Company FUK-NORD Folkekirkens Ungdomskor Årsprogram 2016/2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Company FUK-NORD Folkekirkens Ungdomskor Årsprogram 2016/2017"

Transkript

1 Company FUK-NORD Folkekirkens Ungdomskor Årsprogram 2016/2017

2 2 6 INDHOLD 4 Velkommen til en ny sæson En hilsen fra vores formand Stinne Øllgaard Andersen. 5 Kredsbestyrelsen Oplysninger om hvem der er med i bestyrelsen, og hvordan du kontakter dem. 6 Korlederdag Få ny inspiration til den kommende sæson - helt gratis! 7 Voksenkorstævne Mød andre glade voksne, som elsker at synge og lær nyt til julens koncerter. 8 SOLICIDUNT Børne- og Ungdomskorstævne Har du sangglade børn og unge fra 4. klasse og opefter, så er det her I skal komme med. 9 Pigekorstævne Dygtige korpiger på min. 14 år kan få en kæmpe oplevelse her.

3 3 6 INDHOLD 10 Spirekorstævne Stævne for de yngste sangere i landsdelen. Garanteret sjov og ballade. 11 Inspirationsdag og generalforsamling Kom til kredsens generalforsamling og få samtidig ny inspiration med hjem. 12 Andre spændende tilbud Korkonsulent, efteruddannelse og korstævner.

4 4 6 INSPIRATION, SAMMENHOLD OG MUSIKALSKE OPLEVELSER Det er, hvad FUK kan tilbyde dig og dit kor! Bestyrelsen for FUK-Nord vil gerne byde velkommen til en ny sæson. Som de tidligere år har vi arrangeret et korstævne for hver type kor; voksenkor, ungdomskor, børnekor og spirekor, samt et stævne for dig som korleder. I dette hæfte kan du læse mere om hvert af stævnerne og se, hvad der passer til dig og dit kor. På generalforsamlingen d. 11. marts valgte vores tidligere formand Kristian Melchior Echwald samt Anne Risager Nielsen at sige tak for nu til bestyrelsen. Vi siger tusind tak for den store indsats! I stedet blev valgt Solveig Poulsen og undertegnede, Stinne Øllgaard Andersen. Jeg er senere blevet valgt af bestyrelsen, som den nye formand. Tak for tilliden. Jeg ved, der sidder mange erfarne korledere i kirkerne i Nordjylland, men også nogle nye. Nogen deltager i FUKs mange tilbud, og nogen gør ikke. Det bestemmer man selvfølgelig helt selv, dog vil jeg fortælle min historie om, hvorfor jeg er blevet fantastisk glad for FUKs korstævner. Jeg er en relativ ny korleder indenfor folkekirken. Jeg har mange års erfaring som korleder og kirkesanger, men da jeg blev ansat ved Skalborg Kirke i Aalborg i foråret 2014, havde jeg ikke arbejdet meget med børnekor. Jeg syntes, det var udfordrende både i forhold til pædagogikken, hvad kan/skal jeg nå til en korprøve, og hvilket repertoire er godt og passende. Jeg prøvede, så godt jeg kunne, fordybede mig i arbejdet, men havde ikke det store overblik til at se op og ud mod andre. Noget impulsivt fik jeg dog tilmeldt seks piger fra mit børnekor og mig selv til FUKs landstævne i Århus sidste sommer. Det var en øjenåbner! Det var lidt hårdt at være af sted alene, men jeg kunne se pigerne elskede det. De syntes bestemt også, det var hårdt at stå og synge så meget, men det var sjovt, og de udviklede sig musikalsk, deres stemmer voksede, og socialt fik de et helt nyt sammenhold. Vi har siden brugt flere af satserne til koncerter og højmesser, og jeg fik en masse inspiration, fx til opvarmningsøvelser og tricks til at holde koncentrationen i længere tid ingen pause, bare en lille bevægelsesleg. Sådan! Du skal bruge en lørdag med dit kor, du skal måske søge penge ved dit menighedsråd, og du skal koordinere kørsel. Men det er også det! Jeg har deltaget ved alle FUK-Nords korstævner i sidste sæson. Mine piger har fået fantastiske oplevelser ved at synge med andre børn og unge, og de har fået ynglingssange, som: Vi altså bare SKAL synge til julekoncerten. Det gjorde vi, og de sang alt, hvad de kunne - og strålede. Bestyrelsen og jeg glæder os til at se dig og dit kor til korleder- og korstævner i den kommende sæson. Så brug en dag og få en masse inspiration, repertoire og sammenhold og ikke mindst en fantastisk oplevelse for dine korsangere. Med venlig hilsen Stinne Øllgaard Andersen

5 5 6 KREDSBESTYRELSEN Stinne Øllgaard Andersen, formand Musikmedarbejder, Skalborg Kirke korleder@skalborgkirke.dk Gitte Rolighed, kasserer Organist og korleder, Nøvling kirke gitterolighed@icloud.com Solveig Poulsen, tilmeldinger til stævner og kurser Kirke og kulturmedarbejder, Gistrup kirke og kirkesanger, Kongerslev kirke solveigssang@gmail.com Inger Malgaard Hansen Organist og korleder, Øster Brønderslev kirke ingermalgaard@gmail.com Laila Høgild Nielsen, PR Organist, korleder og børnemusiker, Vejgaard kirke lailahogild@gmail.com Suppleanter Jørn Andersen Inger Marie Jacobsen

6 6 6 KORLEDERDAG Hvornår: Fredag d. 26. august kl Hvor: Løvvangen Kirkecenter Strubjerg Nørresundby Hvem: Hanne Møller og Kristian Melchior Echwald Målgruppe: Organister og korledere Pris: Gratis S.U.: Tirsdag d. 16. august Tilmelding: fuknordbladet@gmail.com Om formiddagen vil Hanne præsentere en række af sine egne sange for Spirekor: bibelvers på melodi og andre bibelske temaer med fagter og bevægelser. Om eftermiddagen vil Kristian arbejde ud fra overskriften: Intonation og musikalitet - to hovedveje til et bedre voksenkor. Kristian giver eksempler på, hvordan man kan arbejde med korets intonation og gøre korsangen mere levende. Desuden præsenteres egne arrangementer. Hanne Møller Musikpædagog (AM) og kirkemusiker med orgel og kor (organistudd. VVK) Kristian Melchior Echwald Organist (PO) og korleder ved Gjøl kirke. Er cand. mag. i musik med korledelse som specialisering

7 7 6 VOKSENKORSTÆVNE Hvornår: Lørdag d. 5. november kl Hvor: Øster Brønderslev kirke Elmevej Brønderslev Hvem: Morten Ahti Lyng Målgruppe: Voksenkor Pris: 50 kr. pr. sanger - overføres til FUK Nords konto Mærk med voksenkor + korets navn. S.U.: Tirsdag d. 25. oktober Tilmelding: fuknordbladet@gmail.com HUSK: Medbring selv frokost Koncert: Klokken Julen står for døren og traditionerne står stærkt. På dette stævne tager vi på en julemusikalsk rejse rundt i norden og synger også noget af den julemusik, der måske ikke helt har opnået fast plads på korrepertoiret endnu. En dag med masser af musik og inspiration! Morten Ahti Lyng Uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg. Han har bred erfaring med korarbejde: børnekor, voksenkor, mandskor, blandet kor og vokalensembler. Morten arbejder indgående med stemmens fundering i kroppen under korsang.

8 8 6 BØRNE- OG UNGDOMSKORSTÆVNE Hvornår: Lørdag d. 12. november kl Hvor: Gistrup kirke Gistrup Kirkevej Gistrup Hvem: Henrik Skærbæk Jespersen Målgruppe: Fra 4. klasse og opefter Pris: 100 kr. pr. sanger - overføres til FUK Nords konto Mærk med børnekor + korets navn. S.U.: Tirsdag d. 1. november Tilmelding: fuknordbladet@gmail.com HUSK: Medbring selv madpakke Koncert: Klokken Vi skal synge 1- og 2-stemmige satser for børne- og ungdomskor. Der vil være inspiration og udfordring til både begynderkoret og til de mere erfarne sangere. Henrik Skærbæk Jespersen Domorganist ved Haderslev Domkirke, hvor han foruden sit virke som orgelspiller, dels er stifter af og dirigent for det 55 mand store Haderslev Drengekor - og dels kunstnerisk leder af Haderslev Sangakademi, der er funderet i det sprudlende og omfattende korarbejde ved domkirken, der tæller omkring 200 sangere.

9 9 6 PIGEKORSTÆVNE Hvornår: Lørdag d. 28. januar kl Hvor: Hasseris Kirke Thorsens Allé Aalborg Hvem: Christian Ronsfeld Målgruppe: Øvede sangere på min. 14 år, dvs. det forventes at sangerne har korerfaring, kan orientere sig i en node og er i stand til at lære deres egen stemme hurtigt. Pris: 100 kr. pr. sanger - overføres til FUK Nords konto Mærk med pigekor + korets navn. S.U.: Tirsdag d. 17. januar Tilmelding: fuknordbladet@gmail.com HUSK: Medbring selv madpakke Koncert: Klokken Kan du godt lide at synge til radioen i bilen eller i badet? Elsker du følelsen, der opstår, når du fyrer den max af med din stemme? Her kommer et tilbud, der passer lige til dig: Syng med en masse andre sangglade mennesker på korstævnet med instruktøren Christian Ronsfeld. Lækker kormusik, nye venskaber og en dag fyldt med høj energi, glæde og ikke mindst mange ørehængere. På menukortet står nogle fede popsange, som med deres melodier og rytmer går lige ind i øregangen. Kom og vær med til popfesten. Vi vil arbejde med sjove lege og interaktion mellem sangerne for at skabe en god gruppestemning og musikalsk detaljearbejde på rytmer, toner, klang/sangteknik og udtryk/performance. Christian Ronsfeld er kunstnerisk leder af Mariagerfjord Korskole. Han er dirigent for Mariagerfjord Pigekor og naura. Derudover afholder han workshop i Syng-regi (Operation Syng, KorProjekt 2015 og Sommerstævne i Tønder), på efter- og højskoler og til internationale korstævner. Flere af hans korarrangementer udgives af forlaget Helbling og Schott og bliver sunget af kor i Holland, Frankrig, Norge og Tyskland. Christian er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling med hovedfag i sang, korledelse og hørelære.

10 10 6 SPIREKORSTÆVNE Hvornår: Lørdag d. 11. marts kl Hvor: Vesterkær Kirke Skydebanevej Aalborg Hvem: Nina Rask Andersen Målgruppe: Fra klasse Pris: 100 kr. pr. sanger - overføres til FUK Nords konto Mærk med spirekor + korets navn. S.U.: Tirsdag d. 28. februar Tilmelding: fuknordbladet@gmail.com HUSK: Medbring selv madpakke Koncert: Klokken Vi skal synge glade, sjove og skøre sange med fagter og bevægelse til. Nina Rask Andersen Nina er uddannet som cand. musicae i 2012 (kandidatgrad i børnemusik og rytmisk sang) fra det Jyske Musikkonservatorium, og har siden 2008 været tovholder på børnemusikken i Vesterkær Kirke. Hun har stor erfaring med børne/forældre hold og musik hos dagplejere, kulturskoler og i indskolingen.

11 11 6 INSPIRATIONSDAG OG GENERALFORSAMLING Hvornår: Fredag d. 17. marts kl Hvor: Folkekirkens Hus Gammeltorv Aalborg Hvem: Hans Christian Magaard Målgruppe: Organister og korledere Pris: Gratis S.U.: Tirsdag d. 7. marts Tilmelding: fuknordbladet@gmail.com Martin Luther og Lutherrosen er 500-året for begyndelsen på reformationen. I den anledning udgiver FUK nodematerialet Lutherrosen - en samling med både salmer og korsatser. H. C. Magaard præsenterer materialet, og sætter det i et kirkehistorisk perspektiv, og vi synger salmer og korsatser fra Lutherrosen. Hans Christian Magaard Hans Christian er uddannet organist og var FUKs første korkonsulent og tidligere studieleder ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Han er desuden med i redaktionen af FUKs nodeudgivelser.

12 12 6 Efteruddannelse ANDRE SPÆNDENDE TILBUD Det er altid vigtigt for en korleder at blive ved med at opsøge inspiration og undervisning, så man til stadighed udvikler sig. FUK har en række supergode tilbud med dygtige undervisere som absolut er værd at opsøge. Korlederstemmen - efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven. Byggesten til Spirekoret - inspirationsdag til korarbejdet med børn fra Børnekor Basis - undervisning i metodikker fra Børnekorakademiet. Læs meget mere på fuk.dk - musikalsk inspiration - korlederkurser Korkonsulenter Benyt korkonsulenterne, f.eks. hvis du vil have hjælp til at starte et kor op, repertoire eller faglig sparring. Konsulenten i vores område er Doris Kjærgaard. Der er også mulighed for coaching. Coaching har til formål at tilbyde FUK s korledere vejledning og sparring i konkrete situationer og hos den enkeltes eget kor. Tilbuddet skal hjælpe både kor og korledere med et løft af hverdagen og inspiration til arbejdet. Står du og savner et skub i dit korarbejde? Nye øjne på korets klang eller repertoire? Eller inspiration til en ny tilgang til korprøven? Måske er det et besøg af en coach, der skal til! Emner for forløbet kunne være: Sang/det vokale arbejde hørelære/teori i korprøven repertoire og inddragelse af gudstjenestelære didaktik/hvordan bygger jeg undervisningen op ledelse og roller/ hvordan opbygger og fastholder jeg min rolle eller autoritet direktionsteknik. Doris Kjærgaard kontaktes på korkonsulent-nord@fuk.dk Skriv til hende og hør meget mere om, hvad hun har af gode tilbud til dig og dit kor.

13 13 6 Kalender ANDRE SPÆNDENDE TILBUD august 2016: 5. internationale korfestival i Randers. Læs mere på korfestival.dk 24. september 2016: Den gode korklang - inspirationsdag for voksenkor og deres korledere ved Ole Faurschou på Vestervig Kirkemusikskole maj 2017: Norbusang korstævne i Os, Norge. Korstævne for børne- og ungdomskor fra hele Norden. 9. juni 2017: FUKs årsmøde - formentlig i Syddanmark maj 2018: Norbusang korstævne på Island. Korstævne for børne- og ungdomskor fra hele Norden. Uge : FUKs landsstævne.

Company FUK-NORD Folkekirkens Ungdomskor Årsprogram 2017/2018

Company FUK-NORD Folkekirkens Ungdomskor Årsprogram 2017/2018 Company FUK-NORD Folkekirkens Ungdomskor Årsprogram 2017/2018 2 6 INDHOLD 4 Velkommen til en ny sæson En hilsen fra vores formand Stinne Øllgaard Andersen. 5 Kredsbestyrelsen Oplysninger om hvem der er

Læs mere

FUK-NORD-BLADET SÆSONPROGRAM

FUK-NORD-BLADET SÆSONPROGRAM FUK-NORD-BLADET SÆSONPROGRAM August 2015 Indhold Velkommen til en ny sæson......3 4. september - Korlederdag Byggesten til Børnekoret...4 7. november - Voksenkorstævne i Jerslev Kirke...5 14. november

Læs mere

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. 4/December 2013

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. 4/December 2013 Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds FUK Nord Bladet 4/December 2013 Stemmedag for korsangere... 2 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FUK Nord... 3 Spirekorsstævne i Vejgaard Kirke... 4

Læs mere

Inge Marstal Hørelære i Koret

Inge Marstal Hørelære i Koret Inge Marstal Hørelære i Koret Gitte Chren Music Mind Games i Koret Doris Kjærgaard Inspiration til Korprøven Mandag d. 14. sept. kl. 12.30-17.30 i Margrethekirken i Aalborg Tirsdag d. 6. okt. kl. 10.00-14.30

Læs mere

Kære alle FORMANDEN HAR ORDET

Kære alle FORMANDEN HAR ORDET 2017 FORMANDEN HAR ORDET Kære alle Nu går reformationsjubilæet snart på hæld, (godt der er 100 år til næste gang :-) ) og så skal vi heldigvis kaste os ud i fejringen af os selv, FUKs 50 års jubilæum.

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS DECEMBER 2015. FUK Aarhus Stiftskreds

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS DECEMBER 2015. FUK Aarhus Stiftskreds KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS DECEMBER 2015 FUK Aarhus Stiftskreds FORMANDEN HAR ORDET Kære FUK-medlemmer Så er det nye kirkeår kommet i gang, og lige om lidt skriver vi 2016. Bladet her indeholder beskrivelser

Læs mere

Basiskurser og efteruddannelse

Basiskurser og efteruddannelse Dansk Amatørmusik Ledelse af børnekor Basiskurser og efteruddannelse Aarhus, Slagelse, Odense, Fredericia Kurserne arrangeres i samarbejde mellem Musiklærerforeningen, FUK, Folkekirkens Musikskoler, Børnekorakademiet,

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS MARTS 2014 FORMANDEN HAR ORDET Kære korledere i FUK Aarhus Stiftskreds! Så er vi kommet godt i gang med 2014, og i skrivende stund står vi på trapperne til årets første

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS. Stemningsbilleder fra efterårets megastævne i Sejs-Svejbæk kirke

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS. Stemningsbilleder fra efterårets megastævne i Sejs-Svejbæk kirke KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS Stemningsbilleder fra efterårets megastævne i Sejs-Svejbæk kirke NOVEMBER 2013 EN LILLE BERETNING fra megakorstævnet lørdag d. 29/9 i Sejs-Svejbæk kirke Lørdag kl 8.45 kørte

Læs mere

KØBENHAVN/HELSINGØR STIFTSKREDS INVITERER TIL JUBILÆUMSLANDSSTÆVNE 2018 I KOR MED ALLE ENGLE KØBENHAVN OKTOBER 2018

KØBENHAVN/HELSINGØR STIFTSKREDS INVITERER TIL JUBILÆUMSLANDSSTÆVNE 2018 I KOR MED ALLE ENGLE KØBENHAVN OKTOBER 2018 KØBENHAVN/HELSINGØR STIFTSKREDS INVITERER TIL JUBILÆUMSLANDSSTÆVNE 2018 I KOR MED ALLE ENGLE KØBENHAVN 13.-17. OKTOBER 2018 JUBILÆUMS LANDSSTÆVNE 2018 I KØBENHAVN Landsstævnet er et tilbud til korsangere

Læs mere

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR STEMMEN KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen i koret

Læs mere

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 KorProjekt 2017 er et landsdækkende korstævne for musikskoleelever i alderen 12-20 år, hvor unge sangere fra alle landets musikskoler kan mødes omkring kormusikken i

Læs mere

Sæson 2017/18 Børnekorakademiet. Kurser og efteruddannelse for børnekorledere i hele Danmark Studiestart i Aarhus, Ringsted, Odense og Gentofte

Sæson 2017/18 Børnekorakademiet. Kurser og efteruddannelse for børnekorledere i hele Danmark Studiestart i Aarhus, Ringsted, Odense og Gentofte Sæson 2017/18 Børnekorakademiet Kurser og efteruddannelse for børnekorledere i hele Danmark Studiestart i Aarhus, Ringsted, Odense og Gentofte Kursusoversigt - 2017/18 Børnekor Basis 1 i Aarhus - med Anne

Læs mere

FUK Nord Bladet. Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds

FUK Nord Bladet. Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds FUK Nord Bladet 2/April 2013 Korlederdag i Hasseris Kirke... 2 Beretning fra FUK Nords generalforsamling... 3 Årsberetning 2012-13 for FUK Nord... 5 Referat

Læs mere

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. September 2014

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. September 2014 Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds FUK Nord Bladet September 2014 Folkeskolereformen... 2 Børnekorstævne i Vodskov... 3 Voksenkorstævne i Nørresundby... 4 Stemmedag for kirkekorsangere... 5 Hyggelig

Læs mere

Ordet i sangen, sangen i koret, koret i kirken, kirken i

Ordet i sangen, sangen i koret, koret i kirken, kirken i Ordet i sangen, sangen i koret, koret i kirken, kirken i Den danske folkekirke er en syngende kirke. I salmesangen møder vi som menighed hinanden og deler og oplever det Gudsord, som for den menneskelige

Læs mere

Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR

Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR Stemmen KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen i koret

Læs mere

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. December 2014

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. December 2014 Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds FUK Nord Bladet December 2014 Stemmedag for kirkekorsangere i Vodskov... 2 Spirekorstævne med Dorthe G. Frederiksen i Brønderslev... 3 Indkaldelse til ordinær

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS SEPTEMBER 2015 FORMANDEN HAR ORDET Kære korledere Der har i år været lidt stille her fra kredsbestyrelsens side, men det skyldes, at vi i juli afholdt Landsstævnet i Aarhus,

Læs mere

KORLEDERSTEMMEN. Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven 2019/2020 FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR

KORLEDERSTEMMEN. Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven 2019/2020 FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven 2019/2020 FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR Stemmen KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen

Læs mere

Efteruddannelse og Videreuddannelse

Efteruddannelse og Videreuddannelse Efteruddannelse og Videreuddannelse Hvorfor efteruddannelse Korarbejdet differentieres med korskole, børnekor, ungdomskor og voksenkor. Koncertbegrebet omfatter tillige musikgudstjenester og salmesangsaftener.

Læs mere

DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15:

DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15: DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15: Kasper Beck Hemmingsen (Korleder Basis) Kasper Beck Hemmingsen arbejder hver uge med kor på flere forskellige niveauer og i lige så forskellige sammensætninger

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole September - november 2018

Forenings-SFO Snedsted Skole September - november 2018 Forenings-SFO Snedsted Skole September - november 2018 Kære forældre og børn Et nyt og spændende skoleår er nu startet, og vi ser frem til at komme i gang med forenings-sfo i Fritteren. Efterårsaktiviteterne

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

HYLLEHOLT OG ROHOLTE KIRKERS SPIREKOR & BØRNE- OG UNGDOMSKOR

HYLLEHOLT OG ROHOLTE KIRKERS SPIREKOR & BØRNE- OG UNGDOMSKOR HYLLEHOLT OG ROHOLTE KIRKERS SPIREKOR & BØRNE- OG UNGDOMSKOR Julekoncert 2010 Tekst og foto: Vera Bisp Julekoncerten med spirekoret og børne- og ungdomskoret i Hylleholt Kirke tirsdag den 7. december blev

Læs mere

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. Maj 2014

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. Maj 2014 Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds FUK Nord Bladet Maj 2014 Ny formand for FUK Nord... 2 Aktivitetskalender... 2 Korlederdag i Margrethekirken... 3 FUKs Landskor synger koncert i Domkirken...

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

NYT FRA KORKONSULENTEN no. 5 0KTOBER 2010

NYT FRA KORKONSULENTEN no. 5 0KTOBER 2010 Folkekirkens Ungdomskor www.fuk.dk Korkonsulent: Hans Christian Magaard Uglevej 16 7100 Vejle Mobil: 26 36 51 23 Mail: korkonsulent@fuk.dk NYT FRA KORKONSULENTEN no. 5 0KTOBER 2010 Til FUK s korledere

Læs mere

MasterClass VII i Unge Stemmer. Herning 3.-7. marts 2010

MasterClass VII i Unge Stemmer. Herning 3.-7. marts 2010 MasterClass VII i Unge Stemmer Den kropslige glæde i Sangen Herning 3.-7. marts 2010 Forord Den kropslige glæde i sangen - Hvordan oplever publikum musikken og sangerne ved en optræden? Hvordan kan en

Læs mere

VORES KORARBEJDE. Information og ansøgning til menighedsrådet

VORES KORARBEJDE. Information og ansøgning til menighedsrådet VORES KORARBEJDE Information og ansøgning til menighedsrådet K FUK tilbyder et forløb med konsulentbistand, hvor der tages udgangspunkt i netop vores korarbejde! Korarbejdet må hele tiden tilpasses situationen,

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

SSjællands Kirkemusikskoles

SSjællands Kirkemusikskoles ommerkursus SSjællands Kirkemusikskoles Sommerkursus for organister og sangere på Emmaus - galleri & kursuscenter 5 intense dage med kirkemusik 24. - 28. juni 2013 Program MANDAG 24. JUNI 13.00 Ankomst

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Kære forældre og børn Med et Godt Nytår til alle, går vi i gang med 2. periode i forenings-sfo. Det er vinterperioden, som starter mandag i uge 4,

Læs mere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere den 27. februar 2012 på Vinde Helsinge Fri- og efterskole i samarbejde med Vestmus University College Sjælland Center for Undervisningsmidler Stenstuegade

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Rekrutteringsvejledning

Rekrutteringsvejledning Rekrutteringsvejledning Inspiration og vejledning til rekruttering af sangere til børne- og ungdomskor Udarbejdet af Christina Kjærulff Videncenter for Unge Stemmer www.ungestemmer.dk Inspiration og vejledning

Læs mere

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen:

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen: Korstævne 2016 Nr. 3, 2016 Læs i Pulsen: Korstævne.. s.1 Generalforsamling.. s.3 Årsregnskab. s.4 Anmeldelse s.6 Pulsen bliver digital Se side 4 Forum For Rytme i Kirken Medlemsbladet Pulsen udkommer 3

Læs mere

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Tidssvarende gudstjeneste på et luthersk grundlag? - kirkemusikalske udfordringer i 2015 14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Hermed indbyder vi til den årlige tværfaglige

Læs mere

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Masterclass i Unge Stemmer Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Forord Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Den Jyske Sangskoles 9. Masterclass

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE 2015 26.-27. sep. VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE EN DEL AF NOGET STØRRE Det er for os, der holder af fællesskab på kryds og tværs. Program lørdag 9.30-10.00 Morgenkaffe m. check in. 10.00-10.30 Morgensang

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Kortype og regi. Diagram 4.14. for knap 98 % af de fastansatte er aflønning for forberedelse inkluderet i lønnen

Kortype og regi. Diagram 4.14. for knap 98 % af de fastansatte er aflønning for forberedelse inkluderet i lønnen Diagram 4.14 Aflønnes ikke for forberedelse 1,7% Aflønnes separat for forberedelse 0,3% Anden aflønningsform 0,3% for knap 98 % af de fastansatte er aflønning for forberedelse inkluderet i lønnen Forberedelse

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

MUSIKUNDERVISNING. Katalog til skoler og institutioner

MUSIKUNDERVISNING. Katalog til skoler og institutioner 2018-2019 MUSIKUNDERVISNING Katalog til skoler og institutioner 1 2 Fotos: Rasmus Bukholt, Torben Mougaard, Birgitte Foged Kristensen og Troels Aarøe Nissen Layout: Troels Aarøe Nissen For os er musikken

Læs mere

Dette citat er for mig det smukkeste udgangspunkt for det vokale arbejde

Dette citat er for mig det smukkeste udgangspunkt for det vokale arbejde At bryde ud i sang MARGRETE ENEVOLD Har i en årrække undervist i hørelære, sang, sangpædagogik og børnekormetodik ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og arbejdet med børns og unges stemmer bl.a.

Læs mere

FUK Nord Bladet. Indhold. Januar 2012, 1/33. årgang

FUK Nord Bladet. Indhold. Januar 2012, 1/33. årgang FUK Nord Bladet Januar 2012, 1/33. årgang Indhold Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FUK Nord... 2 Siden sidst... 4 Master i Børnemusik... 6 Filmanmeldelse... 8 Herren er min hyrde... 9 Nodeportalen.dk...

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

Talentklasser i musik. Haderslev Kommune

Talentklasser i musik. Haderslev Kommune Talentklasser i musik Haderslev Kommune Organisation Haderslev Musikskole - Kommunal institution - Kultur og fritid - Leder: Jesper Ry - Bestyrelse - 1200 elever (inkl. folkeskoleprojekter) - 30 lærere

Læs mere

FIND DIN STEMME! Mere sang i skoledagen

FIND DIN STEMME! Mere sang i skoledagen FIND DIN STEMME! Mere sang i skoledagen Skoleåret 2011-2012 Gratis tilbud til musiklærere ved folkeskoler i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer kommuner når børn finder

Læs mere

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003"

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til Den danske Salmebog 2003 ORGELBOG 2004 indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003" Bidragydere til samlingen er: Mikkel Andreassen, Povl Christian Balslev, Peter Gawol,

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen.

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen. NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kirken,miljøet og julen. Årets sidste måned vil for mange blive præget af, at vi vil høre enormt meget om klimatopmødet i København og så bagefter kan vi slappe af efter et forhåbentlig

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Tilmelding senest den 23. maj 2013 Velkommen til Musikskolen Ringkøbing-Skjern sæson 2013/2014 Husk Musikskolen. Sådan lyder sloganet til en kampagne i forbindelse

Læs mere

Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam

Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam Musikaktiviteter påvirker folk positivt, både fysisk og psykisk, i overraskende grad! Musik er samtidig en intens

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Program for Silkeborg Musiklærerforening for skoleåret 2014/15

Program for Silkeborg Musiklærerforening for skoleåret 2014/15 Program for Silkeborg Musiklærerforening for skoleåret 2014/15 Kære kollega Silkeborg juni 2014 Hermed kommende skoleårs program fra Silkeborg musiklærerforening. Det er ligesom vi plejer. Vi har valgt

Læs mere

Projekter i via midler fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond

Projekter i via midler fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond Projekter i 2017-2018 via midler fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond Herunder følger opgørelse over de tre delprojekter, der indgår i det projekt, som Den Folkekirkelige Udviklingsfond har givet støtte

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

16. UNGE STEMMER. Krop og udtryk DEN MARTS 2019 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE, HERNING

16. UNGE STEMMER. Krop og udtryk DEN MARTS 2019 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE, HERNING 16. UNGE STEMMER Krop og udtryk DEN 1.-3. MARTS 2019 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE, HERNING Krop og udtryk Den Jyske Sangskole har i 15 år indbudt sanglærer, dirigenter, musikundervisere, sangpædagoger og andre

Læs mere

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter

Stiftskursusdag. Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Stiftskursusdag Kirkehandlingerne - performance eller gudstjeneste? Fredag den 2. oktober 2015 i Fjerritslev Kirkecenter Kirkehandlinger performance eller gudstjeneste? Velkommen til årets stiftskursusdag,

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

VILKÅR FOR DYNAMISKE SANGMILJØER I DANMARK

VILKÅR FOR DYNAMISKE SANGMILJØER I DANMARK VILKÅR FOR DYNAMISKE SANGMILJØER I DANMARK 1. Institutionsdata 1.1. Spørgeskemaet er udfyldt af (angiv navn(e). På steder med flere kor kan det være en fordel at lade de forskellige dirigenter udfylde

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

FUK NODEUDGIVELSER 2012 OVERSIGT FUK-serien udgives af Folkekirkens Ungdomskor i samarbejde med Forlaget Mixtur

FUK NODEUDGIVELSER 2012 OVERSIGT FUK-serien udgives af Folkekirkens Ungdomskor i samarbejde med Forlaget Mixtur FUK NODEUDGIVELSER 2012 OVERSIGT FUK-serien udgives af Folkekirkens Ungdomskor i samarbejde med Forlaget Mixtur KORT OM FUK S NODEUDGIVELSER Allerede i 1970 kun to år efter oprettelsen af organisationen

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

KIRKEFOLDER. Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke)

KIRKEFOLDER. Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke) KIRKEFOLDER Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke) Maj 2011 Til alle drenge i 4. klasse og til drengenes forældre 2 Med denne lille folder byder vi jer alle velkommen

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

August: September: Oktober: Vor Frue Cantori. Sæsonplan efterår Torsdag, den 7: ordinær prøve kl

August: September: Oktober: Vor Frue Cantori. Sæsonplan efterår Torsdag, den 7: ordinær prøve kl Vor Frue Cantori Sæsonplan efterår 2003 August: Torsdag, den 7: ordinær prøve kl. 19.30 Tirsdag, den 12: Koncert i anledning af 3-organ Festival kl.? Forprøve kl.? Påklædning: kordragt med tørklæde Torsdag,

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

FORMANDSBERETNING IFØLGE VEDTÆGTER 2015.

FORMANDSBERETNING IFØLGE VEDTÆGTER 2015. FORMANDSBERETNING IFØLGE VEDTÆGTER 2015. Dagsordenens punkt 3. Stk. 2 befaler at bestyrelsen aflægger beretning. Denne beretning skal give et indblik i hvad der er sket i organisationen siden sidste års

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Vi mangler 2. basser. Der bliver udsendt PR-video i januar, der kommer måske noget.

Vi mangler 2. basser. Der bliver udsendt PR-video i januar, der kommer måske noget. Dagsorden 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse af referat 3) Medlemssituation Sopranprøve inden generalforsamlingen, evt. kl. 16. Skriv rundt til alle der er tilmeldt, og bed dem om at tilmelde sig

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Nordjylland. Efterårsprogram2018

Nordjylland. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere