Vilk}r for. Udvidet Ejerskifteforsikring. Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af. 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vilk}r for. Udvidet Ejerskifteforsikring. Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af. 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31."

Transkript

1 Vilk}r for Udvidet Ejerskifteforsikring Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000 Vilk}r nr. 40-E Marts 2009 Borupvang 4 Telefon Ballerup Fax topdanmarkåtopdanmark.dk

2 Side 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling If»lge Forsikringsaftalelovens Þ 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, som begynder, n}r du har modtaget vilk}rene: Ò Hvis du fx f}r vilk}rene mandag den 1., kan du fortryde aftalen til og med mandag den 15. Ò Hvis fristen udl»ber p} en helligdag, l»rdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nyt}rsaftensdag, kan du vente med at fortryde til den f»lgende hverdag. S}dan fortryder du Hvis du fortryder, er det vigtigt, at du giver os besked, inden fristen udl»ber. Og giver du skriftlig besked - fx pr. brev eller - skal du have sendt beskeden, inden fristen udl»ber. Du kan eventuelt sende dit brev anbefalet og gemme postkvitteringen, hvis du vil have bevis for, at du har fortrudt i tide. Du skal give besked til Topdanmark, Borupvang 4, 2750 Ballerup eller topdanmarkåtopdanmark.dk Personoplysninger mv. Som kunde har du naturligvis mulighed for at se, hvilke personoplysninger vi har om dig. Det vil typisk v{- re oplysninger om navn, adresse, CPR/CVR-nummer og dine forsikringer. Hvis du»nsker at se disse oplysninger, beh»ver du blot at skrive til: Topdanmark Borupvang Ballerup Hvis du ikke»nsker at modtage markedsf»ringsmateriale fremover, beh»ver du blot at skrive til samme adresse. Vi skal informere dig om, at oplysninger om dit kundeforhold registreres centralt i Topdanmark. Provision Vi kan oplyse, at nogle af Topdanmarks medarbejdere f}r provision eller bonus, n}r de s{lger en forsikring. NemKonto Topdanmark benytter NemKonto-systemet til at udbetale penge til dig, hvis vi har registreret dit CPR-/SE/CVR-nummer.

3 Et par ord til indledning Side 3 N}r der i vilk}rene st}r 'du', mener vi dig der er sikret p} policen n{vnt i punkt 2 'Hvem er sikret?'. I vilk}rene finder du ord, som er markeret med *. Det betyder, at ordet er n{rmere forklaret i ordforklaringen. Du finder ordforklaringen bagerst i dine vilk}r.

4 Indhold Side 4 1. Et par ord om Udvidet Ejerskifteforsikring Hvem er sikret? Hvad er omfattet af forsikringen? Hvad er ikke omfattet af forsikringen? Hvad er d{kningen betinget af? Hvilke skader d{kker forsikringen (lovens krav)? Hvilke skader d{kker forsikringen udover lovens krav (udvidet d{kning)? Andre udvidelser udover lovens krav Hvilke skader d{kkes ikke? Hvis skaden er omfattet af anden forsikring Anmeldelse af bygningsskade Erstatningsopg»relse F»lgeudgifter Selvrisiko* Gebyr Indeksregulering Regres Forsikringens ikrafttr{den og oph»r Ejerskifte Forsikringens betaling Anken{vn Juridisk eller anden sagkyndig bestand Lovgivning Ordforklaring - p} ord i vilk}rene, der er markeret med en *... 13

5 Generelt Side 5 1. Et par ord om Udvidet Ejerskifteforsikring Udvidet Ejerskifteforsikring er udf{rdiget i henhold til 'Lov om Forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom mv.' (Lov nr. 391) - en lov, som folketinget vedtog den med ikrafttr{den den , og som senest er {ndret ved lov nr. 437 af Denne lov har flyttet den»konomiske risiko fra s{lger til k»ber for de fleste skader i op til 10 }r efter salget. Dette kr{ver, at s{lger, inden k»bsaftalen bliver indg}et, har fremlagt f»lgende over for k»ber: Ò Ò Ò en autoriseret tilstandsrapport* et tilbud p} en ejerskifteforsikring der opfylder lovens minimumskrav med hensyn til d{kningsomfanget og skriftligt har forpligtet sig til at betale halvdelen af pr{mien* for det fremlagte ejerskiftetilbud. Hvis der ikke kan oprettes en ejerskifteforsikring, skal s{lger orientere k»ber om det. Ud over lovens minimumskrav til ejerskifteforsikringen indeholder Topdanmarks 'Udvidet Ejerskifteforsikring' en r{kke v{- sentlige udvidelser, der fremg}r af tilbuddet og vilk}rene. Forsikringen er udstedt p} baggrund af den udarbejdede tilstandsrapport*. Tilstandsrapporten* er en del af Udvidet Ejerskifteforsikring. Hvis tilstandsrapporten* er suppleret med et ekstra till{g, der indeholder oplysninger, som udbygger oplysningerne i tilstandsrapporten*, er till{gget ikke omfattet af Huseftersynsordningen. Det er kun tilstandsrapporten*, der danner grundlaget for Udvidet Ejerskifteforsikring.

6 Udvidet Ejerskifteforsikring Side 6 2. Hvem er sikret? 3. Hvad er omfattet af forsikringen? 4. Hvad er ikke omfattet af forsikringen? 5. Hvad er d{kningen betinget af? 6. Hvilke skader d{kker forsikringen (lovens krav)? Den sikrede* er den forsikringstager* (k»- ber) der st}r i policen. Forsikringen omfatter alle bygninger p} ejendommen, medmindre det fremg}r af tilstandsrapporten*, at de ikke er unders»gt af den bygningssagkyndige* eller andet fremg}r af policen eller vilk}rene. Forsikringen omfatter ikke 1) udend»rs sv»mmebassiner og dertil h»rende pumper og installationer, 2) markiser, 3) baldakiner, D{kningen er betinget af: 1) at skaden/skaderisikoen var til stede, da sikrede* overtog ejendommen, og 2) at skaden/skaderisikoen bliver konstateret og anmeldt i forsikringstiden. Forsikringen d{kker udbedring af aktuelle skader samt fysiske forhold ved bygningerne, der giver n{rliggende risiko for skader p} de forsikrede bygninger eller bygningsdele. Ved bygningsskade forst}s brud, l{kage, deformering, sv{kkelse, revnedannelse,»del{ggelse eller andre fysiske forhold i bygningen, der neds{tter bygningernes v{rdi eller brugbarhed n{vnev{rdigt i forhold til tilsvarende intakte bygninger af Hvidevarer er omfattet af forsikringen, hvis de udg»r en del af bygningen. 4) antenner, 5) andre genstande/forhold, som ikke er omfattet af huseftersynet*, medmindre genstanden/forholdet er d{kket efter punkt 7 C eller 7 E. samme alder i almindelig god vedligeholdelsesstand. Manglende bygningsdele kan v{re en skade. Ved n{rliggende risiko for skade forst}s, at der erfaringsm{ssigt vil udvikle sig en skade, hvis der ikke s{ttes ind med s{rligt omfattende vedligeholdelsesarbejder eller andre forebyggende foranstaltninger. 7. Hvilke skader d{kker forsikringen udover lovens krav (udvidet d{kning)? A Ulovlige* bygningsindretninger i beboelsesbygning(er) Forsikringen d{kker ulovlige* indretninger i beboelsesbygningen, hvis indretningerne er i uoverensstemmelse med byggelovgivningen* p} opf»relses-/udf»relsestidspunktet. B Ulovlige* installationer i beboelsesbygning(er) Forsikringen d{kker ulovlige* vand-, varme-, gas-, olie-, afl»bs- og el-installationer i beboelsesbygningen, hvis de ikke opfylder lovkravene p} opf»relses-/udf»relsestidspunktet. Det er en betingelse for d{kning, at 1) du ikke kan opn} dispensation* hos myndighederne, og at 2) indretningen er ulovlig* i henhold til byggelovgivningen* p} tidspunktet for skadeanmeldelsen. Forsikringen d{kker ikke en eventuel manglende h»jde mellem gulv og loft i beboelsen. Det er en betingelse for d{kning, at 1) du ikke kan opn} dispensation* hos myndighederne, og at 2) installationen er ulovlig* i henhold til byggelovgivningen* p} tidspunktet for skadeanmeldelsen. Forsikringen d{kker ikke ulovlige* el-installationer mellem det oprindelige loft og et eventuelt nedh{ngt loft.

7 Udvidet Ejerskifteforsikring Side 7 C Ulovlige* kloak- og stikledninger* Forsikringen d{kker ulovlige* kloak- og stikledninger* uden for den/de forsikrede bygninger, hvis de ikke opfylder lovkravene p} opf»relses-/udf»relsestidspunktet. Det er en betingelse for d{kning, at 1) du ikke kan opn} dispensation* hos myndighederne, og at 2) kloak-/stikledningen* er ulovlig* i henhold til byggelovgivningen* p} tidspunktet for skadeanmeldelsen. D Installationers manglende funktion i beboelsesbygning(er) Forsikringen d{kker ventilationsanl{g, vand-, varme-, gas-, olie-, afl»bs- og el-installationer i beboelsesbygningen, der ikke er funktionsdygtige. En installation er ikke funktionsdygtig, n}r den ikke virker eller n}r funktionen er v{- sentligt* nedsat. Dr{n* i eller under beboelsesbygningen, er ikke d{kket. E Forhold ved grunden Forsikringen d{kker forhold ved grunden der medf»rer en v{sentlig skade p} beboelsesbygningen. Eventuelle forbedringer der sker i forbindelse med udbedring af skaden, er ikke d{kket af forsikringen, herunder manglende dr{n*. Forsikringen omfatter ikke skader der skyldes, at installationer (fx omfangsdr{n, br»nde, nedsivningsanl{g og septiktanke*) i eller p} grunden ikke fungerer eller helt mangler. F Kosmetisk d{kning I forbindelse med en d{kningsberettiget skade under punkt 6 eller punkt 7, d{kker forsikringen kosmetiske forskelle mellem beskadigede og ubeskadigede fliser og klinker i badev{relse og toilet samt beskadiget og ubeskadiget sanitet* i badev{relse og toilet. Ved en d{kningsberettiget skade p} fliser og klinker i badev{relse og toilet, kan du i samarbejde med os v{lge at f} udskiftet ubeskadigede fliser og klinker i et afgr{nset areal, svarende til gulv eller v{gge afh{ngig af hvor skaden er, mod en egenbetaling p} 50 % af udgifterne. V{lger du ikke denne l»sning, vil kun hele den skaderamte flade fx gulv eller v{g blive udskiftet, selvom det ikke er muligt at skaffe fliser eller klinker, der er identiske med de andre fliser og klinker i rummet. Ved en d{kningsberettiget skade p} sanitet* i badev{relse og toilet, kan du i samarbejde med os v{lge at f} udskiftet ubeskadiget sanitet* i det skaderamte rum, mod en egenbetaling p} 50 % af udgifterne. V{lger du ikke denne l»sning, vil kun det beskadigede sanitet* blive udskiftet, selvom det ikke er muligt at skaffe sanitet*, der er identiske med andet sanitet* i rummet. Det er en foruds{tning for denne d{kning, at det ikke er muligt at skaffe fliser, klinker og sanitet*, der er identisk med det beskadigede.

8 Udvidet Ejerskifteforsikring Side 8 G Forurening af grunden Forsikringen d{kker forurening af grunden, hvis milj»myndighederne eller andre myndigheder har meddelt sikrede* p}bud om oprensning eller afv{rgeforanstaltninger, med op til kr. i forsikringsperioden, n}r der ikke kan opn}s erstatning for disse f»lger fra anden forsikring, fx milj»forsikring*. Hvis erstatning fra anden side ikke n}r op p} kravet, betaler Topdanmark differencen, dog maks kr. i forsikringstiden. Eventuelt v{rditab er ikke d{kket. H Lovligg»relse (for»gede byggeudgifter) I forbindelse med en d{kningsberettiget skade/forhold p} beboelsesbygningen under punkt 6 eller punkt 7, erstatter vi for-»gede byggeudgifter som er n»dvendige for at opfylde de krav som byggemyndighederne stiller p} skadeanmeldelsestidspunktet, i henhold til byggelovgivningen* eller afstandskrav i henhold til milj»lovgivningen*. Erstatningen er begr{nset til kr. pr. skade og h»jst med kr. i alt i forsikringens l»betid. Det er en betingelse for erstatning, at 1) udgifterne vedr»rer de dele af beboelsesbygningen, der bliver erstattet og, at 2) det ikke er muligt at opn} dispensation* fra de nye regler i byggelovgivningen* eller milj»lovgivningen* 8. Andre udvidelser ud over lovens krav Udvidet Ejerskifteforsikring d{kker ogs} i perioden fra den dato tilstandsrapporten* er udarbejdet og frem til overtagelsen. 9. Hvilke skader d{kkes ikke? A Forhold, der er n{vnt i tilstandsrapporten*, medmindre forholdet er klart forkert beskrevet i rapporten. Et forhold anses for klart forkert beskrevet, hvis beskrivelsen er misvisende eller klart ufyldestg»rende, s} sikrede* ikke p} grundlag af rapporten har haft mulighed for at tage forholdets reelle karakter, omfang eller betydning i betragtning. B Bygningens funktionsforhold (planl»sning, indretning m.v. og almindelig brugbarhed i»vrigt), forhold vedr»rende bygningens overensstemmelse med servitutter eller lovlighed i henhold til offentligretlige forskrifter samt {stetiske eller arkitektoniske forhold. Er der som f»lge af det p}g{ldende forhold sket en skade p} bygningen, eller er der n{rliggende risiko for skade i henhold til vilk}renes punkt 6, d{kkes skaden. C Forhold, som det godtg»res, at sikrede* havde kendskab til, f»r sikrede* overtog eller p} lignende m}de fik r}dighed over ejendommen. D Skader og n{rliggende risiko for skader i bygningsdele, hvis det er anf»rt i tilstandsrapporten*, at den p}g{ldende bygningsdel sk»nnes at v{re gjort utilg{ngelig for den bygningssagkyndige I forbindelse med bygningsgennemgangen, fx tillukkede lemme og placering af m»bler over kryberumslemme. E Forhold, som sikrede* enten har f}et d{kket i henhold til en garanti eller har undladt at kr{ve d{kket i henhold til tredjemands garanti, fx i forhold til s{lger eller i henhold til de entrepriseretlige regler. F Forhold der alene best}r i s{dvanligt slid eller bygningens manglende vedligeholdelse, medmindre der som f»lge af det p}g{ldende forhold er sket en skade eller er n{rliggende risiko for skade p} bygningen. G Forhold, der alene best}r i udl»b af konstruktioners eller materialers samt bygningsdeles s{dvanlige levetid.

9 Udvidet Ejerskifteforsikring Side 9 H F»lgeskader, der er for}rsaget af forhold, som sikrede* p} grundlag af oplysninger i tilstandsrapporten* burde have udbedret, s} f»lgeskaden i s} fald ikke var opst}et. I Skader/f»lgeskader, der er opst}et, efter at udbedring af en tilsvarende skade er blevet d{kket, hvis sikrede* i den forbindelse blev gjort opm{rksom p}, at en tilsvarende skade kunne opst} igen, hvis }rsagen til skaden ikke blev udbedret eller fjernet. J Bagatelagtige forhold, der er umiddelbart synlige for en ikke-sagkyndig k»ber. 10. Hvis skaden er omfattet af anden forsikring D{kningen bortfalder, hvis samme risiko er d{kket af anden forsikring fx bygningsforsikring. 11. Anmeldelse af bygningsskade 12. Erstatningsopg»relse Bygningsskaden/forholdet skal v{re konstateret og skriftligt anmeldt til Topdanmark i forsikringstiden. A Skaden skal anmeldes hurtigt Har du en skade, der kan v{re d{kket af forsikringen, skal den hurtigst muligt anmeldes til Topdanmark. B Forsikringstager* har bevisbyrden Det er dig som forsikringstager*, der skal sandsynligg»re/bevise, at der er tale om en skade eller et ulovligt* forhold, jf. punkt 6 eller punkt 7. A Erstatningen beregnes som nyv{rdierstatning*. B Skaden bliver opgjort til det bel»b, det umiddelbart efter skadeopg»relsen vil koste at reparere eller genoprette det beskadigede som nyt med samme byggem}de og p} samme sted. C Udbedring af skade skal aftales med Topdanmark Udbedring af skade, nedrivning, fjernelse eller destruktion af det beskadige m} kun ske efter aftale med Topdanmark. Du m} foretage en forel»big udbedring, hvis den er n»dvendig for at afv{rge alvorligere f»lger, men eventuelt udskiftede dele skal opbevares, indtil skadesagen er afsluttet. Ved vurderingen indg}r bl.a. forholdet mellem den tid genstanden/bygningsdelen har v{ret anvendt og dens s{dvanlige levetid. De vejledende regler, for vores vurdering fremg}r af 'Levetidstabeller - Bygningsforsikring for 1- og 2-familiehuse samt fritidshuse'*, som er udarbejdet af Forsikring & Pension. C Ved beskadigelse af kosmetisk art samt farveforskelle mellem det erstattede og de resterende genstande erstatter vi kun i henhold til punkt 7F. D Er det beskadigede p} grund af slid og {lde forringet med mere end 30 % i forhold til nyv{rdien*, kan erstatningen fasts{ttes under hensyn til denne v{rdiforringelse*. E Topdanmark har kun pligt til at udbetale erstatning, hvis det p}g{ldende forhold bliver udbedret, eventuelt ved genanskaffelse eller udskiftning med noget tilsvarende.

10 Udvidet Ejerskifteforsikring Side 10 F Skade p} h}rde hvidevarer bliver erstattet efter f»lgende regler: Alder Erstattes med f»lgende procenter af nyv{rdien* 0-4 }r 100 % 4-5 }r 65 % 5-6 }r 50 % 6-7 }r 40 % 7-8 }r 30 % 8 }r og derover 20 % Udgifter til reparation erstattes efter tilsvarende regler. 13. F»lgeudgifter I forbindelse med en skade, der er d{kket af forsikringen, betaler vi ogs} rimelige og n»dvendige merudgifter ved: A Redning, bevaring og oprydning, herunder fjernelse af bygningsrester, der if»lge skadeopg»relsen ikke kan anvendes. B Ud- og indflytning samt opmagasinering af indbo som f»lge af, at ejendommen m} fraflyttes i indtil 1 }r. C Fraflytning af egen privatbolig samt genhusning i indtil 1 }r. 14. Selvrisiko* A Selvrisiko pr. d{kket skade Udvidet Ejerskifteforsikring har den selvrisiko*, der st}r p} policen. Selvrisikoen* bliver beregnet pr. skades}rsag og fratr{kkes i erstatningsudbetalingen. G Ved d{kning af ulovlige* kloak- og stikledninger* jf. punkt 7C, bliver erstatningen afskrevet p} grund af slid og {lde efter f»lgende tabel. Alder Erstattes med f»lgende procenter af nyv{rdien* 0-20 }r 100 % }r 70 % }r 55 % }r 40 % Over 51 }r 20 % D Dokumenteret tab af lejeindt{gt for udlejet v{relse/bolig i indtil 1 }r. indirekte* tab er ikke d{kket. F Er du skyld i, at udbedringen bliver forsinket, erstatter vi ikke de merudgifter eller huslejetab, der er forbundet med forsinkelsen. G Eventuelle besparelser eller erstatning fra anden side bliver fratrukket i erstatningen. C H}rde hvidevarer Der g{lder ikke nogen selvrisiko* for skader p} h}rde hvidevarer. Her g{lder kun den afskrivning, der er n{vnt under punkt 12F, Erstatningsopg»relse. B Den samlede selvrisiko I den 5-}rige eller 10-}rige forsikringsperiode kan den samlede selvrisiko* ikke overstige den selvrisiko*, der st}r p} policen. 15. Gebyr Gebyr for serviceydelser Topdanmark har ret til at beregne gebyrer til d{kning af omkostninger for serviceydelser fx opkr{vninger, ekspeditioner og andre ydelser i forbindelse med police- og skadebehandling. Gebyrerne fremg}r af prislisten p} Bel»bene kan ogs} blive oplyst ved henvendelse til Topdanmark.

11 Udvidet Ejerskifteforsikring Side Indeksregulering A Selvrisikoen* indeksreguleres hvert 3. }r pr. 1. januar efter Danmarks Statistiks nettoprisindeks, jf. Lov om beregning af et nettoprisindeks. Reguleringen sker f»rste gang pr. 1. januar Denne regulering sker p} grundlag af den }rlige procentvise {ndring i nettoprisindekset, beregnet ud fra indekset i september m}ned. Det regulerede bel»b bliver afrundet opad til det n{rmeste hele kronebel»b, der kan deles med 1000, og sker p} grundlag af det p} reguleringstidspunktet g{ldende bel»b f»r afrunding. Justitsministeren bekendtg»r hvert 3. }r det afrundede bel»bs st»rrelse. B Pr{mien*, der er anf»rt p} policen, indeksreguleres pr. 1. januar. Indeksreguleringen sker i takt med {ndringen i det summariske l»nindeks for den private sektor, som Danmarks Statistik offentligg»r. Oph»rer udgivelsen af det p}g{ldende indeks, kan Topdanmark anvende et andet indeks, der offentligg»res af Danmarks Statistik. 17. Regres I det omfang Topdanmark udbetaler erstatning, indtr{der Topdanmark i sikredes* ret. 18. Forsikringens ikrafttr{den og oph»r A Udvidet Ejerskifteforsikring g{lder fra den dato, hvor tilstandsrapporten* er udarbejdet, og g{lder enten indtil 5-}rsdagen eller indtil 10-}rsdagen (se policen) fra den overtagelsesdag der er fastsat i k»bsaftalen. Forsikringen udl»ber uden du f}r en s{rlig meddelelse om det. B Er d{kningsperioden 5 }r, kan du forl{nge forsikringen i yderligere 5 }r, medmindre ejendommen ikke er forsvarligt vedligeholdt. Forl{ngelsen skal ske inden udl»bet af den f»rste du at forl{nge d{kningsperioden til 10 }r, skal du tr{ffe n{rmere aftale om det med Topdanmark. 19. Ejerskifte Forsikringen oph»rer ved ejerskifte og d{kker ikke i forhold til den nye ejer, panthaver eller andre tredjem{nd efter den nye ejer at oprette en ejerskifteforsikring i Topdanmark, skal vi kontaktes. I tilf{lde af ejerskifte, der sker f»r forsikringens oph»rstidspunkt, tilbagebetaler Topdanmark pr{mien* for den resterende del af forsikringsperioden efter f»lgende regler: Ò inden for 1 }r efter forsikringen er tr}dt i kraft, tilbagebetales 40 % af den betalte pr{mie* Ò inden for 2 }r 30 % Ò inden for 3 }r 15 % Ò inden for 4 }r 10 % Ò inden for 5 }r 5 % Dette g{lder ogs}, selv om forsikringen er oprettet med en 10-}rig d{kningsperiode.

12 Udvidet Ejerskifteforsikring Side Forsikringens betaling A Pris og afgifter Prisen bliver fastsat efter Topdanmark g{ldende tarif. Sammen med bel»bet opkr{ver vi stempelafgift og andre afgifter til det offentlige i henhold til g{ldende lovgivning. B Udgifter ved opkr{vningen Forsikringstageren* betaler alle udgifter i forbindelse med opkr{vningen. C Rettidig betalingsdag Bel»bet d{kker den samlede 5-}rige eller 10-}rige periode, og bliver opkr{vet med oplysning om sidste rettidige betalingsdag. D For sen betaling Bliver bel»bet ikke betalt rettidigt, sender Topdanmark et rykkerbrev. For hvert rykkerbrev Topdanmark sender, opkr{ver vi et gebyr. Gebyret fremg}r af prislisten p} Bel»bet kan ogs} blive oplyst ved henvendelse til Topdanmark. Bliver bel»bet ikke betalt inden for den frist der st}r i rykkerbrevet fra Topdanmark, oph»rer forsikringen. 21. Anken{vn A Klagemulighed Er der opst}et uenighed mellem sikrede* og Topdanmark om forsikringsforholdet, og har en ny skriftlig henvendelse til selskabet ikke givet et tilfredsstillende resultat, kan sikrede* klage til: Anken{vnet for Forsikring Anker Heegaards Gade K»benhavn V Tlf.: mellem kl. 10 og 13. B S}dan kan der klages Klageren skal sende klagen til Anken{vnet p} et s{rligt klageskema og betale et mindre gebyr. Gebyret bliver betalt tilbage, hvis klageren helt eller delvist f}r medhold i klagen, hvis klagen bliver afvist, eller hvis klageren selv tilbagekalder klagen. Klageskema og girokort til betaling af gebyr kan f}s hos: 1. Topdanmark 2. Anken{vnet for Forsikring Juridisk eller anden sagkyndig bistand Udvidet Ejerskifteforsikring d{kker ikke eventuelle udgifter til advokat eller anden sagkyndig bistand. 23. Lovgivning Dansk lovgivning, blandt andet lov om finansiel virksomhed og lov om forsikringsaftaler, danner grundlag for forsikringsaftalen.

13 Ordforklaring Side 13 Byggelovgivningen Bygningsreglement Du kan ikke bare g»re, hvad du vil med dit hus. En lang r{kke love og regler regulerer dine muligheder for om- og tilbygning, det kan fx v{re tinglysning, servitutter, lokalplaner, Byggeloven mv. I visse tilf{lde skal du ogs} have kommunens tilladelse til at forandre din bolig. Et bygningsreglement er et regels{t som i detaljer fort{ller, hvordan et byggeri kan/skal udf»res for at v{re h}ndv{rksm{ssigt korrekt samt teknisk og sikkerhedsm{ssigt forsvarligt. Det er Erhvervs- og Byggestyrelsen og Erhvervsministeriet, som administrerer bygningsreglementerne. Bygningssagkyndig Dispensation hos myndighederne Dr{n Dr{nr»r Faskine Forsikringstager Huseftersynet Indirekte tab Kloak- og stikledninger Et huseftersyn bliver udf»rt af en bygningssagkyndig, som Erhvervs- og Byggestyrelsen har beskikket. Den bygningssagkyndige repr{senterer hverken k»ber eller s{lger. Hans opgave er at give et professionelt og uvildigt billede af bygningens synlige skader. Nogle forhold, der er ulovlige efter byggelovgivningen kan dispenseres. Derfor skal du altid s»ge om dispensation hos de rette myndigheder (fx kommunen eller Sikkerhedsstyrelsen) inden du anmelder et forhold til os. Vi hj{lper dig gerne med at s»ge om dispensation. R»rsystem til afledning af vand fra et omr}de. Se ogs} dr{nr»r. Ut{t r»r, der opsamler og bortleder overskydende vand i jorden. En faskine er et hulrum i jorden fyldt med en kasse, sten el.lign., som regnvandet fra taget p} en bygning ledes hen til. Faskinen fungerer som et midlertidigt depot for vandet. Fra faskinen synker regnvandet stille og roligt ned i undergrunden. Ved forsikringstager forst}r vi den, der har indg}et aftalen med Topdanmark. Den gennemgang, der foretages af en bygningssagkyndig, og som danner grundlag for udarbejdelse af en tilstandsrapport. Indirekte tab, fx merforbrug af el eller tab af vand eller olie, er ikke d{kket. Kloak- og stikledninger er A. r»rf»ring i jord til vand, varme, gas, olie og afl»bsinstallationer, B. br»nde, C. skjulte elkabler til ejendommens str»mforsyning og rumopvarmning Hvis ejendommen ikke er tilsluttet f{lles kloakanl{g, d{kker vi ledninger fra beboelsesbygningen og indtil egen septiktank*/rensningsanl{g. Vi d{kker ikke selve septiktanken*/rensningsanl{gget samt installationer videre herfra. Dr{n* og faskiner* er ikke kloakinstallationer, og er derfor ikke d{kket af forsikringen.

14 Ordforklaring Side 14 Levetidstabeller 'Levetidstabeller - Bygningsforsikring for 1- og 2-familiehuse samt fritidshuse' er en samling af levetidstabeller for bygningsdele, vvs-anl{g og el-anl{g. Du kan se de vejledende regler for afskrivning for v{rdiforringelse p} Milj»forsikring Milj»lovgivningen Nyv{rdi Pr{mie Sanitet Selvrisiko Septiktank Sikrede Tilstandsrapport Ulovlig En milj»forsikring d{kker erstatningsansvar for skade tilf»jet personer eller ting som f»lge af forurening. Milj»love, bekendtg»relser og vejledninger, fx: Milj»beskyttelsesloven, Naturbeskyttelsesloven, Vandforsyningsloven, Havmilj»loven, Planloven, lov om kemiske stoffer og produkter samt den offentlige regulering og forvaltning. Skaden opg»res til nyv{rdi - det vil sige til, hvad det koster at reparere huset eller bygge et nyt hus. Dette g{lder dog ikke, hvis huset fx ikke er godt vedligeholdt eller er pr{get af slid og {lde (se 'v{rdiforringelse'). Prisen for en forsikring. Ved sanitet forst}r vi h}ndvaske, wc-kummer, fod-/badekar, bideter og cisterner. Selvrisiko er den del af erstatningen, du selv skal betale, hvis du f}r en skade. P} din police vil det fremg}, hvor meget det maksimale selvrisikobel»b udg»r i hele forsikringens levetid. Beholder, hvori urenhederne i spildevandet nedbrydes bakteriologisk, og faste partikler tilbageholdes. Sikrede er den, der har ret til ydelsen, hvis en forsikringsydelse kommer til udbetaling. En tilstandsrapport er en skadesrapport som er udarbejdet af en beskikket bygningssagkyndig*, der har foretaget en visuel gennemgang af bygningerne. Den fort{ller om synlige skader eller forhold ved bygningerne, som kan udvikle sig til skader. N}r der i vilk}rene st}r 'ulovlig', betyder det, at forholdet er i strid med den lovgivning der var g{ldende p} omr}det, p} op- eller udf»relses tidspunktet. Dette kan eksempelvis v{re, at s{lger har {ndret el-installationerne, s} de er i strid med st{rkstr»msreglementets krav p} udf»relsestidspunktet. Vi ser blandt andet p}, om der i bygningsreglementet* er/var konkrete krav til selve konstruktionen p} op- eller udf»relsestidspunktet eller om der blot er/var tale om krav til, hvordan konstruktionen skal fungere (funktionskrav). Et eksempel p} et konkret krav til udf»relsen kan v{re et krav til afstandslister af en bestemt tykkelse. Et eksempel p} et krav til hvordan konstruktionen skal fungere kan v{re et krav om, at tagkonstruktionen skal have tilstr{kkelig ventilation.

15 Ordforklaring Side 15 V{rdiforringelse V{rdiforringelse er et udtryk for det v{rditab en bygningsdel f}r, som f»lge af slid og {lde. Det betyder, at erstatningen kan blive reduceret, hvis den beskadigede bygningsdel/genstand er pr{get af slid og {lde og v{rdiforringelsen er mere end 30 %. Ved en vurdering af dette indg}r blandt andet forholdet mellem den tid bygningsdelen/genstanden har v{ret anvendt og dens formodede levetid. (se 'levetidstabeller') I disse tilf{lde m} du betale en del af skaden selv. Du f}r jo noget v{sentligt bedre end det, du havde. V{sentligt, i forbindelse med punkt 7D, eksempler p} Her kan du se nogle eksempler p}, hvad vi betragter som v{sentligt, i forbindelse med punkt 7D. Ò Kun en begr{nset del af gulvet kan varmes op af gulvvarmen, Ò Radiatorerne kan ikke varme lokalet op til en stuetemperatur, der er rimelig i forhold til husets alder. Borupvang 4 Telefon Ballerup Fax topdanmarkåtopdanmark.dk

Forsikringsvilk}r for Ejerskifteforsikring. Nr. 29-M Januar 2008

Forsikringsvilk}r for Ejerskifteforsikring. Nr. 29-M Januar 2008 Nr. 29-M Januar 2008 Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000. Side 1 af 6 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved

Læs mere

Forsikringsvilk}r for Udvidet Ejerskifteforsikring. Nr. 30-E Januar 2008

Forsikringsvilk}r for Udvidet Ejerskifteforsikring. Nr. 30-E Januar 2008 Nr. 30-E Januar 2008 Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000. Side 1 af 7 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved

Læs mere

Vilk}r Ejerskifteforsikring Ejerlejlighed. Nr L Januar 2008

Vilk}r Ejerskifteforsikring Ejerlejlighed. Nr L Januar 2008 Nr. 22-2-L Januar 2008 Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000. Side 1 af 7 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved

Læs mere

Borupvang 4 Telefon Ballerup Fax

Borupvang 4 Telefon Ballerup Fax Nr. 26-S Januar 2008 Side 1 af 5 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i Lov om visse forbrugeraftaler, jf. lovbekendtg»relse

Læs mere

EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011

EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011 EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011 For forsikringen gælder ud over disse betingelser de klausuler, der er anført på policen. Forsikringsbetingelserne er indholdet af den aftale, der gælder mellem dig

Læs mere

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen?

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. I henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. For Standarddækningen

Læs mere

Murtype Mursten/beton/tr{hus Opvarmningsform Olie/Gas/Fj.varme

Murtype Mursten/beton/tr{hus Opvarmningsform Olie/Gas/Fj.varme Siesbye Kapsch Bredgade 30 1260 K»benhavn K Side: 1 Tilbud p} Her f}r I et tilbud p} forsikring af huset, p} adressen Galionsvej 48, 1437 K»benhavn K. Tilbuddet er givet p} baggrund af tilstandsrapport

Læs mere

December 2000. Vilkår for. Ejerskifteforsikring. Tornegade 8 3700 Rønne Telefon 56 93 00 00 Fax 56 93 00 02 www.bornholmsbrand.dk

December 2000. Vilkår for. Ejerskifteforsikring. Tornegade 8 3700 Rønne Telefon 56 93 00 00 Fax 56 93 00 02 www.bornholmsbrand.dk December 2000 Vilkår for Ejerskifteforsikring Tornegade 8 3700 Rønne Telefon 56 93 00 00 Fax 56 93 00 02 www.bornholmsbrand.dk Ejerskifteforsikring Forsikringen har kun gyldighed for ejendomme, der er

Læs mere

DanBolig 27. august 2010. Ejerskifte pris 7.025 kr. 2010 Indeks

DanBolig 27. august 2010. Ejerskifte pris 7.025 kr. 2010 Indeks DanBolig Lemvig Vestergade 31 7620 Lemvig Tilbud om forsikring P} baggrund af dine oplysninger f»lger her tilbud p} den forsikring, du har efterspurgt: pris 7.025 kr. 2010 Indeks Tilbud for forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Ejerskifteforsikringen er udarbejdet i relation til lov nr. 437 af 31.05.2000 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom og i tilslutning til

Læs mere

Tilbud. 21. maj Rene Carlsen Overblikket 15 Rodskov 8543 Hornslet. Kundenr B Tilbudsnr Tegner OKE

Tilbud. 21. maj Rene Carlsen Overblikket 15 Rodskov 8543 Hornslet. Kundenr B Tilbudsnr Tegner OKE Tilbud Her f}r du et tilbud p} dine forsikringer Tak for din interesse for vores forsikringer. Tilbuddet g{lder i 14 dage Du kan bestille forsikringerne med det samme ved at udfylde underskriftsbladet

Læs mere

Ejerskifteforsikring Forsikringsvilkår nr. 45-7, april 2003

Ejerskifteforsikring Forsikringsvilkår nr. 45-7, april 2003 Ejerskifteforsikring Forsikringsvilkår nr. 45-7, april 2003 1.00 Hvem er sikret Forsikringstageren er sikret som ejer af ejendommen. 2.00 Hvad omfatter forsikringen 2.10 Forsikringen omfatter 1. Alle bygninger

Læs mere

EJERSKIFTEFORSIKRING 10 ÅRIG

EJERSKIFTEFORSIKRING 10 ÅRIG EJERSKIFTEFORSIKRING 10 ÅRIG 01-01-2011 For forsikringen gælder ud over disse betingelser de klausuler, der er anført på policen. Forsikringsbetingelserne er indholdet af den aftale, der gælder mellem

Læs mere

Boligtilbolig.dk A/S 23. marts 2011. S{lgeransvar pris 1.434 kr. 2011 Indeks

Boligtilbolig.dk A/S 23. marts 2011. S{lgeransvar pris 1.434 kr. 2011 Indeks Boligtilbolig.dk A/S 23. marts 2011 K»benhavn Asylgade 13 5000 Odense C Tilbud om forsikring P} baggrund af dine oplysninger f»lger her tilbud p} den forsikring, du har efterspurgt: pris 1.434 kr. 2011

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER EJERSKIFTEFORSIKRING. Forsikringsbetingelser 1104. Indhold Side Indhold Side

FORSIKRINGSBETINGELSER EJERSKIFTEFORSIKRING. Forsikringsbetingelser 1104. Indhold Side Indhold Side FORSIKRINGSBETINGELSER EJERSKIFTEFORSIKRING Forsikringsbetingelser 1104 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg, tilstandsrapporten og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Bilag juni Fb Byg Hvidovre Aps Gr»nttorvet 6, Valby. Forsikringsnummer E Tilbud p} byggeskadeforsikring

Bilag juni Fb Byg Hvidovre Aps Gr»nttorvet 6, Valby. Forsikringsnummer E Tilbud p} byggeskadeforsikring Bilag 12.2 25. juni 2018 Fb Byg Hvidovre Aps Gr»nttorvet 6, 1 2500 Valby Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Landlystvej 42, 2650

Læs mere

E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G

E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G Almindelige forsikringsbetingelser nr. 215-1 1. Sikrede...Side 2 2. Forsikringens dækningsomfang...side 2 3. Hvilke forhold er dækket...side 2 4. Undtagelser fra

Læs mere

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen?

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. I henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. For Standarddækningen

Læs mere

Vilkår for Hund 09-2 August 2009

Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge Forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelses fristen er

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r Klitbyg Asger Andersen Ternev{nget 1 4060 Kirke S}by Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Vestergade 18, 4330 HVALS@ med f»lgende

Læs mere

Betingelser. Ejerskifteforsikring. Nr. 5047. Ejerskifteforsikring

Betingelser. Ejerskifteforsikring. Nr. 5047. Ejerskifteforsikring Betingelser Ejerskifteforsikring Ejerskifteforsikring Nr 5047 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesbestemmelser 1 Hvem er dækket? 3 2 Ved skade 3 3 Anden forsikring 3 4 Opkrævning af præmie og afgifter 3

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms Kraninvest S»ndre Strandvej 82 3000 Helsing»r Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Gl Strandvej 163, 3050 HUMLEB#K med f»lgende matrikelnr.

Læs mere

Vilkår for tophjælp fritidshus

Vilkår for tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 Vilkår for tophjælp fritidshus - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r Copenhagen Property Construction Aps Store Kongensgade 44A, 1 1264 K»benhavn K Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Store Kongensgade

Læs mere

Forsikringsbetingelser EJERSKIFTEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser EJERSKIFTEFORSIKRING EJERSKIFTEFORSIKRING Pkt. 4 5 6 7 8 9 0 4 5 Tekst Sikret Forsikringens dækningsomfang Hvilke forhold er dækket Undtagelser fra dækningen Ulovlighedsdækning Hvorledes beregnes erstatningen Selvrisiko Regres

Læs mere

Betingelser. Ejerskifteforsikring. Nr. 5045. Ejerskifteforsikring

Betingelser. Ejerskifteforsikring. Nr. 5045. Ejerskifteforsikring Betingelser Ejerskifteforsikring Ejerskifteforsikring Nr 04 Indholdsfortegnelse Afsnit 1 Fællesbestemmelser Afsnit Ejerskifteforsikring 1 Sikrede Anmeldelse af skade Anden forsikring 4 Præmie og stempelafgift

Læs mere

Forsikringsbetingelser Ejerskifteforsikring 10-årig Forsikringsbetingelser nr. E31 med udvidet dækning 1. maj 2012

Forsikringsbetingelser Ejerskifteforsikring 10-årig Forsikringsbetingelser nr. E31 med udvidet dækning 1. maj 2012 Forsikringsbetingelser Ejerskifteforsikring 10-årig Forsikringsbetingelser nr. E31 med udvidet dækning 1. maj 2012 1. Hvem er sikret på policen Sikret på policen er den i policen oplyste forsikringstager

Læs mere

Arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikring Indhold Forsikringsbetingelser i tilslutning til g{ldende lov om forsikringsaftaler. 100 Generelle betingelser 101 Betaling af pr{mie 102 Forsikringens varighed og opsigelse 103 Indeksregulering 104 #ndring

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms Oxdal Nord Aps N»rregade 3 2 6600 Vejen Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Strandparken 6-8, 8410 R@NDE med f»lgende matrikelnr.

Læs mere

Vilkår for Hund 09-3 August 2009

Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Fortrydelsesret Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har købt forsikringen. Hvis du fortryder købet, er det ikke bindende for dig. Fortrydelsesretten

Læs mere

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153 Betingelser Sælgeransvarsforsikring Sælgeransvarsforsikring Nr 5153 5153 Sælgeransvar Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 1 Sælgeransvarsforsikring 1 Hvem er dækket 4 2 Ved skade 4 3 Anden forsikring 4 4

Læs mere

VILKÅR FOR NETBANKFORSIKRING (02/11)

VILKÅR FOR NETBANKFORSIKRING (02/11) Ord og begreber markeret med * i vilkårene er nævnt i alfabetisk orden i Ordforklaringen. Ordforklaringen skal betragtes som en del af vilkårene. Hvis samme ord eller begreb anvendes flere gange i samme

Læs mere

All Risks forsikring Nytegnet 01.02.2014

All Risks forsikring Nytegnet 01.02.2014 Hotel Kongens Ege Aps Borupvang 4 2750 Ballerup All Risks forsikring for udlejningsejendom, erhverv I denne police og i vilk}rene, er der oplysninger om de forsikringer, som vi har aftalt med jer. Det

Læs mere

Vilkår for Olieforureningsforsikring. i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49.

Vilkår for Olieforureningsforsikring. i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49. Vilkår for Olieforureningsforsikring i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49. Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning....3 2. Hvem er sikret....3 3. Hvad

Læs mere

E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G

E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G Forsikringsbetingelser nr. DBF.1.1.07 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Hvilke forhold er dækket 4. Undtagelser fra dækning 5. Erstatningsberegning 6.

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring. Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF

Sælgeransvarsforsikring. Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF Sælgeransvarsforsikring Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF.19.1.19 Indhold 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Betingelser for dækning 4. Hvilke forhold er dækket 5. Anmeldelse af skaden

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er el-installation. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er el-installation. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem. Tilbud Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer L{s tilbuddet igennem Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er el-installation. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet

Læs mere

E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G

E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G E J E R S K I F T E F O R S I K R I N G Forsikringsbetingelser nr. DBF.1.1.12 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Hvilke forhold er dækket 4. Undtagelser fra dækning 5. Erstatningsberegning 6.

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION 2432008 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-16 Side 5 Fortrydelsesret 2 Vilkår

Læs mere

KØBERFORSIKRING (Overdragelsesforsikring) Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF 5.1.08

KØBERFORSIKRING (Overdragelsesforsikring) Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF 5.1.08 KØBERFORSIKRING (Overdragelsesforsikring) Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF 5.1.08 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Hvilke forhold er dækket 4.

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private Forsikringsaftale Seniorbo H»rning Leif Jessen Vester Alle 29 8362 H»rning Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Ejerforening Kantorparken Blok V, Kantorparken 67-77, 8240 Risskov.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Ejerforening Kantorparken Blok V, Kantorparken 67-77, 8240 Risskov. Forsikringsaftale Side: 1 Ejerforening Kantorparken Blok V, -77,. Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser aftalen grundigt

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private andelsboligforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser

Læs mere

Ejerskifteforsikring. 4 Dækningen er betinget af. Ejerskifteforsikring. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? 5 Hvad dækker forsikringen?

Ejerskifteforsikring. 4 Dækningen er betinget af. Ejerskifteforsikring. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? 5 Hvad dækker forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for private ejendomme. I henhold til bekendtgørelse om dækningsomfanget for ejerskifteforsikringer

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser aftalen grundigt

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002

Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002 Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg, tilstandsrapporten/elinstallationsrapporten og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Sælgerforsikring Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF.3.1.08

Sælgerforsikring Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF.3.1.08 Sælgerforsikring Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF.3.1.08 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Hvilke forhold er dækket 4. Undtagelser fra dækning

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F Kornmarken, C/O B»rge Andersen, Perikumvej 43, 9000 Aalborg.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F Kornmarken, C/O B»rge Andersen, Perikumvej 43, 9000 Aalborg. Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser aftalen grundigt

Læs mere

Vilkår for Tophjælp vare- og

Vilkår for Tophjælp vare- og DF20004-3 Oktober 2015 Vilkår for Tophjælp vare- og lastbil - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp Vare- og lastbil DF20004-3 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF.5.1.15

Sælgeransvarsforsikring Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF.5.1.15 Sælgeransvarsforsikring Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF.5.1.15 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Hvilke forhold er dækket 4. Undtagelser fra

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre organisationer og foreninger

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre organisationer og foreninger Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre organisationer og foreninger i.a.n. Det er vigtigt,

Læs mere

Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring

Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring Fortrydelsesret Du kan fortryde den indgåede aftale efter forsikringsaftalelovens 34i. Fortrydelsesfristen Fortrydelsesfristen er altid 14 dage. Fortrydelsesfristens

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser 2432008 Gælder fra januar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3. Fortrydelsesret

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Danske Akupunkt»rer, Nordre Farimagsvej 1, 4700 N{stved.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Danske Akupunkt»rer, Nordre Farimagsvej 1, 4700 N{stved. Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er sundhedsv{sen i»vrigt i.a.n. Det er vigtigt, at I l{ser

Læs mere

Rodskov Gymnastikforening 12. maj 2009. Erhverv }rlig pris 1.846 kr. 2009 Indeks

Rodskov Gymnastikforening 12. maj 2009. Erhverv }rlig pris 1.846 kr. 2009 Indeks Rodskov Gymnastikforening 12. maj 2009 Stenhusevej 12 Eskerod 8543 Hornslet Tilbud om forsikring P} baggrund af dine oplysninger f»lger her tilbud p} den forsikring, du har efterspurgt: Erhverv }rlig pris

Læs mere

Vilkår for. Fritidshus indbo

Vilkår for. Fritidshus indbo Vilkår for Fritidshus indbo 5343-1 August 1982 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i lov om visse forbrugeraftaler, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring Vilkår for Køle- og dybfrostforsikring 3389-6 Oktober 2002 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i lov om visse forbrugeraftaler,

Læs mere

KOMBI KØBERFORSIKRING

KOMBI KØBERFORSIKRING KOMBI KØBERFORSIKRING (Overdragelsesforsikring) Ejerlejlighed uden tilstandsrapport. Almindelige Forsikringsbetingelser nr. DBF.4.1.08 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Hvilke forhold er dækket

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Vilkår. Fritidshus indbo

Vilkår. Fritidshus indbo Vilkår Fritidshus indbo 5343-2 August 1998 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i lov om visse forbrugeraftaler, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem. Tilbud Ejerforeningen Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer L{s tilbuddet igennem Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er udlejning og leasing af varer

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er udlejning og leasing af varer Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er udlejning og leasing af varer til fritid og sport. Det

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Vilkår for. Tophjælp Vare- og lastbil

Vilkår for. Tophjælp Vare- og lastbil Vilkår for Tophjælp Vare- og lastbil 6465-4 Marts 2007 Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F N{stvedparken, Lea Ejendomspartner A/S, Axeltorv 4, 4700 N{stved.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F N{stvedparken, Lea Ejendomspartner A/S, Axeltorv 4, 4700 N{stved. Forsikringsaftale Side: 1 E/F N{stvedparken, Lea Ejendomspartner A/S,,. Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre forlystelser og fritidsaktiviteter.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre forlystelser og fritidsaktiviteter. Tilbud Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer L{s tilbuddet igennem Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre forlystelser og fritidsaktiviteter. Det er

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser 2432008 Gælder fra maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3. Fortrydelsesret Side

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION 2541002 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Generelle betingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-17 Side 5 Fortrydelsesret

Læs mere

marts 2016 Vilkår for Juliana Drivhusdækning All Risk-1

marts 2016 Vilkår for Juliana Drivhusdækning All Risk-1 6686-1 marts 2016 Vilkår for Juliana Drivhusdækning ll Risk-1 Vilkår for Juliana Drivhusdækning ll Risk 6686-1 Marts 2016 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens

Læs mere

Tryg Dækforsikring. Fortrydelsesret

Tryg Dækforsikring. Fortrydelsesret Tryg Dækforsikring Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af forsikringsbeviset og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder desuden dansk lovgivning, herunder Lov om finansiel virksomhed

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Hundeforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 JULI 2012 Administration Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 228 448 Email: mail@prosam.dk Web: prosam.dk Cover underwritten 100% by Qudos Insurance

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Indholdsfortegnelse for Hundeforsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvornår skal præmien m.m. betales? 1.2. Hvordan indeksreguleres forsikringssummer og præmie?

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser 1112 003

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser 1112 003 Knallertforsikring Forsikringsbetingelser 1112 003 Gælder fra maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 3 2. Ansvarsdækning afsnit 16-18 Side 6 3. Når skaden sker afsnit 19 Side

Læs mere

LEJLIGHEDSFORSIKRING VERSION

LEJLIGHEDSFORSIKRING VERSION LEJLIGHEDSFORSIKRING VERSION 2540003 Forsikringsvilkår af oktober 2018 Indholdsfortegnelse Side 3 Generelle betingelser Afsnit 1-12 Side 5 Lejlighedsforsikring Afsnit 13-21 Side 6 Budgetsikring Afsnit

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser 2150002

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser 2150002 Hundeforsikring Forsikringsbetingelser 2150002 Gælder fra juni 2010 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser for hundeforsikring afsnit 1-16 Side 3 2. Lovpligtig hundeansvar afsnit 17-19 Side 6 3. Fortrydelsesret

Læs mere

DFA/Indigo gruppelivsvilkår 2016

DFA/Indigo gruppelivsvilkår 2016 I tilslutning til dansk forsikringsaftalelov m.v. Indholdsfortegnelse 1. Indtrædelse 2. Udbetaling ved død 3. Medforsikret ægtefælle 4. Ægteskabslignende forhold 5. Skatte- og afgiftsforhold 6. Undtagen

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem. Tilbud Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. L{s tilbuddet igennem Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring 14.09.2011 Indholdsfortegnelse for Knallert-forsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvem er dækket? 1.2. Hvad skal du gøre, hvis du kommer ud for en skade?

Læs mere

Vilkår for Påhængs- og campingvogne

Vilkår for Påhængs- og campingvogne DF20030-4 Oktober 2015 Vilkår for Påhængs- og campingvogne - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Påhængs- og campingvogne DF20030-4 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde

Læs mere

Vilkår for Olieforureningsforsikring

Vilkår for Olieforureningsforsikring 85006 Juli 2018 Vilkår for Olieforureningsforsikring i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 282 af 27.03.2017, lov om forurenet jord 48 og 49. Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for XXXXforsikring XXXX-X

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Familiens bedste forsikringsselskab Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Lejlighedsforsikring. Forsikringsbetingelser

Lejlighedsforsikring. Forsikringsbetingelser Lejlighedsforsikring Forsikringsbetingelser 2540003 Gælder fra januar 2018 Indholdsfortegnelse Generelle betingelser 3 1. Hvem er sikret 3 2. Ikrafttrædelse og udløb 3 3. Anmeldelse af skade 3 4. Betaling

Læs mere

Vilkår for Tophjælp bil

Vilkår for Tophjælp bil Vilkår for Tophjælp bil 6677-3 Januar 2011 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen

Læs mere

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar 2017 Stenløse Egedal Centret 25 3660 Stenløse Tilbud om forsikring På baggrund af dine oplysninger følger her tilbud på den forsikring, du har efterspurgt: pris

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER FOR RESTGÆLDSFORSIKRING TEGNET I NYKREDIT LIVSFORSIKRING A/S

FORSIKRINGSBETINGELSER FOR RESTGÆLDSFORSIKRING TEGNET I NYKREDIT LIVSFORSIKRING A/S FORSIKRINGSBETINGELSER FOR RESTGÆLDSFORSIKRING TEGNET I NYKREDIT LIVSFORSIKRING A/S 1. Personkreds Forsikringen kan tegnes af realkreditkunder i Nykredit A/S. Kunden skal være fyldt 18 år, men endnu ikke

Læs mere

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 GLASFORSIKRING OG LÅNEBIL Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af hvordan

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring til lejligheder Forsikringsbetingelser 2541002 Gælder fra januar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3.

Læs mere

Vilkår for Hund 5346-2 Oktober 2006

Vilkår for Hund 5346-2 Oktober 2006 Vilkår for Hund 5346-2 Oktober 2006 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er

Læs mere

Du skal give besked til Securator A/S, Borgergade 28, 7323 Give, telefon 70 22 07 30, e-mail info@securator.dk

Du skal give besked til Securator A/S, Borgergade 28, 7323 Give, telefon 70 22 07 30, e-mail info@securator.dk Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Vilkår for Påhængs- og campingvogne

Vilkår for Påhængs- og campingvogne Vilkår for Påhængs- og campingvogne 5590-12 Oktober 2010 Fortrydelsesret u har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen

Læs mere

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring Forsikringsvilkår for Hundeforsikring Selandia Forsikring Assurance Agentur A/S - et selskab I Nordisk Forsikrings Agentur A/S Automatikvej 1 2860 Søborg Tlf. 33 33 74 90 Cvr.nr. 33386079 info@selandiaforsikring.dk

Læs mere

Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser forsikringens hel}rlige

Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser forsikringens hel}rlige L»jt Feriecenter I/S Side: 1 Forsikringsoversigt S}dan l{ser I oversigten Denne oversigt er t{nkt som et nemt overblik. Vi har opdelt oversigten i 3 kolonner. Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens

Læs mere

Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære

Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære 9908-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere