Camping når det er bedst!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Camping når det er bedst!"

Transkript

1 Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk

2 Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af høj kvalitet, et stort opholdsrum, masser af bagageplads og meget mere. Den kompakte størrelse giver nem håndtering, frit udsyn bagud og mindre pladskrav ved opmagasinering. Camp-letten er lavet, så det er så let som muligt at opstille den og slå den sammen igen, så du kan fokusere på alle de sjove ting i ferien. Camp-let teltvogne er blevet valgt som Bedste teltvogn i prisklassen over kr af engelske Caravan Club i 2006, 2007, 2008 og For mere information om spændende ferieoplevelser, tips og tricks, modeller og meget mere, besøg da vores hjemmeside på Standard for alle Camp-let modeller 3 Kvalitets køkken 3 To dobbelte sovekabiner (4-6 personer) 3 Nem at opbevare 3 Koldskumsmadrasser 3 Camp-letten er lavet af glasfiber 3 Ingen forøget benzinforbrug 3 Uafhængig affjedring 3 Gasfjederen gør det nemmere at åbne og lukke vognen 3 Frit udsyn bagud 3 Masser af bagageplads til fire personer i Camp-letten 3 Teltet er fra Europas førende teltfabrikant, Isabella 3 Teltet har forstærkede hjørner 3 Galvaniseret chassis 3 Teltvinduerne er UV-beskyttede. 3 nemme trin Med Camp-let er du snart klar til at nyde ferien! Det indbyggede køkken svinges ud og støttebenet drejes ned. Med hjælp fra gasfjederen lukkes låget op. Det store fortelt og de to dobbelte sovekabiner rejses i én arbejdsgang. Med Camp-let minimalt øget benzinforbrug, frit udsyn bagud.

3 Apollo / Apollo Lux Camp-let s basismodeller Apollo og Apollo Lux giver dig masser af plads til hele familien. Apollo er meget kompakt når vognen er slået sammen og rummelig og praktisk når teltet er slået op. De 17 kvadratmeter teltplads inkluderer to dobbelte sovekabiner og et luftigt opholdsrum. For optimal holdbarhed og levetid er teltdugen forstærket omkring teltstængerne og på andre udsatte steder. Vælg mellem Apollo og Apollo Lux. Apollo leveres uden køkken, mens Apollo Lux har luksuskøkkenet fra Concorde med 3 gasblus i rustfrit stål, 13 liter vandtank, elektrisk vandpumpe, køkkenvask. Apollo/Apollo lux leveres i farvekombinationen blå og grå. Ekstra forstærkning på udsatte steder*. Nyt køkken i høj kvalitet. Vasken er sidemonteret hvilket giver god arbejdsplads. Praktisk gasfjeder hjælper med at åbne og lukke vognen*. Praktisk indbygget sofa (lommer er ekstraudstyr**).

4 Perfekt ferie med børn på vore campingture manglede vi noget nemt, komfortabelt og rummeligt og det er Camp-letten, vore to børn elsker det og så kan vi endda have vores hund med. Gitte og Tue Sørensen, Agerbæk Markise** ved køkkenet giver god ventilation, myggenet er standard. Smarte detaljer - som bagageplads under Campletten**. Mange muligheder for effektiv ventilation. Opbevaringsbøjle med hjul.

5 Concorde Camp-let Concorde er den ideelle teltvogn for dem der vil forkæles med lidt ekstra feriekomfort. Med det 18 kvadratmeter store telt er der rigelig plads til en familie på fire. Concorde har indbygget køkken med 3 gasblus i rustfrit stål, 13 liter vandtank, elektrisk vandpumpe, køkkenvask og 12 volts stik. Er I mere end 4 personer afsted? Intet problem. Med Camp-let Concorde løber du aldrig tør for plads. Bare tilføj en gæstekabine, et solsejl eller et vendbart sideog frontstykke. Teltet har effektive ventilationsmuligheder, behagelige koldskumsmadrasser og som alle Camp-let modeller er Concorde 100 % rustfri. Concorden leveres i farvekombinationen blå og grå. Med Concorde kan du bl.a. tilføje en praktisk gæstekabine, solsejl og vendbart side- og frontstykke og få fuld glæde ude i de lange sommeraftener. Nyt køkken i høj kvalitet hvor der er kælet for detaljerne. Vasken er sidemonteret hvilket giver god arbejdsplads.

6 Ud af byen på ingen tid Vi bor i storbyen og tager ofte vores Camp-let med på weekendture. Med den størrelse Camp-letten har, er det nemt at komme hurtigt ud af byen og på ferie på ingen tid. Jane og Torben Andersen, Amager Hver detalje er i top kvalitet. Her: overdækket lynlås*. For mere plads i Savanne tilføj da en ekstra gæstekabine. Smudsafvisende telt, sikrer minimalt vedligehold*. Vinduer i begge sider med myggenet for ventilation.

7 Savanne Med Savanne får du endnu mere ud af din Camp-let teltvogn. Tag din Savanne med til stranden, på fisketur eller bare til dit favorit campingsted. Den unikke mulighed for at lyne teltets front og sider af, giver din campingferie en helt ny dimension. Og selv med denne mulighed kan du stadig tilføje mere plads til Savanne med en gæstekabine, og let have plads til 6 personer. Det solide design, det galvaniserede chassis og glasfiber konstruktionen giver et minimum af vedligeholdelse og mange års bekymringsfri camping. Savanne leveres i farvekombinationen beige/cognac. Som standard i Savanne har du mulighed for at lyne front og sider af. Nyt køkken i høj kvalitet hvor der er kælet for detaljerne. Vasken er sidemonteret hvilket giver god arbejdsplads.

8 Vores bedste investering I stedet for en charter ferie udenlands, købte vi en Camp-let og det har vi ikke fortrudt. I de 4 år vi har haft Camp-letten, har vi haft utallige sjove timer sammen med familie og venner i den. Anne-Mette, Ralf, Mia og Bella, Kolding Teltet er konstrueret og designet i samarbejde med Isabella i Vejle*. Mange praktiske ventilations muligheder. Mulighed for gæstekabine i begge sider. Madrasser med latex skum hjælper dig til en god nats søvn.

9 Royal/Royal Acrylic Camp-let Royal er elegant designet og gennemtænkt ned til mindste detalje. Det 18 kvadratmeter store telt kan udvides i det uendelige med ekstra fortelt(e). Indgangspartiet kan sænkes som på en veranda, eller helt fjernes. Med Royal får du luksus og smarte detaljer, som ventilation på begge sider af teltet, opbevaringskappe med lommer, garderobestang, overdækkede lynlåse, bagageplads under Camp-letten og meget mere. Royal leveres med bomuldstelt i farvekombinationen antracit/beigerød. Royal Acrylic leveres med akryltelt i farvekombinationen antracit/blå. Camp-let giver god kørekomfort og godt udsyn bagud. Camp-let Royal er udstyret med vores bedste kvalitets køkken, her er masser af arbejdsplads samt praktiske skuffer og opbevaringsrum.

10 Camp-let Camp-let giver dig mulighed for at tilføje en masse ekstraudstyr, fra gæstekabine og læstykke til solsejl. Det udvider din plads, og er en god tilføjelse til et allerede stort beboelsesareal. Ekstraudstyret er der fint plads til i Camp-letten under køreturen. Apollo/Apollo Lux Apollo/Lux basis modeller. Praktiske og smarte. Apollo Lux tilføjer: køkken med vask & 3 gasblus i rustfrit stål m.v. Praktisk solsejl. Concorde Vendbart side- og frontstykke. Concorde er vores mest populære teltvogn som giver dig plads til udvide og passe til dine behov. Praktisk solsejl. Savanne Vendbart side- og frontstykke. 2,5 m 2 gæstekabine. Savanne enestående mulighed for at lyne sider og front af og med et robust design. Fås i farven beige/cognac. Praktisk solsejl. Royal/Royal Acrylic Vendbart side- og frontstykke. 2,5 m 2 gæstekabine. Royal er elegant designet og gennemtænkt ned til mindste detalje. Praktisk solsejl og læstykke. 10 m 2 ekstra fortelt. 2,5 m 2 gæstekabine (kan monteres i begge sider).

11 Gør din Camp-let personlig Du kan gøre din Camp-let mere personlig med ekstraudstyr, som bagageboks og næsehjul, alt designet til at gøre din Camp-let oplevelse bedre. For mere information tag da en tur til din nærmeste Camp-let forhandler eller besøg vores hjemmeside Vi ser frem til at kunne hjælpe dig. Lamelbund giver komfort og ventilation. Koblingslås. Cykelstativ (fås til 2 eller 4 cykler). Isoleringsmåtte. NYhed NYhed Lampeholder med teleskopstang Opbevaringsbøjle med hjul. Bagageboks med plads til køleboks, gasflaske eller anden bagage. Kunststofbund. Påløbsbremse. Næsehjul. Reservehjul med holder. Garderobestang**. Gaskasse til diverse opbevaring. NYhed Praktisk lommekappe**. Adventure solsejl. Kørekappe. Aluminiumsfælge for bedre køreegenskaber og flottere profil.

12 Produktoversigt Apollo Concorde Savanne Royal/Royal Acrylic Total 17 kvadratmeter Fortelt 250 cm dyb. Marineblå/grå. Fuldt eller 2/3 aftagelig front. Overdækkede lynlåse i sideog frontstykker. Ventilationsnet i køkkenet. Lommer i kabinerne. Hynder/sofa med koldskumsmadrasser. 13 hjul med radialdæk. Apollo Lux tilføjer: Køkken med vask, 3 gasblus i rustfrit stål 13 liter vandbeholder med 12 volt vandpumpe. Mål 17 m 2. Nettovægt 250 kg. Lasteevne 250 kg. Total 500 kg. Lukket mål L: 323 cm B:160 cm H: 95 cm. Åbent mål L: 526 cm B: 400 cm. Sengemål 215/160 cm. * Standard i alle modeller. (fotos kan være vist med ekstraudstyr.) ** Standard i Concorde, Savanne og Royal. Total 18 kvadratmeter Fortelt 270 cm dyb. Marineblå/grå Fuldt eller 2/3 aftagelig front. Overdækkede lynlåse i sideog frontstykker. Lommer i kabinerne. Hynder/sofa med koldskumsmadrasser. Tagstang. 13 hjul med radialdæk. Køkken med vask, 3 gasblus i rustfrit stål 13 liter vandbeholder med 12 volt vandpumpe. Aftageligt sidestykke i fortelt for montering af gæstekabine. Kuffertrum. Midterstang. Garderobestang. Garderobe med lynlås i højre sovekabine. Markise over køkkenvinduet. Mål 18 m 2. Nettovægt 250 kg. Lasteevne 250 kg. Total 500 kg. Lukket mål L: 323 cm B:160 cm H: 95 cm. Åbent mål L: 569 cm B: 400 cm. Sengemål 215/160 cm. Total 18 kvadratmeter Fortelt 270 cm dyb. Beige/Cognac Fuldt eller 2/3 aftagelig front. Overdækkede lynlåse i sideog frontstykker. Ventilation i sovekabinerne. Lommer i kabinerne. Hynder/sofa med koldskumsmadrasser. Tagstang. 13 hjul med radialdæk. Køkken med vask, 3 gasblus i rustfrit stål 13 liter vandbeholder med 12 volt vandpumpe. Aftageligt sidestykke i fortelt for montering af gæstekabine. Kuffertrum. Midterstang. Garderobestang. Garderobe med lynlås i højre sovekabine. Integreret solsejl. Vindue med myggenet i begge sider for ventilation. Fuldt aftagelig front- og sidestykker. Mål 18 m 2. Nettovægt 250 kg. Lasteevne 250 kg. Total 500 kg. Lukket mål L: 323 cm B:160 cm H: 95 cm. Åbent mål L: 569 cm B: 400 cm. Sengemål 215/160 cm. Total 18 kvadratmeter Fortelt 270 cm dyb. Royal Antrazit/beigerød. Royal Acrylic Antrazit/blå. Fuldt aftagelig front. Overdækkede lynlåse i sideog frontstykker. Ventilation i sovekabinerne. Lommer i kabinerne. Hynder/sofa med komfortable, Madrasser med integreret latex topmadras. Tagstang. 13 hjul med radialdæk. Køkken med vask, 3 gasblus i rustfrit stål 13 liter vandbeholder med 12 volt vandpumpe. Aftageligt sidestykke i fortelt for montering af gæstekabine. Kuffertrum. Midterstang. Garderobestang. Garderobe med lynlås i højre sovekabine. Markise over køkkenvinduet. Ventilation i begge sider. Mål 18 m 2. Nettovægt 275 kg. Lasteevne 225 kg. Total 500 kg. Lukket mål L: 323 cm B:160 cm H: 95 cm. Åbent mål L: 569 cm B: 400 cm. Sengemål 215/160 cm. Der tages forbehold for fejl og mangler i alle specifikationer. Forhandler: Teltvogne Hestetrailere Trailere Camp-let A/S Vestergade 10 Arnum - DK-6510 Gram - Tel Fax

Gives you the best holiday

Gives you the best holiday 5th generation The future is here Gives you the best holiday Camp-let www.camp-let.dk 5 th generation Camp-let's verden Velkommen til Camp-let's verden "bedste teltvogn" Kåret til Camp-let er kåret til

Læs mere

Giver dig den bedste ferie

Giver dig den bedste ferie 5th generation The future is here 2016 Den prisvindende teltvogn B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let giver dig den bedste ferie www.camp-let.dk 1 st A N RAL

Læs mere

Camp-let giver dig den bedste ferie

Camp-let giver dig den bedste ferie 5th generation The future is here 2015 Camp-let giver dig den bedste ferie Basic Camp-let www.camp-let.dk Classic Premium THE CARAVAN CLUBS LEIGTHWEIGT LEISURE TRAILER AWARDS 5 th generation Camp-let's

Læs mere

Giver dig den bedste ferie

Giver dig den bedste ferie 5th generation The future is here Den prisvindende teltvogn Giver dig den bedste ferie Camp-let giver dig den bedste ferie www.camp-let.dk 2017 5 th generation Camp-let's verden Velkommen til Camp-let's

Læs mere

CAMP-LET PASSION. 5 Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, garderobestang

CAMP-LET PASSION. 5 Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, garderobestang Camp-let 2019 CAMP-LET 1 2 3 PASSION CAMP-LET PASSION 4 Med Camp-let Passion får du ubegrænset adgang til at køre ud i det blå og nyde den betagende natur, der omgiver os. Passion giver dig følelsen af

Læs mere

FERIELIVETS GLOBETROTTER

FERIELIVETS GLOBETROTTER FERIELIVETS GLOBETROTTER - et dansk kvalitetsprodukt BRUGSVEJLEDNING APOLLO / LUX, CONCORDE & SAVANNE Indholdsfortegnelse: Indledning...3 Tilkobling...4 Opstilling...5 Køkkensektion...10 Tekniske specifikationer...11

Læs mere

FERIELIVETS GLOBETROTTER

FERIELIVETS GLOBETROTTER FERIELIVETS GLOBETROTTER - et dansk kvalitetsprodukt BRUGSVEJLEDNING ROYAL Indholdsfortegnelse: Indledning...3 Tilkobling...4 Opstilling...5 Køkkensektion...11 Tekniske specifikationer...12 Husk før De

Læs mere

Charlottes faq opdateringer - T.Mac. Update Aluhjul sportsfælge (mer pris) 13" Fra 2007 og frem - PASSER ikke på modeller før 2007

Charlottes faq opdateringer - T.Mac. Update Aluhjul sportsfælge (mer pris) 13 Fra 2007 og frem - PASSER ikke på modeller før 2007 Charlottes faq opdateringer - T.Mac. Update 202-2018 Aluhjul sportsfælge (mer pris) 13" Fra 2007 og frem - PASSER ikke på modeller før 2007 Bagageboks Fra 2007 og frem - PASSER ikke på modeller før 2007,

Læs mere

Camp-let. Danish Design & Craftsmanship since 1969 CAMP-LET TELTVOGNE EKSTRAUDSTYR CAMPINGTILBEHØR

Camp-let. Danish Design & Craftsmanship since 1969 CAMP-LET TELTVOGNE EKSTRAUDSTYR CAMPINGTILBEHØR Camp-let Danish Design & Craftsmanship since 1969 CAMP-LET TELTVOGNE EKSTRAUDSTYR CAMPINGTILBEHØR 2020 CAMP-LET 1 2 3 2 PASSION CAMP-LET PASSION 4 Med Camp-let Passion får du ubegrænset adgang til at køre

Læs mere

www.trigano-trailertents.com

www.trigano-trailertents.com gne Teltvo www.trigano-trailertents.com DESTINATION: OPLEVELSER Har I lyst til at tage på eventyr. Med Trigano kan I få frit afløb for jeres rejselyst - det er helt sikkert. De store vidder venter jer,

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

oplevelser : Vi synes stadig det er genialt at kunne slå lejr på 1 minut og ligge 30 centimeter over jorden i et telt. På den måde har ideen med en Co

oplevelser : Vi synes stadig det er genialt at kunne slå lejr på 1 minut og ligge 30 centimeter over jorden i et telt. På den måde har ideen med en Co oplevelser : Vi synes stadig det er genialt at kunne slå lejr på 1 minut og ligge 30 centimeter over jorden i et telt. På den måde har ideen med en Combi Camp ikke ændret sig siden 1972 kun designet. Ferie

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Camp-let Royal til brugtvognstest

Camp-let Royal til brugtvognstest Camp-let Royal til brugtvognstest TEKST & FOTO: HEINE LAURSEN Eftersynet blev foretaget hos Campinggården i Slagelse A/S, af teltvognen Camp-let Royal årgang 1996. Eftersynet blev udført af værkstedschef

Læs mere

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn!

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn! VEGA2017/2018 Danmarks billigste campingvogn! VeGA 295 En lille vogn og lav totalvægt med alt det nødvendige. Hævetaget skaber både luft og en større ståhøjde, så vognen opleves rummelig. Modellen leveres

Læs mere

MOMENT 300 NORTH. Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, to sovekabiner, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

MOMENT 300 NORTH. Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, to sovekabiner, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 2019 Telte NORTH kollektionen tager dig tilbage til naturen. Til der hvor campinglivet startede: Ude i det fri. Uden filter bare ren natur og råhygge. NORTH giver dig adgang til det simple liv i en opdateret

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

MOMENT 300 NORTH. Selvom Isabella Moment 300 North har masser af plads, når det er slået ud, fylder det ikke

MOMENT 300 NORTH. Selvom Isabella Moment 300 North har masser af plads, når det er slået ud, fylder det ikke 2018 Telte Vores nye North Nature kollektion er inspireret af historiske campingtraditioner, hvor det handlede om at komme ud og nyde naturen og hinandens selskab. Det er det simple liv i en opdateret

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST SØJLEN TIL DE FLESTE FLOTTE FACADER BICA SERIEN SØJLE MED ASKEBÆGER 5075 Antracit grå 125 ltr. H: 100 cm D: 47 cm BICA SERIEN SØJLE UDEN

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST BICA SERIEN UDENDØRS AFFALDSSPAND I RUSTFRIT STÅL Elegant udendørs affaldsbeholder med eller uden askebæger i stilrent design. Leveres med

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

SÅDAN STILLER DU ET FORTELT OP i 10 TRIN

SÅDAN STILLER DU ET FORTELT OP i 10 TRIN SÅDAN STILLER DU ET FORTELT OP i 10 TRIN At stille et fortelt op, er ikke så svært som man tror. Bare det gøres på den rigtige måde. I viser vi hvordan. 1 Forberedelse Stil campingvognen vandret (brug

Læs mere

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD DK MUSTANG trailers ELITE ALLROUND STANDARD Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med placering af heste på

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG TIL FLEXI Tent&Trailer Comfort

INSTRUKTIONSBOG TIL FLEXI Tent&Trailer Comfort INSTRUKTIONSBOG TIL FLEXI Tent&Trailer Comfort TILLYKKE MED DET! Du har truffet et godt valg ved at vælge en Combi-Camp. Det betyder, at du har øje for kvalitet og holdbarhed. Vi håber, at du vil opleve

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag.

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag. HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE Telte, der rejses på sekunder Soveposer m. lomme til liggeunderlag Selvoppustlige liggeunderlag Campingudstyr TWIN & EVOLUTION 2-3 PERSONERS TELTE REJSES PÅ 20 SEKUNDER

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

TELT CAMPINGVOGNE er lette at køre med, hurtige at gøre beboelige!

TELT CAMPINGVOGNE er lette at køre med, hurtige at gøre beboelige! TEMA: TELTVOGNE TELT CAMPINGVOGNE er lette at køre med, hurtige at gøre beboelige! I det glade campingland Danmark, opfatter trafikanterne sædvanligvis en teltvogn, som en påhængsvogn med et telt påbygget!

Læs mere

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen.

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen. Herning Camping- og ferieudstillingen i Herning var en kæmpesucces med stor tilfredshed, som både udstillere og besøgende så rigeligt gav udtryk for, hvilket absolut ikke kunne siges om den tilsvarende

Læs mere

Din cykelanhænger KID VI ER PÅ VEJ

Din cykelanhænger KID VI ER PÅ VEJ Din cykelanhænger KID 2014 VI ER PÅ VEJ Croozer er intelligente transportløsninger af højeste kvalitet til alle, der nyder at komme omkring på cykel og som elsker en spontan og simpel livsstil. Hvad enten

Læs mere

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE MAJ 011 Saga Trailer Saga Trailer har siden 1994 importeret, solgt og serviceret kvalitetstrailere til den professionelle bruger, både direkte fra egen forretning

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

BeefEater. Produkt Program

BeefEater. Produkt Program BeefEater Produkt Program Danmark - 2016 Der er mange grunde til at Beefeater barbecues er det førende mærke indenfor gasgrills. 1. 3. Kvaliteten er selvfølgelig i top. Modellerne er lavet i rustfrit stål

Læs mere

3tjekkede. teltvogne TIPSTEKNIK

3tjekkede. teltvogne TIPSTEKNIK Testholdet, journalist Torben Brandt og teknisk konsulent Stefan Rosendal (t.h.) foran de tre teltvogne. I baggrunden ses fra venstre Camp-let Classic, Trigano Galleon og Flexi fra Combi Camp. 3tjekkede

Læs mere

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse Testet af ForbrugerLaboratoriet Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk 36286-Sence_manual_Aug2012.indd 1 2012-11-16

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug at danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Adria Caravans 2006 Tekniske data

Adria Caravans 2006 Tekniske data Adria Caravans 2006 Tekniske data 1965 2005 altea 2006 390 DS 430 PH 430 DK 432 PX MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 5600 5980 5965 5970 Karosserilængde (mm) 4450 4810 4805 4820 Total bredde (mm) 2070 2070

Læs mere

BeefEater Produkt Program 2015 Danmark

BeefEater Produkt Program 2015 Danmark BeefEater Produkt Program 2015 Danmark Der er mange grunde til at Beefeater barbecues er det før ende mærke indenfor gasgrills. 1. Kvaliteten er selvfølgelig i top. Modellerne er lavet i rustfrit stål

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr 1 / 2016 N Campingvogne 2016 Kompakt klasse Tekniske data Udstyr Dethleffs fordele symbolforklaring I Dethleffs campingvogne er der mange smarte idéer og standardudstyr for din sikkerhed og komfort. Piktogrammerne

Læs mere

Udvid dit uderum. Designet er simpelt og skandinavisk med klare referencer til den nordiske natur og det autentiske campingliv.

Udvid dit uderum. Designet er simpelt og skandinavisk med klare referencer til den nordiske natur og det autentiske campingliv. Autocamper 2019 Udvid dit uderum Vores kollektion af telte og tilbehør til autocampere hylder uderummet. Kollektionen bringer dig tættere på naturen og giver dig rum til at finde ro og slappe af. Når du

Læs mere

Nyhed! WIKINGs store NYHED! WIKING Automatic. På de følgende sider ses WIKING modellerne...med Automatic og Svanemærkede.

Nyhed! WIKINGs store NYHED! WIKING Automatic. På de følgende sider ses WIKING modellerne...med Automatic og Svanemærkede. WIKINGs store NYHED! Nyhed! Alle WIKING modeller leveres nu med automatisk styring af forbrændingsluften. En automatisk styring af forbrændingsluften betyder at bålet ikke får for meget luft, og at dit

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Letvogne lige til at spænde efter bilen Modulvognen, din garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort Mere end 30 års erfaring Modulvognen

Læs mere

Prisliste DK 2014 VILLA 550 og 650. Villa 550 fra kr. 52.264,00 Villa 650 fra kr. 57.242,00

Prisliste DK 2014 VILLA 550 og 650. Villa 550 fra kr. 52.264,00 Villa 650 fra kr. 57.242,00 Prisliste DK 2014 VILLA 550 og 650. Villa kan leveres med moduler i fronten efter eget valg til samme pris. Villa 550 fra kr. 52.264,00 Villa 650 fra kr. 57.242,00 Villa Basis: Leveres komplet med 40x40

Læs mere

Danske kvalitetstrailere

Danske kvalitetstrailere 2017 variant.dk Danske kvalitetstrailere Bådtrailere Vandscooter trailer Kano/kajak trailere Ophalervogn Bådvogne VARIANT kvalitet på krogen DANSKE KVALITETSTRAILERE Kvalitetstrailere siden 1975 Mere end

Læs mere

Ifor Williams hestetrailere

Ifor Williams hestetrailere Ifor Williams hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Fås i to udstyrsvarianter. Den stråler ikke bare med forbedret teknik, men også i nye klæder. Rettere sagt i to nye klæder. For den velkendte

Læs mere

danske kvalitetstrailere

danske kvalitetstrailere danske kvalitetstrailere DET KOMPLETTE PROGRAM Nr. 1 2010 Hobbytrailere fra side 4 Erhvervstrailere fra side 8 De Forenede Trailerfabrikker a/s Godthåbsvej 5 7100 Vejle Tlf. 75 72 04 00 variant.dk mail:

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN design in motion KARAKTEREN GØR FORSKELLEN Collect Beauty. STILFULD, FASCINERENDE, MODERNE: ETRUSCO ER DEN SKØNNESTE MÅDE AT OPDAGE VERDEN PÅ. HJEMME - SELV PÅ REJSEN Collect Moments. DYK NED I ETRUSCOS

Læs mere

Fortelte, solsejl og markiser ---- o ----

Fortelte, solsejl og markiser ---- o ---- Fortelte, solsejl og markiser ---- o ---- Forteltet er nok det ekstraudstyr der optager flest ejere af campingvogne. Men hvorfor sætte et telt foran sin campingvogn, der jo har, eller burde have, alt det

Læs mere

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes Action 361 LH Pris kr. 106.980,- Glasfibertag Glasfibersider Hjulstøddæmpere 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget TV stik med kabel Vandtank 40 l. indbygget Indlagt

Læs mere

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm!

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm! GARANT FOR BEDRE SØVN TIL BEDRE PRISER Køb din BY KARMA seng nu og få Danmarks bedste og flotteste seng til markedets laveste pris. 140 x 200 /210 cm. 5.999,- SPAR 11.499,- Spar 66% Begrænset antal! KARMA

Læs mere

Igloo Kølebokse Og Køleskabe Iskold, Til Vands Og Til Lands

Igloo Kølebokse Og Køleskabe Iskold, Til Vands Og Til Lands Igloo Kølebokse Og Køleskabe Iskold, Til Vands Og Til Lands www.marinepower.com 2005 Marine Serierne 25, 36 og 48 Kølebokse Detaljer på alle tre kølebokse: Komfortgreb, sving-op håndtag. Quality Ultratherm

Læs mere

Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk WWW.SCHANFLEX.

Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk WWW.SCHANFLEX. Schanflex ApS Nr. Viumvej 27 b, Egeris 6920 Videbæk Tlf.: +45 97178225 Fax.: +45 97178193 Email: schanflex@schanflex.dk Virksomheds beskrivelse Rense og Sanitetstelt Selvrejsende væskebeholder Rense og

Læs mere

luft: » jeg er sulten «

luft: » jeg er sulten « Ingen stænger og ingen pløkker. Asfalt, klippegrund, grus, der er ingen grænser for, hvor du kan slå din Combi Camp op. I er altid hævet over fugt, vand og kulde fra jorden. Den faste bund sørger for,

Læs mere

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk Rejs med stil 2010 www.spritecaravans.dk Det er nu mere end 60 år siden, at de første Sprite kom til Danmark, og lige siden har Sprite haft ry for fornyelse og nytænkning i stil og design. Få campingvogne

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Danske kvalitetstrailere

Danske kvalitetstrailere variant.dk 2017 Danske kvalitetstrailere Hus- & havetrailere VARIANT kvalitet på krogen DANSKE KVALITETSTRAILERE Kvalitetstrailere siden 1975 Mere end 40 års erfaring med udvikling og produktion kendetegner

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Kompakt klassen Tekniske specifikationer Bevar naturen Egentlig er det helt logisk, at naturen ligger os særligt på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste

Læs mere

DET NYE TILBUD FRA. Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen!

DET NYE TILBUD FRA. Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen! DET NYE TILBUD FRA Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen! 1 CAMPING TRAVEL CLUB Med et udvalg af over 600 kvalitets destinationer i Europa og Marokko, åbner Camping Travel Club dørene

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 21

Industrielle støvsugere AERO 21 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 21 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

Reparationsprisliste 2015

Reparationsprisliste 2015 Reparationsprisliste 2015 Isabella Service Center Betegnelse Varenummer Udsalgspris i alt Tag Forum, Penta, Prisma, Vision G13 til G16: 800 til 940 9999R0042 6230,00 G18 til G20: 950 til 1075 9999R0045

Læs mere

Country. Instruktionsbog. Valley.

Country. Instruktionsbog. Valley. Instruktionsbog Country www.combicamp.com Valley Indhold DK Indledning 3 Før du kører ud 4 Tilkobling af COMBI-CAMP 5 Åbning og opstilling 6 Indstilling af vognen 7 Integreret solsejl/fortelt 8 Integreret

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 900/1200/2100 Watt HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 1000/2000 Watt

HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 900/1200/2100 Watt HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 1000/2000 Watt INDHOLDSFORTEGNELSE Terrassevarmere... HORTUS Terrassevarmer hængemodel 500 Watt... HORTUS Terrassevarmer hængemodel 600/500 Watt... 2 HORTUS Terrassevarmer hængemodel 2000 Watt... 3 HORTUS Terrassevarmer

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Værktøjskasse placeret på trækvangerne. For flere detaljer se side eller besøg

Værktøjskasse placeret på trækvangerne. For flere detaljer se side eller besøg ENTREPRENØR TRAILERE I denne kategori har vi samlet trailere til det tunge brug. Her finder du solide trailere, konstrueret til hårdt brug, og opbygget på kraftige chassiser i svejst og varmgalvaniserede

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

Endurance. AirFrame. Studland 8 AIR. Croyde 6 AIR. Daymer 8 AIR 10. Croyde 6/8 18. Oxwich 5 AIR. Hayling 4/6 AIR 12. Watergate 6/8.

Endurance. AirFrame. Studland 8 AIR. Croyde 6 AIR. Daymer 8 AIR 10. Croyde 6/8 18. Oxwich 5 AIR. Hayling 4/6 AIR 12. Watergate 6/8. Telte 2016 DK Vores mere end 35 års erfaring med camping har resulteret i et udsøgt udvalg af telte til dig og din familie. Uanset om du planlægger en lang sommerferie, en hurtig weekendtur eller en festival,

Læs mere

KOLLEKTION 2016. Topkvalitet til grænseløs campingfornøjelse! WALKER skræddersyede størrelser

KOLLEKTION 2016. Topkvalitet til grænseløs campingfornøjelse! WALKER skræddersyede størrelser KOLLEKTION 2016 Topkvalitet til grænseløs campingfornøjelse! N Y H E D WALKER skræddersyede størrelser Også specielle FORtelte til: Eriba Feeling Eriba Touring Kip Kompakt Kip Vision Kip Shelter Trigano

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

KOLLEKTION 2015. Topkvalitet til grænseløs campingfornøjelse! WALKER skræddersyede størrelser

KOLLEKTION 2015. Topkvalitet til grænseløs campingfornøjelse! WALKER skræddersyede størrelser N Y H E D WALKER skræddersyede størrelser Topkvalitet til grænseløs campingfornøjelse! KOLLEKTION 2015 Også specielle FORtelte til: Eriba Feeling Eriba Touring Kip Kompakt Kip Vision Kip Shelter Trigano

Læs mere

kvalitet på krogen Vælg en VARIANT og få Fritidstrailere 2015 www.variant.dk Hus- & havetrailere Lette boogietrailere Bådtrailere Udstyr/tilbehør

kvalitet på krogen Vælg en VARIANT og få Fritidstrailere 2015 www.variant.dk Hus- & havetrailere Lette boogietrailere Bådtrailere Udstyr/tilbehør Fritidstrailere 2015 www.variant.dk Vælg en VARIANT og få kvalitet på krogen Hus- & havetrailere Lette boogietrailere Bådtrailere Udstyr/tilbehør Danske kvalitetstrailere danske kvalitetstrailere Kvalitetstrailere

Læs mere

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014.

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014. Brugernavn Adgangskode LOG PÅ Glemt din adgangskode? Glemt dit brugernavn? Registrer NYHEDER DEBAT FORUM LINKS OPRET PROFIL søg... REJSER CAMPINGVOGNE AUTOCAMPERE TELTVOGNE FORTELTE TELTE BILER UDSTYR

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8 Nyhed! Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic Se mere på s. 8 made by www.wiking.com 1 WIKING Miro 1 / WIKING Miro 2 WIKING Miro 1 og WIKING Miro 2 er de mindste brændeovne i WIKING Miro serien.

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

DEN GENIALE TRANSPORT LØSNING!

DEN GENIALE TRANSPORT LØSNING! DEN GENIALE TRANSPORT LØSNING! NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - Tlf. +45 5570 0201 - Fax +45 5570 0543 - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk - www.nolako.dk COMBI-BOX Effektiv adgang fra 3

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN elegance det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN Færdige løsninger ELEGANCE 6000 Gavl: Napoli Madras: Elegance 1101 5- zone pocket madras med møbelstof Splittop:

Læs mere

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 UBREMSET 3 BREMSET 4 TILBEHØR 6 Brenderup er repræsenteret i mange lande og standardudstyret for de viste modeller kan derfor afvige fra hinanden.

Læs mere

Danske kvalitetstrailere

Danske kvalitetstrailere 2018 variant.dk Danske kvalitetstrailere Bådtrailere Vandscooter trailer Kano/kajak trailere Ophalervogn Bådvogne VARIANT kvalitet på krogen DANSKE KVALITETSTRAILERE Kvalitetstrailere siden 1975 Mere end

Læs mere