6 special dæksler. Skælskør Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "6 special dæksler. Skælskør Kommune"

Transkript

1 6 special dæksler Skælskør Kommune Skælskør Kommune havde behov for såvel en arbejdsmiljø som miljørigtig løsning på 6 store specialdæksler til deres rensningsanlæg. Dækslerne skulle erstatte nogle tunge glasfiberdæksler. Dækslerne blev udført i skridsikkert aluminium i en delt løsning således, at man ikke havde behov for at løfte hele dækslet, når pumpen skulle serviceres, eller man skulle i brønden. Løsningen betød at man slap for tunge løft, og da dækslerne var udført i et skridsikkert materiale kunne man gå over dækslerne uden risiko for faldulykker efter regn og frost. Ydermere var dækslerne låsbare, vedligeholdelsesfrie og materialet genanvendeligt. A/S Bevola løste opgaven fra Idé/behov til færdig løsning.

2 Renovationsboks til batterier MTM MTM i Finland havde behov for en specialboks til batterier. Boxen skulle monteres på renovationsbiler således at denne kunne trækkes ud og vippes ned for tømning. Den løsning de havde var en plastbeholder, der stod løst på bilerne, og når den skulle tømmes var det ofte forbundet med tunge løft, langt over de pålagte regler for løft. Den nye box blev en integreret del af renovationsbilen og har løst problemerne med tunge løft, da man blot trækker boksen ud og lader boksen vippe ned, og batterierne er tømt ud. Boksen er udført i aluminium og er dermed en let og miljømæssigt forsvarlig løsning, som har sikret et godt arbejdsmiljø. Boksen er designet, tegnet og bliver i dag produceret hos en af vores underleverandører og leveret af A/S Bevola i Finland.

3 Handicap træningstrappe En handicappet opfinder kontaktede A/S Bevola med en ide til en træningstrappe for mennesker med ryg og hoftelidelser. Han forespurgte A/S Bevola, om ikke vi kunne skabe design, tegning og prototype. Det specielle ved trappen er, at trinene var fjedredæmpet, hvilket betød, at det var et optimalt træningsudstyr for mennesker med ryg og hofteproblemer. Dette udstyr var optimalt efter en operation, da fjederdæmpningen sikrede at smerteniveauet blev minimeret, og at patienten hurtigere kom i gang. Det var meningen at trappen skulle kunne lånes ud til hjemmene og være til rådighed i genoptræningscentre.

4 Skab til pumper Grønbech & Sønner Grønbech & Sønner A/S skulle levere en pumpeløsning til en kunde, og det var aftalt at systemet skulle sikres mod skidt udefra og samtidigt skulle skabet være støjdæmpet. A/S Bevola tegnede en løsning der overholdt alle foreskrifter. Skabet er vedligeholdelsesfrit og nemt at rengøre og pumpesystemet er enkelt at komme til ved service. Ydermere er skabet monteret med vandtæt udluftning og kan aflåses. A/S Bevola har designet, tegnet og produceret skabet.

5 Specialrampe HK/KL huset HK/KL huset havde et problem i deres nye hus, pærerne i forhallen kunne ikke skiftes, da en stor del af arealet var trappeniveauer. Man tog kontakt til A/S Bevola, som tog ud og kiggede på sagen og derefter udviklede en løsning. Løsningen var en multifunktionsrampe, der kunne placeres på flere forskellige niveauer, således at deres arbejdslift kunne køres op på forsvarlig vis, når pærerne skulle skiftes. A/S Bevola fandt den rigtige løsning, stod for beregning, tegning, produktion og levering.

6 Plastboks Guard Systems Guard Systems i Norge havde behov for hjælp til udvikling af 2 stk. plastbokse til indbygning af GPS-systemer til udendørsbrug. De havde ikke selv udviklingskompetencer og søgte derfor en virksomhed, der kunne klare opgaven. A/S Bevola udviklede boksene fra idé til færdigt produkt og står idag for produktion og levering via en af vores partnere i Kina. Boksene overholder IP67 for tæthed og er indvendigt monteret med vibrationshæmmende materiale.

7 Safe-Wall Østkystens Entreprenør firma Østkystens Entreprenør firma, ønskede et firma til at udvikle en ide. Ideen var et produkt, der skulle erstatte de nuværende finerplader, der på mere eller mindre sikre måder blev sat som sikring af udgravninger. Man ønskede et produkt, der kunne genanvendes i stedet for som det sker i dag, man sætter finerplader ned og når arbejdet er færdigt kasseres de, da de i mange tilfælde er ødelagt af vand. A/S Bevola gik ind i projektet og fandt de rigtige løsninger. I dag er produktet introduceret i Danmark, og A/S Bevola står for produktionen. Safe-Wall er lavet i aluminium og systemet er et modulsystem, der gør det muligt at sikre selv meget store udgravninger. Når arbejdet er færdigt tages systemet bare op og med og kan benyttes til næste opgave, en langt mere prisbillig og miljørigtig løsning. Systemet er afprøvet og testet for styrke hos Teknologisk Instituts Materialeafprøvning. A/S Bevola håndterede opgaven fra idé til færdigt produkt.

8 Vandinddæmningssystem Flood Defence Biing Service har udviklet et mobilt vandinddæmningssystem. Virksomheden er en udviklingsvirksomhed, der havde behov for en samarbejdspartner, der kunne producere en række specialkoblinger i aluminium. A/S Bevola tog projektet fra tegningsstadiet og skabte en prototype, og efterfølgende har A/S Bevola stået for de første produktioner. A/S Bevola har yderligere produceret specielle transport og opbevaringsbokse til systemet, der indtil videre er solgt til den franske stats nationale katastrofeberedskab.

9 Start/stop-enhed Flood Defence Denne komponent er en delenhed til Biings mobile vandinddæmningssystem. Koblingen sikrer start og stop til vandpåfyldning og aftapning. Start/stop-enheden er udført i aluminium.

10 Platform og trappe Skælskør Kommune Skælskør kommune havde behov for en platform over bassinet på deres rensningsanlæg. A/S Bevola udviklede, tegnede og leverede en løsning med trappe og platform med skridsikkert dæk, ca. 10x7 mtr.

11 Kørerampe/platform JSB Plast JSB Plast i Ringkøbing havde behov for en effektiv løsning til aflæsning af containere. Deres nuværende løsning kunne kun håndtere en container ad gangen, hvilket var både ineffektivt og omkostningstungt. Målet var at kunne aflæse enten 2 containere eller en container, og så skulle man kunne tage imod diverse aflæsning. A/S Bevola tog udfordringen og designede, beregnede og producerede en løsning, der kunne håndtere 2 containere. Da den ene side af rampen var justerbar, kunne den håndtere andre former for aflæsning. Resultatet var en kosteffektiv og sikker løsning med lang holdbarhed og et minimum af vedligeholdelse.

12 Talerstol A/S Bevola A/S Bevola havde behov for en talerstol til sit uddannelsescenter. Vi designede en helt speciel lækker løsning i et nutidigt design. Bordpladen er snedker lavet og selve talerstolen er elokseret i en mørkegrå farve, og der er monteret lys og ekstra hylde i talerstolen.

13 Platform til afvaskning af saltspredere Faxe Kommune Faxe kommune har ønsket en løsning til rensning af deres saltspredere. I dag står man på en jordvold i en akavet stilling og forsøger at vaske saltsprederne. De har ønsket en mobil løsning med trappe og platform med gelænder/hegn, således at arbejdet kan blive udført effektivt og forsvarligt. A/S Bevola har designet og tegnet et forslag som nu er ved at blive produceret..

6 special dæksler. Skælskør Kommune

6 special dæksler. Skælskør Kommune 6 special dæksler Skælskør Kommune Skælskør Kommune havde behov for såvel en arbejdsmiljø som miljørigtig løsning på 6 store specialdæksler til deres rensningsanlæg. Dækslerne skulle erstatte nogle tunge

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden. Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand

Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden. Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand Uponor IQ forsinkelsesmagasin Ved at anvende Uponor IQ rør

Læs mere

Dansk Retursystem A/S - en miljøvirksomhed

Dansk Retursystem A/S - en miljøvirksomhed Dansk Retursystem A/S og DYT Dansk Retursystem A/S - en miljøvirksomhed Dansk Retursystem A/S skaber nye råstoffer Vi gør brugte flasker og dåser til råstoffer for nye fødevareemballager Vi sørger for

Læs mere

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Brugermanual. Scanomat snegleautomat. 2000/15. SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Introduktion: Denne brugermanual forklarer brugen af snegleautomat

Læs mere

Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk WWW.SCHANFLEX.

Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk WWW.SCHANFLEX. Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk Virksomheds beskrivelse Rense og Sanitetstelt Selvrejsende væskebeholder Rense og

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Ifor Williams hestetrailere

Ifor Williams hestetrailere Ifor Williams hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte 2 20 23 35 40 45 54 2 lift elevatorer Premier Liften Semi automatisk lift Leveres standard med skakt

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Ingen vejrbegrænsning

Ingen vejrbegrænsning Ingen vejrbegrænsning Hvad siger vejrudsigten? Lørdag 28 Søndag 19 1 m/s 12 m/s Alu-single & Alu-double Skydedøre til glasinddækning af udestuer, overdækninger og altaner Driller vejre t? D r l i v l r

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium Opdag det nye HAKI Light Nu har HAKI fremstillet et helt nyt system til dig, der har brug for et let, men stærkt stillads. Systemet hedder HAKI Light.

Læs mere

Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg...

Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg... Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg... Mobilt sikkerhedsskab til bærbare pc er MobilSafe F&P godkendt, hovedgruppe 1, rød (Model 24 og 36) Et- eller to-dørs sikkerhedsskab fremstillet

Læs mere

Hvad skal De vælge? Protema

Hvad skal De vælge? Protema Protema Protema Hvad skal De vælge? Protema løftevogne har i mange år været solgt til mange forskellige brancher, i store dele af verden. Vi har mødt de fleste håndterings problemer og kan derfor sætte

Læs mere

Gennemgang af fedtudskiller NS4, type FA, Bokn Plast

Gennemgang af fedtudskiller NS4, type FA, Bokn Plast Gennemgang af fedtudskiller NS4, type FA, Bokn Plast Overenstemmelsesrapport Projekt nummer: 1328891-2/2007 Udført for: Bokn Plast 5561 Bokn Norge Emner: CE-mærkning, overensstemmelse, fedtudskillere Udført

Læs mere

PanPac Engineering a/s

PanPac Engineering a/s PanPac Engineering a/s Robotpalletering Sækkefyldning Folievikling Robot palletering Hurtig og pålidelig palletering Få en hurtig, flot og pålidelig palletering PanPac er den bedste på markedet til at

Læs mere

CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver

CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver GRÅ BETON- OPGAVER Mobilsilo er en stærk løsning til landbrugets større betonopgaver Når landbrugets større byggeopgaver skal gennemføres,

Læs mere

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk 3D print i plast fra idé til produktionsklart design www.vink.dk Enhver virksomhed med CADdesignere burde have en Blueprinter Designet, udviklet og produceret i Danmark Blueprinter er en kontor-, bruger-

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport

s-max c-max U2 SDM7 Aflastningen til Deres personale www.aat-online.de Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport Aflastningen til Deres personale Den pålidelige hjælper til rednings- og sygetransport s-max c-max U2 SDM7 www.aat-online.de s-max 160 kg Utila ALS 300 Ved sygetransport sker det ofte at patienten skal

Læs mere

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser:

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser: Hæve/Sænke skammel. Vi har valgt at tage fat i den problemstilling, som hedder Faldulykker i hjemmet. Langt de fleste ulykker sker i og omkring hjemmet. Stød og slagskader pga. fald, er på toppen af listen

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør, at vi

Læs mere

GIV DIT AFFALD NYT LIV DET SORTERER UNDER DIG

GIV DIT AFFALD NYT LIV DET SORTERER UNDER DIG GIV DIT AFFALD NYT LIV DET SORTERER UNDER DIG Ny genbrugscontainer på vej GIV DIT AFFALD NYT LIV D E T S O R T E R E R U N D E R D I G Du får snart en ny genbrugscontainer Hvis du har din egen papircontainer

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Underleverandørarbejde Linatech udfører en bred vifte af underleverandøropgaver til flere brancher. Vi har fokus på arbejdsopgaver, som stiller høje

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. på din skole eller institution?

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. på din skole eller institution? KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING på din skole eller institution? DANMARK UDEN AFFALD! Regeringens ressourcestrategi DANMARK UDEN AFFALD fokusområde er, at vi skal genanvende mere og forbrænde

Læs mere

Professionelle tagrendeløsninger

Professionelle tagrendeløsninger Professionelle tagrendeløsninger FAKTA Dansk produceret NG PRO RAIN OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Kurt Jensen Maskinfabrik A/S

Kvalitetshåndbog. for. Kurt Jensen Maskinfabrik A/S Kvalitetshåndbog for Kurt Jensen Maskinfabrik A/S Side 1 af 9 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord og virksomhedsdata 2 2. Organisationsplan 5 3. Kvalitetsmålsætning

Læs mere

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88 På Langagervej i Aalborg har Færch & Co. været med til at opføre 130 ungdomsboliger, hvor der blandt andet blev lagt mere end 5000 m 2 trægulve, træbeton-lofte m.m. Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV

Læs mere

Vejledning. Nedgravede affaldsbeholdere

Vejledning. Nedgravede affaldsbeholdere Vejledning Nedgravede affaldsbeholdere Nedgravede affaldsbeholdere I Ringsted Kommune er der mulighed for, at boligselskaber, ejerforeninger, andelsboligforeninger mv. (i det følgende benævnt grundejer

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

AFFALDSHÅNDTERING MED STIL

AFFALDSHÅNDTERING MED STIL KUNDETILPASSEDE LØSNINGER ER VORES STANDARD. - HELT OG DELVIST NEDGRAVEDE AFFALDSBEHOLDERE - AFFALDSHUSE, MILJØHUSE OG AFSKÆRMNINGER TIL AFFALDSBEHOLDERE - MOBILSUG OG STATIONÆRT SKRALDESUG - SKAKTSYSTEMER

Læs mere

CUBUS dobbelt carport

CUBUS dobbelt carport CUBUS dobbelt carport Vigtig information! CUBUS carport er først galvaniseret og dernæst pulverlakkeret. Alle dele kommer med en plastfolie til beskyttelse af overfladen. Denne folie skal tages af straks

Læs mere

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE VI ER EKSPERTER I MATERIALEFLOW

Læs mere

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS Nem, billig og komplet løsning Aldrig før har det været så hurtigt, nemt og billigt at udvide din fravænningsstald med 72 m 2

Læs mere

Translyft LØFTEBORDE

Translyft LØFTEBORDE Translyft LØFTEBORDE Enkeltsaks/Dobbeltsaks Enkeltsaks Dobbelt vertikal Dobbelt horisontal En praktisk indrettet arbejdsplads sparer meget tid og betyder en stor lettelse for den enkelte medarbejder hver

Læs mere

Højtryksrensere 2015

Højtryksrensere 2015 Højtryksrensere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF040215-0168 Kraften i vand plus kraft af tryk: Dette

Læs mere

Dinleverandørafprofessionel, miljøvenligledkvalitetsbelysning

Dinleverandørafprofessionel, miljøvenligledkvalitetsbelysning Dinleverandørafprofessionel, miljøvenligledkvalitetsbelysning Green-:IDA/S www.green-id.dk led@green-id.dk tlf.86645565 GU10 pærer Linse: OpPsk glas (lysgennemstrømning 97%+) Sokkel: Trykstøbt aluminium

Læs mere

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport.

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport. 03-10-2013 Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision,

Læs mere

Tlf.: Fax: Brugsanvisning Lenos light 30 o automatisk lejringssystem

Tlf.: Fax: Brugsanvisning Lenos light 30 o automatisk lejringssystem Tlf.: 86 55 70 45 Fax: 86557145 Brugsanvisning Lenos light 30 o automatisk lejringssystem Indholdsfortegnelse Lenos light. SIDE: Forord 3 2. Sikkerheds instruktion. 3 3. System installering og opsætning

Læs mere

BRANCHEOVERSIGT. 3 Elkjærvej 100. 7500 Holstebro. Tlf: 97 40 24 99. Fax: 97 40 52 68. E-mail: mail@scan-plast.com

BRANCHEOVERSIGT. 3 Elkjærvej 100. 7500 Holstebro. Tlf: 97 40 24 99. Fax: 97 40 52 68. E-mail: mail@scan-plast.com BRANCHE OVERSIGT SCAN-PLAST Scan-Plast udvikler og markedsfører primært egne produkter i komposit, som henvender sig til det offentlige, erhvervssektoren, industri, fiskeri og landbrug, såvel indland som

Læs mere

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Rammeaftaler et tæt samarbejde Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Alle typer ledninger kan fornyes med en Aarsleff Strømpeforing vandrette såvel som lodrette. Rammeaftaler et tæt samarbejde

Læs mere

Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden

Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden www.alulock.com Danish designed and engineered Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden En vejledning i hvilke krav en arbejdsplatform eller stige skal leve op til, ved udførsel af arbejde

Læs mere

Drift og Vedligehold. Ventilator. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Ventilator. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Ventilator Denne drift- og vedligeholdelsesmanual er gældende for JRV's ventilatorer. Den indeholder vigtige informationer om brug, drift og vedligeholdelse. Derudover indebærer den

Læs mere

Flere og flere vælger Seem

Flere og flere vælger Seem Flere og flere vælger Seem - dit naturlige valg.. Kalve på www.seem.dk Øverst og midtfor: Sektionshytten til 3 kalve er flytbar med pallegaffel til truck eller traktor. Ergonomisk korrekt placerede rustfrie

Læs mere

Præstbro Maskiner A/S

Præstbro Maskiner A/S Præstbro Maskiner A/S Hovedgaden 32, Præstbro 9330 Dronninglund Danmark TEL. ++45 98 86 72 88 FAX ++45 98 86 74 66 E-mail firma@praestbromaskiner.dk Web www.praestbromaskiner.dk Bruger Håndbog MOTOR STYRING

Læs mere

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI Glæden ved iskoldt drikkevand DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI HVILKE OVERVEJELSER SKAL MAN GØRE SIG... ØKONOMI - KVALITET - BÆREDYGTIGHED ØKONOMI: For KUVATEK er økonomi et spørgsmål

Læs mere

Indsamling og genanvendelse af hård PVC. Nemt for dig godt for miljøet

Indsamling og genanvendelse af hård PVC. Nemt for dig godt for miljøet Indsamling og genanvendelse af hård PVC Nemt for dig godt for miljøet WUPPI gør det nemt for dig at tage miljøansvar Danmark er det eneste land, som gennem lovgivning sikrer, at PVC-affald indsamles til

Læs mere

Tømning af bundfældningstanke ANSVAR ADGANG AFREGNING ANDRE GODE RÅD

Tømning af bundfældningstanke ANSVAR ADGANG AFREGNING ANDRE GODE RÅD Tømning af bundfældningstanke ANSVAR ADGANG AFREGNING ANDRE GODE RÅD Fælles tømningsordning Fælles tømningsordning Halsnæs og Frederikssund Forsyning har indgået en ny kontrakt med en entreprenør om tømning

Læs mere

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Tillykke med købet af Genie B Gulvvaskemaskine Maskinen leveres i en kasse. Læs altid instruktionen før maskinen tages i brug. Vær opmærksom på, at kassen som

Læs mere

www.thistedkloakservice.dk

www.thistedkloakservice.dk www.thistedkloakservice.dk Profil Thisted Kloakservice er en familieejet virksomhed med mere end 20 års erfaring fra branchen. Kernekompetencerne er højtryksspuling og slamsugning, men vi kan meget mere

Læs mere

INDFØRELSE AF 2-DELT INDSAMLING AF RESTAFFALD OG ORGANISK AFFALD

INDFØRELSE AF 2-DELT INDSAMLING AF RESTAFFALD OG ORGANISK AFFALD PROJEKTNUMMER 31.3030.23 INDFØRELSE AF 2-DELT INDSAMLING AF RESTAFFALD OG ORGANISK AFFALD SWECO DANMARK A/S BETINA HYLLEBERG SKJØTH Sweco Sweco Kokbjerg 5 DK 6000 Kolding, Telefon +45 82 28 14 00 Fax +45

Læs mere

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde PART OF THE EKOKEM GROUP Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde Introduktion til NORDs Bæredygtighedsnøgle Stoffer i forbrugsprodukter har medført hormonforstyrrelser hos mennesker Bæredygtighed er

Læs mere

Ulefos Målerbrønde. Et montagevenligt kvalitetsprodukt

Ulefos Målerbrønde. Et montagevenligt kvalitetsprodukt Ulefos Målerbrønde Et montagevenligt kvalitetsprodukt Ulefos Målerbrønde - To modulopbyggede standard modeller Ulefos producerer to typer målerbrønde, én udført i korrugeret PE/PP anlægsrør og én fuldisoleret

Læs mere

Professionelle kvistløsninger

Professionelle kvistløsninger Professionelle kvistløsninger FAKTA Dansk produceret OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink,

Læs mere

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision, og uafhængig

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

RAVENDO RANDERsbøREN

RAVENDO RANDERsbøREN RAVENDO Randersbøren Efter fusionen med Danbøren A/S i 2005 er fabrikken flyttet til Viborg, hvor al produktion, lager og admini stration i dag er samlet. Ravendo/Randersbøren et solidt brand Ravendo/Randersbøren

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af, at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør at vi

Læs mere

ZENZO GROUP. Modulopbyggede kvalitetsprodukter. group group part of biobag group part of biobag group

ZENZO GROUP. Modulopbyggede kvalitetsprodukter. group group part of biobag group part of biobag group group ZENZO GROUP Modulopbyggede kvalitetsprodukter Modulopbyggede kvalitetsprodukter Skal der etableres nyt busskur, affaldshus eller cykelparkering, er det væsentligt at vurdere kvaliteten af de materialer,

Læs mere

0,1 vurdering af rullebordet FlexVan fra Standard Systemer

0,1 vurdering af rullebordet FlexVan fra Standard Systemer 0,1 vurdering af rullebordet FlexVan fra Standard Systemer Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har i regi af Afdeling for Velfærdsinnovation vurderet et rullebord fra Standard Systemer.

Læs mere

NOTAT. Spuling/vask af affaldsbeholdere

NOTAT. Spuling/vask af affaldsbeholdere 30 Spuling/vask af affaldsbeholdere Dette notat opsummerer Swecos erfaringer vedrørende spuling/vask af affaldsbeholdere ifm. ruteindsamling af husholdningsaffald. Der er taget kontakt til en række leverandører

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

Vig Lyngs VVS Steen Olesen, Autoriseret gas- og vandmester

Vig Lyngs VVS Steen Olesen, Autoriseret gas- og vandmester VINTERAFTAPNING AF HUSE BYGGET ELLER RENOVERET FØR 1980... 2 VINTERAFTAPNING AF HUSE BYGGET ELLER RENOVERET EFTER 1980 TIL CA. 1995... 4 VINTERAFTAPNING AF HUSE BYGGET ELLER RENOVERET CA. 1995 OG FREM

Læs mere

Punkt x: Budget 2018 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse

Punkt x: Budget 2018 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse 28. september 2017 Punkt x: Budget 2018 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse 1 Indstilling Alle beløb i denne indstilling er ekskl. moms. Indstillingen er udarbejdet

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

Mangar gør dit liv lettere. Løftehjælpemidler

Mangar gør dit liv lettere. Løftehjælpemidler Mangar gør dit liv lettere Løftehjælpemidler ELK Løftepude Rejs faldne personer op alene uden at belaste rygge Den fleksible ELK løftepude kan betjenes af én hjælper Fordele: Borgeren rejses hurtigt op

Læs mere

Kyndestoft Maskinfabrik Produktoversigt 2010

Kyndestoft Maskinfabrik Produktoversigt 2010 Kyndestoft Maskinfabrik Produktoversigt 2010 En oversigt over kyndestoft maskinfabriks produkter Indhold Indhold...1 Trailersprøjter 5500/7000...2 Liftsprøjter...2 Teleskopbom...2 Injektion...3 Mikronæring...3

Læs mere

Standard skabe og monteringskasser

Standard skabe og monteringskasser Standard skabe og monteringskasser Valgguide fra Schneider Electric alsidighed tid effektivitet service Spacial S3D Spacial S3D vægmonterede stålskabe RAL 7035 IP66 rustfrit stål vægmonterede skabe Børstet

Læs mere

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service ADPF 1100 Oplysninger om sikkerhed 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 Indstilling 9 10 11 11 Skader på glas og andet service 11 (which is a sub-heading) 11 8) Installationsvejledning Forberedelse

Læs mere

Minirenseanlæg & Nedsivningsanlæg

Minirenseanlæg & Nedsivningsanlæg Minirenseanlæg & Nedsivningsanlæg TV-INSPEKTION STRØMPEFORING KLOAKRENOVERING AUT. KLOAKMESTER Minirenseanlæg Minirenseanlæg er et biologisk renseanlæg, hvis funktion er, med et minimum af styring og økonomiske

Læs mere

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl Moderne og funktionelt byggeri med Tonality facadetegl Et komplet udtryk med Tonality facadetegl Hirtshals Transportcenter i mørkegrå Tonality. Da det gamle toldcenter i Hirtshals var blevet for småt,

Læs mere

Tømning af bundfældningsog samletanke

Tømning af bundfældningsog samletanke Tømning af bundfældningsog samletanke Lejre Forsyning Ansvar Adgang Afregning Andre gode råd Hvorfor en tømningsordning? Formålet med en obligatorisk tømningsordning er at sikre, at alle bundfældningstanke

Læs mere

Idékatalog. Idéer til at mindske nedslidning blandt medarbejdere

Idékatalog. Idéer til at mindske nedslidning blandt medarbejdere Idékatalog Idéer til at mindske nedslidning blandt medarbejdere Udviklet af medarbejdere i plejesektoren i Odsherred Kommune i foråret 2012 1 Med udgangspunkt i spørgsmålet Hvordan kan vi mindske fysisk

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3.1. Arbejde ved tagfod og på tagfladen på tage med en hældning på 34 til 60 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på 34 til 60 grader,

Læs mere

Glass Cleaning System Vand Miljø Teknik

Glass Cleaning System Vand Miljø Teknik info@brandt-tec.com Glass Cleaning System www.brandt-tec.com Vand Miljø Teknik + 45 40 40 30 36 + 45 66 16 17 36 1 2 Dette vaskeanlæg kan anvendes på glas På Facader Til vask af Solceller Det hele startede

Læs mere

Ring 2713 0096 produktkatalog 1 Ring 2713 0096

Ring 2713 0096 produktkatalog 1 Ring 2713 0096 Rin g 27 13 00 96 produktkatalog 1 96 1 0 30 g Rin 27 Vi hjælper med alt.. Indholdsfortegnelse Alurammer... 4 Lærredsrammer m/print... 4 Stof bannere m/print... 5 PVC og Mesh bannere m/print... 5 Enkeltsidet

Læs mere

Pusleborde. - højderegulering for sunde arbejdsstillinger

Pusleborde. - højderegulering for sunde arbejdsstillinger Pusleborde - højderegulering for sunde arbejdsstillinger Fleksible pusleborde Gode og sunde arbejdsstillinger kræver fleksible løsninger. Puslebordene fra Pressalit Care har et velovervejet design, der

Læs mere

Indretningsforslag fra Modul-System for Peugeot. Partner, Expert & Boxer. www.modul-system.dk

Indretningsforslag fra Modul-System for Peugeot. Partner, Expert & Boxer. www.modul-system.dk Indretningsforslag fra Modul-System for Peugeot Partner, Expert & Boxer www.modul-system.dk Modul-System Som kunde hos Modul-System kan du være sikker på, at du har foretaget et klogt valg. Vi har mere

Læs mere

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Simon Moos Maskinfabrik a s MOOS slamsugeren Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Vi bygger på stærke værdier... Simon Moos Maskinfabrik har 30 års erfaring i konstruktion og produktion

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig Hansen Balcony Hansen Balcony er et dansk udviklet og produceret profilsystem til lukning af altaner. Med Hansen Balcony

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Troldtekt: Take-back-ordning sikrer optimal udnyttelse af ressourcer og et mindre CO2-aftryk

Troldtekt: Take-back-ordning sikrer optimal udnyttelse af ressourcer og et mindre CO2-aftryk Troldtekt: Take-back-ordning sikrer optimal udnyttelse af ressourcer og et mindre CO2-aftryk For Troldtekt A/S gav deltagelse i Rethink Business mulighed for at realisere et ønske om at få at etableret

Læs mere

Modulrum til køl og frys Celltherm

Modulrum til køl og frys Celltherm Modulrum til køl og frys modulrum til køl og frys er et tysk kvalitetsprodukt. Rummene opbygges af sandwich paneler, der er isoleret med CFC- og HFC-frit PUR-skum, der garanterer lave driftsomkostninger.

Læs mere

Dogmeregler og designprincipper

Dogmeregler og designprincipper Dogmeregler og designprincipper Lotte Lyngsted Jepsen Hatch & Bloom Hugo Schmidt VE2 På vegne af konsortiet Rethink Plastic rethinkplastic.dk Udfordring På globalt plan var det i 2015 kun 9% af den samlede

Læs mere

Bedre planlægning mindsker skader og nedslidning

Bedre planlægning mindsker skader og nedslidning Bedre planlægning mindsker skader og nedslidning Faktaark 1 - Planlægningsværktøj I får her et planlægningsværktøj, som I fremover kan bruge, når I udregner tilbud på nye byggeopgaver og planlægger kommende

Læs mere