TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN"

Transkript

1 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN

2 UDBUD vejdrift side 2 af 10 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Autoværn... 6 Regningsarbejder... 7 Arbejdspladsafmærkning... 9 Side

3 UDBUD vejdrift side 3 af 10 Tilbuds- og afregningsgrundlag Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG) angiver retningslinier ved prisregulering og betaling. Herudover angiver TAG generelle forudsætninger for fastsættelse af mængder i tilbudslisten og almindelige samt specielle bestemmelser vedrørende omfanget af ydelser under de enkelte poster. De anførte mængder er opmålt/skønnet og svarer til 1 års drift. Ved fejl i mængder, reguleres iht. Fælles Betingelser. Der afregnes kun for faktisk udførte arbejder Mængder for regningsarbejder er estimerede og enhedspriserne skal kunne anvendes uanset arbejdets omfang jf. FB. Ved afregning af arbejder, hvortil der ikke findes relevante enhedspriser kan Vejdirektoratet kræve arbejdet udført som regningsarbejde, til de i TBL anførte time-/dagspriser. De anførte priser gælder såvel for entreprenøren og hans godkendte underleverandører som for firmaer der er koncernforbundne hermed. Såfremt der rekvireres regningsarbejde, der efter aftale med Vejdirektoratet ikke kan afregnes efter de tilbudte time-/dagspriser, kan der til eksterne regninger lægges et administrationsbidrag på maks. 7 %. Alle afgifter til deponering af affald (inkl. transportomkostninger) skal være indeholdt i enhedspriserne. Tidsfrister for arbejders udførelse vil fremgå af jobbestilling i Jobmanager og tidsfristen kan ikke være strammere end anført i FB en. Prisregulering Den tilbudte pris reguleres i tilfælde af statslige indgreb iht. Bygge- og boligstyrelsens cirkulære nr. 174 af 10. oktober 1991 om pris og tid på bygge- og anlægsarbejder (Pris & Tid) 8 stk. 4 og 5, idet der reguleres både ved mer- og mindreudgifter. Der ydes entreprenøren godtgørelse for ekstraordinære prisstigninger på et materiale iht. Pris & Tid 9, såfremt prisstigningen ikke godtgøres iht. anden regulering. Betaling for arbejder efter fastprisperiodens udløb reguleres årligt på følgende måde: indeksforskel regulering sbeløb = regningsbeløb udgangs _ indeks Som grundlag benyttes følgende driftsindeks. Driftsindekset beregnes ud fra følgende delindeks og vægte og med marts 1995=100.

4 UDBUD vejdrift side 4 af 10 Vægtgrundlag Indeks 70 Lønomkostninger (uden dagpenge) 15 Lastvognskørsel 12 Materiel/maskiner 03 Brændselsolier 100 Driftsindeks Indekset beregnes hvert kvartal og offentliggøres som angivet: 1. kvartal primo maj 2. kvartal primo august 3. kvartal primo november 4. kvartal primo februar. Driftsindekset offentliggøres i Danmarks Statistiks Statistikbank sammen med de øvrige anlægsindeks. Som udgangsindeks benyttes 2. kvartal-indeks 2008 og som reguleringsindeks benyttes 2. kvartal-indeks i efterfølgende år. Den beregnede regulering gælder for den efterfølgende 1 års periode fra 1. januar til 31. december. Reguleringen er i øvrigt underkastet de begrænsninger som prislovgivningen giver. Der ydes entreprenøren godtgørelse for ekstraordinære prisstigninger på et materiale, som i færdig form eller på sædvanlig måde indgår i entreprisen med mindre disse prisstigninger godtgøres i henhold til andre bestemmelser, jf. oven for. Prisstigningen skal være indtrådt efter tilbudsdagen. Godtgørelsen gælder både i fastprisperioden og efter dennes udløb (dvs. i hele kontraktperioden incl. evt. forlængelse). Priser og prisstigninger, der indgår som grundlag for godtgørelse, skal være generelt forekommende. De skal fremgå af officielt prismateriale eller i mangel heraf kunne dokumenteres på anden måde. Godtgørelsen gives for den dokumenterede prisstigning, som er større end 10 % pr. år. regnet fra tilbudsdagen frem til indkøbstidspunktet. Såfremt driftsindekset stiger med mere end 10 % pr. år. gives der alene godtgørelse for prisstigninger, som overstiger stigningen i driftsindekset. Det er en betingelse for godtgørelse, at summen af de beregnede godtgørelsesbeløb på årsbasis udgør mindst 0,5 % af den årlige entreprisesum. Betaling Der afregnes én gang om måneden. Betalingen sker senest 20 arbejdsdage fra modtagelse af entreprenørens faktura ved indsættelse på en af entreprenøren oplyst pengeinstitutkonto. Faktura fremsendes iht. Lov nr af 27/12/2003, Lov om offentlige betalinger mv. som elektronisk faktura til Vejdirektoratet EAN-nr.: Se For tillægsarbejder og arbejder til udførelseskrav faktureres der månedsvis efter udført godkendt arbejde. Der ydes kun betaling for bestilte og faktisk udførte arbejder.

5 UDBUD vejdrift side 5 af 10 Prisfastsættelse Priserne under de enkelte poster skal omfatte alle ydelser til de pågældende arbejder, herunder partneringsamarbejdet samt de i betingelser, vilkår og kvalitetsbeskrivelser foreskrevne kvalitetsaktiviteter, dokumentationer, samt alle for entreprisens udførelse og færdiggørelse nødvendige biydelser, herunder arbejdspladsafmærkning svarende til bevægelige vejarbejder (på landevej eller i nødspor på motorvej) samt brug af kommunikations- og positioneringsudstyr. Ved prisfastsættelsen skal der tages højde for: at der på visse veje kun er kortvarig eller ingen arbejdstid indenfor normal arbejdstid, jf. Spærretider Bilag FB-8. at der kræves fradrag i betalingen når der arbejdes på helt eller delvist afspærret vej, jf. Post 96.1 at al oprydning og bortskaffelse af ødelagte autoværnsdele og evt. rester fra skadevolder er indeholdt i enhedspriserne.

6 UDBUD vejdrift side 6 af 10 Autoværn Generelt Enhedspriserne skal indeholde alle nødvendige ydelser for opretholdelse af de i SAB angivne kvalitetsniveauer og krav til vedligehold af autoværn herunder arbejdspladsafmærkning svarende til bevægelige vejarbejder (på landevej eller i nødspor på motorvej) Yderligere afmærkning af arbejdsplads jf. Arbejdspladsafmærkning (se afsnit herom i denne TAG) afregnes særskilt efter posterne hertil i regningsarbejder. Alle poster, der omhandler udskiftning af eksisterende materiel, skal omfatte nedtagning og bortskaffelse samt evt. deponeringsafgift i enhedspriserne. Po 50 Stålautoværn Posten omfatter alle elementer af alle typer stålautoværn, herunder også tilbage- og nedføringer, endeafslutninger, krumme bjælker og dilatationer mv. Posten udbetales efter udført arbejde. Po 50.1, 50.2 og 50.3 Opretning Ydelsen omfatter opretning og retablering af autoværn, hvor autoværnsplanken kan genanvendes. Der skal i et vist omfang påregnes udskiftning af stolper, trækbånd, afstandsholdere og andre beslag mv. Der afregnes for længden af oprettet autoværn, pr. fag (afstanden mellem to stolper) hvor den blivende deformation har været større end 10 cm. Opretning uden for dette område skal være inkluderet i prisen. Po 51.1, 51.2, 51.3 og 51.4 Udskiftning Ydelsen omfatter retablering/udskiftning af autoværn, hvor autoværnsplanken ikke kan genanvendes. Der skal i et vist omfang også påregnes udskiftning af stolper, trækbånd, afstandsholdere, forstærkningselementer og andre beslag mv. Ved ændring af autoværn, afregnes for den type der udskiftes til. Der afregnes for længden af retableret/udskiftet autoværn, pr. fag hvor autoværnsplanken ikke kan genanvendes. Der kan samtidigt afregnes for opretning på tilstødende fag. Po 51.5 Udskiftning af enkeltsidet energiabsorberende autoværnsende Ydelsen omfatter udskiftning af energiabsorberende autoværnsende. Der kan udskiftes til anden type/fabrikat, der opfylder anvendelseskravene det pågældende sted. Ved autoværnsende forstås hele den del af autoværnet, der er en del af autoværnsendens typegodkendelse. Der afregnes pr. stk Betonautoværn Posten omfatter alle elementer af alle typer betonautoværn, herunder også tilbage- og nedføringer, endeafslutninger, krumme bjælker og dilatationer mv. Posten udbetales efter udført arbejde.

7 UDBUD vejdrift side 7 af 10 Udskiftning Ydelsen omfatter retablering/udskiftning af autoværn, hvor autoværnsplanken ikke kan genanvendes. Der skal i et vist omfang også påregnes udskiftning af stolper og andre beslag mv. Ved ændring af autoværn, afregnes for den type der udskiftes til. Der afregnes for længden af udskiftet autoværn, pr. fag hvor autoværnsplanken ikke kan genanvendes. Opretning på tilstødende fag skal være inkluderet i prisen. Rabatskader Afregnes efter tilbudslistens regningsarbejder. Regningsarbejder Arbejdsløn ved regningsarbejder Ydelsen skal omfatte lønudbetaling, inkl. sociale udgifter, entreprenørens administration, tilsyn, fortjeneste mv., alle opholds- og befordringsudgifter samt udgifter der ikke dækkes af øvrige underposter i hovedpost Endvidere skal ydelsen dække anvendelse af håndværktøj og mindre materiel, hvor anskaffelsessummen til materiel er mindre end kr. I forbindelse med gennemførelse af arbejder udelukkende efter regning kan der højst ydes godtgørelse for transport til og fra arbejdsstedet på ½ time om morgenen og ½ time om aftenen, uanset hvor på vejnettet der arbejdes. Såfremt der udføres regningsarbejder i forbindelse med de øvrige arbejder, der afregnes efter enhedspriser under hovedpost 50-52, ydes der ikke godtgørelse for transport. Medarbejdere skal have de nødvendige kurser/certifikater for arbejdets gennemførelse. Po 91.1 og Timer indenfor normalarbejdstid Timerne skal fastsættes i henhold til en 37 times arbejdsuge. Entreprenøren skal ved kontraktindgåelse oplyse Vejdirektoratet om sin fastlagte 37 timers arbejdsuge. Po og Timer udenfor normalarbejdstid Posten omfatter arbejdstimer udenfor den fastlagte 37 timers arbejdsuge. Der kan ikke afregnes med ekstratimer med mindre dette fremgår af Vejdirektoratets rekvisition. Po 92 Materielpriser ved regningsarbejder Materiel, som ikke indgår i tilbuddet, betales med en godtgørelse, som aftales forud for arbejdets udførelse, under hensyn til normale markedspriser. Øvrigt materiel betales efter tilbudslistens enhedspriser. Po Biler Ydelsen skal omfatte driftsmidler, brugsgods, transportomkostninger til og fra arbejdssted samt entreprenørens administration og fortjeneste mv.

8 UDBUD vejdrift side 8 af 10 Hvor prisen er inkl. fører, skal denne deltage i arbejdet. Der afregnes pr. effektiv arbejdstime. Po 92.6, Jordmateriel Ydelsen skal omfatte driftsmidler, brugsgods, transportomkostninger til og fra arbejdssted samt entreprenørens administration og fortjeneste mv. Hvor prisen er inkl. fører, skal denne deltage i arbejdet. Der afregnes pr. effektiv arbejdstime. Po 95 Spærretidsændringer Vejdirektoratet forudser, at der i løbet af entrepriseperioden vil ske ændringer i spærretiden i forhold til de oplyste spærretider i bilag FB-8. Enhedsprisen skal omfatte alle entreprenørens omkostninger, som udvidet/mindsket spærretid medfører i forbindelse med vedligehold af statens veje. Enhedsprisen afgives pr. time som spærretiden udvides/mindskes med pr. dag. Dvs. udvides/mindskes spærretiden med 1 time mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, udløser det en merpris/besparelse på 5 x enhedsprisen pr. uge. Der afregnes kun for ændret spærretid, der strækker sig over en periode af mere end 14 dages varighed. Midlertidige/kortvarige ændringer i spærretid udløser IKKE ret til denne merpris. Po 95.1 Merpris for øgning af spærretid indenfor normal arbejdstid Normal arbejdstid svarer til det tidsrum, som er fastlagt i forbindelse med posterne Der afregnes kun for faktisk arbejdstid på stedet. Po 95.2 Merpris for øgning af spærretid udenfor normal arbejdstid Udenfor normal arbejdstid svarer til det tidsrum, som er fastlagt i forbindelse med posterne Der afregnes kun for faktisk arbejdstid på stedet. Po 95.3 Reduktion i pris for mindre spærretid pr. time indenfor normal arbejdstid Normal arbejdstid svarer til det tidsrum, som er fastlagt i forbindelse med posterne Der afregnes kun for faktisk arbejdstid på stedet. Po 95.4 Reduktion i pris for mindre spærretid pr. time udenfor normal arbejdstid Udenfor normal arbejdstid svarer til det tidsrum, som er fastlagt i forbindelse med posterne Der afregnes kun for faktisk arbejdstid på stedet.

9 UDBUD vejdrift side 9 af 10 Po Arbejdspladsafmærkning/Afmærkning af vejarbejde. Priserne under denne hovedpost vil komme til anvendelse ved alle regningsarbejder, der indebærer afmærkning i hht. Vejregler for afmærkning af vejarbejder samt ved arbejder under hovedpost 20-23, hvor yderligere afmærkning er nødvendig. Po 97 Afmærkning af vejarbejder på motorveje. De for hver post anførte tegningsnumre (DRI-xxx) henviser til Afmærkning af vejarbejder på statsveje, motorveje Instruks og tegninger, maj Enhedspriserne skal omfatte de beskrevne ydelser vedrørende alt materiel, som er vist på den til posten hørende tegning, med mindre andet er nævnt. Startopstilling + nedtagning af afmærkning Enhedspriserne skal indeholde alle ydelser i f. m. transport og opsætning, samt nedtagning af afmærkning incl. fremmøde af de til afmærkningen hørende køretøjer med chauffører. Ydelsen afregnes pr. gang efter antal startopstillinger for ny arbejdsopgave. Brug af afmærkning. Enhedsprisen skal indeholde alle ydelser i f. m. opretholdelse og fremdrift af den bevægelige afmærkning samt flytning af de til afmærkningen hørende tavler m.v. for hver strækning, afmærkningen bevæges. Ydelsen afregnes i timer. DRI-251 DRI-704 Enhedspriserne skal indeholde leje af afmærkningsmateriel samt alle ydelser i f. m. transport og opsætning, kontrol og vedligehold af afmærkning, så længe den er opstillet, samt nedtagning af afmærkning. Ydelsen afregnes pr gang. Energiabsorberende afspærring skal ikke være indeholdt i enhedsprisen. Evt. opstilling af energiabsorberende afspærring afregnes særskilt. DRI-525, Startopstilling + nedtagning Enhedspriserne skal indeholde alle ydelser i f. m. transport og opsætning samt nedtagning af afmærkning. Trafikværn skal ikke være indeholdt i enhedsprisen. Opstilling af trafikværn afregnes særskilt. DRI-525, i brug. Enhedsprisen skal indeholde alle ydelser i f. m. leje af det til afmærkningen hørende materiel samt kontrol og vedligehold af afmærkningen. Ydelsen afregnes efter antal døgn. Etablering + nedtagning af energiabsorberende afspærring Enhedsprisen skal indeholde alle ydelser i f. m. transport og opsætning samt nedtagning af energiabsorberende afspærring. Se tegning DRI-100. Ydelsen afregnes i stk. 1 stk. energiabsorberende afspærring består af 3 stk. sammenkoblede trafikbufferter.

10 UDBUD vejdrift side 10 af 10 Opretholdelse. Leje af energiabsorberende afspærring Enhedsprisen skal indeholde alle ydelser i f. m. leje, kontrol og vedligehold af energiabsorberende afspærring. Enhedsprisen skal indeholde lejepris for 1 stk. energiabsorberende afspærring pr. døgn. Etablering + nedtagning af trafikværn Enhedsprisen skal indeholde alle ydelser i f. m. transport og opsætning samt nedtagning af trafikværn i henhold til EN Ydelsen afregnes i meter. Opretholdelse. Leje samt kontrol og vedligehold af trafikværn Enhedsprisen skal indeholde alle ydelser i f. m. leje, kontrol og vedligehold af trafikværn. Ydelsen afregnes i meter pr. døgn. Po og Enhedsprisen skal omfatte op til 500 m afmærkning. Trafikværn afregnes særskilt. Po 98 Afspærring på landeveje De for hver post anførte tegningsnumre henviser til Afmærkning af vejarbejder mm, Tegninger, november 2002 ( ) Enhedspriserne skal omfatte de beskrevne ydelser vedrørende alt materiel, som er vist på den til posten hørende tegning, med mindre andet er nævnt. Enhedspriserne skal indeholde leje af afmærkningsmateriel samt alle ydelser i f. m. transport og opsætning, kontrol og vedligehold af afmærkning, så længe den er opstillet, samt nedtagning af afmærkning, uanset hvilken afspærringstype i vejreglerne for afmærkning af vejarbejder, november Ydelsen afregnes pr gang afmærkningen er i brug. Po 99.1 Lastbil med TMA Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser i forbindelse med levering og drift af lastbil med TMA Pr døgn. Der skal påregnes brug i kortere perioder (= 1-7 dage) ad gangen. Ydelsen afregnes pr gang afmærkningen er i brug. Po Disponibel

UDBUD vejdrift side 1 af 9 TAG-Autoværn Entreprise VSJ TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN

UDBUD vejdrift side 1 af 9 TAG-Autoværn Entreprise VSJ TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 1 af 9 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 9 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 9 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Brøndsugning... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Skilte... 6 Regningsarbejder... 10

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 13 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Græsslåning

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Grøfteoprensning...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-04. Skilte

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-04. Skilte TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Skilte UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Skilte... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: Side GENERELT... 3 PRISREGULERING...3 BETALING... 4 PRISFASTSÆTTELSE...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 11 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE på vejstrækninger Entreprise 01 Renhold på strækninger Vejcenter Østjylland side 2 af 10 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 7 Indholdsfortegnelse: Side GENERELT... 3 PRISREGULERING...3 BETALING... 4 PRISFASTSÆTTELSE...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-07. Græsslåning på strækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-07. Græsslåning på strækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Græsslåning på strækninger UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 4 Græsslåning

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Afregningsform - Targetpris med risikodeling...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-02. Grøfter og rabatter

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-02. Grøfter og rabatter TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-02 Grøfter og rabatter UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 13 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 4

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 5 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 2. RETNINGSLINIER FOR PRISREGULERINGER... 2 2.1 Regulering af tilbudssum ved ændring

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: Generelt...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt...

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. februar 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANEAFMÆRKNING

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med håndarbejde og småmateriel Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag FREDERIKSHAVN KOMMUNE SAG EMN-2017-00902 CENTER FOR PARK & VEJ juni 2017 Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune 1. GENERELT et (TAG) angiver retningslinjer ved ændring af arbejdet, prisregulering og betaling.

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 LASTBILENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 TAG Lastbiler 2018-2021 SIDE

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 16 Indholdsfortegnelse: Generelt...

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Dokument nr A030547_5_TAG_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august

Læs mere

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1. Vintervedligeholdelse - Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.0 Udarbejdet af : CLAW Kontrolleret af : MBF Godkendt af : LAG Vintervedligeholdelse - Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT 3

Læs mere

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG-ME-KB)

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG-ME-KB) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG-ME-KB) MEKANISKE OG ELEKTRISKE INSTALLATIONER, rev. 1 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 5 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT... 2 2. RETNINGSLINIER FOR PRISREGULERING... 2 1.1 Regulering af enhedspriser ved ændring

Læs mere

Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark. april Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark. april Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark april 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: April 2013 LEVERING OG MONTERING AF VEJVISNINGSTAVLER Side 1 af 14 TILBUDS-

Læs mere

samlet driftsudbud 2012

samlet driftsudbud 2012 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG samlet driftsudbud 2012 Løbende vejdrift april 2012 vedligehold AF AUTOVÆRN DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 TRAKTORENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 INDHOLD TILBUD- OG AFREGNINGSGRUNDLAG...

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Marts 2013 Dokument nr A0305472013104TAG Revision

Læs mere

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL TILBUD- OG AFREGNINGSGRUNDLAG VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL SEPTEMBER 2012 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 8 Tilbuds- og afregningsgrundlag Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 1. Vedligeholdscenter...

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med lastbil Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Autoværn. Marts 2017 TAG-LVD-AUTO

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Autoværn. Marts 2017 TAG-LVD-AUTO Tilbuds- og afregningsgrundlag () Udbud 2017 Løbende - Autoværn Marts 2017 -LVD-AUTO Side 2 af 15 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 3 1 GENERELT... 3 1.1 Mængdefastsættelse og afregningsmængder...

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2016-2019 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud Rev.

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Odense Kommune, Natur, Miljø og Trafik Tlf. 6613 1372 Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GENERELT 2 2. RETNINGSLINIER VED ÆNDRING AF EN

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX Udbud af asfaltarbejder 2018 IX og Maj 2018 ENTREPRISE 46: M30, km 46,200 47,400 v.s., ved Herfølge ENTREPRISE 49: M60, km 90,660-92,252 h.s., ved Taulov ENTREPRISE 50: Hldv. 450, km 4,748-8,290, inkl.

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA Tilbuds- og afregningsgrundlag () Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering Marts 2017 -LVD-AR&KA Side 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 3 1 GENERELT...

Læs mere

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S VINTERTJENESTE Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 1.1 Retningslinier ved ændring af en rutes udstrækning... 2 1.2 Retningslinier for prisregulering...

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 2. Priser... 3 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 2 af 6 1. Generelt Tilbuds-

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 14 Tilbuds- og afregningsgrundlag Indholdsfortegnelse Tilbuds- og afregningsgrundlag... 2 Generelt... 2 1. Fælles ydelser... 4 2. Standardpleje funktionsfasen...

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift MAJ 2012 VEDLIGEHOLD AF AUTOVÆRN ENTREPRISE: LVD-AUTO-OD-4 TBL-Forside. LVD-AUTO-OD-4 Løbende drift - Autoværn - Østdanmark sjælland Side 1 af 1 Hovedpost

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV og Februar 2019 ENTREPRISE 12: Hldv. 133, km 6,888 9,700, inkl. P-plads, ved Nørreballe ENTREPRISE 13: Hldv. 107, km 10,880 11,721, ved Hundested

Læs mere

De efterfølgende faner, hvis navn er et vejnr rummer mængderne af hver type element på hver vej.

De efterfølgende faner, hvis navn er et vejnr rummer mængderne af hver type element på hver vej. PILOT FYN 2010 - vejdrift side 1 af 10 GENERELT I tilbudsliste-filen er kun følgende faner egentlig tilbudsliste: TBL-FORSIDE TBL-Styring Tilstandskrav-strækninger tilstandskrav-sideanlæg Udførelseskrav-Regningsarb

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med traktor Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 2. Priser... 3 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 2 af 6 1. Generelt Tilbuds-

Læs mere

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Juni 2018 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) SEPTEMBER 2013 Revideret den 3. januar 2014 Belægning (BEL) Side 2 af 9 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG BELÆGNINGER (BEL)

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI og April 2019 ENTREPRISE 28: Hldv. 467, km 29,050 30,975, ved Aars ENTREPRISE 29: M52, km 236,700-243,300 v.s., excl. km 237,020 237,569 v.s.,

Læs mere

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer ved

Læs mere

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D,

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, 20.05.2016 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon

Læs mere

samlet driftsudbud 2012

samlet driftsudbud 2012 Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag samlet driftsudbud 2012 Beredskab april 2012 akutberedskab og efterladte køretøjer DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG)

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 2. juli 2014 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG) VINTERTJENESTE PÅ KØREBANER 2014 2. JULI 2014 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Kalundborg Kommune. Udbud af rammeaftale om levering af vejsalt. Betingelser. Juli Udgivelsesdato: 5. juli Kon takt

Kalundborg Kommune. Udbud af rammeaftale om levering af vejsalt. Betingelser. Juli Udgivelsesdato: 5. juli Kon takt Kalundborg Kommune Udbud af rammeaftale om levering af vejsalt Betingelser Juli 2013 Udgivelsesdato: 5. juli 2013 Kon takt Sagsansvarlig: Jan Krause Teknik og Miljø - Veje, Havne og Grønne Områder E-mail:

Læs mere

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1220.271 Oprensning af fokusarealer 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N JUNI 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: 1220.271: TAG 1 af 4 Tilbuds-

Læs mere

Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG)

Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG) Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG) Servicering af glatføremålerstationer Maj 2016 Vejdirektoratet Maj 2016 Side 1 af 9 Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG) INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT...2

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej.

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej. Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 1435.320 Støjskærme 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej november 2013 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ENTREPRISE 1435.320 Støjskærme

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus

Læs mere

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017 PARADIGME UDBUD JULI 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 GENERELT 3 1.1 Mængdefastsættelse og afregningsmængder 3 1.2 Indeksregulering 3 1.3 Regler for betaling 4 2 TILBUDSLISTENS POSTER 5 2 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

Læs mere

Grundlag for tjenesteyders tilbud og projekteringsarbejdets udførelse

Grundlag for tjenesteyders tilbud og projekteringsarbejdets udførelse Vordingborg Kommune Side 1 af 5 Almindelige bestemmelser Denne SBV er supplerende, særlige betingelser til "Almindelige betingelser for teknisk rådgivning og bistand, ABR 89". Alle dokumenter i nærværende

Læs mere

Samlet tilbudssum excl. moms (overført fra side 2) kr #REFERENCE!

Samlet tilbudssum excl. moms (overført fra side 2) kr #REFERENCE! TILBUDSLISTE [rev. 0] TILBUD (side 1) TILBUD side 1 UDB.2017 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder i udbudsmaterialet på det i Særlige Betingelser ad 2, stk. 2, angivne grundlag for en

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Bro 030-066/68, Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC November 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk Vejdirektoratet

Læs mere

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012.

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012. TILBUDSLISTE ENTREPRISE 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012 Revision 1 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - 6063.321

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) for GRØFTER OG RABATTER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) for GRØFTER OG RABATTER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 9 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Grøfteoprensning...

Læs mere

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1150.51 Beplantning af nabohaver Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Betingelser (SB, eksempel) ERFARINGSOPSAMLING Svarfrist den 31.12.2006. December 2009. Vejregelrådet

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Betingelser (SB, eksempel) ERFARINGSOPSAMLING Svarfrist den 31.12.2006. December 2009. Vejregelrådet UDBUDSFORSKRIFT Bilag 3 til Vejledningen DRIFT LEVERING AF VEJSALT Betingelser (SB, eksempel) December 2009 Vejregelrådet 1. INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. AFTALEGRUNDLAGET 3 1.1 Leverings- og aftageforpligtelse

Læs mere

Vejdirektoratet, Servicering af vintermateriel april 2013 Fælles Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG)

Vejdirektoratet, Servicering af vintermateriel april 2013 Fælles Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG) Indholdsfortegnelse A. GENERELT... 3 B. PRISREGULERING... 3 C. BETALING... 4 D. PRISFASTSÆTTELSE... 4 1. Generelt... 4 2. Særlig montering... 4 3. Timelønsarbejder m.v.... 5 E. ENTREPRISEOPSTART... 6 1.

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) September 2013 VEDLIGEHOLD AF ALMINDELIGE BYGVÆRKER (BYG-AV) SIDE 2 af 11 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 Tilbuds-og

Læs mere

Bro 030-0066/68 Farøbroerne

Bro 030-0066/68 Farøbroerne Vejdirektoratet Bro 030-0066/68 Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC Tilbud og afregningsgrundlag (TAG) December 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 Dokument nr A0305472013104SB Revision nr 10 Udgivelsesdato 20 februar 2013 Udarbejdet Kontrolleret Godkendt ATG

Læs mere

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG LØBENDE VEJDRIFT OKTOBER 2012 Dette er en arbejdsudgave. Det gældende kontraktgrundlag er de udbudte dokumenter med rettelser iht. rettelsesblade udsendt i tilbudsfasen.

Læs mere

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014 Udbud på Vintertjenester til Fredericia kommune Offentligt udbud Juni 2014 Tovholder for udbuddet: Fredericia Kommune: Att: Malene Frederiksen Gothersgade 20 DK-7000 Fredericia Danmark malenefrederiksen1@fredericiadk

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for betingelser Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

Marts Paradigme for kontrakt

Marts Paradigme for kontrakt 10. Paradigme for kontrakt UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 PARTERNE 3 2 OPGAVEN 3 3 AFTALEBERETTIGEDE 3 4 UNDERENTREPRENØRER 4 5 KONTRAKTGRUNDLAG 4 6 KONTRAKTSUM

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalegrundlaget. 2 2. Kontraktperiode. 2 3. Fast pris og dennes betaling. 2 4. Dokumenter 2 5. Omfang af og ændringer i entreprisens omfang. 3 6. Fejl i projektet. 3 7. Regnefejl

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) SEPTEMBER 2013 VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-OD-FARO-KAT Revideret den 3. januar 2014 SIDE 2 af 22

Læs mere

Elementbeskrivelser: Autoværn Faggruppen for Kantpæle, Autoværn,Tavler og Hegn UDBUD 2012

Elementbeskrivelser: Autoværn Faggruppen for Kantpæle, Autoværn,Tavler og Hegn UDBUD 2012 AV01 STÅLAUTOVÆRN Autoværn har primært til formål at begrænse personskader ved at opfange, nedbremse eller afvise køretøjer, som utilsigtet kommer uden for kørebanen. Stålautoværn, hvor autoværnsbjælker

Læs mere

Udbudsbetingelser Asfaltreparationer

Udbudsbetingelser Asfaltreparationer Rebild Kommune Udbudsbetingelser Asfaltreparationer Januar 2016 Rebild Kommune Center Plan Byg og Vej Hobrovej 110 9530 Støvring Opgavens beskrivelse Rebild Kommune, i det følgende benævnt ordregiver,

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012 Vintertjeneste August 2012 Vintertjeneste August 2012 Dokument nr A030547_2_SB_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august 2012 Udarbejdet Kontrolleret Godkendt ATG JOJF/SHMO ATG 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Totalentreprise AV-OD-HN-522 Vedligeholdelse af broer o. a. bygværker

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Totalentreprise AV-OD-HN-522 Vedligeholdelse af broer o. a. bygværker Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Totalentreprise Vedligeholdelse af broer o. a. bygværker Ballerup-Frederikssund-Kregme April 2018 Bro 0000522-0-001.30 UF af gangsti 30, Lundegårdsstien Bro 0000522-0-003.00,

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - vejdrift side 1 af 11 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 11 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1052.500 Beplantning og hegn København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

Særlige Betingelser INDHOLDSFORTEGNELSE

Særlige Betingelser INDHOLDSFORTEGNELSE Særlige Betingelser (SB) Side 1 af 6 Særlige Betingelser INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. AFTALEGRUNDLAGET... 2 2. KONTRAKTPERIODE... 2 3. FAST PRIS OG DENNES BETALING... 2 4. DOKUMENTER... 2 5. OVERDRAGELSE

Læs mere

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1 Tilbudsliste TBL LYNG-SPU-2018-2020 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Revision 1 TBL Rev. 1 TILBUD LYNG-SPU_2018_2020 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående

Læs mere

UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE

UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE APRIL 2016 SYDDJURS KOMMUNE UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56

Læs mere

Entreprise H714.07.20

Entreprise H714.07.20 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Entreprise H714.07.20 Jord- og belægningsarbejde H714.07 Cykelsti i Faaborg Maj 2013 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG)

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 3 LVD-DRI

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 3 LVD-DRI Dato 24. maj 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-9 Side 1/8 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 3 LVD-DRI Udbud 2017 Løbende

Læs mere

Tilbudsliste. Entreprise 1052.075. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Februar 2012. Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbudsliste. Entreprise 1052.075. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Februar 2012. Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste Entreprise 1052.075 ITS Installation København Køge >>> Greve S- Solrød S Februar 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste rev. 0 1052.075 ITS installation Side 1 TILBUDSLISTE [rev.

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) i Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Tilbudsliste (TBL) Undertegnede tilbyder at udføre de med entreprisen forbundne arbejder på det grundlag, som er angivet i udbudsmaterialet med

Læs mere

Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Sagsnr. 13.050 Dok. Navn 5. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Version A Dato 2018.05.15 Rev. - Udarbejdet JH Kontrol ES Godkendt ES 1 Tilbuds-

Læs mere

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 M&E-drift - Ydre Signalanlæg. Maj 2017 RA-ME-YS-OD-TK

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 M&E-drift - Ydre Signalanlæg. Maj 2017 RA-ME-YS-OD-TK Rammeaftale (RA) Udbud 2017 M&E-drift - Ydre Signalanlæg Maj 2017 RA-ME- UDBUD2017 Dato: 28. april 2017 RA Side 2 af 6 RAMMEAFTALE 1 DELAFTALE Rammeaftalen vedrører følgende delaftale: Delaftalen omfatter:

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen.

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen September 2014 1 af 3 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) TAG angiver

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP KBP@vd.dk Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet "Løbende Vejdrift" Fagområde "Vejdrift" Rettelsesblad nr. DRI-3 Tidligere udsendte rettelsesblade:

Læs mere

Haveforeningen Carl Nielsen Minde, ledningsprojekt Sag nr

Haveforeningen Carl Nielsen Minde, ledningsprojekt Sag nr Administrative bestemmelser Kap.-side : 10.-1 af 6 KAP. 10. ADMINISTRATIVE BESTEMMELSER Administrative bestemmelser Kap.-side : 10.-2 af 6 10.1 Generelt De administrative bestemmelser indeholder forudsætninger

Læs mere

TILBUDSLISTE SAMT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG BEMANDING AF TIC SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

TILBUDSLISTE SAMT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG BEMANDING AF TIC SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE SAMT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG BEMANDING AF TIC SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående opgaver vedrørende Bemanding af T.I.C.

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Odder Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Odder Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Odder Kommune 1 Parterne Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR: 32 26 43 28 (herefter: Ordregiveren) og [Leverandør] [Adresse]

Læs mere