med spænding frem til at møde Viborg som fører c rækken. Efter to udekampe var det godt at vi kunne spille hjemme i Herning. Holdkampen forløb på følgende måde. Johan kom ret hurtig foran med en springer og vandt sikkert og kunne dermed bringe os foran. Frank klarer sig rigtig godt og vandt igen. Poul havde en lige parti med sin modstander, men tabte til sidst. Jeg selv måtte være tilfreds med remis. Efter en god skak aften, var det rart at vinde over førerholdet. (Niels Jørgen Ottosen) C-klassen, Runde 5 Herning 5 - Holstebro 3: 2-2 I sidste spillerrunde skulle alle hold i c rækken mødes i Holstebro. Selv om vi skulle til Holstebro, synes jeg det er fint alle c hold mødes samme sted, men så er det ærgerlig, at Vestsalling melder afbud, hvorved Herning 6 vinder uden kamp. Poul Markussen havde sendt afbud.

10 Derfor var det godt at Svend Ravn kunne træde til. Aftenens modstander var Holstebro, som på papiret skulle være jævnbyrdig med os. Frank indledte med at vinde efter 11 træk, Frank havde øvet en åbning i ugens løb som lykkedes, Frank har hermed kun sat 1/2 point til i turneringen. Jeg selv havde fået en stilling som var ret låst, min modstander tilbød remis, men jeg mente det kunne være spændende at forsætte, hvorved jeg fik en sejr. Johan var uheldig og tabte. Efter vi havde spillet fortalte Svend at hans modstander stod skak og tog en ulovlig træk som han måtte gøre opmærksom på. Svend var ikke klar over at han kunne gøre kamplederen opmærksom på hvad der var ved at ske. Svend mente derfor det var træls at tabe, det ville jeg godt give ham ret i. Efter en hyggelig skakaften kunne vi køre til Herning. (Niels Jørgen Ottosen) K A L E N D E R APRIL Ma 4 Plus Office Amtsturneringen 6. runde Ma 11 Plus Office Amtsturneringen 7. runde Ma 18 Diverse MAJ Ma 2 Generalforsamling

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 2. 2012 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 1. 2013 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 1. 2012 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 2. 2014

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 2. 2014 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 2. 2014 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 8.årgang, nr.. HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften kl.

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 4. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 1. 2010

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 1. 2010 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 1. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2.

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Tirsdag, den 16.december 2014 mødtes vi ved skakbrætterne på vort spillested Tornved Skolen, Jyderup Afdeling, B fløjen. Vi var fuldt hold, men

Læs mere

HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 40.årgang, nr. 1. 2016

HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 40.årgang, nr. 1. 2016 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 40.årgang, nr. 1. 2016 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 2. 23 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 2. 2010

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 2. 2010 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 2. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015 Indhold: Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset RØDOVRE SKAK KLUB INTERNE TRÆK Nr10/11 Oktober -November 1989 0 26. Argang Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset INTERNE TRÆK PROGRAM-ÆNDRING. Grundet Kommunevalget

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

Holdskak: 1. runde (19. oktober)

Holdskak: 1. runde (19. oktober) Holdskak: 1. runde (19. oktober) Inden du læser runderapporterne fra mig og Lars, brug 5-10 min. på at løse disse skakopgaver som alle er fra denne runde: Odense 1 vs. Frem 3, bræt 3: Thor Bendix Jesper

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv På Kildebjergskolen mødtes Slagelse og ber tirsdag aften til en duel på 8 kampe i første runde af A2 rækken. Kampen bølgende frem og tilbage, hvor formanden lagde ud med en remis efter en dragevariant

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 Sendt: 11. november 2009 02:00 Emne: Tornved Skakklub hold kamp resultater tirsdag 10.november. Tornved Skakklub har spillet hjemmekampe i 1.runde med hold 1 i A2 rækken og hold 2 i B4 rækken. Hold 2 tabte

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 1. 2011 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 3. 2010

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 3. 2010 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 34.årgang, nr. 3. 2010 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Skak, backgammon & dam

Skak, backgammon & dam Skak, backgammon & dam da Spillevejledning Varenummer: 349 582 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany www.tchibo.dk Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 3. 2014

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 3. 2014 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 38.årgang, nr. 3. 2014 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø.

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Mandag den 11. april 2011 kl. 18.30 med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Skak-regler. Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne. Flyttning af hver enkel brik

Skak-regler. Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne. Flyttning af hver enkel brik 1 / 5 29.7.2008 10:54 Skak regler Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne Flyttning af hver enkel brik - Kongen - Dronningen - Tårnet - Løberen - Springeren - Bonden Spillet Skakmat

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum DSU 8. Hovedkreds 61 års jubilæumsturnering 17.10.2004 10.10.2004 16.10.2004 Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum 8 Spilletid 1. Søndag 10. oktober 13 00-18 00 2. Mandag 11. oktober 16 00-21 00 3.

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 1 NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 2 SPEEDbladet er Rugbyklubben Speeds klubblad. Email: SpeedBladet@rkspeed.dk Udgiver: Rugbyklubben Speed Løjtegårdsvej

Læs mere

Bjørnen. Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 3. 2009. Indhold:

Bjørnen. Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 3. 2009. Indhold: Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 3. 2009 Indhold: Referat fra Generalforsamling 4-by turnering Amtsmesterskab 2009 Partier fra Amtsmesterskabet 2009 DM i Silkeborg 2009 Holstebro

Læs mere

Nyhedsbrev Chess House august 2011

Nyhedsbrev Chess House august 2011 Nyhedsbrev Chess House august 2011 Chess House Sommerskak 2011 CH Sommerskak blev afviklet som en 7 runders Schweizer-turnering i dagene 27. juni 3. juli med 20 deltagere. Torben Kyhl Sørensen (ego) var

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

SKAKKlUB RØDOVRE PROGRAM:

SKAKKlUB RØDOVRE PROGRAM: INTERNE TRÆK RØDOVRE SKAKKlUB NR. 1 FEBRUAR 1990 27.ÅRGANG PROGRAM: 20. februar: Vinterturnering. 27. februar: KSU-Holdkampe: I-holdet oversidder. II-holdet ude mod Amager III III-holdet hjemme mod Lyngby-Virum.

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 1. 2009

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 1. 2009 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 33.årgang, nr. 1. 2009 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

Skak. Regler og strategi. Version 1.0. 1. september 2015. Copyright

Skak. Regler og strategi. Version 1.0. 1. september 2015. Copyright Skak Regler og strategi Version 1.0 1. september 2015 Copyright Forord At lære at spille skak er ikke svært. Det tager få minutter. At blive dygtig tager som regel årevis. Om man er dygtig eller ej, er

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro,

Læs mere

Veteran VM John Toudahl

Veteran VM John Toudahl Veteran VM 2012 - John Toudahl Det var igen en stor oplevelse at kunne deltage i et VM for veteraner. Der var omkring 3400 spillere fra 67 nationer med til mesterskaberne og som spillede 22.000 bordtenniskampe

Læs mere

DANSK SKAK UNION SKAKNÆVNET

DANSK SKAK UNION SKAKNÆVNET DANSK SKAK UNION SKAKNÆVNET SAG NR. 182 31. marts 2008 KENDELSE: Påstande: Sagens omstændigheder: Under denne sag har Øbro ved holdleder Carsten Lodahl nedlagt påstand om, at partiet Søren Bech Hansen,

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 3. 2012

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 3. 2012 Bjørnen Medlemsblad for Skakklub 36.årgang, nr. 3. 2012 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften kl. 19.00-24.00.

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub Der spilles for 17. gang om det af Men' s Sections i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes: Referat af generalforsamlingen i 9. Hovedkreds onsdag den 16. marts 2005 i Aktivitetscentret, Danmarksgade 13 A, Holstebro Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61 Tirsdag d. 4. september 2012, turneringskamp: AaB Randers Freja 1-2 (0-2) Mark Albertsen Christoffer Kræmer, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Jakob H Klausen, Frederik Fuhr, Oliver Frøslev,

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. INDEX Info nr. 14 's Tipskonkurrence af afgjort og VM er slut! Side 7-8 Info nr. 13 Der kæmpes stadig om

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER Bowling Turnerings- og spilleregler 1 Der skal skiftes til anerkendt bowlingsko, og i øvrigt skal enhver hal s ordensregler følges. 2 Der skal

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg.

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T Redaktionen: Søren Rødgaard Henriksen Niels Falsig Tlf : 2273 0489 Mail.: skak@sbrh.dk Tlf.: 5346 7225 Mail.: falsigniels@hotmail.com

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Før-skoleskak Undervisningsbog

Før-skoleskak Undervisningsbog Før-skoleskak Undervisningsbog Dansk Skoleskak - leg og læring Før-skoleskak - undervisningsbog Dansk Skoleskak 1. udgave, 1. oplag 2013 ISBN: 978-87-87800-88-4 Udgiver Dansk Skoleskak - Skoleskak.dk Før-skoleskak

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Kære alle! Efteråret har meldt sin ankomst med blæst, regn og billetopslip. I den anledning synes vi i Chess House bestyrelse, at det er på tide med et nyhedsbrev. Vi skal denne

Læs mere

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st.

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st. 1 Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl 18.00 på Ellebjerg gl. st. Første punkt på dagsordenen Valg af dirigent B. L. Andersen blev valgt uden modkandidat Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Indhold: Tak for opmærksomheden Holdturneringen 2002-2003 Efterårsturneringen 2002 Løst og fast B&B Hjørnet Det sker i klubben 28.

Indhold: Tak for opmærksomheden Holdturneringen 2002-2003 Efterårsturneringen 2002 Løst og fast B&B Hjørnet Det sker i klubben 28. 28. ÅRGANG 5 KLUBBLAD 99 OKTOBER 2002 3 4 7 10 11 12 Indhold: Tak for opmærksomheden Holdturneringen 2002-2003 Efterårsturneringen 2002 Løst og fast B&B Hjørnet Det sker i klubben VIBY SKAKKLUB - NR. 99

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

A-rækken 3. runde Turnering Serie holdturnering, 4 hold Score Plac. Score Plac. 4 Per Quist Nielsen

A-rækken 3. runde Turnering Serie holdturnering, 4 hold Score Plac. Score Plac. 4 Per Quist Nielsen 06-02-2012 Hold 3 (3 af 3) A-rækken 3. runde Turnering 22 1 66 1 19 2 46 2 11 3 34 3 8 4 32 4 B-rækken 3. runde Turnering 24 1 74 1 6 4 42 2 15 2 31 3 15 2 29 4 C-rækken (Middel: 60) Sektion Turnering

Læs mere

Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling

Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling Østjysk Grand Prix Mesterklasse Stilling 2014-2015 Klasse: Mester Silkeborg Grand Prix Skanderborg Grand Prix Grand Prix 1 Jan Pedersen, Skanderborg 6 1 17 6½ 1 17 34 2 Jackie Andersen, Skanderborg 4½

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR SUPERVETERANERNE NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR Kvartalets side 2 mand G O D Man tror det er løgn, når nogen siger at manden T bliver 52 til januar, men det er rigtigt. Jeg vil vove at påstå at

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Fra åbning til slutspil

Fra åbning til slutspil Fra åbning til slutspil 2 Forlaget Bedre til skak Indhold Indledning... 6 Kapitel 1: Skomagermat 9 Kapitel 2: Forsvar af kongen.. 11 Kapitel 3: Godt åbningsspil. 13 Kapitel 4: Gambit eller solidt 15 Kapitel

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere