MADS JENSENS PORTFOLIO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MADS JENSENS PORTFOLIO"

Transkript

1 MADS JENSENS PORTFOLIO Navn: Mads Jensen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 7948 Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: Web B DK 1. semester Dato: 3. januar 2013 URL:

2 Contents Introduktionsafsnit... 2 Opgaveformulering... 2 Projekter... 3 Technology & Design Research & Innovation... 3 Style & Experience... 3 Fag... 4 Visualisering og Design... 4 Kommunikation... 4 Interaktion... 5 Virksomhed... 5 Læringsstil... 6 Konklusion... 7 Litteraturliste... 7

3 Introduktionsafsnit Første semester, ét semester med masser af nye spændende opgaver og udfordringer. De 4 fagområder: Kommunikation, virksomhed, visualisering og interaktion, er alle fyldt med viden, der sætter kreativiteten i gang. Det har skabt en masse motiviation, der gør hverdagen mere spændende, og når man er færdig med en udfordring, kan man ikke vente med at gå i gang med en ny. Opgaveformulering I denne rapport har du muligheden for at læse omkring de projekter og fagområder jeg har været igennem på første semester. Jeg vil beskrive hvad de handler om, samt mine tidligere kompetencer, og hvilke nye kompetencer jeg har taget til mig.

4 Projekter Technology & Design. I dette projekt, også kaldet Ghost Cellar Project, skulle vi i grupper designe en spøgelseskælder til Nyborg Slot ved hjælp af multimedieinstallationer. Udover at designe det, skulle der udarbejdes en prototype og til sidst i forløbet lave en visuel præsentation. I vores gruppe valgte vi at designe en oplevelse med sensorer, der aktivere diverse lyde, lys og effekter. Dette prøvede vi også lidt i praksis, vha. af en sensor til et arduino board, der kan registere hvor langt væk man er fra sensoren. Vi designede vores spøgelseskælder i 3D vha. spillet Amnesia: The Dark Descent som har en editor. Research & Innovation Det andet projekt vi blev introduceret til var Research & Innovation. Med undertitlen fremtidens museum, handlede dette projekt altså om at vælge et museum, og designe innovative multimedieinstallationer til det, der vil kunne tiltrække flere kunder til det valgte sted. I forbindelse med innovation gav Adam Montadon et foredrag om innovation, hvor vi tog nye metoder til os, så som convergent/divergent thinking. I vores gruppe valgte vi Langelandsfortet, som er ét koldkrigsmuseum. Style & Experience Dette projekt var det sidste projekt i 1. semester. Projektet gik ud på at vælge et attraktionssted i Odense, og konstruere en hjemmeside med to forskellige stylesheets, hvoraf den ene skulle være en af de stilarter vi er blevet undervist i. I vores gruppe valgte vi Magasinet. Vi valgte stilarten dekonstruktion, som er en stilart der involverer, at det bliver grafisk brudt, f.eks. ødelagte billeder eller elementer der ikke står lige.

5 Fag Visualisering og Design Formålet med dette fag er at udtrykke sig visuelt, ved brug af forskellige metoder og værktøjer, samt at skabe viden indenfor forskellige stilarter. De værktøjer vi primært har benyttet er Photoshop og Illustrator. Dette fag er ret nyt for mig, da jeg ikke har haft meget tidligere erfaring med design, pånær brug af basiske værktøjer i photoshop. Jeg har lavet hjemmeside før MMD, dog ikke fra bunden, og jeg benyttede heller ikke nogle designmetoder, til at komme frem til det endelig resultat. På MMD har jeg nu fået kendskab til diverse principper, metoder og modeller indenfor design, samt brug af de grafiske værktøjer, Photoshop og Illustrator. Den teoriske side af design er helt nyt for mig, og er derfor en af de områder, hvor jeg har skabt mig mest nye viden. Vi er blevet undervist i følgende stilarte: Pop-art, bauhaus, kubisme, streetart, deconstructivsm, modernisme og surrealisme. Her fik vi viden omkring hvordan forskelligt design og kunst er bygget op. Desuden har vi brugt designmodellen C.R.A.P., som vi hovedsageligt har brugt til vores hjemmeside i projektet Style & Experience. Med enne nye viden indenfor design, synes jeg det er blevet mere inspirerende, at designe hjemmesider i fritiden, da jeg nu har styr på hvordan processen skal foregå fra start til slut. Kommunikation Formålet med dette fag er, at man får forståelse for brug af kommunikation og modeller, så man ved hvordan man skal få opmærksomhed fra kunder, og få sit budskab ud. Vi har arbejdet meget med research, det var også i fokus i vores først projekt Research & Innovation. Vi har bland andet også arbejdet med Gallup Kompas, så man kan segmentere en målgruppe. Kommunikation er det fag jeg tidligere har haft mest erfaring med, da jeg på HTX gik på en studieretning, med kommunikation/it som hovedfag. Derfor havde jeg allerede kendskab til diverse kommunikationsmodeller, samt hvordan man laver en overskuelig powerpoint og præsenterer den. Selvom jeg havde en del kendskab til faget i forvejen, har jeg alligevel taget en masse nye ting til mig. F.eks. indenfor research, er jeg blevet bedre til at analysere den indsamlede data, samt forståelse for hvilke punkter man skal have i en undersøgelse, for at få relevant data. Jeg havde arbejdet meget lidt med segmenter på HTX, Gallup Kompas er derfor ret nyt for mig. Desuden har det været rart at få repeteret det jeg vidste i forvejen, så jeg er sikker på at jeg har fuld forståelse for det.

6 Interaktion I interaktion lærer vi at skabe diverse multimedieapplikationer, ved hjælp af forskellige programmeringssprog og værktøjer. Vi startede først med HTML programmering, hvor vi lærte om de forskellige HTML standarder, hvor XHTML er den nuværende standard, og derfor er den vi bruger. Derefter blev vi undervist i CSS, så vi både kunne få struktur og design på hjemmesider. Vi har også haft et forløb i flash, samt en kort introduktion til Javascript. Tidligere havde jeg allerede en smule erfaring med både HTML, CSS og Flash, men det var meget begrænset. Jeg har ikke selv bygget en hjemmeside helt op fra bunden før, jeg havde benyttet kun CMS, hvor jeg tog nuværende templates, og så redigerede koden. Interaktion har for mig været det mest spændende fag, og jeg har derfor også lært utrolig meget. Nu kan jeg helt selv bygge hjemmesider op fra bunden, både med design og kode, og komme frem til et resultat, der er meget mere professionelt, end hvad jeg tidligere var i stand til. Flash forløbet var dog ikke nær så lærerigt for mig, da meget af det vi gennemgik, var noget jeg kunne i forevejen. Virksomhed Formålet med dette fag er at lære at planlægge et projekt fra start til slut, og hvordan man finder frem til det ønskede produkt fra kunden. Man lærer forskellige metoder og modeller til både innovation og planlægning. På HTX havde var jeg allerede blevet undervist i diverse idégenererings og planlægningsmetoder. Gannt charts som vi er blevet introduceret til her på MMD, har jeg benyttet i tidligere projekter i min gymnasie tid. Men tilgengæld er jeg blevet introduceret til nye innovationsmetoder: The 4p s innovationspace, Divergent- and convergent thinking, Blue ocean strategy og Incremental and radical. Specielt divergent- and convergent thinking, har jeg taget i brug. Faget virksomhed har været meget lærerigt for mig. Jeg har nu evnen til bedre at overskue projekter, hvordan de skal planlægges, på hvilken måde man deler faserne op, og selvfølgelig hvordan man finder frem til nyskabende idéer. Mine projekter vil derfor være mere organiseret end tidligere, hvilket gør det både nemmere og mindre stressende at arbejde med.

7 Læringsstil Styrker: En opgave for mig er ikke et problem, men en udfordring. Jeg arbejder energisk, engageret og spontant. Det gør at der komme en masse idéer på bordet, hvilket er godt i starten af et projekt. Jeg fungere godt i en gruppe, da jeg er god til at lytte og observere. At arbejde under pres er heller ikke et stort problem. Svagheder: Jeg har ikke god tålmodighed til at læse bøger, da jeg lynhurtigt vil have information der skal bruges. Det kan også være svært at færdiggøre opgaver, da arbejdsprocessen ikke er specielt organiseret. Desuden tænker jeg ikke nok over min handlinger, hvilket kan resultere i et rodet endeligt resultat.

8 Konklusion Jeg er rigtig glad for, at jeg er i stand til at lave en hjemmeside some dette. Det er utroligt så meget jeg har lært her på første semester. Da jeg først startede på MMD, og så eksempler af andre studerendes portfolier, blev jeg overrasket over hvor meget man kunne efter ét semester, men jeg forstår nu hvorfor. Så der går mange tanker oppe i mit hoved omrking, hvilke kompentencer jeg så vil have efter næste semester. Litteraturliste International Markedsføring; Finn R. A, Bjarne W.J, Kurt J, Mette R. O, Peter S. (4. udg.), Trojka Web Project Management; Ashley Friedlein (WPM) Digital Media Management, Fischer & Oosterbaan, nyt teknisk forlag 2010, ISBN Managing Innovation: Integrating Technological, Market and Organizational Change ; Tidd and Bessant (2009) ISBN Chapters 1 and 2 Blue Ocean Strategy ; Kim and Mauborgne (2005) ISBN ; Handout will be on fronter Alle artikler er uploaded i Fronter\1 sem ALL\Documents\1semester\Communication\Communication compendium\dk Jina Bolton (2009) Sexy Web Design: Creating Interfaces That Work, SITEPOINT Jim Krause (2004) Basic design index, David & Charles, Handouts: Compendium: Design 2011, Ren; Birkholm HTML: 'Head First HTML with CSS & XHTML; O'Reilly Media FLASH: 'Class room in a Book'; Adobe Press; 1 edition7 Afsætning B; Systime; Morten Haase, René Mortensen, Kirsten Wissing

Navn: Mads Fischer Baungård Rasmussen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 11.965 Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: WEB B 2012 1.

Navn: Mads Fischer Baungård Rasmussen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 11.965 Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: WEB B 2012 1. Navn: Mads Fischer Baungård Rasmussen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 11.965 Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: WEB B 2012 1. semester Dato: 3. januar 2013 URL: http://mads380g.mmd.eal.dk/portfoliohtml/index.html

Læs mere

Skrivers-Design Portfolio

Skrivers-Design Portfolio Pia Naamansen Skriver Skrivers-Design Portfolio http://www.skrivers-design.dk/ Første Semester 2013 Vejleder Kristin Anslag: 12.350 Pia Skriver Side 1 Indholdsfortegnelse: Min bagrund: 3 Læringsmål: 3

Læs mere

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL:

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL: Veronicas Portfolio Navn: Veronica Brun Jensen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 9.665 Emne: Obligatorisk Porfolio Klasse: Web B, 2012, 1 sem. Dato: 3/1-13 URL: http://vero0027.mmd.eal.dk/portfolio/index.html

Læs mere

Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK

Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK URL: http://mark4286.mmd.eal.dk/ 3-1-2013 S. 0 Portfolio Der er gået ½ år siden jeg begyndte på Multimedieuddannelsen i Odense

Læs mere

Portfolio Web:

Portfolio Web: Portfolio Web: http://sann3737.mmd.eal.dk Af: Sanni Maria Lindberg Johannessen Dato: 30. maj 2013 EAL MMD Odense Vejledere: Kristin, Thomas & Pernille Anslag: 1921 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Baggrund...

Læs mere

Style & Experience project

Style & Experience project Style & Experience project Erhvervsakademiet Lillebælt, MMD, Web B, Gruppe 7. Mette Gry Schmidt, Anders Kristian Jepsen, Thomas Sølvbjerg, Jakob Thage og Admira Sehic Anslag 19.606 URL: http://thom441e.mmd.eal.dk/bazar/bazar1.html

Læs mere

Interaktivitet under vores fødder

Interaktivitet under vores fødder Interaktivitet under vores fødder Hvad sker der, når alle overflader bliver hyperoverflader? Obligatorisk projekt i Kommunikation og Virksomheden (+ Design, Interaktionsudvikling & tidligere erfaringer)

Læs mere

Style & Experience 1. semester efterår 2011 25. november - 2. december

Style & Experience 1. semester efterår 2011 25. november - 2. december obligatorisk projekt Style & Experience 1. semester efterår 2011 25. november - 2. december Har du samme forhold til jazz? Odense Vinterjazz er en jazzfestival der finder sted hvert år i oktober. Koncerterne

Læs mere

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Firmanavn Pernille R. B. Gregersen Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Mangler I en engageret praktikant? Jeg henvender mig til jer, da jeg

Læs mere

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning Ansøgning I starten af 2016 skal jeg i praktik. Efter at ha gået 1 og 2 semester på uddannelsen multimediedesign, vil jeg sende uopfordret ansøgninger til virksomheder med grafisk design og kommunikation.

Læs mere

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Kontakt og Info Navn: Mathias Korsholt Abel. Fødselsdato: 31. August 1993. Adresse: Fyensgade 60, 2 sal lejlighed 4. Postnummer: 9000 Aalborg. Mobil: 27625622 E mail:

Læs mere

Banner projekt. 2. Projekt. Af: Ülvi Imanov Adem Kurnaz 26/10/2012

Banner projekt. 2. Projekt. Af: Ülvi Imanov Adem Kurnaz 26/10/2012 Banner projekt 2. Projekt Af: Ülvi Imanov Adem Kurnaz 26/10/2012 Banner projekt Rapporten Indledning: Formålet med banner projektet er, at vi danner grupper, hvor vi skal udarbejde 3 banner med flash og

Læs mere

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2012. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2012. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation 2. projekt 2. sem marts 2012 www.knord.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby > Så tager vi cyklerne frem.. Kampagne for mere cyklisme 1. Indledning I bliver

Læs mere

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner PROFIL Kreativ, engageret, nysgerrig og positiv Det er de første ord jeg kommer i tanke om, når jeg skal beskrive mig selv og det er dem der beskriver mig bedst, både personligt og professionelt. Jeg har

Læs mere

Projekt 2, Banner. Project 02 - Banners. Gruppenummer: 8

Projekt 2, Banner. Project 02 - Banners. Gruppenummer: 8 Projekt 2, Banner Project 02 - Banners Gruppenummer: 8 Navne/mail: Kasper Nick Thomasen(k.n.thomasen@gmail.com), Christian Lund (christianlund_667@hotmail.com), Alexander Kofoed (laemse@hotmail.dk) Hold:

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM Eksamensprojekt 1. Semester Indledning Dette projekt gik ud på at designe og udvikle sit eget portfolio, hvor indhold fra tidligere projekter, læring, brugerteste og begrundelse

Læs mere

Banner projekt. 1.semester

Banner projekt. 1.semester 1.semester 2013 33 Banner projekt Kamilla Klein: Kleinovich@gmail.com Asger Onsberg: Sofie Jensen: sofierough@gmail.com Cathrine Petersen: cathrinegpetersen@hotmail.com Gruppe nummer Hold Årgang Lærer

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

3. PROJEKT, 2 SEMESTER

3. PROJEKT, 2 SEMESTER 3. PROJEKT, 2 SEMESTER Bruger undersøgelse, af sociale medie. KENDSKAB TIL OG BRUG AF ONLINE SOCIALE MEDIER FORENINGEN AF DANSKE INTERAKTIVE MEDIER, FÅET TIL OPGAVE AT AFDÆKKE DANSKERNES BRUG AF SOCIALE

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk Charley Nordahn CV 2005-2014 Info Charley Nordahn Fødselsdato: 16-02-1987 Civilstatus: Enlig uden børn Sprog Dansk Engelsk Resume eg har nu gennem en årrække studeret visuel udvikling på flere niveauer.

Læs mere

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation Fly away Fly away I wish that I could fly Into the sky So very high I'd fly above the trees Over the seas in all degrees To anywhere I please Let's fade into

Læs mere

PPHansen.dk. Introduktion til websiden. En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen

PPHansen.dk. Introduktion til websiden. En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen Introduktion til websiden PPHansen.dk En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen Eksamensopgave i Webdesign og Grafiske værktøjer, 5. semester SIV. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Udviklingsprocessen...

Læs mere

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely Bannerpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/bannerpage/ Landingpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/ René Skovgaard Andersen cph-ra73@cphbusiness.dk Stig Hamborg Nielsen cph-sn9@cphbusiness.dk

Læs mere

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb Dokumentation Workflow Grafisk produktion Trine Alexandersen 1. hovedforløb Jeg har valgt at vise min egen hjemmeside som workflow. Siden er min e-portfolio som skal vise hvad jeg lærer under min uddannelse

Læs mere

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines.

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines. ANSØGNING Kreativ nørd med masser af drive er klar til nye udfordringer Mit navn er Michael Jeg er klar til at uddybe mine tilegnede kompetencer i din virksomhed. Med mig får i en kollega, som er meget

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2015 - Jan 2016 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HTX Kom/IT C Torsten B. Fix Hold

Læs mere

Reflekstions artikel

Reflekstions artikel Reflekstions artikel Kommunikation/IT er et fag hvor vi lærer at kommunikere med brugeren på, og hvorledes mit produkt skal forstås af brugeren. Når man laver en opgave i faget, er det brugeren der lægges

Læs mere

CV for Martin Smidt Kristensen

CV for Martin Smidt Kristensen Martin Smidt Kristensen Tage- Hansens gade 33 st. tv. 8000 Aarhus C Tlf. 23983282 CV for Martin Smidt Kristensen Professionel profil Som webudvikler har jeg en god forståelse for webdesign, webudvikling

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2014 - Juni 2016 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kom/IT C Torsten B.

Læs mere

Produktbeskrivelse - Grafisk workflow

Produktbeskrivelse - Grafisk workflow Produktbeskrivelse - Grafisk workflow Opgavebeskrivelse Det er en nyhedsmail. De er en ny opsætning Ansvar for opgaveløsning Webadministratoren står for opgavefordeling. Tekst kommer fra salgs og butikslederen.

Læs mere

SYNOPSIS 1. SEMESTER 2013 E-CONCEPT DEVELOPMENT

SYNOPSIS 1. SEMESTER 2013 E-CONCEPT DEVELOPMENT SYNOPSIS E-CONCEPT DEVELOPMENT INDHOLD 1. JONAS KROGSLUND HVEM ER JEG?... Side 3 2. PRÆSENTATION & MOTIVATION... Side 3 3. FAGLIGE UDFORDRINGER & PROBLEMER... Side 4 3.1 SCRUM...... Side 4 3.2 KRAVSPECOFIKATION...

Læs mere

Brugerundersøgelse 2. semester 3. projekt

Brugerundersøgelse 2. semester 3. projekt Brugerundersøgelse 2. semester 3. projekt knmefr5 Mettemarie From mette@byfrom.com http://byfrom.com/survey/survey.html Portfolio: http://byfrom.com/ Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse...s.1 Introduktion...s.2

Læs mere

Visuel ID. 3. projekt 1. sem. okt. - nov. 2009. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 3. projekt 1. sem. okt. - nov. 2009. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation 3. projekt 1. sem okt. - nov. 2009 www.knord.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby En sund sjæl i et sundt legeme Informationskampagne til unge 1. Indledning

Læs mere

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk Eksamensopgave Redesign af Portefølje Grace Grigoria Tsatsaris 14 1 Brainstorm og ideudvikling: Jeg startede med at danne mig et overblik over projektet

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE 2 REDESIGN AF FUTURECOM BUSINESS SOLUTIONS HJEMMESIDE OPGAVEN Den gamle hjemmeside skulles redesignes da den daværende hjemmeside var forældet (indhold og udseende)

Læs mere

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD PRIMÆR FOKUSOMRÅDE Gennem hele mit udannelsesforløb, har jeg haft et primær fokus på: design, kommunikaiton, projektledelse & styring, digital commerce

Læs mere

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen CV Professionel profil Jeg er en passioneret, entusiastisk og ansvarsfuld kommende multimediedesigner, der har gåpåmod og er ivrig efter at gøre min hobby og uddannelse

Læs mere

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya BA 1. Semester Eksamen synopsis Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya 2013 BA 1. Semester Econcept development Præsentation og Motivation Til eksamen har min gruppe og jeg arbejdet med 3 rapporter indenfor

Læs mere

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E.

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E. Portfolie Redesign www.gaardbodesign.dk Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013 Jens Jákup E. Gaardbo indholdsfortegnelse design... gestaltlove... opbygning...

Læs mere

! }! FORSIDE! <html>! <head>!

! }! FORSIDE! <html>! <head>! FORSIDE opgaver body { background-color:#33adff; } header { background:#33adff; color:white; text-align:center; padding:5px;

Læs mere

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Førsteårsprøven 2015 Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Projektbeskrivelse Formål Som afslutning på første studieår skal I gennemføre et tværfagligt projektforløb, der skal afspejle væsentlige

Læs mere

1. Introduktion... 2. 2. Afgrænsning... 3. 3. Metodeafsnit... 3. 4. Problemformulering... 2. 5. Vores ansvarsfordeling... 3. 6. Arbejdsprocessen...

1. Introduktion... 2. 2. Afgrænsning... 3. 3. Metodeafsnit... 3. 4. Problemformulering... 2. 5. Vores ansvarsfordeling... 3. 6. Arbejdsprocessen... Indhold 1. Introduktion... 2 2. Afgrænsning... 3 3. Metodeafsnit... 3 4. Problemformulering... 2 5. Vores ansvarsfordeling... 3 6. Arbejdsprocessen... 4 6.1. Ideprocessen... 4 6.2. GANTT-kort... 4 6.3.

Læs mere

REKLAMEBANNER FOR MEDINA

REKLAMEBANNER FOR MEDINA REKLAMEBANNER FOR MEDINA http://mul112.itkn.dk/medina/index.html Et projekt af gruppe 8, multimediedesign B, Cphbusiness 2013 CHRISTIAN SONNE ROSENDAHL, CPH-CR104@CPHBUSINESS.DK KAREN LISE KRAGELUND, CPH-KK151@CPHBUSINESS.DK

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2015 - Juni 2017 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kom/IT A Torsten B.

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

Forside: Derfor har jeg valgt MMD

Forside: Derfor har jeg valgt MMD Forside: Derfor har jeg valgt MMD Mit valg er primært truffet ud fra mine kreative interesser, som bl.a. er farvesammensætning, tegne, male og hvad jeg ellers finder spændende og udfordrende inden for

Læs mere

Informationsteknologi

Informationsteknologi Informationsteknologi Grafisk præsentation og billedbehandling - med Office og GIMP 1. udgave, 2011 ISBN 13 9788761642332 Forfatter(e) Lars Ljungqvist Et komplet undervisningsmateriale til faget Grafisk

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin 2016-2017 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Rybners Tekniske Gymnasium HTX Kommunikation/IT

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

Budskab Denne nyhedsmails budskab er, at der er kommet nye kataloger ud og man kan se meget mere på hjemmesiden.

Budskab Denne nyhedsmails budskab er, at der er kommet nye kataloger ud og man kan se meget mere på hjemmesiden. Forståelse for grafisk produktion & workflow Opgavebeskrivelse Det er en nyhedsmail. De er en nyopsætning med inspiration fra tidligere mail med samme emne. Ansvar for opgaveløsning En designer fortæller

Læs mere

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 Opgaven I er en gruppe multimediedesignerstuderende, der har besluttet at starte jeres egen virksomhed. I kan frit vælge, hvilken

Læs mere

Beskrivelse af det enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb)

Beskrivelse af det enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb) Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2018-juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Tønder Handelsskole HHX Informatik

Læs mere

INTRODUKTION... 3 PROBLEMSTILLING... 3 PROBLEMFORMULERING... 4 METODE... 4 AFGRÆNSNING... 5 ANALYSE... 5 KOMMUNIKATION... 5 SEGMENTERINGSPROCESSEN...

INTRODUKTION... 3 PROBLEMSTILLING... 3 PROBLEMFORMULERING... 4 METODE... 4 AFGRÆNSNING... 5 ANALYSE... 5 KOMMUNIKATION... 5 SEGMENTERINGSPROCESSEN... 1 INTRODUKTION... 3 PROBLEMSTILLING... 3 PROBLEMFORMULERING... 4 METODE... 4 AFGRÆNSNING... 5 ANALYSE... 5 KOMMUNIKATION... 5 SEGMENTERINGSPROCESSEN... 7 GALLUP... 7 Delkonklusion... 9 DESIGN... 10 MODERNISME:

Læs mere

Van, Olaf, Stine & Nicolette Style and Experience 02-12-2011

Van, Olaf, Stine & Nicolette Style and Experience 02-12-2011 Vi mener, at vi imødekommer brugergruppens behov og ønsker, da vi har skabt et nyt og anderledes design. Vores målgruppe stræber konstant efter nytænkning og søger events de kan deltage i med deres venner.

Læs mere

web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet.

web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet. GRAFISK WORKFLOW Grafisk workflow Beskrivelse Opgaven Redesign af website for bilforhandleren PerB. Opgave har jeg stillet mig selv med det formål at lave en simpel men indbydende udgave af PerB s website.

Læs mere

Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6

Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6 Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6 Projekt URL - http://henrietteklindt.it/html-soundvenue/index.html Undervisere: Thomas Hartmann, Morten Rold, Merete Geldermann Lützen, Jesper Hinchely, Ian Wisler-Poulsen,

Læs mere

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE Eksamensprojekt, 2. semester, forår 2010 TEMA: E-HANDEL Erhvervsakademiet København Nord Udleveret mandag d. 3. maj 2010 Afleveres i 4 eksemplarer senest d. 28. maj kl.

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT DOKUMENTATION OPGAVEBESKRIVELSE Opskriftsbogen Chocoaddict skulle have et website, hvor alle opskrifter samt skabelon til print selv opskriften er tilgængelig. Der

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2013 Maj 2016 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kom/IT A Torsten B.

Læs mere

Portfolio - sunestenild.dk

Portfolio - sunestenild.dk Portfolio - sunestenild.dk Grafisk produktion og workflow Anvendte programmer: Opgavebeskrivelse: Jeg vil gerne lave en hjemmeside som promoverer mig selv i forhold til kommende arbejdsgivere og eventuelle

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014 1. DEC I dag fik jeg opgavebeskrivelsen og fik et overblik over, hvad der skal laves, ved at gennemgå opgavebeskrivelsen, samt lave en brainstorm og PBS. Jeg er i gang med at finde et alternativ til programmet

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2 GRAFISK WORKFLOW Kasper Staal - Portfolio - H2 Opgaven Denne opgave bestod i at design et website til min egen virksomed 3DService.dk. Websitet skulle være responsivt, og indeholde de mest gængse informationer

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2010 (fortsætter

Læs mere

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm WOODKID The Golden Age Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm Projektbeskrivelse Vi har designet og animeret tre forskellige bannere

Læs mere

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap... Grafik Workflow....2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...7 Kommende sitemap...7 Mockup...8 Opsætning... 10 Programmer

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj - Juni 2018 Institution Erhvervsgymnasiet Grindsted Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTx Kommunikation/It

Læs mere

Redtape.dk Grafisk Design

Redtape.dk Grafisk Design Redtape.dk OM KUNDEN Red Tape er et undergrunds pladeselskab. De udgiver musik under Creative Commons licens, som er en åben ophavsret, der gør det lovligt at dele og modificere musikken på lovlig vis.

Læs mere

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed Redegørelse Grafisk Opgaven At redesigne en hjemmeside for AGF fanclub, som har et mere moderne look og et nyhedsarkiv som er let oversskueligt. Hjemmesiden er en opgave jeg selv har stillet mig og kunne

Læs mere

Jeppe Bro Pedersen KORT OM MIG ERFARING

Jeppe Bro Pedersen KORT OM MIG ERFARING Jeppe Bro Pedersen Bullerfniss@msn.com 22736773 Bronzealdertoften 2.1,1, Århus, 8210 KORT OM MIG Jeg er 21 år gammel og bor i Aarhus Vest. Jeg kommer fra Fjerritslev, som ligger i den nordjyske Jammerbugt

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

Research & Innovation. A Walk In The Past

Research & Innovation. A Walk In The Past Research & Innovation A Walk In The Past Gruppe nr. 2: Christian Brunholm Morten Bailey Sabine Rasmussen Samim Jaweed Aflevering af projekt: Fredag d. 12. oktober 2012 MMD Odense Erhvervsakademiet Lillebælt

Læs mere

Programmering C Eksamensprojekt. Lavet af Suayb Köse & Nikolaj Egholk Jakobsen

Programmering C Eksamensprojekt. Lavet af Suayb Köse & Nikolaj Egholk Jakobsen Programmering C Eksamensprojekt Lavet af Suayb Köse & Nikolaj Egholk Jakobsen Indledning Analyse Læring er en svær størrelse. Der er hele tiden fokus fra politikerne på, hvordan de danske skoleelever kan

Læs mere

Style & Experience - 1/6 2012. Jordbrugsteknolog. Web B Gruppe 18. Antal anslag:16752/21600 Url: Vejledere. Mona Lyngs Kjærgaard.

Style & Experience - 1/6 2012. Jordbrugsteknolog. Web B Gruppe 18. Antal anslag:16752/21600 Url: Vejledere. Mona Lyngs Kjærgaard. - Vejledere Mona Lyngs Kjærgaard Bjarne Slipsager Jordbrugsteknolog Peter Storm-Henningsen 1/6 2012 Web B Gruppe 18 Ida Julie Holst Haaest Simone Vorbeck Nielsen David l Espagnol Chantelou RuneWogelius

Læs mere

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning.

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. 1. E-MAGASINER (Herning) Hvem kan deltage: Studerende i Herning Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. På kurset lærer du at

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 08 juni 09 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Københavns Tekniske Skole, Sukkertoppen

Læs mere

NIKOLAJ. Inspirerende HYGEBJERG. foredrag og workshops DESIGNER. om design, idéudvikling, apps,

NIKOLAJ. Inspirerende HYGEBJERG. foredrag og workshops DESIGNER. om design, idéudvikling, apps, NIKOLAJ Inspirerende HYGEBJERG foredrag og workshops DESIGNER om design, idéudvikling, apps, FORFATTER arkitekur, design thinking og innovation UNDERVISER & S Nikolaj Hygebjerg, er uddannet industriel

Læs mere

5. Billeder og logo til websitet er optimeret til web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet.

5. Billeder og logo til websitet er optimeret til web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet. GRAFISK WORKFLOW Grafisk workflow Beskrivelse Opgaven Design af website til Tipsbladet Fokus, som er noget, jeg selv har fundet på. Det er tænkt som et alternativ til Tipsbladet.dk, hvor der på Tipsbladet

Læs mere

Kriseprojekt, Design og visualisering

Kriseprojekt, Design og visualisering Kriseprojekt, Design og visualisering Af Ninna Suzan Steen Musak, 1. Semester Web 2013 Aflevering 16 maj 2013 MMD Odense Vejleder: Rebi og Krut Problemformulering SAS har gennem det sidste år gennemgået

Læs mere

Resume. Erhvervserfaring. Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø. Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984

Resume. Erhvervserfaring. Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø. Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984 CV Navn: Adresse: Zeljko Klen Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984 Resume Jeg er en ung fyr på 31 med rødder fra Kroatien.

Læs mere

Alle ved, at der har været og fortsat er en Worldwide finansiel krise med deraf afledt stor arbejdsløshed.

Alle ved, at der har været og fortsat er en Worldwide finansiel krise med deraf afledt stor arbejdsløshed. 1. Indledning Alle ved, at der har været og fortsat er en Worldwide finansiel krise med deraf afledt stor arbejdsløshed. I 2013 vil en del af de, der er ramt af arbejdsløshed ikke kunne modtage dagpenge

Læs mere

Projekt 5 - Porfolio Redesign

Projekt 5 - Porfolio Redesign Projekt 5 - Porfolio Redesign 1 semester - Copenhagen Business School Business School. 1/20 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse...side 3 Mindmap...side 4 Project Breakdown Structure...side 5 Work Breakdown

Læs mere

Dagens program. Domæner. change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog. Hvad er widgets.

Dagens program. Domæner. change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog. Hvad er widgets. Dagens program Har alle fået? Har nogen betalt for meget? Hav jeres koder klar Domæner change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog Hvad er widgets Hvad er

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2016 - maj 2017 Institution Det Naturvidenskabelige Gymnasium på HRS Uddannelse Fag og niveau Lærer(e)

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August - december 2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Gastro-science på Hotel og Restaurantskolen,

Læs mere

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin BACKEND

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin BACKEND Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin BACKEND 1/10 Indledning Dette projekt er den afsluttende del af web udvikling studiet på Erhvervs Lillebælt 1. semester. Projektet er udarbejdet med Del-pin

Læs mere

Kurser i Odense Visuelle medier og kommunikation efterår 2012 OKTOBER

Kurser i Odense Visuelle medier og kommunikation efterår 2012 OKTOBER Kurser i Odense Visuelle medier og kommunikation efterår 0 AUGUST STEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER L S 0 L S S 0 L S Typ-Lay Illustra Typ-Lay A CSS Web HTML Billed W Bill Webdesigner L S S 0 L S 0 L S

Læs mere

Af: Safa Sarac Klasse 3.4 Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium, HTX Vejleder(e): Karl B Dato: 26. marts 2012

Af: Safa Sarac Klasse 3.4 Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium, HTX Vejleder(e): Karl B Dato: 26. marts 2012 Projektbeskrivelse til eksamen i informationsteknologi B og Programmering C - Projektnavn: Privat mailer Af: Safa Sarac Klasse 3.4 Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium, HTX Vejleder(e): Karl B Dato: 26.

Læs mere

NICHLAS STILLING HANSEN PORTFOLIO

NICHLAS STILLING HANSEN PORTFOLIO NICHLAS STILLING HANSEN PORTFOLIO OPGAVE På mit arbejde ville vi prøve os med en ny måde at komme ud til vores kunder på. Vi har tidligere benyttet os af Post Danmarks mulighed for at sende brochurer ud

Læs mere

Projekt: Bannere og landingpage til Kulturnatten 2012

Projekt: Bannere og landingpage til Kulturnatten 2012 http://cph61.webkn.dk/remake-2/ Projekt: Bannere og landingpage til Kulturnatten 2012 Udarbejdet af Sergio, Shiko og Alex 2012 Multimedie Designer Indhold Indledning... 2 Læringsmål for gruppen... 2 Individuelle

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Erhvervsgymnasiet Grindsted HHx Informatik C John Hansen (JO) Jan Søndergaard (JS) grundforløbshold HHxgf18a 1.AV18

Læs mere

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med.

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med. Ansøgning Yderligere bemærkninger til ansøgningen Det var fedt at rammerne var så åbne, som jeg så det var der kun to krav til projektet: Det skulle være open source og det skulle have det offentliges

Læs mere

Hhtp:www.m455487y2012.mmd.eal.dk

Hhtp:www.m455487y2012.mmd.eal.dk 1 Hhtp:www.m455487y2012.mmd.eal.dk 2 Indholdsfortegnelse Intro 3 Problemformulering 3 Metoder 3 Fieldresearch 4 Målgruppen 4 AIDA 6 Modernismen 6 Dekonstruktivismen 7 Thumnails 8 Muk up 9 Interaktion 9

Læs mere