Turen går til New York (efterårsferien 2012)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Turen går til New York (efterårsferien 2012)"

Transkript

1 Turen går til New York (efterårsferien 2012), Vi fløj igen med Air Canada som da vi var i Californien, det tror jeg bare vi bliver ved med! Dejligt at lande i Canada, vi har ikke endnu været udsat for de lange ubehagelige køer, som jeg har hørt om og frygtet. Når vi kommer fra Canada, så er det bare indenrigs. Da vi landede i New York, tog vi en Yellow Cab. New York er en fuldstændig fantastisk by. Det er en by med liv, hvor intet er umuligt. Her er lidt at det vi så, samt noget af det vi desværre ikke nåede, men kun så i forbifarten på en sightseeing bus. Rasmus havde været i New York før, så han spottede hurtigt, hvor vi befandt os i forhold til de forskellige ting.

2 Vi boede på Broadway Plaza Hotel kun 5-10 minutters gang fra Time Square og Empire State Building. 5. avenue lige rundt hjørnet. Vi havde udsigt til Empire State Building, fra hotellet. Hotellet var et gammelt hotel, med dejlige store værelser, meget høflige personale, rent og pænt. Det er ikke sidste gang vi har boet der.

3 Turen går til New York (efterårsferien 2012) Time Square er et virvar af blinkende reklamer, men også lidt fascinerende, det er som om man kender det, fra alle de film man har set i tidens løb. Naturligt vil det være at besøge Hard Rock, som ligger lige midt på Time Square. Da vi kom ind blev vi skrevet op og ventede på bord i ca. 45 min. Der var en elektronisk tavle hvor navnene kom op, efterhånden som der blev ledige borde, vi tænkte ikke så meget på hvor lang tid vi ventede. Et besøg på Brooklyn Diner er et must. Der er rigtig hyggeligt, dejlig mad og rigtig god betjening. Vi spiste både morgenmad og aftensmad på denne restaurant. Mange kendte havde været der (skrev dej ) Restauranten ligger på 43rd. Street op til Time Square. At man har uendeligt muligheder for at shoppe her på Time Square og gaderne omkring, er vist ikke nødvendigt at beskrive. Macys, Victoria Secret, Nike store, NBA Store, Forever 21, you name it alt er der.

4 Det er utrolig nemt at finde rundt i New York, fordi gaderne har numre, man finder hurtigt ud af, om man er gået den forkerte vej, det er stort set kun Broadway der har et navn og eneste vej der ikke er parallelt. Vi fik ikke kørt så meget i Subway, men det vi kørte, fungerede fint. Vi nåede da også at blive plattet vi manglede klip på kortet og ville finde et billetsalg. Hurtigt stod der en stor afro amerikaner og sagde, det kunne vi købe hos ham. Han havde nøgle til at lukke os ind gennem porten, så først da vi stod i toget, gik det op for os, hvad der var sket, vi var lige blevet snydt. Der skete ikke mere, men det var lidt ubehageligt. Formoder vi havde fået en bøde, hvis vi var blevet stoppet.

5 Ben and Jack Steakhouse er et must vi har aldrig fået så lækker en bøf. Vi fik alle 4 forskellig mad. Sofie fik Poterhousesteak, Frank fik kalvekoteletter, Rasmus fik Crabfish og jeg fik entrecote. Det var kæmpebøffer, har faktisk aldrig set noget lignende. Der var fyldt i restauranten, selvom der var vildt travlt, fik vi en god service. En helt speciel stemning, lidt som mafia- familie stemning, altså når de hygger sigj Empire State Building på 5th. Ave. skal man da op i, man får et fantastisk syn ud over byen th Avenue, New York, NY 10118, United States Det er lidt pebret for billetterne, men sådan er det. Vi købte en billet, hvor vi først kom i en simuleret helikopter tur over New york, det var ikke pengene værd, derefter tog vi elevatoren op til toppen, I skal have god tålmodighed, der er laaaaaang kø, men det var ventetiden værd.

6 Lidt længere op ad 5th. Ave. ser man Rockefeller center, vi nåede desværre ikke op. Foran bygningen er der en skøjtebane. Vi stod længe og kiggede. En meget feminin fyr, skøjtede rundt, han var rigtig dygtig. Det morsomme var, at han overhovedet ikke så dem, der forsøgte at gøre ham kunsten efter, men faldt på stribe. Se på Youtube! 48th and 51st streets in New York City På vejen omme bag Rockefeller bygningen, ligger et lille bageri Magnolia Bakery. Gå derind, kig på kagerne. Der er propfyldt med mennesker i den meget lille butik at the corner of 49th and 6th Ave New York, NY

7 Gå en tur i Central Park, at komme fra New Yorks gade med larm og ind i parken, er som at komme in i en helt ny verden! Der er en stilhed, og rigtig hyggeligt at gå rundt. Flad ud ved Bethesda Fountain, som også er set i Sex in the City (sagde Sofie). Man kan bruge timer i parken. Frihedsgudinden og Ellis Island. Det er en god ide at bestille billet hjemmefra. Så kan man bestille det tidspunkt man gerne vil af sted, alternativet er at stå i kø meget længe. Bestil her. Man køber billet til både Frihedsgudinden og Ellis Island. Begge steder kan man blive guidet rundt med høretelefoner. Man kan tage en Subway direkte ud til Battery Park, som ligger lige ved færgelejet.

8 På vejen hjem fra Battery Park, slog vi vejen forbi Ground Zero (9/11 Memorial), vi vidste ikke helt hvad vi gik efter, for det lignede en byggeplads, vi gik rundt og rundet om afspærringen. Det viste sig man skulle have en billet, man kunne få den på nettet, det er gratis, men man kan også få den på stedet, heldigt for os, da vi ikke rigtigt var forberedt. Vi stod i kø i laaaang tid, tasker blev scannet, sikkerheden var som i lufthavnen. Det var ventetiden værd! Det var helt underligt, at komme ind til de 2 store vandfald. Stilheden lå over den store plads, der var en helt speciel stemning. Det er en utrolig flot mindeplads. Alle gik tænksomme rundt. Alle navne på de mange ofrer, stod hele vejen rundt på de 2 store vandfald. På pladsen står Survivor Tree. Da alt andet var styrtet sammen 9.sept. stod det lille træ stadig. Under oprydningen blev det flyttet, man gav det ikke mange chancer, men det klarede både den flytning og flytningen tilbage igen. Pladsen er ikke helt færdig endnu, men stadig et besøg værd.

9 Er der en lille smule interesse for Basketball, så tag ud til det nye Barclays Center hvor Broolkyn Nets holder til. Det er en helt sprit ny arena. Der er naturligvis også Knicks i Madison Square Garden, der var ingen kampe, da vi var der. Det var en oplevelse, at se en Basketballkamp i den store arena. Det eneste problem var, at der var fyret op for air condition anlægget, så det var mega koldt. Awesome!!!!!!! Det var svært at finde et sted at spise i Brooklyn ved Barclays Center, vi gik lidt rundt og fandt et lille autentisk Burgerhouse, der hed 67 Burger. Vi var tilbage i Happy days med Fonzie, for dem der er så gamle, så de så den serie. Hvordan skal bøffen steges? det er i hvert fald aldrig hørt på Mc D. Og så var det fritter af rigtige kartofler med skrald på.

10 Woodbury Outlet, så er der dømt shopping. Et meget stor outlet, med de kendte mærker, til en billig pris. Man tager bussen (Grey Line) på hjørnet af 42nd St & Eighth Ave Sørg for at komme tidlig af sted. Der var lang kø i regnvejret, da vi skulle af sted! Der var ikke rigtig styr på hvornår bussen kom. Vi var der kl. 8:30, jeg tror vi kom af sted 9:45L vi var pænt våde og kolde. Men det gik alligevel, vi fik shoppet og var ikke hjemme før ved 20 tiden. Der er ca. 1 ½ times kørsel fra Manhatten til Woodbury.

11 Det er en god ide at tage en sightseeing bus rundt. Vi tog turen den sidste dag. Det bør gøres de første dage, så får man et overblik over hvad man vil se. Man kan købe en billet der holder 48 timer, til både Uptown og Downtown og man hopper af og på, som man synes. Da det var sidste dag, tog vi hele turen rundt. Vi stod kun af, for at gå over Brooklyn Bridge. Det tog ca. 5 timer, det havde været godt at få det delt, over 2 dage. Det er utrolig flot at stå på Brooklyn Bridge og se ind på Manhatten og over på Brooklyn.

12 Kan du lide at bage kager, så er der kage tilbehør i alle afskygninger hos Cake and Bakery Dist. 56 West 22nd Street, New York, NY Cupcake og kageforme, tyller, krymmel, udstik der er alt til dem der kan lide at bage. Hvis du går ned ad Broadway (mod 22nd. Street hvor Cake and Bakery Dist. Ligger) kommer du til en lille park. Madison Square Park, den ligger hvor 5th. Ave. og Broadway støder sammen, her kan du se bygningen der hedder Flatiron, Bygningen ligner et strygejern. Den er trekantet med kun 1 vindues parti i den spidse ende. Sæt dig lidt i parken og kig på mennesker, skulle du få brug for det, er der også en hundelegeplads J

13 Havde jeg tænkt på det, ville jeg gerne have set legetøjsbutikken fra filmen BIG, hvor Tom Hanks spiller på det store klaver på gulvet, FAO Schwarz 767 5th Ave New York, NY Det skal jeg næste gangj Skulle du få lyst til at finde ud af hvilken M&M du er, så tag til M&M's World New York 600 Broadway, New York, NY Vi var der ikke, men guiden sagde det på vores bus sightseeing.

14 Appel bygningen er den mest fotograferede bygning i New York (det sagde busguiden) Den ligger på 767 5th. Ave. Lige over for starten af Central Park?????

15 På bus turen, kom vi forbi Dakota bygningen Upper West Side ved Central Park, der hvor John Lennon blev skudt og lokation for Rose Marys baby. En lidt spooky bygning. Der er en mindepark for John Lennon, Strawberry Fields i Centralpark lige overfor Dakotabygningen Harlem kørte vi bare igennem. Soho ville vi gerne have kigget lidt mere på (kørte kun igennem med bussen) China Town så vi fra bussen. Vi var i China Town San Francisco, det var ikke noget for os. Little Italy kørte vi bare igennem med bussen. Husk at se Den store tyr på Wall Street.

16 Da Rasmus tidligere har boet ved Riverside Park (som ligger ud til Hudson River), ville jeg gerne have gået en tur der, vi kørte forbi med sightseeing bussen. Ud over Riverside park ligger der en kæmpe stor kirke Riverside Church, som jeg gerne ville have set indvendigt og Sakura- Park nær Riverside- Church, ser også smuk ud. Lige i nærheden er også Catedral st. john the divine, hvis man har lyst til at kigge på kirker i guds eget land. Der er meget meget mere, end det jeg har skrevet, men det er hvad der fangede os. Vi var der 7 dage, så det var umuligt at nå og se det hele. Vi var fascineret, begejstret, betaget og forelsket i den dejlige by. Det var Awesome Håber du/i vil synes lige så godt om byen som vi gør. Lene Martens

Dagbog New York. Nicklas Søndergaard Højbjerg

Dagbog New York. Nicklas Søndergaard Højbjerg 2018 Dagbog New York Nicklas Søndergaard Højbjerg Søndag den 29. juli 2018 Den store dag er kommet og vi tog afsted på vores rejse til USA. Vi fløj fra Billund til New York via Amsterdam og Frankfurt.

Læs mere

PROGRAM FOR NEW YORK 2012 Dag: Programpunkt: Transport: Evt. webside: Lørdag d. 31. marts Mødes kl. 09.00 i CPH ved Starbucks.

PROGRAM FOR NEW YORK 2012 Dag: Programpunkt: Transport: Evt. webside: Lørdag d. 31. marts Mødes kl. 09.00 i CPH ved Starbucks. PROGRAM FOR NEW YORK 2012 Dag: Programpunkt: Transport: Evt. webside: Lørdag d. 31. marts Mødes kl. 09.00 i CPH ved Starbucks. Med SAS, flynr. SK 909 fra København (CPH) Afgang kl. 12.25 med SK 909. Ankomst

Læs mere

firsttimers travel guide NEW YORK

firsttimers travel guide NEW YORK firsttimers travel guide NEW YORK PARKER & MUSEER Central Park High Line 2 Den 3,5 km store park midt på Manhattan er en fredfyldt oase i storbyen - og et must at besøge, når man er i New York. I parken

Læs mere

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN 2018 PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN Torsdag 13.9. Fredag 14.9. Lørdag 15.9. Søndag 16.9. Mandag 17.9 07.30: Mødetid i Billund, som I selv kommer til. 10.10: Afgang fra Billund HUSK:

Læs mere

Rejsebrev fra New York 2013.

Rejsebrev fra New York 2013. Rejsebrev fra New York 2013. Af Helle B. Gjerløv. Torsdag den 5. september. Det er i dag dagen for vores næste besøg i New York. Vi skal i år bo på The Pod, som ligger på 51. Street ved Lexington Avenue.

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

På denne side vil du kunne følge elevernes logbøger på deres spændende rejse.

På denne side vil du kunne følge elevernes logbøger på deres spændende rejse. For tredje år i træk besøger Handelsskolen, Silkeborg Business College vores amerikanske venskabsskole Seminole State College i Seminole, Oklahoma. 20 elever er blevet specielt udvalgt på tværs af klasserne

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke. Hjemrejse

Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke. Hjemrejse Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke torsdag 81009 8.10.09 06:00 00 Afgang Herning Fra Herning Kirke torsdag 8.10.09 11:50 Check in færdig

Læs mere

Receptionsdamen kan slet ikke forstå vores problem. I er jo kommet til New York!!! Der er larm!

Receptionsdamen kan slet ikke forstå vores problem. I er jo kommet til New York!!! Der er larm! 1. dag - torsdag den 1. september. Vi henter Elisabeth klokken 08:45. Skal flyve med SAS klokken 12:25. Flyveturen går fantastisk. Jeg har været så bange for turen, men må erkende, at det er værre at køre

Læs mere

new york https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

new york https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ new york new york Få byer kan som New York skabe den perfekte ramme om den ultimative storbyferie. Her er simpelthen alt! Gå på opdagelse i nogle af New Yorks mange forskellige områder, der hver har deres

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Afgang fra Kastrup. Isbjerge på Grønland.

Afgang fra Kastrup. Isbjerge på Grønland. 1. dag - torsdag den 1. september. Vi henter Elisabeth klokken 08:45. Skal flyve med SAS klokken 12:25. Flyveturen går fantastisk. Jeg har været så bange for turen, men må erkende, at det er værre at køre

Læs mere

Sports efteruddannelse New York City

Sports efteruddannelse New York City Sports efteruddannelse New York City Baggrund og formål Initiativet til turen kom fra Frits Nielsen, tidligere ishockeyspiller og medlem af Dansk Ishockeyunions Hall of Fame samt tidligere journalist hos

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

US Open i New York. 1.-6. september 2010. Oplev Caroline Wozniacki helt tæt på

US Open i New York. 1.-6. september 2010. Oplev Caroline Wozniacki helt tæt på US Open i New York 1.-6. september 2010 Oplev Caroline Wozniacki helt tæt på Få fem dage i fantastiske New York og oplev tennis i verdensklasse the american way på Flushing Meadows-anlægget og verdens

Læs mere

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder.

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Seværdigheder. Tower Bridge & Tower of London Tate museum of Modern Art British Museum Big Ben

Læs mere

FAKTA OM TUREN. Dagsprogram. Overnatning og hoteller CANADA USA. Toronto NEW YORK. Syracuse. Niagara Falls. New York. PENNSYLVANIA Lancaster

FAKTA OM TUREN. Dagsprogram. Overnatning og hoteller CANADA USA. Toronto NEW YORK. Syracuse. Niagara Falls. New York. PENNSYLVANIA Lancaster Toronto Niagara Falls CANADA USA Syracuse NEW YORK PENNSYLVANIA Lancaster Washington D.C. New York NEW JERSEY FAKTA OM TUREN New York City og Washington D.C. byder på masser af storbyoplevelser med alt,

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

NHL-vinterferie i New York

NHL-vinterferie i New York NHL-vinterferie i New York 12.-18. februar 2010 Eksklusiv tur til danskeropgør mellem Frans Nielsen og Peter Regin som du selvfølgelig begge møder mens tv-kommentator Jimmy Bøjgaard er din vært på turen

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

New York. Kunst, musik og gastronomi Rundrejse med dansk rejseleder

New York. Kunst, musik og gastronomi Rundrejse med dansk rejseleder New York Kunst, musik og gastronomi Rundrejse med dansk rejseleder New York - kunst, musik og gastronomi Rundrejse med dansk rejseleder - 8 dage / 6 nætter Oplev The Big Apple med connaisseuren, Ole Lindboe

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

New York Washington 03. til 11. september 2011

New York Washington 03. til 11. september 2011 New York Washington 03. til 11. september 2011 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt.

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt. Søndag d. 13. oktober 2013 Dag 1 09.30 Fremmøde i Kastrup Terminal 3. Tjek ind skal forestås af den enkelte selv og være afsluttet senest kl. 11.35 Gruppen mødes i transithallen i Kastrup foran Lagkagehusets

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

LOVEN. Side 3.. Moses 4. Guds lov 6. Hør mine bud 8. En anden gud 10. En kalv af guld 12. Vreden 16. Bålet 18. De ti bud 20. Ingen kalv af guld 22.

LOVEN. Side 3.. Moses 4. Guds lov 6. Hør mine bud 8. En anden gud 10. En kalv af guld 12. Vreden 16. Bålet 18. De ti bud 20. Ingen kalv af guld 22. Side 3 LOVEN historien om Moses og de 10 bud Moses 4 Guds lov 6 Hør mine bud 8 En anden gud 10 En kalv af guld 12 To tavler 14 Vreden 16 Bålet 18 De ti bud 20 Ingen kalv af guld 22 Teltet 24 Side 4 Moses

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi bevæger

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak.

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak. Torshavn 6 juni 2007-06-10 Til Nordplus Junior. Tak for jeres tilskud til vores studietur til Uummannaq. Vi er vel tilbage på Færøerne efter en uforglemmelig tur til Uummannaq. Vores kontaktpersoner i

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

Autentisk indianerland

Autentisk indianerland Dagens dagbog (d. 13/3 2006) Autentisk indianerland Dagens ekskursion gik til Capilano Suspension Bridge. Canadas ældste turistattraktion sagde de. Vi vælger at tro på dem. For at komme til Capilano Suspension

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab Indvandreren Ivan Historien om et godt fællesskab Ih, hvor jeg føler mig underlig i denne her by!, tænkte jeg den første gang, jeg gik mig en tur i byen, da vi lige var ankommet. Mit hjemland, Argentina,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Du var alene hjemme. Der var ingen blomster i huset, og når du kiggede ud af døren, så du ingen træer, du så kun vissent græs, og du så kun fjernsyn.

Du var alene hjemme. Der var ingen blomster i huset, og når du kiggede ud af døren, så du ingen træer, du så kun vissent græs, og du så kun fjernsyn. MULIGHEDER Hvis mennesker havde fire ben, så ville alt gå i stykker. Hvis der ikke var kæledyr i Sevel, så ville København blive en landsby. Hvis Sevel var hovedstad i Danmark, så ville himlen blive grøn

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Juleudstilling i Fåborg

Juleudstilling i Fåborg Juleudstilling i Fåborg I dag skal vi til Fåborg. Mor, Ulrik og jeg. Vi skal til byen for at handle og se på juleudstilling. Det er vi hvert år, så det er noget, jeg har glædet mig til længe. Det er ikke

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Mathew, Eric og Inge i Luck. Sandskulpturer. Mille, en glad sommerpige. Grand Canaria marts 2008. Og der kysses. Jake, Katie, Mark og Anna

Mathew, Eric og Inge i Luck. Sandskulpturer. Mille, en glad sommerpige. Grand Canaria marts 2008. Og der kysses. Jake, Katie, Mark og Anna Grand Canaria marts 2008 Sandskulpturer Mille, en glad sommerpige Mathew, Eric og Inge i Luck Sarah og Peter ved bryllupskagen Og der kysses Jake, Katie, Mark og Anna Britta og Anna dagen efter bryllupet

Læs mere

New York 12. til 20 oktober 2017 Washington DC. 19. til 23. oktober 2017

New York 12. til 20 oktober 2017 Washington DC. 19. til 23. oktober 2017 New York 12. til 20 oktober 2017 Washington DC. 19. til 23. oktober 2017 Tag med Læserklubben ved Herning Folkeblad, Herning Kirkes Drengekor og OurWorld på denne fantastiske tur til den vestlige verdens

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls Tirsdag Afgang mod Niagara Falls De gamle kom og hentede mig på kollegiet kl. 09:30 hvorefter vi begav os på den lange køretur mod Niagara Falls. Selve turen føltes dog ikke særlig lang, da jeg sov lidt

Læs mere

Rejsedagbog for værelse 458

Rejsedagbog for værelse 458 Rejsedagbog for værelse 458 FREDAG - SIDSTE HISTORIETIME INDEN AFREJSE Som intro til vores rejse til Rom, har vi brugt en del historie- og religionsmoduler til at forberede os. Det sidste modul inden vi

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

1. rejsebrev fra London af Malene Dyhrman Flou Nielsen

1. rejsebrev fra London af Malene Dyhrman Flou Nielsen 2012 1. rejsebrev fra London af Malene Dyhrman Flou Nielsen 01-04-2012 Studerendes navn: Malene Dyhrman Flou Nielsen Studienummer: PS09727 E-mail.: malene1989@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 3. praktikperiode

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte

Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte 1 Fredag. 9.5.2014 Endelig blev det fredag hvor vi skulle på studietur til

Læs mere

Snørre: Mine knæ er lavet af gele, det har jeg godt fortalt dig, ikke? Snørre: De svupper for hvert trin. Svabersvejsersvup... svup... svup... svup...

Snørre: Mine knæ er lavet af gele, det har jeg godt fortalt dig, ikke? Snørre: De svupper for hvert trin. Svabersvejsersvup... svup... svup... svup... Vindeltrappen Snørre: Mine knæ er lavet af gele, det har jeg godt fortalt dig, ikke? Jo. Snørre: De svupper for hvert trin. Svabersvejsersvup... svup... svup... svup... Så længe de svupper, knækker de

Læs mere

Søndag den 26.07.2009

Søndag den 26.07.2009 Søndag den 26.07.2009 Vi kørte fra Astrup kl. 08:50 og havde mange sommerfugle i maven. Vi fik sagt farvel til Mona og Ivan, som var så søde at køre os til lufthavnen. Flyet lettede til tiden og det var

Læs mere

To uger som udvekslingselev

To uger som udvekslingselev To uger som udvekslingselev Jeg havde aldrig nogensinde været i England. Jeg havde aldrig været udvekslingselev. Og jeg havde aldrig rejst uden min familie. Alle disse faktorer medførte, at jeg var usandsynlig

Læs mere

Storbyerne på USA's østkyst i tog

Storbyerne på USA's østkyst i tog Storbyerne på USA's østkyst i tog Tag på en spændende togrejse i det østlige USA. Her besøger I storbyerne Washington, New York og Boston, der alle byder på spændende oplevelser. 9 dage Fra-pris pr. person

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2015-16 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Lykkeposeophold Kender du det med at købe en lykkepose i fx Matas?

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår K U N S T I "VÆREBRO RÅDGIVNING KUNST PROJEKT" Værebro Rådgivning Værebrovej 72, 2880 Bagsværd, Danmark Telefon: 45 39 57 60 60 B E R L I N 2011 ART BEYOND BORDERS I BERLIN Kunstprojektet

Læs mere

Tal langsomt 1: Træk konsonanten og konsonant plus e over til vokalen

Tal langsomt 1: Træk konsonanten og konsonant plus e over til vokalen Sammentrækninger En af fordelene ved at arbejde med trykgrupper og hele sætninger frem for med enkeltord/lyd er, at fænomener som endelses e, der kommer og går ikke skal trænes som regler. Man skal bare

Læs mere

TV2's praktikanter til New York maj 2016

TV2's praktikanter til New York maj 2016 TV2's praktikanter til New York maj 2016 Duften af danske journalister i USA en studierejse til New York, maj 2016 - TV 2 Nyhederne: Tre praktikanter og en freelancers jagt efter journalister på den amerikanske

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere