6 special dæksler. Skælskør Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "6 special dæksler. Skælskør Kommune"

Transkript

1 6 special dæksler Skælskør Kommune Skælskør Kommune havde behov for såvel en arbejdsmiljø som miljørigtig løsning på 6 store specialdæksler til deres rensningsanlæg. Dækslerne skulle erstatte nogle tunge glasfi berdæksler. Dækslerne blev udført i skridsikkert aluminium i en delt løsning således, at man ikke havde behov for at løfte hele dækslet, når pumpen skulle serviceres, eller man skulle i brønden. Løsningen betød at man slap for tunge løft, og da dækslerne var udført i et skridsikkert materiale kunne man gå over dækslerne uden risiko for faldulykker efter regn og frost. Ydermere var dækslerne låsbare, vedligeholdelsesfrie og materialet genanvendeligt. A/S Bevola løste opgaven fra Idé/ behov til færdig løsning.

2 Renovationsboks til batterier MTM MTM i Finland havde behov for en specialboks til batterier. Boxen skulle monteres på renovationsbiler således at denne kunne trækkes ud og vippes ned for tømning. Den løsning de havde var en plastbeholder, der stod løst på bilerne, og når den skulle tømmes var det ofte forbundet med tunge løft, langt over de pålagte regler for løft. Den nye box blev en integreret del af renovationsbilen og har løst problemerne med tunge løft, da man blot trækker boksen ud og lader boksen vippe ned, og batterierne er tømt ud. Boksen er udført i aluminium og er dermed en let og miljømæssigt forsvarlig løsning, som har sikret et godt arbejdsmiljø. Boksen er designet, tegnet og bliver i dag produceret hos en af vores underleverandører og leveret af A/S Bevola i Finland.

3 Handicap træningstrappe En handicappet opfi nder kontaktede A/S Bevola med en ide til en træningstrappe for mennesker med ryg og hoftelidelser. Han forespurgte A/S Bevola, om ikke vi kunne skabe design, tegning og prototype. Det specielle ved trappen er, at trinene var fjedredæmpet, hvilket betød, at det var et optimalt træningsudstyr for mennesker med ryg og hofteproblemer. Dette udstyr var optimalt efter en operation, da fjederdæmpningen sikrede at smerteniveauet blev minimeret, og at patienten hurtigere kom i gang. Det var meningen at trappen skulle kunne lånes ud til hjemmene og være til rådighed i genoptræningscentre.

4 Bevola Norge AS Lågaveien 9 B 3262 Larvik office@bevola.no Tlf.: Fax bare bedre løsninger Skab til pumper Grønbech & Sønner Grønbech & Sønner A/S skulle levere en pumpeløsning til en kunde, og det var aftalt at systemet skulle sikres mod skidt udefra og samtidigt skulle skabet være støjdæmpet. A/S Bevola tegnede en løsning der overholdt alle foreskrifter. Skabet er vedligeholdelsesfrit og nemt at rengøre og pumpesystemet er enkelt at komme til ved service. Ydermere er skabet monteret med vandtæt udluftning og kan afl åses. A/S Bevola har designet, tegnet og produceret skabet.

5 Bevola Norge AS Lågaveien 9 B 3262 Larvik office@bevola.no Tlf.: Fax bare bedre løsninger Specialrampe HK/KL huset HK/KL huset havde et problem i deres nye hus, pærerne i forhallen kunne ikke skiftes, da en stor del af arealet var trappeniveauer. Man tog kontakt til A/S Bevola, som tog ud og kiggede på sagen og derefter udviklede en løsning. Løsningen var en multifunktionsrampe, der kunne placeres på fl ere forskellige niveauer, således at deres arbejdslift kunne køres op på forsvarlig vis, når pærerne skulle skiftes. A/S Bevola fandt den rigtige løsning, stod for beregning, tegning, produktion og levering.

6 Plastboks Guard Systems Guard Systems i Norge havde behov for hjælp til udvikling af 2 stk. plastbokse til indbygning af GPS-systemer til udendørsbrug. De havde ikke selv udviklingskompetencer og søgte derfor en virksomhed, der kunne klare opgaven. A/S Bevola udviklede boksene fra idé til færdigt produkt og står idag for produktion og levering via en af vores partnere i Kina. Boksene overholder IP67 for tæthed og er indvendigt monteret med vibrationshæmmende materiale.

7 Safe-Wall Østkystens Entreprenør firma Østkystens Entreprenør fi rma, ønskede et fi rma til at udvikle en ide. Ideen var et produkt, der skulle erstatte de nuværende fi nerplader, der på mere eller mindre sikre måder blev sat som sikring af udgravninger. Man ønskede et produkt, der kunne genanvendes i stedet for som det sker i dag, man sætter fi nerplader ned og når arbejdet er færdigt kasseres de, da de i mange tilfælde er ødelagt af vand. A/S Bevola gik ind i projektet og fandt de rigtige løsninger. I dag er produktet introduceret i Danmark, og A/S Bevola står for produktionen. Safe-Wall er lavet i aluminium og systemet er et modulsystem, der gør det muligt at sikre selv meget store udgravninger. Når arbejdet er færdigt tages systemet bare op og med og kan benyttes til næste opgave, en langt mere prisbillig og miljørigtig løsning. Systemet er afprøvet og testet for styrke hos Teknologisk Instituts Materialeafprøvning. A/S Bevola håndterede opgaven fra idé til færdigt produkt.

8 Vandinddæmningssystem Biing Service Biing Service har udviklet et mobilt vandinddæmningssystem. Virksomheden er en udviklingsvirksomhed, der havde behov for en samarbejdspartner, der kunne producere en række specialkoblinger i aluminium. A/S Bevola tog projektet fra tegningsstadiet og skabte en prototype, og efterfølgende har A/S Bevola stået for de første produktioner. A/S Bevola har yderligere produceret specielle transport og opbevaringsbokse til systemet, der indtil videre er solgt til den franske stats nationale katastrofeberedskab.

9 Start/stop-enhed Biings Service Denne komponent er en delenhed til Biings mobile vandinddæmningssystem. Koblingen sikrer start og stop til vandpåfyldning og aftapning. Start/stop-enheden er udført i aluminium.

10 Platform og trappe Skælskør Kommune Skælskør kommune havde behov for en platform over bassinet på deres rensningsanlæg. A/S Bevola udviklede, tegnede og leverede en løsning med trappe og platform med skridsikkert dæk, ca. 10x7 mtr.

11 Kørerampe/platform JSB Plast JSB Plast i Ringkøbing havde behov for en effektiv løsning til afl æsning af containere. Deres nuværende løsning kunne kun håndtere en container ad gangen, hvilket var både ineffektivt og omkostningstungt. Målet var at kunne afl æse enten 2 containere eller en container, og så skulle man kunne tage imod diverse afl æsning. A/S Bevola tog udfordringen og designede, beregnede og producerede en løsning, der kunne håndtere 2 containere. Da den ene side af rampen var justerbar, kunne den håndtere andre former for afl æsning. Resultatet var en kosteffektiv og sikker løsning med lang holdbarhed og et minimum af vedligeholdelse.

12 Talerstol A/S Bevola A/S Bevola havde behov for en talerstol til sit uddannelsescenter. Vi designede en helt speciel lækker løsning i et nutidigt design. Bordpladen er snedker lavet og selve talerstolen er elokseret i en mørkegrå farve, og der er monteret lys og ekstra hylde i talerstolen.

13 Platform til afvaskning af saltspredere Faxe Kommune Faxe kommune har ønsket en løsning til rensning af deres saltspredere. I dag står man på en jordvold i en akavet stilling og forsøger at vaske saltsprederne. De har ønsket en mobil løsning med trappe og platform med gelænder/hegn, således at arbejdet kan blive udført effektivt og forsvarligt. A/S Bevola har designet og tegnet et forslag som er til evaluering i Faxe kommune..

14 SK-Service SK-Service i Slagelse skulle i forbindelse med ombygning/ renovering af nogle slamtanke have monteret nogle dæksler på nogle store brøndringe, som har en diameter på ca. 3,5 mtr. Da brøndringene har en højde på ca. 1 mtr. fra jorden, og diameteren taget i betragtning, var en traditionel løsning, hvor en del af dækslet åbnes via hængsler, ikke muligt. Bevola løste opgaven ved at konstuere et dæksel i alumniumdørkplade, hvor der er en udskæring i dækslet, og henover denne udskæring kan en tilsvarende plade drejes ind over. Dækslet er forsynet med nogle styre og låsepaler, samt nogle glidelejer, der gør betjeningen nem og enkel, og er ergonomisk at arbejde med. Konstruktionen gør, at tunge og uhåndterlige løft dermed helt undgås.

6 special dæksler. Skælskør Kommune

6 special dæksler. Skælskør Kommune 6 special dæksler Skælskør Kommune Skælskør Kommune havde behov for såvel en arbejdsmiljø som miljørigtig løsning på 6 store specialdæksler til deres rensningsanlæg. Dækslerne skulle erstatte nogle tunge

Læs mere

Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden. Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand

Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden. Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand Uponor IQ forsinkelsesmagasin Ved at anvende Uponor IQ rør

Læs mere

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium Opdag det nye HAKI Light Nu har HAKI fremstillet et helt nyt system til dig, der har brug for et let, men stærkt stillads. Systemet hedder HAKI Light.

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk WWW.SCHANFLEX.

Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk WWW.SCHANFLEX. Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk Virksomheds beskrivelse Rense og Sanitetstelt Selvrejsende væskebeholder Rense og

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk 3D print i plast fra idé til produktionsklart design www.vink.dk Enhver virksomhed med CADdesignere burde have en Blueprinter Designet, udviklet og produceret i Danmark Blueprinter er en kontor-, bruger-

Læs mere

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Simon Moos Maskinfabrik a s MOOS slamsugeren Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Vi bygger på stærke værdier... Simon Moos Maskinfabrik har 30 års erfaring i konstruktion og produktion

Læs mere

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS Nem, billig og komplet løsning Aldrig før har det været så hurtigt, nemt og billigt at udvide din fravænningsstald med 72 m 2

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

Ulefos Målerbrønde. Et montagevenligt kvalitetsprodukt

Ulefos Målerbrønde. Et montagevenligt kvalitetsprodukt Ulefos Målerbrønde Et montagevenligt kvalitetsprodukt Ulefos Målerbrønde - To modulopbyggede standard modeller Ulefos producerer to typer målerbrønde, én udført i korrugeret PE/PP anlægsrør og én fuldisoleret

Læs mere

Translyft LØFTEBORDE

Translyft LØFTEBORDE Translyft LØFTEBORDE Enkeltsaks/Dobbeltsaks Enkeltsaks Dobbelt vertikal Dobbelt horisontal En praktisk indrettet arbejdsplads sparer meget tid og betyder en stor lettelse for den enkelte medarbejder hver

Læs mere

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. på din skole eller institution?

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. på din skole eller institution? KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING på din skole eller institution? DANMARK UDEN AFFALD! Regeringens ressourcestrategi DANMARK UDEN AFFALD fokusområde er, at vi skal genanvende mere og forbrænde

Læs mere

Dansk Retursystem A/S - en miljøvirksomhed

Dansk Retursystem A/S - en miljøvirksomhed Dansk Retursystem A/S og DYT Dansk Retursystem A/S - en miljøvirksomhed Dansk Retursystem A/S skaber nye råstoffer Vi gør brugte flasker og dåser til råstoffer for nye fødevareemballager Vi sørger for

Læs mere

Tømning af bundfældningstanke ANSVAR ADGANG AFREGNING ANDRE GODE RÅD

Tømning af bundfældningstanke ANSVAR ADGANG AFREGNING ANDRE GODE RÅD Tømning af bundfældningstanke ANSVAR ADGANG AFREGNING ANDRE GODE RÅD Fælles tømningsordning Fælles tømningsordning Halsnæs og Frederikssund Forsyning har indgået en ny kontrakt med en entreprenør om tømning

Læs mere

CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver

CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver GRÅ BETON- OPGAVER Mobilsilo er en stærk løsning til landbrugets større betonopgaver Når landbrugets større byggeopgaver skal gennemføres,

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig Hansen Balcony Hansen Balcony er et dansk udviklet og produceret profilsystem til lukning af altaner. Med Hansen Balcony

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3.1. Arbejde ved tagfod og på tagfladen på tage med en hældning på 34 til 60 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på 34 til 60 grader,

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

Gennemgang af fedtudskiller NS4, type FA, Bokn Plast

Gennemgang af fedtudskiller NS4, type FA, Bokn Plast Gennemgang af fedtudskiller NS4, type FA, Bokn Plast Overenstemmelsesrapport Projekt nummer: 1328891-2/2007 Udført for: Bokn Plast 5561 Bokn Norge Emner: CE-mærkning, overensstemmelse, fedtudskillere Udført

Læs mere

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88 På Langagervej i Aalborg har Færch & Co. været med til at opføre 130 ungdomsboliger, hvor der blandt andet blev lagt mere end 5000 m 2 trægulve, træbeton-lofte m.m. Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV

Læs mere

Tømning af husspildevandstanke

Tømning af husspildevandstanke Tømning af husspildevandstanke ANSVAR ADGANG AFREGNING GODE RÅD Furesø Fælles tømningsordning Alle ejendomme med en bundfældningstank også kaldet hustank, trekammertank, trixtank og septiktank er med i

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden

Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden www.alulock.com Danish designed and engineered Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden En vejledning i hvilke krav en arbejdsplatform eller stige skal leve op til, ved udførsel af arbejde

Læs mere

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Rammeaftaler et tæt samarbejde Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Alle typer ledninger kan fornyes med en Aarsleff Strømpeforing vandrette såvel som lodrette. Rammeaftaler et tæt samarbejde

Læs mere

Maj 2004. Fokus på arbejdsmiljøet. - ved håndtering og montering af gipsplader

Maj 2004. Fokus på arbejdsmiljøet. - ved håndtering og montering af gipsplader Maj 2004 Fokus på arbejdsmiljøet - ved håndtering og montering af gipsplader Respekt for arbejdsmiljøet Gipsplader og gipspladesystemer indgår i langt de fleste danske byggeprojekter hvad enten det drejer

Læs mere

LADTANKE 450 LITER LADTANK LADTANKE I 300 LITER OG 450 LITER LADTANKE OPGRADERET TIL DIESEL LADTANKE OPGRADERET TIL DIESEL I 300 LITER OG 450 LITER

LADTANKE 450 LITER LADTANK LADTANKE I 300 LITER OG 450 LITER LADTANKE OPGRADERET TIL DIESEL LADTANKE OPGRADERET TIL DIESEL I 300 LITER OG 450 LITER TRANSPORTTANKE 44 1 LADTANKE 450 LITER LADTANK 161602 Transporttanken fås i 300 liter og 450 liter Vægt 90 kg / 300 liter Vægt 100 kg / 450 liter Udvendig behandling: Tanken er sandblæst og pulverlakeret

Læs mere

Der findes ikke dårligt vejr

Der findes ikke dårligt vejr Der findes ikke dårligt vejr HAKITEC beskytter din arbejdsplads mod dårligt vejr! Regn og rusk, kulde og blæst. Der findes ikke dårligt vejr. HAKITEC beskytter din arbejdsplads og det lønner sig. I dag

Læs mere

Modulstillads klasse 2 5. Montageanvisning. Materielhuset A/S

Modulstillads klasse 2 5. Montageanvisning. Materielhuset A/S Modulstillads klasse 2 5 Montageanvisning Materielhuset A/S Hastrupvej 2 A 4622 Havdrup Tlf. 70 222 402 Fax 70 222 412 info@materielhuset.dk www.materielhuset.dk 2 www.materielhuset.dk Unihak modulstillads

Læs mere

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen.

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Intet andet stillads er så hurtigt og enkelt at montere som HAKI Ram. Du sparer kostbar tid. Klar, parat, færdigt! HAKI Ram er det hurtigste stillads. Du lægger bare dækket

Læs mere

Mangar gør dit liv lettere. Løftehjælpemidler

Mangar gør dit liv lettere. Løftehjælpemidler Mangar gør dit liv lettere Løftehjælpemidler ELK Løftepude Rejs faldne personer op alene uden at belaste rygge Den fleksible ELK løftepude kan betjenes af én hjælper Fordele: Borgeren rejses hurtigt op

Læs mere

Hvad skal De vælge? Protema

Hvad skal De vælge? Protema Protema Protema Hvad skal De vælge? Protema løftevogne har i mange år været solgt til mange forskellige brancher, i store dele af verden. Vi har mødt de fleste håndterings problemer og kan derfor sætte

Læs mere

Yder 66 liter minuttet ved 8 bar Lufttilslutning ¼ Olieudgang ¾. Sugerør 1 med 2 adapter til tromle Længde sugerør 860 mm

Yder 66 liter minuttet ved 8 bar Lufttilslutning ¼ Olieudgang ¾. Sugerør 1 med 2 adapter til tromle Længde sugerør 860 mm SMØREOLIEUDSTYR 172 1 LUFTDREVNE PUMPER 1:1 LUFTDREVEN OLIEPUMPE TIL 200/220 LITER TROMLE 580900 Yder 66 liter minuttet ved 8 bar Olieudgang ¾ Sugerør 1 med 2 adapter til tromle Længde sugerør 860 mm 1:1

Læs mere

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE VI ER EKSPERTER I MATERIALEFLOW

Læs mere

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte 2 20 23 35 40 45 54 2 lift elevatorer Premier Liften Semi automatisk lift Leveres standard med skakt

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN BIOGAS En afdeling af Lind Jensens Maskinfabrik

Læs mere

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser:

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser: Hæve/Sænke skammel. Vi har valgt at tage fat i den problemstilling, som hedder Faldulykker i hjemmet. Langt de fleste ulykker sker i og omkring hjemmet. Stød og slagskader pga. fald, er på toppen af listen

Læs mere

PanPac Engineering a/s

PanPac Engineering a/s PanPac Engineering a/s Robotpalletering Sækkefyldning Folievikling Robot palletering Hurtig og pålidelig palletering Få en hurtig, flot og pålidelig palletering PanPac er den bedste på markedet til at

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Slussi 14 DK-8620 Kjellerup. Tel. +45 86 88 28 11. skanroll@skanroll.dk www.skanroll.dk. Bio Cleaner BC 17-2500

Slussi 14 DK-8620 Kjellerup. Tel. +45 86 88 28 11. skanroll@skanroll.dk www.skanroll.dk. Bio Cleaner BC 17-2500 Bio Cleaner BC 17-2500 Beskrivelse af sorteringsanlæg:... 3 FRASORTERING VED HAVE PARK AFFALD:... 4 FRASORTERING VED TUNGT AFFALD:... 4 Anlægsspecifikationer:... 5 OVERORDNET DATA FOR HELE ANLÆGGET:...

Læs mere

4. Tage med en hældning på over 60 grader

4. Tage med en hældning på over 60 grader 4. Tage med en hældning på over 60 grader 4.1. Arbejde ved tagfod og på tagfladen på tage med en hældning på over 60 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på over 60 grader, skal

Læs mere

Fjernvarme. Sav Dæksler / Brønde. Vojens Fjernvarme A.m.b.a.

Fjernvarme. Sav Dæksler / Brønde. Vojens Fjernvarme A.m.b.a. Fjernvarme Sav Dæksler / Brønde Vojens Fjernvarme A.m.b.a. SAV Dæksler SAV dæksler / brønde 3 SAV dæksler INTRO 4 SAV dæksel med pe opføring 5 SAV dæksel mål 6 SAV dæksel / brønde DEN KOMPLETTE LØSNING

Læs mere

Kvalitet der kan mærkes

Kvalitet der kan mærkes Kvalitet der kan mærkes Velkommen til kvalitet, udvikling og håndværk Trehøje Døre A/S leverer glatte indvendige trædøre og glaspartier til private, erhvervsog offentligt byggeri. Trehøje Døres produkter

Læs mere

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Til nyanlæg og reparationer Universelle rørsamlinger Godkendte løsninger edre økonomi Den bedste løsning Ambolten 1 DK-6800 Varde Telefon: +45 7516 9029 Fax:

Læs mere

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TEKNISKE DATA SCANDRIVE TROMLEMOTORER Ellegaard producerer, udvikler og servicerer tromlemotorer lokalt for dansk erhvervsliv og vi har i årtier holdt

Læs mere

Simon Mikkelsen & Phillip Thomsen

Simon Mikkelsen & Phillip Thomsen Simon Mikkelsen & Phillip Thomsen Indholdsfortegnelse Indledning: 3 Problemformulering: 3 Løsning: 3 Elementer: 3 Afsender: 4 Målgruppe: 4 Eksperiment: 4 Ide til test: 4 Evaluering af test 5 Indledning:

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Ingen vejrbegrænsning

Ingen vejrbegrænsning Ingen vejrbegrænsning Hvad siger vejrudsigten? Lørdag 28 Søndag 19 1 m/s 12 m/s Alu-single & Alu-double Skydedøre til glasinddækning af udestuer, overdækninger og altaner Driller vejre t? D r l i v l r

Læs mere

TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE

TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE 2 Tømningsordningen Denne folder er til alle, der er med i den kommunale tømningsordning for bundfældningstanke, trix-tanke og septiktanke (herefter omtalt som bundfældningstanke).

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport Aflastningen til Deres personale Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport s-max c-max U2 SDM7 www.aat-online.de s-max 160 kg Utila ALS 300 Ved sygetransport sker det ofte at patienten skal

Læs mere

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34 3BO Dusch Oval 4 Kvadrat 10 Pinol 22 Special 32 Prisliste 34 Kvalitet og design 3BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 20 år. 3 Vi fremstiller brusehjørner og døre som er specielt

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..!

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! SKJERN UDESTUER er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! > 1 UDESTUER > VINTERHAVER > KARNAPPER TILBYGNINGER > VINDUER > DØRE er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! 2< SKJERN UDESTUER Mere

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI Glæden ved iskoldt drikkevand DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI HVILKE OVERVEJELSER SKAL MAN GØRE SIG... ØKONOMI - KVALITET - BÆREDYGTIGHED ØKONOMI: For KUVATEK er økonomi et spørgsmål

Læs mere

RotoGrip. En tryggere hverdag med automatkæder fra Bevola. RotoGrip. - bare bedre løsninger

RotoGrip. En tryggere hverdag med automatkæder fra Bevola. RotoGrip. - bare bedre løsninger - bare bedre løsninger Bevola er en handels- og produktionsvirksomhed med hovedsæde i Ringsted og afdelinger i Larvik, Norge og i Växjö, Sverge, foruden eksport til bl.a. Finland, Tyskland og Polen. Bevola

Læs mere

Tætningssystemer - til rør og brønde af beton og plast

Tætningssystemer - til rør og brønde af beton og plast Tætningssystemer - til rør og brønde af beton og plast Holdbare samlinger Godkendte løsninger Bedre økonomi Den bedste løsning Ambolten 1 DK-6800 Varde Telefon: +45 7516 9029 Fax: +45 7516 9405 info@lauridsen-hi.dk

Læs mere

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Brugermanual. Scanomat snegleautomat. 2000/15. SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Introduktion: Denne brugermanual forklarer brugen af snegleautomat

Læs mere

Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg...

Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg... Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg... Mobilt sikkerhedsskab til bærbare pc er MobilSafe F&P godkendt, hovedgruppe 1, rød (Model 24 og 36) Et- eller to-dørs sikkerhedsskab fremstillet

Læs mere

Dette er vores mest elegante måtte pga. gummilamellerne er lavet af ny gummi, hvilket gør at de står meget skarpe i deres udtryk.

Dette er vores mest elegante måtte pga. gummilamellerne er lavet af ny gummi, hvilket gør at de står meget skarpe i deres udtryk. Altro Indgangsmåtter Over 85 % af snavset i vores bygninger stammer fra gangtrafikken og kan kun reduceres ved effektiv rensning og aftørring af skosålerne. Det rigtige valg af indgangsmåtter er derfor

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Nørre Tvede Snedkeri

Indholdsfortegnelse: Nørre Tvede Snedkeri Indholdsfortegnelse: 1. Tilbehør til Bräche Östergaard møbler 2. Bænke og skamler 3. Hjørnestole 4. Trip-Trap-stol tilbehør 5. Petö 6. Spejle 7. Træningsredskaber 8. Senge 9. Efterskrift 1 Tilbehør til

Læs mere

50:1 FEDTPUMPE TIL 5-15 KG TROMLE. Giver 1100 g fedt pr. minut ved 8 bar Lufttilslutning: 1/4 hun Fedtudgang: 1/4 han. Længde sugerør 400 mm.

50:1 FEDTPUMPE TIL 5-15 KG TROMLE. Giver 1100 g fedt pr. minut ved 8 bar Lufttilslutning: 1/4 hun Fedtudgang: 1/4 han. Længde sugerør 400 mm. FEDTUDSTYR 194 1 FEDT PUMPER 50:1 FEDTPUMPE TIL 5-15 KG TROMLE 592700 Giver 1100 g fedt pr. minut ved 8 bar Lufttilslutning: 1/4 hun Fedtudgang: 1/4 han Længde sugerør 400 mm. 50:1 FEDTPUMPE TIL 10-20

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

BRANCHEOVERSIGT. 3 Elkjærvej 100. 7500 Holstebro. Tlf: 97 40 24 99. Fax: 97 40 52 68. E-mail: mail@scan-plast.com

BRANCHEOVERSIGT. 3 Elkjærvej 100. 7500 Holstebro. Tlf: 97 40 24 99. Fax: 97 40 52 68. E-mail: mail@scan-plast.com BRANCHE OVERSIGT SCAN-PLAST Scan-Plast udvikler og markedsfører primært egne produkter i komposit, som henvender sig til det offentlige, erhvervssektoren, industri, fiskeri og landbrug, såvel indland som

Læs mere

Drift og Vedligehold. Ventilator. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Ventilator. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Ventilator Denne drift- og vedligeholdelsesmanual er gældende for JRV's ventilatorer. Den indeholder vigtige informationer om brug, drift og vedligeholdelse. Derudover indebærer den

Læs mere

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs MULTILIFT XR Light serie af kroghejs Maksimer din alsidighed www.hiab.com 1 Maksimeret alsidighed EN BRED RÆKKE FORSKELLIGE CONTAINERE GIVER DIG MULIGHED FOR EN ALSIDIG BRUG AF LASTBILEN. CONTAINERNE

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk.

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk. September 2005 Design matters Udstillingssystemer er et vigtigt redskab i markedsføringen for virksomheder, der deltager i messer, afholder salgsmøder, events, generalforsamlinger og lignende. For at give

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

Regulativ for tømning af samletanke i Hørsholm Kommune

Regulativ for tømning af samletanke i Hørsholm Kommune Regulativ for tømning af samletanke i Hørsholm Kommune 2 Indhold 1 Grundlag for regulativet 2 Definitioner 3 Tilmelding 4 Afmelding 5 Dispensation 6 Grundejerens forpligtelser og ansvar 6.1 MEDDELELSESPLIGT

Læs mere

Vejledning. Nedgravede affaldsbeholdere

Vejledning. Nedgravede affaldsbeholdere Vejledning Nedgravede affaldsbeholdere Nedgravede affaldsbeholdere I Ringsted Kommune er der mulighed for, at boligselskaber, ejerforeninger, andelsboligforeninger mv. (i det følgende benævnt grundejer

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Ghibli SB-133 og SB-143 DANSK BRUGSANVISNING. Gulvplejemaskiner SB-143 SB-133 V. BRØNDUM A/S VIGTIGT!

Ghibli SB-133 og SB-143 DANSK BRUGSANVISNING. Gulvplejemaskiner SB-143 SB-133 V. BRØNDUM A/S VIGTIGT! V. BRØNDUM A/S A0.80.0161 DANSK BRUGSANVISNING SB-143 SB-133 Ghibli SB-133 og SB-143 Gulvplejemaskiner VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug. Ghibli SB-133 og SB-143 Gulvplejemaskiner

Læs mere

Højtryksrensere 2015

Højtryksrensere 2015 Højtryksrensere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF040215-0168 Kraften i vand plus kraft af tryk: Dette

Læs mere

NEDGRAVEDE AFFALDSCONTAINERE. Guide til private grundejere og boligforeninger. "Klik her og indsæt billede eller slet teksten"

NEDGRAVEDE AFFALDSCONTAINERE. Guide til private grundejere og boligforeninger. Klik her og indsæt billede eller slet teksten NEDGRAVEDE AFFALDSCONTAINERE Guide til private grundejere og boligforeninger "Klik her og indsæt billede eller slet teksten" Nedgravede affaldscontainere Denne guide henvender sig til grundejere, boligforeninger

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

0,0 vurdering af rullebord fra Standard Systemer

0,0 vurdering af rullebord fra Standard Systemer 0,0 vurdering af rullebord fra Standard Systemer Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har i regi af Afdeling for Velfærdsinnovation vurderet et rullebord fra Standard Systemer. Vurderingen

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini

Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini igo Mini + Impact XP-mali for opstregning af boldban Linemark igo Mini enkel og effektiv opstregningsmaskine Linemark igo Mini er en opstregningsmaskine,

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Design Ergonomi. Brainstorm på billede. 6. december 2011 ROSKILDE TEKNISKE ROSKILE HTX KLASSE 3.5

Design Ergonomi. Brainstorm på billede. 6. december 2011 ROSKILDE TEKNISKE ROSKILE HTX KLASSE 3.5 Design Ergonomi Indledning Ergonomi er endnu et projekt hvor vi for lov at arbejde med design, og opleve hvad der kan stå bag et design. Som nu i dette projekt, måden man bruger et produkt på, og hvor

Læs mere

Tømningsordning for bundfældnings- og samletanke

Tømningsordning for bundfældnings- og samletanke Tømningsordning for bundfældnings- og samletanke Tømningsordning i Køge, Greve og Stevns kommuner For at sikre den bedst mulige rensning af spildevand fra huse på ejendomme, som ikke er tilsluttet den

Læs mere