den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen"

Transkript

1 den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

2 Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering af nakkestøtte skærme i passive og aktive nakkestøtter. Monteringen kan både udføres i læder og stof og ledningerne bliver naturligvis skjult enkelt og elegant. Skærmløsningerne kan tilsluttes forskellige eksterne medier og kan også kobles sammen med en DVD-afspiller og/eller en TV-tuner, så man kan se digitalt fjernsyn. Men der er også mulighed for at tilslutte f.eks. en Play- Station eller andre spillekonsoller til skærmløsningen. For at få den komplette løsning, indgår der ofte trådløse høretelefoner i sættet. Dette sikrer at lyden bliver på bagsædet. Styringen af skærmene foregår nemt enten via fjernbetjening eller via touch-funktionen. CSM tilbyder også færdige universale nakkestøtter med integreret skærm og DVD-afspiller, således de originale nakkestøtter i bilen bevares. Monteringen af skærmløsningerne udføres altid af professionelle montører med flere års erfaring i indbygning af skærme. Monteringen kan enten udføres på CSM s eget værksted eller hos forhandler/kunden.

3 VST nakkestøtte skærmløsninger i høj kvalitet Med ønsket om en skærmløsning i højeste kvalitet er svaret VST. Dette førende mærke forhandles af CSM og her er virkelig tale om knivskarp kvalitet. De meget højteknologiske skærme tilbyder alt fra et fantastisk digitalt billede, touchscreen til flerkanals digitale høretelefoner. VST skærmene er naturligvis forberedt, således de enkelt og elegant kan indbygges i de originale nakkestøtter. Monteringen af VST nakkestøtte skærme udføres altid af professionelle montører. Dette kan enten udføres på CSM s eget værksted eller hos forhandler/kunden.

4 Kenwood radio navigations systemer i lækkert design der matcher instrumentbrættet Integreret radio med dansk navigation, bluetooth telefon og CD/DVD Fuldend designet i bilen med en radio navigation, der passer ind i instrumentbrættets originale design. CSM tilbyder radio navigationer fra tyske Kenwood, der passer til flere af modellerne fra VW, Skoda og Seat. Betjeningen af radio navigationen foregår på Touchskærmen via den interaktive menu, som er meget intuitiv. Der kan vælges imellem flere forskellige funktioner heriblandt radio, navigation, CD, DVD, ipod tilslutning eller bluetooth. Navigationen kan naturligvis bruges samtidig med at andre funktioner i radioen benyttes. Det er muligt at tilslutte skærme i nakkestøtten via radio navigationens DVD-afspiller, således at bagsæde passagerne kan se film fra den integrerede radio navigation. Hør mere om de tekniske muligheder med denne radio navigation og ekstra skærmtilslutninger hos CSM. Der er ikke gået på kompromis med denne radio navigation fra Kenwood det er kvalitet hele vejen igennem. Monteringen af radio navigationerne udføres altid af professionelle montører. Dette kan enten udføres på CSM s eget værksted eller hos forhandler/kunden.

5 Zenec radio navigations systemer special tilpasset design Radio med dansk navigation og kontrol af bilens funktioner, bluetooth og CD/DVD Dette kvalitets produkt fra Zenec (Schweizisk mærke), giver bilens bruger 100 % kontrol over flere af bilens funktioner direkte på Zenec skærmen bl.a. varmekontrol, parkeringssensor o.s.v., hvis dette forefindes i bilen. Zenec radio navigationerne passer til mange af modellerne fra Ford, VW, Skoda, Seat og Opel. Hør nærmere hos CSM om specifikke modeller. Betjeningen af radio navigationen foregår på Touchskærmen via den interaktive menu, som er meget intuitiv. Der kan vælges imellem flere forskellige funktioner heriblandt radio, navigation, CD, DVD eller bluetooth. Navigationen kan naturligvis bruges samtidig med at andre funktioner i radioen benyttes. Det er muligt at tilslutte skærme i nakkestøtten via radio navigationens DVD-afspiller, således at bagsæde passagerne kan se film fra den integrerede radio navigation. Hør mere om de tekniske muligheder med denne radio navigation og ekstra skærmtilslutninger hos CSM. Monteringen af radio navigationerne udføres altid af professionelle montører. Dette kan enten udføres på CSM s eget værksted eller hos forhandler/kunden.

6 Loftskærme underholdning i storformat Loftskærme med eller uden DVD-afspiller Få den store filmoplevelse i bilen med en loftskærm fra CSM. Loftskærmene kan fåes med eller uden indbygget DVD-afspiller. Der er mulighed for at tilslutte en TV-tuner, PlayStation eller andre spillekonsoller til loftskærmens AV-indgang. Loftskærmene leveres også med trådløse høretelefoner, som sikrer at lyden bliver på bagsædet. Styringen af loftskærmen foregår via fjernbetjeningen. Monteringen af loftskærmene udføres altid af professionelle montører. Dette kan enten udføres på CSM s eget værksted eller hos forhandler/kunden.

7 Kvalitets loftskærme fra VST CSM er forhandler af kvalitets loftskærme fra VST, som er ét af de største og mest førende mærker inden for multimedia løsninger. Med en VST loftskærm er der sikkerhed for en knivskarp filmoplevelse og et produkt i særklasse. VST loftskærmene er motoriseret, således at skærmen automatisk lukker ned, når bilen slukkes. Monteringen af VST loftskærmene udføres altid af professionelle montører. Dette kan enten udføres på CSM s eget værksted eller hos forhandler/kunden.

8 Kenwood universale navigationer med garmin navigationssoftware Radio navigation fra Kenwood med Garmin navigationssoftware, DVD og Parrot bluetooth Med radio navigationer fra Kenwood er der en løsning, der passer til de fleste biler, da radio navigationerne både kan leveres som 1-DIN og 2-DIN modeller. CSM tilbyder flere løsninger med special-rammer til indbygning i instrumentbrættet, således at Kenwood radio navigationen vil passe perfekt ind i bilens design. Betjeningen af radio navigationen foregår på Touchskærmen via den interaktive menu, som er meget intuitiv. Der kan vælges imellem flere funktioner heriblandt radio, navigation, CD, DVD eller ipod tilslutning. Bluetooth systemet i Kenwood radio navigationerne hedder Parrot og kan tilslutte flere mobiler til systemet. Kenwood radio navigationen leveres med Garmin software, som er ét af verdens største navigationssystemer. Rutevejledningen foregår naturligvis på dansk. Det er også muligt at tilslutte skærme i nakkestøtten og vise film fra radio navigationens indbyggede DVD-afspiller. Monteringen af Kenwood radio navigationerne udføres altid af CSM s professionelle montører. Dette kan enten udføres på eget værksted eller hos forhandler/kunden.

9 Midterkonsol skærmløsning enkel montering Skærm til montering på midterkonsollen CSM tilbyder en skærmløsning med indbygget DVD-afspiller og højttaler, hvor monteringen foregår med enkelte beslag på midterkonsollen imellem forsæderne i bilen. Skærmløsningen har indbygget infrarød-sender til de medfølgende trådløse høretelefoner. Når skærmen ikke er i brug ligges den ned i lodret stilling, således den ikke generer føreren af bilen. Monteringen af midterkonsol skærmløsningen udføres altid af professionelle montører. Dette kan enten udføres på CSM s eget værksted eller hos forhandler/kunden.

10 Hastighedsmoduler, AV-moduler og digitale T spil, se TV og DVD på den originale skærm Tilslutning af eksterne kilder til bilens originale radio/navigations skærm CSM tilbyder som én af de eneste og største forhandlere af disse løsninger i Danmark, hastighedsmoduler og AV-moduler til mange forskelllige bilmærker og modeller. Hastighedsmoduler Dette modul tilkobles den originale radio navigation, således skærmen ikke slukker ved kørsel. Det gælder både ved visning af DVD og TV. CSM gør opmærksom på, at det er ulovligt for føren af bilen, at se TV eller DVD under kørsel i Danmark. AV-moduler Den originale radio navigation bliver fuldendt med et AV-modul fra CSM. Dette modul gør det muligt at tilkoble eksterne kilder til bilen såsom DVD-afspiller, DVB-T TV-tuner, PlayStation og andre spillekonsoller. Styringen af de eksterne kilder kan foregå via bilens originale knapper i den originale radio navigation. Monteringen af AV-input udføres altid af CSM s professionelle montører. Dette kan enten udføres på eget værksted eller hos forhandler/kunden.

11 V tunere GPS tracking overvågning af bilen Beskyt bilen og dens værdi mod tyveri CSM forhandler GPS Trackinger fra Tripple Track, som udvikler nogle af markedets bedste produkter inden for overvågnings-, genfindings- og flådestyringsudstyr. GPS tracking er produktet for dem, der ønsker at sikre sig mod tyveri af køretøjer, maskiner og udstyr. GPS tracking kan også bruges, hvis virksomheder ønsker at effektivisere deres forretning via flådestyring. Tripple Track er medlem af Sikkerhedsbranchens brancheforening og deres produkter lever op til forsikringsbranchens krav til sporingsudstyr. Monteringen af GPS Trackinger fra Tripple Track udføres altid af professionelle og godkendte montører. Dette udføres på CSM s værksted eller hos forhandler/kunden. Se digitalt TV direkte på skærmene i bilen De digitale TV-tunere fra CSM monteres meget enkelt og direkte til den originale skærm i bilen. Herfra kan der tilsluttes flere skærme, således der kan ses TV i hele bilen. Det er muligt at få tilsluttet TV-tuneren til den originale radio navigation, loftskærme, nakkestøtteskærme, midterkonsol skærmløsninger og til radio navigationer fra CSM. Styringen af TV-tuneren kan foregå via bilens originale knapper i den originale skærm eller via fjernbetjening. Monteringen af TV-tunere udføres altid af professionelle montører på CSM s værksted eller hos forhandler/kunden.

12 Professionel montering Skræddersyede multimedia oplevelser CSM er den foretrukne og professionelle samarbejdspartner, når det gælder multimedia løsninger til bilen. Igennem mange år i bilbranchen er CSM nu blevet kendt, som en troværdig og seriøs samarbejdspartner hos mange danske bilforhandlere. CSM tilbyder at skræddersy multimedia oplevelser i bilen. Det kan være skærme, der skal monteres i nakkestøtten, hvor der samtidig ønskes et stykke flot håndarbejde, loftskærme der skal monteres pænt i loftet, radio navigations systemer, hvor der oftes stilles særlige krav til teknikken eller andre special løsninger, hvor hele bilen bliver til et multimedia-center med TV, PlayStation o.s.v. Som en af bilforhandlernes foretrukne leverandør af biludstyr har CSM en forpligtelse både over for forhandlerne og slutkunden. Nemlig at skulle levere produkter og et stykke håndværk, der gør en forskel. Med flere års erfaring i montering af biludstyr og et professionelt håndelag er CSM stolt over at kunne leve op til disse krav og CSM sætter selv store krav til de færdige resultater. Alle produkterne hos CSM er blevet håndplukket hos vores danske og udenlandske leverandører efter ønsket om at kunne levere en meget høj kvalitet af produkter. Læs meget mere om CSM og se alle produkterne på: radio navigations systemer : kenwood : loftskærme : nakkestøtte skærme : midterkonsol skærme : av-input : hastighedsmoduler : tv-tunere : special montering : dual-zone : playstation : ipod : bakkamera : touchscreen teknologi : rds : sd-kort læser : widescreen : trådløse høretelefoner : mp3-afspiller CSM Ole Rømersvej Låsby T: csm@cs-m.dk

Brugermanual VST VOH-1200DV

Brugermanual VST VOH-1200DV Brugermanual VST VOH-1200DV IR-øje for fjernbetjening styrer forbindelsen mellem fjernbetjening og skærm Trådløse infrarøde hovedtelefoner styres af IR-sensor i skærmen. Når TV-funktion skal bruges, vælges

Læs mere

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør L E M O N D E S I G N Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010 Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16 990E0-65J92-000 2. Aluminiumsfælg 16 990E0-79J25-000 3. Aluminiumsfælg 16 99000-80116-006

Læs mere

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 3. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige producenter

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation SIMPLY CLEVER UDSTYR Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation Side 2 Begge hænder på rattet Bluetooth til mobilen Side 3 Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet Side 5 Vintertilbud Gør et godt

Læs mere

Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd

Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd 1 Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd Verden er fuld af musik, og vi er stolte over at kunne præsentere en af de eksklusive fortolkere. Uanset om du er til rock eller klassisk,

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TVskærm. Uden større problemer kan du tilslutte

Læs mere

BMW Bluetooth E60 /E61 / E63 / E90 /91. Indsendt af kenn - 21. Okt 2012 09:29

BMW Bluetooth E60 /E61 / E63 / E90 /91. Indsendt af kenn - 21. Okt 2012 09:29 BMW Bluetooth E60 /E61 / E63 / E90 /91. Indsendt af kenn - 21. Okt 2012 09:29 BMW Bluetooth E60 / E61 / E63 / E90 / E91. BMW Bluetooth består af 3 forskellige systemer som kan være monteret i vores BMW

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Scirocco - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Dirksen - Volkswagen Skanderborg

Scirocco - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Dirksen - Volkswagen Skanderborg Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr. 1.950 Pris kr. 1.950 CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr.

Læs mere

Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android

Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 4. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT

KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT RTT kan tilbyde en komplet pakke af produkter og services til Vi vil være den leverandør, der leverer

Læs mere

Scirocco - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Scirocco - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.985 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Vi stiller alle sammen større krav

Vi stiller alle sammen større krav Vi stiller alle sammen større krav Vi stiller alle sammen større krav til vores bolig og dens indretning. Vi vil gerne have sammenhængende løsninger med højt komfortniveau, således at vores sparsomme fritid

Læs mere

The Beetle - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder

The Beetle - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.150 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti VIND ET GOURMET ophold Se bagsiden Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti Luk op og se hvordan du nemt får en TV-løsning

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST TRÅDLØS MUSIK, HVOR ALT SPILLER SAMMEN NYE TONER DERHJEMME Bang & Olufsen Multiroom er et system af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder

Læs mere

Caddy - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Caddy - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.985 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

The Beetle - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Roskilde

The Beetle - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Roskilde Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.985 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Din guide til fibernet

Din guide til fibernet Din guide til fibernet Få lynhurtigt internet, billige telefonsamtaler og knivskarpe billeder på dit tv Det er nemt at få fremtiden ind med fiber. Du kan: gøre det hele selv gøre det selv med hjælp fra

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

The Beetle - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

The Beetle - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.985 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 STR-DA5600ES Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Sony lancerer tre nye eksklusive receivere, optimeret

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

Passat Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup

Passat Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup Bagagerum Bagagerums-vendemåtte, velour/gummi 3C9061210 VV2 1.245 1.245 549 549 895 895 575 575 650 650 Bagagerumsbakke, blød 3C9061160 Bagagerumsbakke, hård 3C9061180 Bagagerumsnet 3C9065110 Cargonizer

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz.

Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz. Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz. 02_03 Forretningssamtaler er ikke noget problem, selvom du sidder i bilen. Du er på vejen og vil gerne arrangere et møde. Du

Læs mere

Oversigt over indhold i Clarion BLT433

Oversigt over indhold i Clarion BLT433 BLT433 Clarion BLT433 er et Bluetooth modul som kan tilsluttes til de fleste CeNet hovedenheder fra 2001 og fremefter, og anvendes sammen med en Bluetooth mobiltelefon der understøtter protokol 1.0B/1.1.

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

Volkswagen CC - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Volkswagen CC - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums-vendemåtte (velour/gummi) 3C8061210 Pris kr. 1.245 Pris kr. 1.245 Bagagerumsbakke, blød 3C5061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsnet 3C5065110

Læs mere

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale kameraer så maksimum præcision er sikret. Automatisering af procedurer samt brug af kvalitets

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.935 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem 6.000 Amundsen navigation inkl. Smartlink (Kræver bluetooth opkobling med WLAN. SD-kort købes som tilbehør) 5.000 Area view (Kræver el-sidespejle med aut. nedblænding, blind spot detect og

Læs mere

DEFA introducerer verdens mest

DEFA introducerer verdens mest DEFA introducerer verdens mest intelligente bilalarm? DVS90 alarm fra DEFA sætter en ny standard for alarmsystemer for køretøjer Alarmen tilpasses køretøjet ved montering DVS90 er konstrueret på en fleksibel

Læs mere

Caddy - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg

Caddy - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.335 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

klargøring, folie og auto-elektronik Klargøring

klargøring, folie og auto-elektronik Klargøring Auto-el & Taxi Klargøring Folie VIP kunde hos RTT Auto-el & Taxi Vi er en af landets førende virksomheder autoelektronik og kan tilbyde vores kunder montering og service af bl.a. : Blink og lygter DVD-skærme

Læs mere

klargøring, folie og auto-elektronik Klargøring

klargøring, folie og auto-elektronik Klargøring Auto-el Folie & Taxi Klargøring Folie Auto-el & Taxi VIP kunde hos RTT Folie RTT har mange års erfaring folieindpakning af biler. Det være sig alt fra montering af tekst til profil- og specialindpakninger.

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Erantisvej Næstved (GRATIS FORSENDELSE) Efter aftale. Auk: 2457 Kat: 2. Globusbar, 44 cm, 88 cm højde.

Eftersyn. På adressen: Erantisvej Næstved (GRATIS FORSENDELSE) Efter aftale. Auk: 2457 Kat: 2. Globusbar, 44 cm, 88 cm højde. 2457 - Diskotekshøjtaler, forstærker, ure, telefoner m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Erantisvej 40 4700 Næstved (GRATIS FORSENDELSE) Efter aftale Eftersyn På adressen:

Læs mere

Vær opmærksom på, at funktioner og specifikationer kan være forskellige fra land til land.

Vær opmærksom på, at funktioner og specifikationer kan være forskellige fra land til land. Denmark KDL-32V4500 http://www.sony.dk Dette dokument blev oprettet den 2008-05-23 32" (81 cm) BRAVIA HD Ready V4500 LCD-TV i "draw the LINE"- designkonceptet og elegant Piano Black. Det har en MPEG-4

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.335 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

RDS / AM / FM / VHF modtagelse. Lydkilder via AUX / USB. Tilslut iphone, ipod, USBhukommelse. og MP3-afspiller.

RDS / AM / FM / VHF modtagelse. Lydkilder via AUX / USB. Tilslut iphone, ipod, USBhukommelse. og MP3-afspiller. FUSION s marine stereoanlæg er udviklet til brug i det maritime miljø og er kulminationen på FUSION s mangeårige ingeniørarbejde og designudvikling. Resultatet er et produkt med formidabel lydkvalitet

Læs mere

Navigation og Multimedia system. Composition Media. Volkswagen Golf 7. Brugermanual

Navigation og Multimedia system. Composition Media. Volkswagen Golf 7. Brugermanual Navigation og Multimedia system Composition Media - Volkswagen Golf 7 Brugermanual Kære kunde. Tillykke med dit nye system. Vi vil gerne henlede din opmærk- - somhed på en vigtig information. Pas på det

Læs mere

The Beetle - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

The Beetle - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød 5C5061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte!

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte! Digital Wall Display Digital White Board og Digital Easel Digital Media System 700 serie Digital Media System 800 serie Digitale projektorer Overhead projektorer 3M tilbyder unikke løsninger til at gøre

Læs mere

1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004. 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005. 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001

1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004. 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005. 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001 Tilbehør 1 2 7 8 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001 4. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-002 5. Aluminiumsfælg 17, 990E0-65J24-000

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro Touran - 2015 Elektrisk udstyr CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B 1.835 3.985 1.950 1.950 1.249 1.249 1.500 1.500 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Køleboks

Læs mere

Udlevering / Eftersyn

Udlevering / Eftersyn 2457- Diskotekshøjtaler, forstærker, ure, telefoner m.v. 2457- Diskotekshøjtaler, forstærker, ure, telefoner m.v. Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Erantisvej 40 4700 Næstved (GRATIS FORSENDELSE)

Læs mere

Se DR TV på dit fjernsyn

Se DR TV på dit fjernsyn Se DR TV på dit fjernsyn www.dr.dk Du kan se DR TV på dit tv på fem forskellige måder via kabel, trådløst, via app til Apple TV, smart tv eller Playstation 3/4 Du kan se DR TV på dit fjernsyn på fem forskellige

Læs mere

Integreret bus-informationssystem

Integreret bus-informationssystem Integreret bus-informationssystem IBI Integreret bus-informationssystem Mermaid s integreret bus-informationssystem (IBI) er til gavn for både buschauffører og passagerer. Via WiFi, GPS og eksisterende

Læs mere

Auktions katalog 08/09/2019, kl 14.00

Auktions katalog 08/09/2019, kl 14.00 Auktions katalog 08/09/2019, kl 14.00 Auktionsregler gennemgås ved auktionens start. Man skal være fysisk til stede på selve auktionen, så man kan altså ikke lave forhåndsbud. Højeste bydende på auktionen,

Læs mere

En perfekt vinterdag. Originalt tilbehør når du skal på tur med hele familien.

En perfekt vinterdag. Originalt tilbehør når du skal på tur med hele familien. En perfekt vinterdag. Originalt tilbehør når du skal på tur med hele familien. 05 06 07 02 Kl. 08.40 Vi er her! 01 01 Stænklapper Beskyt undervogn samt sider på din bil mod snavs og skidt. Sæt med 2 stk.

Læs mere

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 HPA VÆRKSTEDSUDSTYR Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Generel karakteristik Ny 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale

Læs mere

BRUGER / MONTERINGSVEJLEDNING

BRUGER / MONTERINGSVEJLEDNING Automotive components since 1963 Multimedie Bakspejl DK BRUGER / MONTERINGSVEJLEDNING 1 Sikkerhedsinstruktioner 1. For at undgå skader på anlægget som kunne skyldes forkert montering, læses instruktionsbogen

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

2517- Globusbarer, højtalersæt, metaldetektor, ure m.v.

2517- Globusbarer, højtalersæt, metaldetektor, ure m.v. 2517- Globusbarer, højtalersæt, metaldetektor, ure m.v. 2517- Globusbarer, højtalersæt, metaldetektor, ure m.v. Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Erantisvej 40 4700 Næstved Onsdag d. 08. februar

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Erantisvej Næstved. Efter aftale. Auk: 2517 Kat: 2. GPS med europakort og 7" touch skærm, billader/holder

Eftersyn. På adressen: Erantisvej Næstved. Efter aftale. Auk: 2517 Kat: 2. GPS med europakort og 7 touch skærm, billader/holder 2517 - Globusbarer, højtalersæt, metaldetektor, ure m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Erantisvej 40 4700 Næstved Onsdag d. 08. februar 2017, 10:00-16:00 Eftersyn På adressen:

Læs mere

Golf Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Golf Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums-vendemåtte, velour/gummi 5G9061210 71N Pris kr. 1.070 Pris kr. 1.070 Bagagerumsbakke, blød 5G9061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 3000 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Din nøgle

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 6.5.2014 L 133/43 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) Nr. 459/2014 af 29. april 2014 om ændring af visse forordninger om tarifering af varer i den kombinerede nomenklatur EUROPA-KOMMISSIONEN HAR

Læs mere

Mercedes-Benz GLE tilbehørspakker.

Mercedes-Benz GLE tilbehørspakker. Mercedes-Benz GLE tilbehørspakker. Bliv flot kørende Hør nærmere hos din sælger om den månedlige ydelse på tilbehørspakkerne. Alle priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og montering. Der kan forekomme

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler Nøgleskabe og værdiskabe Overblik og adminstration af nøgler Med forseglingsnøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. 2 Intelligente elektroniske nøgleskabe

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type 30012714. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX. 30012714u1

OneRemote INT Converter. Type 30012714. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX. 30012714u1 OneRemote INT Converter Type 30012714 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Triax C-209 CX 30012714u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille og optage betjening OO OQ OE OW OR e OK EPG

Læs mere

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S MANUAL TIL OPSTART AF JCDS WEBBASEREDE INFO-SKÆRM Denne lille folder beskriver kort, hvordan du tilkobler din nye info-skærm PC til et trådløst netværk.

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR NYHED Komfort og Sikkerhed med COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper eller bil KAMERA SYSTEMER og MOBILE PC er COMFORT-VIDEO : KAMERA

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold 3 Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpasning af Beo4, 9 Sådan konfigureres

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent nüvi Vejledning til lynstart 700-serien personlig rejseassistent 2007 Garmin Ltd. eller dets datterselskaber August 2007 190-00859-56 Rev. B Trykt i Taiwan ADVARSEL: Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Til vinter oplevelser - udstyr fra FOTOHOUSE

Til vinter oplevelser - udstyr fra FOTOHOUSE Til vinter oplevelser - udstyr fra FOTOHOUSE Guide til udstyr til skiferien Nu er tiden inde til vinterferien, og FOTOHOUSE har her samlet en lille guide med særlig udvalgt udstyr som kan være med til

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Pressemeddelelse Sony, 14. september 2010 Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Sony præsenterer nu den nye VAIO J-serie af ultra slanke og kompakte notebooks Multi-touch VAIO Display

Læs mere

Din brugermanual VDO DAYTON TV 5200 http://da.yourpdfguides.com/dref/3701909

Din brugermanual VDO DAYTON TV 5200 http://da.yourpdfguides.com/dref/3701909 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Quick guide til Kabelplus TV boks.

Quick guide til Kabelplus TV boks. Quick guide til Kabelplus TV boks. Tillykke med din nye Kabelplus TV boks. I denne installationsguide får du en gennemgang af, hvordan du kobler din nye TV boks til dit TV samt andre nyttige informationer.

Læs mere

HDMI er en videreudvikling af DVI, og man kan konvertere HDMI til DVI ved at bruge stikket illustreret til venstre.

HDMI er en videreudvikling af DVI, og man kan konvertere HDMI til DVI ved at bruge stikket illustreret til venstre. Billedkabler præsentation HDMI står for High-Definition Multimedia Interface og er den nye standard for overførsel af video og audio-signaler mellem forskellige enheder som TV/Fladskærme/DVD-afspiller/PC/DVBmodtagere

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af computer Der er flere muligheder hvorpå du kan tilslutte din computer til fiberforbindelsen. Vejledning for

Læs mere

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER BEST-AV & METORION MUSIC KAN HJÆLPE MED FØLGENDE: Rådgivning, salg og installation af musik og talevarsling. Rådgivning, salg og

Læs mere

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr.

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound er en opbevarings løsning, der skjuler kabler og elektronisk udstyr. Modulerne kan

Læs mere

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

Passat Fejlsøgningsprogram nr. 401 / 1

Passat Fejlsøgningsprogram nr. 401 / 1 Side 1 af 21 Passat Fejlsøgningsprogram nr. 401 / 1 Udgave 05.2008 Multimediasystem "Rear Seat Entertainment" Multimediasystem "Rear Seat Entertainment" Følgende skal benyttes til fejlfindingen: Køretøjsdiagnose-,

Læs mere

VOM-1021DV. 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo. Bruger manual

VOM-1021DV. 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo. Bruger manual VOM-1021DV 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo Bruger manual Indholdsfortegnelse Identifikation af loftskærm... 3 Identifikation af fjernbetjening... 4 Strøm og brug af skærm... 5 Strøm ON/OFF... 5 Justering

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX u2

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX u2 OneRemote INT Converter Type 30012714 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Triax C-209 CX 30012714u2 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille og optage betjening OO OK Q EPG E Previous WR

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Maximum XO30 S u1

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Maximum XO30 S u1 OneRemote INT Converter Type 30012668 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Maximum XO30 S 30012668u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille funktioner OO OK Q*1 EPG E*1 Recall W*1*2 CH+

Læs mere

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION Toshiba-FUNKTION TILBAGE TIL SKOLEN TILBAGE TIL SKOLEN KØBERVEJLEDNING Uanset om der er tale om en studerende, en lærer eller en skole, der skal købe udstyr til et klasselokale, tilbyder Toshiba et stort

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Automatisk satellit overvågning af

Automatisk satellit overvågning af Automatisk satellit overvågning af dine ejendele InteT abonnement eller gebyr Få adgang til al information direkte via mobiltelefon eller Internet Bevægelses sensor - autosporing samt aflytning Markedets

Læs mere