GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE"

Transkript

1 GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

2

3 LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE AFSENDER Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige Jylland. I Klitmøller er en helt speciel stemning med en blanding af den traditionelle, gamle fiskekultur, surferkulturen og tilrejsende fra hele verden. I dette unikke spændingsfelt henter folkene bag Klitmøller Collective inspiration til deres simple, skandinaviske designs i de bedste materialer. Surferen Robert Sand står i spidsen for mærket, hvis fokus er en afslappet og uformel stil med høj kvalitet og perfekt pasform. Med andre ord er Klitmøller Collective en lille luksus i hverdagen, hvis man er vild med god kvalitet og skandinavisk design. MODTAGER Den primære målgruppe er kvinder og mænd i aldersgruppen år. De værdsætter kvalitet, og er bevidste om hvad der foregår omkring dem. De sætter pris på økologi og bruger gerne ekstra penge på at købe noget som falder i den kategori. Tøjet bliver designet i Danmark og produceret i Portugal, og dette har også betydning for målgruppen. Desuden værdsætter de produkter fra lokalområdet. En stor del af Klitmøller Collectives kollektioner bliver solgt i Klitmøller i deres Flagship Store, hvor det primært er lokale, turister og surfere som køber produkterne. Bag designet af tøjet ligger tanker om vind og vejr ved Vesterhavet. OPGAVEBESKRIVELSE En fiktiv opgave hvor tøjfirmaet Klitmøller Collective skal have en lookbook til deres nye kollektion til efterår/ vinter KRAV TIL LOOKBOOKEN Enkelt og nordisk Stemning: Vesterhavet, klitter, surferkultur og rustikt Engelsk tekst, da firmaet har kunder i hele verden Holdes i samme stil som firmaets identitet Brug samme font som firmaet ellers bruger (Antonio) Format: 240 x 170mm Der skal indgå i alt 36 produkt billeder (20 herre produkter, 16 kvinde produkter) PROCESREDEGØRELSE Møde med kunden, hvor kravene til lookbooken diskuteres Inspirationssøgning og ideudvikling Skitser og design Præsentation af ideer Opsætning i InDesign Præsentation af produkt til kunden samt feedback, og efterfølgende rettelser Ideer til cover Færdig produkt leveres i form af trykklar PDF.

4 INSPIRATION OG IDEUDVIKLING Inden jeg begynder at lave skitser, bruger jeg altid tid på at søge inspiration til mit arbejde. I dette tilfælde har jeg lavet en hurtig brainstorm, hvor jeg kort har skrevet ord ned som skal hjælpe mig med at udvikle mine ideer. Jeg laver så vidt muligt også altid et moodboard, for hurtigt at kunne fornemme stemningen og stilen i mit projekt. Moodboardet er også noget jeg viser til kunden, da det hurtigt giver en indikation om hvilken retning projektet peger i. BRAINSTORM Klitmøller Collective Minimum af tekst Afslapning og bare tæer Luftigt og let Fællesskab Nordisk Surfer vibes Koldt klima Enkelt og overskueligt Rå og barsk natur Vesterhavet Kolde farver Blank spaces Klitter og natur Vandfarver Groft papir Råt stof til omslag

5 MOODBOARD

6 SKITSER Efter at jeg har brugt lidt tid på inspiration, går jeg i gang med mine skitser. Jeg bruger ofte mine skitser til at finde ud af hvilke ideer som virker, og hvilke som ikke gør. I dette tilfælde giver det mig også en ide om hvilke sider passer sammen, layout mæssigt. Det skal dog siges at jeg meget sjældent ender ud med samme resultat som jeg har skitseret.

7

8 TYPOGRAFI Firmaet ønskede at bevare deres nuværende font, Antonio, til alle overskrifter. Derudover ønskede de at bruge en font uden seriffer til den øvrige tekst, da dette giver et mere ungdommeligt look. Jeg har valgt at arbejde med følgende fonte: KLITMØLLER COLLECTIVE Overskrifter: Antonio Bold Brødtekst og billedtekst: Futura Condensed Medium ANDRE AFPRØVEDE FONTE ANTONIO BOLD OG HANZIPEN Jeg afprøvede disse to fonte sammen, da udtrykket i HanziPen er meget naturligt, råt og ubesværet. Jeg synes udtrykket passer godt til stilen jeg ønskede for Lookbooken. Jeg fravalgte dog denne, da stilen blev lidt for løs. DK SENSORY OVERLOAD OG MINION PRO Jeg prøvede at skabe et spændende udtryk ved at skifte det meget strømlinede udtryk fra Antonio, ud med DK Sensory Overload. Overskriften giver et godt modspil til den meget klassiske Minion Pro som jeg har brugt til brødteksten. Disse fonte har jeg dog fravalgt, da de ikke helt ramte udtrykket jeg søgte. ANTONIO BOLD OG FUTURA CONDENSED MEDIUM Jeg har valgt at bruge disse to fonte sammen, da jeg ønskede et klart og enkelt udtryk. Futura Condensed er en Sans-Serif font, som er meget geometrisk. Med sin enkle form elimenere den unødvendigheder, og den lave x-højde giver et godt men diskret modspil til Antonio.

9 FARVER Firmaet stammer fra Klitmøller i Thy, og de bruger naturen som inspiration til deres kollektioner. Så selvfølgelig er det oplagt at bruge farver hentet fra naturen. Havet, klitterne, græsset, sandet og himlen. VALGTE FARVER C: 60, M: 44, Y: 36, K: 6 Til overskrifter ved produkt billederne, har jeg valgt at bruge denne støvede blå farve. Den blå farve leder tankerne hen på ro, himmel, vand, kølighed og det naturlige. Den er med til at give det rolige og enkle udtryk, som jeg ønsker i overskriften. C: 0, M: 0, Y: 0, K: 80 Til teksten har jeg valgt at bruge en 80% sort farve, da den sorte bliver for markant til det naturlige udtryk jeg ønsker at skabe. FRAVALGTE FARVER C: 45, M: 25, Y: 55, K: 15 C: 50, M: 15, Y: 25, K: 5 C: 45, M: 25, Y: 45, K: 0 C: 45, M: 30, Y: 30, K: 15

10 UDVIKLING AF PRODUKT ELEMENTER De vigtigste elementer i Lookbooken er selvfølgelig produkt billederne med tilhørende information. Inden jeg går i gang med opsætningen af Lookbooken, afprøver jeg mine ideer til produkterne, i et seperat InDesign dokument.

11 ANTAL PRODUKT BILLEDER Formatet på lookbooken måler 240 x 170 mm. For at finde frem til hvor mange produkter jeg kan have på en side, lavede jeg en opsætning med henholdsvej 4 produkter og 9 produkter på hver side. Her valgte jeg at fortsætte med 4 produkter på hver side. ANDRE IDEER AFPRØVES For at finde frem til det helt rigtige udtryk til produktbillederne, havde jeg lige et par ideer mere som skulle testes af. Stregen som adskiller billede og tekst, er overflødig - less is more.

12 KOMPOSITION Efter min ideudvikling, valg af fonte og farver, går jeg nu i gang med at arbejde i InDesign. Jeg starter med at oprette mit dokument med det ønskede antal sider og de ønskede mål. Stilen for Lookbooken omhandler det enkle og nordiske, det rå og det lette. Siderne skal være enkle og overskuelige for modtageren, og man skal ikke være i tvivl om hvad der kan købes, eller hvem afsender er. Så derfor er alt overflødigt og forstyrrende fjernet. I Lookbooken bruger jeg to forskellige master-sider: 1 A-Master 2 B-Master (bruges til produkt billeder) 1 2 PRODUKTER På B-masteren er der sat bokse op til produkt billeder samt tekst. Dette er gjort for at hurtiggøre opsætning, samt sikre at alle produkt sider altid er ens.

13 A-masteren er brugt på alle sider undtagen produkt siderne. Der er på denne master-side ikke sat andre regler op, end margin. Jeg ønskede at indholdet på disse sider skulle placeres tilfældigt. Opsætningen skal afspejle det enkle, minimalistiske og white space. Der er forskellig placering af billeder igennem Lookbooken, nogen bliver inden for margin, andre bevæger sig helt ud over siderne. Sideren er stadig meget enkelte og derfor kommer disse billeder også mere til sin ret. Man bliver fanget og draget til indholdet, og fornemmer med det samme historien bag Klitmøller Collective.

14 MATERIALE VALG Virksomheden ønskede at gøre noget anderledes med deres Lookbook. De ønskede ikke at det blot var et katalog, men at det blev mere end det. Det skulle være et produkt i sig selv, som drager folk, og vækker nysgerrighed og interesse. Derfor valgte jeg at afprøve et par ideer til et cover. SKITSER Jeg har valgt at Lookbooken kommer i en stof lomme af 100 % hør, som er syet groft i kanterne. Stof lommen er gennemsigtig og man kan se produktet igennem. Dette er med til at give produktet en højere værdi for kunden, da udtrykket bliver spændende og man er automatisk draget til produktet, og ønsker at finde ud af hvad der gemmer sig nede i stof lommen.

15 KVALITETSVURDERING Den færdige Lookbook er blevet rigtig god, og den ønskede stil og stemning er ramt. Ideen med at tilføje en stof lomme til Lookbooken, gør det sidste og fuldender produktet. Den tilfører noget nordisk og rustik til produktet. Lige i rette ånd med virksomhedens indentitet. Det var vigtigt allerede fra start at holde Lookbooken nedtonet men samtidig eksklusiv. Produkterne stammer fra Klitmøller, som ligger i Udkants Danmark. Der er dog ikke meget Udkants Danmark over produkterne, som emmer af kvalitet og omtanke. Derfor har Lookbooken fået noget underspillet lækkerhed, er nordisk og har udelukkende fokus på produkterne.

16 SVENDEPRØVE - CAMILLA GREGERSEN

GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige Jylland.

Læs mere

YUTAKA. grafisk design GRAFISK WORKFLOW CAMILLA GREGERSEN / PORTFOLIO

YUTAKA. grafisk design GRAFISK WORKFLOW CAMILLA GREGERSEN / PORTFOLIO YUTAKA grafisk design GRAFISK WORKFLOW dokumentation grafisk design Opgavebeskrivelse Yutaka Sushi Bar Aps i Herning, ønskede nyt menukort til deres Take Away afdeling. De har løbende fornyet deres menukort

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen TYPOGRAFI & OMBRYDNING Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 UNICAL TEXT WRAP Opgavebeskrivelse Ombrydning og layout af lookbook til Nixwear, som er et nyopstartet tøj- og accessories

Læs mere

grafisk // design // d k sign

grafisk // design // d k sign gr a fis grafisk e // d k sign grafisk vinbog / redegørelse / brainstorm og inspiration / farver, fonte og logo / layout / opslag / omslag HVAD? Design og opsætning af et fiktivt magasin, Plus, hvor design

Læs mere

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Fiktiv opgave: Design en forside til Skanderborg Kommunes Bibliotekers kvartalsblad Det sker. Afsender Afsenderen er en kommunal instans,

Læs mere

Grafisk design. Webdesign til barbershop

Grafisk design. Webdesign til barbershop Grafisk design Webdesign til barbershop Portfolio h1 Side 3 webdesign til barbershop Opgaven Barbershop i Horsens kom til os, for at få lavet et nye website. Afsender Barbershop er en barber salon i Horsens

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Rune Hjørringgaard

GRAFISK DESIGN. Rune Hjørringgaard GRAFISK DESIGN Rune Hjørringgaard Opgave: Skabe en sammenhængende visuel identitet for den aarhusianske elektroniske festival OurHouse. Herunder logo, promoplakater, app, udtryk på sociale medier & merchandise.

Læs mere

GRAFISK DESIGN LOGO DESIGN EL FIRMA ANDERSEN EL

GRAFISK DESIGN LOGO DESIGN EL FIRMA ANDERSEN EL GRAFISK DESIGN LOGO DESIGN EL FIRMA ANDERSEN EL OPGAVEBESKRIVELSE Min kunde er en ung mand der overvejer og starte eget firma. Han er elektriker og ønskede at jeg skulle lave et logo til fremtidig brug.

Læs mere

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Denne opgave gik ud på og lave et logo for et undertøjs firma kaldt inderst inde, som skulle have en meget bred målgruppe,

Læs mere

GRAFISK DESIGN H1 MARIA SCHELDE

GRAFISK DESIGN H1 MARIA SCHELDE GRAFISK DESIGN H1 MARIA SCHELDE DOKUMENTATION Opgaven home Søndervig skal bruge 2 plakater til et par busskure i byen. De skal hænge der sommeren over og synliggøre deres forretning i byen. Målgruppe &

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb

Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb Sabine Puk Sørensen Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb InDesign Opgavebeskrivelse Opsætning og ombrydning af bogen Pædagogisk psykologi, som primært henvender sig

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

TYPOGRAFI SVENDEPRØVE / CHRISTINE MARIE SMITH

TYPOGRAFI SVENDEPRØVE / CHRISTINE MARIE SMITH SVENDEPRØVE / CHRISTINE MARIE SMITH GREASY MAGAZINE OPGAVE Layout og opsætning af magasinet Greasy, der har fokus på overdreven snasket mad med et goutmet twist. Der skal være fuld skrue på komplimentærfarver,

Læs mere

Portfolio. Produktion og workflow & Typografi og ombrydning. Af Siw Lysholt Jørgensen

Portfolio. Produktion og workflow & Typografi og ombrydning. Af Siw Lysholt Jørgensen Portfolio Produktion og workflow & Typografi og ombrydning Af Siw Lysholt Jørgensen Dokumentation - A5 folder Opgaven En kollega og jeg fik til opgave at lave en nyopsætning af en a5 folder på 20 sider

Læs mere

AF PETER SCHLÜTER. Workflow

AF PETER SCHLÜTER. Workflow AF PETER SCHLÜTER Workflow Projektløser: Projektvært: Opgave: Peter Schlüter Sømandskirken NY Logo, Kirkeblad & Designmanual Programmer: Photoshop Illustrator Indesign Sømandskirken i New York har udskrevet

Læs mere

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv.

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv. GRAFISK WORKFLOW EKSAMENSOPGAVE Redegørelse Hvad går opgaven ud på? Eksamensopgave mediegrafiker grundforløb. Jeg valgte at lave en folder til en bekendts firma ABK Solar Tech, der leverer og opsætter

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING Årsskrift til Skyum Idrætsefterskole 1 REDEGØRELSE Hvad går opgaven ud på Skyum Idrætsefterskole skal have udarbejdet deres årsskrift, som informere læserne om året der gik. Årsskriften

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve GRAFISK DESIGN OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for et nystartet brand ved navn, som sælger t-shirts og plakater med dyreprint som motiver. Jeg har haft fokus på deres logo, visitkort, gogards,

Læs mere

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio 2016 Typografi & ombrydning Svendeprøve Kvalitetsvurdering Den færdige bog er overskuelig og læsevenlig, på trods af at den skulle sættes op på så få sider som

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Dugaard Cattle I dette kernefagområde har jeg udarbejdet et layout til en kogebog for Daugaard Cattle. Daugaard Cattle ville gerne have lavet et layout/udkast til en kogebog, som

Læs mere

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær.

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær. 1 DRINK GRAFISK DESIGN 5 STK. ØL / DRINKS / VAND GRAFISK DESIGN Grafisk design 3 DRINK 2 DRINK 5 DRINK 4 DRINK Opgaven bestod i at udvikle et nyt design til Galten byfest, som bliver holdt en gang årligt.

Læs mere

2// Typografi og ombrydning

2// Typografi og ombrydning // Typografi og ombrydning Kunde Forfatter John Aasted Halse Produkt En trykt bog på 19 sider i en farve + sort. Papirtype: Munken Polar (uncoated papir) Farveprofil: Fogra 9 Trykkeri: AKA Print, Tilst

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

grafisk // design // d k sign

grafisk // design // d k sign gr a fis grafisk // design e // d k sign // design kogebog / redegørelse / om redesign / brainstorm og idéskitser / farver, fonte og logo / nyt design / opslag / bogomslag HVAD? Design af omslag og indhold

Læs mere

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by.

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by. Wireframe & skitse 1 - Page 1 Flowchart Start Opret bruger/login Forside Mad i din by Side 1 Moodboard til app & logo Skrifttyper Dandeleon Vintage Demo Montserrat regular Farver Sort/grå Hex: #3F3F3F

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING Vandvision Handlingsplan

TYPOGRAFI & OMBRYDNING Vandvision Handlingsplan TYPOGRAFI & OMBRYDNING Vandvision Handlingsplan Opsætning af pjecen Vandvision Handlingsplan for vores miljøafdeling. Brochuren skal bruges i forbindelse med en konference. Udfordringen i denne brochure

Læs mere

TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign

TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign 1 TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign Opgavebeskrivelse Magasin til mænd som udgives af herretøjsbutikken Liberté.

Læs mere

TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVE BESKRIVELSE Dette er en fiktiv opgave.opgaven består af layout og ombrydning af et salgshæfte for Tesla Motors. Afsender Tesla Inc. er en amerikansk elbil- og batteriproducent

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN Jeg fi k til opgave af et reklamebureau, at designe et magasin på 4 opslag. Undervejs sendte jeg mine idéer og nogle resultater til reklamebureauet for, at de kunne følge

Læs mere

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN Grafisk design Emballage Opgavebeskrivelse Emballageprojektet gik ud på at skulle designe indpakning af et produkt fra undertøjsvirksomheden Inderst Inde.

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING GENNEMGANG AF MAGASIN HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Opgaven er en fiktiv opgave, som jeg har stillet mig selv, da jeg længe har villet lave et magasin helt fra bunden; hvad skal magasinet

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

Grafisk design LOGO OPGAVE

Grafisk design LOGO OPGAVE Grafisk design LOGO OPGAVE redegørelse Hvad går opgaven ud på Oprindeligt en skoleopgave fra et hovedforløb, hvor der skulle laves et fiktivt magasin med temaet Møbler i det udendørs rum. En af delopgave

Læs mere

Portfolio. Grafisk Design AF TINA BUUS GISSEL HOLD: 14HF37MGH2

Portfolio. Grafisk Design AF TINA BUUS GISSEL HOLD: 14HF37MGH2 Portfolio AF TINA BUUS GISSEL Grafisk Design HOLD: 14HF37MGH2 OPGAVEN Line Typografi Komposition Lave personlig collage med 1 billede og illustrati- Er i gang med uddannelsen til ergoterapeut. Bermuda

Læs mere

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Opgavebeskrivelse Grafik og billedbehandling jörna Opgave Opgaven gik ud på at redesigne virksomhedens logo, med fokus på at

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider« P f t r o o i l o 1 H GRAFISK DESIGN»Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«proces For at udvikle annoncen måtte jeg først klarlægge, hvad der

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Magasin opslag

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Magasin opslag TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Magasin opslag Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Vi fik opgaven at skulle lave et magasin med 4 artikler, som hver skulle fylde nogle bestemte opslag. Her har jeg så valgt

Læs mere

Typografi. MÅLGRUPPEN Målgruppen er unge som er interessenede i at se godt ud, og følge med i mode. Luxus magasinet udkommer hver måned.

Typografi. MÅLGRUPPEN Målgruppen er unge som er interessenede i at se godt ud, og følge med i mode. Luxus magasinet udkommer hver måned. TYPOGRAFI OPGAVEBESKRIVELSE Det er et fiktivt modemagasin, Luxus er et modemagasin, hvor man kan finde en populær hverdagsstil. Og få inspiration til hvordan man kan kommer i form. MÅLGRUPPEN Målgruppen

Læs mere

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC grafisk design WITTH AIRLINES KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer til en

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING BOG OM DÚNÉ OPGAVE: IDÉ: ANSVAR: Ditte Rolighed G. Jørgensen En bog omkring Dúné, med portrætter, turneér, billeder og historie Inspiration ud fra musikmagasiner, men som udgangspunkt

Læs mere

Grafisk Design. Trine Dichmann Knudsen

Grafisk Design. Trine Dichmann Knudsen Trine Dichmann Knudsen Opgaven Designe et layout til en hjemmeside for Højen & Magic Fyrværkeri ApS. Designkrav & ønsker Baggrundsbilleder Tiltalende Moderne Anderledes Mere liv Der udover havde jeg frie

Læs mere

GRAFISK DESIGN Emballagedesign. Færdige produkt

GRAFISK DESIGN Emballagedesign. Færdige produkt GRAFISK DESIGN Færdige produkt Opgaven At designe en emballage til undertøjsvirksomheden Inderst Inde. Jeg skulle selv lave en stanseform, og det var et krav, at der skulle være en illustration og et mønster

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Anna Skak Mediegrafiker Opgaven Opgaven gik ud på at fremstille en tosiders værdikupon i A5-format til den svenske kunde Adlibris Fotoservice i samarbejde med CEWE Nordic. Jeg skulle

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

INDHOLDS- FORTEGNELSE

INDHOLDS- FORTEGNELSE DESIGN- MANUAL INDHOLDS- FORTEGNELSE DESIGNMANUAL Tanker bag designet... 4 Logo... 5 APP logo... 6 Logovarianter... 7 Typografi... 8 Farvepalette... 12 DESIGNPROCESS Brainstorm... 13 Moodboard... 17 Værdigrid...

Læs mere

Grafisk design. webintegrator

Grafisk design. webintegrator Grafisk design. webintegrator hvordan? Hvad hvorfor Hvad går opgaven ud på? Opgaven jeg blev stillet, gik ud på at lave fem diplomer til de webintegrator som lige blev færdige med grundforløbet, og som

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING TYPOGRAFI OG OMBRYDNING INFORMATION OM OPGAVEN OPGAVE: Fiktiv opsætning af en novelle i form af et hæfte. KUNDE: Forlaget Herning. DATO FOR PROJEKTET: Maj 2014. MIT BIDRAG TIL OPGAVEN: Jeg har lavet opsætningen.

Læs mere

Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave en ny grafisk identitet, til en fiktiv virksomhed. Virksomheden skal både have nyt navn, logo, visitkort,

Læs mere

Målgruppe Mænd og kvinder i alderen 30 til 60 år, som er interesret i selvudvikling og ønsker et sundt arbejds- og privat liv.

Målgruppe Mænd og kvinder i alderen 30 til 60 år, som er interesret i selvudvikling og ønsker et sundt arbejds- og privat liv. Grafisk Design Kunden Mindfullife er en forskningsinvolveret undervisnings- og uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret intervention. De tilbyder kurser, retreats og uddannelse centreret omkring

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

1 SVENDEPRØVE 2016 TYPOGRAFI TYPO GRAFI

1 SVENDEPRØVE 2016 TYPOGRAFI TYPO GRAFI 1 SVENDEPRØVE 2016 TYPOGRAFI TYPO GRAFI 2 SVENDEPRØVE 2016 TYPOGRAFI 3 SVENDEPRØVE 2016 TYPOGRAFI 01. BRIEFING TYPOGRAFI 01. Briefing 02. Research og idégenerering 03. Opsætning af dokument 04. Margin

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING Forside SE HELE BOGEN HER Udvalgte sider Bagside Færdige produkt Opgaven At lave en bog indeholdende 2-4 forskellige stilperioder. Bogen skulle indeholde indledende sider: Smudstitelside,

Læs mere

Typografi og ombrydning. Steffen jensen

Typografi og ombrydning. Steffen jensen Steffen jensen Typografi og ombrydning Produktet Dokumentation Opgaven Layout og ombrygning af en 48 siders avis. (Jeg har udvalgt sider, for at gøre opgaven mere overskuelig) Deadline efter 7 dage. Min

Læs mere

Typografi. aidbykahl

Typografi. aidbykahl Typografi. AidByKahl hvordan? Hvad hvorfor Hvad går opgaven ud på? Opgaven går ud på at lave et redesign AidByKahls informations og kursus brochure. Det er vigtigt for kunden at brochuren bliver mere sælgende

Læs mere

Opgaven. Væsentlighed. Problemstillinger. Browserkompabilitet. Layout. Kvalitetsvurdering. Format. Processer. Komposition og modulopbygning

Opgaven. Væsentlighed. Problemstillinger. Browserkompabilitet. Layout. Kvalitetsvurdering. Format. Processer. Komposition og modulopbygning Opgaven Opgaven var fiktiv, og gik ud på at lave en side med titlen Husk Hjelmen - hvilket skulle være en underside, til rådet for sikker trafik. I sidens layout skulle vi vise at der var plads til at

Læs mere

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015 Af Overgaard Grafik og billedbehandling 1. Hovedforløb Mediegrafiker - 2015 OPGAVEBESKRIVELSE Der er til alle de fire kernefagligheder taget udgangspunkt, i mit eget lille projekt, med design af plakater

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK

grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer

Læs mere

TYPOGRAFI & TYPOGRAFI & OMBRYDNING OMBRYDNING

TYPOGRAFI & TYPOGRAFI & OMBRYDNING OMBRYDNING 02 TYPOGRAFI & TYPOGRAFI & OMBRYDNING OMBRYDNING REDEGØRELSE OPGAVEBESKRIVELSE Til denne opgave skal der laves layout og opsætning til boligmagasinet Vores Hjem. Formålet med opgaven er at skabe et stilrent

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA BEYER

GRAFISK DESIGN CAMILLA BEYER GRAFISK DESIGN CAMILLA BEYER Dokumentation Brainstorm Opgaven Arbejdsproces Opgaven gik ud på at designe et logo til en grafisk - Brainstorm elev der søger elevplads. Der skal også designes visitkort,

Læs mere

GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 2 AARHUS TECH 2014 SIDE 1 / 11

GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 2 AARHUS TECH 2014 SIDE 1 / 11 GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 2 AARHUS TECH 2014 G H1 H3 SIDE 1 / 11 ANNONCE OPSLAG - PROMILLESHOPPEN Brainstorm 1. Opgaven går ud på at lave en opslagsannonce for firmaet Promilleshoppen. Annoncen skal placeres

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Hjemmeside design til Chem-Tec Plating

GRAFISK WORKFLOW. Hjemmeside design til Chem-Tec Plating GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside design til Chem-Tec Plating REDEGØRELSE Hvad går opgaven ud på Virksomheden Chem-Tec Plating, som specialisere sig i metallisk overfladebehandling, havde været igennem et generationsskiftet

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning Portfolio Hovedforløb 2 Af Siw Lysholt Jørgensen Opgave: Opgaven er selvopfundet og er derfor en nyopsætning. Jeg har lavet en brochure om top 10 seværdigheder på Bornholm, da jeg selv har været på Bornholm

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING EVANGELICAL LUXURY EDITION BIBLE

TYPOGRAFI & OMBRYDNING EVANGELICAL LUXURY EDITION BIBLE TYPOGRAFI & OMBRYDNING EVANGELICAL LUXURY EDITION BIBLE DOKUMENTATION OPGAVEBESKRIVELSE Evangelical Bible skulle have lavet en ny luksus udgave af New King James Version (bibeludgave). Vi fik overrakt

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning Typografi & ombrydning Produkt og målgruppe Redesign af Pixlart magasin Universet Pixlart er en digital billedudstilling, beliggende i Øster Vrå i en ombygget kirke. Målgruppen varierer fra udstilling

Læs mere

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne.

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne. GRAFISK DESIGN REDEGØRELSE GRAFISK DESIGN 3 OPGAVEN skulle have opdateret deres nuværende identitet, og kom derfor til os og ønskede et redesign af logo, emballage og website. Vi tog imod opgaven, og glædede

Læs mere

Grafisk Produktion & Workflow

Grafisk Produktion & Workflow Grafisk Produktion & Workflow OPGAVE Opsætning af Morsø Outdoor Living showbook, der skal give inspiration og overblik ifm. opstilling af showroom hos forhandlere. ANVENDTE PROGRAMMER KUNDE Morsø Jernstøberi

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning TYPOGRAFI & OMBRYDNING T TYPOGRAFI & OMBRYDNING Typografi og ombrydning } I tæt samarbejde med mit Ollerup Efterskole har jeg udarbejdet et redesign af deres 2012 årsskrift. Resultatet var meget tilfredsstillende,

Læs mere

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH CHAMP Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Grafisk design Opgaven Opgaven lød på at designe undertøjsemballage til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. På æsken skulle der være

Læs mere

Typografi. Magasin for Søndergård Hairdesign

Typografi. Magasin for Søndergård Hairdesign Typografi Magasin for Søndergård Hairdesign 2 01 TYPOGRAFI OPGAVEN Søndergård Hairdesign er en frisørsalon, som ligger inde i Odense Centrum. Udover klipning, håropsætning og påsætning af hårdele, så har

Læs mere

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio Svendeprøve portfolio 2016 Grafisk design Svendeprøve Kvalitetsvurdering Selvom min første ide ikke faldt i forfatterenes smag, endte det stadig ud med et godt resultat. Der er stadig en mening bag de

Læs mere

PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1

PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1 PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1 Juli 2018 Lavet af Lasse Mørkehøj Christiansen Introduktion I forbindelse med min uddannelse som mediegrafiker viser jeg hermed min H1 portfolio I denne portfolio vil du bl.a.

Læs mere

Bog INDBUNDEN. Omslag 4+0 CMYK Materien 1+1 SORT/HVID

Bog INDBUNDEN. Omslag 4+0 CMYK Materien 1+1 SORT/HVID Typografi & ombrydning BOGPRODUKTIon En kvinde fra forlagets lokalområde havde i 5 år indsamlet fortællinger om livet i Nærum fra 1930 erne til 1960 erne og ville gerne udgive dem. Det blev med støtte

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN

TYPOGRAFI & OMBRYDNING HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN TYPOGRAFI & OMBRYDNING HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN 210 mm DECEMBER 2017 ART OF STYLE AND MAKEUP OPGAVE Opsætning af afhandling til afsluttende stylisteksamen. Afhandling indeholder en briefing

Læs mere

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST Hjemmesidedesign og udvikling www.mads-pj.dk/clothesly MADS PADKÆR JØRGENSEN - GRAFISK DESIGN Side 1 af 13 DOKUMENTATION OPGAVE Opgaven jeg stillede mig

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Lav et fiktivt blad for Skanderborg Kommunes biblioteker, som fortæller hvad der skal ske januar-marts 2016, både med en samlet oversigt og

Læs mere

Typografi & Grafik & Grafisk produktion & ombrydning billedbehandling Grafisk design workflow

Typografi & Grafik & Grafisk produktion & ombrydning billedbehandling Grafisk design workflow Grafis OPGAVE OG BRIEF FRA KUNDEN Opgaven bestod i at motocross afdelingen i Hedelands Motorklub gerne vil have deres eget logo, i stedet for det logo hele organisationen har. På motocross afdelingens

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Opgaven var her at udarbejde en brochure for virksomheden Fynbo Glas A/S. Det er en engros virksomhed, der sælger glas til byggebranchen. Brochuren skulle bruges som en informationsbrochure,

Læs mere

AS ANDERS SØNDERGAARD Portefolio_H Svendeprøve.indd 1 2/17/ :36:39 PM

AS ANDERS SØNDERGAARD Portefolio_H Svendeprøve.indd 1 2/17/ :36:39 PM AS ANDERS SØNDERGAARD Portefolio_H4-2019-Svendeprøve.indd 1 2/17/2019 11:36:39 PM PRODUKTKATALOG GRAIK & BILLEDBEHANDLING TYPOGRAI & OMBRYDNING OPGAVEBESKRIVELSE Opsætning af katalog for Heliving med formål

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Opgavebeskrivelse Opgave Opgaven gik ud på at fremstille en 12-siders brochure, med profilering af virksomheden Björna. Opgaveløsning

Læs mere

Grafisk produktion & workflow

Grafisk produktion & workflow Grafisk produktion & workflow WORKFLOW & PRODUKTION WEBSITE NATURSPEJDERNE Dokumentation I 2 OPGAVEN Opgaven Jeg har lavet dette fiktive website der kunne være en mulighed for en nyopstartet spejderforening.

Læs mere

Kommunikation/IT Rapport Roskilde Tekniske Gymnasium

Kommunikation/IT Rapport Roskilde Tekniske Gymnasium Kommunikation/IT Rapport Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Formål:... 3 Teori:... 3 Form og farver... 3 Skrifter og typografi... 4 Billeder og illustration... 5 Komposition og layout... 5 Produkt:... 6 Brainstorm

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

typografi & ombrydning brochure til bek scooter

typografi & ombrydning brochure til bek scooter typografi & ombrydning brochure til bek scooter Portfolio h1 Side 26 brochure til bek scooter Opgaven BEK scooter kom til os og skulle have et redesign af deres brochure over deres udvalg af el-scootere.

Læs mere

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW PR D O U ION KT // W KFKF OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW // WORKFLOW HJEMMESIDE / REDEGØRELSE / IDÉ, FARVE, FONT OG GRAFIK / SKITSER OG FLOWCHART / SKELET / STORYBOARD / CSS HVAD? Opgaven er en fiktiv hjemmeside

Læs mere

PORTFOLIO TYPOGRAFI & OMBRYDNING

PORTFOLIO TYPOGRAFI & OMBRYDNING PORTFOLIO TYPOGRAFI & OMBRYDNING Typografi & Ombrydning DOKUMENTATION Opgave beskrivelse Kunden ønsker at få en simpel bruchurer, som han kan dele ud i klubben. Han kunne godt tænke sig i denne brochure,

Læs mere

G R A F I S K D E S I G N L O G O

G R A F I S K D E S I G N L O G O GRAFISK DESIGN LOGO Andreas Ernst Tørnqvist / Grafisk Design Opgavebeskrivelse Jeg fik stillet opgaven at designe en iden ti tet til min vens nye It-support firma. Opgaven var fri, der var ingen krav,

Læs mere

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK DESIGN

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK DESIGN 25 GRAFISK DESIGN FØR VI GÅR I GANG I forbindelse med stiftelsen af et firma, skal der udarbejdes et navn og logo. Opgavebeskrivelse En mindre virksomhed i Skanderborg ønsker en visuel identitet for at

Læs mere

PRODUKT 2 - FOTOBOG FOR BEGYNDERE GRAFISK DESIGN, BILLEDBEHANDLING & TYPOGRAFI

PRODUKT 2 - FOTOBOG FOR BEGYNDERE GRAFISK DESIGN, BILLEDBEHANDLING & TYPOGRAFI PRODUKT 2 - FOTOBOG FOR BEGYNDERE Opgavebeskrivelse Typografi og ombrydning Projektbeskrivelse Opgaven blev stillet af min vores designchef på arbejde og gik ud på at lave et selvstudie, hvor jeg skulle

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING Aa TYPOGRAFI & OMBRYDNING Magasin 6 PRAKTISK INFO OM OPGAVEN SPECIFIKATION Kunde: Brønderslev Handel Opgave: At designe et shoppings-magasin, til Brønderslev Open By Night. En slags genoplivning af Brønderslev

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere