Tilladelse til indvinding af sand, sten og grus på del af ejendommen matr. nr. 15 e Romalt By, Kristrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til indvinding af sand, sten og grus på del af ejendommen matr. nr. 15 e Romalt By, Kristrup"

Transkript

1 Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Dato Journalnr. Sagsbehandler Tlf. nr. 12. september Torsten Mikael Holmboe Bedes oplyst ved henvendelse CVR. nr.: Tilladelse til indvinding af sand, sten og grus på del af ejendommen matr. nr. 15 e Romalt By, Kristrup De modtager herved efter råstoflovens 7 tilladelse til årligt at indvinde m 3 sand, sten og grus på en del af selskabets ovennævnte ejendom. Tilladelsen gælder tillige som tilladelse efter landbrugslovens 7 a, stk. 4. Tilladelsen, der er givet på grundlag af oplysningerne i Deres ansøgning, er gældende, fra De modtager en igangsætningstilladelse og indtil den 1. oktober Igangsætningstilladelsen vil De få, når følgende betingelser er opfyldt: 1. Klagefristen skal være udløbet og en eventuel klagesag være afgjort. 2. Der skal tinglyses en deklaration om gravningen og efterbehandlingen, jf. nedenfor. Til brug herved skal De indsende et deklarationsrids udarbejdet af en landinspektør, jf. nedenfor, samt indbetale tinglysningsafgiften, for tiden 1400,- kr., på vedlagte girokort. 3. Der skal i samarbejde med Natur- og Miljøkontoret udarbejdes en grave- og efterbehandlingsplan. 4. Der skal stilles en økonomisk sikkerhed, jf. vedlagte paradigma, for udførelse af efterbehandlingsarbejder m.v. Beløbet udregnes på grundlag af grave- og efterbehandlingsplanen og frigives, når efterbehandlingen er godkendt. Betingelser for gravningen Tilladelsen gives i øvrigt på følgende vilkår: Der må ikke graves nærmere naboskel end 5 m. Dog skal der ske gennemgravning af skelområdet til matr. nr. 43 d Romalt By, Kristrup. Området begrænses mod nord i overensstemmelse af Regionplan 2005 for Århus Amt. Da denne afgrænsning ligger i en dyrkningsflade skal der i forbindelse med efterbehandlingen udføres en 1:10 skråning. Natur og Miljø - Lyseng Allé Højbjerg - Tlf Fax nm@ag.aaa.dk Selvvalg lokalnr. Ekspeditionstid: Mandag-torsdag 9-15, fredag 9-13

2 - 2 - Der må ikke graves dybere end til 1 m over grundvandsspejlet. Til kontrol heraf kan tilsynet kræve, at der udføres det nødvendige antal pejleboringer. Gravningen, i nærheden af de kabler, som energiselskabet ELRO har på arealet, skal foregå efter aftale med selskabet, jf. vedlagte udtalelse med tilhørende kortbilag. Selskabets kabel skal omlægges før gravning i det pågældende område. Før gravningen påbegyndes, skal der efter aftale med Kulturhistorisk Museum Randers foretages arkæologiske undersøgelser, jf. museets brev af 29. maj 2006, som vedlægges i kopi. Arbejdstiden fastsættes til mandag - fredag kl Lørdage og søn- og helligdage er der lukket. Herudover gives tilladelsen på de vilkår, som fremgår af følgende deklaration, som vi lader tinglyse for ejerens regning: DEKLARATION OM RÅSTOFGRAVNING OG EFTERBEHANDLING M.V. I medfør af 7 i lov nr. 886 af 18. august 2004 har Århus Amtsråd givet tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af sand, sten og grus fra det på vedhæftede rids nærmere angivne areal af ejendommen, matr. nr. 15 e Romalt By, Kristrup. Deklarationen begæres tinglyst på denne ejendom. 1. Gravningen må ikke påbegyndes forinden: a) Der foreligger en af Amtsrådet godkendt grave- og efterbehandlingsplan. b) Der på grundlag af grave- og efterbehandlingsplanen er stillet en sikkerhed for efterbehandlingsarbejdernes udførelse. c) Igangsætningstilladelse er meddelt ejer og bruger. d) Tidspunktet for gravningens påbegyndelse er meddelt Natur- og Miljøkontoret. 2. I særlige tilfælde er der efter krav fra Amtsrådet pligt til at bekoste en af landinspektør foretagen servitutafmærkning af gravegrænserne. 3. Arealet skal i videst mulig udstrækning anvendes jordbrugsmæssigt, og igangværende landbrugsdrift må ikke afbrydes på nogen del, før det er nødvendigt af hensyn til råstofindvindingen. 4. Muldjorden og råjorden må ikke fjernes fra indvindingsområdet, men skal henlægges i depot til anvendelse ved arealets efterbehandling. Indvindingsområdet må ikke tilføres materialer udefra uden særlig tilladelse fra Amtsrådet.

3 Tanke og beholdere med olieprodukter, herunder tanke/beholdere på mobile behandlingsanlæg, skal placeres i tætte opsamlingskar, der kan rumme indholdet af den største tank/beholder anbragt deri. For at undgå regnvand i opsamlingsbeholderen skal det hele være overdækket. Optankningen skal foregå under konstant tilsyn. 6. Virksomhedens eksterne støjniveau, målt som angivet i Miljøstyrelsens vejledninger nr. 6/1984 eller beregnet efter Miljøstyrelsens vejledning nr. 5/1993 om henholdsvis måling eller beregning af ekstern støj fra virksomheden - og angivet som det ækvivalente, korrigerede lydniveau i db(a), må ikke overstige nedenstående grænseværdier ved omliggende boliger. mandag - fredag kl db(a) aften (alle dage) kl db(a) nat (alle dage) kl db(a) Maksimalværdien af støjniveauet må om natten ikke overstige 55 db(a). Ved boliger for ejere eller bruger af råstofgraven må støjen dog overstige grænseværdierne. Såfremt der fremkommer klager over støjgener fra virksomheden, kan tilsynsmyndigheden kræve, at virksomheden lader udføre målinger eller beregninger af støjniveauet efter de retningslinier, der er angivet i Miljøstyrelsens ovennævnte vejledninger. Målingerne eller beregningerne skal udføres af firmaer, der er godkendt af Miljøstyrelsen til at udføre Miljømålinger - ekstern støj. Målinger eller beregninger udføres normalt højst en gang om året. 7. I det omfang hensynet til en i landskabelig og landbrugsmæssig forsvarlig efterbehandling ikke er forenelig med tilstedeværelse af tekniske anlæg, såsom luftledninger, kabler, rørledninger og lignende, er der pligt til at bekoste og gennemføre en omlægning af disse inden for det tidsrum, der er fastsat i pkt. 13 eller grave- og efterbehandlingsplanen. 8. I tilfælde af gravning på tilgrænsende ejendomme skal indvinder/ejer efter anmodning fra Amtsrådet på et hvilket som helst tidspunkt under som efter gravningens afslutning foretage gennemgravning og efterbehandling af skelområdet, således at hele forekomsten udnyttes, og således at der ikke står en vold tilbage mellem ejendommene. 9. Der er pligt til at værne eventuelle fredede fortidsminder og respektere deres byggelinier. Ved fremkomsten af ikke tidligere registrerede fortidsminder, såsom grave, gravpladser, bopladser, ruiner eller andre jordfaste fortidsminder, som er omfattet af museumslovens 27, skal gravningen standses, og der skal ske anmeldelse til Kulturministeren eller det nærmeste statslige eller statsanerkendte kulturhistoriske museum.

4 Der skal én gang årligt indgives indberetning til Danmarks Statistik, herunder om art og mængde af de optagne materialer. 11. Gravningen skal være afsluttet inden den 1. oktober Når indvindingen er afsluttet, skal der foretages fælles besigtigelse af arealet med henblik på at stille endeligt forslag til eller godkendelse af efterbehandlingsforanstaltninger, forinden sikkerhedsstillelsen frigives. 13. Efterbehandlings- og beplantningsarbejderne skal påbegyndes og gennemføres så tidligt, som det under hensyn til virksomhedens drift er praktisk muligt og skal være afsluttet inden ½ år efter gravningens ophør. 14. Arealet skal umiddelbart efter gravningsarbejdernes afslutning ryddes for alle installationer og renses for affald og andet naturen skæmmende. 15. Medmindre der træffes særlige bestemmelser om arealernes efterbehandling, jf. pkt. 1, skal disse ved passende kultiverings-, opfyldnings- og planeringsarbejder efterbehandles til jordbrugsmæssig anvendelse. 16. Ingen skrænter må have en hældning stejlere end 1:2. I grave- og efterbehandlingsplanen kan der fastsættes andre hældninger. Hvor gravning går under grundvandsspejlet, må det yderligere påses, at brinkerne ved de opståede søer ikke er livsfarligt stejle. 17. Efterbehandlingsarbejderne kan for ejerens eller brugerens regning udføres af det offentlige, hvis de ikke udføres rettidigt eller på behørig måde. 18. Efterbehandlingsarbejderne kan ligeledes udføres af det offentlige for ejerens eller brugerens regning, såfremt indvindingen afbrydes og ikke genoptages inden 1/2 år, medmindre der træffes særlig aftale med den tilsynsførende herom. 19. Såfremt tilladelsen inddrages i medfør af råstoflovens 11, indtræder efterbehandlingsforpligtelsen omgående. 20. I tilfælde af indvindingsvirksomhedens konkurs, betalingsstandsning m.v. er såvel ejendommens ejer som den, der driver indvindingsvirksomheden forpligtet til straks at underrette Århus Amtsråd. Ifølge lovens 10 er betingelserne bindende for ejere og indehavere af andre rettigheder over ejendommen uden hensyn til, hvornår retten er stiftet. Påtaleretten tilkommer Århus Amtsråd.

5 - 5 - Deklarationsrids Der skal indsendes et deklarationsrids udarbejdet af en landinspektør. Ridset skal udformes i overensstemmelse med det fremsendte kortbilag dog skal de ovenfor nævnte begrænsninger angives. Bortfald af tilladelse Tilladelsen bortfalder, såfremt indvindingen ikke er begyndt inden 3 år fra denne skrivelses dato, jf. råstoflovens 10, stk. 6. Begrundelse for tilladelse Det godkendte areal ligger inden for det udlagte graveområde ved Assentoft, jf. Regionplan 2005 for Århus Amt. VVM Amtet har vurderet, at den ansøgte råstofindvinding ikke er VVM-pligtig, jf. 3 i Bekendtgørelse nr. 428 af 2. juni Der er i den forbindelse lagt vægt på, at indvindingen ikke skønnes at medføre en væsentlig yderligere påvirkning i forhold til de øvrige graveaktiviteter i det udlagte graveområde ved Assentoft. Klagevejledning Tilladelsen vil blive offentliggjort i Randers Amtsavis den 20. september 2006 og på Århus Amts hjemmeside under Natur og Miljø. Afgørelsen kan påklages til Naturklagenævnet. Ifølge råstoflovens 15 kan følgende klage: Ansøgeren og offentlige myndigheder. Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen. Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø. Landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser. Enhver med individuel væsentlig interesse i afgørelsen. En eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Århus Amt, Natur- og Miljøkontoret. Klagen skal være Århus Amt, Natur- og Miljøkontoret, i hænde senest den 18. oktober 2006 ved ekspeditionstidens ophør. Vi videresender klagen til klageinstansen sammen med en kopi af den påklagede afgørelse og de sagsakter, som har indgået i sagens behandling. Der kan inden 4 uger klages over retlige spørgsmål vedrørende VVM-pligten til Naturklagenævnet, Frederiksborggade 15, 1360 København K. Det er en betingelse for Naturklagenævnets behandling af Deres klage, at De indbetaler et gebyr på 500 kr. til Naturklagenævnet. Nævnet vil sende Dem en opkrævning på gebyret, når nævnet har modtaget klagen fra amtet. Naturklagenævnet vil ikke påbegynde behandlingen af klagen, før gebyret er modtaget. Vejledning om gebyrordningen kan findes på Naturklagenævnets hjemmeside

6 - 6 - Gebyret tilbagebetales, hvis De får helt eller delvis medhold i Deres klage. Hvis De vil indbringe afgørelsen for domstolene, skal dette ske inden 6 måneder fra offentliggørelsen, jf. råstoflovens 43, stk. 1. De vil straks få besked, hvis vi modtager klager. Med venlig hilsen Morten Horsfeldt Jespersen Afdelingsleder Torsten Holmboe Geolog Kopi er sendt til: Randers Byråd Kulturhistorisk Museum Randers Energiselskabet ELRO Tele Danmark Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København K Skov- og Naturstyrelsen Birthe Beck, Lykkeshøjvej 1, 8900 Randers

Tilladelse til indvinding af råstoffer. Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan

Tilladelse til indvinding af råstoffer. Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan Tilladelse til indvinding af råstoffer og Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan Lokalitet: Matr. nr. 3r, Annisse By, Annisse Ansøger, indvinder og grundejer: Wewers A/S, Centervænget 19, 3400 Hillerød

Læs mere

Henning Have A/S Engvej 13a 6600 Vejen Kommune (hh@hhave.dk, chm@hhhave.dk) NATUR, MILJØ & BYG Dato: 23.02.09 Sags nr.: 08/20132 Kontaktperson: Gitte Kisbye Dir. tlf.: 79 96 62 56 E-mail: Natur-miljo-byg@vejenkom.dk

Læs mere

I/S Lertranskøb v/driftsleder Kaj Christensen Amtsvejen 23 Nybøl 6400 Sønderborg

I/S Lertranskøb v/driftsleder Kaj Christensen Amtsvejen 23 Nybøl 6400 Sønderborg Ver.2,30.05.2012,tt. 10. Marts 2014 Sag nr. 13/34260 I/S Lertranskøb v/driftsleder Kaj Christensen Amtsvejen 23 Nybøl 6400 Sønderborg Forlængelse af tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af gulbrændende

Læs mere

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail:

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail: Regionshuset Viborg NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Att: Per-Ulrik Jensen, mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk

Læs mere

NCC ROADS A/S Ejby Industrivej Glostrup. Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m.

NCC ROADS A/S Ejby Industrivej Glostrup. Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m. Regionshuset Horsens Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 NCC ROADS A/S Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m. NCC Roads A/S har

Læs mere

Peter Anker Knudsen Skovhusevej 20 Skovhuse 6070 Christiansfeld

Peter Anker Knudsen Skovhusevej 20 Skovhuse 6070 Christiansfeld Peter Anker Knudsen Skovhusevej 20 Skovhuse 6070 Christiansfeld Teknisk Forvaltning Industri Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 75 50 15 00 Telefax 79 79 16 89 EAN 5798005310464 E-mail teknisk@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

Sagsbehandler BENTH. Sagsnr. 005948-2008. Roskilde Museum er hørt i forbindelse ansøgningen og museet udtaler:

Sagsbehandler BENTH. Sagsnr. 005948-2008. Roskilde Museum er hørt i forbindelse ansøgningen og museet udtaler: JM Grus Morten Sørensen og June Carlsen Åbrinken 12A 3600 Frederikssund Dato 30. juni 2014 Sagsbehandler BENTH Sagsnr. 005948-2008 PLAN OG MILJØ Tilladelse til fortsat råstofindvinding på matr. Nr. 5ac

Læs mere

Indvindingsarealet er vist med skråskravering på vedhæftede plan i målestok 1:5000. Arealet ejes af Gert Nygaard Madsen, Lundevej 20, Esbjerg.

Indvindingsarealet er vist med skråskravering på vedhæftede plan i målestok 1:5000. Arealet ejes af Gert Nygaard Madsen, Lundevej 20, Esbjerg. Bygningsmyndighed Teknik & Miljø Vilhelm Lunds Vognmandsforretning A/S Grimstrupvej 137 6705 Esbjerg Ø Torvegade 74. 6700 Esbjerg Do 18. september 2008 Journal nr. 2007-1864 Sagsbehandler Leif Pedersen

Læs mere

l Byg og Miljø Dato: Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: Sagsnr.: 08/21766

l Byg og Miljø Dato: Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: Sagsnr.: 08/21766 Gert Svith A/S Rugvænget A/S 8500 Grenaa l Byg og Miljø Dato: 17.06.2014 Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: skp@norddjurs.dk Sagsnr.: 08/21766 Forlængelse af RÅSTOFTILLADELSE

Læs mere

Samsø Sten & Grus ApS Sælvig 54 8305 Samsø. Att. John Jørgensen, e-mail: jwj@c.dk. Regionshuset Viborg

Samsø Sten & Grus ApS Sælvig 54 8305 Samsø. Att. John Jørgensen, e-mail: jwj@c.dk. Regionshuset Viborg Regionshuset Viborg Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Samsø Sten & Grus ApS Sælvig 54 8305 Samsø Att. John Jørgensen, e-mail: jwj@c.dk Tilladelse til indvinding af

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 5 2640 Hedehusene. e-mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 5 2640 Hedehusene. e-mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk Regionshuset Viborg Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 5 2640 Hedehusene Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk e-mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk Tilladelse til

Læs mere

Gorrissen Federspiel Kirkegaard har i brev af 5. oktober 2006 fastholdt ansøgningerne.

Gorrissen Federspiel Kirkegaard har i brev af 5. oktober 2006 fastholdt ansøgningerne. Gorrissen Federspiel Kierkegaard H.C. Andersens Boulevard 12 1553 København V Landsplanområdet J.nr. SNS-7322-00443/-00444/- 00445 Ref. pen Den 8. marts 2007 Ansøgninger om indvindingstilladelse i tidligere

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet senest 10 år efter, at den er meddelt, jf. skovlovens 42.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet senest 10 år efter, at den er meddelt, jf. skovlovens 42. Stiftelsen Sorø Akademi Søgade 17, 1. sal 4180 Sorø Odsherred Statsskovdistrikt J.nr. SNS-321-00111 Ref. LMI Den 1. februar 2007 Ansøgning om tilladelse til råstofindvinding i Bromme Plantage, Sorø Akademis

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Pia Surlykke Vosny Preben Vosny Kelstrupgårdvej 5 6340 Kruså!" # Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15. december 2014 Sagsnr.: 14/35588 Ejendomsnr.: 1636 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.:

Læs mere

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142 (TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej 9 8362 Hørning 11. juni 20142 Sags nr.: 14/015815 Sagsbeh.: Hans Kunnerup KS: Jens Tikær Andersen Tillæg til

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 6. juni 2019 Sagsnr.: 19/37975 Ejendomsnr.: 23457 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding af gældende til den

Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding af gældende til den Bedsted Lø Grusværker Aps Stenagervej 9 6230 Rødekro Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Jens T. Vejrup E-mail: jens.t.vejrup@rsyd.dk Direkte tlf.: 2336 3614 Den 2. maj 2017 Journal nr.: 17/2331 Tillæg til

Læs mere

Afgørelse Esbjerg Kommune giver hermed tilladelse efter planloven til at anlægge en sø med et areal på ca. 1500 m 2 jævnfør det ansøgte.

Afgørelse Esbjerg Kommune giver hermed tilladelse efter planloven til at anlægge en sø med et areal på ca. 1500 m 2 jævnfør det ansøgte. Gitte Elgaard Mejlby Engevej 1 6760 Ribe Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 12. april 2011 Sagsbehandler Steen Hein Donner Telefon direkte 76 16 13 47 Sags id 2011-2394 E-mail std@esbjergkommune.dk Tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse Anlæg og udvidelse af sø, Flensborglandevej 32, 6270 Tønder

Landzonetilladelse Anlæg og udvidelse af sø, Flensborglandevej 32, 6270 Tønder Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-17-19 08-04-2019 Landzonetilladelse Anlæg og udvidelse af sø, Flensborglandevej 32, 6270 Tønder Afgørelse Vi meddeler

Læs mere

By- og Miljøforvaltningen Naturteam Rosenkæret 39, 2860 Søborg Telefon:

By- og Miljøforvaltningen Naturteam Rosenkæret 39, 2860 Søborg Telefon: By- og Miljøforvaltningen Naturteam Rosenkæret 39, 2860 Søborg Telefon: 39 57 59 24 E-mail: natur@gladsaxe.dk Peter Westh Slotsparken 20 2880 Bagsværd 26. januar 2010 Udkast til dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinie,

Læs mere

Afgørelse om godkendelse af efterbehandling i tidligere råstofgrav på matr. nr. 115 Mollerup, Visby, beliggende Mollerup 5 i Tønder Kommune

Afgørelse om godkendelse af efterbehandling i tidligere råstofgrav på matr. nr. 115 Mollerup, Visby, beliggende Mollerup 5 i Tønder Kommune Entreprenør Henning Rahr Sendt på mail til: visby@henningrahr.dk Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Camilla B. Scheffel E-mail: cbs@rsyd.dk Direkte tlf.: 29 20 19 27 Den 14. juli 2017 Journal nr.: 17/11373

Læs mere

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Randers Tegl A/S Mineralvej 4 9220 Aalborg Øst Att.: Finn Besser

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. maj 2019 Sagsnr.: 19/30025 Ejendomsnr.: 1032 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Sagsbehandler BENTH. Sagsnr Roskilde Museum er hørt i forbindelse ansøgningen og museet udtaler:

Sagsbehandler BENTH. Sagsnr Roskilde Museum er hørt i forbindelse ansøgningen og museet udtaler: TSG Nejedevej 20A 3400 Hillerød Dato 30. juni 2014 Sagsbehandler BENTH Sagsnr. 005948-2008 PLAN OG MILJØ Tilladelse til fortsat råstofindvinding på matr. Nr. 6F m. fl. Kyndby by, Kyndby, beliggende Kyndbyvej

Læs mere

/ Egon Petersen Kværsgade Gråsten

/ Egon Petersen Kværsgade Gråsten 25-02-2013 12/56029 Egon Petersen Kværsgade 15 Landzonetilladelse til ændret anvendelse af ejendommen matr.nr. 92 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Søndertoft 15, Sønderborg Kommune har den 14. december

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: 10-07-2017 Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til etablering af enfamiliehus på Lærke Alle 3, 7260 Sønder

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 16. januar 2019 Sagsnr.: 18/39656 Ejendomsnr.: 17366 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. ARWOS DEPONI A/S Forsyningsvejen 2! " Skelbækvej 2 Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. november 2014 Sagsnr.: 14/27427 Ejendomsnr.: 23818 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E2mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Dispensation fra åbeskyttelseslinje til udhus mv. Dato:

Dispensation fra åbeskyttelseslinje til udhus mv. Dato: Billund Kommune Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Att.: René Brinch Andersen Dispensation fra åbeskyttelseslinje til udhus mv. Dato: 23-05-2014 Du har den 22. maj 2014 søgt om dispensation fra åbeskyttelseslinje

Læs mere

Aabenraa Kommune foranlediger ovennævnte vilkår tinglyst på ejendommen på ejer af ejendommens bekostning jf. planlovens 55 stk. 1.

Aabenraa Kommune foranlediger ovennævnte vilkår tinglyst på ejendommen på ejer af ejendommens bekostning jf. planlovens 55 stk. 1. PEDER MELDGAARD A/S Askelund 10! Skelbækvej 2 Tlf.: 7376 7676 Dato: 07. april 2016 Sagsnr.: 12/39475 Ejendomsnr.: 20462 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E8mail: pmu@aabenraa.dk I henhold til

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 18. december 2018 Sagsnr.: 18/43342 Ejendomsnr.: 5259 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 07-06-2017 Sagsnr.: 825-2017-1649 Dok.nr.: 825-2017-8360 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Rævegården Stoklundvejen

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. maj 2019 Sagsnr.: 19/36277 Ejendomsnr.: 3036 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt. Aabenraa kommune Børn og Skole Att.: Kim Hovmand Larsen! " Tlf.: 7376 7676 Dato: 20. oktober 2017 Sagsnr.: 17/32752 Ejendomsnr.: 10 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E7mail: pmu@aabenraa.dk

Læs mere

Hedensted Kommune Natur og Miljø Tjørnevej Uldum Att.: Vibeke Volmers/Aino Hvam

Hedensted Kommune Natur og Miljø Tjørnevej Uldum Att.: Vibeke Volmers/Aino Hvam Hedensted Kommune Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Att.: Vibeke Volmers/Aino Hvam Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 miljoe@ru.rm.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk. Dispensation fra skovbyggelinje til husstandsvindmølle

Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk. Dispensation fra skovbyggelinje til husstandsvindmølle Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato:

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. september 2019 Sagsnr.: 19/30110 Ejendomsnr.: 12151 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Lars Rolner Am Kaiserkai 12 20148 Hamburg! " Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 20. maj 2015 Sagsnr.: 15/12375 Ejendomsnr.: 398 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E5mail:

Læs mere

Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars. Dispensation fra skovbyggelinje til carport

Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars. Dispensation fra skovbyggelinje til carport Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 30. maj 2013 Dispensation

Læs mere

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 22-08-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-121-15 Tilladelse

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 18. september 2019 Sagsnr.: 19/39969 Ejendomsnr.: 8977 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Poul Erik Christensen Jenslev Gade 4 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil Skov, Rudersdal Kommune

Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil Skov, Rudersdal Kommune Rudersdal Kommune Øverødvej 2 2840 Holte E-mail: tom@rudersdal.dk Storstrøm J.nr. MST-521-01870 Ref. KIRJO Den 19. januar 2018 Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil

Læs mere

Afslag på at tilføre jord til [ ] Grusgrav på matr.nr. [ ] Århus Amt

Afslag på at tilføre jord til [ ] Grusgrav på matr.nr. [ ] Århus Amt «Efternavn» «Firma» «Adresselinje1» «Adresselinje2» «Postnummer» «By» Jordforureningskontoret Journalnr. bedes anført ved besvarelse. J.nr.M 335/03-0007 Ref.: KAJ/14 Den 22. januar 2004 Afslag på at tilføre

Læs mere

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger.

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger. #BREVFLE Henrik Jensen Aalborgvej 88 9370 Hals 17. november 2014 Landzonetilladelse Aalborgvej 88, 9370 Hals - Opførelse af nyt udhus på 160 m 2, til erstatning for 60 m 2 udhus der nedrives. Aalborg Kommune

Læs mere

Tilladelse til etablering af sø på matr. nr. 190l og 190m Vesterø By, Byrum

Tilladelse til etablering af sø på matr. nr. 190l og 190m Vesterø By, Byrum LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 08-11-2016 Sagsnr.: 825-2016-2180 Dok.nr.: 825-2016-13717 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Richard Larsen Rullegårdsvej

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt. Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 4. september 2018 Sagsnr.: 18/24802 Ejendomsnr.: 4628 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport I har søgt om tilladelse til, at etablerer en 5,21m x 4,16m stor carport på matr. 12cu Hejnsvig By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Rens Skolevej 2, 4 og 6, 6372 Bylderup-Bov

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Rens Skolevej 2, 4 og 6, 6372 Bylderup-Bov Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 3. januar 2019 Sagsnr.: 18/41174 Ejendomsnr.: 15779 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

13-12-2010 10/43032. Alssund Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg v/ Sven-Erik Vad

13-12-2010 10/43032. Alssund Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg v/ Sven-Erik Vad 13-12-2010 10/43032 Alssund Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg v/ Sven-Erik Vad Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen samt landzonetilladelse til etablering af 4 vandhuller samt ændring i terrænet

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 17. december 2018 Sagsnr.: 17/18333 Ejendomsnr.: 7784 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

Asklev Sten og Grus A/S Hedevej Hampen. Vilkårsændring til efterbehandling af grusgrav på matr. nr. 1u Hjortsballe By, Them

Asklev Sten og Grus A/S Hedevej Hampen. Vilkårsændring til efterbehandling af grusgrav på matr. nr. 1u Hjortsballe By, Them Regionshuset Viborg Asklev Sten og Grus A/S Hedevej 8 7362 Hampen Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Vilkårsændring til efterbehandling af grusgrav på matr. nr.

Læs mere

Delvist afslag og delvis dispensation til skovrejsning efter naturbeskyttelseslovens 18

Delvist afslag og delvis dispensation til skovrejsning efter naturbeskyttelseslovens 18 Center Natur og Miljø Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.02-P25-15-18 Ref.: Joanna Birch Olsen Telefon:

Læs mere

Lovgrundlaget Ændringerne af tilladelsen til erhvervsmæssig råstofindvinding er meddelt i henhold til råstoflovens 7 stk. 1.

Lovgrundlaget Ændringerne af tilladelsen til erhvervsmæssig råstofindvinding er meddelt i henhold til råstoflovens 7 stk. 1. Brdr. Freiberg Grusgrave A/S Nordre Landevej 24B 6270 Tønder Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Jens T. Vejrup E mail: jens.t.vejrup@rsyd.dk Direkte tlf.: 2336 3614 Dato: 26 05 2015 Journal nr.: 15/7033

Læs mere

THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade Thyholm

THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade Thyholm Regionshuset Holstebro THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade 53 7790 Thyholm Miljø Lægårdvej 10 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Afgørelse om tilføjelse til vilkår, vedr.

Læs mere

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen Tlf. direkte: Journalnr.

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen   Tlf. direkte: Journalnr. Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen E-mail: tlys@norddjurs.dk Tlf. direkte: 8959 4050 Journalnr.: 19/14787 Landzonetilladelse Norddjurs Kommune meddeler hermed landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. STENBJERG EJENDOMME A/S Søndergade 20! " Skelbækvej 2 Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. juni 2017 Sagsnr.: 17/11397 Ejendomsnr.: 16927 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E7mail: pmu@aabenraa.dk I henhold

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald Læsø Kommune giver herved tilladelse til anlæg af en ca. 500 m 2 stor sø på matr. nr. 23a Vesterø By, Vesterø, beliggende Tørkerivej 16. Se vedlagte kort. Tilladelsen gives på betingelse af: Anlæg: - at

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 28. februar 2019 Sagsnr.: 19/2433 Ejendomsnr.: 18407 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-706-12 31-01-2013 Landzonetilladelse

Læs mere

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia 3. oktober 2013 Sagsident: 13/12151 Sagsbehandler: Britt Hald Haderslev Kommune EB Plan og Ejendomsudvikling Rådhuscentret

Læs mere

Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse efter naturbeskyttelsesloven til at etablere to altaner på ejendommen matr. 532, Aalborg Bygrunde.

Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse efter naturbeskyttelsesloven til at etablere to altaner på ejendommen matr. 532, Aalborg Bygrunde. #BREVFLE Jørn Garde arkitektkontor Ridemandsmøllevej 40B 9230 Svenstrup J 11. oktober 2018 Nytorv 13B 1, 9000 Aalborg - Dispensation fra fredet fortidsminde til etablering af to altaner i forbindelse med

Læs mere

Egebakken 4, 9210 Aalborg SØ - Dispensation fra fredet fortidsminde til opførelse af carport med indbygget skur på 70 m 2 med saddeltag

Egebakken 4, 9210 Aalborg SØ - Dispensation fra fredet fortidsminde til opførelse af carport med indbygget skur på 70 m 2 med saddeltag #BREVFLE Frede Jensen Hæstrupvej 96 Hæstrup 9800 Hjørring 15. januar 2019 Egebakken 4, 9210 Aalborg SØ - Dispensation fra fredet fortidsminde til opførelse af carport med indbygget skur på 70 m 2 med saddeltag

Læs mere

Lone Cecilie Jensen Elbjergvej 52 Vejrhøj 9610 Nørager. Sendt pr. mail: KM.regnogbyg@gmail.com

Lone Cecilie Jensen Elbjergvej 52 Vejrhøj 9610 Nørager. Sendt pr. mail: KM.regnogbyg@gmail.com Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Lone Cecilie Jensen Elbjergvej 52 Vejrhøj 9610 Nørager Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Sendt pr. mail:

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk.

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af 36 meter antennemast til amatørradio. Sænkbar til 10 meter.

Landzonetilladelse til opstilling af 36 meter antennemast til amatørradio. Sænkbar til 10 meter. Ketty Ebdrup og Harald Kjøde Skovrupvej 21 6070 Christiansfeld By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse til opstilling af 36 meter antennemast til amatørradio. Sænkbar til 10 meter. Kolding

Læs mere

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal.

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal. Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Jørgen Roest Skovbakkevej 70 Mygdal 9800 Hjørring Hjørring den

Læs mere

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser Regional Udvikling Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Dankalk Att. Lars Christensen e-mail lhc@dankalk.dk Geolog Pia Heuer Andersen Direkte +4597654638

Læs mere

2. at gyllebeholderen fjernes, når den ikke længere er nødvendig for driften

2. at gyllebeholderen fjernes, når den ikke længere er nødvendig for driften Bo Kaczmarek Nr Hostrup Bygade 7 6230 Rødekro! " Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 4. maj 2016 Sagsnr.: 15/23616 Ejendomsnr.: 9103 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Genner, Hellevad & Hovslund Forenede Kraftvarmeværker A.m.b.a. Surbækvej 10 6230 Rødekro!" # Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 30. september 2015 Sagsnr.: 15/15418 Ejendomsnr.: 11598 Kontakt:

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 5. september 2018 Sagsnr.: 18/26774 Ejendomsnr.: 15694 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE For: Rønde Kommunale Ungdomsskoles Motocrossbane Godkendelsen omfatter: Afholdelse af sommerlejr Dato: 9. maj 2001 Godkendt:...... Bo Fibiger Jytte A. Heslop Udvalgsformand

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus Marianne og Morten Gade Birkmosevej 120 9740 Jerslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

J.nr.: MST Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen,

J.nr.: MST Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen, Ringsted Kommune Vej- og Ejendomscenter Rønnedevej 9 4100 Ringsted J.nr.: MST-521-03897 Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen, mwak@ringsted.dk Sendt digitalt til lodsejer,

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af ansøgning modtaget den , med supplerende materiale modtaget den

Tilladelsen er givet på grundlag af ansøgning modtaget den , med supplerende materiale modtaget den #BREVFLE Friis og Moltke Strandvejen 20, 3. 9000 Aalborg 4. februar 2019 Nytorv 3A, 9000 Aalborg - Dispensation fra fredet fortidsminde til renovering af bygning (etablering af vinduer imod slotsparken,

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 29. november 2018 Sagsnr.: 18/38805 Ejendomsnr.: 6372 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Skive Kommune Teknisk forvaltning Att. Teamleder Kent Larsen. Den 5. marts 2015

Skive Kommune Teknisk forvaltning Att. Teamleder Kent Larsen. Den 5. marts 2015 Skive Kommune Teknisk forvaltning Att. Teamleder Kent Larsen Den 5. marts 2015 Æblevej Skovrejsning, VVM og bekendtgørelse om jordressourcens anvendelse til dyrkning og natur Skive Kommune har søgt tilladelse

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til opførelse af ny carport og redskabsrum, samt udvidelse af sommerhus.

Dispensation fra skovbyggelinje til opførelse af ny carport og redskabsrum, samt udvidelse af sommerhus. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Birgit Valentin & Lars Dyrvig Petersen Præstevejen 22 Fjelsø 9620 Aalestrup Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. maj 2019 Sagsnr.: 19/16311 Ejendomsnr.: 8912 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Gravenstenvej 37, 9000 Aalborg - Opførelse af 65 m² garage (dispensation fra søbeskyttelseslinjen)

Gravenstenvej 37, 9000 Aalborg - Opførelse af 65 m² garage (dispensation fra søbeskyttelseslinjen) #BREVFLE Torben Langeland Bach Gravenstenvej 37 9000 Aalborg 15. november 2017 Gravenstenvej 37, 9000 Aalborg - Opførelse af 65 m² garage (dispensation fra søbeskyttelseslinjen) Dispensation fra naturbeskyttelsesloven

Læs mere

Lovliggørende dispensation til ændring af vandhul

Lovliggørende dispensation til ændring af vandhul John Bock Knudsen Byvej 2 Hjerpsted 6280 Højer Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929197 Mail: grbr5@toender.dk Sags id.: 01.05.08-K08-2-17 Ks:LVN 8. marts 2017 Lovliggørende dispensation til ændring af

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet.

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet. Aabenraa Kommune Att. Drift & Vedligehold Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. juni 2017 Sagsnr.: 17/19368 Ejendomsnr.: 3865 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E/mail: pmu@aabenraa.dk I henhold til Planlovens

Læs mere

Vilkår for råstofindvinding på Højvangsvej 4, Sengeløse

Vilkår for råstofindvinding på Højvangsvej 4, Sengeløse NOTAT Teknik- og Miljøcentret Natur og Miljø 20-05-2014 Vilkår for råstofindvinding på Højvangsvej 4, Sengeløse Påbegyndelse og afslutning af råstofindvinding og efterbehandling... 1 Vilkår for tilladelsens

Læs mere

Bilag 1. Tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding på matr.nr. 2a St. Havelse By, Ølsted 24. feb Matr.nr. 2a er markeret med lilla og med g

Bilag 1. Tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding på matr.nr. 2a St. Havelse By, Ølsted 24. feb Matr.nr. 2a er markeret med lilla og med g Bilag 1. Tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding på matr.nr. 2a St. Havelse By, Ølsted 24. feb. 2011 Matr.nr. 2a er markeret med lilla og med graveområdet er rød skraveret. Miljø og Teknik Rådhuspladsen

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 17-04-2018 Sagsnr.: 825-2017-2521 Dok.nr.: 825-2018-5984 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Frank Thorsen Larsen

Læs mere

Den ansøgte carport med udhus opføres i en afstand af ca. 90 meter fra fortidsmindet.

Den ansøgte carport med udhus opføres i en afstand af ca. 90 meter fra fortidsmindet. Ejer Sag: 01.05.02-P25-86-18 6. september 2018 Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor fortidsmindebeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18 Gribskov

Læs mere

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til om- og tilbygning af enfamiliehus på Rankenbjergvej 11, 6623

Læs mere

Zonetilladelse samt dispensation fra NBL 17 og 18, Lillebæltsvej 57, Kjersing Skov, 17 ax, Gjesing.

Zonetilladelse samt dispensation fra NBL 17 og 18, Lillebæltsvej 57, Kjersing Skov, 17 ax, Gjesing. Esbjerg Kommune Vej og Park Frodesgade 30 6700 Esbjerg Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 12. april 2011 Sagsbehandler Steen Hein Donner Telefon direkte 76 16 13 47 Sags id 2011-4713 E-mail std@esbjergkommune.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af JHS Stenagervej 11 A 6230 Rødekro!" # Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. juli 2016 Sagsnr.: 16/16042 Ejendomsnr.: 26158 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E5mail: pmu@aabenraa.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Rambøll Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Thomas Egon Rasmussen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. april 2019 Sagsnr.: 18/33236 Ejendomsnr.: 3925 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Tillæg til råstoftilladelse på Søndermøllevej 29, Hjørring

Tillæg til råstoftilladelse på Søndermøllevej 29, Hjørring Regional Udvikling Råstofgruppen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Toftegårds Maskinstation Att. Flemming Christensen Mail: toftegaardsmaskinstation@c.dk Råstofmedarbejder Niels Schøler Direkte +4597648290

Læs mere

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri.

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri. Alterna Huse Nr. Hostrupvej 20 6230 Rødekro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-164-12 10-09-2012 Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslinje

Læs mere

Vedr. bortfald af vilkår om eneret til indvinding af råstoffer i Nordsøen Område 562-JA og 562-JB Jyske Rev

Vedr. bortfald af vilkår om eneret til indvinding af råstoffer i Nordsøen Område 562-JA og 562-JB Jyske Rev Råstofselskabet Ole Askehave Skovbakke 37 9240 Nibe Natur J.nr. BLS-7323-00012 13 Ref. jhg Den 9. juli 2009 Vedr. bortfald af vilkår om eneret til indvinding af råstoffer i Nordsøen Område 562-JA og 562-JB

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: 03-04-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til en tilbygning på garage på Højene 5, 7250 Hejnsvig, matr. nr. 12 AY, HEJNSVIG

Læs mere