Munkerup - Hulerød Grundejerforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Munkerup - Hulerød Grundejerforening"

Transkript

1 Munkerup - Hulerød Grundejerforening Formand Sigurd Østergaard-Andersen Dalevænget 2, 3120 Dronningmølle Tlf.: Den 25. januar 2012 Til nye beboere og andre, der ikke har hørt om os! Munkerup og Hulerød grundejerforening vil gerne byde jer velkommen til området. Samtidig vil vi oplyse lidt om grundejerforeningens arbejde og opfordre jer til at blive medlemmer. Grundejerforeningen er stiftet i 1942, medlemskabet er frivilligt, og ca. 80 % af områdets beboere er medlemmer, kontingentet er 200 kr. pr. år. En af grundejerforeningens vigtigste opgaver er at arbejde for, at området bevarer sin karakter af sommerhusområde, så både deltids- og heltidsbeboere kan nyde den natur og ro, som man netop har valgt at bo i. I de sidste par år har vi opnået gode resultater på trafikområdet. I sommer er der blevet etableret en fodgængerovergang på Strandvejen ved Firhøjvej, og vi har fået byporte ved indkørslen til Munkerup. Begge dele ser ud til at dæmpe den gennemkørende trafiks hastighed. Grundejerforeningen ejer i fællesskab en strandmatrikel dvs. udsigtspladsen og området nedenfor denne. Her er der opstillet borde og bænke, som er til fri af benyttelse. Renovation og bekæmpelse af bjørneklør betales af foreningen, men opgaver som almindelig renholdelse af strandarealet, opsættelse og nedtagning af badebroen klarer vi med frivillig arbejdskraft. Den største del af foreningens midler går i øjeblikket til forstærkning og vedligeholdelse af de 3 høfder, som i dag ligger inden for vort strandområde, en langtidsinvestering, som kommer alle borgere i området til gode.

2 Hvert år arrangerer foreningen Skt. Hans fest på stranden, hvor der er bål med hjemmelavet heks og fællessang sommetider med musikledsagelse. I forbindelse med den årlige generalforsamling, som afholdes på stranden i et stort telt er der blevet tradition for at grille og spise sammen. Teltet, som kan rumme ca. 60 personer, kan i øvrigt lejes af medlemmerne, en weekend koster kr depositum på kr. 700 Hvis I vil vide mere om foreningen eller om området kan I gå ind på vores hjemmeside: Her er der alle de oplysninger om foreningen De skal bruge, og der er også lidt historie om området for de nysgerrige. Det er planen at udbygge denne del, så nytilflyttere efterhånden kan finde nyttig viden om Munkerup netop på hjemmesiden og få en god start i Munkerup. Man kan også kontakte grundejerforeningens formand Sigurd Østergaard-Andersen Dalevænget 2, tlf Vi håber, at De efter denne korte introduktion har lyst til at melde Dem ind, og vi beder Dem da benytte vedlagte indbetalingskort. Med venlig hilsen Bestyrelsen.

3 Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli Valg af dirigent Formanden Sigurd Østergaard Andersen bød velkommen og foreslog Per Therkelsen som dirigent, og han blev enstemmigt valgt. Herefter konstaterede dirigenten at generalforsamlingen var lovlig. Da der var en vedtægtsændring på dagsordenen, optalte dirigenten de stemmeberettigede deltagere til 18 og han nedsatte samtidig et stemmeudvalg bestående af Alan Nielsen og Glen Volkers. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, samt beretning for de lav, der er oprettet under foreningen. Formanden aflagde beretning: Stranden Jf. planen for tilbageføring af naturen på stranden er der årets løb foretaget rydning af uønskede træer og buske på stranden og på skrænterne. De vilde roser er fjernet på sandområdet op mod skrænterne. Dette er sket både i efteråret og igen til foråret. Arealet er igen besigtiget af konsulenten, Jørgen Stoltz, som fremkommer med en ny rapport. Vi kan glæde os over, at en lang række af de oprindelige og naturligt forekommende strandblomster er vendt tilbage, Ewa-Marie Stoltz redegjorde for dette. Der skal foretages en ny fejrnesle af roser til efteråret, da de små rødder skyder igen. Til gengæld er bjørneklo-bestanden nu meget reduceret, og denne holdes i ave sammen med Alan Nielsen, som er kommunens tilsynsmand med bjørneklobekæmpelsen. Bådelavet Arbejdet med de nye vedtægter er sket i sammen med bådelavets styrelse, og bestyrelsen er glade for at kunne fremlægge de nye vedtægter til vedtagelse. Sandfodring: Initiativet fra de vestlige grundejerforeninger i kommunen, som har massive kystsikringsproblemer, om at gennemføre regelmæssig sandfodring af strandene er desværre strandet på et nej i folkeafstemningen. Trods opbakning fra kommunen, kystinspektoratet og andre specialister, blev tilslutningen kun 1/3, mens nejsigerne deltes i en gruppe, som ikke troede på virkningen af projektet, og en gruppe, som bakkede op om projektet, men ikke kunne acceptere betalingsmetoden. Mange betragter projektet som et alment anliggende og ønsker betaling via skatten. Det er imidlertid ikke muligt at gennemføre projektet med betaling fra alle kommunens borgere pga. kystsikringslovgivningen. Trafik:

4 Der er endnu ikke nyt fra kommunen om cykelstien til Gilleleje. Kampagne: Bestyrelsen har endnu engang i år gennemført en kampagne for at erhverve nye medlemmer. Mai Britt Seaton s flotte brochure er sendt ud til de potentielle nye medlemmer, og der er kommet 7 nye medlemmer. Fra myndighederne: Der er pr. 1. jan kommet nye regler for afbrænding af haveaffald i kommunen. Det er nu totalt forbudt at afbrænde haveaffald i by- og sommerhusområder. Kommunen ønsker pga. miljøhensyn, at man skal aflevere haveaffald til kompostering på genbrugsstationen i Højelt, eller kompostere det i egen have. Kommunen har udarbejdet vejledninger til parcelhus- og sommerhusbeboere i klimasikring mod regnvand. Folderen For meget regnvand i dit sommerhusområde? blev udleveret, men kan også hentes på bibliotekerne. Hvad skal der ske i ? Bestyrelsen vil arbejde på at forbedre vores hjemmeside med løbende nyhedsbreve og med muligheder for at få tilsendt dette automatisk. Der arbejdes vider med stranden og samarbejdet med de øvrige grundejerforeninger i området plejes. Foreningen melder sig ud af Grundejerforbundet, og indgår i et mere uformelt samarbejde med grundejerforeningerne i Dronningmølle. Herefter efterlyste dirigenten kommentarer til formandens beretning. Morten Seaton efterlyste reparation af foreningens to høfter og Sigurd Østergaard-Andersen gav tilsagn om at de vil blive repareret i sensommeren, inden de forventede efterårsstorme. Glen Volkers spurgte om sandfodringsprojektet var opgivet og Sigurd Østergaard-Andersen gav udtryk for at bestyrelsen ikke forventer at der sker mere i sagen i en overskuelig fremtid. Herefter blev beretningen enstemmigt vedtaget. John Christensen aflagde beretning for bådelavet. Der er 16 medlemmer heraf 2 gæster, og der er et nyt gæstemedlem på vej. Styrelsen består af John Christensen, Knud Dyring, Morten Seaton og Niels Tolne. Styrelsen vil renovere skuret på nabogrunden og fjerne jernstativet på matr. 1A.. Herefter blev beretningen vedtaget. Der var intet at berette fra sti eller badebrolavet. Birgitte Sørensen efterlyste en bedre klipning af vegetationen på stien og trappen på matr. 3N og Sigurd Østergaard-Andersen lovede at forbedre forholdene til næste år.

5 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Da kassereren Steen Hallengren var forhindret i at deltage på generalforsamlingen aflagde sekretæren Jørgen Christensen regnskabet, der udviste et overskud på 281 kr. mod et budget på kr. Afvigelsen skyldes faldende indtægter mens udgifterne fulgte budgettet. Bestyrelsen havde gennemført en omfattende hvervekampagne i foråret som havde skaffet få nye medlemmer, men det er et ret så stort arbejde at gennemføre kampagnen, så bestyrelsen efterlyste ideer til hvervning. Fra forsamlingen kom der forslag om dels et klistermærke til at sætte på postkasserne der viste at ejeren er medlem til at lægge medlemslisten på hjemmesiden så medlemmerne kan opfordre eventuelle naboer og genboer, der ikke står på listen, til at blive medlem. Bestyrelsen vil arbejde videre med forslagene. Herefter godkendte generalforsamlingen regnskabet enstemmigt. 4. Forslag fra bestyrelsen: Bestyrelsen foreslår vedtagelse af nye vedtægter for bådelavet, der var udsendt sammen med indkaldelsen. Sigurd Østergaard-Andersen begrundede forslaget, der primært var en modernisering af de gældende vedtægter, og formanden for bådelavet John Christensen udtrykte stor betænkelig- hed ved, at det ikke ville være tilladt at efterlade både og ophalervogne i strandkanten i dagtimerne i perioden juni-august. Efter en debat foreslog dirigenten at sætte det fremlagte forslag til afstemning i uændret form men med en udtalelse fra generalforsamlingen om, at Generalforsamlingen pålægger bestyrelsen at administrere reglerne i vedtægternes 4 stk. 3 lempeligt. De gældende vedtægter bestemmer, at en ændring skal vedtages med ¾ dels flertal, som dirigenten fastsatte til 15 af de fremmødte 18. Dirigenten forslaget til afstemning ved håndsoprækning efter accept fra forsamlingen. Der var 17 stemmer for, ingen imod, en blank stemme, hvorefter dirigenten konkluderede at forslaget var vedtaget. 5. Forslag fra medlemmerne Der var ikke indkommet forslag. 6. Forslag til budget og fastsættelse af kontingent Jørgen Christensen foreslog på bestyrelsens vegne uændret budget og kontingent.

6 Da der ikke fremkom andre forslag fastslog dirigenten at forslagene var vedtaget. 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen På valg var Sigurd-Østergaard-Andersen (formand), Steen Hallengren (kasserer) og Ole Kaae, der alle modtog genvalg, desuden ønskede Maj-Britt Seaton, der ikke var på valg, at udtræde af bestyrelsen på grund af arbejdspres. Dirigenten indkaldte forslag fra forsamlingen og Allan Nielsen, Firhøjvej 7, meldte sig. Da der herefter var fire kandidater til de fire pladser fastslog dirigenten, at alle fire var valgt, Allan Nielsen for en etårig periode. 8. Valg af suppleant til bestyrelsen Der var ingen kandidater til den ledige suppleantpost, så dirigenten fastslog at posten stod ubesat. 9. Valg af revisor samt suppleant Gitte Lyager og Bente Biering-Sørensen modtog genvalg som revisorer og Niels Bektved modtog genvalg som revisorsuppleant og da der ikke var andre kandidater fastslog dirigenten, at de var genvalgt. 10. Eventuelt Gitte Lyager efterlyste klare regler for hvornår hunde skal holdes i snor på stranden. Efter mødet har bestyrelsen under søgt dette, og flg. regler er gældende: I Gribskov Kommune er der ingen særlige hundestrande. Derfor gælder Lov om Naturbeskyttelse 22 for alle kyststrækninger i kommunen. I perioden 1. april til 30. september skal hunde derfor være i snor, når de færdes på stranden. Loven gælder også for private strande. Overtrædelse af bestemmelsen medfører politianmeldelse. Husk også at tage din hunds efterladenskaber med til nærmeste affaldsspand. Morten Seaton henstillede til bestyrelsen at sørger for at redningstrekanten på stranden blev vedligeholdt. Herefter hævede dirigenten generalforsamlingen og formanden takkede dirigenten og forsamlingen for god ro og orden. Munkerup, den 29. august 2011 Per Therkildsen, dirigent Sigurd Østergaard-Andersen,

7 VEDTÆGTER 1 Navn Foreningens navn er "Munkerup og Hulerød Grundejerforening", dens område og hjemsted er Munkerup og Hulerød. 2 Formål Stk. 1. Grundejerforeningen har til formål at varetage medlemmernes fælles interesse såvel overfor private som overfor det offentlige. Grundejerforeningen skal virke for en god udvikling af bebyggelses- og forbindelsesforholdene samt badeforholdene ved Munkerup Strand. Stk. 2. Foreningen skal arbejde aktivt for, at tinglyste servitutter og deklarationer i foreningens område håndhæves, specielt angående grundstørrelser og bebyggelsesgrader, således at områdets præg bevares. 3 Ejendomme Stk. 1. Foreningens ejendom matr.nr. 1 A Munkerup Gårde, må hverken helt eller delvist afhændes. Stk. 2. Foreningen er øverste myndighed for alle laug o. lign. der oprettes i forbindelse med foreningens ejendomme. 4 Medlemmer Stk. 1. Som medlemmer kan kun optages grundejere, som er retmæssige ejere af parceller inden for foreningens område. Spørgsmålet om berettigelse til optagelse i foreningen kan til enhver tid afgøres af bestyrelsen. Nægtes optagelse kan ansøgeren forlange spørgsmålet afgjort på førstkommende ordinære generalforsamling. Stk. 2. Udmeldelse af foreningen kan kun ske skriftligt til bestyrelsen. Ophører et medlem med at være grundejer i foreningens område, bortfalder medlemsretten fra skæringsdagen. Vedkommende udtræder af foreningen uden krav overfor foreningen på refusion af kontingent eller udbetaling af andel i foreningens formue. Stk. 3. Såfremt et medlem af foreningen skader de fælles interesser eller modarbejder foreningens formål, kan medlemmet ved generalforsamlingsbeslutning udelukkes af foreningen. Udelukkede medlemmer har ingen andel i foreningens formue. 5 Kontingent Medlemskontingentet fastsættes på hvert års ordinære generalforsamling. Beløbets størrelse fastsættes ved simpel stemmeflerhed.

8 6 Stk. 1. Kontingentet, evt. med tillæg af opkrævningsgebyr opkræves for 1 regnskabsår ad gangen. Stk. 2. Er det skyldige beløb ikke indbetalt senest 3 måneder efter påkrav, kan medlemmet udelukkes af foreningen. Stk. 3. Restancer med kontingentet medfører, at det pågældende medlems stemmeret suspenderes. 7 Ordensregler Stk. 1. Medlemmerne skal tilstræbe at holde deres ejendom på en ryddelig måde, således den ikke er til gene for de øvrige beboere i området. Stk. 2. Medlemmerne skal tilstræbe at undgå at anvende støjende maskiner på hverdage efter kl. 18 og i weekender efter kl. 12, specielt i sommerperioden. 8 Bestyrelsen Stk. 1. Bestyrelsen består af 7 medlemmer, der tillige med 2 suppleanter vælges på den ordinære generalforsamling for en 2-årig periode. Stk. 2. Der afgår skiftevis 3 og 4 medlemmer samt 1 suppleant hvert år. Efter første år afgår 3 medlemmer og 1 suppleant efter lodtrækning. Stk. 3. Genvalg kan finde sted. Stk. 4. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand og kasserer. Den fastsætter i øvrigt selv sin forretningsorden og fører protokol over forhandlingerne og de af bestyrelsen trufne beslutninger. 9 Stk. 1. Bestyrelsen repræsenterer foreningen udadtil i enhver henseende, såvel overfor offentlige myndigheder som overfor private. Stk. 2. Bestyrelsen råder over foreningens midler i overensstemmelse med vedtægterne og de på generalforsamlingen trufne beslutninger. Bestyrelsen drager omsorg for, at foreningens midler anbringes bedst muligt på konti i bank eller sparekasse, og bestemmer kassebeholdningens størrelse. Stk. 3. Foreningen tegnes af formanden samt 3 bestyrelsesmedlemmer - ved hans forfald af næstformanden samt 3 øvrige medlemmer i forening. 10 Stk. 1. Bestyrelsesmøder afholdes så ofte, formanden finder det nødvendigt, eller når mindst 2 bestyrelsesmedlemmer forlanger det.

9 Stk. 2. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 4 medlemmer er til stede, og punktet fremgår af indkaldelsen. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Stk. 3. Formanden eller i hans fravær næstformanden leder bestyrelsesmøderne. Stk. 4. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder af foreningen, nedlægger sit hverv, bliver umyndiggjort eller på anden måde bliver ude af stand til at råde over sit bo, indtræder suppleanten. Hvis der ikke er valgt suppleanter, kan bestyrelsen supplere sig med et andet medlem for tiden til næste generalforsamling. Stk. 5. Ved enstemmig beslutning kan bestyrelsen endvidere supplere sig med indtil 2 medlemmer for tiden til næste generalforsamling. 11 Stk. 1. Kassereren modtager og kvitterer for foreningens indtægter og udbetaler alle af formanden eller i hans forfald næstformanden godkendte udgifter. Løbende faste udgifter/automatiske betalinger skal kun godkendes første gang betalingen forekommer/ved indgåelse af aftalen. Alle godkendelser skal foreligge skriftligt. Stk. 2. Kassereren fører en af bestyrelsen autoriseret kassebog samt en altid ajourført medlemsprotokol. Stk. 3. Foreningens konti i bank eller sparekasse skal være oprettet således, at kun formanden og kassereren har adgang. Stk. 4. Foreningens regnskabsår er kalenderåret. Foreningens regnskabsår 2005 løber fra 1. juni 2005 til 31.december Stk. 5. Det af kassereren aflagte årsregnskab afleveres med bilag til formanden senest den 15. marts. Formanden forelægger dette til godkendelse og underskrift på bestyrelsesmøde og afgiver dette senest den 1. maj til revision, som skal være tilendebragt inden den 1. juni. 12 Generalforsamlingen Stk. 1. Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Kun den kan give eller ændre vedtægterne. Stk. 2. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i en weekend i juli måned. Stk. 3. Medlemmerne skal indkaldes ved brev på helårsadressen med mindst 14 dages varsel, eller efter forudgående godkendelse på en generalforsamling via eller lignende, med samme tidsfrist. Indkaldelsen skal indeholde meddelelse om dagsordenen, regnskab samt evt. forslag, der skal behandles. Stk. 4. Generalforsamlinger og møder sammenkaldes af bestyrelsen. Stk. 5. Generalforsamlingen ledes af en dirigent, der vælges af forsamlingen. Dirigenten, der ikke må være bestyrelsesmedlem, suppleant eller revisor i foreningen, har den endelige afgørelse af alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde, kompetencespørgsmål etc., ligesom dirigenten leder afstemningerne. Stk. 6. På generalforsamlingen kan kun træffes afgørelser vedrørende emner, der inden de i vedtægterne fastsatte frister er meddelt medlemmerne.

10 13 Stk. 1. Ekstraordinære generalforsamlinger afholdes, når bestyrelsen måtte skønne det formålstjenligt, eller når mindst 20 stemmeberettigede medlemmer (eller 1/5 af medlemmerne) fremsætter skriftlig ønske herom til formanden for bestyrelsen. Stk. 2. Såfremt den ekstraordinære generalforsamling indkaldes efter ønske af medlemmerne, skal medlemmerne samtidig med begæringens fremsættelse meddele, hvilke emner, der ønskes behandlet. Stk. 3. Ekstraordinære generalforsamlinger skal finde sted senest 1 måned efter at ønske herom er fremsat. Indkaldelse med angivelse af de til forhandling fremsatte emner skal udsendes til medlemmernes helårsadresse, med mindst 14 dages varsel. 14 Stk. 1. For den ordinære generalforsamling skal der gælde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, samt beretning for de laug der er oprettet under foreningen. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forslag fra bestyrelsen. 5. Forslag fra medlemmerne. 6. Forslag til budget og fastsættelse af kontingent. 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 8. Valg af suppleant til bestyrelsen. 9. Valg af revisorer samt suppleant 10. Eventuelt. Under punkt 10. Eventuelt kan der ikke træffes beslutninger. Stk. 2. Forslag fra medlemmerne til behandling på den ordinære generalforsamling, skal skriftligt tilsendes formanden for bestyrelsen senest 15. maj. 15 Stk. 1. Adgang til generalforsamlingen har kun medlemmer og disses ægtefæller/samlevere og en eller flere af bestyrelsen indbudte personer. Stk. 2. Hvert medlem har 1 stemme, selvom medlemmet ejer flere ejendomme. Der kan stemmes ved skriftlig fuldmagt, men ingen kan på andre medlemmers vegne afgive mere end 4 stemmer. Stk. 3. Alle valg og almindeligt foreliggende sager afgøres ved stemmeflerhed. Afstemningen kan ske ved håndsoprækning. Dog skal afstemning ske skriftligt, når dirigenten eller et medlem kræver dette. Dirigenten er berettiget til at lade en afstemning foretaget ved håndsoprækning gentage skriftligt, hvis dirigenten er i tvivl om resultatet. Stk. 4. Til vedtægtsændringer, udelukkelse af medlemmer og beslutning om foreningens opløsning fordres, at mindst 2/3 af de mødte eller repræsenterede medlemmer afgiver deres stemme for forslaget. Stk. 5. Vedtægtsændringer og beslutning om foreningens opløsning skal bekræftes på en efterfølgende generalforsamling, der tidligst må afholdes 2 måneder efter den første be-

11 slutning, ligeledes ved at 2/3 af de mødte eller repræsenterede afgiver deres stemme for forslaget. 16 Stk. 1. De på generalforsamlingen vedtagne beslutninger og behandlede sager indføres i foreningens forhandlingsprotokol, der underskrives af dirigenten og formanden. Stk. 2. Forhandlingsprotokollen skal efter nærmere aftale være tilgængelig for medlemmerne. 17 Foreningens opløsning Såfremt foreningens virksomhed af en eller anden grund måtte vise sig overflødig, skal bestyrelsen indkalde til generalforsamling til eventuel beslutning om foreningens opløsning. 18 Er foreningens opløsning besluttet, overdrages den ved opløsningen tilstedeværende formue til et samfundsnyttigt, lokalt formål efter den afsluttende generalforsamlings nærmere beslutning. **************************************************** Således vedtaget med ændringer på generalforsamlingen den 23. juli 2005.

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011 Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011 1. Valg af dirigent Formanden Sigurd Østergaard Andersen bød velkommen og foreslog Per Therkelsen som dirigent,

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE Side 1 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Sejer Strande". Dens område omfatter arealer udstykket fra matr. nr. 2b og 2ar Yderby by, Odden sogn, som

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Vedtægter Revideret aug. 78 Genoptrykt aug. 78 Genoptrykt apr. 79 Genoptrykt okt. 86 Ændret maj. 1987 Genoptryk okt. 1996, med ændring Ændringer maj 2011 Ændringer

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn 1 VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Kildegården. Dens område er de af deklaration tinglyst 15/10 1963 omfattende ejendomme, matr. nr. 6 z Greve

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003.

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003. Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR.nr.: 12 94 40 39 VEDTÆGTER Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk Vedtægter 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Havnsø Park Dens område omfatter parceller fra matr.nr. 2 a Havnsø By, 3 b, 3 e, 3 f, 3 n, 4 b, 4 c, 4 d, 4 e, og 4 g Egemarke Hovedgård Føllenslev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING 1. Foreningens navn er Snebærhavens Grundejerforening", og dens område er de parceller som er udstykket fra matr. nr. 9 bo Herstedøster by og sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr.

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. 7 a, Daastrup by og sogn, og samtlige de parceller, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist på kortbilag 1 i lokalplan 051, Ballerup kommunalbestyrelse april 1989.

Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist på kortbilag 1 i lokalplan 051, Ballerup kommunalbestyrelse april 1989. Vedtægter FORENINGENS NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KLANPARKEN, Ballerup. Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 1. Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Ajourført frem til 25. februar 2010 1 Navn og Omfang Foreningens navn er Grundejerforeningen Søgården, dens område er den syd for Kirke Værløsevej beliggende

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN STRANDGÅRDEN

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN STRANDGÅRDEN Formand: Kasserer: Sekretær: Mario See Strandgården Øst 33, 4300 Holbæk Jonna S. Rives Turesensgade 6, 4. t.v., 1368 Kbh. K Linda Søstrup Andersen Stenhusparken 9, 4300 Holbæk VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret Grundejerforeningen Byholmene Vedtægter for Grundejerforeningen BYHOLMENE Strøby-, Nørby- og Vedbyholm 2650 hvidovre Vedtaget 06.05.1975 Sidst ændret 03.03.1998 1 Foreningens navn er: Byholmene. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for Vedtægterne er besluttet på foreningens ordinære general- forsamling den 19. november 2002 og endeligt vedtaget på foreningens ekstraordinære generalforsamling den 18. december 2002 samt i.h.t. disse vedtægters

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj

Grundejerforeningen Klithøj Vedtægter for Grundejerforeningen Klithøj. Dejret Klit, 8420 Knebel, Ebeltoft kommune. Grundejerforeningen er stiftet i forbindelse med varetagelse af medlemmernes fælles grundejer-interesser, såvel indadtil

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Skelhøje Plantage 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skelhøje Plantage. Dens område omfatter parceller udstykket fra matr. nr. 12 c Boeslum by, Draaby sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Marts 2011 Læg disse vedtægter i Deres skøde Husk at videregive dem til ny ejer 1 1 OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMGÅRD. Dens område

Læs mere

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Sandhøj. Dens område begrænses af følgende eksisterende eller projekterede veje: Sandhøjvej Smedegade ældre bebyggelse

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge 23. november 2012 Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge. 1. Foreningens navn er grundejereningen»hjortlund«. Dens hjemsted er Vindinge, Roskilde Kommune. Foreningen omfatter

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Søndertoften - 2630 Taastrup Vedtægter For Grundejerforeningen Søndertoften Vedtaget på ordinær generalforsamling den 14. november 2017 og den ekstraordinære generalforsamlingen

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Maj 2013 Indholdsfortegnelse: Side: 1 Grundejerforeningens område... 2 2 Medlemsret og -pligt... 2 3 Formål... 2 4 Hæftelser... 2 5 Kontingent... 2 6 Græsslåning,

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening Hillerød den 23. marts 2010 BOLVÆRKETS GRUNDEJERFORENING 3400 HILLERØD Vedtægter for Bolværkets grundejerforening Indholdsfortegnelse: 1. Foreningens område. 2. Medlemsret og - pligt. 3. Formål. 4. Hæftelser.

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK.

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen KARBAK. Dens område omfatter foruden 64 parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket fra matr. nr. 49 A og 45 H samt

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

Grundejerforeningen Hampeland

Grundejerforeningen Hampeland Grundejerforeningen Hampeland Vedtægter Gældende fra 1. januar 1996 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 13. oktober 1995. Samt ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 12.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for grundejerforeningen Ammershøj Syd

Vedtægter. Vedtægter for grundejerforeningen Ammershøj Syd Vedtægter Vedtægter for grundejerforeningen Ammershøj Syd 1. Definitioner Foreningens navn er Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dens område er angivet på kortbilaget til lokalplan 4.08, områderne A, B,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN Vedtaget på stiftende generalforsamlingen den [INDSÆT] 2017 Kap. 1. Navn og formål 1. Grundejerforeningens navn er: "Grundejerforeningen

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør VEDTÆGTER for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør 1. Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Æblehaven. Dens område omfatter parceller udstykket fra matr.nr. 34 - cb Helsingør overdrev. Foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET Revideret 21.09.1992 1. Navn og beliggenhed. 1.1. Foreningens navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Venø Bugt

Vedtægter. Venø Bugt Vedtægter for Grundejerforeningen Venø Bugt Handbjerg. Udarbejdet af Advokatkontoret, Nørre Snede. Godkendt af byrådet i Vinderup den 2. marts 1978 Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. sept.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK 2004 VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK Lillegade 11, 2670 Greve 1 1 navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet 19. februar 1937, er et andelsselskab, hvis navn er Greve Landsby Vandværk Selskabet har

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

VEDTÆGTER. for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området )

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) VEDTÆGTER for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) Foreningens navn er "Grundejerforeningen Dønnergården". Dens område er parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm.

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 26. marts 2003 med ændringer vedagtet på ordinær generalforsamling d. 16. marts 2016. 1. Navn. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. 1. navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Stavtrup Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Stavtrup 8260 Viby J. -

Læs mere

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Havnøholm 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Havnøholm. Dens område omfatter 25 parceller, vejarealer udstykket fra matr. Nr. 19a Sødring by og sogn. Dens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER. for VESTERLUND GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER. for VESTERLUND GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER for VESTERLUND GRUNDEJERFORENING 1 1. NAVN OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Vesterlund Grundejerforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 1.3. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård Vedtægter 1 stk. 1, Foreningens navn er Grundejerforeningen Karmstensgård, dens område er matr. nr. 2a af Udlejre by, Ølstykke Sogn og samtlige parceller, der udstykkes herfra. Dens hjemsted er Ølstykke

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting. VEDTÆGTER VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Englerup Indelukket 4060 Kirke Såby 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Grundejerforeningen Englerup Indelukke. 2 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRØBY EGEDE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR STRØBY EGEDE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet STRØBY EGEDE VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 24. marts 1949 er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Andelsselskabet Strøby

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk 1 af 8 Indholdsfortegnelse: Navn og hjemsted...3 Formål...3 Medlemmer...3 Medlemmernes rettigheder...3 Medlemmernes forpligtigelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget 1 Grundejerforeningen, der er hjemmehørende i Skanderborg kommune, er stiftet i henhold til lokalplan nr. 93 og tinglyst på parceller udstykket fra matr.

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1

Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1 Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1 Index: Navn, hjemsted og område... 2 Formål m.v.... 2 Medlemmerne og disses forhold til foreningen... 3 Bestyrelsen... 4 Regnskab og revision...5 Generalforsamling...

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav VEDTÆGTER FOR RÅGELEJE OG UDSHOLT STRAND GRUNDEJERLAV (Vedtaget på generalforsamling d. 5 august og 27 september 2007) 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Rågeleje og Udsholt Strand Grundejerlav,

Læs mere

BÅDLAUGET RORET. Vedtægter og Ordensregler

BÅDLAUGET RORET. Vedtægter og Ordensregler BÅDLAUGET RORET Vedtægter og Ordensregler 2011 Vedtægter og Ordensregler Oversigt over vedtægter for BÅDLAUGET RORET 1. Navn, hjemsted og formål 2. Område 3. Ansvar 4. Aktive medlemmer Pligter og rettigheder

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Ollerup Vandværk

Vedtægter for Ollerup Vandværk Vedtægter for Ollerup Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. august 1935, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Ollerup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Børkop Vandværk A.m.b.A.

Vedtægter for Børkop Vandværk A.m.b.A. Vedtægter for Børkop Vandværk A.m.b.A. navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Børkop Vandværk A.m.b.A. Selskabet har hjemsted i Vejle Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Således vedtaget endeligt på den ekstraordinære generalforsamling den 2. april 2003. Godkendt af Ramsø Kommune den 6/8 2003. 1 Forslaget Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab hvis navn er Hjortdal Vandværk. Selskabet har hjemsted i Jammerbugt Kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere