Vedligehold. af dine vinduer og døre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedligehold. af dine vinduer og døre"

Transkript

1 Vedligehold af dine vinduer og døre

2 Generelle informationer Vi ønsker dig tillykke med dine nye Vrøgum vinduer/døre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Fremstillingen af vore elementer bygger på håndværksmæssige traditioner kombineret med højteknologiske produktionsprincipper. Resultatet er et kvalitetsprodukt, som med almindelig vedligeholdelse vil kunne holde i mange år. Denne vedligeholdelsesvejledning beskriver, hvordan de leverede elementer skal vedligeholdes og kan justeres. Naturens materiale Træ er et naturprodukt. Derfor kan der forekomme afvigelser i farve og struktur samt porer, hårfine sprækker og sunde knaster med harpiksudtræk i selv færdigbehandlede elementer. Garanti På dine nye Vrøgum vinduer/døre ydes 5 års garanti. Garantibetingelserne kan fås ved henvendelse til forhandleren eller på vores hjemmeside Reklamation Alle Vrøgum vinduer/døre bliver nøje kontrolleret af vor kvalitetskontrol inden de forlader fabrikken. Selv med den strengeste kontrol kan der opstå fejl, som vi selvfølgelig retter uden omkostninger for dig. For at undgå unødige omkostninger beder vi dig selv at undersøge, om der er tale om en simpel funktionsfejl, som du selv er i stand til at rette ved hjælp af denne vejledning. Hvis dette ikke er tilfældet, beder vi dig kontakte forhandleren, som vil være dig behjælpelig. I tilfælde af reklamation bedes du, hvis muligt, oplyse forhandleren vores ordrenummer (femcifret tal) og evt. positionsnummer. Ved leveringen er der medleveret en montagevejledning samt denne vedligeholdelsesvejledning. På bagsiden af vedligeholdelsesvejledningen er der påsat en label med ordrenummeret og leveringsadressen. Forhandleren vil behandle reklamationen og hvis nødvendig anmelde den til os.

3 Vedligehold For at sikre dine nye Vrøgum vinduer/døre en lang levetid og problemfri funktion, skal elementerne vedligeholdes jævnligt, jf. denne vedligeholdelsesvejledning. Er du i tvivl står din Vrøgum forhandler altid til rådighed med råd og vejledning. Rengøring Det er meget vigtigt, at overfladen holdes ren. Det anbefales, at elementerne minimum to gange årligt afvaskes grundigt med rent vand, evt. tilsat lidt autoshampoo. Holdes overfladen ren, bevares elementerne pæne, og vedligeholdelsesintervallerne forlænges. Bemærk at de fleste rengøringsmidler beregnet til glas indeholder salmiak. Dette skader malingen, hvorfor der altid skal skylles godt efter med rent vand. Beslag Alle låsetapper, rigler, hængsler og andre bevægelige dele rengøres og smøres med olie eller fedt mindst én gang årligt. Friktionsdele må dog ikke smøres. Tætningslister Tætningslister kontrolleres for smidighed/elasticitet en gang årligt (bedst inden vinter) og smøres ind i talkum. Kun rene og elastiske tætningslister forhindrer vandindtrængning og træk. Glasforsegling Den udvendige glasforsegling bør kontrolleres for tæthed og revnedannelse mindst én gang årligt. Det har stor betydning for vinduets levetid, at der ikke trænger vand ind i falsen. Kontrol af overfladebehandlingen Det er vigtigt, at overfladen altid er intakt. Overfladebehandlingen på elementerne skal derfor kontrolleres én gang årligt (f.eks. i forbindelse med rengøring af elementerne). Dette er specielt vigtigt ved lasurfarver. Eventuelle skader i overfladen udbedres med det samme på følgende vis: Udelukkende de beskadigede steder slibes let med fint sandpapir ( korn anbefales). Bemærk at der ikke må slibes igennem grundbehandlingen. Ved større skader slibes hele karm-/rammedelen. Al støv fjernes, og der påføres to lag laserende eller maling i den aktuelle farve. Husk at der ikke må males ved temperaturer under 8º, ved luftfugtighed over 85% og ved fugtighed i træet på over 20%.

4 Vedligehold Overfladens tilstand Forarbejde Grunding Slutbehandling Dækkende Transparent Lettere beskadiget - Fjern evt. silikonerester Svært beskadiget - Fjern evt. silikonerester 1 x Gori imprægneringsgrunder 2 x GORI 88 eller Følg altid farveproducentens anvisninger. Efterbehandling Afhængig af hvilken type overfladebehandling du har valgt, anbefaler Vrøgum følgende efterbehandling af elementerne: Overflade Forarbejde Grunding Ubehandlet Amerikansk hvideg 1 x Gori imprægneringsgrunder Grundimprænering Grå/hvid grundbehandling Færdig overfladebehandling - Fjern evt, silikonerester - Fjern evt. silikonerester - Fjern evt. silikonerester Slutbehandling Dækkende Transparent Færdigbehandlede elementer fra fabrik skal afhængig af farvevalg, udsathed og påvirkning fra vejrliget efterbehandles/vedligeholdes. Dette bør gøres, inden der sker en markant nedbrydning af overfladen. Der kan forventes følgende holdbarhed for færdigmalede elementer: Hel farver: 5-7 år afhængig af placering og konstruktion. Transparente farver: 2-3 år afhængig af placering og konstruktion. Afdækning af elementer med tape Ved evt. afdækning af elementer må der kun anvendes UV-bestandig tape, der er egnet til acrylfarve (f.eks. Tesa-UV-bestandig tape 4438 (blåt)). Det er vigtigt, at tapen fjernes igen hurtigt efter brug, og senest 14 dage efter påsættelse. Hvis ikke der bruges korrekt tape, eller det fjernes hurtigt, riskerer man at tapen beskadiger overfaldebehandlingen, når det fjernes.

5 Efter montage Rengøring Den første rengøring efter byggeriets afslutning skal altid udføres med rigelige mængder vand. Vinduespudsning Den normale vinduespudsning udføres nemmest med klud eller børste og gummiskraber. Vask af med lunkent vand tilsat lidt salmiakspiritus og træk af med gummiskraberen. Kanterne og de nederste flader aftørres med vaskeskind eller en tør klud. Den udvendige afvaskning bør også omfatte karm og ramme, hvilket virker bevarende, specielt i områder med store kemiske miljøpåvirkninger. Hvis forholdene under den normale vinduespudsning ikke tillader, at der spildes vand, eller hvis glasfladerne er meget små, kan glasset rengøres med et almindeligt vinduespudsemiddel. Karm og ramme aftørres med en klud opvredet i vand tilsat rengøringsmiddel. Eventuelle rudemærkater på nye ruder må under ingen omstændigheder skrabes væk. Mærkaterne fjernes ved at opbløde dem i vand, og limrester opløses med benzin. I forbindelse med normal rengøring efterses træoverfladen også for evt. ridser og skrammer, som da straks repareres med reparationsmaling. Glaskvalitet: Termoruder er industrielt fremstillet og kan have små ubetydelige fejl. Disse skal, for at være reklamationsberettigede, tydeligt kunne ses på 3 meters afstand. Udluftning Nye Vrøgum vinduer/døre er højisolerende og lukker meget tæt, hvilket sikrer et godt og behageligt indeklima. Det er imidlertid, på grund af elementernes tæthed, nødvendigt at udlufte tilstrækkeligt og rigtigt. I beboede rum opstår der fugtighed, specielt i soverum, bad og køkken, og skulle der forekomme kondensvand på rudernes nederste kant, er det et tegn på for høj luftfugtighed i rummet. Følg derfor følgende tips ved udluftning: * Om morgenen udluftes alle rum minutter alt efter årstid. * I løbet af dagen udluftes 3-4 gange af minutters varighed. Under udluftningen skal vinduerne stå helt åbne. Husk at lukke for varmen.

6 Justeringer Alle beslagdele er fra Vrøgum justeret nøjagtigt til rette funktion. Det er således ikke nødvendigt at justere beslagene, såfremt elementerne monteres nøjagtigt, jf. montagevejledningen. Det kan imidlertid være nødvendigt at justere beslagene efter montage, ændringer i bygningen eller efter års brug. I det følgende viser vi de forskellige justeringsmuligheder: Klosterhede/Lyngstrand/Ewitherm Rammen kan justeres sidelæns på justeringsskruen. Der bruges en 4 mm. unbraconøgle. Rammens pres mod tætningslisten kan justeres ved at dreje låsetappen. Rammen kan justeres sidelæns og i højden på det nederste hængsel. Hvis rammen justeres, kan tilspændingen på låsetappen ændre sig. Yderligere justeringmuligheder på de pågælende elementtyper findes i vores specielle montagevejledning, som kan rekvireres ved henvendelse til Vrøgum forhandleren eller på Rosenholm/Danrose Skruetrækkeren angiver justeringsmulighederne.

7 Justeringer Hasselbakke/Hasselbro/Danholm Skrue under hængselsblad til vandret justering. Skrue til højdejustering. Lodret: Pinolskruen nederst i hængselryggen skrues op/ned + 3 mm med en 6 mm unbraconøgle. Vandret: Monteringsskruerne i hængseldelen på karmen løsnes. De 2 gemte skruer skrues ind/ud til hængslet har den ønskede position i dørhullet. Monteringsskruerne fastspænddes. Kongelund Øverste/nederste slutblik: Ved at løsne de yderste skruer og dreje de midterste justeringsskruer med en 4 mm unbraconøgle, kan slutblikkene bevæges sidevejs til den ønskede position, og de yderste skruer kan atter spændes fast. Midterste slutblik: Klaprer døren, når den er lukket og ikke låst, kan det midterste slutblik ligeledes justeres Hængsel: 1. Klemskruen løsnes. 2. Sikkerhedsplade skubbes hen mod rammen. 3. Klemskruen strammes. 4. Stiften demonteres. Yderligere justeringmuligheder på den pågældende elementtype findes i vores specielle montagevejledning, som kan rekvireres ved henvendelse til Vrøgum forhandleren eller på Klosterdal/Birkeholm Justeringmuligheder til Klosterdal og Birkeholm findes i vores specielle montagevejledninger, som kan rekvireres ved henvendelse til Vrøgum forhandleren eller på

8 Hos Vrøgum sættes håndværkstraditioner og et højteknologisk produktionsprincip i højsædet - med en konstant videreudvikling af det bestående produktsortiment. Vrøgum blev grundlagt for over 50 år siden, og beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere til fremstilling af førsteklasses produkter, hvoraf ca. 40% sælges på hjemmemarkedet og 60% eksporteres. Vrøgum A/S Industrivej 1 DK-6840 Oksbøl Tlf Fax info@vrogum.dk 05/10 JBJ/TFR udgave - Ret til ændringer forbeholdes

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ZELALUX TRÆ-KOMPOSIT-ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ZELALUX TRÆ-KOMPOSIT-ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg MONTERINGSVEJLEDNING ZELALUX TRÆ-KOMPOSIT-ALU VINDUER OG DØRE ANVISNING! Der skal som hovedregel anvendes tekniske hjælpemidler til løft af vinduer og døre Vejl. vægtgrænser ved håndtering i underarmsafstand

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

I nformation. Almindelige krav til montering af trævinduer og facadedøre. Til håndværkere og slutbrugere

I nformation. Almindelige krav til montering af trævinduer og facadedøre. Til håndværkere og slutbrugere I nformation Almindelige krav til montering af trævinduer og facadedøre Til håndværkere og slutbrugere Modtagelse og opbevaring Aflæsning og håndtering af elementerne skal foretages på en hensigtsmæssig

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle A/S - Fabriksvej 5 - DK-8544 Mørke Tlf. +45 86 37 24 77 Fax +45 86 37 24 78 www.jetrae.dk - jetrae@vahle.dk INDHOLD Montering af dør side 2 Montering af sideparti side 6 Montering

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan systemvægge (FLEXICA, FLEXICA LINE, VENTURA/OPEN) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Systemvæg. Stolpekonstruktion bestående af galvaniserede stålprofiler

Læs mere

Montagevejledning. Der placeres blivende opklodsning bag slutblik, primært som indbrudshæmmende funktion.

Montagevejledning. Der placeres blivende opklodsning bag slutblik, primært som indbrudshæmmende funktion. 16.1.2014 1 Montagevejledning MODTAGELSE, KONTROL OG AFDÆKNING Du bedes tage imod varerne Bemærk, at varerne leveres ved vognsiden. Køberen hjælper med aflæsning husk løftegrej til store elementer. Ansvaret

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan fuldglasvægge (TP Lite, TP Lite Twin, TP Acoustic) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Glas: Fuldglasvæg. Glas monteret i aluminiumsprofiler fuget eller samlet

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning Drift & Vedligehold. Kviste Kompaniet Vesterbæk. Vedligeholdelsesvejledning (I denne vejledning vil Kviste Kompagniet Vesterbæk være benævnt KKV) Tyndpladebeklædninger Hvis kvisten er beklædt med zink/kobber/aluminium

Læs mere

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Indhold: Vedligeholdsopgaver og interval 2013 2017... 2 Vejledning 1 - Rens og smør beslag... 3 Vejledning 2 - Kontrol af vindues træ rammer... 4 Vejledning

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

Indadgående kip-drejevindue type BSI, UNI-JET S-CONTURA Brugs- og vedligeholdelsesvejledning Udluftning sker i kipstillingen, rengøring kan foretages i drejestillingen. Når grebet peger nedad, er vinduet

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Vedligeholdelsesmanual for vinduer og terrassedøre

Vedligeholdelsesmanual for vinduer og terrassedøre Vedligeholdelsesmanual for vinduer og terrassedøre Kære beboere Tillykke med jeres nye vinduer og altan/terrassedøre. Vi har vedlagt udførlige informationer om de nye vinduer og altan/terrassedøre, men

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

MINI-GUIDE til dig, der har Ventilationsvinduet i din bolig

MINI-GUIDE til dig, der har Ventilationsvinduet i din bolig MINI-GUIDE til dig, der har Ventilationsvinduet i din bolig MINI-GUIDE TIL VENTILATIONSVINDUET VENTILATIONSVINDUET ER ET GANSKE SÆRLIGT VINDUE Med denne mini-guide kan du blive klogere på Ventilationsvinduets

Læs mere

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering vejledninger unica line bruseløsning Tillykke med din nye unica line bruseløsning Når du har valgt en unica line løsning i glas, har du valgt at kombinere moderne design og kvalitet. Vi er sikre på, at

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Glas... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Glasbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

UNICA BY GLASSOLUTIONS VEJLEDNING

UNICA BY GLASSOLUTIONS VEJLEDNING UNICA BY GLASSOLUTIONS VEJLEDNING UNICA BRUSELØSNING TILLYKKE MED DIN NYE UNICA BRUSELØSNING Når du har valgt en UNICA løsning i glas, har du valgt at kombinere moderne desing og kvalitet. Vi er sikre

Læs mere

Montagevejledning. Karmen indsættes i murhullet og fastholdes med kiler. Karmen sættes i lod i alle retninger der justeres med kilerne.

Montagevejledning. Karmen indsættes i murhullet og fastholdes med kiler. Karmen sættes i lod i alle retninger der justeres med kilerne. 01.10.2012 1 Montagevejledning MODTAGELSE, KONTROL OG AFDÆKNING Du bedes tage imod varerne Bemærk, at varerne leveres ved vognsiden. Køberen hjælper med aflæsning husk løftegrej til store elementer. Ansvaret

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Corian. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Corian. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Corian... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Corian fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af din

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Kjærslund, I N D H O L D. B e b o e r i n f o r m a t i o n Maj 2012. Facaderenovering. Gældende for lejligheder: Viby J.

Kjærslund, I N D H O L D. B e b o e r i n f o r m a t i o n Maj 2012. Facaderenovering. Gældende for lejligheder: Viby J. D r i f t o g v e d l i g e h o l d e l s e s v e j l e d n i n g e r f o r e m f a n g, v i n d u e r, d ø r t e l e f o n o g a d - g a n g s k o n t r o l B e b o e r i n f o r m a t i o n Maj 2012

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning Ordre nr:

Vedligeholdelsesvejledning Ordre nr: 1 Vedligeholdelsesvejledning Ordre nr: 2 Tillykke med Deres nye vinduer og døre. Deres valg på netop vores produkter har sikret Dem en langtidsholdbar løsning. Dog kræver det en vedligeholdelse fra Deres

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Femø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Femø www.pavillongruppen.dk Type: PAV-3030 Bredde 300 x længde 300 cm Forbehold for ændringer af pavillonen www.pavillongruppen.dk

Læs mere

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ALUX TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING ALUX TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg MONTERINGSVEJLEDNING ANVISNING! Der skal som hovedregel anvendes tekniske hjælpemidler til løft af vinduer og døre Vejl. vægtgrænser ved håndtering i underarmsafstand ALUX TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE Under

Læs mere

Tillykke med din nye altan

Tillykke med din nye altan Altan Vedligehold Tillykke med din nye altan Tak for jeres tillid til Balco Kontech og vi byder jer hjerteligt velkommen. Vi håber i er tilfredse med produktet og vil komme til at få mange gode oplevelser

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Regelmæssig rengøring Anvend en blød klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat et almindelig rengøringsmiddel

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør M-2200-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 2200 brusedør. Læs venligst denne monteringsvejledning

Læs mere

Det Hvide Snit. Udskiftning af franske altandøre og vinduer Marts 2006. Brugervejledning

Det Hvide Snit. Udskiftning af franske altandøre og vinduer Marts 2006. Brugervejledning Det Hvide Snit Udskiftning af franske altandøre og vinduer Marts 2006 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Brugervejledning...2 Vinduer...3 Franske altandøre...4 Aluminium...5 Vinduespudsning...6 Tætningslister...6

Læs mere

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014.

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Version 26.11. 2014 Gulvvarme. Reguleres via nederste låge i teknikskabet i gangen. Termostaten til gulvvarme er mærket GV. Ved indstilling på

Læs mere

Gyptone lofter 5.0 Holdbarhed, drift og vedligeholdelse

Gyptone lofter 5.0 Holdbarhed, drift og vedligeholdelse Gyptone lofter 5.0 Holdbarhed, drift og vedligeholdelse Reflecting everyday life Lang levetid og enkel vedligehold Som alle andre byggekomponenter udsættes Gyptone systemlofter for en række påvirkninger

Læs mere

Modtagelse og opbevaring

Modtagelse og opbevaring Monterings- & justeringsvejledning Kære Kunde Vi ønsker dig tillykke med dine nye svarre vinduer/døre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Fremstillingen af vore elementer bygger på håndværksmæssige

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti

Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti Brugervejledning - VELFAC vinduer Uddrag til A/B Mønten - 2016 Pleje og vedligeholdelse for opretholdelse af garanti For alle VELFAC produkter gælder nogle generelle retningslinier, som skal imødekommes

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Getacore... kvalitet hele vejen igennem Juni 2010 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Getacorebordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde

Læs mere

Samlevejledning & Monteringsvejledning

Samlevejledning & Monteringsvejledning Samlevejledning & Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Monterinsgvejledning: Standard køkken.. s. 3 Standard bad.. s. 4 Sokkel... s. 5 NB: Til montering har du brug for: Hammer, vaterpas, skruemaskine/

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Granit Komposit. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Granit Komposit. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Granit Komposit... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Granit/Komposit bordplade fra Horn Bordplader A/S For at få

Læs mere

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej Afd. 35 Enghavevej 92-142 Kære BEBOERE I forbindelse med renoveringen af ejendommen er der opsat nye altandøre og vinduer i jeres lejlighed. Derfor har vi lavet denne vejledning, som giver dig en række

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Ærø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Ærø www.pavillongruppen.dk Med 2 vinduer, Type: PAP28-2929 Med 4 vinduer, Type: PAP28-2929-1 Diameter 289 cm Forbehold for ændringer

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

DesignCore. Monteringsvejledning

DesignCore. Monteringsvejledning DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer

Læs mere

VIPPEPORT. Montagevejledning

VIPPEPORT. Montagevejledning VIPPEPORT Montagevejledning 1. Vigtig information a) Installation bør foretages af en kyndig person. b) Læs hele vejledningen inden start. c) Kontroller alle mål inden montage påbegyndes. d) Åben ikke

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH ALTANER ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og få mange oplevelsesrige timer i dit nye frirum. Vi

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

Installations- og brugsvejledning

Installations- og brugsvejledning DK Scandispa badekar Installations- og brugsvejledning Ordrenummer: Pas godt på Deres ordrenummer, da det skal anvendes i forbindelse med evt. senere henvendelse til Scandi-aqualine a/s. 2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre Montagevejledning Montering vinduer og døre Montering af døre Dørkarm indsættes i dørhul så den flugter muren ens i begge sider og fastholdes ved hjælp af kiler. Dørkarm sættes i lod i alle retninger,

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com Montagevejledning Massivtræ August 2013 www.spekva.com Indholdsfortegnelse Side Før monteringen - reklamationsret... 3 Modtagelse og opbevaring... 4 Placering... 4 Samling af bordplader... 5 Fastgørelse...

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller højstyrkebetonbordplade produceret af Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds med produktet. For at få

Læs mere

Modtagelse af produktet Ansvaret for leverede PRO TEC vinduer og døre overgår til kunden, umiddelbart efter at elementerne er leveret ved vognsiden.

Modtagelse af produktet Ansvaret for leverede PRO TEC vinduer og døre overgår til kunden, umiddelbart efter at elementerne er leveret ved vognsiden. REKLAMATIONSVEJLEDNING Kære kunde! PRO TEC VINDUER tilstræber at levere fejlfrie elementer. Men desværre kan der undtagelsesvis opstå fabrikationsfejl eller skader på elementerne på deres vej fra fabrik

Læs mere

Rigitone BIG system Monteringsvejledning

Rigitone BIG system Monteringsvejledning Rigitone BIG system Monteringsvejledning Design og teknik Produktbeskrivelse / anvendelse Rigitone BIG med kant A1 er et fuldperforeret akustikloft, der fremstår som en ubrudt flade uden synlige samlinger.

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle Døre og Vinduer A/S * Fabriksvej 5 * DK-8544 Mørke * Tlf. +45 86 37 24 77 * Fax +45 86 37 24 78 * www.jetrae.dk * jetrae@vahle.dk Monteringsvejledning 1. Placer døren i muråbningen

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Beton Terrazzo. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Beton Terrazzo. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Beton Terrazzo... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Terrazzo/betonbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller betonbordplade hos Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds med produktet. For at få glæde af din flotte

Læs mere

MONTERINGSFORSKRIFTER M.M.

MONTERINGSFORSKRIFTER M.M. MONTERINGSFORSKRIFTER M.M. Vedligeholdelsesvejledning Monteringsforskrift for klassificerede døre Diverse vejledninger Fabriksvej 6 DK-6973 Ørnhøj Tlf. 96 92 60 00 Fax 96 92 60 01 E-mail: trehoeje@trehoeje.dk

Læs mere

AFSNIT 3 VINDUER-DØRE

AFSNIT 3 VINDUER-DØRE AFSNIT 3 VINDUER-DØRE Opdateret den: 22. juni 2016 VINDUER/TERRASSEDØRE Vinduer og terrassedøre er af typen: Velfac model 200 lavet i træ indvendig og aluminium udvendig, hvorfor det er forskellige rengøringsmidler,

Læs mere

Monteringsvejledning for termoruder

Monteringsvejledning for termoruder Monteringsvejledning for termoruder Opdateret 29. august 2017 Monteringsvejledning for termoruder Monteringsvejledningen for termoruder skal sikre, at termoruderne bliver monteret korrekt, så de lever

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION Copyright Nordiske Hjem KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller højstyrkebetonbordplade produceret af Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds

Læs mere

KOMPROMENT Keylite. Produktdata/Anvisning

KOMPROMENT Keylite. Produktdata/Anvisning KOMPROMENT Keylite Produktdata/Anvisning Produktdata /Anvisning nr. 31 Keylite - Sne og is I kolde områder kan betragtelige mængder sne og is lægge sig på taget, og Keylite s tagvinduer kan i længere perioder

Læs mere

Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning

Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning Produktbeskrivelse / anvendelse Rigitone BIG, Kant A1 er et akustikloft der fremstår som en fuldperforeret homogen flade uden synlige samlinger. De

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Kompaktlaminat... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Kompaktlaminatbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst

Læs mere

Blandingsbatterier 27_013

Blandingsbatterier 27_013 Blandingsbatterier 27_013 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år.

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år. Scandinavian Butler INSPIRERET AF TRADITION & DESIGNET TIL DAGLIGDAGEN Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH ALTANER ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og få mange oplevelsesrige timer i dit nye frirum. Vi

Læs mere

AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE

AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE 01-11-2018 1 S i d e Køkken og garderobeskabe Køkkenet er leveret af HTH i Aalborg. Under dette afsnit findes gode råd og vejledninger omkring daglig drift og vedligehold

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER PRODUKT INFORMATION RAW TRÆBESKYTTELSE BESKYTTER OG FORLÆNGER LEVETIDEN PÅ DIT TRÆVÆRK. I KOMBINATION MED OPTIMALE GRUNDINGSMIDLER OPNÅR DU EN

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING. Plastik

GENEREL VEJLEDNING. Plastik GENEREL VEJLEDNING Plastik OPMÅLING Guide til opmåling af vinduer og døre Det er ikke så vanskeligt, som du måske tror, at tage mål til døre og vinduer. Hvis du følger denne vejledning, vil du opnå et

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Næstegenerationsbehandling fra Dura-Bright med endnu bedre overfladebeskyttelse. Alcoa tilbyder dig hermed

Læs mere

Sådan fungerer din nye rollator

Sådan fungerer din nye rollator DK Sådan fungerer din nye rollator Volaris S7 SMART Brugervejledning til Volaris S7 SMART Art. nr. 1422170 1 1001 81 107 04 Tillykke med din nye rollator Volaris S7 SMART kommer på mange måder til at gøre

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: Med hængslet dør

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: Med hængslet dør Exclusive Orangeri Samlevejledning Med hængslet dør Model: 9143507 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36-6580 Vamdrup Tlf. 78 77 48 00 - mail@davidsenshop.dk Kære kunde! Tillykke med dit nye Elmholm drivhus.

Læs mere

VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING

VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING ramme VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING OVERSIGTSTEGNING F UPONRMME 1 1 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 C MEDFØLGER I PKKEN x stort monteringsbeslag 1 x elastik, 1 x snor x lille monteringsbeslag x tekstil 1

Læs mere

Gode råd om pteje af dine VELFAC vinduer og døre

Gode råd om pteje af dine VELFAC vinduer og døre Gode råd om pteje af dine VELFAC vinduer og døre Den rigtige rengøring og et minimum af pleje vil bringe dine VELFAC vinduer smukke gennem tidernes og naturens skiftende luner. Vask og smøring. VELFAC

Læs mere

Blandingsbatterier til køkken 26_012

Blandingsbatterier til køkken 26_012 Blandingsbatterier til køkken 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet hver dag. For at sikre at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Stål... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Stålbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

das a/s drifts- og vedligeholdelsesvejledning for facader, vinduer og døre.

das a/s drifts- og vedligeholdelsesvejledning for facader, vinduer og døre. das a/s drifts- og vedligeholdelsesvejledning for facader, vinduer og døre. Nærværende er en generel Drifts- og vedligeholdelsesvejledning for facader, vinduer og døre fra das a/s, og dækker således over

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

Blandingsbatterier 27_015

Blandingsbatterier 27_015 Blandingsbatterier 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING EVERLUXX PLAST / KOMPOSIT VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg

ANVISNING! MONTERINGSVEJLEDNING EVERLUXX PLAST / KOMPOSIT VINDUER OG DØRE. Vejl. vægtgrænser. Under 15 kg kg. Over 35 kg MONTERINGSVEJLEDNING ANVISNING! Der skal som hovedregel anvendes tekniske hjælpemidler til løft af vinduer og døre Vejl. vægtgrænser ved håndtering i underarmsafstand EVERLUXX PLAST / KOMPOSIT VINDUER

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l TROLLA Gødning og saltspreder 36 l Artikel nr.: 12006 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

Vedligeholdelse. Vejledning

Vedligeholdelse. Vejledning Vedligeholdelse Vejledning Vedligeholdelses TAK fordi du valgte et produkt fra MiNALTAN.dk. Vi håber, du bliver glad for din investering. Levetiden for vores produkter er generelt meget høj, men du har

Læs mere

Fjorden Arkitekter, Aalborg Universitet, Danmark, Tectopanel, Quadril

Fjorden Arkitekter, Aalborg Universitet, Danmark, Tectopanel, Quadril Fjorden Arkitekter, Aalborg Universitet, Danmark, Tectopanel, Quadril VIDSTE DU, AT perforerede gipsplader i tilfælde af brand fungerer som et naturligt brandslukningsapparat i bygningen? TECTOPANEL FASTMONTERET

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Montagevejledning 8368ZN-R Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Model: Glas-væg 90, i plan Monteres på højre side med åbning

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning

Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning www.biga.dk Rengøringsog vedligeholdelsesvejledning Indvendig rengøring af skabskorpus og hylder. Rengøres bedst med husholdningens sædvanlige vandopløselige rengøringsmidler

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere