Kontaktoplysninger: Leder Souschef Afdelingsleder Hobbitterne Hobbitterne Klubben..

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontaktoplysninger: Leder 96116320. Souschef 96116322. Afdelingsleder... 96116320. Hobbitterne 96116318. Hobbitterne... 96116321. Klubben.."

Transkript

1 Kontaktoplysninger: Leder Souschef Afdelingsleder Hobbitterne Hobbitterne Klubben Køkken Minimoyserne Mumitroldene Bubbibjørnene Mobiltelefon

2 JUNIORKLUBBEN: Åbningstider: tirsdage og torsdage fra kl til Der er i juniorklubben lukket fra d. 1/6 til d. 15/8 samt fra d. 15/12 til d. 1/2 og i skolens ferie. Juniorklubben har 6 faste medarbejdere tilknyttet, således at der hver åbningsaften er minimum fire voksne til stede. Da vi har hele huset for os selv, er der rig mulighed for at finde sig en stille krog, hvor man kan sidde og hyggesnakke med kammerater eller få en snak med de voksne. Vi arrangerer forskellige aktiviteter sammen med børnene, f.eks. en tur i badeland, bowling, fisketure, bageaftener, pige- og drengeaftener, klatring, klubfester, mad over bål m.m. Derudover holder vi hvert år en overnatning en fredag i Maj. Vi holder 1-2 gange i måneden juniorklubmøde med børnene. Her er de med til at bestemme hvilke aktiviteter der skal arrangeres den kommende måned. Juniorklubben har altid friskskåret frugt, der er gratis. Derudover har vi en kiosk hvor der kan købes slik og sodavand. Hjaltehus er Rolf Krake Skolens fritidshjem. INSTITUTIONEN BESTÅR AF: 165 SFH1 børn ( kl. fordelt på 4 grupper) 115 SFH2 børn ( kl.) 100 juniorklubbørn (4.-7. kl.) ÅBNINGSTIDER: SFH1: hver dag kl Fredag kl SFH2: hver dag kl Fredag kl Morgenhold: For børn der er tilmeldt morgenhold er der åbent kl , hvor børnene bliver sendt i skole. For de børn der har brug for det, er der morgenmad kl Skoleferier: I skoleferier, hvor Hjaltehus har åbent, er der åben fra kl for de børn der har eftermiddagsmodul. Lukketiderne er som normalt. Vi opfordrer til at børnene møder ind senest kl. 9.30, for at kunne deltage i husets aktiviteter. Lukkedage: I skolens sommerferie har Hjaltehus lukket 3 sammenhængende uger, og yderligere 10 dage fordelt over resten af året. Jule- og nytårsaftensdag er institutionen lukket. Grundlovsdag er der lukket. Moduler: Der er mulighed for at købe morgen- og/eller eftermiddagsmodul. Ved køb af eftermiddagsmodul alene, kan pladsen på skolefridage bruges fra kl. 8 til lukketid.

3 SFH1: Børnene på SFH1 er opdelt i grupper med faste medarbejdere. Opdelingen betyder at de fleste aktiviteter og ture foregår gruppevis, dog færdes børnene rundt i hele huset og har legekammerater på tværs af grupperne. Alle grupperne holder jævnligt børnemøder. Her er børnene med til at bestemme hvad gruppens penge skal bruges til, regler på gruppen, aktiviteter, ture ud af huset m.m. Der bliver også snakket om at have ansvar for hinanden, og for de ting vi har her på Hjaltehus. Hver gruppe laver en ugeplan over den pågældende uges aktiviteter. Denne plan ligger på skoleintra. Månedsfødselsdage: Denne dag fejrer hver enkelt gruppe de børn der har fødselsdag den pågældende måned. Vi bager kage/laver mad og andre aktiviteter som fødselsdagsbørnene er med til at bestemme. Fredag har vi nintendo DS dag, og børnene må denne dag medbringe deres egen nintendo. På SHF1 må børnene ikke bruge deres egen mobiltelefon. Hvis en situation skulle opstå hvor en telefon er nødvendig kan telefonen på stuen bruges. BETALINGSFRI MÅNED: Der er mulighed for at opnå en betalingsfri måned i juli, hvis barnet holder ferie i sammenlagt 4 uger henover hele året. FRIPLADSER: Der er mulighed for at søge hel eller delvis friplads til barnet, nærmere oplysninger fås på institutionens kontor. ORLOV: Der er mulighed for at barnet kan holde orlov fra institutionen. Spørg på kontoret for de nærmere regler. SKOLEBESTYRELSEN: Skolebestyrelsen består af: formand og næstformand, 5 forældrerepræsentanter, 2 medarbejderrepræsentanter, 2 fra elevrådet, en sekretær og skolelederen. Faste punkter som er skolebestyrelsens ansvar: - Godkendelse af budgetter og regnskaber - Godkendelse af timefordelingsplan og undervisningsmaterialer - Tilsyn med skolen - Lave overordnede principper og politikker for skolen - Skole-hjem-samarbejdet - Skoleveje - Trivsel - Ordensregler - Årsberetning Hver dag kl , fredag dog kl , samles man i gruppen og spiser frugt, hyggesnakker, læser eller leger nogle lege. Der er ca. 10 til 11 møder på et år her har SFH repræsentanten mulighed for at tage spørgsmål med. Børnene er til tider på besøg og spiser i andre grupper, dog ikke når der er børnemøder eller månedsfødselsdag.

4 ÆNDRINGER I HJEMMET: Sker der ændringer i barnets hjemmemiljø, er det vigtigt vi bliver informeret for at kunne støtte barnet bedst muligt. Det skal i den forbindelse nævnes at alt personale har tavshedspligt. FORÆLDRESAMTALER: Inden for de første tre måneder efter barnet er startet i SFH1 tilbydes en forældresamtale, hvor I informeres om hvordan barnet er faldet til og hvordan det trives. Derudover tilbydes I en samtale en gang om året i samarbejde med klasselæreren på skolen. Hvis der opstår problemer eller der er noget I er i tvivl om, er I altid velkomne til at bede om en snak. SYGE BØRN: Syge og smittebærende børn må ikke komme på institutionen. Snak eventuelt med personalet på gruppen i de enkelte tilfælde. Hvis jeres barn bliver syg på institutionen vil I blive kontaktet. Lus: barnet skal være i behandling inden de må komme i institutionen. Børnesår: barnet skal være i behandling. Børneorm: barnet skal være i behandling. FRAVÆR: Holder barnet fri, er syg eller skal gå til anden tid end aftalt, skal vi have besked. Der ligger en beskedmappe i køkkenet hvori man kan skriver beskeder til den pågældende gruppe. SFH2: I klubben har vi børn fra 3 4 klasse. Vi lægger vægt på børnenes medindflydelse og medansvar. I klubben vælger børnene i større grad selv de aktiviteter, de ønsker at være med til. Aktiviteter, hvor alle børn og voksne deltager forekommer i mindre grad. I klubben har vi ingen fast spisetid for eftermiddags mad. Børnene spiser, når de er sultne. Eftermiddags maden kan opbevares i barnets skuffe, kurv eller i klubbens køleskab. Vi har x antal maddage i måneden, hvor børnene er med til at bestemme og tilberede den mad vi får. Fødselsdage og afslutninger fejrer vi én gang om måneden. Fødselsdagsbørnene bestemmer menuen. Sammen med fælles fødselsdag, har vi også klubmøde. På dette møde bliver der talt om/diskuteret f.eks. sprog og adfærd overfor hinanden, klubaktiviteter som børnene ønsker, indkøb til klubben m.m. Klubben har sit eget kreative rum, Rottehullet, som både benyttes til daglige kreative sysler og til længere planlagte kreative forløb. I klubbens nye rum Multirummet, har vi playstation, lego, brætspil m.m., men rummet bruges også til hygge og andre aktiviteter. Klubben deler med resten af huset, træværkstedet, kuglerum, computer. I klubben må børnene bruge egne mobiltelefoner.

5 FASTE TRADITIONER: Vi har gennem årene skabt nogle traditioner som vi gerne vil holde fast ved: En sommerfest for børn, søskende og forældre en fredag i maj/juni måned. En festlig dag med forskellige aktiviteter for børnene. Der er mulighed for at familierne kan spise deres medbragte mad. Der er boder hvor kage og drikkevarer kan købes. Ligeledes holder vi hvert år fastelavnsfest med tøndeslagning sammen med skolen. SFH 2 fejrer fastelavn for sig selv. FÆLLES UDE- OG INDEAREALER Vi er et stort hus med kun èt reelt værksted vi deles om. Her laver vi forskellige ting i træ, ler, raku, glas m.m. Da vi som sagt er mange om at dele, må hver gruppe booke sig ind så man er sikker på at værkstedet er ledigt til det man har planlagt. Sæbekasseløb hvor børnene selv er med til at dekorere bilerne. Ved løbet er børnene delt ind i små hold som dyster mod hinanden. Familiemedlemmer er velkomne som tilskuere. En gang om måneden har vi åbent hus/forældrekaffe dog ikke i måneder med andre forældrearrangementer. Her på institutionen har vi indrettet et playstation rum, samt har mulighed for at bruge computerne der står i A- afdelingen på skolen - også ved disse aktiviteter må grupperne booke sig ind. Derudover har grupperne mulighed for at booke gymnastiksalen på skolen. Salen, vores store fællesrum, bliver brugt til boldspil, leg, teater, fester og tumlerum. Vi har en meget stor legeplads som kun er delvis indhegnet. Børnene er dog gode til at respektere områdets usynlige afgrænsning. En gang om året laver hver enkelt gruppe en overnatning vi spiser aftensmad sammen og laver nogle forskellige aktiviteter med børnene. Vi udbygger og tilpasser den til stadighed så den rummer udfordringer til de forskellige aldersgrupper Vi holder Sankt Hans og brænder heksen af på bålet. Hvert år i november laver vi julegaveværksteder rundt om i huset. Her har børnene mulighed for at lave julegaver til hele familien.

6

7

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården.

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Folderens væsentligste formål er, at give Jer et indblik i Kastaniegårdens tilbud/arbejde. Folderen svarer

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu.

Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu. Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu.dk Indholdsfortegnelse Fakta om fritidshjemmet side 3 Husets indretning

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Thorsmosevej 18 Annisse 3200 Helsinge 72 49 85 05 INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Vi har lavet denne lille folder for at give dig og dine forældre information om dagligdagen

Læs mere

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Bankagerskolens SFO 2 Bankagervej 109 8700 Horsens Tlf. 76293340 Velkommen Klub To er Bankagerskolens SFO 2 for børn fra 4.-7. klasse. Klub To er beliggende

Læs mere

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf Fristedet Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej 1 6650 Brørup Tlf. 79 96 51 57 Revideret 20.8.2013 Indholdsfortegnelse Velkommen i Fristedet 3 Ansatte i Fristedet 3 Åbningstider 3 Lokaler 4 Udendørsfaciliteter

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben Velkommen til SFO Fristedet og klubben Åbningstider SFO Fristedet og klub Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk www.sfoweb.dk SFO:

Læs mere

Åbningstiden er hver dag fra kl til kl (mandag åbner vi kl , da 2. klasserne har fri kl ). Fredag lukker kl

Åbningstiden er hver dag fra kl til kl (mandag åbner vi kl , da 2. klasserne har fri kl ). Fredag lukker kl VELKOMMEN I FRITIDSHJEM 2 SKALMEJEGÅRDEN 2014 Fritidshjem 2 Her tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter, som børnene har medindflydelse på. Gennem disse aktiviteter og oplevelser skal vi medvirke til

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Velkommen i Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Menighedsvuggestuen er en afdeling af den selvejende institution, Lemvig Menighedsbørnehave og vuggestue, Børnehaven, Skolevej 7 og

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO.

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Vi har lavet denne velkomstinformation for at orientere jer om nogle praktiske oplysninger, der er rare også at have på tryk. Nu starter der endnu en vigtig periode

Læs mere

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15 Rudemøllevej 1-3, 7800 Skive, Hem SFO 99153615 Skolen 99153600 Børnehaven Kontor 99153606 Børnehaven 99153605 Udflugt-telefon(BH og SFO) 40143188 Åbningstider SFO: Mandag -torsdag 6.15-7.45 14.00-17.00

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2015 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf.79965610 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen til. Sundby Fritidshjem. Geislersgade 17 2300 København S. En herlig oase i storbyen

Velkommen til. Sundby Fritidshjem. Geislersgade 17 2300 København S. En herlig oase i storbyen Velkommen til Sundby Fritidshjem Geislersgade 17 2300 København S En herlig oase i storbyen 1 Hvem er vi? Vi er et lille hyggeligt fritidshjem med 65 børn i alderen 5 10 år. Børnene er fordelt på tre grupper:

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen til Bankagerskolens SFO Delfinen

Velkommen til Bankagerskolens SFO Delfinen Velkommen til Bankagerskolens SFO Delfinen Bankagerskolens SFO Delfinen Bankagervej 99 8700 Horsens Tlf. 76 29 33 50 Velkommen SFO Delfinen er en funktionsopdelt skolefritidsordning, der er en del af Bankagerskolen.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

S.F.O. Tranebo er en Skole Fritids Ordning ved Thorstrup Skole i Sig, Varde Kommune.

S.F.O. Tranebo er en Skole Fritids Ordning ved Thorstrup Skole i Sig, Varde Kommune. 2009/2010 S.F.O. Tranebo S.F.O. Tranebo er en Skole Fritids Ordning ved Thorstrup Skole i Sig, Varde Kommune. Dette skoleår modtager vi 17 nye 0.kl. børn. Vi starter ud med 70 børn. For at vi kan rumme

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Velkommen til SFO Nøddeknækkeren Ved Søndre skole, Holebyafdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50

Velkommen til SFO Nøddeknækkeren Ved Søndre skole, Holebyafdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50 Velkommen til SFO Nøddeknækkeren Ved Søndre skole, Holebyafdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50 0. og 1. klasse tlf.: 54 69 15 50 2. og 3. klasse tlf.: 41 62 27 28 4.- 6. klasse tlf.: 54 69 15 59 eller

Læs mere

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus VELKOMMEN i SFO EN Nim Skole og Børnehus INDHOLD Velkommen.. 3 SFO1 og SFO2 4 Pædagogik 4 Åbningstider.. 4 Dagsrytme. 5 Aflevering.. 5 Afhentning. 5 Mad 5 Kørsel 5 Tøj og garderobe. 5 Årets traditioner

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

Indhold Velkommen... 3 Hvad er en skolefritidsordning?... 3 Administration... 3 SFO en del af skolen... 4 Dagsrytme...

Indhold Velkommen... 3 Hvad er en skolefritidsordning?... 3 Administration... 3 SFO en del af skolen... 4 Dagsrytme... 1 Indhold Velkommen... 3 Hvad er en skolefritidsordning?... 3 Administration... 3 SFO en del af skolen... 4 Dagsrytme... 4 Skolestart - børnehaveklassebørn... 5 Sommerhalvåret... 5 Vinterhalvåret... 5

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole.

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi tilbyder børnene en hverdag med voksne, som ser og hører det enkelte barn. Vi

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 i Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og nær ved

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- & Ungdomsforvaltningen Fritidsinstitutionen ved Bellahøj Skole. Svenskelejren 20

KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- & Ungdomsforvaltningen Fritidsinstitutionen ved Bellahøj Skole. Svenskelejren 20 Information Husk at bruge KBH Barn! http://fi-bel.kbhbarn.kk.dk/ Åbningstider 1. Maj Børn 7.00-17.15 Husk at dit barn skal møde inden kl. 10.00 på skolefridage. Afd. SKB Skansebjerg 3 Tlf. 38 80 63 20

Læs mere

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Kære forældre Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Vores hensigt med denne folder er at give en kort beskrivelse af Lærkereden. Hvordan huset fungerer i det daglige og andre praktiske

Læs mere

Orientering om. Kildebakkens Fritidshjem 2018

Orientering om. Kildebakkens Fritidshjem 2018 Orientering om Kildebakkens Fritidshjem 2018 Kildebakkens Fritidshjem Soldalen 4, Indgang C 7480 Vildbjerg Tlf: 96287698 (kontor) Tlf: 96287697 (John) E-mail: kiljf@herning.dk Pædagogisk leder: John Furbo

Læs mere

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Kernehuset. Velkommen til Resen Daginstitution. Vi håber både du og dit barn bliver glade og trygge ved hverdagen i Børnehaven, og

Læs mere

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune In Between Klubben for alle børn i Skjern by på Kongevej 46 Klubben er til dig, som synes, det kan være sjovt og hyggeligt, at møde andre børn efter skole. Her er

Læs mere

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45 FACTS OM LEGESTEDET Legestedet Skolevej 9-11 3720 Aakirkeby Tlf.nr. 56 92 33 90 Sneglehuset tlf.nr. 56 92 33 93 Myretuen tlf.nr. 56 92 33 94 legestedet@brk.dk Legestedet er en integreret institution med

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Henvendelse vedr. ind- og udmeldelse kan ske ved henvendelse til SFO ( )

Henvendelse vedr. ind- og udmeldelse kan ske ved henvendelse til SFO ( ) 1 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever fra indskolingen og 3.klasse. Formålet med ordningen er at give

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen til. SFO Sødalskolen

Velkommen til. SFO Sødalskolen Velkommen til Indholdsfortegnelse Adresse og åbningstider... 2 Om... 3 Vores dagligdag... 4 Dagens aktiviteter... 4 Spisning... 5 Tøj og sko... 5 Afkrydsning... 6 Telefon... 6 Faste aktiviteter... 7 Traditioner...

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Velkommen til Trollskoven

Velkommen til Trollskoven Velkommen til Trollskoven Information til nye børn og forældre TROLLESGAVE 5 A, Fensmark, 4684 Holmegaard, Tlf. 55884634 / 25450090. Mail-adresse: Frit Fensmark@naestved.dk Hjemmeside: www.holmegaard.dk/holmegaardskolen

Læs mere

Generelt. Fritidshjemmet består af 3 lokaler: Byggestuen, Dansestuen og Kreastuen. Derudover er der: Alrum, værksted, musikrum, kuglerum og puderum.

Generelt. Fritidshjemmet består af 3 lokaler: Byggestuen, Dansestuen og Kreastuen. Derudover er der: Alrum, værksted, musikrum, kuglerum og puderum. Generelt Fritidshjemmet består af 3 lokaler: Byggestuen, Dansestuen og Kreastuen. Derudover er der: Alrum, værksted, musikrum, kuglerum og puderum. Desuden har vi 4 delelokaler: Multistuen, Tegnestuen,

Læs mere

Velkommen til SFO VADGÅRD

Velkommen til SFO VADGÅRD Velkommen til SFO VADGÅRD 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen Side 3 Åbningstider Side 3 Beskeder Side 3 Komme og gå Side 3 Ferier Side 4 Frugtordning Side 4 Børnegrupper Side 4 Lege og aktiviteter Side 4

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Vi tror på, at et godt forhold til forældrene er grundlæggende for at opnå et trygt forhold til de unge VI FORVENTER: At unge og forældre medvirker

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

SFO MYRETUEN DYBKÆRSKOLEN Skoleåret 17/18

SFO MYRETUEN DYBKÆRSKOLEN Skoleåret 17/18 SFO MYRETUEN DYBKÆRSKOLEN Skoleåret 17/18 Indholdsfortegnelse Velkomst.. side 3 Præsentation af Myretuen... side 4 tilhørsforhold personale beliggenhed fysisk indretning dagsrytme legepladsen Vores målsætning..

Læs mere

Velkommen til SFO 3Høje afd. Simonshøj

Velkommen til SFO 3Høje afd. Simonshøj 2015 Velkommen til SFO 3Høje afd. Simonshøj Vi ser frem til at lære dig og dine forældre at kende. Vi håber, at denne folder kan informere om nogle af de praktiske ting, der er forbundet med at starte

Læs mere

BELLAHØJ FRITIDSCENTER. Bellahøjvej 42 B, 2700 Brønshøj Godthåbsvej 251, 2720 Vanløse Godthåbsvej 253, 2720 Vanløse BFC

BELLAHØJ FRITIDSCENTER. Bellahøjvej 42 B, 2700 Brønshøj Godthåbsvej 251, 2720 Vanløse Godthåbsvej 253, 2720 Vanløse BFC BELLAHØJ FRITIDSCENTER Bellahøjvej 42 B, 2700 Brønshøj 38289939 Godthåbsvej 251, 2720 Vanløse 38335159 Godthåbsvej 253, 2720 Vanløse 38345102 BFC FRI TID FRIT RUM Bellahøj Fritidscenter er en selvejende

Læs mere

Velkommen HYLDGÅRD SFO 1 2011/2012. Fritidshjemmet - Fritidshjørnet - Snurretoppen

Velkommen HYLDGÅRD SFO 1 2011/2012. Fritidshjemmet - Fritidshjørnet - Snurretoppen Velkommen i HYLDGÅRD SFO 1 2011/2012 Fritidshjemmet - Fritidshjørnet - Snurretoppen 1 Hyldgård SFO er Hyldgårdsskolens skolefritidsordning. SFO'en består af fire afdelinger. SFO 1: Fritidshjemmet, Fritidshjørnet,

Læs mere

BELLAHØJ FRITIDSCENTER. Højen

BELLAHØJ FRITIDSCENTER. Højen BELLAHØJ FRITIDSCENTER Højen Kære kommende fritidshjemsbørn & forældre I denne folder kan I finde svar på mange af de spørgsmål, der melder sig, når man skal vælge fritidshjem. Bellahøj Fritidscenter er

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Velkommen HYLDGÅRD SFO 1 2011/2012. Fritidshjemmet - Fritidshjørnet - Snurretoppen

Velkommen HYLDGÅRD SFO 1 2011/2012. Fritidshjemmet - Fritidshjørnet - Snurretoppen Velkommen i HYLDGÅRD SFO 1 2011/2012 Fritidshjemmet - Fritidshjørnet - Snurretoppen 1 Hyldgård SFO er Hyldgårdsskolens skolefritidsordning. SFO'en består af fire afdelinger. SFO 1: Fritidshjemmet, Fritidshjørnet,

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

PRAKTISK OPLYSNINGER. FRITIDSHJEMMET UNIVERSET Adresse: Prinsesse Charlottesgade 12 B 2200 København N. Leder: John David Jensen

PRAKTISK OPLYSNINGER. FRITIDSHJEMMET UNIVERSET Adresse: Prinsesse Charlottesgade 12 B 2200 København N. Leder: John David Jensen PRAKTISK OPLYSNINGER FRITIDSHJEMMET UNIVERSET Adresse: Prinsesse Charlottesgade 12 B 2200 København N Leder: John David Jensen Telefon: Hovednummer: 35 37 08 03 Du kan også ringe direkte på: Galaxen: 3520

Læs mere

Simmerbølle Børnehave

Simmerbølle Børnehave Simmerbølle Børnehave Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Simmerbølle Børnehave Institutionsnavn Vi har til huse i en lille landsby på landet 2½ kilometer fra Rudkøbing, hvor vi er nabo til

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER 2017/2018 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning

INFORMATIONSFOLDER 2017/2018 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Thorsmosevej 18 Annisse 3200 Helsinge 72 49 85 05 INFORMATIONSFOLDER 2017/2018 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Vi har lavet denne lille folder for at give dig og dine forældre information om dagligdagen

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 VELKOMMEN TIL Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 Velkommen til Bakkegårdens Børnehave - og det vi i forældrebestyrelsen synes er en mægtig god børnehave. Denne brochure er lavet med det formål

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Ansatte: Leder: Souschef: Pædagog: Pædagog: Pædagog: Kirsten Poulsen Lotte Lambertsen Jonna Kvist Jeanett Holm Due Hanne Tilde Jensen Åbningstider:

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Åbningstider Mandag til Torsdag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.30 Fredag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.00

Åbningstider Mandag til Torsdag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.30 Fredag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.00 Åbningstider Mandag til Torsdag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.30 Fredag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.00 Gørding SFO Skolegade 16 6690 Gørding SFO leder, John Pedersen 76167706 Morgen SFO 76167733 SFO eftermiddag

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

Velkommen til SFO Nøddeknækkeren Ved Søndre skole, Holeby afdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50

Velkommen til SFO Nøddeknækkeren Ved Søndre skole, Holeby afdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50 Velkommen til SFO Nøddeknækkeren Ved Søndre skole, Holeby afdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50 0. og 1. klasse tlf.: 40 35 62 73 2. og 3. klasse tlf.: 41 62 27 28 4.- 6. klasse tlf.: 40 79 78 60 Leder

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere