LEGEPLADSER OG MØBLER GUMMI BELÆGNING UNIKKE OG KREATIVE LØSNINGER I HØJ KVALITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEGEPLADSER OG MØBLER GUMMI BELÆGNING UNIKKE OG KREATIVE LØSNINGER I HØJ KVALITET"

Transkript

1 LEGEPLADSER OG MØBLER GUMMI BELÆGNING UNIKKE OG KREATIVE LØSNINGER I HØJ KVALITET

2

3 ET GENNEMTÆNKT GRUNDLAG Unikke løsninger til unikke børn. Det er vores mål, når vi går ind i et projekt. Og målet er blevet lettere at nå med Playtop gummibelægninger, der i Danmark repræsenteres af UNIQA. De helstøbte, stødabsorberende belægninger er usædvanlig slidstærke og sikre, og de åbner for kreative løsninger. Takket være stor frihed til at integrere mønstre, former og farver, kan belægningen med Playtop integreres i det pædagogiske sigte med projektet. Der er også tænkt på miljøet, for Playtop består for en stor del af genanvendt gummi, sågar fra Nike sportssko. Læs mere her i kataloget og kontakt os. Jesper Mortensen Adm. direktør

4 LEG PÅ SIKKER GRUND Få Playtop pulsen stødabsorberende op i byens hjertelegepladsbelægning giver ekstra tryghed 6 Sønder Smukt, Boulevard sikkert er og en bæredygtigt. livsnerve for bydelen. I mere Og end række tre årtier nye tiltag har har Playtop givet den repræsenteret et harmonisk det udtryk. bedste Nu kaster grundlag børn og for unge god sig leg. ud i en Belægningen intens match består i boldburet, af gummigranulat mens alle nyder og omgivelserne. polyuretan De bindemidler, er endda som valgt, blandes så de og springer støbes på ud, stedet blomstrer i en og såkaldt løvfalder wet- på nye træer forskellige pour proces. tidspunkter. Det kan Smukt ske på og et gennemtænkt. underlag, der er skabt til for- SLA målet er eller eksperter på et i byudvikling, eksisterende og underlag fik i 2004 af til asfalt, opgave makadam at tilpasse Sønder eller beton. Boulevard Verden til nutidens over er behov. der støbt Borgerne over blev halvanden inddraget, million og der blev kvadratmeter taget højde Playtop for deres belægning ønsker. Det i har 40 skabt lande. et Det nyt skyldes, og inspirerende Playtop byrum er med en klar boldbaner, vinder, rekreative når man områder ser på med pris græs, i forhold pladser til at til levetid. uformelt ophold, promenader og små haverum.

5 Du får en belægning med klare fordele En af de sikreste belægningstyper Holdbar og omkostningseffektiv Anvendelig i alt slags vejr Kræver minimal vedligeholdelse Fås i over 20 farver Hærværksbestandig Hurtigt drænende Miljøvenlig Kan kontureres og skabe 3D-former Kan inkorporere sjov og spændende grafik Modstandsdygtig over for slitage, skridning, indtrykning og antændelse

6 BAKKER OG FORMER Få Playtop Med pulsen 3D Makes formgivning op i byens a Splash indbyder hjerte hele landskabet til leg 6 Sønder Mange Boulevard tror, at gummibelægninger er en livsnerve for bydelen. efter Og wet-pour en række metoden nye tiltag har er ensbetydende givet et harmonisk med flade udtryk. belægninger, Nu kaster børn men og unge sådan sig ud be-høver intens det match ikke i at boldburet, være med mens Playtop. alle nyder Her omgivelserne. kan du bryde De den nye en træer traditionelle er endda overflade valgt, så med de springer konturer, ud, blomstrer bakker, kugler, og løvfalder former på forskellige og farver. tidspunkter. På den måde Smukt bliver og gennemtænkt. belægningen både et skulp- SLA turelt er element eksperter og i byudvikling, et legeredskab og de fik i sig i 2004 selv. til Vil opgave du gå at skridtet tilpasse Sønder videre, Boulevard kan vi med til nutidens Playtop behov. Spheres Borgerne tilbyde blev inddraget, unikke kugler og der blev belagt taget med højde fjedrende for deres gummi, ønsker. som Det har man skabt kan et sidde, nyt og lege inspirerendkring byrum eller bare med boldbaner, nyde at se rekreative på. Kontakt områder os med og hør græs, mere pladser om om- til fleksibel uformelt formgivning ophold, promenader i særklasse. og små haverum.

7 Hvor går dine Nike hen, når de dør? Takket være et unikt samarbejde, bliver de bl.a. brugt til Playtop. Belægningerne anvender op til 92 % genbrug, så når du kigger på 1 kvm Playtop, kan den indeholde gummi fra 20 par kondisko og 1 stort dæk. Granulatet hedder Nike Grind, og det produceres som et led i Nikes Let Me Play program for miljø- og samfundsinvestering.

8 KREATIVE DESIGN Få Playtop Med pulsen Playtop stødabsorberende kan i byens belægningen hjertelegepladsbelægning være en gør i sig børns selv legepladser mere sikre 6 Sønder Det Boulevard ikke altid er dyre en livsnerve legeredskaber, for bydelen. der Og gør en række en legeplads nye tiltag har populær. givet den Det kan harmonisk også udtryk. være dekorative Nu kaster børn elementer, og unge sig sjove ud i en figurer intens eller match mønstre, i boldburet, der mens inviterer alle nyder til pædagogiske omgivelserne. De lege. nye træer Og takket er endda være valgt, Playtop så de kan springer det hele ud, blomstrer foregå i og belægningen. løvfalder på forskellige Det gør pladsen tidspunkter. til en Smukt farverig og gennemtænkt. fornøjelse for alle, et pop- SLA ulært er samlingssted eksperter i byudvikling, for børn og og de unge fik i 2004 og en til opgave investering, at tilpasse der Sønder langtidsholdbar Boulevard til nutidens for boligselskabet, behov. Borgerne forlystelsesparken blev inddraget, og der og blev alle taget andre, højde der for tænker deres kreativt ønsker. Det fra har bunden. skabt et Vælg nyt og fra inspirerendleri med byrum grafiske med boldbaner, elementer rekreative eller kom områder med med dine græs, ønsker pladser til et gal- til dekoration. uformelt ophold, promenader og små haverum.

9

10 SPORTSBELÆGNINGER Få Playtop Minimal pulsen stødabsorberende vedligeholdelse, op i byens hjerte maksimal legepladsbelægning spilleglæde gør børns legepladser mere sikre 6 Sønder Det Boulevard ikke selve er investeringen en livsnerve for i bydelen. sportsanlægget, Og en række der nye er tiltag det har egentlige givet den mål. et harmonisk Målet er, udtryk. at anlægget Nu kaster bliver børn brugt og unge så sig meget ud i en som intens muligt. match Belægningen i boldburet, skal mens være alle nyder anvendelig omgivelserne. i al slags De vejr. nye træer Når en er regnbyge endda valgt, har så været de springer forbi, skal ud, blomstrer vandet hurtigt og løvfalder drænes på forskellige væk, så spillet tidspunkter. kan komme Smukt i og gang. gennemtænkt. Og efter kampen, midt om SLA natten, er eksperter når belægningen i byudvikling, er og alene de fik på i 2004 banen, til opgave skal den at tilpasse kunne Sønder modstå Boulevard hærværk. til nutidens År efter behov. år. Sådan Borgerne en blev type inddraget, belægning og der blev Playtop, taget der højde inviterer for deres til ønsker. spil og Det sport har for skabt store et nyt og og små. inspirerende vores byrum rådgivere med boldbaner, fortælle mere rekreative om dine områder muligheder. med græs, pladser Lad til uformelt ophold, promenader og små haverum.

11

12 INTERAKTIV BELÆGNING Verdens nyhed! Få Playtop pulsen Street op i byens - er et et unikt hjerte koncept i med en interaktiv stort potentiale belægning 6 Sønder Tænk, Boulevard hvis den stødabsorberende en livsnerve for bydelen. gummibelægning Og en række nye kunne tiltag har blive givet intelligent den et harmonisk og lege udtryk. med. Nu Sådan kaster er børn det og med unge Playtop sig ud i en Street, intens hvor match individuelle i boldburet, satellitter mens alle afgiver nyder omgivelserne. lyde og lys De i flere nye træer farver, er hvis endda man valgt, berører så de dem springer eller ud, træder blomstrer på dem. og løvfalder Der stadig tænkt tidspunkter. på miljøet Smukt ved brug og gennemtænkt. af genbrugsmaterialer, på forskellige men SLA der er eksperter også tænkt i byudvikling, på aktivering og de af fik børn i 2004 og til unge opgave med at tilpasse sjove Sønder spil. Den Boulevard kreative til lærer nutidens kan behov. integrere Borgerne leg blev på pladsen inddraget, som og der en blev del af taget undervisningen, højde for deres og ønsker. for de Det aktive har skabt voksne et nyt kan og Playtop inspirerende Street byrum også med give boldbaner, motion, rekreative der får sveden områder frem med græs, på panden. pladser til Sæt uformelt i gang! ophold, promenader og små haverum.

13 Fakta Måler 11x6 meter Er ideel til boligforeninger, forlystelsesparker, sportsforeninger og offentlige rum. Indeholder 51 M2 stødabsorberende helstøbt Playtop gummibelægning. Brugere kan selv lave deres egne lege med lys og lyd. Leveres med 5 aktivitetsspil Speed, Battle, Impact, Chaser og Tennis. Sponsorlogoer, navne og designs kan indkorporeres i belægningen. Leveres i alle vore stardardfarver samt skræddersyede farveblandinger. Behøver blot standard 230V strømforsyning. Findes også i sol og vindenergi udgaver. Leveres som ét aktivitets-/legeområde inklusiv Playtop gummibelægning, satellitter og installation. Playtop har til dato installeret mere end 2 millioner kvadratmeter i mere end 50 lande verden over.

14 PANNA FAKTA OM BOLDBURE PLAYTOP Playtop kombinerer lang levetid med et væld af fordele OVERLEGEN KONSTRUKTION Playtop er et samlingsfrit, porøst materiale, der er fremstillet af gummigranulat og polyuretan bindemidler. Det blandes og udlægges på stedet som et støbt produkt (wet-pour) og kan udlægges i enhver facon, enten på et specialkonstrueret underlag eller over eksisterende asfalt eller beton. Bundlaget er fremstillet af genbrugsgummi fra dæk. Toplaget består af finere EPDM-gummigranulat, der fås i mange klare, permanente farver. Perimeterafgrænsning Bredt udvalg i farver Fjedrende overfladelag Fint granulat der integreres i baselagets store granulater og derved skaber stærk og sammenhængende indbyrdes binding. Groft granulat udgør baselaget. Komprimeret drænende knust stenunderlag eller eksisterende tjæremakadam, beton eller asfalt. Hulrum mellem de store baselagsgranulater yder omgående dræning/vandafledning LANG LEVETID, LAV OMKOSTNING Ved beregning af omkostningerne i hele produktets levetid overgår Playtop andre belægninger og løse fyldprodukter. Modsat græs skifter Playtop ikke mellem at være knastør og mudret og kræver ikke regelmæssig vedligeholdelse. Til forskel fra sand eller bark finder du ikke ubehagelige genstande som glas, sprøjter eller efterladenskaber fra dyr skjult under overfladen. Playtop påvirkes ikke af regn og skal ikke efterfyldes. I modsætning til gummifliser udgør Playtop ikke en snublefare i form af løse kanter. Der opstår ikke mellemrum til ukrudt i samlingerne, og det er meget vanskeligt at øve hærværk på Playtop. Endelig holder Playtop længere end produkter af lav kvalitet, som måske skal udskiftes to til tre gange i løbet af en periode på 10 år.

15 Playtop er nu med i UNIQA -familien FORVANDLE DINE GAMLE SPORTSSKO TIL STEDER AT SPILLE Playtop er den eneste belægning af sin slags, der genanvender brugte sportssko i form af Nike Grind. En sort Playtop legepladsbelægning, der indeholder Nike Grind består af op til 92% genbrugsmateriale. Hver kvadratmeter indeholder gummi fra ca. 20 par kondisko og 1 dæk fra et erhvervskøretøj. Denne anvendelse af gummigranulat fra genbrugte dæk og kondisko forhindrer disse i at ende deres dage på allerede overfyldte affaldsdepoter. Playtop er i front på alle standarder Forskellige tykkelser af Playtop er blevet testet i overensstemmelse med gældende europæiske (EN ) og amerikanske (ASTM) normer og er blevet tildelt Critical Fall Height rating (kritisk faldhøjdebedømmelse) op til 3 meter den maksimalt tilladte faldhøjde for moderne legeudstyr. Den sammenhængende struktur i Playtop skabt af underlagets større granulat og det finere granulat i det øverste slidlag giver sammen med de specielle organiske bindemidlers klæbeevne en enorm styrke og modstandsdygtighed.playtop kan således installeres direkte på et komprimeret drænende underlag Playtop kan installeres direkte på et komprimeret, drænende underlag af knuste sten, uden at der først skal opbygges en separat asfalt- eller betonunderstruktur. Dermed opnås en betydelig besparelse på budgettet. Lave startomkostninger, minimal vedligeholdelse og lang levetid medfører lavere levetidsomkostninger. Hurtig vandafledning/dræning gennem det grove baselag forhindrer farlig tilfrysning af belægningen om vinteren. Playtop byder på enestående modstandsdygtighed mod slid, skred, perforering og antændelse.

16 KONTAKT OS FOR UNIKKE LØSNINGER, TIL JERES UNIKKE BØRN! UNIQA A/S Industriparken Faxe T: E: info@uniqa.dk W: uniqa.dk

Når legen bliver levende

Når legen bliver levende Når legen bliver levende incorporating THE QUEEN S AWARDS FOR ENTERPRISE: INTERNATIONAL TRADE 2006 TO PLAYTOP LIMITED Belægning med stil og sikkerhed Playtop stødabsorberende legepladsbelægning gør børns

Læs mere

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET BELÆGNING KREATIVE OG UNIKKE BELÆGNINGER Der er ingen grund til at gå på kompromis, når man kan gå på helstøbte løsninger i gummi. Hos UNO finder du

Læs mere

Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning.

Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning. JUST IMAGINE... Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning. Et udendørs område der fysisk og mentalt stimulerer og udfordrer enkeltpersoner eller grupper af både børn, unge og voksne for

Læs mere

Boldbure DEN PERFEKTE RAMME FOR BOLDSPIL OG LEG

Boldbure DEN PERFEKTE RAMME FOR BOLDSPIL OG LEG Boldbure DEN PERFEKTE RAMME FOR BOLDSPIL OG LEG 1 2 Boldbure er mere end sport og leg Indhold HVORFOR UNO BOLDBURE? side 4 TEKNISKE DETALJER side 10 SE CASES side 18 SÅDAN FOREGÅR PROCESSEN side 50 FARVER

Læs mere

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 VERDENS BEDSTE GUMMIUNDERLAG TIL LEGEPLADSEN Hos UNIQA ønsker vi at give børn den bedste mulighed for at udvikle sig på en sjov og sikker måde. Derfor går vi ikke på kompromis

Læs mere

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN LEGO House Bygningen er bygget op af 21 gigantiske LEGOlignende klodser, som sætter fundamentet for hele strukturen. Indeni er bygningen indrettet med store rum

Læs mere

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser.

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser. Landscaping 04 et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser 04 06 08 06 08 10 Have / terrasse 10 Offentlige pladser og parker

Læs mere

KUNSTGRÆS. Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere

KUNSTGRÆS. Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere KUNSTGRÆS Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere Under varemærket Safegrass tilbyder Safefloor mere end 30 varianter kunstgræs, samt alt i tilbehør og værktøj. Dertil hurtig og effektiv service

Læs mere

Multikum fra Kompan. Beskrivelse af materialet

Multikum fra Kompan. Beskrivelse af materialet Multikum fra Kompan Beskrivelse af materialet Multikum består af to lag gummi, som lægges I på to separate arbejdsprocesser. Nederste lag - Basen, giver den fornødne støddæmpning i tilfælde af fald, og

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Varde kommune Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Området i dag s. 4 Projekt forslag s. 5-19 Økonomisk overblik s. 20 Sikkerhed s. 21 Miljø s. 22 Værd at vide s. 23 Forbehold

Læs mere

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1 KAMPAGNEKATALOG 2015 Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT 1 KONCEPT Vi udarbejder altid en løsning ud fra jeres behov og budget. Vores rådgivning

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER Fysiske udfordringer Fordybelse Risiko Leg Naturoplevelser Mangfoldighed Rumlig variation KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Rev. 2018 RETNINGSLINJER

Læs mere

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag!

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! FOR OS ER DET! Læs videre og se, hvordan... LØSNINGEN SR-Gruppen og glideformsstøbning in situ. Vi støber og indbygger i én arbejdsgang:

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall er et interaktivt læringsmiddel, der understøtter alle fag på alle klassetrin. Den fysiske bevægelse sker ved koblingen af øvelser

Læs mere

INTRODUCERER EN HELT NY OPLEVELSE AF LEG PLAY ON

INTRODUCERER EN HELT NY OPLEVELSE AF LEG PLAY ON INTRODUCERER EN HELT NY OPLEVELSE AF LEG PLAY ON DER VAR ENGANG... Børn elsker at bruges deres fantasi og skabe egne eventyr, mens de leger Playtop-udvalget af 3D-gummifigurer giver en helt ny oplevelse

Læs mere

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk Tilbud til Rødvig Havn på maritim legeplads CADO Ideologi og mål: CADO arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling. CADO har et klart mål vi vil gennem unikke produkter og uderumsdesign

Læs mere

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible NCC Roads overfladebehandling En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible Holdbare Alternative Flotte Velegnede til både små og store opgaver

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

italiensk kvalitet fra

italiensk kvalitet fra italiensk kvalitet fra Indhold: Multisport 20 T Multisport 20 DT EVO Landskab FINE Shockpad PRO PLAY MP Faldpad Tilbehør Drift og vedligeholdelse Side 4 Side 6 Side 8 Side 10 Side 10 Side 11 Side 12 Stolte

Læs mere

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport Tennisunderlag 04 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport 04 06 08 Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex Claytech 04 06 08 10 12 14 10

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD

RETNINGSLINIER FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD Leg Naturoplevelser Mangfoldighed Rumlig variation Fordybelse Risiko 1 FOR INDRETNING AF UDEAREALER PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET INTRODUKTION Udearealerne for børnehusenes

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

Mobil-koncept til alle udearealer

Mobil-koncept til alle udearealer Mobil-koncept til alle udearealer Sport, idræt, leg og motion Lokale fællesskaber for alle Bevægelse i alle uderum Flyt aktiviteter Alle udendørs arealer Vi kan også andet... Full-size og mini fodboldbaner

Læs mere

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle FalcoUltimo FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOULTIMO FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle andre affaldskurve når det gælder moderne design og brugervenlighed.

Læs mere

Hvad er artscapes? fiber beton, glasfiber, beton, og rustfri stål.

Hvad er artscapes? fiber beton, glasfiber, beton, og rustfri stål. artscapes Hvad er artscapes? Inden for artscapes skaber vi elementer og miljøer ud fra en unik kunstnerisk proces, der baner vejen for fantasifuld interaktion mellem mennesker. Produkterne kan med deres

Læs mere

Ecoblock. Arealbefæstelse. Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug

Ecoblock. Arealbefæstelse. Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug Arealbefæstelse Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug 1 - verdens mest anvendte system til arealbefæstelse er et højkvalitetsprodukt som typisk anvendes indenfor

Læs mere

Instruktioner til spor

Instruktioner til spor Instruktioner til spor Indhold Introduktion... 2 Generelle sikkerheds regler... 2 Leverede enheder... 3 Ting du selv skal huske... 3 Anbefalet værktøj... 3 Landskabs forberedelser... 4 Samling af sporsektioner...

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

mal byen grøn Amager Vest Lokaludvalgs grønne høringssvar til Københavns Kommunes Kommuneplan 2019

mal byen grøn Amager Vest Lokaludvalgs grønne høringssvar til Københavns Kommunes Kommuneplan 2019 mal byen grøn Amager Vest Lokaludvalgs grønne høringssvar til Københavns Kommunes Kommuneplan 2019 Når vi taler med borgerne i Amager Vest, fylder en grøn og bæredygtig by meget. Især grønne områder tæt

Læs mere

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Grankoglen, Rødding Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Grankoglen i dag s. 4-5 Skitse område s. 6 Projekt forslag s. 7-21 Økonomisk overblik s. 22 Værd

Læs mere

På modsatte side: Se det blæser i træerne. Johanne leger og Squids nederste ring giver hende lige lidt ekstra højde når hun står på den.

På modsatte side: Se det blæser i træerne. Johanne leger og Squids nederste ring giver hende lige lidt ekstra højde når hun står på den. DANSK squid FAMILY INDHOLDSFORTEGNELSE Bordet Squid Small...4-9 Squid Small samling... 10-11 Squid small fakta og farver... 13 Andre Manga produkter... 14 Lidt om Manga...15 På modsatte side: Se det blæser

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer.

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Forslag til etablering af en mountainbike bane -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Først lidt information om hvem vi er: Struer Cykelklub er en motions

Læs mere

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport Gym & Fitness 04 Tænk på at: - vælge et gulv som passer til omgivelserne - have det rigtige gulv på det rette sted - dele gulvet op i forskellige zoner - gulvet skal være langtidsholdbart - vælge en stabil

Læs mere

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Original brugsanvisning Varenr.: 9055928 Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Rund trampolin t. nedgravning - Varenr.

Læs mere

RIDEBANER. Fakta om ridebaner

RIDEBANER. Fakta om ridebaner Fakta om ridebaner Der findes mange meninger om og opskrifter på, hvordan man opbygger en ridebane. Mange faktorer spiller ind, når man skal vælge den helt rigtige opbygning. Jeg vil her i aften gennemgå

Læs mere

mal byen grøn Amager Vest Lokaludvalgs grønne høringssvar til Københavns Kommunes Kommuneplan 2019

mal byen grøn Amager Vest Lokaludvalgs grønne høringssvar til Københavns Kommunes Kommuneplan 2019 mal byen grøn Amager Vest Lokaludvalgs grønne høringssvar til Københavns Kommunes Kommuneplan 2019 Når vi taler med borgerne i Amager Vest, fylder en grøn og bæredygtig by meget. Især grønne områder tæt

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

NCC Profilbeton. Kantsten på forkant med tiden

NCC Profilbeton. Kantsten på forkant med tiden NCC Profilbeton Kantsten på forkant med tiden 2 Mobil støbning af kantsten NCC Profilbeton er den nye løsning, der afløser traditionelle kantsten. NCC Profilbeton er kantsten, der lægges, armeres og støbes

Læs mere

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler 1 DANMARKS STØRSTE MØBEL SORTIMENT TIL SKOLER OG SFO Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af vores store sortiment og de mange

Læs mere

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Aalborg den 20. december 2016 Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Indledning Aalborg Kommune er inde i en rivende udvikling og i kraftig vækst med en befolkningstilgang på ca. 2500

Læs mere

PLANSILO Systembrochure

PLANSILO Systembrochure PLANSILO Systembrochure www.rc.dk Et stærkt system RC plansiloelementer er komplette silosystemer Med plansiloer fra RC Betonvarer fås et komplet fremtidssikret silosystem til landbrug og industri, hvor

Læs mere

en af de hurtigst voksende sportsgrene

en af de hurtigst voksende sportsgrene Padel 02 en af de hurtigst voksende sportsgrene 04 06 10 Om Padel En rentabel investering Vores modeller Underlag Jordarbejdet Låsesystem + belysning Om Unisport 04 06 08 10 12 14 16 12 14 04 Om Padel

Læs mere

1. Boldbane, firbold Den eksisterende boldbane påføres en firboldbane i termoplast. Basketnet bevares.

1. Boldbane, firbold Den eksisterende boldbane påføres en firboldbane i termoplast. Basketnet bevares. 1 FORSLAG TIL NY LEGEPLADS O.H. Bærentzens Fritidshjem, Grækenlandsvej 76, 2300 Københavns S Tallene herunder henviser til tegn. nr. 1 A dateret 30.03.2013 Eksisterende forhold Rydning Eksisterende småhuse

Læs mere

Tørt sand og vådt sand.

Tørt sand og vådt sand. 1 2 Våd, vådere, vådest Målet med dette idékatalog er at inspirere til en række naturvidenskabelige og natur-sproglige aktiviteter for de helt små børn i dagpleje og vuggestue med udgangspunkt i elementet:

Læs mere

Multibaner & underlag

Multibaner & underlag Multibaner & underlag WWW. BASKETBALL YOLLEYBALL Spilleren skal til en hver tid kunne have fuld fokus på spillet. Med vores gulvløsninger får spilleren et underlag der giver optimal fodfæste, reaktionsmulighed

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Bedømmelsesnotat LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Udarbejdet af: Herning Kommune By, Erhverv og Kultur Torvet 5 7400 Herning Og Herning City Østergade 21. 2. sal 7400 Herning PROJEKTERNE Alle projekterne

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere

KONSTRUKTION OG ANLÆG MED BÆREDYGTIGT RECYCLINGPLAST

KONSTRUKTION OG ANLÆG MED BÆREDYGTIGT RECYCLINGPLAST G9 landskab / BREÆDYGTIGT Recyclingplast KONSTRUKTION OG ANLÆG MED BÆREDYGTIGT RECYCLINGPLAST SERIE GEO BÆREDYGTIGT LANGTIDSHOLDBART ØKNOMISK INGEN VEDLIGEHOLDELSE MILJØ CERTIFICERET Recyclingplast (genbrugsplast)

Læs mere

NY MULTIBANE - MULTI PLAY

NY MULTIBANE - MULTI PLAY NY MULTIBANE - MULTI PLAY 1 FREMTIDENS BOLDSPIL For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et aktivt fritidsliv, som

Læs mere

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013 Skolen på La Cours Vej Legeredskaber til skolegården Januar 2013 1 Værd at vide UNIQA: Unikke løsninger til unikke børn! Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed

Læs mere

Græsarmering og permeable belægninger

Græsarmering og permeable belægninger Græsarmering og permeable belægninger Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug 1 Verdens mest anvendte system til arealbefæstelse er et højkvalitetsprodukt som typisk

Læs mere

Drømmen om en jordbærvæg

Drømmen om en jordbærvæg www.agroblock.dk Agro Block magasinet 1 INSPIRATION TIL HAVEN Drømmen om en jordbærvæg SOL OG SOMMER. DUFTEN OG SMAGEN AF FRISKE JORDBÆR. Sol og sommer. Duften og smagen af friske jordbær. Børn der leger.

Læs mere

UDVIKLING AF VEJBELÆGNINGER MED MEGET STOR STØJDÆMPNING

UDVIKLING AF VEJBELÆGNINGER MED MEGET STOR STØJDÆMPNING UDVIKLING AF VEJBELÆGNINGER MED MEGET STOR STØJDÆMPNING HANS BENDTSEN, SENIORFORSKER, KOORDINATOR STØJ, VEJDIREKTORATET ERIK OLESEN, VEJDIREKTORATET HENRIK FRED LARSEN, VEJDIREKTORATET GILLES PIGASSE,

Læs mere

Bitumenstabiliserede bærelag

Bitumenstabiliserede bærelag Bitumenstabiliserede bærelag Bjarne Bo Jensen Produktchef NCC Roads A/S bbj@ncc.dk Der findes i dag flere alternative anvendelser for genbrugsasfalt. Bitumenbundet genbrugsasfalt kan produceres efter flere

Læs mere

Innovative løsninger i beton

Innovative løsninger i beton www.empatico.dk Innovative løsninger i beton Kreativt Koncept Siden midten af det 20. århundrede, hvor den visionære schweiziske arkitekt Le Corbusier har formuleret udtrykket "Béton Brut" for at beskrive

Læs mere

Til Institutionslederen København d. 18.03.2013

Til Institutionslederen København d. 18.03.2013 Til Institutionslederen København d. 18.03.2013 Vedr. Legepladsinspektion. Vi har hermed fornøjelsen at fremsende rapporten over den udførte legepladsinspektion. Hvad kan du bruge inspektionsrapporten

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

Trampolin 512x305 cm

Trampolin 512x305 cm SIKKERHEDSANVISNINGER OG SAMLEVEJLEDNING Varenr.: 9053595 Trampolin 512x305 cm Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Trampolin, firkantet - Varenr. 9053595 Beskrivelse:

Læs mere

Taraflex tennisunderlag

Taraflex tennisunderlag Tennisunderlag 04 06 08 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex 04 06 08 10 12 10 Claytech 14 04

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Toftegårds Plads en ny vision

Toftegårds Plads en ny vision Louise Vogel Kielgast 19-01-2017 1 Toftegårds Plads en ny vision Opsamling fra konference Making Cities for People Indledning Dette notat er en opsamling på konferencen En ny vision for Toftegårds Plads

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 BAGGRUND Østerbro lokaludvalg har i vinteren 2009-2010 igangsat en proces for at udvikle en ny lommepark omkring pladsen på Carls Nielsens Allé ud mod Østerbrogade

Læs mere

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et

Læs mere

HESTEBANE & STALD. - toplag til ridebaner og gummifliser til stald

HESTEBANE & STALD. - toplag til ridebaner og gummifliser til stald HESTEBANE & STALD - toplag til ridebaner og gummifliser til stald Gummifiberblanding til ridebane Safefloor leverer et veltestet gummifiber granulat system til ridebaner. Løsningen til dig der ikke går

Læs mere

BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017

BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017 BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017 2 INDHOLDSFORTEGNELSE HISTORISK EKSISTERENDE FORHOLD FREMTIDIG SITUATION LÆNGDESNIT PLAN I ØJENHØJDE TVÆRSNIT SCENE OVERDÆKNING OMRÅDER & INVENTAR

Læs mere

S. 1 5 SKITSEFORSLAG

S. 1 5 SKITSEFORSLAG S. 1 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, L I L L E G Å R D O G G R Ø N N E G Å R D SKITSEFORSLAG 08.03.2018 GRØNNE GÅRD LILLE GÅRD S. 2 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, G R Ø N N E G Å R D LOKALITET:

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

Legemiljø. www.silvan.dk

Legemiljø. www.silvan.dk Legemiljø 2007 www.silvan.dk Park er vores eget mærke indenfor alle vores legemiljø-produkter Der findes mange timers leg i Parks 2007 sortiment. Dine børn vil elske at klatre rundt på stativerne eller

Læs mere

VINTERSKOLE 2012. VORES VISION Vi vil skabe et rum i byen hvor der er plads til dem, der ikke søger det traditionelle café liv i Århus.

VINTERSKOLE 2012. VORES VISION Vi vil skabe et rum i byen hvor der er plads til dem, der ikke søger det traditionelle café liv i Århus. HAVNEBAKKERNE Brian Vium Andersen, Arne Gundersen, Lena Dänzer-Vanotti, Mark Kelly, Johanna Eckerdal VINTERSKOLE 2012 OPGAVEN At skabe et unikt og fremtidstænkende offentligt pladsrum på Pier 2, der indskriver

Læs mere

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter BOLDSPILBANER giv bolden op til nye aktiviteter kun n sæ f sie anta ser n græ r e t t 1 Få Ikadan og JE med på holdet Panna, street soccer, freestyle der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor

Læs mere

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb Græs Havefliserne kan lægges direkte på græs. Det er både en nem, hurtig og alsidig lægningsmetode. Ved at placere 20 mm flisen direkte på græsset sikrer du fleksibilitet og mobilitet. Denne metode er

Læs mere

SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN

SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN FEBRUAR 2018 2 FAXE LADEPLADS BYMIDTEN Februar 2018 SLA for Faxe Kommune SLA Njalsgade 17B Pakhus 2, 3.sal DK 2300 København www.sla.dk landskab@sla.dk BYMIDTEN Gefion

Læs mere

Sandkasse Type 600001

Sandkasse Type 600001 Nature Sandkasse Skaber udvikling gennem leg Fantasien slippes løs Sociale færdigheder styrkes Fleksibel modul opbygning, kan senere ændres og udbygges Vedligeholdelsesfri, 10 års garanti mod råd og svamp

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL.

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. Pålidelig egenskaber opfrisket med en moderne palette Skab et fundament af langtidsholdbar egenskaber med norament 926 grano, det eneste premium

Læs mere

Driftssikker Vindmølle

Driftssikker Vindmølle Driftssikker Vindmølle Kingspan Wind er det seneste produkt i Kingspan Groups miljøvenlige sortiment. Resultatet af 30 års forskning, udvikling og innovation med installationer i mere end 60 lande og på

Læs mere

Sansehaven, Dragør Tilbud på indretning af legepladsen. Februar 2015

Sansehaven, Dragør Tilbud på indretning af legepladsen. Februar 2015 Sansehaven, Dragør Tilbud på indretning af legepladsen. Februar 2015 Værd at vide. Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed DS/EN 1176/1177. Vi bruger

Læs mere

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? UENDELIGE MULIGHEDER MED PLAST BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast

Læs mere

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder TÆT TAG DERBIGUM Membraner til anlægsarbejder Derbigum membraner slutter tæt og er lette at arbejde med Der skal stilles store krav til en god vandisolering. Den skal kunne tåle bevægelser i konstruktionen.

Læs mere

Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt

Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt Danø arkitektur September 2016 Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt 23.09.2016 DANØ arkitektur & Danø arkitektur September 2016 Ry torv med Torvehal - ophold og aktivitet - mangfoldighed - følelse

Læs mere

- elegance, kvalitet og æstetik.

- elegance, kvalitet og æstetik. - elegance, kvalitet og æstetik. FORÅR 2015 FLOTTE UDENDØRS GULVE Keramiske %liser til udendørs anvendelse. Vores keramiske fliser består af ét stykke porcelæn stentøj plade der er perfekt firkantede,

Læs mere

AB STUDSGÅRDSGADE 1-51.

AB STUDSGÅRDSGADE 1-51. AB STUDSGÅRDSGADE 1-1. NY HELHEDSPLAN Studsgårdsgade 1-1. 2100 Østerbro 481 480 480 EKSISTERENDE FORHOLD storskrald sti Rovsingsgade legeredskaber i sand boldbur 41 GK. 10.00 43 4 4 6 stk 9.6 8 P 10 P

Læs mere

Legeplads. Løgten Østervej. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

Legeplads. Løgten Østervej. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Løgten Østervej Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning

Læs mere

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KOAKRØRSSYSTE UTRA DOUBE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - arkedets mest komplette kloaksystem Uponor kloakrørssystem Ultra Double Et sikkert og omkostningseffektivt

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber

Inspektion af legepladsredskaber Legepladsinspektør Uddannet : 1997 2013 Ledon A/S Rudi Samuelsen 2002 2007 Teknologisk Inst. Samuelsen6640@gmail.com 2009 Dansk Standard. Tlf.53591615 Inspektion af legepladsredskaber På foranledning af

Læs mere

Timia Type 602001. Nature. Timia 1. Type 602001. Kan senere ændres og udbygges 10 års garanti mod råd og svamp

Timia Type 602001. Nature. Timia 1. Type 602001. Kan senere ændres og udbygges 10 års garanti mod råd og svamp Timia Fleksibel modul opbygning Vedligeholdelsesfri Fremstillet af hårdt træ med med naturligt højt indhold af olier Nature Kan senere ændres og udbygges 10 års garanti mod råd og svamp Timia 1 Polyethylen

Læs mere

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os!

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Afdelingsleder Distriktschef Rene Starup rene@arnepedersen.dk 20 29 45 26 Hernik Vilhelmsen hsv@arnepedersen.dk 40 25 27 43 arne pedersen a/s Greve Main 22 2670

Læs mere