NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE"

Transkript

1 NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013

2 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på Fars Videokogebog skal give endnu flere fædre og børn lyst og inspiration til sammen at røre i kødgryderne. Den er unik, da det er den første videokogebog, som er målrettet både fædre og børn. Den består af ti stemningsfulde videoer á 3-6 minutter, hvor Fars køkkenskoles kok, Jonas Vigkilde, og seks forskellige børn viser, hvordan man nemt og sjovt kan lave lækre og sunde retter sammen. Fars køkkenskole er meget populær i Vallensbæk, og med Fars Videokogebog vil vi ud til alle danske fædre og børn og sprede madglæde og inspiration, så de laver mere mad sammen, siger projektleder Mette Bøgebjerg Jørgensen. Der findes allerede et hav af opskrifter, men i vores arbejde med Fars køkkenskole har vi fundet ud af, at der skal mere end en opskrift til at få fædre og børn i køkkenet sammen. Vi har som mål at styrke familierne i Danmark til at kunne lave mere mad og med Fars Videokogebog er vi kommet det et godt stykke nærmere, fortæller Mette Bøgebjerg Jørgensen. Fars Videokogebog kan ses på

3 Til verdenspremiere i selveste Rundetårn Mange fædre, børn og samarbejdspartnere havde taget turen til Rundetårn, hvor den røde løber var rullet ud til Fars Videokogebog s verdenspremiere. Det er en fantastisk bygning, som vi står i i dag den egner sig helt bestemt til en verdenspremiere, sagde Vallensbæks Borgmester Henrik Rasmussen, da han bød velkommen til Fars Videokogebog s verdenspremiere. Over 110 fædre, børn og samarbejdspartnere havde fundet vej til Bibliotekssalen, som ligger halvvejs oppe i tårnet. Den røde løber var rullet ud, og der var smagsprøver på Fars køkkenskoles berømte Kærlighedssauce til store og små. Jeg har selv deltaget på Fars køkkenskole med min søn og har oplevet, at det at lave mad med sit barn kan noget helt særligt. Derfor håber jeg også, at Fars Videokogebog vil nå ud til rigtig mange danske fædre, så de bliver inspireret til at hive ungerne med ud i køkkenet., sagde Henrik Rasmussen. Til premieren blev der vist tre ud af de ti film fra Fars Videokogebog blandt andet filmene Fars Bøf og Fars Snyde-pizza, og derudover fortalte to fædre om deres oplevelser på Fars køkkenskole. Christine Paludan-Müller fra Nordea-fonden fortalte, at Fars køkkenskole er en god idé især fordi fædre er gode rollemodeller for deres børn. Derefter var der stående bifald, da de seks børn, som er med i videoerne, kom på scenen, og dagen sluttede af med en skattejagt op i tårnet. Fars Videokogebog fik en super-god start i Rundetårn, siger Fars køkkenskoles kok, Jonas Vigkilde. Nu glæder vi os til, at den når ud til flere rigtig mange danske familier, og at der på den måde kommer Fars Videokogebog på menuen.

4 Siden premieren har videokogebogen haft over 3000 visninger på Youtube og er på Facebook blevet delt af rigtig mange. Ambitionen er at få mange flere visninger og at komme længere ud, så hjælp os meget gerne med at få spredt videokogebogen rundt i landet ved at sende linket ( til familie, kolleger, naboer og venner. Vi arbejder fortsat ihærdigt på at finde nye steder, veje og samarbejdspartnere, og har du en god idé til, hvordan vi får Fars Videokogebog ud til flere, så send endelig en mail til Mette på mbj@vallensbaek.dk. Fars køkkenskole skaber gode resultater For at finde ud af, hvilken effekt Fars køkkenskole har for fædre og børn - og for at undersøge hvordan Fars køkkenskole-konceptet kan optimeres, evalueres projektet af Filges Analyse. Som en del af evalueringen svarer fædre og børn på spørgeskemaer før køkkenskolens start, lige efter køkkenskolens afslutning og igen et ½ år efter. I september blev projektets midtvejsevaluering færdig og de første resultater er klar. Effektmålingerne fra de første 190 deltagere viser, at de spiser sundere, får kendskab til nye madlavningsteknikker, nye råvarer og nye retter, hvilket var hovedformålet med Fars køkkenskole. Derudover er der en række supplerende og positive resultater målt efter et ½ år: 99 % oplever, at de har fået hyggelige stunder sammen med børnene. 82 % angiver, at de har fået et bedre forhold til deres børn. 82 % synes, at de er blevet bedre til at lave mad med deres børn. 82 % synes, at de er blevet bedre til at bruge nye råvarer. 72 % synes, at det er sjovere at lave sund aftensmad. 69 % sætter kryds ved, at de oftere har børn med i køkkenet. 64 % angiver, at de har fået mere lyst til at lave mad. 35 % af fædrene angiver, at de har tabt sig 29 % angiver, at deres børn har tabt sig. Fars køkkenskoles midtvejsevaluering kan findes på Den endelige evaluering af Fars køkkenskole udarbejdes ultimo 2014.

5 Stor interesse for Fars køkkenskole I løbet af efteråret har vi fortsat mødt megen interesse for Fars køkkenskole og projektet har fået rigtig god omtale. Det har været et rigtig begivenhedsrigt efterår for Fars køkkenskole. Udover premieren i Rundetårn, vores mange køkkenskoler og madklubber har vi lavet et madarrangement for Natteravnene i Vallensbæk. Her lavede fædre og børn Sort og Gul mad til de frivillige natteravne, inden de skulle ud i nattelivet. Det var et rigtig meningsfuldt og sjovt arrangement både for Natteravne, fædre og børn. I samarbejde med KLUB EGPIVA, som er et SFO-tilbud for børn i klasse i Vallensbæk, har vi udviklet og afprøvet Tony s køkken, som er et madlavningskoncept, hvor vi sammen med en pædagog fra SFO en var i køkkenet med 14 børn, der udførte mad-missioner, og derved fik nogle lærerige og sjove timer i køkkenet. Derudover var Fars køkkenskole i starten af december inviteret til at deltage på en konference om velfærd arrangeret af Odense Kommune. Her havde vi en stand og fik mulighed for at tale om projektet med mange interesserede fra andre kommuner, og vi fik også lige hilst på økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager. I forbindelse med det generelle arbejde med mænds sundhed, er Fars køkkenskole blevet fremhævet som et godt modelprojekt til møder afholdt af Selskab for Mænds Sundhed, og derudover er vi blevet omtalt i diverse medier. Al omtalen og interessen er super vigtig for Fars køkkenskole, og vi glæder os til meget mere af det hele i 2014.

6 Nye samarbejdspartnere bakker op om projektet Fars køkkenskole har i efteråret udvidet samarbejdet med SuperBrugsen i Vallensbæk. I forbindelse med lanceringen af Fars Videokogebog er videoerne blevet vist på storskærm inde i Brugsen og fået rigtig megen synlighed i butikken. Derudover har Fars køkkenskole været med i SuperBrugsens kampagne Støt lokalt, hvor kunderne har kunnet støtte Fars køkkenskole, når de har handlet. Det har givet Fars køkkenskole en check på 6000 kr., som vi vil bruge til at lave endnu flere gode madarrangementer for fædre og børn i Vallensbæk. Fars køkkenskole har fået en ny samarbejdspartner i H.W.Larsen, som er førende inden for køkkenudstyr særligt knive og slibning af knive - og har en stor butik inde i Kødbyen i København. Bo Larsen, som ejer H.W.Larsen, bor i Vallensbæk og synes Fars køkkenskole er et super-godt og meningsfuldt initiativ. Både H.W.Larsen og Fars køkkenskole brænder for at inspirere danskerne til at gå i køkkenet og derfor laver vi i starten af det nye år et PRsamarbejde, der sætter fokus på, hvordan man kan blive skarp til at tage sine børn med i køkkenet. Vi kickstarter også en konkurrence, hvor der kan vindes noget lækkert grej fra H.W. Larsen. Du kan læse mere om konkurrencen på vores Facebook og hjemmeside i det nye år. Kender du nogen, som vil støtte os? Fars køkkenskole er et ambitiøst projekt, der skaffer unikke resultater. Derfor er det nødvendigt løbende at finde nye måder at få tingene til at fungere på. En af disse er via sponsorater, hvor vi samler penge ind til fx at udvikle nye opskrifter, flere videofilm, flere aktiviteter og større synlighed. Kender du nogen, som kunne være interesserede I at støtte os, så kontakt endelig projektleder Mette Bøgebjerg Jørgensen, så vi kan tage en snak om mulighederne. Sponsorater store som små er mere end velkomne, og som tak vil vi gøre vores for at sikre sponsorerne en høj værdi af deres investering.

7 Ny grafik til opskrifter Fars køkkenskoles projekt-team har arbejdet på at give projektet en stærkere grafisk identitet. I samarbejde med en grafiker har vi fået et nyt layout til vores logo og vores opskrifter, som fædre og børn nu får glæde af. Det, der bl.a. er kendetegnende ved opskrifterne er, at vi kommer med ideer til Gode opgaver til far og barn. Det at give fædre og børn ansvaret for forskellige opgaver i en opskrift, har vi rigtig god succes med på køkkenskolerne. Alle opskrifter fra Fars køkkenskole kan findes på Glædelig jul fra Fars køkkenskole Teamet bag Fars køkkenskole ønsker alle en fantastisk og glædelig jul. Vi håber, at I alle får hygget igennem hjemme i de små køkkener og stuer med jeres familier, og får lavet nogle skønne retter sammen. Har I en eftermiddag tilovers uden planer? Prøv at bage nogle af Fars sprøde Jule-knækbrød. Find opskriften under Snacks og Dip på Vi glæder os rigtig meget til 2014, hvor projektet skal forankres og flere gode køkkenskoleaktiviteter skal igangsættes.

8 Kort om projektet Fars køkkenskole skal skabe glæde og inspirere 400 familier til at gå i køkkenet, og er et unikt, sjovt og effektivt tilbud til fædre og børn, der går i klasse i Vallensbæk Kommune. Mange forældre og børn laver ikke så tit mad sammen - og det går ud over familiens madvaner. De sanseoplevelser og indtryk vi får som børn, følger os igennem livet. Mange forældre synes, det er svært at inddrage børnene i madlavningen, og derfor lærer mange børn ikke at lave og glædes ved hjemmelavet mad. Sund og gerne hjemmelavet mad er vigtig for et godt liv og for at undgå, at man bliver syg. Projektet støttes af Nordea-fonden. Vil du vide mere? Hvis du vil vide mere om Fars køkkenskole, er du velkommen til at kontakte projektleder Mette Bøgebjerg Jørgensen på tlf. nr eller mobil.nr eller mail: mbj@vallensbaek.dk.

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2014 Fars køkkenskole i DR ULTRA NYT Fars køkkenskole sprang ind i det nye år med et sjovt besøg af journalisterne Rikke og Christian fra DR ULTRA NYT. Energiske og

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE September 2014 Successen fortsætter - flere Fars køkkenskoler På rekordtid oplevede vi at få 5 fyldte køkkenskoler, som er startet op i august og september. Det er dermed

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE JUNI 2013 En super runde med Fars køkkenskole er slut I løbet af de seneste uger har vi afsluttet forårets i alt 9 køkkenskolehold med 88 fædre og 110 børn. Deltagerne har

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2015 Fars køkkenskole har fået vokseværk Med 3,5 millioner i støtte fra Nordea-fonden, er Fars køkkenskole klar til at hjælpe andre kommuner i gang, så flere fædre

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE SEPTEMBER 2012

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE SEPTEMBER 2012 NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE SEPTEMBER 2012 Over 100 fædre i fuld gang på Fars køkkenskole Lige efter skolernes sommerferie gik startskuddet til Fars køkkenskole for alvor, og over 100 fædre og 115

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE DECEMBER 2012 Så kom der Fars Fastfood på menuen Siden august har over 100 fædre og 115 børn været på Fars køkkenskole en gang om måneden. Først blev der kokkereret Fars

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Leg og læring på Madskolerne

Leg og læring på Madskolerne Leg og læring på Madskolerne Video, Madskoler 2015 Samarbejde for bedre madkultur Målet er at lære børn i alderen 8-12 år om madlavning, råvarer, sund kost og fysisk aktivitet på en sjov, lærerig og aktiverende

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 44 /2016 Fra Børnehuset: Børnesygdomme: Hvornår er mit barn rask nok til at komme i institution igen? Mit barn har 38 i feber, men leger og har det godt, må det komme i institution? Mit barn

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Vis, at vi er mange, der vil det samme. Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne

Vis, at vi er mange, der vil det samme. Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne Vis, at vi er mange, der vil det samme Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne 1 Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne Den 31. maj 2018 er det WHO s World No Tobacco

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Evaluering af Madværksteder Evaluering af Madværksteder

Evaluering af Madværksteder Evaluering af Madværksteder Evaluering af Madværksteder Evaluering af Madværksteder i Engskovskolens SFO, Holbæk Kommune December 2014 1 Evaluering af Madværksteder 2 Madværksteder I foråret 2014 har Holbæk Kommune og Madkulturen

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB UNGE LIGHED FÆLLESSKAB 3. årgang nummer 4 december 2017 ULF UNGDOMS NYE FORMAND UNGE-RABAT PÅ REJSE MED ULF FERIE EFTERÅRSKURSUS JULEHYGGE OG BAGVÆRK I AARHUS PROJEKTET: JEG STYRER MIN EGEN ØKONOMI TAK

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

PARKSKOLEN-HERNING.DK. Børn kan - sund læring... Vores skole O KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI

PARKSKOLEN-HERNING.DK. Børn kan - sund læring... Vores skole O KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI PARKSKOLEN-HERNING.DK Børn kan - sund læring... Vores skole O.- 10. KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI BØRN KAN - SUND LÆRING... PARKSKOLEN Vigtig sætning Parkskolen er vort hjertebarn. Skabt

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 4. marts 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 405 mødelokale på Rådhuset Anette Eriksen, Morten Schou Jørgensen, Arne

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Virksomhed: Adresse: Postnr / By: Kontakt: Telefon: E-mail:

Virksomhed: Adresse: Postnr / By: Kontakt: Telefon: E-mail: Samarbejdsaftale - Gratis Pakke Denne aftale bekræfter samarbejdet mellem undertegnede virksomhed og Juhlsen.com A/S (Juhlsen), vedrørende Jul i Aarhus-konceptet. Juhlsen leverer følgende ydelser uden

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DKWWW.DETFRANSKEHJORNE.dk http://worldkitchenevents.com/ http://bruno-lecanu.dk 1 SKØDSTRUP KØBENHAVN

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH - MAURITIUS Video Stjerner Prisen Bruno

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere Velkomst af nye aktivitetsdeltagere I kan byde børn og unge velkommen i Ungdommens Røde Kors fede fællesskab på mange forskellige måder. Der er ikke noget, der nødvendigvis er rigtigt eller forkert, så

Læs mere

Velkommen. Nye aktive på nye måder. 27. Oktober 2012

Velkommen. Nye aktive på nye måder. 27. Oktober 2012 Velkommen Nye aktive på nye måder 27. Oktober 2012 Program for dagen 11.40-13.00 Velkommen og siden sidst med gæst i den varme stol Oplæg og diskussion om målgrupper 13.00-14.00 Frokost 14.00-15.50 Oplæg

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave Brædstrup SFO NOVEMBER 2012 3. udgave Forældre information Husk venligst at anvende de blå poser til fodtøjet, når du kommer ind i SFO en. Det er meget vigtigt i forhold til hygiejnen i instituationen.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Natteravnene, kendskabsmåling. Februar, 2018

Natteravnene, kendskabsmåling. Februar, 2018 Natteravnene, kendskabsmåling Februar, 2018 2 En evaluering af Natteravnene foretaget af KORA i 2013 viste, at kendskabet i målgruppen unge i alderen 16-24 år var 74%, men det lå på 94% blandt forældre

Læs mere

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle Sønderjylland Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding Super venlige og smilende personale. god oversigt over forretningen; orden og ren butik; billige gode varer også økologiske Det er en rar forretning at komme

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Du sidder nu med den første pixirapport fra Børnerådets nye Børneog Ungepanel.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Guide til sociale medier og web

Guide til sociale medier og web Guide til sociale medier og web Den 20. januar 2017 er det Årets Fuldkornsdag Det fejrer en lang række virksomheder, organisationer og institutioner landet over. Målet er, at danskerne skal få en god oplevelse

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

smør din madpakke med sebastian Drejebog for planlægning og afvikling af aktiviteten

smør din madpakke med sebastian Drejebog for planlægning og afvikling af aktiviteten smør din madpakke med sebastian Drejebog for planlægning og afvikling af aktiviteten indhold Side 3-7 Aktivitetsbeskrivelse Side 8 Opgaver for butiksbestyrelsen Side 9-16 Detaljer om aktiviteten Side 17

Læs mere

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ********************

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Nyt fra SFO: Godt Nyt År: Så er vi i godt i gang igen, i en kold vintermåned. Dejligt at have haft et lille afbræk, håber

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF.

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF. Hold Øje uge 39 Aften- BØF første udgave. Torsdag eftermiddag/aften var der aktivitet på Næringen 98. John, Helen, Mia, undertegnede og ikke mindst Birthe Hansen var trukket i arbejdstøjet. Med hjælp fra

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hvorfor Fars Køkkenskole? Fra idé til et succesfuldt tilbud

Hvorfor Fars Køkkenskole? Fra idé til et succesfuldt tilbud Tak for et fantastisk kursus. Drop tanken om tvungen forældreorlov til fædre, men lad dem alle deltage på dette kursus, når poderne er 7-9 år. Meget mere givtigt...:-) Niels, far til Markus Hvorfor Fars

Læs mere

Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue

Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue Målgruppe: SFO alder 6-9 år Opgave/problembeskrivelse : Kevin og Christian Vores problemstilling er, at børn er for meget inden for og det er ikke sundt, fordi man skal

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 S e p t e m b e r 12. september kl.16.00-20.00 Gastro Club & Samtalekøkken Vores fantastiske spisekammer Det er vores første Gastro Club, og vi

Læs mere

NYHEDSBREV. Bydelsmødre bringer håb og forandring i andre kvinders liv. 2013 et år med power og prinsesser EFTERÅR 2013 LANDSMØDE 2013

NYHEDSBREV. Bydelsmødre bringer håb og forandring i andre kvinders liv. 2013 et år med power og prinsesser EFTERÅR 2013 LANDSMØDE 2013 2013 et år med power og prinsesser LANDSMØDE 2013 I år slog vi alle rekorder. I år deltog 230 Bydelsmødre. Det blev en fantastisk dag med flotte oplæg, gode diskussioner og en ny styregruppe. Helt vildt

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 300 medlemmer Klubbens målsætning er at spille i Danmarksserien Vores slogan er, at det skal være hyggeligt, lærerigt og ikke mindst

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder København S, 10. juni 2015 Kære menigheder Morten Kofoed Programme Coordinator Baptist Union of Denmark Cell: +45 3011 2904 E-mail: morten@baptistkirken.dk Mange tak for jeres bidrag til Burundis Baptistkirke

Læs mere

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Foreningsplatformen 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet FORENINGSPLATFORMEN 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Hvad er Foreningsplatformen? En mulighed, hvor du som foreningsaktiv

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 350 medlemmer Klubben har hold i de fleste rækker fra "poder" til og med superveteraner Klubbens målsætning er at forblive i Danmarksserien

Læs mere

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side.

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Hold Øje uge 9 Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Frits Frits Frits Kære alle Så er der forår i luften, om end luften stadig er

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere Årsskrift Stafet For Livet sæson 2017 Sammen var vi stærkere Indhold Generelle fakta 3 Fightere 6 Lysceremoni 7 24 timer 8 Frivilliges trivsel 9 Håb 10 Sammen var vi stærkere! I år var overskriften for

Læs mere

Spørgeundersøgelse Madordning Hjerm Dagtilbud Spørgeskemaet blev sendt ud til alle forældre i en mail med link den 17/11 2014. 39 besvarelser i alt

Spørgeundersøgelse Madordning Hjerm Dagtilbud Spørgeskemaet blev sendt ud til alle forældre i en mail med link den 17/11 2014. 39 besvarelser i alt Spørgeundersøgelse Madordning Hjerm Dagtilbud Spørgeskemaet blev sendt ud til alle forældre i en mail med link den 17/11 2014. 39 besvarelser i alt Spørgsmål og svar så ud som følger (svar er kopieret

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Ambassadørseminar. 30. juni 2016, Rønde Hallen

Ambassadørseminar. 30. juni 2016, Rønde Hallen Ambassadørseminar 30. juni 2016, Rønde Hallen 2 Strategien kort Viden: Syddjurs har det, børnefamilier søger de ved det bare ikke Målgruppe: Aarhusianske børnefamilier (seks års vindue) Rationale: Får

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere