REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College"

Transkript

1 VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Skejbyvej 1, 8240 Risskov, Mødelokale 2 Mødedato: 18. maj 2015 Mødetidspunkt: Deltagere Lotte Henriksen, Socialchef, Socialforvaltningen Aarhus Kommune Lisa Lærke Iversen, Udviklingskonsulent Dansk Røde Kors Birte Zielke, Socialrådgiver, Regionshuset i Viborg Runa Steenfeldt, Områdeleder, Randers Kommune Jette Lorenzen, direktør for social- og sundhedsområdet, Odder Kommune Elsebeth Dam Simonsen, Jobcenterchef Holstebro Kommune Lars Bluhme, Rektor Odder Gymnasium Mads Bilstrup, Regionsformand DS Region Nord Lena Skovgaard, Socialrådgiver, Holstebro Kommune Anne Mette Kjeldsen, Adjunkt Institut for Statskundskab, AAU Gitte Sommer Harrits, Lektor Institut for Statskundskab, AAU Medarbejderne ved Socialrådgiveruddannelsen Bente Adolphsen, underviser Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus Trine Glassow, Underviser Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro REFERAT Referent: Lene Tetsche Chefsekretær J. Nr. U Dato: 12. juni /7 De studerende ved Socialrådgiveruddannelsen Ditte Dølrath Westergaard, Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro Frederik Remmen, der deltog i stedet for Camilla Anholm Salomonsen, Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus pga. afbud Repræsentant for VIAs ledelse Hanne Sandahl, Uddannelseschef Socialrådgiveruddannelsen i VIA Tilforordnet Bente Vibeke Lauridsen, Uddannelsesleder Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus Flemming Højhus Jeppesen, Uddannelsesleder Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro Tilknyttet uddannelsesudvalget for efter- videreuddannelsesområdet Kirsten Roelsgaard, Områdechef, Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Mødeleder Lotte Henriksen, formand for uddannelsesudvalget Gæster Chefkonsulent Karen Meisner Christensen Forsknings- og Udviklingschef Andreas Rasch-Christensen FoU-leder Lene Mosegaard Søbjerg Afbud Lisa Lærke Iversen, Birte Zielke, Runa Steenfeldt, Elsebeth Dam Simonsen, Lena Skovgaard, Camilla Anholm Salomonsen

2 Referent Chefsekretær Lene Tetsche Socialrådgiveruddannelsen i VIA 2/7 Dagsorden 1. Velkomst v/formand Lotte Henriksen 2. Tema 1: Institutionsakkreditering v/chefkonsulent Karen Meisner Christensen 3. Tema 2: Studentertilfredshed v/uddannelsesleder Flemming Højhus Jeppesen og Uddannelsesleder Bente Vibeke Lauridsen 4. Tema 3: FoU-centre og programmer v/ Forsknings- og udviklingschef Andreas Rasch-Christensen og FoU-leder Lene Mosegaard Søbjerg 5. Frem mod næste møde herunder VIA Pædagogik og Samfunds strategi samt mødekalender i 2016 v/formand Lotte Henriksen og uddannelseschef Hanne Sandahl Punkt 1. Velkomst Lotte Henriksen Velkomst. Lotte Henriksen bød velkommen til uddannelsesudvalgsmødet og ser frem til spændende drøftelser af dagens temaer. Dagsordenen blev godkendt. Punkt 2. Tema 1: Institutionsakkreditering Karen Meisner Christensen 1: Notat til uddannelsesudvalg om institutionsakkreditering 2: Invitation til møde med bestyrelsen den 14. september Tema: Institutionsakkreditering og uddannelseskvalitet. Institutionsakkreditering I 2015 og 2016 skal VIA institutionsakkrediteres. Uddannelsesudvalget orienteres om processen frem mod akkrediteringen samt uddannelsesudvalgets rolle i dette forløb. Institutionsakkrediteringen er en afprøvning af, hvorvidt VIAs kvalitetssystem sikrer uddannelsernes kvalitet indhold og relevans. En central del af VIAs kvalitetssystem er den årlige afrapportering og efterfølgende udarbejdelse af kvalitetsrapporter. Uddannelsesudvalget præsenteres for resultaterne af de seneste kvalitetsrapporter.

3 Uddannelseslederne vil på baggrund af de udarbejdede kvalitetsrapporter inddrage udvalgte nedslagspunkter til drøftelse og kvalificering i uddannelsesudvalget. 3/7 Uddannelsesudvalgets rolle Medlemmer i VIAs uddannelsesudvalg kan få en direkte rolle i institutionsakkrediteringen ifm, med det første institutionsbesøg, hvor akkrediteringspanelet skal mødes med repræsentanter for aftagere. Omdrejningspunkterne for dialogen med aftagere er ikke specificeret men formodes at være samarbejdet om at sikre uddannelsernes relevans. Ud over den direkte involvering i akkrediteringen er uddannelsesudvalget et vigtigt forum for kontakt mellem uddannelsen og aftagere af uddannelsens dimittender. Udvalget er en vigtig kilde til viden om uddannelsens kvalitet og relevans og kan berige uddannelsen med viden om: aftagernes kompetencebehov sammenholdt med uddannelsens indhold, aftagernes vurdering af dimittenders faglige kvalifikationer og evne til at håndtere praksisudfordringer, aftagernes behov for kompetenceudvikling af medarbejdere Udvalget er et forum for drøftelse af uddannelsens kvalitet og relevans. Uddannelserne indhenter systematisk viden om uddannelsernes kvalitet og relevans fra studerende, dimittender og aftagere. Invitation til møde med VIAs bestyrelse VIA har oparbejdet en tradition for, at uddannelsesudvalgene, EVU-rådet og bestyrelsen med jævne mellemrum mødes for at styrke samarbejdet og drøfte aktuelle problemstillinger. VIAs bestyrelse vil gerne videreføre denne tradition og inviterer derfor til møde den 14. september kl Mødets temaer er institutionsakkreditering og uddannelseskvalitet. Mødets deltagere vil være bestyrelsens medlemmer, direktionen og tre repræsentanter fra hvert uddannelsesudvalg og EVU-rådet. Udover uddannelsesudvalgets formand udpeges yderligere to medlemmer af uddannelsesudvalget til at deltage i mødet og uddannelsesudvalgets sekretær tilmelder de tre personer efterfølgende. Uddannelseschef Hanne Sandahl rammesatte punktet og chefkonsulent Karen Meisner Christensen præsenterede VIAs institutionsakkrediteringsproces med specielt fokus på uddannelsesudvalgets rolle i forhold til aftagerperspektivet. Det fremgik af præsentationen, at uddannelsesudvalget har drøftet og behandlet flere parametre i institutionsakkrediteringen, hvilket fremgår af tidligere referater og temadrøftelser i uddannelsesudvalget. Uddannelsesudvalgets rolle er at medvirke til at sikre uddannelsens kvalitet indhold og relevans i forhold til samfundets behov. Uddannelsesudvalget er tiltænkt en meget vigtig rolle i institutionsakkrediteringen, hvor akkrediteringspanelet forventeligt skal mødes med repræsentanter for aftagerne i forhold til uddannelsens relevans og aftagernes behov for uddannelsens dimittender. Institutionsakkrediteringen er en lang og omfattende proces, inddelt i en række faser. VIA er i øjeblikket er i en forberedende fase frem til den 1. oktober 2015, hvor anmodning om institutionsakkreditering fremsendes i form af en selvevaluering.

4 Selve akkrediteringen forventes gennemført i foråret 2016 og den endelige afgørelse forventes efter sommeren /7 En central del af VIAs kvalitetssystem er uddannelsernes årlige rapportering og udarbejdelse af kvalitetsrapport. Kvalitetsrapporterne 2014 er netop færdigudarbejdet og vil sammen med de udarbejdede handleplaner blive behandlet på uddannelsesudvalgets næste møde i september, hvor institutionsakkreditering sættes på dagsordenen igen til indgående drøftelse. VIAs nye kvalitetspolitik blev udleveret i udkast. Der forventes ikke ændringer i den endelige udgave, der medsendes referatet som bilag. Karen Meisners præsentation er vedlagt som bilag til referatet. Opsamling på baggrund af temadrøftelsen vedr. kvalitetsarbejdet på Socialrådgiveruddannelsen: Uddannelsesudvalget har forskellige perspektiver og muligheder i forhold til at kvalificere uddannelsen afhængig af, om udvalgets medlemmer er repræsentanter fra aftagerfeltet, forskningsområdet, faglig organisation, underviserrepræsentant eller studenterrepræsentant Uddannelsesudvalget kan medvirke til udpege nødvendige kompetencer hos de studerende på uddannelsen Uddannelsesudvalget kan medvirke til at understøtte, at uddannelsen tilrettes i forhold til ændringer af praksis Uddannelsesudvalget udgør et rum for faglige refleksioner i forhold til uddannelsen som eksempelvis: o Hvilken progression ønskes i uddannelsen og hvordan skabes denne? o Hvordan skabes sammenhæng i en modulopbygget uddannelse? o Hvilken dannelse og hvilke personlige kompetencer anbefaler aftagerfeltet og andre aktører, at uddannelsen understøtter ved de studerende? Sparring mellem uddannelsen og uddannelsesudvalget med henblik på at dele refleksioner om de problemstillinger, der findes på uddannelsen store som små/lette som svære Uddannelsens indhold og relevans, videngrundlag, studiemiljø bruge de studerende i uddannelsesudvalget til refleksion og drøftelser Invitation til møde med VIAs bestyrelse Følgende medlemmer af uddannelsesudvalget er tilmeldt og deltager i mødet med VIAs bestyrelse og EVU-rådet den 14. september2015: 1. Lotte Henriksen 2. Mads Bilstrup 3. Gitte Sommer Harrits 4. Hanne Sandahl Punkt 3. Tema 2: Studentertilfredshed Bente Vibeke Lauridsen Flemming Højhus Jeppesen 3: Handleplan studentertilfredshed, Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro 4: Handleplan studentertilfredshed, Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus VIA Pædagogik og Samfund Hovedområde gennemfører studentertilfredshedsundersøgelser hvert 2. år. Seneste studentertilfredshedsundersøgelse blev gennemført i efteråret 2014.

5 Socialrådgiveruddannelsen har arbejdet med resultaterne af undersøgelsen, som har været drøftet med underviserne, de studieadministrative medarbejdere, de studerende samt i det lokale samarbejdsudvalg. På baggrund af studentertilfredshedsundersøgelsens resultater og de efterfølgende drøftelser har uddannelseslederne udarbejdet handleplaner for at øge studentertilfredsheden. Uddannelsesleder Flemming Højhus Jeppesen, Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro og uddannelsesleder Bente Vibeke Lauridsen, Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus præsenterer de væsentligste nedslagspunkter i undersøgelsen. Der ønskes en drøftelse med uddannelsesudvalget med henblik på en kvalificering af opmærksomhedspunkter ud fra 2-3 brændende spørgsmål. Uddannelsesleder Flemming Højhus Jeppesen, Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro og uddannelsesleder Bente Vibeke Lauridsen, Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus præsenterede de væsentligste nedslagspunkter i undersøgelsen og de udarbejdede handleplaner. Chefgruppen i VIA Pædagogik og Samfund har besluttet, at der skal indgå tre tværgående fokusområder i uddannelsesstedernes behandling af studentertilfredshedsundersøgelsen 2014 og udarbejdelse af handleplaner. De tre tværgående fokusområder for alle udbudssteder i VIA: 1. Uddannelsernes arbejde med og udvikling af feedback til studerende 2. Uddannelsernes arbejde med og udvikling af studieintensitet 3. Ledelse og organisering bedre kommunikation om aflyste timer, og færre aflyste timer, tilgængelig information til studerende om uddannelsen, eksamen, opgaver, materialer mv. De valgte indsatsområder på socialrådgiveruddannelsen i Aarhus: 1. Ledelse, planlægning og organisering 2. Studieglæde/studieintensitet og undervisning 3. Implementering af evalueringskoncept evaluering, læring og involvering 4. Kobling mellem teori og praksis 5. Udvikling af fælles it App mhp. tilgang til informationer og systemer på uddannelsen De valgte indsatsområder på socialrådgiveruddannelsen i Holstebro: 1. Feedback og tilbagemelding til studerende 2. Udvikling af studievejledningen 3. Udvikling af de internationale perspektiver Uddannelsesleder Flemming Højhus Jeppesens og Uddannelsesleder Bente Vibeke Lauridsens præsentationer er vedlagt som bilag til referatet. Opsamling på temadrøftelse af, hvordan de studerendes ansvarlighed og læringsudbytte kan styrkes: Forventningsafstemning ved starten af modulet mellem underviser og studerende Feedback - til overvejelse: Kan spørgsmålet være stillet forkert? Det handler måske ikke om at få mere men snarere om opbygning af faglig identitet Kollektiv tilbagemelding suppleres evt. med tilbud om individuel tilbagemelding Forslag om etablering af logbog til belysning af aktiviteter i kvadrant 3 og 4 i studieaktivitetsmodellen Hvilke kompetencer hos de studerende er relevante for mobilitet? Udarbejdelse af oversigt over de fonde, studerende kan søge med henblik på udlandsophold 5/7

6 Punkt 4. Tema 3: FoU centre og programmer 6/7 Andreas Rasch-Christensen Lene Mosegaard Søbjerg 5: Notat om PSH Videnarkitektur 6: Notat Udkast til FoU-programmer 2016 I VIA Pædagogik og Samfund pågår der i øjeblikket et udviklingsarbejde med henblik på en revision af PSHs Vidensarkitektur, som samlet er: FoUprogrammer og FoU-centre samt organisering af FoU-området. Forsknings- og udviklingschef Andreas Rasch-Christensen giver en introduktion til den nye Vidensarkitektur med fokus på de nye FoU-programmer. Uddannelsesudvalget får mulighed for at kommentere oplægget og stille uddybende spørgsmål. Den nye vidensarkitektur i VIA Pædagogik og Samfund forventes endeligt besluttet i august/september Forsknings- Udviklingschef Andreas Rasch-Christensen indledte med en kort præsentation af PSHs Videnarkitektur og organiseringen af FoU området i VIA og gennemgik efterfølgende kort udkast til FoU programmer Der pågår i øjeblikket en intern høringsproces inden der træffes endelig beslutning i august Formålet med dagens drøftelser er at få aftagerperspektivet på, om programmerne er de rigtige i et aftagerperspektiv. Der er forslag om 21 FoU programmer i 2016 i VIA Pædagogik og Samfund med 4-6 projekter i hvert program. Ambitionen er, at FoU miljøerne skal gå på tværs af uddannelserne i VIA Pædagogik og Samfund i VIA generelt og i samarbejde med eksterne FoU miljøer. Opsamling fra indledende temadrøftelse af udkast til FoU programmer 2016 Godt at handicapområdet er med i programudkastet. Aarhus Kommune bidrager gerne som samarbejdspartner, hvis det på nogen måde er muligt Ros for tværprofessionel tænkning i programmerne Mange spændende programmer måske for mange, hvilket kan være en udfordring. Der er meget man gerne vil Volumen er den rigtige vej at gå færre men større programmer Hvordan/hvor kan vi evt. reducere i programmerne? Der er så småt ved at blive etableret nationale indsatser inden for Børn og Unge området Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro samarbejder meget med sundhedsområdet og kunne ønske at der blev indføjet en kolonne i skemaet, der viser de eksisterende samarbejder på tværs i VIA Professionsdidaktik gælder for alle uddannelser. Kulturel udfordring. Kunne benævnes anderledes, hvis professionsdidaktik giver problemer. FoU programmerne skal blive bedre til at få det professionsdidaktiske bragt mere i spil i samarbejde med uddannelserne Beskæftigelsesområdet, Udsatte Børn og Unge er vigtige områder. Måske med udgangspunkt i tidlig indsats. Hvordan kan man understøtte med sociale metoder ind i denne kontekst. Samspil til daginstitutionsområdet

7 Pt. er der mange midler inden for området Udsatte Voksne. Der kan søges puljemidler. Det er dog sværere, når det drejer sig om handicapområdet 7/7 Generelt er det spændende og relevante tematikker, der skitseres i udkastet til FoU programmer og uddannelsesudvalget kan anbefale, at der arbejdes videre med disse. Punkt 5. Frem mod næste møde herunder VIA Pædagogik og Samfunds strategi samt mødekalender i 2016 Lotte Henriksen Hanne Sandahl 7: VIAs strategiske udfordringer (er udleveret på sidste møde) 8: Strategiske Initiativer og indsatser i VIA Pædagogik og Samfund VIA Pædagogik og Samfunds strategi v/hanne Sandahl Dokumentet udleveres og kommenteres kort og drøftes på uddannelsesudvalgets næste møde sammen med de lokale og uddannelsesspecifikke strategiske indsatser og handlinger. Mødekalender 2016 Følgende datoer for uddannelsesudvalgets mødekalender 2016 er fastlagt. Uddannelsesudvalget indkaldes via Outlook: Mandag den 25. januar 2016 kl Mandag den 23. maj 2016 kl Mandag den 26. september kl VIA Pædagogik og Samfunds strategi Hanne Sandahl kommenterede kort VIAs strategi og strategiproces. Strategien fremsendes elektronisk til uddannelsesudvalget i forbindelse med tematiseret drøftelse i uddannelsesudvalget i september Næste møde og mødekalender 2016 Næste møde er den 21. september 2015, hvor vi mødes i nye omgivelser i Campus C. De fastlagte datoer for uddannelsesudvalgets mødekalender 2016 blev tiltrådt af uddannelsesudvalget og Lene Tetsche indkalder via Outlook.

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA University College, Skejbyvej 1, 8240 Risskov, Mødelokale 2 Mødedato: 19. maj 2015 Mødetidspunkt: 13.00 16.00

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Skejbyvej 1, 8240 Risskov, Mødelokale 2 Mødedato: 15. september 2014 Mødetidspunkt: 13.00 16.00 Deltagere

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiver- uddannelsen. VIA University College. Mødetidspunkt:

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiver- uddannelsen. VIA University College. Mødetidspunkt: VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiver- uddannelsen Sted: VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C Lokale: BE2.01 Mødedato: 7. november 2017 Mødetidspunkt: 12.00 14.30

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C Mødelokale C3.01 Mødedato: 21. september 2015 Mødetidspunkt: 13.00 16.00

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C Lokale: BE2.01 Mødedato: 26. september 2016 Mødetidspunkt: 13.00 16.00

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Campus Holstebro Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Mødelokale A367, 2. sal. Bygn. A Mødedato: 23. maj

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA University College, Skejbyvej 1, 8240 Risskov, Mødelokale 2 Mødedato: 27. januar 2015 Mødetidspunkt: 13.00 16.00

Læs mere

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for 3K 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen i Aarhus Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Deltagere Bettina Maindal Kjærgaard (underviser), Johannes

Læs mere

Handlingsplan for opfølgning på Studentertilfredshedsundersøgelse og Undervisningsmiljøvurdering 2015, Socialrådgiveruddannelsen Aarhus

Handlingsplan for opfølgning på Studentertilfredshedsundersøgelse og Undervisningsmiljøvurdering 2015, Socialrådgiveruddannelsen Aarhus Handlingsplan for opfølgning på Studentertilfredshedsundersøgelse og Undervisningsmiljøvurdering 2015, Socialrådgiveruddannelsen Aarhus Ultimo 2014 er der gennemført en studentertilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem.

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem. VIA University College Dato: 13. maj 2015 Journalnummer: U0027-4-5-15 VIAs kvalitetssystem VIAs kvalitetssystem skal sikre, at der arbejdes systematisk med målet i VIAs politik for kvalitetssikring og

Læs mere

Mødedato: 23. januar Mødetidspunkt:

Mødedato: 23. januar Mødetidspunkt: VIA University College Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA, Campus Aarbus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Mødelokale BE2.01 Mødedato: 23. januar 2018 Mødetidspunkt: 13.00

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA, Campus Aarbus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Mødelokale BE2.01 Mødedato: 21. februar 2017 Mødetidspunkt: 13.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B331 Mødedato: Den 4. marts 2015 kl. 11.00-17.00 GODKENDT

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem.

Kvalitetshjulet i figur 1 illustrerer hovedelementerne og faserne i VIAs centralt forankrede kvalitetssystem. VIA University College Dato: 13. maj 2015 Journalnummer: U0027-4-5-15 VIAs kvalitetssystem VIAs kvalitetssystem skal sikre, at der arbejdes systematisk med målet i VIAs politik for kvalitetssikring og

Læs mere

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA Træd i karakter VIA University College Notat Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapporten er et internt ledelses- og styringsinstrument med fokus på uddannelseskvalitet. Rapporten

Læs mere

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus VIA University College Dato: 24. april Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus Ultimo 2014 er der gennemført

Læs mere

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Viborg

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Viborg VIA University College Dato: 24. april Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Viborg Ultimo 2014 er der gennemført

Læs mere

Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 17. april 2012 Tid: Journalnr:

Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 17. april 2012 Tid: Journalnr: Mødereferat Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Dato: 17. april 2012 Tid: 13.30 15.30 Journalnr: Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Skejbyvej 15, lokale E138 Morten Møller

Læs mere

Kl. 13: Fælles uddannelsesudvalgsmøde. Kl. 14: Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Kl. 13: Fælles uddannelsesudvalgsmøde. Kl. 14: Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Mandag den 21.januar 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Mødelokale: Deltagere: Afbud: Kl. 13:00-14.00 Fælles uddannelsesudvalgsmøde Kl. 14:00-16.00 Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Mødereferat J.nr.: U Ref: LETE Dato: Uddannelsesudvalg Socialrådgiveruddannelsen

Mødereferat J.nr.: U Ref: LETE Dato: Uddannelsesudvalg Socialrådgiveruddannelsen Mødereferat J.nr.: U0001-04-52-10 Ref: LETE Dato: 5. 9. 2012 Mødeforum: Uddannelsesudvalg Socialrådgiveruddannelsen Dato: 5. september 2012 Tid: Kl. 13.30 15.30 Sted: Mødeleder: Deltagere: Tilforordnet:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato:

Læs mere

Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: 19-6-2018 Starttidspunkt: Kl. 16.00 Sluttidspunkt: Kl. 18.00 Mødested: Lokale: A 02 Deltagere: Campus Næstved, Parkvej 190, 4700 Næstved Trine (Anne Birthe) Madsen

Læs mere

NOKUT Kvalitetssikringssystem og kvalitetsarbeid ved fusjonerte institusjoner

NOKUT Kvalitetssikringssystem og kvalitetsarbeid ved fusjonerte institusjoner Gør tanke til handling VIA University College NOKUT Kvalitetssikringssystem og kvalitetsarbeid ved fusjonerte institusjoner 21. juni 2018 1 Historik tilblivelsen af VIA VIA University College Monofaglige

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.36 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. november 2014 kl. 10.00-15.00

Læs mere

Mødedato: 18. september 2018 Kl

Mødedato: 18. september 2018 Kl Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA Administrationsbacheloruddannelsen, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C Lokale BE2.01 Mødedato: 18. september 2018 Kl. 13.00 14.45 Medlemmer

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 30. marts 2015

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. december 2014 kl. 12.00

Læs mere

Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Dagsorden Mødedato: Torsdag den 2. juni 2016 Starttidspunkt: Fællesmøde kl. 13.00 14.00 Monofagligt møde kl. 14.00 16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Mødesekretær: Campus Roskilde Trekroner Forskerpark

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 21.13 8200 Aarhus N Mødedato: Den 6. oktober 2014 kl. 14.00-16.30 Deltagere

Læs mere

Politik for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af VIAs uddannelser

Politik for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af VIAs uddannelser VIA University College Dato: 1. juni 2015 Journalnummer: U0027-4-5-15 Politik for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af VIAs uddannelser Politikken for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling 1 har

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 32.30 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. september 2014

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA, Campus Aarbus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Mødelokale BE2.01 Mødedato: 26. januar 2016 Mødetidspunkt: 13.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 31.10 8200 Aarhus N Mødedato: Den 10. december 2014 kl. 12.30-14.30 Deltagere

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Aarhus Hedeager 2 8200 Aarhus Lokale 44.33 kl. 10-12 og 44.31 kl. 12-16.

Læs mere

Dagsorden med Referat

Dagsorden med Referat Dagsorden med Referat Mødedato: 5. Januar 2015 Starttidspunkt: Kl. 13.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Afbud: Ankerhus 13-14.00 fælles D002 14-16.00 ordinært udvalgsmøde D009

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Sted: Campus Aarhus Hedeager 2 8200 Aarhus Mødedato: Den 8. marts 2016 kl. 11.00-14.00

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA, Campus Aarbus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Mødelokale BE2.01 Mødedato: 27. september 2016 Mødetidspunkt:

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Journalnr.: U0160-7-04-1-13 Ref.: Lene Tetsche Dato: 17. maj 2013 Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg GODKENDT

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C Mødelokale BE2.01 Mødedato: 25. januar 2016 Mødetidspunkt: 13.00 16.00

Læs mere

Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Socialrådgiveruddannelsen Mødedato: Tirsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Kl.14.00 Kl.16.00 Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Godkendt

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.37 8200 Aarhus N Mødedato: Den 15. september 2014

Læs mere

Handlingsplan for studentertilfredshedsundersøgelsen og undervisningsmiljøvurdering Pædagoguddannelsen i Randers

Handlingsplan for studentertilfredshedsundersøgelsen og undervisningsmiljøvurdering Pædagoguddannelsen i Randers Find vejen frem VIA University College Dato: 30. april 2015 Journalnr.: U0124-4-04-1-14 Handlingsplan for n og undervisningsmiljøvurdering 2014 - Pædagoguddannelsen i Randers Resultaterne af Studentertilfredshedsundersøgelsen

Læs mere

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Mødedato: Fredag d. 20. januar 2017 Starttidspunkt: Monofagligt møde kl. 11.00-13.00 Fællesmøde kl. 13.00 14.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

Dato: 31-1-2012 Tid: 12:00 15:00. Sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale 403

Dato: 31-1-2012 Tid: 12:00 15:00. Sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale 403 Referat J.nr.: U0200-7-04-21-11 Ref: RESC Dato: 10-05-2012 Mødeforum: Uddannelsesudvalg for Sygeplejerskeuddannelsen Dato: 31-1-2012 Tid: 12:00 15:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden (5 min.) Godkendelse af referat (5 min.)... 2

1. Godkendelse af dagsorden (5 min.) Godkendelse af referat (5 min.)... 2 Dagsorden Mødedato: Onsdag d. 28. juni 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 16.00 Mødested: Campus Roskilde Mødelokale: A2.03 Mødesekretær: Ledelseskonsulent Maja Brink Houborg Dagsordenspunkter 1. Godkendelse

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Holstebro Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Godkendt

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. Kim Brixen, Lisbeth Mortensen, Karsten Asmussen

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. Kim Brixen, Lisbeth Mortensen, Karsten Asmussen Dagsorden Mødedato: Mandag den 21. januar 2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Afbud: Mødesekretær: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø D004 Uddannelsesudvalg

Læs mere

Uddannelsesudvalg for socialrådgiveruddannelsen. 1. Referat fra 25/ (5 min) Forskningsprioriteringer (15 min.)... 3

Uddannelsesudvalg for socialrådgiveruddannelsen. 1. Referat fra 25/ (5 min) Forskningsprioriteringer (15 min.)... 3 Dagsorden Mødedato: Mandag den 27. juni 2016 Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale: Journalnummer: Deltagere: Mødesekretær: University College Sjælland Ankerhus, Slagelsevej

Læs mere

Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. den 1. juni 2015 kl

Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. den 1. juni 2015 kl Sygeplejerskeuddannelsen Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen den 1. juni 2015 kl. 14.30 17.30 Mødested: Campus Vejle, Vestre Engvej 51 c, Vejle, lokale 2.238 Mødeleder:

Læs mere

Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed)

Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed) Gør tanke til handling VIA University College Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed) Slides kan findes på: Praktik.via.dk

Læs mere

Kommissorium for. Uddannelsesudvalg for grunduddannelser og tilknyttede efter- og videreuddannelser i Københavns Professionshøjskole

Kommissorium for. Uddannelsesudvalg for grunduddannelser og tilknyttede efter- og videreuddannelser i Københavns Professionshøjskole Kommissorium for Uddannelsesudvalg for grunduddannelser og tilknyttede efter- og videreuddannelser i Københavns Professionshøjskole Indhold Det formelle... 2 Uddannelsesudvalgene er rådgivende... 2 Medlemmer

Læs mere

Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde

Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde Mødereferat Mødedato: Onsdag den 23. marts 2011 Mødested: Campus Roskilde Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fraværende: Birgitte Andersen, Majbrit Berlau,

Læs mere

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.06 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden Få tankerne ned VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2015-02) Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2 Mødedato: Fredag den 27. marts 2015, kl. 12.30-15.30 Der serveres

Læs mere

NOTAT. Opsummering af slutevaluering. Resumé. Plan for evaluering af undervisning. VIA University College

NOTAT. Opsummering af slutevaluering. Resumé. Plan for evaluering af undervisning. VIA University College VIA University College Opsummering af slutevaluering Tilhører: Pædagoguddannelsen i Aarhus Vedr.: Årlig opsummering af resultater af skriftlig slutevaluering af undervisningen Resumé Nedenfor følger en

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Sted: VIA, Campus Aarbus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Mødelokale B6.07 Mødedato: 22. september 2015 Mødetidspunkt: 13.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3 Dagsorden Mødedato: Mandag den 5. januar Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Leisure Management

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707 Mødereferat GODKENDT Journalnr.: U0200-7-04-33-12 Ref.: LEFO Dato: 05-05-2013 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Dato: 3. marts 2014 Tid: Kl. 10.00-15.00 Sted: Mødeleder: Deltagere:

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2. 2. Opfølgning på drøftelse på den fælles del af mødet i dag... 3. 3. Indhold og profil...

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2. 2. Opfølgning på drøftelse på den fælles del af mødet i dag... 3. 3. Indhold og profil... Dagsorden Mødedato: Onsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: UCSJ, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Mødelokale: A2.16 Deltagere: Afbud:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor Mødetidspunkt: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 13:30-15:30 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Hobrovej 85, 9000 Aalborg - Lokale 5.k.22 Julie

Læs mere

Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen

Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen Dagsorden Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen Mødedato: 20. januar 2017 Starttidspunkt: 14.00 Sluttidspunkt: 16.00 Mødested: Mødelokale: Journalnummer: Deltagere: Ankerhus, Slagelsevej 70-74, 4180

Læs mere

Evaluering af Software Engineering & Global Business Engineering

Evaluering af Software Engineering & Global Business Engineering Evaluering af Software Engineering & Global Business Engineering Uddannelsesevaluering med eksterne eksperter 4. december 2018 RESUMÉ INDHOLD 1 Indledning 3 1.1 Formål 3 1.2 Panelet og panelets opgave

Læs mere

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: Starttidspunkt: 11. april Kl. 13.30: pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere:

Læs mere

Kvalitetssikringspolitik og kvalitetssikringsstrategi for Professionshøjskolen UCC

Kvalitetssikringspolitik og kvalitetssikringsstrategi for Professionshøjskolen UCC Kvalitetssikringspolitik og kvalitetssikringsstrategi for Professionshøjskolen UCC 10. november 2016 1 Indledning Kvalitetssikringspolitik og -strategi for Professionshøjskolen UCC har til formål at tydeliggøre

Læs mere

Referat 2. oktober 2013

Referat 2. oktober 2013 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Dato: 30. september 2013 Tid: 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen, Aarhus Mødeleder: Deltagere: Formand Lars Bundgaard (De kirkelige organisationer

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 23. februar 2015

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden...

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... Dagsorden Mødedato: Torsdag den 31. oktober 2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen

Læs mere

UCN Rammebeskrivelse. Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget

UCN Rammebeskrivelse. Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget UCN Rammebeskrivelse Ramme for kvalitetsarbejdet i relation til videngrundlaget Godkendt: 20-09-2016 Revision: 06-07-2017 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Indhold... 3 2.1 Videngrundlag... 3 2.2 Videngrundlag

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Holstebro, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro - lokale A232 Mødetidspunkt Den 19. september 2019 kl. 14-18 Middag: kl. 18-18:30

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen den 6. juni 2018 kl

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen den 6. juni 2018 kl Referat Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen, UCL Mødedato 6. juni 2018 Udarbejdet af CODY Dokumentnavn 2017-06-06 Referat uddannelsesudvalget sygeplejerske Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3, 8900 Randers C GODKENDT Mødedato: Den 19. oktober 2015 kl. 12.00 15.00

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Sted: Diakonhøjskolen Aarhus Mødedato: 17. maj 2016, kl. 14-16 Deltagere Kirsten Skovgaard (Holstebro Kommune), John Lorenzen (Saralystkirken), Helene Hay (Stud. Teol.,

Læs mere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested VIA Campus Horsens, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, Lokale C103 Mødetidspunkt Den 18. september 2017 kl. 9-11.30 Deltagere

Læs mere

HANDLEPLAN 2017 Institut for sundhedsuddannelse

HANDLEPLAN 2017 Institut for sundhedsuddannelse HANDLEPLAN 2017 Institut for sundhedsuddannelse Handleplanen er indgået den 26-04-2017 mellem Prorektor og Heidi Have for chefområdet Institut for sundhedsuddannelse. INDSATSOMRÅDER 1 AKTIVITETER AKTØRER

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Afbud: Mødesekretær: Uddannelsesudvalg

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK Til uddannelsesudvalget ved Bioanalytikeruddannelsen Degnevej 16 Postboks 509 6705 Esbjerg Ø T 7266 2000 E ucsyd@ucsyd.dk W ucsyd.dk EAN CVR 30 84 04 02 Referat til 13. møde

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af uddannelser Strategi og Kvalitet Email: kvalitet@adm.aau.dk www.kvalitetssikring.aau.dk September 2013 (revideret juni/dec.2014, april/sep.2015, dec. 2016, okt. 2018) Sagsnr.: 2018-412-01052 Procedure for selvevaluering

Læs mere

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: Starttidspunkt: 28. januar Kl. 13.00: Det fælles udvalgsmøde; kl. 14:00 pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Sluttidspunkt: Kl. 16:00

Læs mere

Dagsorden til uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden til uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden til uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: 29. april 2015 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Mødelokaler: Ankerhus, Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø 13-14.00: Fælles uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-14 Ref.: ALJ/RESC Dato: 24-01-2014

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-14 Ref.: ALJ/RESC Dato: 24-01-2014 Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-14 Ref.: ALJ/RESC Dato: 24-01-2014 Mødeforum: Ordinært møde i bestyrelsen for VIA University College Dato: Torsdag den 30. januar 2014 Tid: 15.30-18.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand...

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 24. maj 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige, Knud Henning Andersen, Bente Sorgenfrey,

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Torsdag den 31. oktober 2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø D104 Uddannelsesudvalg for Leisure

Læs mere

Velkomst og introduktion til dagen herunder godkendelse af dagsorden. Der bydes velkommen til nye medlemmer og gives en introduktion til dagen.

Velkomst og introduktion til dagen herunder godkendelse af dagsorden. Der bydes velkommen til nye medlemmer og gives en introduktion til dagen. Referat J.nr.: U0200-7-04-24-11 Ref: RESC Dato: 18. juni 2012 Mødeforum: Uddannelsesudvalg for Ergoterapeutuddannelsen Dato: 26. 03. 2012 Tid: 10 15.30 Sted: Hedeagervej 2, 8200 Århus N, lokale 34.36 Mødeleder:

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN VIA University College Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser Sted: VIA University College Campus Holstebro

Læs mere

Workshop vedrørende praktikplanen

Workshop vedrørende praktikplanen Gør tanke til handling VIA University College Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på Udførerområderne Slides kan findes på: Praktik.via.dk Socialrådgiveruddannelsen Aarhus

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødetidspunkt: Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00-16.00 Mødested: Referent Deltagere: Hobrovej 85, 9000 Aalborg Lokale 320 Gitte Orlowitz Anne Krogh,

Læs mere

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag 9. november 2017 kl. 10:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Mødeleder UCC Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen :\Sekretær-Institut for Teknologi\Bioanalytikeruddannelsen\BIO - Uddannelsesudvalg\2015\1. juni\150710 Referat af uddannelsesudvalgsmøde på Bioanalytikeruddannelsen 01.06.2015 Dato & tid 1. juni 2015 kl.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Mødedato: Den 18. august 2014 kl. 10.00

Læs mere

Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser

Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser Referat Dato 13. september Mødeforum: Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser Dato: 11. september Tid: 9:00-12:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Campus Viborg,

Læs mere