dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s"

Transkript

1 dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

2 FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et aktivt fritidsliv, som i dag stilles af både børn, unge og voksne. Derfor har DBU i samarbejde med UNO udviklet en fleksibel multibane, der giver boldklubber en række nye spændende muligheder og fordele for at berige klublivet for klubbens medlemmer. Der er mulighed for at afvikle helt almindelig træning på banen, men samtidig har multibanen også en størrelse, som favoriserer 3v3- og 4v4-spillet, hvor der er stor involveringsgrad af den enkelte spiller i tråd med DBU s spillerudviklingsfilosofi. Banen giver også mulighed for, at man på en let og enkelt måde har mulighed for at afvikle stævner for børn, unge og voksne. Især muligheden for på let vis at spille bold på mere løse og uorganiserede vilkår kan skabe en perfekt ramme for klubbens og områdets unge mennesker, der traditionelt set er en svær målgruppe at fastholde i foreningslivet. Intentionen med multibaner er blandt andet at tiltrække mange af de uorganiserede spillere i fleksible organiserede rammer i foreningen. B.la. DBU s motionskoncept for voksne - Fodbold Fitness - er også velegnet til at afvikle på minibaner, fordi bolden aldrig er ude af spil og dermed sikrer et højt aktivitetsniveau, hvor bolden altid er i umiddelbar nærhed. - Anders Rørtoft-Madsen, projektleder for ungdomsfodbold i DBU Bredde.

3 SAMARBEJDE & UDVIKLING BRUGEREN Der lægges vægt på, at den nye multibane bliver så fleksibel som mulig - derfor er brugerne de vigtigste samarbejdspartnerer! De nye multibaner vil aldrig fremstå helt ens, men vil altid være tilpasset boldklubbens, borgerens, fritidsklubben eller områdets behov. DBU Dansk Boldspil-Union er Danmarks største specialidrætsforbund med over medlemmer, og DBU arbejder hele tiden på at fremme og udvikle dansk fodbold fra leg til landshold og fra bredde til elite. Derfor gør DBU en aktiv indsats for at understøtte og udvikle fodbolden på alle niveauer og i de bedst mulige rammer. Multibaner er et fleksibelt og naturligt omdrejningspunkt for glæden og de positive effekter ved fodboldspillet, uanset om man bruger fodbolden som et redskab til at øge sundhed, inklusion eller noget helt tredje til glæde og gavn for lokalområdet. Og derfor bakker DBU op om disse multibaner. UNO KONCEPT UNO er en danskejet virksomhed som forhandler legeredskaber, multibaner og udendørs fitness fra flere af Europas største og førende producenter. Virksomheden er etableret i 2004 og har siden starten haft fokus på at tilbyde kunderne enestående valgfrihed, rådgivning og kvalitet. UNO har i 2012 indgået et samarbejde med DBU om en ny boldbane, som allerede tilbydes til boldklubber og andre brugere landet rundt. Udviklingen af en ny multibane ligger derfor lige for, og UNO går ind i projektet med de erfaringer, produkter og kompetencer, der er opstået under udviklingen af DBU banen. Derudover vil UNO være den udførende samarbejdspartner i projektet.

4 BESKRIVELSE DBU MULTIBANE Den nye multibane er blevet udviklet med ønsket om at aktivere børn, unge, og voksne til selv at tage valget om mere bevægelse. Multibanen er skabt ud fra et ønske om at give brugerne et spændende, brugbart og multifunktionelt anlæg. Der er lagt vægt på at skabe et anlæg, hvor alle aktiviteterne kan fungerer godt sammen og det har være et ønske, at skabe rum til mange forskellige boldspil - samtidig med at de funktioner som ikke er boldspilsrelateret, underbygger spillernes behov for ophold, styrke-, fart- og tekniktræning. Der er lagt stor vægt på at multibanens design også er funktionelt. Derfor er der også taget et bevidst valg om at holde rammene i lige liner og vikler for ikke at hindre bandespils-funktionerne i de traditionelle boldspil. Banen giver brugeren et utal af funktioner de kan til- og fravælge.

5 DBU MULTIBANE 01 Boldvæg Minibane til fodbold/hockey m.m. Fodboldbane Kunstgræs Logo Basketball Siddepladser ET EKSEMPEL PÅ DEN MINDSTE BANESAMMENSÆTNING Multibanen indeholder de nødvendige funktioner i forhold til fondstøtten: Der kan spilles flere forskellige boldspil på langs og på tværs. Der er en boldvæg. Sociale opholdsmuligheder er integreret i banden. Banen måler 13 x 21 meter. Brugerne kan ændre boldspilsfunktioner, antal tribuner, mere fitness osv. Banen er tilgængelig for alle og kan ikke reserveres. Banen er i funktion i mindst 10 år.

6 DBU MULTIBANE 01 - EKSEMPEL

7 DBU MULTIBANE 02 Opholdsmøbler / udstræk Crossfit Agility Fodboldbane Aktivitetsspot Boldvæg m. lyd Grafik på boldvæg og bander Logo ET EKSEMPEL PÅ DEN MELLEM BANESAMMENSÆTNING Basketball Pannabane Kunstgræs/Gummi Siddepladser Minimål til fodbold, hockey m.m. Multibanen indeholder de nødvendige funktioner, plus yderligere tilvalg: Der kan spilles flere forskellige boldspil på langs. Sociale opholdsmuligheder er integreret i banden. Banen måler 13 x 21 meter. Der er en boldvæg med lyd. Der er crossfit / fitness, udstræk og agility. Der er et aktivitetsspot. Der er grafik på boldvæg og banden. Der er en ekstra panabane med grusbelægning. Brugerne kan ændre boldspilsfunktioner, antal tribuner, mere fitness osv. Banen tilgængelig for alle og kan ikke reserveres. Banen er i funktion i mindst 10 år.

8 DBU MULTIBANE 02 - EKSEMPEL

9 DBU MULTIBANE 03 Crossfit Ophold /udstræk Fitnessvæg Aktivitetsspot Skaterramper Siddepladser Agility ET EKSEMPEL PÅ DEN STORE BANESAMMENSÆTNING Multibanen indeholder de nødvendige funktioner, plus yderligere tilvalg: Lyd i banden Indgang Boldvæg m. lyd Logo Basketball Siddepladser Scene m. overdækning Grafik på boldvæg og bander Kunstgræs /Gummi Minibane til boldspil, skøjter m.m. Fodboldbane Minimål til fodbold, hockey m.m. Dobbeltsiddet mål Der kan spilles flere forskellige boldspil på langs og på tværs. Sociale opholdsmuligheder er integreret i banden. Banen måler 13 x 21 meter. Der er en boldvæg. Scene med overdækning og lyd. Der er et stort crossfit / fitness- og udstræksområde. Der er et aktivitetsspot og vandpost. Handikap indgang. Skateareal. Scoringstavle. Integreret lys. Opholdsmøbler. Der er grafik på boldvæg og banden. Opbevaring i tribunerne. Der er en ekstra minibane til boldspil eller skøjter / rulleskøjter. Der er tilført en gummibelagt bane med et dobbeltsiddet mål, konditionstræning og kegler, som giver brugerne mulighed for at spille / teknik træne udenfor banen. Brugerne kan ændre boldspilsfunktioner, antal tribuner, mere fitness osv. Banen er tilgængelig for alle og kan ikke reserveres. Banen er i funktion i mindst 10 år.

10 DBU MULTIBANE 03 - EKSEMPEL

11 KVALITET & MATERIALER BANDERNE PVC, gennemfarvet, godstykkelse: 5 mm. UV-bestandigt afbleges og nedbrydes minimalt af solen. Graffiti mm. er nemt aftageligt. Robust overfor påvirkninger som slitage samt vejrlig. 20 cm bandebredde giver en god solid og siddebar konstruktion. Topbeslag er 2 mm galvaniseret stål. MÅL Målene er i aluramme med RHS bagligger. Netbøjler og bundramme er i varmgalv. stål. BELÆGNINGER Flere underlagstyper kan vælges, bl.a.: Multisport kunstgræs 24 mm Fifa Star 2, 4 generation kunstgræs 60 mm Helstøbt gummibelægning med Nike genbrugsgummi Asfalt Alle materiale kræver et absolut minimum af vedligeholdelse. Der ydes mindst 10 års garanti på alle banens produkter og tilvalgsmuligheder.

12 VALG & TILVALG Belægningstype og opstregning Skøjtebane Lyd / musik Scene Mål - typer Crossfit Wi-fi Tribune Basket Fitness Lys Overdækning Volleyball Panna AktivitetsSpot Opholdsmøbler Boldvæg Skaterramper Banefolier Opbevaring Skills Parkour Scoringstavle Vandpost

13 ØKONOMI & PRISER Baneløsningerne kan fleksibelt moduleres præcis efter ønske og behov og der tages forbehold for de lokale stedsforhold - men for at anslå en økonomisk ramme, gives der her tre priseniveauer på de illustrerede eksempler: Banen støttes efter DBU s retningeslinier. MULTIBANE01 CA KR. Der kan spilles flere forskellige boldspil på langs og på tværs. Der er en boldvæg. Sociale opholdsmuligheder er integreret i banden. Banen måler 13 x 21 meter. Brugerne kan ændre boldspilsfunktioner, antal tribuner, mere fitness osv. Banen er tilgængelig for alle og kan ikke reserveres. Banen er i funktion i mindst 10 år. MULTIBANE02 CA KR. Der kan spilles flere forskellige boldspil på langs. Sociale opholdsmuligheder er integreret i banden. Banen måler 13 x 21 meter. Der er en boldvæg med lyd. Der er crossfit / fitness, udstræk og agility. Der er et aktivitetsspot. Der er grafik på boldvæg og banden. Der er en ekstra panabane med grusbelægning. MULTIBANE03 CA KR. Der kan spilles flere forskellige boldspil på langs og på tværs. Sociale opholdsmuligheder er integreret i banden. Banen måler 13 x 21 meter. Der er en boldvæg. Scene med overdækning og lyd. Der er et stort crossfit / fitness- og udstræksområde. Der er et aktivitetsspot og vandpost. Handikap indgang. Skateareal. Scoringstavle. Integreret lys. Opholdsmøbler. Der er grafik på boldvæg og banden. Opbevaring i tribunerne. Der er en ekstra minibane til boldspil eller skøjter / rulleskøjter. Der er tilført en gummibelagt bane med et dobbeltsiddet mål, konditionstræning og kegler, som giver brugerne mulighed for at spille / teknik træne udenfor banen.

14 KONTAKT KONTAKT HOS UNO Jacob Winther - Boldbane Konsulent Projektudvikling og salg T E: jw@uno.dk Lena Ohlsen - MAA Arkitekt Projektudvikling og materiale T E: loh@uno.dk

NY MULTIBANE - MULTI PLAY

NY MULTIBANE - MULTI PLAY NY MULTIBANE - MULTI PLAY 1 FREMTIDENS BOLDSPIL For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et aktivt fritidsliv, som

Læs mere

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter BOLDSPILBANER giv bolden op til nye aktiviteter kun n sæ f sie anta ser n græ r e t t 1 Få Ikadan og JE med på holdet Panna, street soccer, freestyle der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

FODBOLDLEGELAND. en vision for fodboldspillere og alle andre mellem 1 og 100 år

FODBOLDLEGELAND. en vision for fodboldspillere og alle andre mellem 1 og 100 år FODBOLDLEGELAND en vision for fodboldspillere og alle andre mellem 1 og 100 år V i vil bygge Danmarks første udendørs fodboldlegeland. Vi vil skabe et univers, der er så unikt, at det både tiltrækker legende

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

PLANTEGNING. Læsesalen

PLANTEGNING. Læsesalen PLANTEGNING Læsesalen LÆSESALEN Det store areal giver mulighed for masser af boldspil og fri leg Volleyball opstregning, søjler og net Dodgeball opstregning Pannabane Ø8m Eksisterende bålsted 100m løbe

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

Projektet skal, når det fuldt udbygget, henvende sig til alle aldersgrupper, både turister, sejlere og fastboende.

Projektet skal, når det fuldt udbygget, henvende sig til alle aldersgrupper, både turister, sejlere og fastboende. Notat Sag 12.014 - Rudkøbing Multibane 17.06.2013 Vedr. Tilrettet skitseprojekt Perler på en snor Arkitektur Udgangspunktet for projektet har været at lave et parkområde, som kan udbygges over tid. Et

Læs mere

Multibaner & underlag

Multibaner & underlag Multibaner & underlag WWW. BASKETBALL YOLLEYBALL Spilleren skal til en hver tid kunne have fuld fokus på spillet. Med vores gulvløsninger får spilleren et underlag der giver optimal fodfæste, reaktionsmulighed

Læs mere

Active Living. Fysisk aktivitet integreret i dagligdagen i relation til arbejde, hjem, transport og fritid. Jasper Schipperijn, Lektor, Ph.d.

Active Living. Fysisk aktivitet integreret i dagligdagen i relation til arbejde, hjem, transport og fritid. Jasper Schipperijn, Lektor, Ph.d. Active Living Fysisk aktivitet integreret i dagligdagen i relation til arbejde, hjem, transport og fritid Jasper Schipperijn, Lektor, Ph.d. Forskningsenheden for Active Living Institut for Idræt og Biomekanik

Læs mere

FODBOLD FITNESS SUNDT, SJOVT OG SOCIALT. for kvin

FODBOLD FITNESS SUNDT, SJOVT OG SOCIALT. for kvin FODBOLD IN T RO DU KT ION r e d n i v for k SUNDT, SJOVT OG SOCIALT der for kvin KOLOFON: Udgivet januar 2014 af: Dansk Boldspil-Union DBU Allé 1, 2605 Brøndby Tekst: DBU Kommunikation red. Marianne L.

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen

Ansøgning til udviklingspuljen Ansøgning til udviklingspuljen Futsal en ny slags fodbold som trækker nye spillere til Randers d. 31. marts 2016 Oplysninger om foreningen Randers Futsal stiftes som selvstændig afdeling i Dronningborg

Læs mere

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 VERDENS BEDSTE GUMMIUNDERLAG TIL LEGEPLADSEN Hos UNIQA ønsker vi at give børn den bedste mulighed for at udvikle sig på en sjov og sikker måde. Derfor går vi ikke på kompromis

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov DEN RØDE TRÅD Seriøs fodbold for sjov Sportsafdelingen har i Svogerslev Boldklub valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste

Læs mere

Nutidige tendenser. Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent

Nutidige tendenser. Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent Nutidige tendenser Nutidige tendenser Nutidige tendenser Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent Nutidige tendenser Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent Nutidige tendenser Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent

Læs mere

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET BELÆGNING KREATIVE OG UNIKKE BELÆGNINGER Der er ingen grund til at gå på kompromis, når man kan gå på helstøbte løsninger i gummi. Hos UNO finder du

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

Mobil-koncept til alle udearealer

Mobil-koncept til alle udearealer Mobil-koncept til alle udearealer Sport, idræt, leg og motion Lokale fællesskaber for alle Bevægelse i alle uderum Flyt aktiviteter Alle udendørs arealer Vi kan også andet... Full-size og mini fodboldbaner

Læs mere

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland Tilbud d. 4. december 2013 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40 70 55 Fax +45

Læs mere

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes bevægelsespolitik har bestyrelsen i Børnehuset Arken vedtaget følgende lokale bevægelsespolitik: Det vil vi (vores mål

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Strategiens formål DBU har fra 2014 lanceret en fireårig kommunestrategi i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

Fredericia Kommune - Idrætspolitik godkendt af Fredericia Byråd den 8. maj 2006. Fredericia Kommunes Idrætspolitik

Fredericia Kommune - Idrætspolitik godkendt af Fredericia Byråd den 8. maj 2006. Fredericia Kommunes Idrætspolitik Fredericia Kommunes Idrætspolitik 1 Indledning Fredericia Kommunes Idrætspolitik tager udgangspunkt i Fredericia Kommunes vision 2012, idrættens fire livskvaliteter og den dialog der har fundet sted med

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk HIF Fodbold Årgangsbog for U9 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Efterår 2013. kr. 59.900,- Lev. 6.000,- Mont. 25.000,- kr. 19.990,- kr. 35.990,-

Efterår 2013. kr. 59.900,- Lev. 6.000,- Mont. 25.000,- kr. 19.990,- kr. 35.990,- Spar mange penge - se alle de fantastiske efterårs tilbud i denne folder Panna Arena - 8 kantet Super flot og robust Panna Arena, fremstillet af varm galvaniseret stål og beklædt med kraftige granplanker.

Læs mere

Ansøgningsskema. - til puljen rum til fællesskab. Multifunktionelt idrætsaktivitetsområde med socialt hyggeområde/rum til fællesskab.

Ansøgningsskema. - til puljen rum til fællesskab. Multifunktionelt idrætsaktivitetsområde med socialt hyggeområde/rum til fællesskab. Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION - dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION Fakta om BRØNDBY STADION, gymnasiebygning Projekt: Multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og administration mv. Bebygget

Læs mere

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF En social multibane der samler alle aldre i lokalområdet til mange forskellige sportsgrene og aktiviteter.. 1 Projektets ansøger Blenstrup IF og Blenstrup hallen

Læs mere

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Referat Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Formål med mødet: Tilpasse DBU Sjællands turnerings-, stævne og uddannelsestilbud for børne- og ungdomsfodbolden til lokale behov og ønsker Mødeleder: Jacob Poulsen

Læs mere

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Innovative løsninger med limtræ og membran FlexCover forhandler det patenterede let-hal system Space Wood fra det italienske firma Wood System, som har mere

Læs mere

Vedlagt som bilag Budget Finanseringsplan

Vedlagt som bilag Budget Finanseringsplan 1 Indhold Beskrivelse af Vadum 3 Vadum Bypark i 2013 3 Vadum Bypark udvider med Motions og Bevægelsestorv 3 Projektorganisation 4 Styregruppe for Motions og Bevægelsestorv 4 Vadum Samråd. 4 Kontaktpersoner

Læs mere

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD 02 Fremtidens facadeplade 06 En skole, som skiller sig ud fra mængden 08 Vores produktfordele 14 Find inspiration 2 FREMTIDENS FACADEPLADE Vandbestandig Miljøvenlig

Læs mere

Røde Kors Børnehus Pædagogisk idrætsinstitution. Bevægelse. Kreativ leg. Stjernerstunder. Fantasi. Bold. Vi gør det sammen Cykle

Røde Kors Børnehus Pædagogisk idrætsinstitution. Bevægelse. Kreativ leg. Stjernerstunder. Fantasi. Bold. Vi gør det sammen Cykle Røde Kors Børnehus Pædagogisk idrætsinstitution Bevægelse Kreativ leg Stjernerstunder Bold Fantasi Vi gør det sammen Cykle Indholdsfortegnelse: Røde Kors Børnehus vision 3 Målsætning 3 Værdigrundlag 3

Læs mere

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Indhold Vi ses på cykelstien side 4-5 Vi bevæger os mere end gennemsnittet side 6-7 Så mange som muligt skal

Læs mere

For piger og drenge født 1993-1999

For piger og drenge født 1993-1999 For piger og drenge født 1993-1999 2007 Officielle sponsorer for DBU Børn og ungdom fra leg til landshold Velkommen på DBUs Fodboldskole 2007 Så er det allerede tid til, at vi for 15. gang kan byde velkommen

Læs mere

REFERENCER SKOLER & SFO

REFERENCER SKOLER & SFO REFERENCER SKOLER & SFO BØRNENE FORTJENER DET BEDSTE Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af de mange legeområder og indretninger vi har lavet. Vi tager altid udgangspunkt i de respektive

Læs mere

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning AAG Faldfliser Sikkerhed kombineret med design AAG Faldfliser AAG s faldfliser opfylder alle gældende krav, normer og standarder til faldunderlag under legeredskaber. Systemet er overbevisende med sin

Læs mere

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold TRÆNERHÆFTE 1 Målgruppe 5 Indhold Mål 5 Hvad skal vi lære om? 6 Viden børn, trivsel og fodbold 8 Børn, trivsel og fodbold 11 Refleksion noter 12 Samspil og sammenhæng 13 Refleksion noter 14 Din betydning

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk

www.aunslevfodbold.dk 1 Aunslev IF Fodbold Klubben er Et vigtigt samlingspunkt for lokalsamfundet Et sted for livslang læring for børn, unge og voksne Et centrum for gode oplevelser og stærke relationer derfor ligger vi rigtig

Læs mere

Gedser Idræts og Kulturhus. Workshop 1. Torsdag d. 09. februar

Gedser Idræts og Kulturhus. Workshop 1. Torsdag d. 09. februar Gedser Idræts og Kulturhus Workshop 1 Torsdag d. 09. februar Brugerinddragelse 1. workshop 9. februar 2. workshop 18. april kl. 17.00 19.30 Gennemgang af teammøder. 3. workshop 09. maj kl. 17.00 19.00

Læs mere

Multibaner. Unikke multibaner til unikke børn

Multibaner. Unikke multibaner til unikke børn Multibaner Unikke multibaner til unikke børn 1 KLAR TIL MATCH? Klar til at vinde kampen? Alle taler om, at vi skal bevæge os mere. UNIQA gør noget ved det. Vi byder nu op til kamp med dette unikke sortiment,

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer Svømning 2009

Gjellerup Svømmeklub Sommer Svømning 2009 Gjellerup Svømmeklub Sommer Svømning 2009 www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Indskrivning på Hammerum Friluftsbad 5. Maj (tirsdag) kl 17:30 18:30 Første svømmeaften tirsdage 12. maj Første svømmeaften

Læs mere

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013 Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 Safari Fodbold Cup 2013 Søndag d. 22. september 2013 DBU Jylland Region 3 og har igen fornøjelsen at indbyde til Safari Fodbold Cup, som

Læs mere

lille investering, stor effekt!

lille investering, stor effekt! kan du sælge mere? lille investering, stor effekt! Salg i krisetider handler bl.a. om at sælge mere til de kunder, der allerede kommer i butikken - og til dette formål er mersalgsskabende initiativer uundværlige.

Læs mere

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 BAGGRUND Østerbro lokaludvalg har i vinteren 2009-2010 igangsat en proces for at udvikle en ny lommepark omkring pladsen på Carls Nielsens Allé ud mod Østerbrogade

Læs mere

Årsplan idræt 8. klasse Solhverv 2015-2016. Sted Ansvarlig Teori/Tema

Årsplan idræt 8. klasse Solhverv 2015-2016. Sted Ansvarlig Teori/Tema Uge Emne Sted Ansvarlig Teori/Tema 33 Intro til faget faglige og praktiske forventninger Intro til atletik indledende øvelser. Løbe runden om Solhverv, Marie-høns, Hospitals-tagfat, Løb med ærteposer.

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Move@School LEGEKATALOG

Move@School LEGEKATALOG Move@School LEGEKATALOG Legekataloget er udgivet af Move@School, Folkesundhed København December 2006 For yderligere information eller spørgsmål kontakt: Glen Nielsen Projektleder Projekt Move@School E-mail:

Læs mere

Vi udvælger de forskellige aktiviteter efter udviklingspunkter og sammensætter gruppen efter relationer.

Vi udvælger de forskellige aktiviteter efter udviklingspunkter og sammensætter gruppen efter relationer. Pædagogik i Peter Fabers Vejs specialafdeling I afdelingen arbejder vi intensivt og specialpædagogisk med personlig og social udvikling og med fokus på den generelle trivsel og mestring af livet. Vi udarbejder

Læs mere

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12 Side 1 af 12 VELKOMMEN TIL SKOVVANGSKOLENS SFO Skovvangskolens SFO (skole-fritids-ordning) er rammen om børnenes fritidsliv på Skovvangskolen. Børnene har mulighed for et aktivt fritidsliv efter skoletid,

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård.

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Administrative bevillinger 2012. Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Projektperioden er 1. november 2012 30.

Læs mere

Kvalitet, udvikling og nytænkning

Kvalitet, udvikling og nytænkning Kvalitet, udvikling og nytænkning Esben Danielsen ed@loa-fonden.dk 43 år Bachelor i fysik og kommunikation fra RUC Været spillestedsleder i godt 10 år for spillestedet Gimle i Roskilde. Været en del af

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Det sammenhængende børne- og ungeliv

Det sammenhængende børne- og ungeliv Det sammenhængende børne- og ungeliv - vejen til ny velfærd for børn, unge og deres familier i Odense 14. februar 2013 Vores udfordring Vi har en dobbelt udfordring i Odense: Vi har høje ambitioner for

Læs mere

Outsidere vil inside

Outsidere vil inside Outsidere vil inside Hvis små idrætsgrene som Petanque, Parkour, Futsal eller Crossfit skal blive en større del af idrætsbilledet i Ringe og omegn, skal de have et sted hvor de kan udøve deres idræt. Side

Læs mere

T E T SPR AKTIESELSKABET X - OP H. Tlf.: 86 28 11 11 Fax: 86 28 12 12 DK - 8361 Hasselager Jegstrupvej 40, Aarhus www.x-ophan.

T E T SPR AKTIESELSKABET X - OP H. Tlf.: 86 28 11 11 Fax: 86 28 12 12 DK - 8361 Hasselager Jegstrupvej 40, Aarhus www.x-ophan. T E T SP P S Et vanvittig effektivt promoveringstrick En pose ses af 0-5 personer. Få firmanavn på pose i en fart og send dit budskab med kunder rundt. En god kvalitetspose har en enorm lang levetid og

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

Samlevejledning til 12 x 20 meter

Samlevejledning til 12 x 20 meter Samlevejledning til Flex fodboldbane 12 x 20 meter Flex fodboldbane uden net. Flex fodboldbane med net Flex fodbold P R indeholder: 2 stk. A Topbeslag ved mål (venstre) 2 stk. B Topbeslag ved mål (højre)

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

HASLE OMRÅDEFORNYELSE

HASLE OMRÅDEFORNYELSE HASLE OMRÅDEFORNYELSE REVITALISERING AF HASLE FÆLLED SKITSEFORSLAG FOR BØRNE/UNGE GRUPPEN 9.SEPTEMBER 2009 ALGREEN ARKITEKTER MAA OVERSIGTSKORT HASLE FÆLLED M.M. Overordnet for område skal man være varsom

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Giv bolden op til nye aktiviteter

Giv bolden op til nye aktiviteter Giv bolden op til nye aktiviteter PANNABANEN 4-5 Ottekantet boldbane til dynamik og teknik. Kan udvides med Panna Cage. MINIBANEN 6-7 Lidt større boldbane med lave bander og god plads. Oplagt til fx hockey,

Læs mere

Af Lars Hjorth Bærentzen, kommunikationskonsulent

Af Lars Hjorth Bærentzen, kommunikationskonsulent 28 Mere end en multibane Udvikling I De klassiske multibaner til boldspil har været en stor succes, men har brug for at blive redefineret. Det første realiserede bud på en ny form for multibane og aktivitetsplads

Læs mere

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale ETFE-folie Fremtidens fleksible byggemateriale 2 Inspireret af naturen ETFE - Fremtidens byggemateriale ETFE er fremtidens byggemateriale med et stort potentiale for kreativitet og nytænkning. På rekordtid

Læs mere

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid.

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid. HoReCa Sofa 94 Sofasystem Koncept Sofasystem modulopbygget Vores sofasystem er et unikt modul-opbygget system, som giver muligheden for at integrere spændende sofasystemer med et væld af valgmuligheder.

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade VITAL HORSENS MEGET MERE END FYSISK TRÆNING SAMMENHOLD DEN SOCIALE TRÆNING ER INTEGRERET I TRÆNINGEN Efter træningen er det en fast tradition. at

Læs mere

BYPARK FOR SYDHAVNERNE

BYPARK FOR SYDHAVNERNE BYPARK FOR SYDHAVNERNE BYPARK FOR SYDHAVNERNE PROJEKTFORSLAG April 2013 INDLEDNING INDLEDNING Projektforslaget er udarbejdet af Active City Transformation i et samarbejde med AKB København, KAB, Københavns

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Stadionmål bedst på hjemmebanen

Stadionmål bedst på hjemmebanen Stadionmål bedst på hjemmebanen Godt håndværk Innovativ Bredt udvalg Vi har det nok! Stadionmål, forskellen finder du i detaljen. Håndværket med svejsninger. Profilens godstykkelse og konstruktion. Justering

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

Idrætsinformation 13/2011

Idrætsinformation 13/2011 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Kasernevej 5 7500 Holstebro Telefon til idrætskontoret: +45 96 130 268 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Idrætsinformation 13/2011 Til JDRI medlemmer. 01 SEP 2011 Emne:

Læs mere

super tilbud Tilbudspris: 195.000 kr. 23 maskiner - én pris Nypris: 320.000 kr. SPAR: 125.000 kr. Garanti Kvalitet Spar penge

super tilbud Tilbudspris: 195.000 kr. 23 maskiner - én pris Nypris: 320.000 kr. SPAR: 125.000 kr. Garanti Kvalitet Spar penge super tilbud Mærke: Elite Fitness Incline press Twist machine Fly/rear delt machine Gluteus machine Lateral raise Triceps machine Scott bench 195.000 kr. 23 maskiner - én pris Nypris: 320.000 kr. SPAR:

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Sammenhængende Børne- og Ungepolitik Fredensborg Kommune 2 Forord Denne sammenhængende børne- og ungepolitik bygger bro mellem almenområdet og den målrettede indsats for børn og unge med behov for særlig

Læs mere

KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SUNDT, SJOVT OG SOCIALT

KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SUNDT, SJOVT OG SOCIALT IN T MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD SUNDT, SJOVT OG SOCIALT RO DU KT ION KOLOFON: Udgivet januar 2014 af: Dansk Boldspil-Union DBU Allé 1, 2605 Brøndby Tekst: DBU Kommunikation (red. Marianne

Læs mere

JDR Idrætsdag 2012-I

JDR Idrætsdag 2012-I Bestemmelser for JDR Idrætsdag 2012-I 20 APR Generelle bestemmelser JDR afholder to gange årligt, normalt i APR/MAJ og SEP/OKT, et idrætsstævne benævnt JDR Idrætsdag. Alle UAFD tilbydes deltagelse i dette

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2016

Velkommen til Vodskov Cup 2016 Velkommen til Vodskov Cup 2016 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 25.-26. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2016, der i år afvikles for 14. gang på Vodskov

Læs mere

Sammenhængende. Børne- og Ungepolitik

Sammenhængende. Børne- og Ungepolitik Sammenhængende Børne- og Ungepolitik 2 Forord Denne sammenhængende børne- og ungepolitik bygger bro mellem almenområdet og den målrettede indsats for børn og unge med behov for særlig støtte. Lovmæssigt

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune. Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest

Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune. Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune Erhvervs-, Fritids-, og Kommunikationscenter Att. Flemming Beck Christensen, fbc@ringsted.dk Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage.

Læs mere

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014 Børnefodbold i Randers Freja Februar 2014 Fælles bestemmelser Trænere og ledere Træningsprincipper Kampafvikling De 10 Forældrebud Generelle Retningslinjer Børnefodbold i Randers Freja omfatter alle drenge-

Læs mere

FÆLLES OM ODENSE. Civilsamfundsstrategi

FÆLLES OM ODENSE. Civilsamfundsstrategi FÆLLES OM ODENSE Civilsamfundsstrategi 1 FORENINGSFRIVILLIG Corperate Volunteer ADD-ON MODEL MEDLEM SERIEL ENKELTSTÅENDE DEN STRATEGISK INTEGREREDE MODEL UORGANISEREDE ELLER VIRTUEL FRIVILLIG OFFENTLIG

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

ZENZO GROUP. Modulopbyggede kvalitetsprodukter. group group part of biobag group part of biobag group

ZENZO GROUP. Modulopbyggede kvalitetsprodukter. group group part of biobag group part of biobag group group ZENZO GROUP Modulopbyggede kvalitetsprodukter Modulopbyggede kvalitetsprodukter Skal der etableres nyt busskur, affaldshus eller cykelparkering, er det væsentligt at vurdere kvaliteten af de materialer,

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen 71153c4d-2904-440c-9c61-025b17826794 Dato 07-09-2014 09:52:29 Blanket ID FO907_766 KLE 18.14.00G01 Side 1 af 6 Ansøger Ansøgningens titel Projekt: Landsbyens nye samlingssted.

Læs mere

Årsplan for idræt i 4. klasse 2011-2012

Årsplan for idræt i 4. klasse 2011-2012 Årsplan for idræt i 4. klasse 2011-2012 Skoleåret igennem vil eleverne møde idrætsformer, som er anderledes end de færdige spil, de ofte møder i idrætsklubberne. Det grundlæggende i hele idrætsundervisningen

Læs mere