SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -"

Transkript

1 SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation -

2 Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 % eller 30 % opløsning og den er meget velegnet til acne og olieret hud typer, men kan bruges på alle hudtyper med positivt resultat. Biophora Salicylic Peel er ikke indtrængende og kræver ingen restitutionstid. UVbeskyttelse er nødvendig og skal benyttes efterfølgende. Makeup kan påføres umiddelbart efter. I løbet af få dage til en uge kan Biophora hjælpe dig og din hud til at forbedre: Fine linier Acne Hyperpigmentering / brune pletter Ujævn hud Forstørret porer Olieret / Tør / Spaltet hud Sund glød / Yngre udseende hud Huden er kroppens største organ. Den modstår udsættelse for faktorer som sol, vind, og ekstreme temperaturer. Biophora Peel er designet til både at opbygge og beskytte huden mod disse faktorer. Det unikke system exfolierer aggressivt mens den erstatter den essentielle næring. Biophora Peel er mest effektiv når den kombineres med en sund livsstil, som inkluderer passende søvn, næring, motion, passende vandindtagelse og undgåelse af røg samt et moderat forhold til alkohol. Biophora Peel er en behandling af 15 minutters varighed, der udføres på en specialklinik. Behandlingen fremmer en smuk glød og bidrager til at fjerne fine linier og pigmentforskelle i huden. Endvidere reduceres ar fra f.eks. acne og miljøbeskadigelse af huden.

3 Spørgsmål og svar Hvad er Biophora Peel? Biophora Peel er et revolutionerende program til hudplejeforbedring og indeholder 20 % eller 30 % salicylsyre, som er perfekt til at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Dermed frigør Biophora Peel huden for døde hudceller og stimulerer samtidig hudens fornyelsesproces. Hvad er salicylsyre? Salicylsyre er en betahydroxysyre, der udvindes naturligt fra såvel pilebark som vintergrønne blade og birkebark. Højkoncentreret salicylsyre medvirker til at fjerne døde hudceller og andet nedbrudt materiale på hudens overflade. Samtidig stimuleres hudens naturlige fornyelsesproces mht. celleproduktion og vækst. Hvordan virker Biophora Peel? Biophora Peel virker på to måder. For det første løsner behandlingen bindingen af døde hudceller på hudens overflade. På denne måde sørger Biophora Peel for at fjerne disse hudceller, således at nye underliggende celler træder frem på overfladen. Dette resulterer i en øjeblikkelig forbedring af hudens glathed og glans. For det andet stimulerer Biophora Peel nye levende celler i huden til, at aktivere fornyelsesprocessen, når de døde celler er fjernet. Aktivering af fornyelsesprocessen fører til langvarig sundhed og vitalitet for huden. Hvordan adskiller Biophora Peel sig fra andre kemiske peels? Biophora Peel besidder en række vigtige fordele sammenlignet med andre kemiske peels. Biophora Peel skader ikke hudcellernes kvalitet. Dette betyder, at De kan få foretaget en behandling med Biophora Peel med to til seks ugers mellemrum. Biophora Peel reducerer endvidere rynker og misfarvninger i huden.

4 Der vil sandsynligvis opstå et tidspunkt, hvor Deres hud har opnået et maksimalt forbedringsniveau. Her kan behandlingsfrekvensen nedtones, og De vil alligevel opretholde Deres nye smukke hud. I modsætning til andre peels, er der ingen risiko forbundet med at lade Biophora Peel peele huden for længe. Dette skyldes, at Biophora Peel er i besiddelse af en række selvregulerende egenskaber. I praksis vil dette sige, at produktet ophører med at virke i det øjeblik, huden er stimuleret tilstrækkeligt til at opnå at den ønskede fornyelse. Hvem kan behandles med Biophora Peel? Biophora Peel kan anvendes af alle uanset hudtype, og alle kan drage nytte af behandlingen, uanset hvor alvorligt huden har taget skade af omgivelserne. Det skal dog nævnes, at slutresultatet afhænger af patientens hudtype. Deres behandler kan svare på yderligere spørgsmål og kan oplyse, hvilke resultater De kan forvente af en behandling med Biophora Peel. For nogle patienter er der imidlertid risiko for utilsigtede hudreaktioner i forbindelse med behandlingen. Her tænkes især på personer med aktiv herpes simplex eller andre virusinfektioner, immunforsvarsrelaterede sygdomme, brugere af Roaccutane samt personer, der inden for kort tid har fået foretaget et plastikkirurgisk indgreb eller fornyelig har modtaget behandling med en kemisk peel eller strålebehandling. Dette vil imidlertid kunne afklares med Deres behandler. De bør oplyse Deres behandler, hvis De har følgende lidelser: Allergi, solfølsomhed, overfølsomme hudreaktioner, eksem samt seborretisk dermatitis. Endvidere bør personer med allergi overfor salicyl ikke behandles med Biophora Peel. Biophora Peel må ikke anvendes på gravide og ammende kvinder, da produktet ikke er testet på disse.

5 Hvordan foregår en behandling med Biophora Peel? Deres hud vil i første omgang blive renset med henblik på at fjerne hudfedt og døde hudceller fra hudens overflade. Når Deres hud er rengjort påføres Biophora Peel Dette tager ca. et halvt til et helt minut. Et minut efter påføringen opleves typisk en prikkende og brændende fornemmelse. Dette forstærkes yderligere, når Biophora Peel trænger ind i huden og begynder at igangsætte fornyelsesprocessen. To til tre minutter henne i forløbet vil ubehaget nå sit højdepunkt for hurtigt derefter at aftage. En gennemsigtig hvid maske vil træde frem i takt med, at alkoholen i produktet fordamper. Fire til fem minutter efter er masken helt fremtrædende og ubehaget forsvundet. Peelingen er hermed afsluttet. En kort spænding i huden kan opleves, når Biophora Peel bliver renset bort. Derfor påføres Biophora DermaRich Moisturizer på hele det behandlede område. Deres hud vil sikkert føles blød og glat. Ligeledes kan huden føles stram, og De vil måske opleve en smule overfladisk følelsesløshed ved let berøring. Dette er helt naturligt efter stimuleringen fra Biophora Peel og forsvinder indenfor en halv til en hel time. I ca. en uge efter behandlingen vil Deres hud undergå en fornyelsesproces, der bevirker, at det døde ydre hudlag vil forsvinde ved afskalning. Afhængig af Deres hud vil man måske kunne se afskalningen, og De vil mærke peelingen to til fire dage efter behandlingen. Selve afskalningen vil vare i ca. tre dage. I denne forbindelse vil en let kløe og irritation forekomme. Hvilke forbedringer kan jeg forvente at se med Biophora Peel? Deres første behandling med Biophora Peel vil meget tydeligt forvandle Deres hud ved at fremme en sund, ungdommelig glød samt ved at udligne fine linier og fjerne hyperpigmentering. Endvidere resulterer Biophora Peel i at porerne i huden formindskes. Ved hver behandling vil De opleve trinvise forbedringer af Deres huds udseende i takt med stimulering af hudens fornyelsesproces. Løbende behandlinger vil opretholde disse forbedringer.

6 Biophora Peel kan ikke genoprette alle skader forårsaget af mange års udsættelse for solen. Før hver enkelt behandling bør De drøfte hvilke forbedringer De ønsker, hvilke områder De ønsker ændringer foretaget, hvor hurtigt De ønsker at se resultater, samt i hvor høj grad De kan acceptere afskalning. De og Deres behandler bør i enighed sætte realistiske mål og således udforme et behandlingsprogram, der kan indfri Deres forventninger. Hvilke bivirkninger kan der være forbundet med behandlingen? Biophora Peel kan forårsage en opblusning af herpes simplex hos personer, der tidligere har haft denne lidelse, bumser, let rødmen, midlertidig forstærket eller nedtonet pigmentering eller en forbipasserende forøget følsomhed. Instruktioner før behandling For at opnå det bedste resultat, bør følgende produkter og behandlingsformer undgås i ugen op til behandlingen: Elektrolyse Voksbehandling Skrubbecremer el.lign. produkter Samme dag som selve behandlingen finder sted, bør der ikke anvendes produkter, der udtørrer eller irriterer huden inklusiv salicyl- og frugtsyreholdige (AHA) produkter såsom glykolsyre. Herudover bør De drøfte følgende omstændigheder med Deres behandler før en behandling med Biophora Salicylic Peel finder sted: Tager De medicin? Er De særligt følsom overfor sollys? Er De tidligere blevet peel-behandlet? Har De tidligere fået foretaget plastikkirurgiske indgreb? Hvorledes har Deres hudtilstand hidtil været? Har De hidtil lidt af virusinfektioner (herunder herpes simplex)?

7 De bør møde op uden makeup og parfume. For mænd anbefales det, at barbering har fundet sted minimum fem timer før behandling med Biophora Peel. Instruktioner efter behandling Det bedste resultat af en behandling med Biophora Peel opnås ved at følge nedenstående retningslinier: Påfør huden Biophora DermaRich Moisturizer og is Clinical Hydra-Cool Serum to gange dagligt eller efter behov i ca. syv til ti dage. Undgå at udsætte huden for sollys de første 10 dage. Hvis det ikke kan lade sig gøre at undgå solen helt, kan De påføre huden UV beskyttelse SPF 20 eller SPF 30 så ofte som muligt. Undgå til hver en tid længerevarende udsættelse for sollys, især mellem kl. 10:00 og 15:00. Pas særligt på, når De vasker Deres ansigt. Anvend et mildt rensepræparat uden sæbe. Spørg Deres behandler til råds mht. andre renseprodukter. Modstå fristelsen til at klø eller skrabe det behandlede område. Dette vil kunne skabe ar. Anvend ikke andre produkter, end de her nævnte til ansigtsbehandling i ugen efter behandlingen. Anvend ikke produkter indeholdende aktive indgredienser såssom alpha eller betahydroxy acids eller retinols.

8 Flere spørgsmål og svar Hvor ofte kan jeg behandles med Biophora Peel? Behandling med Biophora Peel kan foretages med ca. to til seks ugers mellemrum. Antallet af behandlinger vil afhænge af Deres hudtype, Deres ubehag ved selve behandlingen, hvor meget Deres hud skaller, samt de målsætninger, De og Deres behandler har sat. Hvordan får jeg mere at vide om behandling med Biophora Peel? Deres behandler vil kunne besvare alle spørgsmål vedrørende behandling med Biophora Peel. Skulle der alligevel opstå tvivl, kontakt da den danske forhandler af Biophora Peel: Your Patients Our Concern Svanemøllevej København Ø Tlf Fax:

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic Patientvejledning Kemisk Peeling Cosmetic Peeling kan give huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Man reducerer / fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren

Indlægsseddel: Information til brugeren Indlægsseddel: Information til brugeren Isotrex 0,05 % gel Isotretinoin Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. Gem indlægssedlen.

Læs mere

Rynker og solskader, photopeel

Rynker og solskader, photopeel rev. jan. 2017 - næste rev. jan. 2019 PhotoPeel En kombinationsbehandling med lys og peeling Indledning Huden forandrer sig med alderen. Sollys har langt den største del af skylden for hudens alderstegn,

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Patientvejledning. Hudforyngelse med laser. Fraktioneret Cosmetic

Patientvejledning. Hudforyngelse med laser. Fraktioneret Cosmetic Patientvejledning Hudforyngelse med laser Fraktioneret Cosmetic Med en laserbehandling bliver din ansigtshud fornyet, så den fremstår mere frisk, glat og blød, bl.a. med reduktion af rynker og en vis opstramning

Læs mere

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing)

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Før Hvad er fraktioneret CO2- laserbehandling? Ved en fraktioneret

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Patientvejledning. Fraktioneret CO 2. laser behandling

Patientvejledning. Fraktioneret CO 2. laser behandling Patientvejledning Fraktioneret CO 2 laser behandling Behandlingen er særdeles velegnet til rynket hud, solskadet hud eller ved fine konturer i ansigtet. Behandlingen er endvidere yderst effektiv til at

Læs mere

Patientvejledning. Fraktioneret CO 2. laser behandling

Patientvejledning. Fraktioneret CO 2. laser behandling Patientvejledning Fraktioneret CO 2 laser behandling Behandlingen er særdeles velegnet til rynket hud, sol skadet hud eller ved fine konturer i ansigtet. Behand lingen er endvidere yderst effektiv til,

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic Patientvejledning Kemisk Peeling Cosmetic Peeling kan give huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Man reducerer / fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og

Læs mere

Ar og rynker, behandling med Ellipse Frax 1550 laser

Ar og rynker, behandling med Ellipse Frax 1550 laser Ar og rynker, behandling med Ellipse Frax 1550 laser rev. dec. 2018 - næste rev. dec 2020 Behandling af rynker og ar samt forbedring af hudstruktur med Ellipse Frax 1550 laser Hvad er Ellipse Frax-laserbehandling?

Læs mere

INDLÆGSSEDDEL : INFORMATION TIL BRUGEREN. Redap 1 mg/g gel. Adapalen

INDLÆGSSEDDEL : INFORMATION TIL BRUGEREN. Redap 1 mg/g gel. Adapalen INDLÆGSSEDDEL : INFORMATION TIL BRUGEREN Redap 1 mg/g gel Adapalen Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. - Gem indlægssedlen.

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Rynker og solskader, peeling

Rynker og solskader, peeling Info. nr. 210.4 / QI 06.163 rev. jan 2015 - næste rev. jan 2017 Peeling af ansigt, hals, bryst, hænder og arme Hvad er en peeling? En peeling er en behandling af huden med en kemisk opløsning, f.eks. Jessners

Læs mere

Bumser Filipenser Uren hud Akne

Bumser Filipenser Uren hud Akne Hudlægen informerer om Bumser Filipenser Uren hud Akne Dansk dermatologisk Selskab http://www.danderm-pdv.is.kkh.dk/dds/infofolders/acne/acne.htm (1 of 7)03-01-2006 14:20:29 Bumser - filipenser - uren

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Hudproblemer BUMSER

Læs mere

Kemisk Peeling. Cosmetic PATIENTVEJLEDNING

Kemisk Peeling. Cosmetic PATIENTVEJLEDNING 8 Kemisk Peeling Cosmetic PATIENTVEJLEDNING Peeling kan give huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Man reducerer/ fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing)

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Hvad er fraktioneret CO2-laser? Fraktioneret CO2-laser er en behandling,

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

Øjenvipper, medicinsk behandling

Øjenvipper, medicinsk behandling rev. nov. 2018 - næste rev. nov. 2020 Kraftigere, længere, tættere og mørkere ved medicinsk behandling Baggrund Bimatoprost øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Øjenvipper, medicinsk behandling

Øjenvipper, medicinsk behandling rev. jan. 2017 - næste rev. jan. 2019 Kraftigere, længere, tættere og mørkere ved medicinsk behandling Baggrund Bimatoprost øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det

Læs mere

INDLÆGSSEDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Finacea 15% Gel Azelainsyre

INDLÆGSSEDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Finacea 15% Gel Azelainsyre INDLÆGSSEDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Finacea 15% Gel Azelainsyre Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger Gem indlægssedlen.

Læs mere

Patientvejledning. Sculptra. Cosmetic

Patientvejledning. Sculptra. Cosmetic Patientvejledning Sculptra Cosmetic Sculptra er ikke en filler, men en Volumizer, der gør din hud naturligt tykkere ved at stimulere hudens naturlige bindevævsdannende celler og derved opbygge huden indefra.

Læs mere

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER ANDEN VERSION CHLEOPATRA 2017 Chleopatra Oils GUIDE TIL NATURLIG KOSMETIK ~ 2 ~

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Patientvejledning Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed. Ung hud er jævn og elastisk. Den inde holder bl.a. meget hyaluronsyre,

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Patientvejledning Læbeforstørrelse og markering med Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Vores læber er konstant i fokus, når vi kommunikerer med omverdenen. Fra naturens side er vi desværre

Læs mere

Behandling af Aktinisk Keratose med Aldara (Imiquimod)

Behandling af Aktinisk Keratose med Aldara (Imiquimod) Patientvejledning Behandling af Aktinisk Keratose med Aldara (Imiquimod) Aktinisk Keratose 1 Du er sat i behandling med Aldara creme, fordi du har Aktinisk Keratose, også kaldet solkeratose. For at opnå

Læs mere

Fjernelse af rynker og ar med CO 2 -laser (Laserdermabrasio, skinresurfacing)

Fjernelse af rynker og ar med CO 2 -laser (Laserdermabrasio, skinresurfacing) Fjernelse af rynker og ar med CO 2 -laser (Laserdermabrasio, skinresurfacing) Før Baggrund Både alder, rygning og udsættelse for sol gennem årene ændrer hudens elasticitet. Dette betyder, at læderhudens

Læs mere

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL Eksembehandling Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop Pleje der gør en forskel i din hverdag HVAD ER EKSEM? EKSEM ER

Læs mere

Rynker, fillers (Restylane, Emervel m.fl.)

Rynker, fillers (Restylane, Emervel m.fl.) Rynker, fillers (Restylane, Emervel m.fl.) rev. jan. 2017 - næste rev. jan. 2019 Fillers, Restylane, Emervel m.fl. En ikke-permanent filler til udglatning af hudens rynker og furer Hvad kan fillers bruges

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr.

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr. Ansigtsbehandlinger Mini Make-over - Opfriskende af Huden Behandlingen begynder med en afrensning og brug af peeling og maske. Afsluttes med SUPER AKTIVE ØKO AMPUL og creme. (afrensning, peeling, maske,

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe Hudpleje Denne brochure handler ikke bare om, hvorfor din hud er tør, fedtet, irriteret eller kløende. Den fortæller dig, hvad din hud består af, hvordan den fungerer, og hvordan du kan passe på den hver

Læs mere

Smøring med fugtighedscreme

Smøring med fugtighedscreme Information til patienten Smøring med fugtighedscreme Regionshospitalet Viborg Medicinsk Afdeling Dermatologisk Ambulatorium Hvorfor smøre med fugtighedscreme? Huden har mange vigtige funktioner, og det

Læs mere

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 RENSE FOREBYGGE BESKYTTE OPBYGGE i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 i-beauty.dk Det første grønne kosmeceutiske Brand Bio-tilgængelige ingredienser Grønne kemiske teknologier

Læs mere

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker Patientvejledning Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens fibre

Læs mere

Rynker. Fillers (Restylane og andre hyaluronsyrefillers)

Rynker. Fillers (Restylane og andre hyaluronsyrefillers) Rynker. Fillers (Restylane og andre hyaluronsyrefillers) Fillers (Restylane og andre hyaluronsyrefillers) Ikke-permanent filler til udglatning af hudens rynker og furer Hvad kan fillers bruges til? Den

Læs mere

Patientvejledning. Laser behandling. af karsprængninger på ben Cosmetic

Patientvejledning. Laser behandling. af karsprængninger på ben Cosmetic Patientvejledning Laser behandling af karsprængninger på ben Cosmetic Mange oplever med alderen, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Dette skyldes bl.a. alder, graviditet og

Læs mere

Brugsanvisning til Depend GelLack

Brugsanvisning til Depend GelLack Depend GelLack En ny generation af neglelak, der hærder i LED-lampe og giver et lakresultat, som holder i 2-3 uger. Depend GelLack er et nyt revolutionerende produkt, der er lettere at påføre end almindelig

Læs mere

MÅLRETTET BEHANDLING AF LUNGEKRÆFT PATIENTINFORMATION OM NYESTE BEHANDLINGSMULIGHEDER

MÅLRETTET BEHANDLING AF LUNGEKRÆFT PATIENTINFORMATION OM NYESTE BEHANDLINGSMULIGHEDER MÅLRETTET BEHANDLING AF LUNGEKRÆFT PATIENTINFORMATION OM NYESTE BEHANDLINGSMULIGHEDER I løbet af det seneste årti har vi fået langt mere viden om, hvordan kræft udvikler sig. På baggrund af denne viden

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

FOTODYNAMISK BEHANDLING MED DAGSLYS

FOTODYNAMISK BEHANDLING MED DAGSLYS FOTODYNAMISK BEHANDLING MED DAGSLYS Til behandling af milde og moderate aktiniske keratoser Patientinformation, som udleveres af behandlende sundhedspersonale 2 Hvad er aktiniske keratoser eller solare

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

OM ANSIGTSRULLEN. Brug ansigtsrullen som en del af din daglige rutine, og rullen vil hjælpe med at; stimulere collagenproduktion

OM ANSIGTSRULLEN. Brug ansigtsrullen som en del af din daglige rutine, og rullen vil hjælpe med at; stimulere collagenproduktion ANSIGTSRULLE OM ANSIGTSRULLEN Ansigtsrullen er et gammelt kinesisk skønhedsredskab. Tilføj lidt af østens magi til din skønhedsrutine, og massér dit ansigt dagligt med den kølende sten, som giver glød

Læs mere

Zovir 5 % creme Aciclovir

Zovir 5 % creme Aciclovir 11. november 2016 Zovir 5 % creme Aciclovir Der findes to pakningsstørrelser af Zovir 5 % creme. Den fås med henholdsvis 10 g og 2 g med hver sin indlægsseddel. Se de følgende sider. Første indlægsseddel

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide. om bumser

Alt hvad du behøver at vide. om bumser Alt hvad du behøver at vide om bumser NÅR ALT ER IRRITERENDE Bryster, skægvækst og forældre, der ikke forstår en. Menstruation, overgangsstemme, kærlighed. Følelsen af, at alt er muligt og at alt er kaos.

Læs mere

Praktisk information om anvendelse af smerteplaster

Praktisk information om anvendelse af smerteplaster Patientvejledning Praktisk information om anvendelse af smerteplaster Vejledning til brugere Denne patientvejledning kan være en hjælp til dig, der bruger smerteplaster. Her finder du råd om korrekt brug

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Fotobiologi Solens effekt på huden

Fotobiologi Solens effekt på huden Fotobiologi Solens effekt på huden Kosmetolog Uddannelsen www.ghotbi.dk Af Ali Ghotbi Lys er betegnelsen for det lille område af elektromagnetisk stråling som opfattes af øjet Bølgelængder fra 400 nm 760

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed En af Danmarks mest erfarne i laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Sikker - skånsom

Læs mere

Zovir 5 % creme Aciclovir

Zovir 5 % creme Aciclovir 11. januar 2018 Zovir 5 % creme Aciclovir Der findes to pakningsstørrelser af Zovir 5 % creme. Den fås med henholdsvis 10 g og 2 g med hver sin indlægsseddel. Se de følgende sider. Første indlægsseddel

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om skumbehandling af åreknuder

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om skumbehandling af åreknuder Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om skumbehandling af åreknuder Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om tilstanden, om skumbehandling

Læs mere

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud.

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud. s e r u m Nedbryd din hud og byg den op igen Og igen - og igen Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud Læge Niels Bukh S e r u m 8 Serum8 Hjemmekit er et komplet hudplejesystem

Læs mere

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic Patientvejledning Hårfjerning med laser Cosmetic Laserbehandling for uønsket hårvækst foretages oftest på overlæbe, hage, bikini-linje, ben, armhuler og ryg. Hårfjernelse foregår af flere omgange Hårvæksten

Læs mere

clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet

clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet Indhold Svamp i underlivet hvad er det?...4 Faktorer der kan forårsage svampeinfektion... 6 Hvad er symptomerne?...8 Smitter svamp?... 8 Kan mænd få

Læs mere

Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker PATIENTVEJLEDNING

Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker PATIENTVEJLEDNING 14 Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker PATIENTVEJLEDNING Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren Brentan 20 mg/g creme Miconazolnitrat

Indlægsseddel: Information til brugeren Brentan 20 mg/g creme Miconazolnitrat Indlægsseddel: Information til brugeren Brentan 20 mg/g creme Miconazolnitrat Læs denne indlægsseddel grundigt inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. Tag altid

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Home Care Dermaroller PATIENTVEJLEDNING

Home Care Dermaroller PATIENTVEJLEDNING 13 Home Care Dermaroller PATIENTVEJLEDNING Efter behandling med Dermaroller hos os, kan du fortsætte behandling hjemme. Det gør du på følgende måde. Dag 1-7 I den første uge efter behandlingen, anbefaler

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET EN NY TYPE BB-CREME EN FORMEL, DER KOMBINERER LYS MED BB-CREMENS EGENSKABER BB-Creme, Som Du Ikke Har Set Den Før Youth Code Luminizer

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren

Indlægsseddel: Information til brugeren Indlægsseddel: Information til brugeren Wartec 5 mg/ml kutanopløsning Podophyllotoxin Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger.

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

Indlægsseddel. Information til brugeren

Indlægsseddel. Information til brugeren Indlægsseddel Information til brugeren Sebiprox 1,5 % shampoo Ciclopiroxolamin Læs denne indlægsseddel grundigt. Den indeholder vigtige informationer. Du kan få Sebiprox uden recept. For at opnå den bedste

Læs mere

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker Patientvejledning Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens fibre

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

Brynløft. Patientinformation og vejledning

Brynløft. Patientinformation og vejledning Brynløft 2 Se yngre og friskere ud Ser du træt og trist ud? Virker dine øjenomgivelser hævede, eller er du generet af tunge øjenlåg? Ved et lille kirurgisk indgreb fjernes den overskydende hud og eventuelle

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor Distributør: BUNDTRADE, Virum Stationsvej 107, 2830 Virum Tlf: 45 85 84 04 post@bundtrade.dk

Læs mere

Hjælp til tørre øjne EN PJECE OM HVORDAN TØRRE ØJNE KAN BEHANDLES

Hjælp til tørre øjne EN PJECE OM HVORDAN TØRRE ØJNE KAN BEHANDLES Hjælp til tørre øjne EN PJECE OM HVORDAN TØRRE ØJNE KAN BEHANDLES D I T SY N E R V I GT I G T Hvad kan være symptomer på tørre øjne? Tørre øjne kan vise sig på mange forskellige måder som for eksempel:

Læs mere

Patientvejledning. Laserbehandling. af karsprængninger på ben Cosmetic

Patientvejledning. Laserbehandling. af karsprængninger på ben Cosmetic Patientvejledning Laserbehandling af karsprængninger på ben Cosmetic Mange oplever med alderen, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Dette skyldes bl.a. alder, graviditet og ændringer

Læs mere

Hårfjerning med laser Cosmetic PATIENTVEJLEDNING

Hårfjerning med laser Cosmetic PATIENTVEJLEDNING 7 Hårfjerning med laser Cosmetic PATIENTVEJLEDNING Laserbehandling for uønsket hårvækst foretages oftest på overlæbe, hage, bikinilinje, ben, armhuler og ryg. Hårfjernelse foregår af flere omgange Hårvæksten

Læs mere

Strålebehandling efter brystoperation

Strålebehandling efter brystoperation Patientinformation Strålebehandling efter brystoperation - stråleterapi Velkommen til Vejle Sygehus Onkologisk Afdeling 1 2 Information om strålebehandling efter brystoperation I forbindelse med strålebehandlingen

Læs mere

Patientvejledning. Home Care Dermaroller. Sådan behandler du selv

Patientvejledning. Home Care Dermaroller. Sådan behandler du selv Patientvejledning Home Care Dermaroller Sådan behandler du selv Efter behandling med Dermaroller hos os, kan du fortsætte behandling hjemme. Det gør du på følgende måde. Dag 1-7 I den første uge efter

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

Ar, fraktioneret CO2-laser, non-ablativ

Ar, fraktioneret CO2-laser, non-ablativ rev. august 2017 - næste rev. august 2019 Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Hvad er fraktioneret

Læs mere

ACTINICA LOTION. Actinica Lotion beskytter huden mod UV-stråling og forebygger visse former for hudkræft

ACTINICA LOTION. Actinica Lotion beskytter huden mod UV-stråling og forebygger visse former for hudkræft ACTINICA LOTION FOREBYGGER visse former for HUDKRÆFT Actinica Lotion beskytter huden mod UV-stråling og forebygger visse former for hudkræft 2 Hvad er hudkræft? Hudkræft er den mest almindelige kræftform.

Læs mere