MAXI MOVE. with people in mind

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MAXI MOVE. with people in mind"

Transkript

1 MAXI MOVE En mobil passiv lift til krævende plejemiljøer with people in mind

2 2 Maxi Move En velafprøvet løsning til alle plejemiljøer Maxi Move-liften, der er den mest komplette mobillift på markedet, er en ubestridt succes i plejemiljøer verden over. ArjoHuntleigh har nu forbedret Maxi Move-liften så den udgør et endnu større aktiv i plejeinstitutioner af enhver type. Hovedformålet for Maxi Move-liften er at være bedst til det fundamentale. Når man anvender Maxi Move-liften, får man både en mere sikker og effektiv løsning til fundamentale patienthåndteringsopgaver så som løft og ompositionering. Systemet tilbyder to unikke funktioner SVS (stabilt lodret system) og PDPS (power dynamisk positioneringssystem), som tilsammen udgør den sikreste, mest bekvemme løsning for komplette forflytninger lige fra det første løft til nem fintuning af plejemodtagerens stilling. Denne batteridrevne lift kan anvendes af blot en enkelt plejer til at klare et bredt udsnit af patienthåndteringsopgaver på en sikker måde. Maxi Move-liftens fleksibilitet, stabilitet og pålidelighed er uden lige og den bedst udstyrede lift til intensiv brug i krævende plejemiljøer. Fleksibilitet Combi-masten gør det nemt at skifte mellem forskellige ophæng. Vælg det optimale patientinterface fra det største sortiment af ophæng på markedet. Vælg det mest hensigtsmæssige sejl fra det største sortiment på markedet. FLEKSIBILITET til at klare diverse udfordringer i dagligdagens pleje, se side 5. Stabilitet Et lodret løft, SVS (stabilt lodret system), betyder sikre løft. DPS-ophæng hjælper med at forhindre sejlet i at gynge, når der foretages forflytninger. Enestående stabilitet gør det muligt at løfte tunge patienter, der vejer op til 227 kg. STABILITET der giver sikre, bekvemme forflytninger, se side 6. Pålidelighed Et produkt der har bevist sin holdbarhed: Aktuatoren afprøves i flere tusinde cyklusser. Maxi Move-liften har automatiske funktioner af høj kvalitet som plejeren og plejemodtageren kan stole på. Maxi Move-liften leveres med to batterier som standard. Disse to batterier gør det muligt at bruge liften 24 i døgnet. PÅLIDELIGHED så alle plejeopgaver bliver af god kvalitet, se side 9.

3 Maxi Move 3 BLØDE KONTURER, ENKEL BETJENING Det var en høj prioritet at skabe en ny Maxi Move-lift i et tiltalende design med rene linjer. Det afrundede ydre ser godt ud, er nemt at rengøre og afspejler de enkelte betjeningsprocedurer. Nye funktioner Med den nye indbyggede, elektroniske vægt og en håndkontrol, der nu har et LCD display, giver Maxi Move-liften endnu flere muligheder for at forbedre plejekvaliteten. Den nye visuelle vejledning på masten kan være til stor hjælp for plejeren. Forbedrer livet for plejere og plejemodtagere Kunne du tænke dig at give plejemodtagerne en mere sikker og bekvem forflytning, samtidig med at plejeopgaverne kan udføres uden problemer og mere effektivt? Kunne du tænke dig at skabe et sundere, mere ergonomisk arbejdsmiljø for plejerne? Maxi Move-liften kan hjælpe med at opnå begge dele. Komplette løsninger Fordelene ved Maxi Move-liften maksimeres, når den anvendes under optimale forhold mht. effektiv kvalitetspleje. ArjoHuntleigh tilbyder sikre totalløsninger for patienthåndtering til netop din institution. ArjoHuntleigh er den ideelle partner, når det gælder om at skabe et sikkert og risikofrit miljø for både plejere samt plejemodtagere. ArjoHuntleigh: udbyder med total løsninger, se side 15.

4 4 Maxi Move

5 Maxi Move 5 FLEKSIBILITET TIL AT KLARE DIVERSE UDFORDRINGER I DAGLIGDAGENS PLEJE Der findes hverken typiske plejemodtagere eller plejeinstitutioner. Dette er årsagen til, at Maxi Move-liften er konstrueret som et komplet system med fleksibilitet til at udgøre patientspecifikke løsninger i ethvert plejemiljø. Valg af den rette type sejl Patientkomfort og sikkerhed under løft og forflytninger sikres ved at vælge den mest relevante kombination af ophæng og sejl. Combi-systemet giver dig adgang til det største sortiment af ophæng forskellige størrelser, DPS (dynamisk positioneringssystem), PDPS og standard ophæng så vel som bårerammer. Dette giver dig så mulighed for at vælge blandt det mest omfattende standardprogram på over 200 sejl plus flere hundrede specialtilpassede sejl og énpatientssejl. Der findes også tre forskellige typer bårer i produktprogrammet. En optimal løsning til løft af liggende plejemodtagere på hospitaler... Udstyret til diverse plejesituationer Maxi Move-liften er en passiv lift konstrueret til mennesker, der enten ingen evne har til at støtte sig selv, eller som er fuldstændig afhængig af hjælp (D- og E-mobilitetsniveauer i Mobility Gallery). Den giver maksimal støtte til disse plejemodtagere i en lang række plejesituationer. Maxi Move-liften: tilbyder en bekvem og sikker forflytning af plejemodtagere, fra børn til overvægtige der vejer maks. 227 kg. klare rutineopgaver som f.eks. løft, forflytning og ompositionering af plejemodtagere i alle plejemiljøer. hurtig tilpasning af forskellige plejemodtagere eller plejeopgaver, hvilket gør den ideel til institutioner med et bredt udsnit af plejemodtagere af forskellig alder, højde og vægt. klare det uforudsete en plejemodtager kan løftes på sikker vis fra gulvet i tilfælde af et fald. støtte bårer, hvilket gør den til et godt valg for løft af plejemodtagere i liggende stilling i hospitals regi. udstyres med en forlænget mast til optimale forflytninger til og fra brede støbte kørestole. monteres med e standardophæng og ompositioneringssejl, der gør det muligt at positionere sikkert og nemt eller at vende plejemodtageren i sengen. bruges med optimale standard- eller specialsejl som f.eks. amputationssejl, bariatriske sejl, heldagssejl eller netsejl - til mange forskellige opgaver som f.eks. toiletbesøg, badning, infektionskontrol - og båresejl....genoptræning sammen med den unikke gangtræningsvest......eller til ompositionering og til at vende plejemodtageren i sengen.

6 6 Maxi Move STABILITET FOR SIKRE, BEKVEMME FORFLYTNINGER God stabilitet er fundamentalt for sikker betjening af liften og lejemodtagerens følelse af tryghed under forflytning. Maxi Moveliften bygger på et løfteprincip, der sikrer enestående stabilitet. Sikker og nem positionering af plejemodtagerne i sengen... En lodret angrebsmåde (SVS) Mange passive lifte, der bruges i plejemiljøer, bygger på bueløftprincippet. En buelift har tendens til at bringe plejemodtageren ubehageligt tæt på masten, hvilket kan gøre det vanskeligere at positionere. Maxi Move-liften tilbyder en anden løsning SVS (stabilt vertikalt system) der bygger på et lodret løft, som sørger for sikre, bekvemme og værdige forflytninger. Den dobbeltvirkende teleskopmast giver en bred løsning, da den både kan nå en meget høj og en meget lav position. SVS øger komfort og sikkerhed ved at holde plejemodtageren i en konstant afstand fra masten og i en stabil position under løft og forflytning, uanset hvor højt eller lavt han/hun er positioneret i liften. Sikkerhed for patienter De fleste lifte på markedet bruger lange remme og ophæng, der måske får plejemodtageren til at gynge frem og tilbage. Maxi Move-liften med det korte 4-punkts design, minimerer al bevægelse, så plejemodtageren er fuldstændig sikker og tryg. DPS-ophænget er fuldstændig stabilt uden sving frem og tilbage i hele løfteområdet. Tilsammen giver det korte design og det stabile DPS-ophæng uforlignelig stabilitet og sikkerhed for plejemodtageren. Plejemodtagere, der føler sig trygge og sikre, vil sandsynligvis ikke være bange eller ubehageligt tilpas....forflytning af plejemodtagere til stole... En stabil løsning for vejning af plejemodtageren Maxi Move-liftens stabilitet yder stærk støtte til dagligdagens håndteringsopgaver så vel som til mere krævende opgaver som f.eks. forflytning af tunge plejemodtgere eller løft af personer, der ligger på en båre. Enestående stabilitet betyder ligeledes, at plejemodtagerne kan vejes, mens de ligger tilbagelænet i sejlet, med den nye indbyggede elektroniske vægt (ekstraudstyr). Vægten er ude af syne og integreret i masten. Denne designløsning forbedrer løftehøjderne, idet den klasse III-godkendte vægt ikke begrænser løftet. Plejemodtagerens vægt vises på det nye LCD display på den forbedrede håndkontrol. Vejning under forflytninger sparer plejerens tid og eliminerer ekstra forflytninger til en fast vægt....eller løft af plejemodtagere på en båre.

7 Maxi Move 7 Bild på lyften från botten till högsta

8 8 Maxi Move

9 Maxi Move 9 PÅLIDELIGHED I PLEJEOPGAVER FOR GOD KVALITET, TIL ENHVER TID Hvis man skal sikre et ensartet højt kvalitetsplejeniveau i travle arbejdsmiljøer, er det nødvendigt at liften altid er til rådighed og kan tilbyde en enestående, pålidelig funktionsdygtighed. Maxi Move-liften har bevist sin holdbarhed og er altid klar til brug. En lift som plejeren kan regne med. Power Det integrerede batteri giver strøm til løft/sænk, PDPS samt åbning og lukning af chassisbenene. Maxi Move-liften har en vedvarende høj ydelse når som helst takket være et enkelt og effektivt batteristyringssystem, der sikrer at liften altid er klar til brug. Liften leveres med to batterier som standard, så der altid sidder ét batteri i opladeren og ét i liften, hvilket betyder, at liften kan bruges 24 timer i døgnet. Nye, mere effektive batterier er blevet udviklet. Disse batterier behøver ikke være helt afladet, før de oplades igen. Dette betyder, at det er muligt at etablere effektive, daglige opladningsrutiner, så man altid kan påbegynde arbejdet med et fuldt opladet batteri. Der er ingen risiko for at et batteri bliver fladt, uden at man opdager det. Batterispændingen vises på håndkontrollens nye display. Når batterispændingen er lav, advarer en lyd plejeren om, at det er tid at genoplade. Der er dog altid nok strøm til at afslutte den igangværende løfteopgave, før batteriet oplades. Skift af batteriet er en nem, ergonomisk opgave, da det sidder i en god arbejdshøjde på liften. Den nye vægmonterede oplader kan også monteres i en optimal højde for at undgå unødig belastning, når batterierne skiftes. Batterispændingsniveauet vises tydeligt. Påvist pålidelighed Pålideligheden er indbygger i Maxi Move-liften. Den specialkonstruerede aktuator er blevet afprøvet til at fungere i flere tusinde cyklusser, før den skal udskiftes. Denne holdbarhed og lange levetid hjælper også med at reducere den samlede udgift til liften. Skift af batteri er nemt. Maxi Move-liften er afprøvet til at opfylde alle gældende normer som f.eks.: IEC : 1998 (CAN/CSA C22.2 NO IN90) UL :2003 IEC : 2001 ISO : 2006 Denne grundigt afprøvede lift er konstrueret til at holde og vil fungere sikkert og pålideligt, så den giver kontinuerlig optimal ydelse i hele dens lange levetid. Maxi Move-liften fungerer godt sammen med Carendo hygiejnestolen.

10 10 Maxi Move ALTID OPTIMAL INTERFACE TIL PLEJEMODTAGEREN Combi masten giver en sikker låseanordning, til alle ArjoHuntleigh passive lifte, og gør det nemt at skifte mellem det største sortiment ophæng og bårer på markedet. Combi masten for maksimal fleksibilitet. Ophæng DPS står for Dynamic Positioning System (dynamisk positioneringssystem). Det åbne ophæng (small eller medium), der anvendes sammen med 4-punkts sejl, muliggør nem ompositionering af alle plejemodtagere. Den unikke PDPS-løsning er et åbent ophæng (medium eller large) lige som DPS, men med en ekstra elfunktion, der styres fra håndkontrollen, og som gør ompositionering af en plejemodtageren ubesværet for plejeren. Standard ophæng (small, medium eller large) er forligelige med et stort sortiment af standardsejl. Standardophænget kan ligeledes bruges sammen med gangtræningsvesten, der anvendes til genoptræning. Forlænget løftearm for ekstra rækkevidde. Omfattende sortiment af sejl Med sin maksimale fleksibilitet kan Maxi Move-liften konfigureres til at bruge enten 4-punktssejl eller standard sejl, eller til at skifte mellem de to, alt efter behov. Der er mere end 200 sejl i vores standardprogram. 4-punktssejl findes i et bredt udsnit af størrelser og er farvekodede, så de nemt kan genkendes. Programmet omfatter ompositioneringssejl, sejl til specialformål som f.eks. toiletbesøg, netsejl til kar- og brusebad samt amputationssejl til enkelt- eller dobbeltamputeringer. Standard sejl programmet omfatter polstrede sejl med eller uden hovedstykker, flere specialsejl og et alternativt sejl med lav ryg, hvis det er bedst at plejemodtagerens arme hænger uden på sejlet. Vores specialfremstillede sejl og vores brede sortiment af énpatientssejl (Flites) giver dig mulighed for altid at finde den bedste løsning for plejemodtageren. Sejl til den enkeltes behov. Bårer Combi masten kan bruges sammen med 3 typer af bårer: Blød båre til afhængige plejemodtagere - i fuld kropslængde. Stropbåre der er et alternativ, som er nemt at placere under plejemodtagerne. Hård båre til plejemodtagere, der evt. har læderet rygsøjlen. Giver nem ompositionering i sengen med båresejlet.

11 Maxi Move 11 ALTID UNDER KONTROL Alle Maxi Move-liftens eldrevne funktioner styres nemt på håndkontrollen, der nu har et lille display, der viser data, som er er vigtige for plejeren. Plejeren har fuld kontrol med følgende eldrevne funktioner: Løft og sænk af liften Åbning og lukning af chassisbenene PDPS Nu med skærmdisplay Den nye håndkontrol er nu også en praktisk kilde til aktuel information for plejeren. Der kan åbnes en menu, som viser information på et farvedisplay, der er bygget ind i håndkontrollen. Disse data kan omfatte: Plejemodtagerens vægt (i enten kg eller lbs) Integreret batterispændingsniveau Aktuatorbrug Håndkontrollen er fremstillet af særdeles holdbart materiale med en integreret krog til ophængning på et bekvemt sted på liften. Skærm med oplyst display. Dobbelt kontrolfunktion - betjen Maxi Move-liften fra mastens kontrolpanel eller håndkontrollen.

12 12 Maxi Move FÅ MEST MULIGT UD AF MAXI MOVE Maxi Move-liften giver dig den bedst mulige løsning for patienthåndtering af god kvalitet. I samråd med ArjoHuntleigh kan du sammensætte et Maxi Move-liftsystem, der passer perfekt til din plejeinstitutions behov. Brug en bedre angrebsmåde til det fundamentale Unikke funktioner giver den bedste løsning for de fundamentale patienthåndteringsbehov. løft en mere sikker metode ved forflytninger med det stabile vertikale system. Positionering DPS og PDPS minimerer manuel håndtering og forbedrer præcisionen. Fleksibilitet for at tilbyde optimal pleje Combi masten muliggør et komplet optimeret patientinterface for alle personer ved at give nem adgang til: Det største program sejl DPS- eller PDPS-ophæng i forskellige størrelser Båreløsninger Fordele ved funktioner og tilbehør Maxi Move-liftens funktioner og tilbehør er konstrueret til at støtte og forbedre effektiviteten og sikkerheden i overensstemmelse med plejeinstitutionens behov. Disse funktioner og tilbehøret omfatter: nødfirsystem Kort brugervejledningspanel på liften Brugervenlig håndkontrol med LCD display der lyser i mørket Integreret vægt som ekstraudstyr forlænget løftearm for ekstra rækkevidde som ekstraudstyr lave hjul som ekstraudstyr To batterier som standard Vægmonteret oplader Arjo Clean desinficeringsmiddel Nødfirsystemet gør det muligt at sænke patienten uden brug af værktøjer. Kort brugervejledningspanel - altid dér, når du har brug for det. Lave hjul - for nemmere adgang til sengekanten. Aftagelige chassisbenovertræk der er nemme at tage af for rengøring. Den bekvemme, vægmonterede batterilader. Ergonomiske håndtag gør håndtering enkel.

13 Maxi Move 13 OG GØR EN POSITIV FORSKEL FOR PLEJERE OG PLEJEMODTAGERE Plejere bemærker en betydelig forbedring i deres arbejdsmiljø, når de bruger Maxi Move-liften. Arbejdsopgaver, der er sikre og mindre krævende fysisk, resulterer i et mere tilfreds personale. Plejemodtagerne vil helt sikkert sætte pris på at blive håndteret på en mere bekvem, sikker og værdig måde. For plejerne betyder det at arbejde med Maxi Move, at de. altid arbejder med et effektivt system, der er nemt at betjene, og som frigør mere tid til positivt samspil med plejemodtageren. aldrig behøver at bruge manuelle løft, da Maxi Moveliften tager sig af alle løfteopgaver samt forflytninger. altid kan finde det rette ophæng og det rette sejl til plejemodtagerens behov. aldrig behøver vente med at bruge liften, fordi de venter på et batteri, der er ved at blive opladet. altid kan arbejde tæt på plejemodtageren, da de kan bruge håndkontrollen til at styre liften. aldrig behøver ompositionere patienten manuelt, da DPS eller PDPS giver ubesværet præcisionspositionering under forflytninger og ompositionering. altid kan arbejde på en ergonomisk sikker måde. For plejemodtageren betyder plejeopgaver med Maxi Move, at de. altid løftes og forflyttes med en lift, der er konstrueret til at give den rette support. aldrig er nødt til at finde sig i uværdig håndtering af et team af plejere, da Maxi Move-liften kan betjenes af en enkelt plejer. altid løftes eller forflyttes sikkert og med værdighed, uden manuelle løft eller håndteringer. aldrig behøver blive løftet i et uegnet eller ubekvemt sejl. altid er bekvemme, når de understøttes i en halvt tilbagelænet position i et åbent DPS-ophæng. aldrig behøver være bekymret mht. plejeopgaver, da Maxi Move-liften muliggør sikre og bekvemme plejeprocedurer. altid kan føle sig trygge under procedurerne, da sejlet ikke gynger under løft og forflytninger.

14 14 Maxi Move

15 Maxi Move 15 ArjoHuntleigh: UDBYDER AF TOTALLØSNINGER ArjoHuntleigh leverer ikke blot produkter af høj kvalitet som f.eks. Maxi Move-liften. Koncernen er førende på markedet inden for levering af totalløsninger i mange forskellige plejetilknyttede områder. Optimale løsninger, der bygger på en komplet filosofi om pleje, leveres til plejemiljøer overalt i verden. ArjoHuntleigh er en sikker og pålidelig partner. ArjoHuntleigh har udviklet og tilbudt løsninger til plejesektoren i over 50 år baseret på brug af koncernens uforlignelige viden på områder som f.eks. læsionsforebyggelse, patientpleje, infektionskontrol og institutionsplanlægning. Maxi Move-liften er et perfekt eksempel på ArjoHuntleighs fortsatte tilsagn om at levere systemer, der forbedrer livskvaliteten for både plejere og plejemodtagere i plejeinstitutioner samt skaber et sikkert arbejdsmiljø for plejeren. ArjoHuntleigh giver den bedst mulige opstartshjælpe og service, så du kan arbejde effektivt med Maxi Move-liften fra begyndelsen Startpakken omfatter klare betjeningsanvisninger. Den bakkes op af den service af høj kvalitet, som ArjoHuntleigh serviceteknikere leverer. plejemodtagere Tilstrækkelig plads, korrekt hjælpemiddel og korrekt arbejdsteknik plejere De 8 positive - en dynamisk model for kvalitetspleje. En komplet filosofi Maxi Move-liften er et hovedaktiv for ethvert plejemiljø, men ArjoHuntleigh kan også vise dig, hvordan Maxi Move-liften kan passes ind i en generel strategi for forbedring af pleje. ArjoHuntleigh har udviklet en dynamisk model De 8 positive til at demonstrere, hvordan plejekvalitet kan forbedres ved at tilvejebringe de rette forhold for fremme af plejemodtagernes mobilitet Tilstrækkelig plads, det rette mekaniske hjælpemiddel og ergonomisk korrekte arbejdsmetoder. Fordelene ved Maxi Move-liften som et mekanisk hjælpemiddel maksimeres, når den betjenes under optimale forhold for effektiv pleje af god kvalitet som illustreret i Positive 8-modellen. Vores konsulenter kan hjælpe dig med at opnå optimale arbejdspladser, når plejeinstitutionen er i planlægningsfasen, ved at bruge værktøjer som f.eks. ARJO håndbog for arkitekter og planlæggere. Ved at tilbyde produkter, der opfylder plejemodtagernes behov, kombineret med konsulentservice og uddannelse er ArjoHuntleigh den ideelle partner for identificering og etablering af grundlaget for pleje af god kvalitet. Råd om institutionsplanlægning for arkitekter. Totalløsninger With people in mind.

16 Produktspecifikationer Pladskrav Produktinformation Maks. vægt (MAL) 227 kg 3000 mm Maks. vægt hvis monteret med forlænget løftearm Vægt (inkl. combi mast + medium PDPS + batteri) Løfteområde 130 kg 70 kg 1315 mm 800 mm Min. løftehøjde (medium DPS) Maks. løftehøjde (medium DPS) 225 mm 1540 mm 200 mm 900 mm 800 mm 3500 mm 1700 mm Chassishøjde med lave hjul Udvendig bredde, ben lukkede 117 mm 86 mm 717 mm Indvendig bredde med åbne ben 1160 mm 2200 mm Beskyttelsesklasse Batteri Lift IPX4 Håndkontrol IPX7 24V, 4.0Ah forseglet blysyre 800 mm 800 mm 2000 mm Batteriafladningsindikator Viser den resterende spænding og angiver, når batteriet skal oplades Servicemåler - Viser den samlede driftstid (timer) Nødsænkknap Automatisk stop, hvis liften sænkes ned på en forhindring Blåt område viser det mindst mulige arbejdsområde hvor personalet kan bruge det mekaniske hjælpemiddel på en ergonomisk korrekt måde fra én side. Lyseblåt område viser den nødvendige udvidelse af arbejdsområdet, således at gøremål kan foretages fra begge sider, og der er tilstrækkelig plads til plejemodtageren, det mekaniske hjælpemiddel og den assisterende plejer. Mobility Gallery A B C D E Hjul med lav friktion (de bageste med bremser) Produktet er i overensstemmelse med gældende lovgivning og relevante produktstandarder Tilbehør Et stort sortiment ophæng Stort sortiment specialsejl og énpatientssejl Båreløsninger Velegnet til D og E D, som ikke har kapacitet til at støtte sig selv E, som næsten er fuldstændig sengeliggende og afhængig af hjælp Du bedes henvende dig til ArjoHuntleigh for yderligere information om Mobilitets Galleriet, Mobility Gallery. Ekstra: forlænget løftearm, vægt (også tilgængelig som opgraderingskit) Arjo Clean (til desinfektion) Kun ArjoHuntleigh koriginal dele, der er konstrueret specifikt til dette formål, bør anvendes på udstyr og produkter leveret af ArjoHuntleigh. Det er vores politik løbende at fremme udvikling, og vi forbeholder os derfor ret til at foretage tekniske ændringer uden varsel. ArjoHuntleigh, Maxi Move og Mobility Gallery er varemærker ejet af ArjoHuntleigh gruppen. ArjoHuntleigh, KM.26.4.DK.1.AHG November GETINGE GROUP is a leading global provider of products and systems that contribute to quality enhancement and cost efficiency within healthcare and life sciences. We operate under the three brands of ArjoHuntleigh, GETINGE and MAQUET. ArjoHuntleigh focuses on patient mobility and wound management solutions. GETINGE provides solutions for infection control within healthcare and contamination prevention within life sciences. MAQUET specializes in solutions, therapies and products for surgical interventions and intensive care. ArjoHuntleigh A/S Vassingerødvej Lynge Tlf.: Fax.:

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Det avancerede ståog løftehjælpemiddel with people in mind sikkerhed, mobilisering, træning... all-round fordele fra COMFORT CIRCLE SARA Plus-liften udgør sammen med SARA 3000- liften en avanceret

Læs mere

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr MAXI TWIN COMPACT OPTIMAL TIL TRANGE ARBEJDSSTEDER with people in mind Store fordele på trange steder Maxi Twin Compact åbner op for nye muligheder, for at forbedre forflytningssituationer for plejemodtagere

Læs mere

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EN KOMPLET LOFTLIFTLØSNING Maxi Sky 600 er et loftliftsystem, der gør det muligt for plejemodtagere at blive

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

CARMINA. with people in mind

CARMINA. with people in mind CARMINA Bariatrisk bruse-/toiletstol with people in mind 2 Carmina En sikker brusebadsløsning til bariatrisk pleje Carmina-stolen er en ny løsning, der er konstrueret til at forbedre assisterede hygiejneopgaver

Læs mere

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL Sikker og nem forflytning i hverdagen Øger mobiliteten, støtten og værdigheden Sara Stedy Hjælp til at bevæge sig i hverdagen Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen

Læs mere

Maxi sky skinneløsninger

Maxi sky skinneløsninger Maxi sky skinneløsninger with people in mind 2 Maxi Sky skinneløsninger UNDERSTØTTER ET KOMPLET LOFTLIFT KONCEPT ArjoHuntleigh skinneløsninger giver optimale systemer, der understøtter brugen af Maxi Sky

Læs mere

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner Sara Stedy Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen for de mennesker, der er ramt af nedsat mobilitet og aldersrelaterede helbredsudfordringer. Et af vores primære mål er at være med til at forbedre

Læs mere

CONTOURA 1080. with people in mind

CONTOURA 1080. with people in mind CONTOURA 1080 Elektrisk bariatrisk hospitalsseng with people in mind SIKKER, EFFEKTIV PLEJE TIL BARIATRISKE PLEJEMODTAGERE Contoura 1080-sengen er specielt designet til at opfylde behov for plejemodtagere,

Læs mere

bruseleje with people in mind

bruseleje with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Nu da jeg behøver hjælp til brusebad, kan jeg til tider vente hele ugen på bare at føle mig ren igen. Jeg er begyndt udvikle tryksår,

Læs mere

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Da jeg fik en hjerneblødning for tre år siden, mistede jeg al mobilitet i løbet af få måneder og nu behøver hjælp til alle aspekter

Læs mere

alpha active 4 HeLMadras

alpha active 4 HeLMadras ALPHA ACTIVE 4 HELMADRAS with people in mind ENKEL OG EFFEKTIV TRYKAFLASTNING Designet til forebyggelse og behandling af tryksår er Alpha Active 4 helmadrassystemet egnet til en bred vifte af plejemiljøer,

Læs mere

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind Bariatriske behov Løsninger til overvægtige plejemodtagere with people in mind 1 Indholdsfortegnelse 3... Optimale løsninger for pleje af bariatriske patienter. Nu! 4...Det unikke ArjoHuntleigh tilbud

Læs mere

TENOR. Et sikkert håndteringssystem til bariatrisk pleje. with people in mind

TENOR. Et sikkert håndteringssystem til bariatrisk pleje. with people in mind TENOR Et sikkert håndteringssystem til bariatrisk pleje with people in mind Tager udfordringerne ved bariatrisk pleje op Bariatrisk pleje Tenor 3 Antallet af mennesker, der regnes for overvægtige, og

Læs mere

Den nye generation af mobillifte.

Den nye generation af mobillifte. Den nye generation af mobillifte. LikoTM VikingTM mobillifte Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Lad jeres behov være afgørende. Gennem årene har den unikke LikoTM VikingTM liftserie sat standarden

Læs mere

Et ideelt løft i dagligdagen.

Et ideelt løft i dagligdagen. Uno Et ideelt løft i dagligdagen. Farvemarkering på liftarm Farvemarkeringen på liftarmen er en størrelsesforklaring til lifttilbehøret, som har modsvarende farvemarkering. Unik mekanisk nødsænkning Patenteret

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Hospitalsseng til intensivpleje with people in mind DEDIKERET TIL PATIENTPLEJE EN PÅLIDELIG SENG Behovene hos plejemodtagere med behov for intensiv pleje, er udfordrende og komplekse. Derfor

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

GL5 GLS5. Mobile løftere

GL5 GLS5. Mobile løftere GL5 GLS5 Mobile løftere GL5 mobil personløfter Guldmanns GL5 mobile personløftere er et gulvbaseret alternativ til de loftsmonterede løft- og forflytningssystemer. Vi har lyttet til brugernes og personalets

Læs mere

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Kun Seba gør dig i stand til sikkert og ubesværet at flytte en plejemodtager fra rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen

Læs mere

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind BRUSEBADS- LØSNINGER til alle behov with people in mind Brusebadsløsninger 3 EN BEHAGELIG OPLEVELSE FOR BÅDE plejepersonale OG plejemodtager Hver eneste dag bliver brusebadning mere almindelig ved længervarende

Læs mere

Lad behovet styre dit valg.

Lad behovet styre dit valg. Dansk Lad behovet styre dit valg. Viking er resultatet af 25 års erfaring med løft af mennesker inden for plejesektoren. Al viden om plejesektorens skiftende løftebehov, ergonomiske og funktionelle krav,

Læs mere

Løsninger til. with people in mind

Løsninger til. with people in mind Løsninger til ældrepleje with people in mind Indhold 3 Introduktion af ArjoHuntleigh 4 Et sikkert og behageligt miljø for plejemodtageren 5 Mobilitetsgalleriet 6 Udfordringer omkring hygiejnen 7 Vores

Læs mere

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet - omkring bad og hygiejne Erfaringer fra udlandet har vist, at det er muligt at forbedre arbejdsmiljøet omkring bad og hygiejneprocessen for plejemodtageren, væsentligt.

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

ALPHA RESPONSE. with people in mind

ALPHA RESPONSE. with people in mind ALPHA RESPONSE tryksårsforebyggende terapisystem with people in mind INTRODUKTION I mere end 20 år har Alpha-serien af alternerende terapimadrasser bevist at de kan levere et højt komfortniveau, optimal

Læs mere

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT with people in mind Gør badeoplevelsen mere behagelig og øger følelsen af velbehag Badning føles rart både fysisk og mentalt. Det fremmer helt naturlige helbredsfordele

Læs mere

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER Always with you 2 Loadingudstyr FLEKSIBILITET, DER IKKE KOMPROMITTERER RESULTATERNE Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Badetoiletstol med hjul En stærk badetoiletstol med hjul specielt udviklet til bariatriske brugere

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale Birdie EVO Komfort for både bruger og personale En stærk og sikker personløfter, der klarer hverdagens forflytninger med optimal hensyntagen til bruger og personale Sikre og gode forflytninger yder med

Læs mere

Nova 300 NG personløfter

Nova 300 NG personløfter Nova 300 NG personløfter mart, enkel og ergonomisk Nova 300 NG Personløfter hjælper med at forflytte mennesker med begrænset styrke og mobilitet. Personløfteren er et fleksibelt hjælpemiddel, der anvendes

Læs mere

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader.

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader. StandUp SystemRoMedic TM Manual - Dansk REF 60800001 StandUp med strømkabel REF 60800002 StandUp, med batteri SWL: 160 kg StandUp er en løftestol, der er udviklet til at hjælpe personer op fra gulv til

Læs mere

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind LOGIC PROGRAM Helmadrasser og topmadrasser with people in mind Helmadrasser og topmadrasser Auto logic 200 helmadrasser og Auto logic 110 topmadrasser udgør en del af det nye logic-program fra ArjoHuntleigh.

Læs mere

Brugervejledning OLYMPUS / 4 2 / E Ø F C L A S S I E N I S O E N

Brugervejledning OLYMPUS / 4 2 / E Ø F C L A S S I E N I S O E N Brugervejledning OLYMPUS 175 9 3 / 4 2 / E Ø F C L A S S I E N I S O 1 0 5 3 5 E N 6 0 6 0 1-1 - 2 D e n n e b r u g e r v e j l e d n i n g e r u d v i k l e t t i l t e k n i k e r e, i n s t a l l a

Læs mere

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ with people in mind REELLE BEHOV OG HVERDAGENS REALITET Hver eneste dag sætter bade og hygiejnerutiner plejemodtagernes og plejepersonalet

Læs mere

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Easy Sejl Molift Easy Sejl kan bruges i de fleste løftesituationer. Både ryg og benstropper har en fast polstring, som gør sejlet mere komfortabelt

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Hvad skal De vælge? Protema

Hvad skal De vælge? Protema Protema Protema Hvad skal De vælge? Protema løftevogne har i mange år været solgt til mange forskellige brancher, i store dele af verden. Vi har mødt de fleste håndterings problemer og kan derfor sætte

Læs mere

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Molift sejl Molift tilbyder et bredt og fleksibelt udvalg af løftesejl til de fleste løftesituationer. Sejlet skal være komfortabelt for brugeren og det

Læs mere

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner Getinge 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER Hvor mange enheder skal du behandle? Hvilke typer? Getinge 46-serien omfatter maskiner, der præcist matcher dine behov. Andre muligheder Flow-overvågning

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

Bariatriske patienter

Bariatriske patienter Bariatriske patienter mod 06 Liko Ultra sejl, model 06 Med en vægtkapacitet på 500 kg, er Ultra sejlet designet til de tungeste bariatriske brugere. Ultra sejlet fås i forskellige størrelser og bruges

Læs mere

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling RollOn Dansk Stå på egne ben Ganske ligesom evnen til at bevæge sig varierer, er der også stor forskel på behovet for hjælpemidler. Liko har altid befundet sig tæt på brugerne, hvilket konstant giver gode

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER 2 Loadingudstyr Kombineres efter behag Ændres efter behov Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige størrelser

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG R VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 OVERSKUD TIL OMSORG R HVAD ER VENDLET? VENDLET er det originale,

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-23) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

NYHED. Invacare Zephyr

NYHED. Invacare Zephyr Invacare Zephyr Nyd en behagelig køretur! Komfortabel, sikker og stille. Den nye el-kørestol fra Invacare nærmest svæver hen over hvilket som helst terræn. El-kørestolen Invacare Zephyr har en helt unik

Læs mere

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 DET ER INDSIGTEN, DER GØR FORSKELLEN Hver gang vi udvikler et nyt

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Brugervejledning Olympus 2004

Brugervejledning Olympus 2004 Brugervejledning Olympus 2004 31.07.2007 - Version 3 Indhold 1. Sikkerhed introduktion OLYMPUS 2004....3 1.1 Beskrivelse af dele...4 1.4 Formål...5 1.5 Brug...5 1.6 Generelle bemærkninger vedr. brug...6

Læs mere

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel!

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Vi vil gerne starte med endnu en gang at takke vores kunder for den store interesse, der har været for deltagelsen i brugerundersøgelsen.

Læs mere

Indkøbsskabelon. Mobil personløfter med løftesejl. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) www.socialstyrelsen.dk

Indkøbsskabelon. Mobil personløfter med løftesejl. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) www.socialstyrelsen.dk Indkøbsskabelon Mobil personløfter med løftesejl ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett alvac tornado vakuumløftemaskine we make the impossible possible Løftekapacitet: 5000 kg Egenvægt: 180 kg Dimensioner: L575 x B630 x H1017 mm CE godkendt Sugekop: 360º rotation Sikker håndtering Let montering

Læs mere

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION Tag os med på råd... - vi har mange års erfaring med, at finde den helt rigtige løsning! Kommunikationsudstyr VELKOMMEN til Jysk

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 DOKUMENTERET I KAMPEN MOD KRYDSINFEKTION Getinge FD1800 s fremragende rengørings- og desinfektionsresultater har gjort den til en veletableret

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler til hospitaler, institutioner og hjemmepleje Loftlifte / Mobile lifte / Ståløftere / Gåborde / Bade- og toilethjælpemidler / Sejl / Åg Winncare Nordic ApS / Tlf. 70273720 / info@winncare.dk

Læs mere

244 HiDuo Kapacitet 23 tm

244 HiDuo Kapacitet 23 tm HIAB 244 HiDuo Kapacitet 23 tm Produkt brochure www.hiab.com 2 Den solide letvægtsløsning HIAB XS 244 er en gigant i mellemklassen HIAB XS 244 er en kran, der er velegnet til at opfylde behovene hos kunder

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER Center for Frihedsteknologi, Sundhed og Omsorg Mere velfærdsteknologi til flere aarhusianere For at flere aarhusianere skal have gavn af velfærdsteknologi

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Hygiejnelift with people in mind Miranti 3 Miranti styrke erstatter muskelstyrke Et karbad fremmer en følelse af velvære. Fordelene for krop og sjæl har været værdsat siden tidernes morgen, og

Læs mere

Nova 300 NG personløfter

Nova 300 NG personløfter Nova 300 NG personløfter mart, enkel og ergonomisk Nova 300 NG Personløfter hjælper med at forflytte mennesker med begrænset styrke og mobilitet. Personløfteren er et fleksibelt hjælpemiddel, der anvendes

Læs mere

VELA ergonomiske stole

VELA ergonomiske stole www.vela.dk VELA ergonomiske stole Til aktivitet, arbejde og træning Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Basisstole Alle

Læs mere

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Labflex laboratoriestole Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Ny generation af lab stole Laboratoriestol med ergonomisk design, der giver intuitiv tilpasning og komfort. KONSTANT FORANDRING

Læs mere

Indledning. Plambech & Bøgedal, Jægervænget 3, 4733 Tappernøje. www.plambechogbogedal.dk 2

Indledning. Plambech & Bøgedal, Jægervænget 3, 4733 Tappernøje. www.plambechogbogedal.dk 2 Algoritme 7 og 8 Indledning En algoritme er en beskrivelse af hvordan man kan læse en opgave f.eks. en forflytningsopgave. Du kan bruge algoritmerne, hvis en persons vægt eller størrelse giver anledning

Læs mere

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Brugerkomfort og arbejdsmiljø Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med

Læs mere

Invacare Universal Low

Invacare Universal Low Invacare Universal Low User's Manual (GB) Brugermanual (DK) Bruksanvisning (SE) Brukerveiledning (NO) Bedienungsanleitung (DE) Gebruiksaanwijzing (NL) Manual d utilisation (FR) Manual del usuario (ES)

Læs mere

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG Manuel forflytning - med fokus på faglighed HJÆLP TIL SELVHJÆLP Når kræfterne bliver mindre, og det bliver vanskeligt at forflytte sig i sengen, er der

Læs mere

Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935

Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935 www.vela-medical.dk Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935 VELA Move Oftalmologistol SKUBBEBØJLE GØR DET NEMT AT FLYTTE PATIENTEN IMELLEM

Læs mere

Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg.

Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg. GH3 Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg. Udgangspunktet for det nye GH3 lofthejsystem har været en nøje gennemgang af plejepersonalets ønsker og behov

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere